PDA

Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2015. április

Admin
2015.04.07, 12:12
Ide jöhetnek az aktuális informácók felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.

Javi Moreno
2015.04.07, 12:19
Viszonylag kevés lesz ma az igazán érdekes meccs, de azért a spanyol bajnokság nem áll meg. A nagyok közül az Atlético Madrid lép ma pályára, amely a Real Sociedadot fogadja a Calderonban. Novemberben Baszkföldön vereséget szenvedett a címvédő, ráadásul Moyes csapata parádés formában van, utolsó négy meccsükön tíz pontot hoztak, míg az Atléti közel sem olyan meggyőző, mint volt az idény elején. 1.30-ért nem hiszem, hogy megéri fogadni az Atléticóra, egy nyögvenyelős kis meccs lesz, ahol az under 3-ban 1.48-ért látok értéket.
A hazaiaknál hiányozni fog Miranda (17/3) Moya kapus (27/0) és valószínűleg Raúl Garcia is (24/3), míg a vendégeknél Carlos Veláért (21/7) izgulhatnak a baszkok. Utolsó hat meccsükön egyszer ugrottak át a 3-as határt, de ma kevés gólt várok. Ugyanolyan 2-0-s sikert sejtek, mint Córdobában, és a gólszerzők is ugyanazok lesznek: Griezmann és Saúl. Ne mondjátok, hogy nem szóltam, most beszéltem Simeonéval :)

Javi Moreno
2015.04.07, 14:22
Pep Guardiola: "Mindössze 16 bevethető játékosom van szerdára, de ez is a munkámhoz tartozik, hogy megoldást találjak az ilyen helyzetekre."

A Bayern München szerda este a Leverkusen ellen lép pályára idegenben a német kupában, a hiányzók között pedig ott van Robben, Ribéry, Alaba, Javi Martinez, Starke és Schweinsteiger is. A Kusen az utóbbi néhány évben többször is megtréfálta a bajorokat, 2009 óta 2-3-1 a mérleg a Kusen szempontjából, tehát hat meccsen csak egyszer kaptak ki. A kupában legutóbb 2009 márciusában randiztak, akkor 4-2-re nyert a Bayer. Nekem tetszik az 1.77 a Pinnacle-nél a Kusen +0.75-re.

Javi Moreno
2015.04.07, 14:46
Carlo Ancelotti: "Van egy kis problémánk Bale-lel. Kapott egy rúgást a bal lábára, valsózínűleg nem játszik szerdán."

A Realnak azonban nélküle is simán kéne nyernie a Rayo ellen, ahogyan tették ezt az utolsó tíz meccsen kivétel nélkül. A walesi hiányában CR7 még többet vállalkozhat egymaga, nem is csoda, hogy a Granada ellen mesterötöst vágó aranylabdásra csupán 1.44-et fizet a Bet365.

Javi Moreno
2015.04.07, 16:57
Fiorentina-Juventus (2-1)

Carlos Tévez kihagyja a mai visszavágót, a jövő heti BL-negyeddöntőn is kérdéses a játéka. Matri játszik helyette valószínűleg.

Javi Moreno
2015.04.07, 22:47
Viszonylag kevés lesz ma az igazán érdekes meccs, de azért a spanyol bajnokság nem áll meg. A nagyok közül az Atlético Madrid lép ma pályára, amely a Real Sociedadot fogadja a Calderonban. Novemberben Baszkföldön vereséget szenvedett a címvédő, ráadásul Moyes csapata parádés formában van, utolsó négy meccsükön tíz pontot hoztak, míg az Atléti közel sem olyan meggyőző, mint volt az idény elején. 1.30-ért nem hiszem, hogy megéri fogadni az Atléticóra, egy nyögvenyelős kis meccs lesz, ahol az under 3-ban 1.48-ért látok értéket.
A hazaiaknál hiányozni fog Miranda (17/3) Moya kapus (27/0) és valószínűleg Raúl Garcia is (24/3), míg a vendégeknél Carlos Veláért (21/7) izgulhatnak a baszkok. Utolsó hat meccsükön egyszer ugrottak át a 3-as határt, de ma kevés gólt várok. Ugyanolyan 2-0-s sikert sejtek, mint Córdobában, és a gólszerzők is ugyanazok lesznek: Griezmann és Saúl. Ne mondjátok, hogy nem szóltam, most beszéltem Simeonéval :)

A 2-0 és Grizi összejött, csak egy szemét öngól bezavart :)

Javi Moreno
2015.04.08, 13:05
Egy kis fhaanszia futball: PSG - Saint-Etienne

Francia Kupa, elődöntő. A továbbjutás egy meccsen dől el, a fináléban a továbbjutó csapat ellenfele a másodosztályú Auxerre lesz. "Több játékosom is - mint például Zlatan Ibrahimovic (22/17)- fáradtsággal küzd. Cavani (27/8) biztosan nem játszik, Lucas Moura (24/7) sincs jól" - nyilatkozta Laurent Blanc, a PSG mestere. A párizisaknak ráadásul David Luizt (23/2) és Thiago Mottát (23/0) is nélkülözniük kell, így pedig bajos lehet a továbbjutás. A két csapat az utóbbi másfél évben négyszer játszott egymással, Ibráék hibátlanul, 9-0-s gólkülönbséggel tudták le a meccseket, és a Parc des Princesben emberemlékezet óta nem szenvedtek vereséget. A Saint-Etienne sincs azonban rossz formában, négy meccsen tíz pont, ráadásul az az egy remi is Monacóból jött. A Pinnacle 1.84-szeres pénzt kínál az under 2.5-re, ami igen meggyőző. Valószínűleg a sérülésektől és fáradtságtól tizedelt párizsiak nem fognak megszakadni, hiszen hétvégén bajnoki találkozó, jövő hét szerdán pedig következik a Barcelona a BL-ben.

NitroHUN
2015.04.08, 22:01
NBA: Ma este két meccs is lesz New Yorkban, IND-NYK és ATL-BKN, ennek hatására néhány Atlanta és Indiana-játékos a nyakába kapta a nagy almát, és hajnal négyig bulizott, ennek eredményeként megszúrták Chris Copelandet (IND, nincs életveszélyben egyébként), és letartóztatták Pero Anticot és Thabo Sefoloshát (ATL).

Mindhárman inkább kiegészítőemberek, de arról nem szól a fáma, hogy a csapatok többi tagjai is jelen voltak-e az eseményen, illetve kérdés, hogy az öltözőkben milyen visszhangja lesz annak, hogy néhányan 15 órával a meccs előtt bűncselekménybe keverednek.

Ennek megfelelően a hazai csapatokat támogatnám, bár aztán ki tudja, lehet, hogy ők is cefet másnaposak :)

nagelb
2015.04.08, 22:23
A Knicks-re akkor sem tennék pénzt idén ha kényszerítenének rá. :D Végigtankolják a szezont és kilátástalan a játék, amit nyújtanak.

A Nets viszont nem rossz ötlet, mert nekik még kaparni kell rendesen, nem biztos a PO hely. Jó formában is vannak (utolsó 10 meccsből 8-at nyertek), az ATL meg már rég megnyerte egész keletet, ligaelsők pedig már nem lehetnek, szóval beleférhet nekik egy lazább este. :)

varin
2015.04.08, 23:07
Ami viszont baj lehet, hogy az Atlantáé a Brooklyn 1. körös pickje a következő szezonban...

varin
2015.04.09, 11:15
Érdekes volt az oddsmozgás. 3.00-2.80 körül mozgott a Hawks szorzója a meccs előtt, majd fél 1 körül bejelenteték, hogy a kezdők fognak játszani, a szorzó pedig csak 2.65-re ment le. Én még 2.90-ért elkaptam szerencsére, remélem, ti kihagytátok a Netset.

comanesi
2015.04.10, 00:34
Én ha komoly mozgást látok,már kiis lőttem eseményt.

Asigao: Nem történt semmi,bajnok lett a jobb!

Javi Moreno
2015.04.10, 13:25
Cristiano Ronaldo (https://www.facebook.com/Cristiano) eltiltását eltörölték, így játszhat az Eibar elleni hétvégi mérkőzésen. Az aranylabdás játékos egy vélt szimulálás miatt kapott sárgát hét közben a Rayo otthonában, amely ellen a Real Madrid azonnal bejelentette tiltakozását. Pénteken jóváhagyták a fellebbezést, így CR7 biztosan játszhat.

robmiller
2015.04.10, 13:49
Tudsz linket adni a forrásra? Mert ha tényleg játszhat, akkor érdemes arra tenni, hogy több gólt lő....szerintem a Granada elleni meccshez hasonlóan itt is kinyitják a gólcsapot...Szerintem CR 2-t minimum lő.

szerk: időközben látom az NSO-n a hírt. Köszi!

rocket
2015.04.10, 14:03
Ibrahimovic, ha jól tudom 4 meccses eltiltást kapott. A PSG legközelebb 18.-án játszik a Nice ellen, egyelőre nem nagyon mozognak az oddszok, de a PSG odds feljebb megy addig szerintem.

Javi Moreno
2015.04.10, 14:13
Ibrahimovic, ha jól tudom 4 meccses eltiltást kapott. A PSG legközelebb 18.-án játszik a Nice ellen, egyelőre nem nagyon mozognak az oddszok, de a PSG odds feljebb megy addig szerintem.

Valóban, négy meccsre meszelték el. Hogy ez hogyan hathat a PSG esélyeire, azt nehéz megmondani. Hét meccs van még a francia bajnokságból, a PSG-nek már túl nagy rangadója nincsen. Hiányozni fog a Nice és a Nantes elleni idegenbeli meccsről, illetve a Lille és a Metz elleni hazairól. Előnyük egy pont a Lyonnal szemben és a Lyon sorsolása nehezebbnek is tűnik. De azért az 1.20-as odds a PSG bajnoki címére így sem reális...

Javi Moreno
2015.04.10, 14:16
Parma-Juventus

"Carlos Tévez jól van, Andrea Pirlo azonban nem játszik szombaton" - nyilatkozta Allegri a pénteki sajtótájékoztatón. Ez inkább abból a szempontból érdekes, hogy Pirlo vajon pályára léphet-e a BL-ben. Valamiért meglepetést érzek a levegőben... Irreálisan alacsony a Juve szorzója, azt pedig tudjuk, hogy a Parma nem ennyire gyenge. Jövő héten BL, a parmai játékosok bizonyítani akarnak, satöbbi-satöbbi...

Ti hogy érzitek, lehet itt csoda?

robmiller
2015.04.10, 14:49
Szerintem sem nyer a Juve. Megnyugtató előnyük van. Ahogy mondod, a BL-ben a Monaco ellen fontos, hogy hazai környezetben jó eredményt érjenek el...X-re pedig jó lehet a Parma..elgondolkodtató...

Javi Moreno
2015.04.10, 15:10
Chelsea

Diego Costa hosszabb pihenőre kényszerül, miután a Stoke City elleni mérkőzésen megsérült. A spanyol válogatott támadó komoly rangadókon hiányozhat, hiszen a QPR és a Leicester mellett a Chelsea áprilisban megmérkőzik még a MU-val és az Arsenallal is. Mourinhónak azért nincs oka nagyon aggódni, hiszen előnyük tíz pont a veszett pontok alapján az Arsenal előtt.

Cesc18
2015.04.10, 16:51
Tegnap elkezdődött a szezon első major golf viadala, a US Masters. A 21 éves Jordan Spieth a torna történetének egyik legjobb rajtját mutatta be. Alapból az egyik esélyesnek számított, ezzel a -8-as kezdéssel pedig ő lépett elő a bukiknál az első számú favorittá. Nem szerencsés viszont az első nap után vezetni, 1984 óta ugyanis csupán egy játékos tudott nyerni, ha ő állt az élen az első kör után. Megérheti layelni a Betfairen, 1.42 körül fizet, hogy nem Spieth nyeri a tornát.

rocket
2015.04.10, 17:01
Még a Nice - PSG meccshez annyi info, hogy az pont két BL meccs közé esik a PSG-nek. Én így még nagyobb esélyt látok egy váratlan eredményre.

Tomihmv
2015.04.11, 14:24
Genoa-Cagliari (http://www.hatharom.com/livescore/event/ita-italy_1-2014-2015-serie_a/1786301)

A csapatok tulajdonosai jó kapcsolatban vannak, így évek óta az nyer a felek találkozóin, akinek nagyobb szüksége van a három pontra. Az ősszel ugyan ikszeltek a gárdák, de akkor még mindegy volt, most viszont a szigetlakóknak borzasztóan nagy szüksége van a három pontra. A vendégsikert 4.05-szörös pénzért méri a Pinnacle, de az X2-vel is duplázhatjuk a pénzünket.

robmiller
2015.04.11, 20:24
Heracles - Ajax

Érdekes kis meccs lehet ez. A statisztikát böngészve lehetséges egy döntetlen. Az Ajax stabil 2. helyezettnek tekinthető 63 pontjukkal az 57 pontos Feyenoord előtt.
A Heracles viszont az életben maradásért küzd. 15. helyen állnak 2 ponttal megelőzve a már kiesőhelyen álló 16. NAC Bredát. Ráadásul a csapat az utóbbi 5 meccsén nem teljesít rosszul (2 győzelem 1 döntetlen 2 vereség). Idegenben két fontos győzelmet is aratott a Dordrecht és a Den Haag ellen.

Tovább erősíti a döntetlenre való fogadást, hogy a legutóbb két hazai Ajax elleni meccsüket is sikerült 1 ponttal lehozni a kiscsapatnak, tehát otthoni környezetben rendre jól teljesítenek az amszterdamiak ellen.

Szerintetek is benne van az X?

robmiller
2015.04.11, 20:27
Parma-Juventus

"Carlos Tévez jól van, Andrea Pirlo azonban nem játszik szombaton" - nyilatkozta Allegri a pénteki sajtótájékoztatón. Ez inkább abból a szempontból érdekes, hogy Pirlo vajon pályára léphet-e a BL-ben. Valamiért meglepetést érzek a levegőben... Irreálisan alacsony a Juve szorzója, azt pedig tudjuk, hogy a Parma nem ennyire gyenge. Jövő héten BL, a parmai játékosok bizonyítani akarnak, satöbbi-satöbbi...

Ti hogy érzitek, lehet itt csoda?

Érik a csoda...;)

rocket
2015.04.12, 12:52
Espanyol - Athletic Bilbao Ha jók az információim az Athletic négy alapembere is kihagyja a mai meccset: Muniain, Iturraspe, Aduriz, Balenziaga. Egyébként is inkább a hazaiak voltak az esélyesek, de így még jobban.

varin
2015.04.12, 14:14
Espanyol - Athletic Bilbao Ha jók az információim az Athletic négy alapembere is kihagyja a mai meccset: Muniain, Iturraspe, Aduriz, Balenziaga. Egyébként is inkább a hazaiak voltak az esélyesek, de így még jobban.

Tetszik a tipp, megnézem a -0.25-öt 1.98-ért. Hajrá :)

NitroHUN
2015.04.12, 21:00
NBA: LeBron, Kyrie Irving, Kevin Love és J.R. Smith is pihentetve lesz a Boston elleni meccsen. A Bostonnak eddig is must-win meccs volt, de most nagy segítséget kaptak.

Javi Moreno
2015.04.14, 19:36
Ahogy közeledik a kezdés, úgy csökken a Real Madrid oddsa. Egálról indult nagyjából, most már csak 2.60 a Blancók és 2.96 a Tico győzelmének oddsa.

Javi Moreno
2015.04.15, 15:10
Jürgen Klopp az idény végén távozik Dortmundból - ezzel egyidejűleg előlépett a Manchester City legesélyesebb következő trénerének. Jelenleg 2.25 az Unibeten az odds, hogy ő követi Pellegrinit.

sportinsider
2015.04.15, 15:51
Jürgen Klopp az idény végén távozik Dortmundból - ezzel egyidejűleg előlépett a Manchester City legesélyesebb következő trénerének. Jelenleg 2.25 az Unibeten az odds, hogy ő követi Pellegrinit.

Kicsit sokkolt a hír :-(

A City illene a játék filozofiájához.

De mihez kezdek most én? Klopp = Dortmund

Identitászavar.....

sportinsider
2015.04.15, 16:00
Szerintem érezte, hogy már nem érte el úgy a csapatot, ahogy korábban. Okos döntés a részéről, nagy veszteség a Dortmundnak, főleg emberileg és marketing szempontból.

Identifikationsfigur nr1 gone.... :-(

Andersson04
2015.04.15, 17:22
Engem továbbra is foglalkoztat, hogy menesztenek-e még edzőt az angol PL-ben még a hátralévő pár fordulóban. :D

Pellegrini most nagyon esélyes lett, de én úgy tudom, csak a szezon végén áll fel, maximum akkor meneszthetik előtte ha a 4. hely is komoly veszélybe kerül. Azonban a hétvégi hazai meccsükön 1,22 az odds a győzelmükre, és otthon még mindig jó a statisztikájuk.

Tehát Pellegrini oddsa 1,72,
senkit nem menesztenek 2,1

Nekem az a 2,1 ér egy 7/10-et ha már a United elleni vereség után maradt, több rangadójuk nem is lesz idén, otthon játszanak 4 meccset még, 2-t idegenben, maximum a Spurs elleni idegen még a necces.

Ha valaki tud még vmi plusz infót, megköszönöm :)

varin
2015.04.15, 18:02
Engem továbbra is foglalkoztat, hogy menesztenek-e még edzőt az angol PL-ben még a hátralévő pár fordulóban. :D

Pellegrini most nagyon esélyes lett, de én úgy tudom, csak a szezon végén áll fel, maximum akkor meneszthetik előtte ha a 4. hely is komoly veszélybe kerül. Azonban a hétvégi hazai meccsükön 1,22 az odds a győzelmükre, és otthon még mindig jó a statisztikájuk.

Tehát Pellegrini oddsa 1,72,
senkit nem menesztenek 2,1

Nekem az a 2,1 ér egy 7/10-et ha már a United elleni vereség után maradt, több rangadójuk nem is lesz idén, otthon játszanak 4 meccset még, 2-t idegenben, maximum a Spurs elleni idegen még a necces.

Ha valaki tud még vmi plusz infót, megköszönöm :)

Teljesen egyetértek, 2,1-ért nálam is value. Meglepne, ha kivágnák a szezon vége előtt.

Javi Moreno
2015.04.16, 13:58
"Sok országból fognak érdeklődni iránta, nagy neve lett a szakmában. Ugyanakkor nem hiszem, hogy Angliában köt majd ki." - nyilatkozta Paul Lambert jó barátjáról, Jürgen Kloppról.

Íme az Unibet oddsai, hogy Klopp mely csapatot fogja irányítani szeptember 1-jén:
Manchester City: 1.70
Liverpool: 5.00
Arsenal: 7.00
Real Madrid: 7.00
Manchester United: 14.00
Tottenham: 14.00
Atlético Madrid: 31.00
Bayern München: 101.00
Schalke: 201.00

Javi Moreno
2015.04.16, 14:33
"Túl sokat foglalkozik a média a jövőmmel. A PSG-vel van élő szerződésem, ezt pedig tiszteletben is tartom és maradok" - nyilatkozta Edinson Cavani, akit korábban több sztárcsapattal is hírbe hoztak. Nos, az uruguayi játékos valószínűleg nem a levegőbe beszélt, ugyanis maradása csupán 1.42 az Unibetnél, míg ha mégis távozna, akkor a Manchester United (5.50)-Atlético Madrid (6.50)-Juventus (7.50) trióból kerülhet ki az új csapata a fogadóirodák szerint.

Cesc18
2015.04.16, 15:48
Live

Tenisz, Monte-Carlo: Rafael Nadal-John Isner

Borús az idő, szemerkél az eső. Ez abszolút nem kedvez a spanyolnak, nem is működik annyira jól a pörgetett tenyerese a nehezebb labdákkal. Jelenleg 5.50-es oddsot adnak az amerikaira, talán trédre jó lehet.

Cesc18
2015.04.16, 16:23
Live

Tenisz, Monte-Carlo: Rafael Nadal-John Isner

Borús az idő, szemerkél az eső. Ez abszolút nem kedvez a spanyolnak, nem is működik annyira jól a pörgetett tenyerese a nehezebb labdákkal. Jelenleg 5.50-es oddsot adnak az amerikaira, talán trédre jó lehet.

Pfú, Isner két szettlabdáról bukta az első szettet, pedig az egyiknél ő adogatott...Ha bármelyiket megcsinálta volna, akkor szép profittal lehetett volna eladni a tippet. Innentől reménykedni kell abban, hogy az amcsi valahogy megnyeri a másodikat.

Bumbanas
2015.04.17, 17:37
Újpest - Lombard FC Pápa under 2.5 @ 1.75 bet365
A Pápa rúgta eddig a legkevesebb gólt az első osztályban, szám szerint 11-et a 23 mérkőzésen, míg az Újpest 19-et, amivel holtversenyben a harmadik helyen áll... hátulról. Nem valószínű, hogy egymás ellen táltosodnának meg a csatársorok.

Javi Moreno
2015.04.20, 15:16
Bale biztosan nem játszik szerdán az Atlético ellen, Iniesta viszont bevethető lesz a PSG ellen kedden.

Javi Moreno
2015.04.20, 15:39
Szentes távozott!

A tréner hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, a szerződésbontás azonnali hatályú, azt az utóbbi három mérkőzés eredménytelenségére hivatkozva a szombathelyi klub vezetése kezdeményezte. Mint jelezte, a döntést tudomásul veszi, hiszen a tényekkel nem lehet vitatkozni, valóban nem azt az eredményt hozták, ami elvárható lett volna.
Szentes Lázárt október 21-én, a 11. forduló után nevezték ki a csapat edzőjének, ám az addig is botladozó együttes vele sem tudott eredményesen szerepelni. A Haladás 13 bajnokin mindössze háromszor győzött és egy döntetlenre volt képes. Az utolsó három meccsén ráadásul úgy szenvedett vereséget, hogy 13 gólt kapott és csak egyet rúgott.
Hétfői sajtóértesülések szerint a Haladásnál öt szakember jött szóba Szentes utódjaként, köztük Pintér Attila korábbi szövetségi kapitánnyal.

(mti)

rocket
2015.04.21, 16:18
Bayern-Porto

Bayern szögletekben látok fantáziát, a Bayern ha otthon támadnia kell, akkor rengeteg szögletet össze tud hozni és most a Porto alapesetben kezdő két szélső védője eltiltott. Mondjuk, hogy Robben és Ribery játéka is kérdéses az valamennyire rontja a tippet, de én még így is 10 körül várom a Bayern szögletek számát.

giggs82
2015.04.22, 15:23
Sajtohir: a Real Madrid, ha nem jut tovabb ma az Atletico ellen, elküldik Ancelottit a szezon vegen!

varin
2015.04.22, 17:01
Sajtohir: a Real Madrid, ha nem jut tovabb ma az Atletico ellen, elküldik Ancelottit a szezon vegen!

ÁÁÁÁÁMEN!!!!!!!! Mármint, hogy nem jutnak tovább. Carlettót csípem :)

himynameismark
2015.04.25, 13:39
Tud vki vmi infot a Kecskemét-Paksról? Elég drasztikusan leesett a Paks szorzója 2.6---2.05. Sok sérült van Kecskeméten? vagy csak plussz zsé kell a srácoknak?

sportinsider
2015.04.25, 19:11
nincs infóm, de akkor félidő H, végeredmény V megrakva :-)

Javi Moreno
2015.04.28, 16:17
A boon.hu információ szerint Szivics Tomiszláv szerződés bontott a Diósgyőrnél. Vitelki Zoltán veszi át a DVTK irányítását a hátralevő öt meccsre.
Hétvégén a Diósgyőr a Pápát fogadja. Kíváncsiak leszünk így a hazaiak szorzójára...

Javi Moreno
2015.04.28, 17:45
Nem tudom, hány ember fogadását érinti, de órákon belül megszületik Kate Middleton és Vilmos herceg második gyermeke. Sokat morfondíroztam én is (http://www.hatharom.com/2015/04/22/kate-middleton-vilmos-herceg-gyermek-neve-sportfogadas), hogy milyen nemű gyerek lesz és hogy fogják hívni. Ha minden jól megy, még ma kiderül, ugyanis már rendőröket vezényeltek a kórházhoz.

Javi Moreno
2015.04.29, 10:46
Bayer München

Tegnap drámai körülmények között kiesett a bajor csapat a kupából. Ez talán még a kisebb baj, de emellett Lewandowski és Robben is megsérült. Utóbbira vizsgálatok várnak még, nekem nem úgy tűnt, hogy játszani fog a Barcelona ellen. Márpedig akkor nagy bajban lesz Guardiola együttese a Camp Noúban. Az irodák természetesen gyorsan lereagálták az esetet, a Bet365-nél gyakorlatilag már a sérülés pillanatában csökkent az odds négy századdal, majd a lefújást követően 1.80-ra esett vissza a meccs előtti 1.95-höz képest a Barcelona győzelme.
Hasonlóképpen vándorolt a Leverkusen sikere is a hétvégi Bundesliga-találkozón, bár az végül visszatért az eredeti szorzójához. Meccs előtt 2.40, sérülés környékén 2.38, meccs után 2.20, hajnalra vissza 2.37-re.

Javi Moreno
2015.04.29, 12:57
Bayern München

Robben out for the rest of the season - jelenti a goal.com. Na, most jön aztán az oddsesés...

Javi Moreno
2015.04.30, 15:17
Mi lesz Pogbával?

Nos, úgy tűnik, ez immáron csak a játékoson múlik, mert állítólag a Juventus elfogadta a 80 millió eurós vételi ajánlatot a PSG-től. Ha sikerül a franciáknak megállapodni Pogbát, akkor a játékos hazatérhet. Erre egyébként jelenleg 2.50-szeres odds van, míg ha a Juvéban marad, 1.80-at fizetne az Unibet.

Tomihmv
2015.05.01, 11:01
USA-Finnország

Az amcsik elég vékonyka és roppant fiatal kerettel érkeztek a világbajnokságra, a kapuban például egy AHL-es és egy egyetemista játékos lesz, bár utóbbit már a torna hivatalos honlapja fel sem tünteti. A védelem nem tűnik rossznak, de a támadósorban már vannak problémák. A finnéknél is kimaradt 1-2 sztár, de ez egy jóval összeszokottabb csapat, mint a tengerentúli, szerintem jó esély van a skandinávok sikerére, amit az Interwetten például 1.90-ért mér háromesélyben. A téttel óvatosabban bánok a szokásosnál, mivel mindkét fél számára ez lesz az első tétmeccs a tornán.