PDA

Teljes verzió megtekintése : Melyik sportág a legjövedelmezőbb?

sportinsider
2015.04.21, 00:12
Erről sokszor hallok beszélni sportfogadókat, de egyöntetű választ még nem hallottam.

Sokan azt mondják a foci hosszútávon verhetetlen, főleg a nagyobb bajnokságok, BL és EL. Én azt mondom az NFL és az MLB verhetetlen és az NBA-t is nehézkes.

Sokan esküsznek a kézire, érdekes módon, nekem az az egyetlen sportágam, ami nagyobb minta alapján mínuszban van. Bár értékelhető mintám egyelőre csak a fociról van. Az ott elért ROI-t tartom hosszútávon elérhetőnek a sportfogadásban úgy unblock.

Íme az én statom, ez kb 4 hónapnyi adatot, azaz kb 880 db fogadást tartalmaz. Szívesen olvasnák véleményeket, illetve szívesen látnám mások ilyen statjait taasztalatait!

95

gólszerző
2015.04.21, 11:01
Erről sokszor hallok beszélni sportfogadókat, de egyöntetű választ még nem hallottam.

Sokan azt mondják a foci hosszútávon verhetetlen, főleg a nagyobb bajnokságok, BL és EL. Én azt mondom az NFL és az MLB verhetetlen és az NBA-t is nehézkes.

Sokan esküsznek a kézire, érdekes módon, nekem az az egyetlen sportágam, ami nagyobb minta alapján mínuszban van. Bár értékelhető mintám egyelőre csak a fociról van. Az ott elért ROI-t tartom hosszútávon elérhetőnek a sportfogadásban úgy unblock.

Íme az én statom, ez kb 4 hónapnyi adatot, azaz kb 880 db fogadást tartalmaz. Szívesen olvasnák véleményeket, illetve szívesen látnám mások ilyen statjait taasztalatait!

95

Szerintem a foci, MLB, NBA, NFL azért lehet jövedelmező, mert aki ügyes, kihasználja azt, hogy sok pénz kerül be ezekre a meccsekre. A tömeg elmozdíthatja az oddsokat olyan mértékben, hogy nyereségesen tudjon fogadni az, aki a megfelelő pillanatban teszi meg a tétet, ahhoz hogy hosszútávon nyereséges maradjon.

Persze ez egyenlő azzal hogy ritkán fogad ilyen eseményekre, sokszor egyszerűen nincs jó lehetőség, és akkor kihagyja az ilyen eseményeket.

Proxyi
2015.04.21, 11:11
Statokkal nem tudok szolgálni, nekem magasan az NFL az egyik legjövedelmezőbb, és már tűkön ülök, mind nézőként, mind fogadóként, hogy elkezdődjön a szezon. Szerencsésnek mondhatom magam, de nagyon érzem ezt a sportágat.
A gurulós foci a másik top.
NBA-vel kábé nullszaldós vagyok, de ez volt az első szezonom, ahhoz képest nem rossz. Sokat tanultam belőle, sajnos túl sok meccsbe mentem bele, a minőségi választások helyett. Itt nagyon, nagyon fontos a spot bet fogalma, és amúgy egyetértek, hogy bitang nehéz.
MLB-vel most ismerkedem, nem nagyon tudok véleményt mondani.
Ja, és teniszt soha többet, elképesztően hektikus az egész, főleg a nők, de a férfiak sem kutyák.

NitroHUN
2015.04.21, 12:04
Szerintem a marginok mutatják meg, hogy egy sportág mennyire lehetne nyereséges. A kézi szerintem biztosan benne van a top3-ban, de attól lesz mínuszos, hogy 9-10%-os margint használnak rá a fogadóirodák, míg egy NFL spreadnél simán megengedhetik maguknak, hogy csak 2-3%-ot vegyenek le, mivel már azt is nagyon nehéz megverni a fogadóknak.

Cesc18
2015.04.21, 13:03
Lehet sokan most nevetni fognak, de szerintem a legjövedelmezőbb sportág az a kerékpár. Bár a fogadóirodáknál régóta lehet már bringaversenyekre fogadni, még mindig elég sok hibát követnek el. Nem informálódnak elég alaposan, illetve sok esetben nem tudják a csapaton belüli hierarchiát.

Elég sok a rizikófaktor, bukás, rossz pillanatban kapott defekt, szél miatti lemaradás stb, így pl szakaszgyőztesre általában magas oddsokat adnak. Hosszútávon ebből simán nyereséges lesz az ember, nyilván bosszantó, ha egy defekt miatt megy el a tipp, de nem lesz mindig pechünk.

Irdatlan mennyiségű infó kering a bringásokról a neten. Ugye egy verseny alatt rengeteg minden történik, mindent nem tudnak megmutatni, sokszor nincs is ott kamerás motor, viszont utólag azért mindent megírnak a csapatok, így képben lehetünk. Ha valaki csak az eredményeket nézi az nagyon kevés, márpedig sokszor a bukiknál is az az érzése az embernek, hogy csak az alapján teszik össze a h2h-eket.

Nekem már most cetlikre fel van írva, hogy a májusban rajtoló Giro (ez olyan szintű verseny, mint teniszben egy Grand Slam) egyes szakaszain kire figyeljek majd a tippválasztásnál, ugyanis az emberkékről vannak infóim. Már bejárták azt a szakaszt a tavasszal, nagyon készül rá, stb.

Nem véletlen, hogy a protippben ebben a sportágban van 10% feletti ROI-m, pedig a live tippek nincsenek is közte, illetve egy versenyre egy tipp megy, illetve egy iroda áll rendelkezésemre. Sajnos nincs statom, hogy privátban hogy állok, de nekem kimagaslóan a bringa hozza a legtöbbet a konyhára.

Bumbanas
2015.04.21, 14:02
Cesc, a tenisz tippjeidhez hasonlóan bringás topikot is indíthatnál. Szerintem nem csak engem érdekelnének a protippen kívüli tippjeid és nincsenek kötöttségeid.

varin
2015.04.21, 14:14
Ezt csak én látom olyan végtelenül egyszerűen, hogy "mindenkinek az, amihez ért"? Nyilván nem minden piacnál van ugyanannyi elszúrt odds, hiszen értelemszerű, hogy mondjuk a PL-nél több infója van a bukiknak, mint egy szváziföldi tenisztornán.
Ugyanakkor nekem, mint NFL-re "specializálódott" játékosnak, a saját sportágam a legnyereségesebb - azon belül is a player specek. Itt néha nagyon elszúrják a határokat, mivel baromi sokszor tényleg csak átlagot számolnak és úgy lövik az under/overt.

Cesc18
2015.04.21, 15:37
Ezt csak én látom olyan végtelenül egyszerűen, hogy "mindenkinek az, amihez ért"? Nyilván nem minden piacnál van ugyanannyi elszúrt odds, hiszen értelemszerű, hogy mondjuk a PL-nél több infója van a bukiknak, mint egy szváziföldi tenisztornán.
Ugyanakkor nekem, mint NFL-re "specializálódott" játékosnak, a saját sportágam a legnyereségesebb - azon belül is a player specek. Itt néha nagyon elszúrják a határokat, mivel baromi sokszor tényleg csak átlagot számolnak és úgy lövik az under/overt.

Szerintem nem, én tuti nem tenném a teniszt a foci elé. Utóbbit jövedelmezőbbnek tartom.

nagelb
2015.04.21, 17:14
Három amerikai major ligában vagyok "otthon". (NFL, NBA, MLB) Mióta elkezdtem az MLB-t egy kicsit komolyabban és egyre több tapasztalatom van benne, nagyon könnyen veri a másik kettőt. Iszonyatosan sok meccs, iszonyat sok érték szinte minden nap, és itt lehet egyértelműen a legjobb átlagodds-on dolgozni a 3 liga közül. Akinek van egy kis tapasztalata és szereti a 'situational betting'-et az rengeteget tud profitálni.

Tomihmv
2015.04.21, 22:44
Egyértelműen a magyar bajnokságok (kézilabda, kosárlabda, foci, vízilabda, hoki). Kis ország vagyunk, a bukiknak nincs túl sok infójuk, ha van is, általában napokkal később tudják meg, ezért minden héten elrontanak legalább egy szorzót valamennyi sportágban. Főleg a vízilabda bajnokikkal lehet keresni, nagy kár, hogy a protippből kikerült az Unibet, így az OB I-es meccsek sajna kiesnek a körforgásból, pedig az egy aranybánya. Minél több infója van a bukiknak egy adott ligáról, sportágról, annál kevésbé lehet megverni őket.

BigBandi00
2015.04.22, 04:52
Azért az elég fura,hogy még mindig a szorzók alapján fogadtok és vadásszátok az irodák"elszúrt" szorzóit.Ettől senki sem lesz nyereséges.Olyan sincs,hogy legjövedelmezőbb sportág.Mindegy mire fogadsz,minden ki van matekozva,nem véletlenül.Ezt észreveszitek,akkor maga a sportfogadás lesz nyereséges hosszútávon.Na meg nem kell napi 100 akármire fogadni,nem kell türelmetlennek lenni.Nem lesz jobb fogadó az aki napi 100x fogad,mint az aki napi 1x.A minőség a lényeg,nem a mennyiség.Röviden ennyi.

gólszerző
2015.04.22, 11:23
Azért az elég fura,hogy még mindig a szorzók alapján fogadtok és vadásszátok az irodák"elszúrt" szorzóit.Ettől senki sem lesz nyereséges.Olyan sincs,hogy legjövedelmezőbb sportág.Mindegy mire fogadsz,minden ki van matekozva,nem véletlenül.Ezt észreveszitek,akkor maga a sportfogadás lesz nyereséges hosszútávon.Na meg nem kell napi 100 akármire fogadni,nem kell türelmetlennek lenni.Nem lesz jobb fogadó az aki napi 100x fogad,mint az aki napi 1x.A minőség a lényeg,nem a mennyiség.Röviden ennyi.
Odds=esély. Ha az odds által kínált esély magasabb mint a valós esély akkor te nyertél, ha kisebb az iroda. Ilyen egyszerű az, hogy nyereséges leszel vagy veszteséges.

Proxyi
2015.04.22, 12:36
Ilyen egyszerű az, hogy nyereséges leszel vagy veszteséges.

A "hosszútávon" kimaradt.

Captain obvious flies away. :D