PDA

Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2015. március

Admin
2015.03.02, 16:24
Ide jöhetnek az aktuális informácók felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.

Javi Moreno
2015.03.02, 16:29
Roma-Juventus

Nagy kérdés, hogy Pogba és Vidal játszanak-e. A Juventus szorzója növekedett az elmúlt órákban, szóval valószínűleg legalább az egyikük nem. Elméletileg mindkettő game-time-decision, az előzetes kezdők szerint Vidal játszik, Pogba nem. Ez talán a rosszabbik forgatókönyv. Érdekes lehet mindenesetre a Juve középpályája a Sturaro-Marchisio-Pereyra-Vidal négyessel.

Javi Moreno
2015.03.02, 17:33
Hull-Sunderland

Kedd este játszhat a Sunderlandben Wes Brown, akit habár kiállítottak a MU elleni hétvégi bajnokin, az eltiltását törölte az FA. Igen fontios kiesési rangadó lesz, aki nyer, nagyot lép a bennmaradás felé.

Tomihmv
2015.03.03, 09:38
Arsenal Tula-Orenburg

Orosz Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés. A Tula első osztályú, 12. a Premier League-ben, míg az Orenburg a második liga 5. helyén áll, ám ettől függetlenül nincs nagy különbség a felek között. Mindkét csapatnak ez lesz az első tétmérkőzése idén, továbbá a felek számára roppant fontos a kupa, köszönhetően annak, hogy könnyedén bejuthatnak a legjobb négy közé, és egy-két óriás már kiesett a sorozatból. A hazaiaktól távozott egy-két jó csatár, viszont a hátsó alakzatot sikerült jól megerősíteni, a vendégeknél nem történt nagy változás, tele vannak rutinos játékosokkal.
A felek ősszel többnyire underes meccseket játszottak, mint ahogy az edzőmeccseken is ez volt a jellemző. Emellett közel egyforma erősségűek a felek, nagy a tét, rossz lesz az időjárás - -1 fokot és havazást várnak az időjósok -, és a pálya amúgy is borzasztó állapotban van (http://s23.postimg.org/yqnrlrlor/arsenal_training_4010.jpg). Mindezek után szerintem nagy esély van az underre, az U2,25-öt a 188bet 1.78-ért kínálja.

Cesc18
2015.03.03, 11:10
WTA Monterry

Tegnap a mexikói tornán az eső miatt törölték a komplett programot, így a négy selejtezős és az összes első körös meccs ma kerül lejátszásra. Akik tehát nyernek a kvaliban és feljutnak a főtáblára, azoknak kicsivel később újra pályára kell majd lépniük. Érdemes lesz tehát majd rájuk figyelni, ha valamelyikük bő két órás meccsbe bonyolódik, pár órával később aligha lesz túl fitt állapotban...ilyen lehet egyébként például Babos Timi is, aki Katerina Bondarenko ellen tolja a selejtezőben. Illetve, akire én kíváncsi leszek, az Nicole Vaidisova. Az egykori top 10-es cseh lány tavaly év végén négy év kihagyás után tért vissza, még csak most kezdi felvenni a ritmust, neki pláne sok lehet egy napra két meccs.

80

giggs82
2015.03.03, 12:15
Az Unibetnél 1,80-ért van az U2,25.

Cipolla
2015.03.03, 18:36
Észt szuperkupa döntő: Levadia - Santos Tartu
A kis másodosztályú észt csapat tavaly bejutott a kupadöntőbe, ahol ugyanez volt a felállás, ott 4-0-ra nyert a Levadia. Az EL-be is bejutottak, ahol a Tromsö 7-0 és 6-1 lett a norvégoknak. Az észteknél alapból óriási a különbség még az első osztályon belül is, pláne a másodosztály és az első között. Ráadásul januárban elment 66 gól a Tartutól, három alapember elment a klubtól és csak egy kapus érkezett. 0-ra nyer a Levadia tippmixpron 1,65-ért van, de a beten a hendi is ülhet simán -3,5-4,0.
Én a tippmixpro ajánlatát nem tudom ott hagyni.

giggs82
2015.03.03, 22:07
Köszi Tomihmv!

Simán jött a tipp :)

giggs82
2015.03.03, 22:32
Cesc18 köszi a felhívást, ha nem haragszol tovább szőttem kicsit a cikkedet!

WTA Monterrey

Babos Timi 2:10 percet játszott Bondarenko ellen, aminek 19:25-kor lett vége.
23:00-kor pedig ismét játszania kell a spanyol Solar-Espinosa ellen aki a 62. a világranglistán, Timi a 90. helyen van.
A spanyolra az odds a beten: 2,75

Az amerikai Mattek-Sands 2:07 percet játszott a szintén amerikai Falconi ellen, 19:27-kor lett vége a találkozónak.
Hasonlóan Timihez, neki is 23:00-ra van kiírva a meccse az olasz Schiavone ellen, aki a 70. a viágranglistán. Mattek-Sands a 187. helyen van.
Az olaszra 1,57 az odds.

A mérkőzések kezdési időpontjait az eredmenyek.com-ról néztem, a beten más időpontok vannak még kiírva, de gondolom majd frissül ott is.

Sok szerencsét mindenkinek!

giggs82
2015.03.03, 22:36
Cippola köszi a tippet, sajnos erről lecsúsztam, mert már későn láttam a bejegyzésedet!

Cesc18
2015.03.03, 22:58
Cesc18 köszi a felhívást, ha nem haragszol tovább szőttem kicsit a cikkedet!

WTA Monterrey

Babos Timi 2:10 percet játszott Bondarenko ellen, aminek 19:25-kor lett vége.
23:00-kor pedig ismét játszania kell a spanyol Solar-Espinosa ellen aki a 62. a világranglistán, Timi a 90. helyen van.
A spanyolra az odds a beten: 2,75

Az amerikai Mattek-Sands 2:07 percet játszott a szintén amerikai Falconi ellen, 19:27-kor lett vége a találkozónak.
Hasonlóan Timihez, neki is 23:00-ra van kiírva a meccse az olasz Schiavone ellen, aki a 70. a viágranglistán. Mattek-Sands a 187. helyen van.
Az olaszra 1,57 az odds.

A mérkőzések kezdési időpontjait az eredmenyek.com-ról néztem, a beten más időpontok vannak még kiírva, de gondolom majd frissül ott is.

Sok szerencsét mindenkinek!

Nem tudtam ki kivel fog játszani. Babost nem szívesen veretem a spanyollal, Solar-Espinosát vállsérülés gyötörte az utóbbi időben. Persze, ha fizikálisan nem bírja Babos, akkor simán kikaphat, de most így reálisnak tűnnek az oddsok.

Schiavone ennyire alacsony szorzón nem tetszik. Az over viszont nagyon szimpi, könnyen biztosan nem adja majd a bőrét Mattek, az olasz pedig nincs akkora formában, hogy simán átgázoljon rajta. Tippem tehát 22,5 játék felett @ 2.10 (bet365) 3/10.

luigi86
2015.03.04, 08:42
WTA Monterry

Tegnap a mexikói tornán az eső miatt törölték a komplett programot, így a négy selejtezős és az összes első körös meccs ma kerül lejátszásra. Akik tehát nyernek a kvaliban és feljutnak a főtáblára, azoknak kicsivel később újra pályára kell majd lépniük. Érdemes lesz tehát majd rájuk figyelni, ha valamelyikük bő két órás meccsbe bonyolódik, pár órával később aligha lesz túl fitt állapotban...ilyen lehet egyébként például Babos Timi is, aki Katerina Bondarenko ellen tolja a selejtezőben. Illetve, akire én kíváncsi leszek, az Nicole Vaidisova. Az egykori top 10-es cseh lány tavaly év végén négy év kihagyás után tért vissza, még csak most kezdi felvenni a ritmust, neki pláne sok lehet egy napra két meccs.

80

Babos jól jött ki szerencsére ebből a helyzetből és a kevés pihi ellenére is helyt állt. Következő ellenfele pont Errani lesz. Kíváncsi leszek az oddsokra és hogy milyen hendivel adják.

giggs82
2015.03.04, 13:19
A mai napra egy vizilabda Bajnokok Ligája meccset néztem ki a Szolnok csoportjából, mégpedig a Dubrovnik - Primorje Rijeka horvát házirangadót.
A csoportból az első 3 csapat jut tovább. Ahogy a tabellán látszik a 6 csapat teljesen kettészakadt és a két horvát csapat a Szolnokkal küzd a csoport első helyéért.

A Dubrovnik és a Rijeka egymás ellenni meccseiből számomra a Rijeka az egyértelmű favorit.
Már csak azért is, mivel ha nem nyer ma a Rijeka, át kell engednie a csoport első helyét a Szolnoknak.

Az Unibeten 1,8-as oddson lehet fogadni a Rijeka sikerére.

# (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6JxVa86L/#)
B csoport (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6JxVa86L/#)
LM (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6JxVa86L/#)
GY (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6JxVa86L/#)
D (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6JxVa86L/#)
V (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6JxVa86L/#)
G (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6JxVa86L/#)
P (http://www.eredmenyek.com/merkozes/6JxVa86L/#)
Forma

1.
Primorje
5
4
0
1
54:34
12

2.
Szolnok
5
4
0
1
66:48
12

3.
Dubrovnik
5
4
0
1
41:35
12

4.
Partizan
5
1
0
4
33:43
3

5.
Galatasaray
5
1
0
4
38:54
3

6.
Spandau
5
1
0
4
36:54
3

Egymás elleni meccsek: DUBROVNIK - PRIMORJE

11.02.15
BAJ
Primorje
Dubrovnik
10 : 5

07.02.15
TRI
Dubrovnik
Primorje
8 : 12

13.04.14
ADR
Dubrovnik
Primorje
7 : 8

09.04.14
BAJ
Dubrovnik
Primorje
11 : 11

27.02.14
ADR
Dubrovnik
Primorje
6 : 13

Tomihmv
2015.03.04, 14:13
A Jugot azért nem írnám le, otthon jók, Szolnokot is simán elverték, ráadásul új edzőjük van. Szerintem teljesen háromesélyes meccs, de ha kitartassz a Rijeka mellett, akkor ajánlom a Marathonbetet (1.98) vagy a bet365-öt (1.90) ahol jobbak a szorzók.

----

Nekem a Szolnok -4,5 mozgatja a fantáziámat, csak nagy kérdés, hogy a Dózsa játékosok a négyből hány negyedet szórakoznak el. A múltkori, hazai meccsen a 3. negyedben pl 7-1-re nyert a Szolnok, vagyis, ha végig komolyan veszik, akkor ma simán nyerhetnek öttel.

Bumbanas
2015.03.05, 11:33
Német 3. osztály: március 7. 14:00 Holstein Kiel - Osnabruck, Kiel @ 1.91 Pinnacle

A Kiel a második helyen áll a ligában és az utolsó 6 mérkőzésén 5 győzelem - 1 döntetlen a mérlege, idén még nem talált legyőzőre, hazai pályán egész idényben 13 mérkőzésből csak kétszer kapott ki. Az Osnabruck éppen az ellenkezője: 5 vereség - 1 döntetlen, idegenben utoljára szeptemberben győzött. A Kiel mellett szól a hazai pálya előnye is, szerintem az 1.91-es odds jóval magasabb az indokoltnál.

Cesc18
2015.03.05, 15:46
Mexique : Ordre de passage et historique défavorable : pourquoi Ogier n'a que 1% de chance de gagner - Rallye du Mexique 2015 - WRC - Eurosport (http://www.eurosport.fr/wrc/rallye-du-mexique/2015/mexique-ordre-de-passage-et-historique-defavorable-pourquoi-ogier-n-a-que-1-de-chance-de-gagner_sto4626707/story.shtml)

Nem tudok franciául, de a cím talán az, hogy Ogier-nek 1% esélye van a győzelemre Mexikóban? Bukik szerint toronymagas favorit (1.44 @ bet365), ami nem csoda, ha az eredményeit nézzük. Elmúlt három év bajnoka, Mexikóban tavaly és tavalyelőtt is nyert, idén pedig eddig mindkét versenyt behúzta, igaz, Svédországban szüksége volt a szerencsére is.

A szabálymódosítás miatt egyébként Ogier indul majd először, ami egyértelműen hátrányt jelent számára. Amennyit a fordítóból kitudtam hámozni, ezt felhozzák ellene. Illetve Loeb volt eddig az egyedüli, aki a szezon első három versenyét megtudta nyerni...

Talán megérheti Ogier ellen fogadni, de azért kíváncsi lennék egy szaki véleményére is.

varin
2015.03.05, 20:07
Elméletileg ez lehet a Juve kezdője ma a Fio ellen. Érdekes lenne :O

Storari-Caceres-Bonucci-Ogbonna-Padoin/Pogba-Marchisio-Vidal/Coman-Llorente-Pepe

hahota
2015.03.06, 11:59
Elméletileg ez lehet a Juve kezdője ma a Fio ellen. Érdekes lenne :O

Storari-Caceres-Bonucci-Ogbonna-Padoin/Pogba-Marchisio-Vidal/Coman-Llorente-Pepe

Nem is jött be :D

Noemail
2015.03.06, 13:05
Siófok - Fehérvár 1
Betsafe/Betsson 1,56

gólszerző
2015.03.06, 14:44
Kaposváron az edző Tamási a kilátástalan helyzet miatt a legutóbbi meccs után lemondott, elmondása szerint nincs profi foci Kaposváron. Új ügyvezető igazgatót neveztek ki, pénz nem nagyon van, inkább káosz.

Most Prukner próbál tüzet oltani, de a feljutásra hajtó Mezőkövesd otthonában nem sok keresnivalójuk van. bet365-ön egész jó a hazai odds: 1.57. Tippmixprón bent sincs ez a meccs a kínálatban.

juvefan
2015.03.07, 07:39
Kaposváron az edző Tamási a kilátástalan helyzet miatt a legutóbbi meccs után lemondott, elmondása szerint nincs profi foci Kaposváron. Új ügyvezető igazgatót neveztek ki, pénz nem nagyon van, inkább káosz.

Most Prukner próbál tüzet oltani, de a feljutásra hajtó Mezőkövesd otthonában nem sok keresnivalójuk van. bet365-ön egész jó a hazai odds: 1.57. Tippmixprón bent sincs ez a meccs a kínálatban.

Megint egy tuti? Mint a Paks két hete? :)

varin
2015.03.07, 17:05

A magyar focival nyilván mindig óvatosan kell bánni, de az infók meggyőzőek :)

Noemail
2015.03.07, 20:53
Siófok - Fehérvár 1
Betsafe/Betsson 1,56

29-20, easy money ;)

gólszerző
2015.03.07, 20:55

persze, sima 3-0 :)

juvefan
2015.03.07, 22:23
persze, sima 3-0 :)

Mert nem tettem meg. :)

Tomihmv
2015.03.08, 11:13
29-20, easy money ;)

Szép, de legközelebb valami infót is írjál bele, mert ezért jött létre ez a fórum.

Tomihmv
2015.03.08, 12:25
Az NB I e hétvégi fordulójában még nem született döntetlen.
Az első vasárnapi meccs, a Honvéd-MTK lesz, az MTK még nem játszott döntetlent a szezonban.
Az MTK a Honvéd stadionjában játssza hazai mérkőzéseit.
A Honvéd pályaválasztásával 2005 óta nem volt iksz ebben a párosításban.
A Honvédnak nagyon kellenek a pontok a bennmaradást kiharcolásához, főleg, hogy a Pécs és a Pápa is nyert.
:cool:

ZolyMontana
2015.03.08, 13:14
Az NB I e hétvégi fordulójában még nem született döntetlen.
Az első vasárnapi meccs, a Honvéd-MTK lesz, az MTK még nem játszott döntetlent a szezonban.
Az MTK a Honvéd stadionjában játssza hazai mérkőzéseit.
A Honvéd pályaválasztásával 2005 óta nem volt iksz ebben a párosításban.
A Honvédnak nagyon kellenek a pontok a bennmaradást kiharcolásához, főleg, hogy a Pécs és a Pápa is nyert.
:cool:
Na pont ezért nem lesz X.
Általános 8.-ban -mikor kezdtem tippelgetni- goondolkodtam így. Példa: Fú, milyen régen nem játszott döntetlent a Milan pl. a Juve is 13 meccse nem ikszelt. Olasz rangadó. Tuti ! Milan-Juve 3:1

rocket
2015.03.08, 13:16
DVSC-Újpestet nagyon sima hazainak érzem. Újpest amúgy is gyenge most, Pécs ellen volt két kiállított, azok nem játszhatnak ma.
Szerdán kupameccsük volt a Gyirmot ellen (0-0), nem lehetett könnyű meccs, a DVSC meg addig pihent. DVSC-ben is vannak hiányzók, de kevesebb meg könnyebben pótolhatók, mint az Újpestnél.

ZolyMontana
2015.03.08, 13:42
A DVSC győzelme egy sokkal jobb tipp. GL

gólszerző
2015.03.08, 19:10
Én mindkét vasárnapi meccset ikszre húztam, most már az újpesten meg a lokin a sor :)

Tomihmv
2015.03.09, 14:08
Jong PSV-Helmond

A Jong PSV amúgy is jobb csapat, mint a Helmond, otthon játszhat, és a hazaiaknál öt olyan játékos is pályára lép, akik a felnőttcsapathoz tartoznak: Pasveer, Schaars, Tamata, Ritzmaier és Vloet.
A hazai sikert 1.92-ért mérik a 188bet-nél perpillanat.

Andersson04
2015.03.09, 15:34
Jong PSV-Helmond

A Jong PSV amúgy is jobb csapat, mint a Helmond, otthon játszhat, és a hazaiaknál öt olyan játékos is pályára lép, akik a felnőttcsapathoz tartoznak: Pasveer, Schaars, Tamata, Ritzmaier és Vloet.
A hazai sikert 1.92-ért mérik a 188bet-nél perpillanat.

Bet365-ön 1,98 (AH -0,5 piacon)

Cesc18
2015.03.10, 15:27
Tegnap még nem mertem Babos Timire tenni az Indian Wells-i selejtező első körében, de úgy tűnik rendben van a háta, és tényleg csak elővigyázatosság miatt adta fel Monterreyben a páros meccset. Ma este a második kvalis körben a belga Alison Van Uytvanck lesz az ellenfele, aki nem ügyetlen, de azért Timinél gyengébb képességű játékos. Illene a magyar lánynak ezt a kört is sikerrel venni. Egyébként esik a szorzója, bet365-ön már csak 1.36...

Bumbanas
2015.03.10, 23:46
A csillogó gyermekszemek győzték meg a Quaestor elnökét (http://www.origo.hu/itthon/20150310-a-csillogo-gyermekszemek-gyoztek-meg-a-questor-elnoket.html)

Tarsoly Csaba és a Questor komoly bajban van. Ezzel gyakorlatilag az ETO szinte semmi pénzhez nem fog jutni, és a hónapok óta titkolt pénzügyi gondok nyílttá fognak válni. Varga Roland nem véletlenül igazolt év közben az FTC-hez, ennek már anyagi okai voltak. Bizonytalan, hogy ki, mennyi pénzhez fog jutni ezután a csapatnál és ez milyen forrásból fog származni. A városi pletykák szerint már felmerült, hogy a játékosoknak le kell majd adniuk az autókat, de ez még csak nagyon pletyka. Mindenesetre nem zörög a haraszt...

Ezek fényében szerintem erős túlzás a bet365-ön a hétvégi, Pápa elleni meccsen az X/2-re a 3.25-ös szorzó, de még a DNB 2-t is érdemes meggondolni 6.5-ért. Nem csodálkoznék, ha a hét végére nagyot esnének ezek az oddsok, ahogy a hírekre reagálni fognak a bukik.

nagelb
2015.03.11, 01:38
A csillogó gyermekszemek győzték meg a Quaestor elnökét (http://www.origo.hu/itthon/20150310-a-csillogo-gyermekszemek-gyoztek-meg-a-questor-elnoket.html)

Tarsoly Csaba és a Questor komoly bajban van. Ezzel gyakorlatilag az ETO szinte semmi pénzhez nem fog jutni, és a hónapok óta titkolt pénzügyi gondok nyílttá fognak válni. Varga Roland nem véletlenül igazolt év közben az FTC-hez, ennek már anyagi okai voltak. Bizonytalan, hogy ki, mennyi pénzhez fog jutni ezután a csapatnál és ez milyen forrásból fog származni. A városi pletykák szerint már felmerült, hogy a játékosoknak le kell majd adniuk az autókat, de ez még csak nagyon pletyka. Mindenesetre nem zörög a haraszt...

Ezek fényében szerintem erős túlzás a bet365-ön a hétvégi, Pápa elleni meccsen az X/2-re a 3.25-ös szorzó, de még a DNB 2-t is érdemes meggondolni 6.5-ért. Nem csodálkoznék, ha a hét végére nagyot esnének ezek az oddsok, ahogy a hírekre reagálni fognak a bukik.

Egyáltalán nem értek a magyar focihoz sem, de egyelőre a Questor ügyben is legtöbb hír feltételezésekre alapul. A média pedig generálja és turbózza fel ezeket a feltételezéseket. A másik pedig, hogy amíg az Audi szponzorálja a focicsapatot is, addig anyagi gondok nem nagyon lesznek szerintem...

Bumbanas
2015.03.11, 09:58
Az Audi csak egy "mezei" szponzor a focicsapatnál aminek az okait itt nem fejteném ki több okból. Nem véletlen, hogy a kézicsapat gyakorlatilag külön klubként működik Győrben. Az anyagi gondokról már hónapok óta hallani a városban, én pl. az egyik éljátékosuk közeli hozzátartozójától tudok róla. Persze lehet, hogy a jelen helyzetben megmenti az Audi a focicsapatot, de ennek egyrészt komoly ára lesz, másrészt nem 3 nap alatt fog eldőlni. Szombaton már látszott milyen állapotban van a csapat, hétvégén kiderül, hogy a remény milyen teljesítményt hoz ki a csapatból, de én nem sokat várok tőlük.

varin
2015.03.11, 12:44
Bármennyire is tetszik az ötlet és bármennyire is látok benne rációt - hiszen Loki-szurkolóként mi is tökéletesen láttuk, hogy amíg nem épült fel a kaszinó Debrecenben és Nyíregyházán, addig milyen volt a focink és miután pénzhez jutott Szima, akkor hogy jöttek az eredmények - mégsem szívesen tennék egy Győr-Pápára x2-t "csupán" 3.25-ért. Gyenge ez a Pápa nagyon...

gólszerző
2015.03.11, 17:21
A Chelsea még veretlen hazai pályán francia csapatok ellen a BL-ben (négy győzelem, két döntetlen), a PSG pedig eddigi öt angliai kupameccsén még nem rúgott gólt. Lehet-e más mint Chelsea-győzelem?

varin
2015.03.11, 17:32
Lehet! És lesz is :)
Ibrakadabra varázsol!

varin
2015.03.11, 20:21
Beleértve a selejtezőket, eddig a BL történetében 101 csapat végzett 1-1-re az első mérkőzésen. Ebből 69 kiesett, 32 továbbjutott. A nyolcaddöntőkben 12-4 az arány. Most adnaj egyet a statisztikának és a 32 fog nőni :P

Cesc18
2015.03.12, 15:42
Bet365, Live - Kerékpár, Párizs-Nizza 4. szakasz

Hegyibefutós etap, és fullra összeállt az Ag2r, szóval akarnak valamit a mai napon. Bardet a kapitányuk, aki elég jó formában van, tegnap is bepróbálkozott, de ma sokkal jobb esélye van. 8-as oddson van érték a sikerében, érdemes apróval bepróbálni.

Sőt, most látom, hogy készülnek oddsokat adni dobogóra is. Kíváncsi vagyok mennyit adnak rá.

giggs82
2015.03.12, 15:45
Kézilabda Román Bajnokság 17:30
Poli Timisoara - HCM Constanta
HCM Constanta 1,80 a beten

Az előbb még 1,90 volt, viszik le...
Kicsit túlzónak érzem az oddsot a Constancára.
A Constanca egy román élcsapat, míg a Temesvárnak nem sok esélye van bekerülni a rájátszásba, ráadásul a meccset nem is Temesváron, hanem Resicabányán játszák, 106 km-re Temesvártól. A "hazaiaktól" 2 fontos játékos nem lép pályára. A Constancánál mindenki bevethető. A Temesvár hétfőn, a Constanca vasárnap játszott utoljára, 1 nappal többet is tudtak pihenni a vendégek.

Cesc18
2015.03.12, 15:52
Bet365, Live - Kerékpár, Párizs-Nizza 4. szakasz

Hegyibefutós etap, és fullra összeállt az Ag2r, szóval akarnak valamit a mai napon. Bardet a kapitányuk, aki elég jó formában van, tegnap is bepróbálkozott, de ma sokkal jobb esélye van. 8-as oddson van érték a sikerében, érdemes apróval bepróbálni.

Sőt, most látom, hogy készülnek oddsokat adni dobogóra is. Kíváncsi vagyok mennyit adnak rá.

2.25, hogy dobogón végez. Na az aztán végképp tetszetős,

giggs82
2015.03.12, 16:41
Kézilabda Román Bajnokság 17:30
Poli Timisoara - HCM Constanta
HCM Constanta 1,80 a beten

Az előbb még 1,90 volt, viszik le...
Kicsit túlzónak érzem az oddsot a Constancára.
A Constanca egy román élcsapat, míg a Temesvárnak nem sok esélye van bekerülni a rájátszásba, ráadásul a meccset nem is Temesváron, hanem Resicabányán játszák, 106 km-re Temesvártól. A "hazaiaktól" 2 fontos játékos nem lép pályára. A Constancánál mindenki bevethető. A Temesvár hétfőn, a Constanca vasárnap játszott utoljára, 1 nappal többet is tudtak pihenni a vendégek.

levitték 1,45-re az oddsot...

giggs82
2015.03.12, 17:19
Nézzünk egy kis dartsot is mára. A Premier League 6. fordulója következik az angol Nottinghamből.
Igazaból nem végeredményre fogadnék, mert nagyon kiegyenlítettnek érzem ennek a fordulónak mind az 5 párosítását.
Van lehetőség fogadni arra, hogy az adott mérkőzésen ki dob több 180-ast.
2 meccset neztem ki:

- van Barneveld - Wade
legtöbb 180-as: van Barneveld 1,72
- Taylor - van Gerwen
legtöbb 180-as: van Gerwen 1,61
bet365

indoklás:
Az eddigi 5 forduló alatt Wade összesen 5 db 180-ast dobott (a legkevesebb a 10 játékos közül), míg Barneveld 16-ot.
Taylor 7-et, van Gerwen 18-at. Tehát érezhető a különbség mindkét esetben. A Barneveld tippet erősebbnek érzem, de megpróbálom mind a kettőt, főleg, hogy ez a végeredményt nem befolyásolja, hiszen az a kiszállóktól függ mindig.

Tomihmv
2015.03.13, 13:12
De Graafschap-Jong PSV (http://www.hatharom.com/livescore/event/ned-netherlands_2-2014-2015-jupiler_league/1712984)

A hétfőivel ellentétben, a Jong PSV-ben ma csak Schaars kap szerepet az első csapatból a kicsiknél.

Cipolla
2015.03.13, 15:26
Női kosár Magyar Kupa Győr - DVTK
A Diósgyőr komolyan megerősödött, ráadásul remek formában van. Hosszú a kispadjuk, kívülről is van Allison, Horváth, Rasheed vagy Czank esetleg Dubei is, akik veszélyesek, míg a palánk alatt Coulibaly mellett már itt van Bishop, aki pár hete érkezett és Szécsit se felejtsük el. Remek kis csapat lett ez. A Győr ezzel szemben erősen formán kívül van, nagy nehezen verték csak a ZTE-t a negyeddöntőben. A kispadot is rövidebbnek tartom, mint a DVTK-nál. Az utolsó körben a bajnokságban 12 ponttal nyert a DVTK Győrben, most is bőven a Diósgyőr a favorit. Az oddsok már megváltoztak, de még így is bőven jó a Diósgyőr. Tippmixpron v Tippmixen fogadható 1,75 körül.

Hanyistok21
2015.03.13, 21:42
csődvédelmet kért az ETO futballcsapata A brókerbotrány elérte a magyar futballt! | PORTFOLIO.HU (http://www.portfolio.hu/vallalatok/a_brokerbotrany_elerte_a_magyar_futballt.211417.ht ml)

gólszerző
2015.03.13, 22:44
csődvédelmet kért az ETO futballcsapata A brókerbotrány elérte a magyar futballt! | PORTFOLIO.HU (http://www.portfolio.hu/vallalatok/a_brokerbotrany_elerte_a_magyar_futballt.211417.ht ml)

Csak hétfőn játszik a Győr, kíváncsi leszek az addigi fejleményekre. Egyelőre még stabil az odds, de a meccsig tuti nőni fog, ha ilyen hírek érkeznek folyamatosan.

Tomihmv
2015.03.14, 12:20
Levszki-Olimpija - Adria Liga - Kosárlabda

Hatalmas a felek között a különbség, a bolgárok egész évben pénzügyi gondokkal küzdöttek, kevés felnőtt játékosuk van, a héten pedig elveszítették segédedzőjüket, aki igazából a csapata esze volt nyolc éven át. A szlovénok az ötödik helyen vannak, ami a szezon végén Eurocup indulást érne, amit meg is akarnak szerezni. Az utolsó körben helyi derbit játszanak Krkával, ahol akár el is veszíthetik pozíciójukat, ha ma nem nyernek. A vendégektől egyedül Dino Muric hiányzik, aki fontos játékos, de annyival jobb az Olimpija perpillanat, hogy Muric hiánya meg se kottyanhat a Sárkányoknak. A bolgároknak egyébként is ez lesz a 3. meccsük a héten, és már egyáltalán nem foglalkoznak az Adria Ligával, inkább a hazai bajnokságukra koncentrálnak, ahol még ilyen körülmények között is elérhetnek egy jó eredményt.

A Levszki eredménye a TOP5 ellen az Adria Ligában:

03/10/14 ADL Crvena Zvezda 85 - 55 Levski Sofia
19/10/14 ADL Levski Sofia 75 - 92 KK Budućnost
10/11/14 ADL Cedevita 86 - 68 Levski Sofia
15/11/14 ADL Levski Sofia 66 - 98 Partizan
13/12/14 ADL Union Olimpija 89 - 70 Levski Sofia
24/12/14 ADL Levski Sofia 58 - 99 Crvena Zvezda
31/01/15 ADL Levski Sofia 78 - 95 Cedevita
09/02/15 ADL Partizan 94 - 66 Levski Sofia

Mindezek után pedig az Olimpija -11,5-ös sikere nem tűnik rossz választásnak 1.85-ért lehet fogadni sok helyen (betway, willhill, betclic, stb.)

Dinamo-Anzsi - Orosz 2. - Foci

Az orosz válság a Dinamót is elérte, hatalmas pénzügyi gondban a csapat, minden felnőtt játékos lelépett, és jelenleg csak utánpótlás játékosok alkotják az együttes. A Dinamo a felnőttekkel is tökutolsó volt az orosz 2-ben, így már az is csoda lenne, ha sikerülne pontokat szereznie tavasszal. Ezzel szemben az Anzsi a legjobb a másodosztályban, vezeti a bajnokságot, de nem dőlhet hátra, mert szoros az élmezőny. Az ősszel 5-1-re nyert az Anzsi otthon, most idegenben játszik, de jelen körülmények között bőven jobb 2 góllal, amit a bwin 1.75-ért mér.

Cagliari-Empoli - Serie A - Foci

FREE Preview: Cagliari Calcio - Empoli (http://leaguespy.com/preview.php?id=44657&mylang=hu) <-- ingyenes előzetes, minden, amit a meccsről tudni kell.

Oldham-Barnsley - Angol 1. - Foci

Legutóbbi öt meccsét megnyerte a Barnsley, amiben az edzőváltás is közrejátszott, míg az Oldham négy vereség mellett egy sikert könyvelhet el ugyaennyi találkozó alatt. A Barnsley jelenlegi edzője, Lee Johnson, februárban vette át a csapatot, előtte két évig az Oldhamnél volt edző, vagyis jól ismeri a hazai gárdát. Ezen kívül az Oldhamből a mai meccsen az alábbi játákosok hiányzoznak majd: Joseph Mills (df 27/0), Brian Wilson (df 29/0), Jacob Mellis (mf 6/0), Amari Morgan-Smith (mf 12/2), George Elokobi (df 23/3). Liam Kelly (mf 31/1), James Wilson (df 34/1) and Dominic Poleon (att 27/1). Ha még hozzávesszük azt, hogy a felek legutóbbi három egymás elleni bajnokiját a vendégek nyerték meg, akkor a Barnsley +0,25-ös ázsiai hendikepes fogadás 1.81-ért a Pinnacle-n nem is olyan rossz.

moroska1
2015.03.14, 15:04
Na tartalékos lesz a Reading? Valaki megdobhatna az infóval :)

gólszerző
2015.03.14, 17:30
Na tartalékos lesz a Reading? Valaki megdobhatna az infóval :)

Már az első perben vezet a Watford, itt vannak a kezdők: Eredmények -Watford 0 - 0 Reading- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1724798)

Cesc18
2015.03.14, 19:00
"LEHETSÉGES, HOGY VALTTERI BOTTAS A HÁTFÁJDALMAI MIATT NEM TUD VASÁRNAP RAJTHOZ ÁLLNI AZ ÉVADNYITÓ AUSZTRÁL NAGYDÍJON.

Mint ismeretes, a finn versenyző az időmérő edzésen komoly hátfájdalmakkal küszködött, és emiatt közel sem tudott úgy teljesíteni, mint azt megszokhattuk tőle. Ennek ellenére 6. lett, addig Felipe Massa, a brazil csapattárs 3.

Időközben a finn orvosi ellátásra szorult a fájdalmai miatt. A csapat menedzsere, Claire Williams egyelőre nem tudja megmondani, hogy Bottas részt vehet a vasárnapi futamon, vagy sem. A pilótát jelenleg is vizsgálják az FIA orvosai.

Ez esetben az FIA különleges engedélyére lenne szükség, hogy Susie Wolff, a csapat női tesztpilótája és tartalékja elfoglalja a helyét Bottas autójában vasárnap, miután a 32 éves brit egyetlen egy szabadedzésen és a kvalifikáción sem vett részt ezen a hétvégén.

Az autóról már van minimális tapasztalta még a téli tesztekről, ahol azonban balesetet szenvedett, amikor összeütközött Felipe Nasr Sauberjével." - forrás: gp-live.hu

Azt gondolom, így azért komoly value van abban, hogy nem szerez mindkét Williams autó pontot. Bet365-ön 2.75-ért lehet megfogadni. Ha Bottas vállalja is, akkor sincs garancia arra, hogy ő is és Massa is pontot szerez. A brazil egyébként a harmadik helyről indul, de amilyen szerencsétlen, tuti már a rajtnál lesz vele valami galiba...

Tschaba
2015.03.14, 23:20
Nagyon fejlett már az orvostudomány, a komolyabb hátfájást is nagyon hatásosan lehet csillapítani. Nem érdemes arra alapozni, hogy emiatt ne lépne pályára (főleg, hogy elég macerás lenne a különleges engedélyt beszerezni a helyettesítéshez).

Cesc18
2015.03.15, 07:01
Nem indul Bottas, és senki nem ült be helyére, szóval már most nyertes a tipp, kérdés a bet365 jóváíja-e.

Andersson04
2015.03.15, 08:56
Na erre kíváncsi leszek, gondolom push lesz

Cesc18
2015.03.15, 09:08
Na erre kíváncsi leszek, gondolom push lesz

Azhát...szánalmas. :mad:

rocket
2015.03.15, 15:53
Salzburg - Sturm Graz Egy fórum posztban olvastam, hogy ma a Salzburg kísérletezik és néhány ifit is berak a kezdőbe, megyeget is felfele az oddsza. Meg visszanéztem az egymás ellenieket, és az utolsó négy meccs vendég sikert hozott. Egy keveset teszek a Sturmra, aztán lehet, hogy meccs előtt még nyereséggel visszafogadható lesz.

Cesc18
2015.03.15, 20:39
Egy év kihagyás után ma visszatér Del Potro. Egyelőre csak párosban játszik, méghozzá azzal a Cilicel, aki szintén itt Indian Wellsben lépett idén először pályára. Mindkettejüknek nagyon kell a tétmeccs, és bár egyikük sem egy túl nagy páros spíler, azért bőven lehet esélyük a Begemann/Gulbis kettős ellen. DelPo és Cilic egyébként jó barátok, és valamennyit készültek is erre a párosra, 1.83-ért (@ bet365] látok fantáziát a győzelmükben, persze csak nagyon minimális téttel érdemes megfogadni. Stream lesz, valamikor hajnali 1 körül kezdődik majd.

hahota
2015.03.16, 11:33
Egy év kihagyás után ma visszatér Del Potro. Egyelőre csak párosban játszik, méghozzá azzal a Cilicel, aki szintén itt Indian Wellsben lépett idén először pályára. Mindkettejüknek nagyon kell a tétmeccs, és bár egyikük sem egy túl nagy páros spíler, azért bőven lehet esélyük a Begemann/Gulbis kettős ellen. DelPo és Cilic egyébként jó barátok, és valamennyit készültek is erre a párosra, 1.83-ért (@ bet365] látok fantáziát a győzelmükben, persze csak nagyon minimális téttel érdemes megfogadni. Stream lesz, valamikor hajnali 1 körül kezdődik majd.
Végül mégsem indult Del Potro. Csak nem lesérült megint?

Cesc18
2015.03.16, 12:08
Végül mégsem indult Del Potro. Csak nem lesérült megint?

Kerestem róla infót reggel, meg most is, de nem találtam semmit. De majd biztos lesz róla hír vagy valami szösszenet valamelyik közösségi portálon.

Bumbanas
2015.03.16, 16:20
A Coral-on a hétvégi Levante-Celta Vigo meccsre a hazaiakra 4x-es odds-szal lehet fogadni, ugyannyival, mint az Elche-re a Valencia ellen, ahol azért jóval nagyobb a tudásbeli különbség. A Levante menekül a kiesés elöl, a Celta pedig idegenben nem túl acélos. Egy kisebb tétet érdemes lehet tenni ekkora szorzónál a hazaiakra.

Tomihmv
2015.03.16, 16:37
A Coral-on a hétvégi Levante-Celta Vigo meccsre a hazaiakra 4x-es odds-szal lehet fogadni, ugyannyival, mint az Elche-re a Valencia ellen, ahol azért jóval nagyobb a tudásbeli különbség. A Levante menekül a kiesés elöl, a Celta pedig idegenben nem túl acélos. Egy kisebb tétet érdemes lehet tenni ekkora szorzónál a hazaiakra.

Én a Coral irodával vigyáznék. :)

Bumbanas
2015.03.16, 17:00
Mesélj, mi a baj velük?

Tomihmv
2015.03.18, 09:52
Mesélj, mi a baj velük?

Offline részlegükkel elvileg semmi, online viszont rengeteg embert nem fizettek\nek ki.

Tomihmv
2015.03.18, 09:59
Puskás Akadémia U21-Videoton U21

Nem is olyan rég olvastam a két csapat utánpótlásáról egy cikket, ha minden a "tervek" szerint megy ma is, akkor a bet365-ön a Puskás U21 -1,25 @ 2.05-ért enyhén szólva is megéri.

Az a bizonyos cikk (http://www.mifocink.com/?p=5190)

Viennca Capitals-Alba Volán

2-0-ra vezetett a magyar csapat a párharcban, de ezután zsinórban háromszor nyertek az osztrákok. A sorozat négy győztes meccsig tart, jobb csapat a bécsi, hazai pályán játszhat és lélektanilag is sokkal jobb passzban van, szerintem a rendes játékidőben behúzzák a meccset 1.74 @ Pinnacle.

SZKA Szentpétervár-Dinamo Moszkva

3-1-re vezet a párharcban az SZKA, a sorozat négy győzelemig tart. Otthon játszhat a Szentpétervár, ahol telt ház, több ezres tömeg várja a csapatot, ráadásul sokkal erősebbek is, mint a Dinamo. Ezen kívül a hazaiak a komplett fegyverarzenáljukat bevethik, míg a vendégeknél az 1. számú kapus, Lazusin (31/0) és a védő, Szolovjev (64/4) sérült. A 2. számú kapus, Eremenko (31/0) nem edzett mostanság, míg a 3. számú kapus, Sarjcsenkov (14/0) formán kívül volt, miután Lazusin után beállt a kapuba a múltkori meccsen. A kapus pozíciója kulcsfontosságú a hokiban, ezek után számomra meglepő lenne, ha 60 perc alatt az SZKA nem szerezné meg negyedik győzelmét a sorozatban, amit 1.85-ért mérnek a Betwayn.

kiralyd
2015.03.18, 10:38
A Puskás Akadémia U21 valóban ajándék ilyen áron. A tehetségesebb fiatalok mind a Puskásba szerepelnek, míg a Videoton utánpótlása nem élvez akkora prioritást. Az akadémistáknál több korosztályos válogatottat is megtalálhatunk. Hétközi meccs, így a vendégek összetétele kérdéses lehet, ugyanis a második számú csapatukból lejátszhat pár játékos.

GGGrande
2015.03.18, 12:07
A Puskás Akadémia U21 valóban ajándék ilyen áron. A tehetségesebb fiatalok mind a Puskásba szerepelnek, míg a Videoton utánpótlása nem élvez akkora prioritást. Az akadémistáknál több korosztályos válogatottat is megtalálhatunk. Hétközi meccs, így a vendégek összetétele kérdéses lehet, ugyanis a második számú csapatukból lejátszhat pár játékos.

Vidinek ligakupa meccse is van, talán nem.

Tomihmv
2015.03.18, 13:59
OFI-Pantrakikosz

Az OFI-nál hónapok óta komoly anyagi gondok vannak, ráadásul ma sérülések és eltiltások miatt csak 10 mezőnyjátékos és 2 kapust tud nevezni a csapat. A Pantrakikosznak szüksége van a három pontra, de már nincs érték a tippben, élőben viszont lehetséges, hogy lesz olyan szorzó, amire érdemes lesz lecsapni. A meccs 14-kor kezd.

Tschaba
2015.03.18, 15:04
Puskás Akadémia U21-Videoton U21

Nem is olyan rég olvastam a két csapat utánpótlásáról egy cikket, ha minden a "tervek" szerint megy ma is, akkor a bet365-ön a Puskás U21 -1,25 @ 2.05-ért enyhén szólva is megéri.

Én óvatos lennék a tétekkel, mert nem tudjuk mik mára a "tervek". Mindnyájan tudjuk, hogy megbeszélt eredmény fog születni, de vajon nem egy döntetlen a megbeszélt eredmény mára? Még az is lehet, hogy egy X esetén a bet365 a ti általatok elbukott pénz egy részével meg fogja támogatni Szíjjártó Istvánt és csapatát.
Nagyon kétélű fegyver az ilyen lefixált mérkőzés, ha nem ismerjük a részleteket!

Bumbanas
2015.03.18, 17:48
Én óvatos lennék a tétekkel, mert nem tudjuk mik mára a "tervek". Mindnyájan tudjuk, hogy megbeszélt eredmény fog születni, de vajon nem egy döntetlen a megbeszélt eredmény mára? Még az is lehet, hogy egy X esetén a bet365 a ti általatok elbukott pénz egy részével meg fogja támogatni Szíjjártó Istvánt és csapatát.
Nagyon kétélű fegyver az ilyen lefixált mérkőzés, ha nem ismerjük a részleteket!

5-0 a félidőben az eléggé egyértelmű szerintem. :)

Bumbanas
2015.03.20, 22:07
Kézilabda bajnokok ligájában a Szeged idegenben tudott nyerni 4 góllal, most hazai pályán a +3,5-ös hendikepre adnak 1,9-es oddsot. Szerintem ez jó lehet a Szeged továbbjutásáért, hazai közönség előtt biztosan felfokozott hangulatban a közönség segítségével megtarthatják az előnyüket.

Bumbanas
2015.03.22, 20:26
Végül is szegedi győzelemre raktam egy kisebb tétet 4,45-ös szorzóval. 31-29 lett a vége. :)

varin
2015.03.24, 12:44
A Costa család legcsúnyább gyermeke, Diego megsérült, így kihagyja a spanyol válogatott két soronkövetkező találkozóját - selejtező az ukránok ellen és bari meccs a hollandok ellen.

Cesc18
2015.03.24, 14:13
Nadal bokája a hétfői edzésen megsérült, de a hírek szerint nem súlyos. Mindenesetre aki fogadni akar rá, ezzel számoljon.

90

Tomihmv
2015.03.24, 14:21
Robben, Vlaar és van Persie is hiányzik a hollandok keretéből a törökök elleni Eb-selejtezőn, illetve a spanyolok elleni barátságos meccsen.

Cesc18
2015.03.26, 20:00
Nem szoktam focira fogadni, véletlenül akadt meg a szemem ezen a rommá ázott pályán. Mit gondoltok lesz még két gól a második félidőben ebben a tócsában? Elefántcsontpart-Angola, félidőben 1-0, most 1.83-as oddsot adnak az under 2,5 góra a bet365-ön.

91

GGGrande
2015.03.26, 20:59
Nem szoktam focira fogadni, véletlenül akadt meg a szemem ezen a rommá ázott pályán. Mit gondoltok lesz még két gól a második félidőben ebben a tócsában? Elefántcsontpart-Angola, félidőben 1-0, most 1.83-as oddsot adnak az under 2,5 góra a bet365-ön.

Hát nem lett ;) kár, hogy csak most néztem rá a fórumra

Tomihmv
2015.03.27, 15:26
Honvéd II-Cigánd - ÉLŐ 25. perc 0-0

Végig bogarászva a kezdőket, elég sok játékost adott le a felnőtt csapat az NB III-as gárdának, az online közvetítés alapján dominál a Honvéd. Érdemes lehet csepegtetni a hazai sikerre, amit 1.83-ért mérnek a bet365-ön perpillanat.
HON2 (0:0) CIG | Onlajnok.com - meccs közvetítés Budapest Honvéd FC II. - Cigánd SE (http://www.onlajnok.com/match/index/date/2015-03-27/id/141345)

Tomihmv
2015.03.27, 16:48
honvéd ii-cigánd - élő 25. Perc 0-0

végig bogarászva a kezdőket, elég sok játékost adott le a felnőtt csapat az nb iii-as gárdának, az online közvetítés alapján dominál a honvéd. érdemes lehet csepegtetni a hazai sikerre, amit 1.83-ért mérnek a bet365-ön perpillanat.
hon2 (0:0) cig | onlajnok.com - meccs közvetítés budapest honvéd fc ii. - cigánd se (http://www.onlajnok.com/match/index/date/2015-03-27/id/141345)

ft: 1-0

Andersson04
2015.03.27, 16:54
ft: 1-0

Ezt én is néztem, meccs előtt még 1,9 volt a szorzó.

Cesc18
2015.03.28, 22:19
Maláj Nagydíj, Raikkonen a legjobb 6 között végez @ 1.95 (Unibet). Elcseszték az időmérőjét, viszont a Mercik után talán a Ferrarik a legjobbak, így szerintem a 11. helyről simán előrejöhet.

Vélemények?

Bumbanas
2015.03.29, 00:28
Ha "túléli" az első körben a tömegjeleneteket, akkor jó esélye lesz rá, mindkét szabadedzésen jó időt futott.
Amit én néztem a Rosberg-Vettel párosítás Pinnacle-n 1.438-ért, Marathonbeten 1.533-ért. Nem hiszem, hogy Vettel sokáig tartani tudná a Mercedest, ha máskor nem a kerékcseréknél simán előzni fog Rosberg.

Cesc18
2015.03.29, 09:43
Ha "túléli" az első körben a tömegjeleneteket, akkor jó esélye lesz rá, mindkét szabadedzésen jó időt futott.
Amit én néztem a Rosberg-Vettel párosítás Pinnacle-n 1.438-ért, Marathonbeten 1.533-ért. Nem hiszem, hogy Vettel sokáig tartani tudná a Mercedest, ha máskor nem a kerékcseréknél simán előzni fog Rosberg.

Igen, szerintem is ez lehet a buktatója, de alapesetben, ha nem ütik ki, akkor szerintem meglesz neki a top 6. Rosberg is jó eséllyel megelőzi Vettelt.

Nálam még a Raikkonen top 6 mellett a Verstappen pontot szerez tipp játszik, 1.66-ért az is elég korrekt.

Cesc18
2015.03.29, 11:49
Igen, szerintem is ez lehet a buktatója, de alapesetben, ha nem ütik ki, akkor szerintem meglesz neki a top 6. Rosberg is jó eséllyel megelőzi Vettelt.

Nálam még a Raikkonen top 6 mellett a Verstappen pontot szerez tipp játszik, 1.66-ért az is elég korrekt.

Ebben mekkora brutál érték volt te jó ég :) Úgy lett negyedik Raikkonen, hogy az első körben defektet kapott és az utolsó helyről kellett kapaszkodnia. Tény, hogy az SC segített neki, de akkor is az utolsó helyről jött fel, ráadásul már 20 körrel a vége előtt megvolt :) És még csak az sem kellett hozzá, hogy roncsderbi legyen előtte...simán átment a mezőnyön.

Verstappen is sima, 7. lett.

Bumbanas
2015.03.29, 12:45
Rosberg tippnek betett a safety car. A 2 Merci beszorult a mezőnybe, Vettel meg köszönte szépen az ajándék első helyet. A Raikkonen tipp szép volt, kár, hogy az Unibet csak 15€-t engedett feltenni rá.

Andersson04
2015.03.29, 14:11
Beszarás hogy a Unibet is milyen kis limitekkel dolgozik. Nagyobb eseményeknél azért érdemes bepróbálkozni náluk a manuális tétemelés kéréssel, pl Euroligára így tőlem bevettek egy 6,5ös szorzót is.

GGGrande
2015.03.29, 20:02
Beszarás hogy a Unibet is milyen kis limitekkel dolgozik. Nagyobb eseményeknél azért érdemes bepróbálkozni náluk a manuális tétemelés kéréssel, pl Euroligára így tőlem bevettek egy 6,5ös szorzót is.

Jaja, nekem csaknem mindig engedik, eddig egyszer volt, hogy a manuálisan kért magasabb tétet elutasították. Bár inkább igyekszem ilyenkor megosztani a téteket más helyekkel.

Molni82
2015.03.31, 10:25
Psg - Veszprém 2 2.4 @ jelenleg.
Ajándéknak érzem, Veszprém szerintem kettős győzelemmel fog továbbjutni

Andersson04
2015.04.02, 15:53
Unibeten fogadhato, hogy a Premier League-ben iden mar nem tavozik edzo 1,75ert.

Mivel mar nem sok van hatra, nem valoszinu, hogy elkuldenek barkit is. Velemenyek?

Javi Moreno
2015.04.02, 16:11
A második legeséleysebb Allerdyce, őt kizárhatjuk, az fix, ahogy a harmadik Pellegrinit is.
Igazából ha valakit elküldhetnek, az csak Pearson lehet, vagy ha nagyon kapkodnak, akkor Ramsey. Senki más nem esélyes. Mondjuk mindhármat megpakolva 1.21-es oddsot kapsz csak, ha kivesszük Ramsey-t, akkor pedig 1.30-at.

Az segítheti a tippet, hogy a Citynek nyerhető meccsei következnek, WHU, @WBA, Swansea, @Burnley. Az utolsó 4-5 meccsre meg nem hiszem, hogy már váltanának. Nem tűnik rossz tippnek 1.75-ért, hogy mindenki marad, de picit keveslem.

Andersson04
2015.04.02, 23:01
Köszi a plusz infókat, valószínű inkább hagyom, 1,2-t nem akarok belőle csinálni.

Andersson04
2015.04.03, 12:02
A PL szezon kezdete előtt írtatok hosszútávú fogadásokat, ebből a Man City legtöbb gólja volt az egyik, most 2-es oddson érhető el a Unibeten.

Szerintem ez ennyiért megfontolandó, mert a nagy rivális Chelsea még játszik 3 rangadót, a City csak egyet, illetve a Citynek még komolyan hajtania kell a 2. akár 3. helyért.
Tovább erősíti a tippet, hogy Costa nem 100%-os egészségügyileg mostanában, így ha a Chelsea megnyugtató előnyt szerez a ligában, kevesebbet játszhat.

Az Arsenalra is vár még jó néhány rangadó, ott az FA Kupa, meg annyira nem is gólerősek idén, jelenleg ők 4 góllal vannak a City mögött.

rocket
2015.04.03, 12:22
Cordoba - Atl. Madrid A Cordoba eddig viszonylag nehezen legyűrhető ellenfélnek számított hazai pályán, de az utolsó meccsén 3 védőt kiállítottak, úgy tudom, hogy már előtte is voltak hiányzók a hátsó alakzatban. Az Atletico oddsa megy lefele, most olyan 1.45-nél tart, de szerintem még fog esni. Nem nagy odds, de szerintem elég biztosnak tűnik, mint ahogy az AH -1 is 1.7-ért. Az Atletico általában megelégszik a három ponttal, nem igen jellemző rá a kiütéses győzelem, pláne idegenben, de ha nincs más választásuk még az is előfordulhat.

juvefan
2015.04.03, 12:46
Eibar - Rayo Vallecano D 3,30
Az Eibar szoros meccseket játszik otthon. A vendégek 26 meccse nem játszottak döntetlent.
Talán megér egy kis pénzmagot.

Bumbanas
2015.04.05, 16:02
Megy fölfelé a Videoton oddsa az igen halovány Újpest ellen. Lemaradtam valamiről?