Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen - 2015. május
Ide jöhetnek az aktuális informácók felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.
Javi Moreno
2015.05.02, 10:52
Izgalmas nap elé nézünk, Kate Middleton bement szülni :)
prigioni
2015.05.02, 12:56
A Bayern ma olyan játékosokat szerepeltet, akik az utóbbi időben nem,vagy csak nagyon kevés szerephez jutottak. Állítólag pályára lép a 18 éves Sinan Kurt, de Pizarro és Rode is bizonyíthat. Nagy lesz a tartalékolás a BL-re, az amúgy sem kevés sérültek száma miatt is,több kulcsjátékos már nem eshet ki.A hazaiaknak meg rendkívül fontos az összecsapás.
Szerintem érdemes most megtenni a Leverkusen győzelmet, mert a meccs előtt valamivel, amikor hivatalossá válnak a kezdők, akkor még egy nagy odds esés várható.
Javi Moreno
2015.05.02, 13:55
IT'S A GIRL!!!!
Ennyit tudunk egyelőre, Kate életet adott egy kislánynak. A névre még várunk, de ha Alice, akkor teljes lesz a bukik veresége :)
Snooker-vb: Trump-Bingham
13-11-re vezet Bingham, de mégis ő lehet a csalódottabb, hiszen 13-9-re is vezetett és minden esélye megvolt arra, hogy a délelőtti szakaszt 4 vagy akár 6 frémes előnnyel zárja. Úgy érzem este ez visszafog ütni, egy sokkal jobb Trump fog asztalhoz lépni, azzal pedig nem biztos, hogy Bingham konkurálni tud majd, az előnye pedig kevés. Meglepő egyébként Trump eddigi gyenge játéka, hiszen a negyeddöntőben és előtte is zseniálisan jól játszott, nem véletlen, hogy első számú favorittá lépett elő. Tipikus lenne, ha akkor húzná elő a legjobbját, amikor igazán kell, vagyis a záró etapban. Tippem, Trump jut tovább @ 2.30 (bet365) 4/10. Trédre is jó lehet, ha kiegyenlít, azonnal megfordulnak az oddsok és Bingham lesz az underdog.
Javi Moreno
2015.05.04, 13:58
"Karim Benzema NOT named in the Real Madrid squad to face Juventus on Tuesday"
No, lássuk, lesz-e hatása az oddsokra. 2.55 most a Real.
Javi Moreno
2015.05.05, 18:18
Állítólag letartóztatták Bíró Pétert, aki jelenleg a pápai futball első embere...
Na, ez aztán izgalmassá teszi a hétvégi Pápa-Pécs kiesési derbit.
... Pécs amúgy is másik liga.. szerintem.
"Kuttor Attila kitette a Szombathelyi Haladásból Rózsa Dánielt, Halmosi Pétert és Iszlai Bencét – értesült a Nyugat.hu.
A lap a klubházból úgy értesült, hogy mindhárom játékos bűne az volt - arról nincs információ, hogy a hivatalos indoklás is ez volt-e -, hogy a mérkőzés végén odafutottak és üdvözölték Artner Tamást, a Szombathelyi Haladás korábbi edzőjét, aki a Dunaújvárost irányítva 4-1-re legyőzte a Haladást."
Győrrel játszik idegenben a következő fordulóban a Haladás, oddsokat én még nem láttam. Galiba van a Győrnél is, de lehet, hogy a hendis Győrre vagy az overre rakok valamennyit, amikor kijönnek az odsszokkal, aztán elképzelhető, hogy később lejjebb megy.
Javi Moreno
2015.05.06, 00:34
"Kuttor Attila kitette a Szombathelyi Haladásból Rózsa Dánielt, Halmosi Pétert és Iszlai Bencét – értesült a Nyugat.hu.
A lap a klubházból úgy értesült, hogy mindhárom játékos bűne az volt - arról nincs információ, hogy a hivatalos indoklás is ez volt-e -, hogy a mérkőzés végén odafutottak és üdvözölték Artner Tamást, a Szombathelyi Haladás korábbi edzőjét, aki a Dunaújvárost irányítva 4-1-re legyőzte a Haladást."
Győrrel játszik idegenben a következő fordulóban a Haladás, oddsokat én még nem láttam. Galiba van a Győrnél is, de lehet, hogy a hendis Győrre vagy az overre rakok valamennyit, amikor kijönnek az odsszokkal, aztán elképzelhető, hogy később lejjebb megy.
Ha minden igaz, Kuttor távozott is, mert a vezetőség nem nézte jó szemmel a három játékos kipakolását. Holnap kinevezhetik Mészöly Gézát, nála meg nyilván visszakerül a három játékos. Erre a meccsre odds pedig péntek előtt biztosan nem lesz, de inkább csak a meccs előtt 6-8 órával kerül ki.
Ha így van, akkor már fordítva gondolkodok, a Haladás kerete nem rossz, bent akarnak maradni ezek szerint, új edző az általában pluszt ad, Mészölyt meg én a magyar átlag feletti edzőnek érzem. De odds azért egy szombati NB1-es meccsre szerintem csütörtökön már szokott lenni.
Javi Moreno
2015.05.06, 01:20
Ha így van, akkor már fordítva gondolkodok, a Haladás kerete nem rossz, bent akarnak maradni ezek szerint, új edző az általában pluszt ad, Mészölyt meg én a magyar átlag feletti edzőnek érzem. De odds azért egy szombati NB1-es meccsre szerintem csütörtökön már szokott lenni.
A többi meccs oddsaira már most lehet következtetni a Tippmixpro szorzói alapján, de a Győr és a Pápa meccseire későn kerülnek csak fel az oddsok - a nagy bizonytalansági tényezők miatt.
Federer és Kyrgios éppen a döntő szett elején küzdenek. Íme egy érdekes stat: Roger legutóbb a 2009-es US Open-döntőben kapott ki 21 év alatti játékos ellen :) Akkor ugye DelPo leckéztette meg a svájcit. Kíváncsian várom az aussie csillagnak sikerül-e.
Javi Moreno
2015.05.07, 11:59
Újabb fogadási botrány Skóciában
Ezúttal a Premier League-ben szereplő Partick Thistle támadója, Steven Lawless fogadott futballmeccsekre. A szezon elején hasonló szabályszegés miatt a Rangers kapusát, Steve Simonsent tiltották el két meccsre. Érdekesség, hogy sehol máshol nem tiltanak el annyi játékost, edzőt vagy vezetőt a futballra való fogadás miatt, mint Skóciában. Ezidáig 33 személy volt érintett.
gólszerző
2015.05.07, 17:01
Újabb fogadási botrány Skóciában
Ezúttal a Premier League-ben szereplő Partick Thistle támadója, Steven Lawless fogadott futballmeccsekre. A szezon elején hasonló szabályszegés miatt a Rangers kapusát, Steve Simonsent tiltották el két meccsre. Érdekesség, hogy sehol máshol nem tiltanak el annyi játékost, edzőt vagy vezetőt a futballra való fogadás miatt, mint Skóciában. Ezidáig 33 személy volt érintett.
Ez vajon azért van, mert itt veszik ezt a legszigorúbban, vagy mert itt tolják a legtöbben a világon a fogadást?
Dilanwelsh
2015.05.07, 17:34
Én Azon töprengek, hogy pl. a Juve v Parma 0-1 meccsből származó extra profitot a kínai totómaffia, aJuve avagy a Parma vágta-e zsebre. Nekem az ilyen, és hasonló eredmények eléggé gyanúsak.
gólszerző
2015.05.07, 18:05
Én Azon töprengek, hogy pl. a Juve v Parma 0-1 meccsből származó extra profitot a kínai totómaffia, aJuve avagy a Parma vágta-e zsebre. Nekem az ilyen, és hasonló eredmények eléggé gyanúsak.
A Juve talán már megtanulta, hogy ha bundáznak, akkor annak rossz vége lesz. Kb. mostanra heverték ki a bundabotrányt, nem hiszem hogy hiányzik nekik még egy hasonló.
juannavi
2015.05.07, 20:25
A Juve talán már megtanulta, hogy ha bundáznak, akkor annak rossz vége lesz. Kb. mostanra heverték ki a bundabotrányt, nem hiszem hogy hiányzik nekik még egy hasonló.
Attól, hogy nem veszik komolyan az nem jelent automatikusan bundát. Nem kell nekik a pont, teljesen reális a rivális pontszerzésére tenni.
comanesi
2015.05.13, 00:20
Nagyon egyszerű bundát kivédeni: Csak tét-meccsre rakj,és érezd ki a jobb?!
comanesi
2015.05.13, 00:33
Bayern-nek járt a győzelem. Teljesen nyílt volt a meccs. BARCA nem csinált semmit,csak futott ló volt
A Giró ötödik szakaszán kerül sor az első hegyi befutóra, méghozzá a 17 km hosszú, átlagban 5,4%-os Abetone emelkedőjén. A PaddyPower kínálatában találunk olyan piacot, amelyen a szakasz utáni rózsaszín trikósra lehet fogadni. Nekem Visconti 61-es szorzóján akadt meg a szemem.
A spanyol kerekes tény, hogy a legjobbakkal (Contador, Porte, Aru stb) nem veszi fel a versenyt egy ilyen hegyen, viszont, ha szökésből sikerül hazaérnie, akkor átveheti a vezetést az összetettben, hiszen lőtávolon belül van. Nem most fordulna elő vele először, hogy hegyi szakaszt nyer a Girón. Két éve szökésből a legendás Col du Galibier-n nyert etapot.
Akiket a Paddyn elé sorolnak, azok közül Clarke-kot, Matthews-t, Gerranst, Zakarinkt és LL Sanchezt is kivehetjük, ők nem tényezők. Maradt Contador, Aru, Porte, Uran és Chavez, illetve Kreuziger. Közülük egyedül Chaveznek célja megszerezni a rózsaszín trikót. Contadorék ennyire a verseny elején még nem szeretnének az élen állni. Talán még Arunak fájhat rá a foga, hiszen ő mégiscsak olasz és hazai utakon teker.
Sok függ majd attól, hogyan alakul a szakasz, de így a rajt előtt abszolút látok fantáziát Viscontiban, szóval 0,25/10-ben tettem rá 61-es oddson.
Bumbanas
2015.05.13, 13:07
Most láttam amit írtál és már csak 34-es a szorzó. Raktam rá maximumot, amit engedett a Paddy, azaz 0,2 €-t. Viccek ezek a korlátok itt. Nekem a kezdetektől 90%-ban 2€ alatt van a maximum tét.
Most láttam amit írtál és már csak 34-es a szorzó. Raktam rá maximumot, amit engedett a Paddy, azaz 0,2 €-t. Viccek ezek a korlátok itt. Nekem a kezdetektől 90%-ban 2€ alatt van a maximum tét.
Sajnos a Paddy ilyen, én szerencsére eddig megúsztam a korlátozást, de sok ismerősöm van, akit ilyen pár euróra korlátoztak.
Igen, közben módosítottak az oddsokon, meg Gerranst és Matthewst kivették (nem is tudom minek tették be...).
1fradista
2015.05.13, 19:43
Hétvégére QPR-Newcastle V?
Az odds elég "érdekesen" mozog a kezdeti hazai odds elég erősen megugrott (2.00--->3.10) míg a magas venég szorzó (3.60--->2.20) elég alaposan megcsappant. Az x-re kínált odds nem nagyon mozgott. Ugye két forduló van még hátra és ha most a biztos kieső QPR ellen elhozzák a 3 pontot abban az esetben szinte biztos a bentmaradás hiszen a Hull a Tottenham-el és a Manchester Uniteddel játszik még, a másik kiesőaspiráns pedig már csak a csoda folytán maradhatna bent (Burnley) hiszen nekik két győzelemmel sem a saját kezükben lenne a sorsuk.
Ennek tükrében tehát szerintem a vendégeket érdemes lehet megtámogatni, kevésbé bátraknak az AH. -0.25 @2.025-ön még ellég kellemes, ilyen szorzón van benne érték
/aztán majd kiderül :D /
Ilyesmit hogy téterősség és társai szándékosan nem írok, hiszen egyenlőre magam sem vagyok biztos benne, csak gondoltam megosztom... bár nem hiszen hogy az élesszemű tippmesterek nem vették észre eddig :p
Lord Mikkamakka
2015.05.14, 13:06
Hétvégére QPR-Newcastle V?
Az odds elég "érdekesen" mozog a kezdeti hazai odds elég erősen megugrott (2.00--->3.10) míg a magas venég szorzó (3.60--->2.20) elég alaposan megcsappant. Az x-re kínált odds nem nagyon mozgott. Ugye két forduló van még hátra és ha most a biztos kieső QPR ellen elhozzák a 3 pontot abban az esetben szinte biztos a bentmaradás hiszen a Hull a Tottenham-el és a Manchester Uniteddel játszik még, a másik kiesőaspiráns pedig már csak a csoda folytán maradhatna bent (Burnley) hiszen nekik két győzelemmel sem a saját kezükben lenne a sorsuk.
Ennek tükrében tehát szerintem a vendégeket érdemes lehet megtámogatni, kevésbé bátraknak az AH. -0.25 @2.025-ön még ellég kellemes, ilyen szorzón van benne érték
/aztán majd kiderül :D /
Ilyesmit hogy téterősség és társai szándékosan nem írok, hiszen egyenlőre magam sem vagyok biztos benne, csak gondoltam megosztom... bár nem hiszen hogy az élesszemű tippmesterek nem vették észre eddig :p
Igen, az odds folyamatosan csökkent már hétvége óta. Onnantól, hogy tuti volt, kiesik a QPR. Nagyon fostalicska ez a Newcastle, de illene nyerniük.
Javi Moreno
2015.05.14, 14:25
Spanyolországban felfüggesztették a sztrájkot, így meg lesz tartva a hétvégi forduló is.
himynameismark
2015.05.16, 16:37
Szerb bajnokság Rad-Spartak Zlatibor Voda 1.62 Spartak megérhet egy próbát, tavaly megfogadtam, ha szerb bajnokságban ilyet látok az utolsó fordulókban azt teszem. az odds 1.91ről esett de az érdekesebb az előző meccse a spartaknak ott is 1.9ről egészen 1.4ig esett az oddsuk nyertek 3-2re egy laza HT/FT vendég hazait nyomtak 2 11es góllal a győztes gól a 93.percben 11esből esett. A kiesés ellen küzdenek egy 4/10, 5/10et vagy egy óvatosabb tétet esetleg megérhet a mostani meccsük.
Bumbanas
2015.05.17, 12:08
DVTK - ETO:
Eldőlt, hogy az ETO jövőre az NBIII-ban indul az utánpótlás csapatokra épülő kerettel, tehát gyakorlatilag minden játékos szabadon igazolható. A látszat ellenére ez erős motiváltságot jelent a csapatnak, mert szerződéshez akarnak jutni a játékosok, ezért a legjobb arcukat kell mutatni a csapat körül feltűnt játékos menedzsereknek, ami a Haladás elleni meccsen is látszott. A DVTK idénre összezuhant, 2015-ben csak a tök utolsó Pápát tudták legyőzni, nem bírtak a halovány Haladással és Dunaújvárossal sem. Mostanra a Bet365-ön az ETO DNB oddsa felment 2.38-ra, ami azért túlzás, szerintem egy kisebb téttel érdemes megtenni.
Nálam totális nobet a meccs... Mindkét csapat gyengén szerepel, pedig sokkal többre hivatottak. A Diósnak nagyon nem megy tavasszal, a Győr pedig ki tudja, éppen mire játszik...
Nálam inkább a BTS vagy az over 2,25 játszik.
Sima liba volt az over, a kiállítás miatt a BTS necces lett, de az is leesett ;)
Javi Moreno
2015.05.19, 14:43
Xavi bejelentette távozását, jövőre már Katarban játszik.
A Giró 18. szakaszán csupán egy hegy vár a mezőnyre, ez viszont a táv második felén lesz és első kategóriás besorolást kapott, tehát meglehetősen kemény. Az utolsó bő 20 km a lejtmenetről fog szólni, ez pedig ideális terep Yury Trofimovnak, aki pokoli jó lejtmenetben. Az orosz élete legjobb GT versenyét produkálja, összetettben az ötödik helyen áll. A vasárnapi etapon már majdnem nyert egy hegyi befutót, de volt nála egy erősebb versenyző. Sok kerekes van, aki jó lejtmenetben, viszont a Monte Ologno elég kemény hegy, közülük sokan leszakadnak majd. Látva Trofimov eddigi teljesítményét, ő aligha lesz ezen bringások között. 19-es oddson (@ PaddyPower) van value a szakaszgyőzelmében. Meglepne, ha nem támadna lejtmenetben. Szintén ügyes ereszkedésben Luis León Sanchez is, viszont ő nem olyan erős a hegyen, ám miután összetettben nem tényező, simán elengedhetik.
Trofimov nyeri a 18. szakaszt @ 19.00
Luis León Sanchez nyeri a 18. szakaszt @ 34.00
Tét mindkét esetben 0.5/10
Fúj a szél ma is Párizsban, Federer pedig híresen nem szeret szélben teniszezni. Nyilván a továbbjutása nem forog veszélyben, sőt a 3-0-ás sikere sem nagyon, de a +10-es hendi Dzumhurra így könnyebben ülhet. A bosnyák az esélytelen nyugalmával léphet pályára, és tavaly a US Openen Ferrer ellen is tudott szettet csenni, az Aus Openen pedig Berdych ellen is voltak jó megmozdulásai.
Fúj a szél ma is Párizsban, Federer pedig híresen nem szeret szélben teniszezni. Nyilván a továbbjutása nem forog veszélyben, sőt a 3-0-ás sikere sem nagyon, de a +10-es hendi Dzumhurra így könnyebben ülhet. A bosnyák az esélytelen nyugalmával léphet pályára, és tavaly a US Openen Ferrer ellen is tudott szettet csenni, az Aus Openen pedig Berdych ellen is voltak jó megmozdulásai.
Ez bejött, a mai napon pedig még nagyobb a szél. Érdemes lehet bepróbálni Wawrinkát, aki alapból sem esélytelen Federer ellen, így pedig pláne nem.
Ez bejött, a mai napon pedig még nagyobb a szél. Érdemes lehet bepróbálni Wawrinkát, aki alapból sem esélytelen Federer ellen, így pedig pláne nem.
2-0 Wawrinkának, szép profittal el lehet adni a tippet.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.