PDA

Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2015. június

Admin
2015.06.02, 18:45
Ide jöhetnek az aktuális informácók felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.

Javi Moreno
2015.06.03, 18:16
Carillótól elbúcsúztak Fehérváron...

Mi lesz így a Vidivel? Nagyon sötét fellegek gyülekeznek Székesfehérvár felett...

Zozinho19
2015.06.04, 13:28
Carillótól elbúcsúztak Fehérváron...

Mi lesz így a Vidivel? Nagyon sötét fellegek gyülekeznek Székesfehérvár felett...

Burcsa Győző:”Klubunk a csapatépítés... | vidi.hu (http://www.vidi.hu/2015/06/04/burcsa-gyozo-klubunk-a-csapatepites-szempontjabol-sulyos-idoveszteseget-szenvedett.html)

Zozinho19
2015.06.06, 15:33
Burcsa Győző:”Klubunk a csapatépítés... | vidi.hu (http://www.vidi.hu/2015/06/04/burcsa-gyozo-klubunk-a-csapatepites-szempontjabol-sulyos-idoveszteseget-szenvedett.html)

Aki tud olvasni a sorok között, annak nyilvánvaló, hogy Burcsa előre bevédi a klubvezetést arra az esetre, ha gubanc (égés!) lenne a BL selejtezőben.

rocket
2015.06.08, 18:27
Málta - Litvánia Másik fórumban olvastam, hogy a Málta egyáltalán nem esélytelen, pláne ezért az oddszért. Folyamatosan megy le a Málta oddsza, most még olyan 4.00-ért lehet kapni, de nagyon pakolják a népek, úgyhogy szerintem meccs kezdetéig 3.00 alá is lemegy. Amellett, hogy be is jöhet, surbetnek is jó lehet így.
Csak az összefoglalóját láttam a Magyar - Liltván meccsnek, de az alapján nekem a litvánok hátsó alakzata nagyon könnyen zavarba hozhatónak tünt.

varin
2015.06.09, 06:10
Málta - Litvánia Másik fórumban olvastam, hogy a Málta egyáltalán nem esélytelen, pláne ezért az oddszért. Folyamatosan megy le a Málta oddsza, most még olyan 4.00-ért lehet kapni, de nagyon pakolják a népek, úgyhogy szerintem meccs kezdetéig 3.00 alá is lemegy. Amellett, hogy be is jöhet, surbetnek is jó lehet így.
Csak az összefoglalóját láttam a Magyar - Liltván meccsnek, de az alapján nekem a litvánok hátsó alakzata nagyon könnyen zavarba hozhatónak tünt.

Nagyon szép, bravó!

Zozinho19
2015.06.09, 08:08

Félidőben 0:0-nál 4,8 -ért csíptem el!

Spíler
2015.06.16, 14:19
INF 36-0 VIR | Infonet - Virtsu (http://www.eredmenyek.com/merkozes/URdjZlOs/#osszefoglalas)

De most komolyan, egy ilyen hogy történhet meg? ;)

Tschaba
2015.06.16, 15:17
Holnap veszi kezdetét a ConIFA Európa Kupa, a a FIFA-tagsággal nem rendelkező válogatottak Európa-bajnoksága. https://conifaofficial.wordpress.com/european-football-cup-2015/

Tudtok olyan fogadóirodáról, amelyiknél lehet fogadni erre?

varin
2015.06.16, 15:23
Holnap veszi kezdetét a ConIFA Európa Kupa, a a FIFA-tagsággal nem rendelkező válogatottak Európa-bajnoksága. https://conifaofficial.wordpress.com/european-football-cup-2015/

Tudtok olyan fogadóirodáról, amelyiknél lehet fogadni erre?

Nem találtam sehol. Valószínűleg ez annyira amatőr már, hogy a bukik sem kockáztatják meg :)

Javi Moreno
2015.06.19, 15:01
Miranda ---> Inter
Mandzukic ---> Juventus

Hmm-hmm.

Javi Moreno
2015.06.22, 15:52
Parma ---> Serie D
Hivatalos

:(

varin
2015.06.23, 11:27
Parma ---> Serie D
Hivatalos

:(

És a Pápa is megszűnt.

rocket
2015.06.23, 12:30
Honved - Apollon A mérkőzést Telkiben tartják. Két napja a ciprusiak 2-0-ra verték ott a Honvéddal szerintem most kb. egy szinten levő Vasast. Tehát a pálya inkább a ciprusiaknak kedvez. A Honvédnál nagy szokott lenni nyáron a játékos jövés-menés, elképzelhetőnek tartom, hogy most sincs nagyon egyben a csapat. Szerintem magabiztos Apollon siker, ha nem variálnak valamit a ciprusiak.

Javi Moreno
2015.06.29, 17:49
HIVATALOS: Petr Cech pénteken átment az orvosi vizsgálaton és aláírt az Arsenalhoz. 100 ezer fontot fog keresni hetent, az átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra.

Bumbanas
2015.06.30, 10:11
Tuti wimbledoni tipp:
Betsafe-en Pospisil-Millot meccsre szettek száma 2 fölött 1.57-ért. Teszek rá pénzt, kíváncsi vagyok, hogy ki fogják-e fizetni. :)

Cesc18
2015.06.30, 10:16
Tuti wimbledoni tipp:
Betsafe-en Pospisil-Millot meccsre szettek száma 2 fölött 1.57-ért. Teszek rá pénzt, kíváncsi vagyok, hogy ki fogják-e fizetni. :)

Meglepne, ha kifizetnék :) Paddy is szokott néha ilyeneket kitenni. Persze egy próbát mindig megér, vesztenivalója nincs az embernek.

Bumbanas
2015.06.30, 12:06
Ja.
"unfortunately we had to void your bet on the market Vasek Pospisil - Vincent Millot and the odds for this selection have been set to 1.00.
This void occurred because we offered the wrong handicap by mistake."