Teljes verzió megtekintése : Melyik sportág a legjövedelmezőbb?
sportinsider
2015.04.21, 00:12
Erről sokszor hallok beszélni sportfogadókat, de egyöntetű választ még nem hallottam.
Sokan azt mondják a foci hosszútávon verhetetlen, főleg a nagyobb bajnokságok, BL és EL. Én azt mondom az NFL és az MLB verhetetlen és az NBA-t is nehézkes.
Sokan esküsznek a kézire, érdekes módon, nekem az az egyetlen sportágam, ami nagyobb minta alapján mínuszban van. Bár értékelhető mintám egyelőre csak a fociról van. Az ott elért ROI-t tartom hosszútávon elérhetőnek a sportfogadásban úgy unblock.
Íme az én statom, ez kb 4 hónapnyi adatot, azaz kb 880 db fogadást tartalmaz. Szívesen olvasnák véleményeket, illetve szívesen látnám mások ilyen statjait taasztalatait!
95
gólszerző
2015.04.21, 11:01
Erről sokszor hallok beszélni sportfogadókat, de egyöntetű választ még nem hallottam.
Sokan azt mondják a foci hosszútávon verhetetlen, főleg a nagyobb bajnokságok, BL és EL. Én azt mondom az NFL és az MLB verhetetlen és az NBA-t is nehézkes.
Sokan esküsznek a kézire, érdekes módon, nekem az az egyetlen sportágam, ami nagyobb minta alapján mínuszban van. Bár értékelhető mintám egyelőre csak a fociról van. Az ott elért ROI-t tartom hosszútávon elérhetőnek a sportfogadásban úgy unblock.
Íme az én statom, ez kb 4 hónapnyi adatot, azaz kb 880 db fogadást tartalmaz. Szívesen olvasnák véleményeket, illetve szívesen látnám mások ilyen statjait taasztalatait!
95
Szerintem a foci, MLB, NBA, NFL azért lehet jövedelmező, mert aki ügyes, kihasználja azt, hogy sok pénz kerül be ezekre a meccsekre. A tömeg elmozdíthatja az oddsokat olyan mértékben, hogy nyereségesen tudjon fogadni az, aki a megfelelő pillanatban teszi meg a tétet, ahhoz hogy hosszútávon nyereséges maradjon.
Persze ez egyenlő azzal hogy ritkán fogad ilyen eseményekre, sokszor egyszerűen nincs jó lehetőség, és akkor kihagyja az ilyen eseményeket.
Statokkal nem tudok szolgálni, nekem magasan az NFL az egyik legjövedelmezőbb, és már tűkön ülök, mind nézőként, mind fogadóként, hogy elkezdődjön a szezon. Szerencsésnek mondhatom magam, de nagyon érzem ezt a sportágat.
A gurulós foci a másik top.
NBA-vel kábé nullszaldós vagyok, de ez volt az első szezonom, ahhoz képest nem rossz. Sokat tanultam belőle, sajnos túl sok meccsbe mentem bele, a minőségi választások helyett. Itt nagyon, nagyon fontos a spot bet fogalma, és amúgy egyetértek, hogy bitang nehéz.
MLB-vel most ismerkedem, nem nagyon tudok véleményt mondani.
Ja, és teniszt soha többet, elképesztően hektikus az egész, főleg a nők, de a férfiak sem kutyák.
NitroHUN
2015.04.21, 12:04
Szerintem a marginok mutatják meg, hogy egy sportág mennyire lehetne nyereséges. A kézi szerintem biztosan benne van a top3-ban, de attól lesz mínuszos, hogy 9-10%-os margint használnak rá a fogadóirodák, míg egy NFL spreadnél simán megengedhetik maguknak, hogy csak 2-3%-ot vegyenek le, mivel már azt is nagyon nehéz megverni a fogadóknak.
Lehet sokan most nevetni fognak, de szerintem a legjövedelmezőbb sportág az a kerékpár. Bár a fogadóirodáknál régóta lehet már bringaversenyekre fogadni, még mindig elég sok hibát követnek el. Nem informálódnak elég alaposan, illetve sok esetben nem tudják a csapaton belüli hierarchiát.
Elég sok a rizikófaktor, bukás, rossz pillanatban kapott defekt, szél miatti lemaradás stb, így pl szakaszgyőztesre általában magas oddsokat adnak. Hosszútávon ebből simán nyereséges lesz az ember, nyilván bosszantó, ha egy defekt miatt megy el a tipp, de nem lesz mindig pechünk.
Irdatlan mennyiségű infó kering a bringásokról a neten. Ugye egy verseny alatt rengeteg minden történik, mindent nem tudnak megmutatni, sokszor nincs is ott kamerás motor, viszont utólag azért mindent megírnak a csapatok, így képben lehetünk. Ha valaki csak az eredményeket nézi az nagyon kevés, márpedig sokszor a bukiknál is az az érzése az embernek, hogy csak az alapján teszik össze a h2h-eket.
Nekem már most cetlikre fel van írva, hogy a májusban rajtoló Giro (ez olyan szintű verseny, mint teniszben egy Grand Slam) egyes szakaszain kire figyeljek majd a tippválasztásnál, ugyanis az emberkékről vannak infóim. Már bejárták azt a szakaszt a tavasszal, nagyon készül rá, stb.
Nem véletlen, hogy a protippben ebben a sportágban van 10% feletti ROI-m, pedig a live tippek nincsenek is közte, illetve egy versenyre egy tipp megy, illetve egy iroda áll rendelkezésemre. Sajnos nincs statom, hogy privátban hogy állok, de nekem kimagaslóan a bringa hozza a legtöbbet a konyhára.
Bumbanas
2015.04.21, 14:02
Cesc, a tenisz tippjeidhez hasonlóan bringás topikot is indíthatnál. Szerintem nem csak engem érdekelnének a protippen kívüli tippjeid és nincsenek kötöttségeid.
Ezt csak én látom olyan végtelenül egyszerűen, hogy "mindenkinek az, amihez ért"? Nyilván nem minden piacnál van ugyanannyi elszúrt odds, hiszen értelemszerű, hogy mondjuk a PL-nél több infója van a bukiknak, mint egy szváziföldi tenisztornán.
Ugyanakkor nekem, mint NFL-re "specializálódott" játékosnak, a saját sportágam a legnyereségesebb - azon belül is a player specek. Itt néha nagyon elszúrják a határokat, mivel baromi sokszor tényleg csak átlagot számolnak és úgy lövik az under/overt.
Ezt csak én látom olyan végtelenül egyszerűen, hogy "mindenkinek az, amihez ért"? Nyilván nem minden piacnál van ugyanannyi elszúrt odds, hiszen értelemszerű, hogy mondjuk a PL-nél több infója van a bukiknak, mint egy szváziföldi tenisztornán.
Ugyanakkor nekem, mint NFL-re "specializálódott" játékosnak, a saját sportágam a legnyereségesebb - azon belül is a player specek. Itt néha nagyon elszúrják a határokat, mivel baromi sokszor tényleg csak átlagot számolnak és úgy lövik az under/overt.
Szerintem nem, én tuti nem tenném a teniszt a foci elé. Utóbbit jövedelmezőbbnek tartom.
Három amerikai major ligában vagyok "otthon". (NFL, NBA, MLB) Mióta elkezdtem az MLB-t egy kicsit komolyabban és egyre több tapasztalatom van benne, nagyon könnyen veri a másik kettőt. Iszonyatosan sok meccs, iszonyat sok érték szinte minden nap, és itt lehet egyértelműen a legjobb átlagodds-on dolgozni a 3 liga közül. Akinek van egy kis tapasztalata és szereti a 'situational betting'-et az rengeteget tud profitálni.
Egyértelműen a magyar bajnokságok (kézilabda, kosárlabda, foci, vízilabda, hoki). Kis ország vagyunk, a bukiknak nincs túl sok infójuk, ha van is, általában napokkal később tudják meg, ezért minden héten elrontanak legalább egy szorzót valamennyi sportágban. Főleg a vízilabda bajnokikkal lehet keresni, nagy kár, hogy a protippből kikerült az Unibet, így az OB I-es meccsek sajna kiesnek a körforgásból, pedig az egy aranybánya. Minél több infója van a bukiknak egy adott ligáról, sportágról, annál kevésbé lehet megverni őket.
BigBandi00
2015.04.22, 04:52
Azért az elég fura,hogy még mindig a szorzók alapján fogadtok és vadásszátok az irodák"elszúrt" szorzóit.Ettől senki sem lesz nyereséges.Olyan sincs,hogy legjövedelmezőbb sportág.Mindegy mire fogadsz,minden ki van matekozva,nem véletlenül.Ezt észreveszitek,akkor maga a sportfogadás lesz nyereséges hosszútávon.Na meg nem kell napi 100 akármire fogadni,nem kell türelmetlennek lenni.Nem lesz jobb fogadó az aki napi 100x fogad,mint az aki napi 1x.A minőség a lényeg,nem a mennyiség.Röviden ennyi.
gólszerző
2015.04.22, 11:23
Azért az elég fura,hogy még mindig a szorzók alapján fogadtok és vadásszátok az irodák"elszúrt" szorzóit.Ettől senki sem lesz nyereséges.Olyan sincs,hogy legjövedelmezőbb sportág.Mindegy mire fogadsz,minden ki van matekozva,nem véletlenül.Ezt észreveszitek,akkor maga a sportfogadás lesz nyereséges hosszútávon.Na meg nem kell napi 100 akármire fogadni,nem kell türelmetlennek lenni.Nem lesz jobb fogadó az aki napi 100x fogad,mint az aki napi 1x.A minőség a lényeg,nem a mennyiség.Röviden ennyi.
Odds=esély. Ha az odds által kínált esély magasabb mint a valós esély akkor te nyertél, ha kisebb az iroda. Ilyen egyszerű az, hogy nyereséges leszel vagy veszteséges.
Ilyen egyszerű az, hogy nyereséges leszel vagy veszteséges.
A "hosszútávon" kimaradt.
Captain obvious flies away. :D
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.