Teljes verzió megtekintése : VIP Stakes
Nálatok jól számolja a bónuszfelhasználást az iroda? Én 50 eurót fizettem be, tehát 25 euró bónuszt kaptam. 4 db 25 eurós fogadást kötöttem, de csak 50 eurót számol a bónusznál, a teljes megforgatandó összeg 375 euró, ha jól értelmeztem a feltételeket, akkor már 100-nál kellene lenni a számlálónak.
Nálatok jól számolja a bónuszfelhasználást az iroda? Én 50 eurót fizettem be, tehát 25 euró bónuszt kaptam. 4 db 25 eurós fogadást kötöttem, de csak 50 eurót számol a bónusznál, a teljes megforgatandó összeg 375 euró, ha jól értelmeztem a feltételeket, akkor már 100-nál kellene lenni a számlálónak.
Mind a négy tipped a szabályoknak megfelelően tetted meg, tehát 1.90-es odds felett stb? Ha minden stimmel, akkor írj nekik, lehet a rendszerükkel van valami gubanc.
Persze figyeltem rá, elolvastam a szabályokat. Azóta volt még két fogadásom. Mind a 6 fogadás 25 euró téttel ment legalább 1.9-es oddsra. A bónuszfelhasználásnál most az szerepel, hogy 75 euró lett megforgatva a 375-ből. Ez szerintem pont a fele, mert 150-nek kellene lennie. Már arra gondoltam, hogy lezárom a bónuszt, mert ez így nagyon gáz, hogy nem a leírásnak megfelelően számol, az oddsok is elég gyengék, még a végén nem marad semmi a pénzemből. Több helyen van regisztrációm, de eddig ez a leggyengébb iroda szerintem.
juannavi
2015.06.23, 15:01
Abaqoos befizetési lehetőség van, nincs??
Abaqoos befizetési lehetőség van, nincs??
Nincs ilyen befizetési lehetőség.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.