PDA

Teljes verzió megtekintése : Darts fogadások, elemzések

Bumbanas
2015.03.12, 21:32
Chisnall miért nem száll ki szándékosan több partiban is? Kiszállón van többször is és nem dob rá, hanem lekerekít. Törjön el a kezem, ha még egyszer pénzt rakok erre a premier cheat league-ra!

NitroHUN
2015.03.12, 22:46
Nem láttam a meccset, de ha olyanra gondolsz, hogy ő rossz kiszállón volt (50, 38, 18 ilyesmi), az ellenfele meg nem kiszállón, akkor teljesen normális kerekíteni.

Bumbanas
2015.03.13, 11:20
Nem láttam a meccset, de ha olyanra gondolsz, hogy ő rossz kiszállón volt (50, 38, 18 ilyesmi), az ellenfele meg nem kiszállón, akkor teljesen normális kerekíteni.

Egy példa: Bunting magasabb kiszállón (100+), de elvehetné a kezdését 120 körüli ponttal, de meg se próbál kiszállni. Az egyik partiban 81-ről nem dobott kiszállóra! Úgy érzem, hogy a "menők" bent akarnak tartani gyengébb játékosokat a második körre és veszélyesebbeket kiejteni. Néhány legnél olyan érzésem volt, hogy Chisnall kifejezetten küzdött, hogy nehogy ki tudjon szállni, de ne legyen feltűnően rossz a dobása.

Cesc18
2015.03.13, 11:31
Egy példa: Bunting magasabb kiszállón (100+), de elvehetné a kezdését 120 körüli ponttal, de meg se próbál kiszállni. Az egyik partiban 81-ről nem dobott kiszállóra! Úgy érzem, hogy a "menők" bent akarnak tartani gyengébb játékosokat a második körre és veszélyesebbeket kiejteni. Néhány legnél olyan érzésem volt, hogy Chisnall kifejezetten küzdött, hogy nehogy ki tudjon szállni, de ne legyen feltűnően rossz a dobása.

Mi az, hogy 81-ről nem dobott kiszállót? Lekerekített 40-re és nem dobott rá? :D Ha elcseszi és nincs duplán az benne van, még 81 pontnál is.

Gyengébb játékosokat? Itt nincs gyenge játékos, a 10 legerősebbet hívták meg. Azért, mert Bunting még nem akkora név, mint a többiek még nem gyenge. Pl. már most jobb eredményt tud felmutatni a vb-n, mint amit Chizzy 4-5 profi éve alatt elért...

Chizzynek miért lett volna célja, hogy elveszítse a veretlenségét? Minden pont fontos, hiszen az egy dolog, hogy most messze van a kieséstől, viszont a rájátszásba csak a 4 legjobb jut be, arra a 4 helyre pedig elég sokan vannak.

NitroHUN
2015.03.13, 13:22

Most nézem a meccset, rögtön az első legben volt a 81-es sztori.

Először is, a 81 trükkös kiszálló, tripla kell hozzá, hogy sima duplával ki tudj szállni, de ha nincs is meg a tripla, normál esetben marad egy nyilad bullra. Ami téged megzavarhatott, az az, hogy az első nyíllal T19-re dobott, hogy ha nem is lesz meg, akkor is 62-je maradjon, ami után a T12-re célzott volna, ami ha megint nincs meg akkor bull. Ehhez képest tripla 3-at dobott, így 72-je maradt. Innen T20 lenne a standard, hogy 52 esetén 32-re és 40-re kerekíthessen (ami éppen jobban megy neki). Viszont mivel ígyis-úgyis tripla kellett volna neki, és a T12-re készült, ezért maradt a T12-nél, amit elrontott, de így is rendesen rá tudott kerekíteni a 40-re.

De egyébként felesleges ennyit beszélni róla, ha bundát kiáltasz minden szektortévesztésnél, akkor felesleges fecsérelni a szavakat :D

Bumbanas
2015.03.13, 16:41
Szeretem, hogy mindent meg tudtok magyarázni a szerencsével meg az "éppen így jött ki a lépés"-sel. Örülök neki, hogy a világ ilyen rózsaszín és mindenki a maximumra törekedva tisztán játszik. Nyilván egyetlen csalás, fogadási trükk és hátsó szándékból elveszített játék sincs a világban. Sajnos én már csak ilyen rosszindulatú, áskálódó, örök elégedetlen vagyok, hogy ott is szándékosságot sejtek, ahol csak a véletlen játszik közre.
Mindenesetre furcsállom, hogy valaki 100x egymás után össze tud adni 2 egész számot, aztán hírtelen beszélni is elfejelt, de ez a világ rendje ezek szerint.
További jó álmodozást!

varin
2015.03.13, 16:53
Bundák voltak, vannak, lesznek. 90%-ukról viszont nem is gondolnád, hogy az... Ha valaki el akar veszíteni egy dartsmeccset, iszonyatosan könnyen megteheti úgy, hogy nem is veszed észre. Nem úgy, hogy látványosan rosszul dönt, rosszul számol, ez nem logikus. Egyszerűen csak a T20 helyett pl. a sima 20-at célozza, dob körönként mondjuk 70-80-as átlagot és már nem kell semmi egyéb a vereséghez.

Mindenhol vannak bundák, de hidd el, hogy vannak olyan profik egy adott sportág legjobbjai, hogy vagy olyan dolgot bundáznak meg, amiről te nem is gondolnád vagy pedig nem veszed észre.

NitroHUN
2015.03.13, 17:11
Szeretem, hogy mindent meg tudtok magyarázni a szerencsével meg az "éppen így jött ki a lépés"-sel. Örülök neki, hogy a világ ilyen rózsaszín és mindenki a maximumra törekedva tisztán játszik. Nyilván egyetlen csalás, fogadási trükk és hátsó szándékból elveszített játék sincs a világban. Sajnos én már csak ilyen rosszindulatú, áskálódó, örök elégedetlen vagyok, hogy ott is szándékosságot sejtek, ahol csak a véletlen játszik közre.
Mindenesetre furcsállom, hogy valaki 100x egymás után össze tud adni 2 egész számot, aztán hírtelen beszélni is elfejelt, de ez a világ rendje ezek szerint.
További jó álmodozást!

Jó rendben, engem meggyőztél, igazad van, sokkal logikusabb, hogy mindenki aki nem tud kiszállni 81-ről az bundázik. A VB-n Phil Taylor elég durván fogadhatott maga ellen, amikor 15 nyíllal nem találta el a duplát, aztán 16-ra véletlenül eltalálta, mekkora méreg lehet már ez.

Russell Wilson gondolom milliárdos lett azzal, hogy arra fogadott, hogy az utolsó playben interceptiont fog dobni, mekkora szorzó lehetett már, öcsém.

Messibe bele se kezdek, elég szánalmas, hogy teljesen átlátszó módon kihagy tizenegyeseket, pedig 4-szeres aranylabdás, nyilvánvaló, hogy mindegyiket be tudná rúgni...

Szóval ja, meghajolok előtted és elengedem ezt a témát, úgyis offtopik, szia.

Admin
2015.03.13, 17:29
Ebben a topikban oszthatjátok meg egymással dartsos tippjeiteket, elemzéseiteket.
Más topikokból is ide mozgattuk a nem oda való hozzászólásokat.