PDA

Teljes verzió megtekintése : NCAA - March Madness fogadások

NitroHUN
2015.03.19, 17:29
Nem tudom, hogy van-e itt rajtam kívül olyan elvetemült, aki követi az egyetemi kosárlabdát, vagy akár csak a March Madnessre kerül lázba, de mivel én messze nem vagyok protipper, kíváncsi lennék ki mire fogad.

Mivel szűk egy óra múlva kezdődik az első meccs, és erre rögtön van tippem, ezt be is írom:

Notre Dame -10 - Northeastern, 1.78 Marathonbet (1.71 bet365)

Az ND egészen brutális erődemonstrációt tartott az ACC tournamentben, a North Carolinat és a Duke-ot két egymást követő napon győzték le (egyébként az NC-t januárban idegenben is legyőzte), a brutálisan erős ACC-ben 14-4-el zártak, miközben a Northeastern a sokkal gyengébb Colonialban 12-6-tal. Nekik egész szezonban egy nagy skalpjuk volt, még novemberben a Florida State ellen, aki amúgy épp ACC-s (8-10 mérleggel) és a Notre Dame őket 20-al verte.

Bevallom nem láttam játszani idén a Northeasternt, de a ND-nek 3 teljes meccsét láttam, és nem tudom hogy szorongatná meg őket egy ilyen kiscsapat...

Van még mára pár meccsem, azokat még leírom, aztán jöhetnek a vélemények :)

NitroHUN
2015.03.19, 17:55
VCU nyer vs. Ohio State (2.55 bet365)

Ezt mindenki saját felelősségre rakja, én picit elfogult vagyok, szerintem Shaka Smart a legnagyobb jövő előtt álló edző (akár NBA szinten is), és igazi óriásölők (mondjuk tavaly épp ők voltak a nagyok akik elhullottak a kiscsapat ellen), de persze el kell ismerni, hogy voltak hullámvölgyeik, ráadásul nem is olyan régen, de az A10 tornát egész simán nyerték. Az Ohio State tipikus erős közepes csapat egy erős konferenciából, ami általában veszélyes kombó, de szerintem nem egy olyan csapat ellen mint a VCU. (VCU +4,5 amúgy 1.83)

Javi Moreno
2015.03.19, 17:58
Nekem mára egy Eastern Washington +8 fut 3 egységért (1.98) és egy line 1 egységért, 4.36-tal. (Pinny)

Hajrá :)

NitroHUN
2015.03.19, 18:17
Nekem mára egy Eastern Washington +8 fut 3 egységért (1.98) és egy line 1 egységért, 4.36-tal. (Pinny)

Hajrá :)

Tetszik amúgy, én rámegyek szerintem egy "Duke nyeri a déli régiót" fogadásra is, de a bet365 ezt most éppen levette :D

Javi Moreno
2015.03.19, 21:54
Jönnek szépen az upsetek :)

NitroHUN
2015.03.20, 01:24
Eddig triplán beváltotta a megírt csekket a Madness :)

A tippem elment de nem bánom, a Notre Dame úgy tudott nyerni, hogy gyatrán játszottak, az ellenfél pedig godmode-ban, és még így is nagyon sokáig úgy tűnt, hogy a végén meglesz a közte 10.

A Georgia State gyönyörű comebacket mutatott be a leendő top20-as draft pick R.J. Hunter vezetésével (2:40 alatt -12-ről!) egy gyönyörű majdnem buzzer-beaterrel a végén :)

a Texas - Butler egy gyönyörű adok-kapok volt simának tűnő véggel

a UCLA - SMU meccs utolsó perce pedig kötelező, én még ilyen végjátékot nem láttam, vagyis de, pont a UCLA-től 2006-ban a Gonzaga ellen :D

És persze a stílusosan elment a másik tippem is (persze úgy, hogy a +4 az jött volna LOL), de legalább szintén nagyszerű meccsen és igazolva amit gondoltam, mindenképpen 50-50 volt a történet.

És ez csak az első 8 meccs a 63-ból ;)

Javi Moreno
2015.03.20, 17:26
Tegnap rossz irányba indultunk el, de majd ma :P

Oklahoma State PK ---> 2 egység
Providence -3 ---> 3 egység

NitroHUN
2015.03.20, 19:06
Tegnap volt azért egy győztes tippem (meg +1 vesztes :D)

85

Ma pedig biztos hogy valamelyikünk nyerni fog:

86

Javi Moreno
2015.03.21, 19:26
Na, most ahogy látom, 3/4, szép!
Az én szekerem még kicsit döcög :)