Teljes verzió megtekintése : Tippjátékok - 2015. június
Tippligák
2015 májusában a legjobban tippelők négy különböző tippligában mérhetik össze tudásukat, amelyeken több mint 400 ezer forint értékű nyereménnyel (http://www.hatharom.com/2015/06/02/juniusi-tippjatekok-negyszazezer-forint-osszdijazassal) gazdagodhatnak.
Júniusi tippligáink:
Pinnacle tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/255) - Időtartam: 2015. júnus 1. - 2015. június 30. - Díjazás: 500$ - Megemelt díjalap!
Vipstakes tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/256) - Időtartam: 2015. június 1. - 2015. június 30. - Díjazás: 200$
Winmasters - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/257) - Időtartam: 2015. június 1. - 2015. június 30. - Díjazás: 200$
Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/258) - Időtartam: 2015. június 1. - 2015. június 30. - Díjazás: 15000 Ft
I. Tippek maximális száma per nap és per hónap
2014. szeptember 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül a korábbi 100 helyett már maximum 150 tippet adhat fel egy felhasználó, és a napi limitet is felemeltük, ami napi 16 tipp. A különféle tippjátékokban feladott összes tipp beleszámít ebbe a limitbe, érdemes időben tippelni tehát egy-egy bajnoki vagy BL-fordulóra, nehogy a napi limit miatt lemaradj egy-egy tippjátékról. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg.
II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány, a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
III. Szűrt profit/ROI számítási mód
A játékosokat a szűrt profitjuk vagy ROI-juk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint a kvalifikáló tippek közül mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Részletes tippelés és tippliga ismertető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)
Kupajáték
Bajnokok Ligája-tippjáték
Játssz az index.hu és a hatharom.com közös Bajnokok Ligája-tippjátékán (http://www.hatharom.com/kupajatek/bajnokok-ligaja-2014-2015), ahol szintén értékes nyeremények várnak Rád!
A június első hétvégéjén rendezendő BL-döntőre egy külön játékkal is készültünk, a legjobban tippelők Protipp-krediteket nyerhetnek! Részleteket ide kattintva olvashattok (http://www.hatharom.com/2015/05/29/bet365-tippjatek-a-bl-dontore-500-euro-osszdijazassal)!
Sziasztok!
Mivel 2015 májusi topic nincs, ezért ide írom a kérdésemet. Májusi Unibet tippligán nyeretem 4000 Ft-ot. Más aki nyert annak már megjelent a számláján? Azért kérdezem, mert nekem két napig jelzett az Unibet hogy elérhető bónuszom van. Ezt úgy jelzi, hogy egy sárga kitöltött karikában egy 1 szám található. Azt gondoltam, hogy ez a 63 nyereményem. Amikor a bónuszaimra kattintottam, csatlakozási hibaüzenetet írt 2 napon keresztül. Aztán eltűnt a kis karika, és a bónuszaimra kattintva immár az jelenik meg , hogy nincs bónuszom... Hát ennyi, ezért kérdezném, hogy esetleg más nyertesnek jóváírták-e a nyereményét. Előre is köszi!
prigioni
2015.06.10, 16:49
Nekem sem jött még meg.Ezen azonban én már nem lepődök meg.Az elmúlt 2 hónapban mindig a chaten kellett utánajárnom a pénznek.
Szia! Az Unibet chaten kell reklamalni? Vagy a 63-as uzemeltetoket kellene megkerni, hogy szoljanak mar az unibetnek, hogy irjak jova. Ne mar a nyertesnek kelljen konyorogni a nyeremenyert...
prigioni
2015.06.11, 10:08
Unibet chat. Én tegnap meg is kaptam a 3 ezremet, de sajnos nem sikerült átforgatnom a bónuszt.
Információink szerint tegnap délután mindenkinek jóvá lett írva a nyeremény. Aki úgy gondolja, nem kapta meg, az az info[kukac]hatharom.com címen jelentkezzen.
prigioni
2015.06.26, 20:17
Ez mégis mi a szar, hogy csak a fosmixpro oddsaiból lehet választani?
Hol vannak a folyamatban lévő tippligák?
juannavi
2015.06.26, 20:35
A tippjátékoknál van egy kis gond, bár gondolom tudtok róla.
Az aktuális törvényi változások miatt a tippligákat nem tudjuk megjeleníteni az oldalon, ezért a mai nappal le kellett zárnunk őket. A nyertesek meg fogják kapni a nyereményeket. A kellemetlenségért minden érintettől elnézést kérünk!
Az aktuális törvényi változások miatt a tippligákat nem tudjuk megjeleníteni az oldalon, ezért a mai nappal le kellett zárnunk őket. A nyertesek meg fogják kapni a nyereményeket. A kellemetlenségért minden érintettől elnézést kérünk!
Melyik változás kötelez erre?
juannavi
2015.06.26, 22:26
Rendben.
prigioni
2015.06.26, 22:31
Hát ez nagyon inkorrekt szerintem, nem sok kellett például ahhoz, hogy kvalifikáljam magam például az ****** kupában. Azonban így már nem lesz erre lehetőségem, pedig simán lehettem volna nyertes helyen.
No comment!
Hát ez nagyon inkorrekt szerintem, nem sok kellett például ahhoz, hogy kvalifikáljam magam például az ****** kupában. Azonban így már nem lesz erre lehetőségem, pedig simán lehettem volna nyertes helyen.
No comment!
Az lett volna a korrekt ha nem így tesznek és esetleg jogszabálysértés miatt elmeszelik az oldalt?
prigioni
2015.06.26, 22:53
1. Bekerül egy 2014-ben lejárt tippjáték. Kérdem én minek?
2. Az új protipp rendszerben majd csillaggal fogjátok jelölni, hogy melyik irodánál érdemes megrakni?
3. Az oldal sok embert veszít a tippjátékok megszűnésével. Speciel én a cikkeket így is át fogom olvasni.
4. Ez csak a kezdet, amíg az a sok hülye ott van a "helyén" hamarosan az elmeszelés is eljön-SAJNOS
Szerintem az oldal vezetői sem önszántukból cselekedtek így, hanem azért mert muszáj volt... A jogszabályok változásáról ők nem tehetnek...
prigioni
2015.06.26, 23:07
Fent vagyok egy ennél sokkal jobban pörgő fórumon, ott még minden ugyanúgy van.Sőt, senki meg sem említette ezt a szabályozást.Június 26. délután háromra írták ki ennek a dolognak a hatálybalépését?
Erre nem tudok neked választ adni. Én is kíváncsi vagyok, hogy pontosan milyen jogszabályi változásról van szó.
Lehetne erről pl. egy korrekt tájékoztatás vmikor a napokban, mert a reakció alapján elég nagy horderejűnek tűnik.
Igen rossz irányban halad a 63... :(
balazsb1987
2015.06.27, 01:24
Júliustól már börtön is járhat a reklámokért (http://www.origo.hu/gazdasag/20150622-tiltott-szerencsejatek-szervezes-reklamozas-btk-borton.html)
Na erre voltam kíváncsi, így minden világos. Nagyon köszi!
(Az origo-t nem olvasom... lehet hogy kellene... :) )
balazsb1987
2015.06.27, 01:46
Na erre voltam kíváncsi, így minden világos. Nagyon köszi!
(Az origo-t nem olvasom... lehet hogy kellene... :) )
Nagyon elszomorító ami ebben az országban működik demokrácia címszó alatt...
balazsb1987
2015.06.27, 01:51
Ez meg egyenesen hányinger...
Index - Gazdaság - Az online sportfogadáson is Vajna kaszálhat (http://index.hu/gazdasag/2015/06/18/az_online_sportfogadason_is_vajna_kaszalhat/)
Ez meg egyenesen hányinger...
Index - Gazdaság - Az online sportfogadáson is Vajna kaszálhat (http://index.hu/gazdasag/2015/06/18/az_online_sportfogadason_is_vajna_kaszalhat/)
Ezt inkább nem is kommentálom, mert nem lenne szalonképes...
és még vannak, akik "erre a véglényre" szavaztak/szavaznak...
prigioni
2015.06.27, 10:09
Azt azért még mindig nem vágom, hogy miért nem mehetett végig ez a hónap?! Július 1 nem egyenlő június 26-tal, legalábbis nálam.
Sziasztok! Az , hogy június 26-al le lettek zárva a tippligák, az órában mit jelent? Reggel még 49 lezárt tippem volt és csak 1 meccs kellett a kvalifikációhoz (minimum 50 tipp). Volt még tippem amit a lezárás előtt raktam meg, de csak a lezárás után játszották le. Így most akkor kvalifikáltam magam vagy sem? Válaszotok előre is köszönöm! u.i.: Továbbá köszönöm a FIDESZ-nek, hogy még ezt a kis örömömet is elveszi ebben a végletekig elcseszett rendszerben! Erre a húzásra semmilyen racionális magyarázatot nem mondhatnak azon kívül, hogy az államkasszát akarják gyarapítani. De remélem mi sportfogadók teszünk majd róla, hogy a Szerencsejáték Zrt.-nek ne legyen hosszú távon jövedelmező a tippmix ágazat! Sajnálom az oldalt, és továbbra is hűséges olvasó leszek! Remélem még életben marad!
Sziasztok! Az , hogy június 26-al le lettek zárva a tippligák, az órában mit jelent? Reggel még 49 lezárt tippem volt és csak 1 meccs kellett a kvalifikációhoz (minimum 50 tipp). Volt még tippem amit a lezárás előtt raktam meg, de csak a lezárás után játszották le. Így most akkor kvalifikáltam magam vagy sem? Válaszotok előre is köszönöm! u.i.: Továbbá köszönöm a FIDESZ-nek, hogy még ezt a kis örömömet is elveszi ebben a végletekig elcseszett rendszerben! Erre a húzásra semmilyen racionális magyarázatot nem mondhatnak azon kívül, hogy az államkasszát akarják gyarapítani. De remélem mi sportfogadók teszünk majd róla, hogy a Szerencsejáték Zrt.-nek ne legyen hosszú távon jövedelmező a tippmix ágazat! Sajnálom az oldalt, és továbbra is hűséges olvasó leszek! Remélem még életben marad!
Dehogy akarják az "államkasszát" gyarapítani, csak a haverok zsebébe (pl Vajna) még több zsét tenni, mert egy részét visszaadják ;)
A tippligák péntek este 20:00-kor kerültek lezárásra, az addig véget ért és kiértékelt tippek alapján kerülnek a kiosztásra a díjak. Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!
juannavi
2015.07.06, 13:51
Megkaptam a nyereményt! :cool:
Arra van esély, hogy a régi megszokott tippligák újra visszatérjenek a közeljövőben? Vagy csak ez abban az esetben lehetséges ha a törvények is megváltoznak majd?
Arra van esély, hogy a régi megszokott tippligák újra visszatérjenek a közeljövőben? Vagy csak ez abban az esetben lehetséges ha a törvények is megváltoznak majd?
:D
Engem spec a pró liga annyira "hoz tűzbe", hogy még egy tippet sem adtam le. És nem is tervezem, hogy ez változni fog a hónapban.
Kedves adminok a zöld-fehér U fogadóiroda mikor írja jóvá a júniusi nyereményt? Eddig még nem kaptam meg. utána tudnátok nézni.
Köszi!
Kedves adminok a zöld-fehér U fogadóiroda mikor írja jóvá a júniusi nyereményt? Eddig még nem kaptam meg. utána tudnátok nézni.
Köszi!
Köszönjük, hogy jelezted, utánakérdezünk ennek!
Köszi!
Azt a választ kaptuk, hogy hamarosan intézik, és elnézést kérnek az elhúzódó ügyintézés miatt!
A közeljövőben számos tippjáték várható a hatharom.com-on, jellemzően a Tippmixpro támogatásával várhatóak a tippligák, egyéb partnerek csatlakozása a törvényi szabályozás függvénye.
Sajnos még mindig semmi...
Azt a választ kaptuk, hogy hamarosan intézik, és elnézést kérnek az elhúzódó ügyintézés miatt!
Saojnos még mindig semmi...
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.