Teljes verzió megtekintése : Női kézilabda Európa-bajnokság 2014 - hírek, infók, tippek, stb.
Ide jöhet minden, ami a 2014-es női kézilabda Európa-bajnoksággal kapcsolatos.
A bet365 végre kihozta az a fogadási eseményt, hogy "Legtöbb gólt szerző a csapatban", amely fogadási események közül kettő nyerte el tetszésemet.
Norvégia - Nora Mörk
Odds: 1.80
Tét: 3/10
A jelenlegi legjobb formában lévő norvég játékos, 35 gólt lőtt a BL-ben, Sulland sérülés miatt nem lesz, s manapság már a hetesek is Mörk végzi el. Löke és Riegelhuth szoríthatja meg, de ha Löke nem kap bejátszásokat, míg Riegelhuthnak nem játsszák le szélre a labdát, akkor ők nem fognak annyi gólt szerezni, mint Nora. Mörk az utóbbi hetekben hét gól alá nem adta klubjában, s a legutolsó felkészülési tornán is ő lőtte a legtöbb gólt, nem csak a norvégoknál, hanem a mezőnyben - dán, francia, szerb, norvég -. Ezek után szerintem könnyedén Mörk szerezheti a legtöbb találatot a skandinávoknál.
Magyarország - Tomori Zsuzsanna
Odds: 1.90
Tét: 4/10
Ki szerezzen gólt Görbicz Anita távollétében, ha nem Tomori Zsuzsanna? Egyértelműen a Fradi játékosától várhatjuk a gólokat, aki minden bizonnyal szinte minden meccset végig játszik majd, köszönhetően annak, hogy fizikai álllóképessége ott van a szeren, illetve klubcsapatában nem igazán fáradt el az idény során, mivel a zöld-fehérek nem jutottak be a BL-be. A felkészülsi találkozókon is ő domniált, ezek után nem lennék meglepve, ha a tornán is folytatódna a tendencia.
Helló
Tomori gólokban én is látok bőven fantáziát.
Pl a mai meccsre Tomori Zs. 4.5 over 1.8 odds ajándéknak érzem
Másik: nézegettem a Magyar orosz gólarányt
Hát ezt most vagy nagyon elnézték a bukik vagy valamit én nem tudok
54.5 under 2.07
Tomorit leszámítva nem tudnék mást megnevezni aki megszórhatja magát, de az egész meccsen kevés gólt várok.
Szóval miért gondolhatják ugy a bukik, h sok gól lesz?
Szerintetek?
A bet365 végre kihozta az a fogadási eseményt, hogy "Legtöbb gólt szerző a csapatban", amely fogadási események közül kettő nyerte el tetszésemet.
Norvégia - Nora Mörk
A jelenlegi legjobb formában lévő norvég játékos, 35 gólt lőtt a BL-ben, Sulland sérülés miatt nem lesz, s manapság már a hetesek is Mörk végzi el. Löke és Riegelhuth szoríthatja meg, de ha Löke nem kap bejátszásokat, míg Riegelhuthnak nem játsszák le szélre a labdát, akkor ők nem fognak annyi gólt szerezni, mint Nora. Mörk az utóbbi hetekben hét gól alá nem adta klubjában, s a legutolsó felkészülési tornán is ő lőtte a legtöbb gólt, nem csak a norvégoknál, hanem a mezőnyben - dán, francia, szerb, norvég -. Ezek után szerintem könnyedén Mörk szerezheti a legtöbb találatot a skandinávoknál.
Ki szerezzen gólt Görbicz Anita távollétében, ha nem Tomori Zsuzsanna? Egyértelműen a Fradi játékosától várhatjuk a gólokat, aki minden bizonnyal szinte minden meccset végig játszik majd, köszönhetően annak, hogy fizikai álllóképessége ott van a szeren, illetve klubcsapatában nem igazán fáradt el az idény során, mivel a zöld-fehérek nem jutottak be a BL-be. A felkészülsi találkozókon is ő domniált, ezek után nem lennék meglepve, ha a tornán is folytatódna a tendencia.
Nekem a Mörk tipp jobban tetszik, de ettől függetlenül a Tomori winnek is jönnie kellene. Mörkön már én is agyalok egy ideje, mert más fogadóirodák már több napja kidobták.
Tettem meglepetésre Nadgornaját a németektől fél egységgel, mert azért ez bőven nem erős tipp, de 10x oddson látok benne értéket.
Helló
Tomori gólokban én is látok bőven fantáziát.
Pl a mai meccsre Tomori Zs. 4.5 over 1.8 odds ajándéknak érzem
Másik: nézegettem a Magyar orosz gólarányt
Hát ezt most vagy nagyon elnézték a bukik vagy valamit én nem tudok
54.5 under 2.07
Tomorit leszámítva nem tudnék mást megnevezni aki megszórhatja magát, de az egész meccsen kevés gólt várok.
Szóval miért gondolhatják ugy a bukik, h sok gól lesz?
Szerintetek?
Nem néztek el semmit. Én is ilyen oddson kínálnám, hisz nem lehet tudni, hogy melyik arcát mutatja a magyar csapat. Ha belemegy a rohanásba, amiben az oroszok is partnerek, akkor a 60 gól sem kizárt, ahogy azt a hollandok ellen tették a keletiek. Illetve ha a magyarok nagyon összekapják magukat és brutális védelmet húznak fel, akár csak az oroszok, akkor 50 körüli gólra lehet számítani. Nálam ez totálisan no bet. Ezen a mérkőzésen szerintem érték a hendikepes orosz winben van. Azt meg rád bízom, hogy milyen határral teszed.
prigioni
2014.12.07, 16:45
Norvégia - Nora Mörk
Unibeten 2,55 -ért fogadható Tomori. Nagy value bet!
Nekem a Mörk tipp jobban tetszik, de ettől függetlenül a Tomori winnek is jönnie kellene. Mörkön már én is agyalok egy ideje, mert más fogadóirodák már több napja kidobták.
Tettem meglepetésre Nadgornaját a németektől fél egységgel, mert azért ez bőven nem erős tipp, de 10x oddson látok benne értéket.
Az nem rossz annyiért.
Unibeten 2,55 -ért fogadható Tomori. Nagy value bet!
Oda nem lehet befizetni, plusz nagyon alacsony a limit.
prigioni
2014.12.07, 17:49
Nem kell skrillezni mindig,nyugodtan használható a bankkártya :eek:
Spanyolország - Lengyelország
Hány gólt szerez Karolina Kudlacz (POL)? Több mint 3,5
BWIN @ 2.00
3/10
7 gólt szerzett Kudlacz
Hány gólt szerez Alina Wojtas (POL)? Több mint 3,5
Betsafe @ 1.61
3/10
5 gólt szerzett Wojtas
A lengyelek három játékostól várhatják a gólokat: Byzdrától, Kudlacztól és Wojtastól. Byzda sérült, Kudlacz 41 gólt dobott eddig a BL-ben, míg Wojtas 24-et, szerintem simán dobhatnak ma mindketten négyet. Az edzőmeccsen Kudlacz, igaz, hogy csak egyet lőtt a spanyoloknak, de nem játszott sokat, mint amennyit ma fog, ekkora szorzóért bőven látok benne értéket. Wojtas a tutibb kategóriába tartozik, az edzőmeccsen is hetet dobott, a katapult ma is termel majd.
BWIN @ 2.00
3/10
Betsafe @ 1.61
3/10
A lengyelek három játékostól várhatják a gólokat: Byzdrától, Kudlacztól és Wojtastól. Byzda sérült, Kudlacz 41 gólt dobott eddig a BL-ben, míg Wojtas 24-et, szerintem simán dobhatnak ma mindketten négyet. Az edzőmeccsen Kudlacz, igaz, hogy csak egyet lőtt a spanyoloknak, de nem játszott sokat, mint amennyit ma fog, ekkora szorzóért bőven látok benne értéket. Wojtas a tutibb kategóriába tartozik, az edzőmeccsen is hetet dobott, a katapult ma is termel majd.
Kitűnő választás. Mindkettőnek jönnie kell.
Én ma csak Szucsit, Tomit és Norgaardot tettem overre, de a Kudlacz over is tetszik (ezt csapatom is Bwinen), betsafen meg nincs regem, így Wojtast kihagyom.
Sok szerencsét!
Betsafe=Betsson, ha ott vagy esetleg. Unibeten még jobb volt az odds.
Betsafe=Betsson, ha ott vagy esetleg. Unibeten még jobb volt az odds.
Köszi :)
BWIN @ 2.00
3/10
7 gólt szerzett Kudlacz
Betsafe @ 1.61
3/10
5 gólt szerzett Wojtas
Soha rosszabb kezdést! ;)
hatvanharom.hu
2014.12.08, 00:16
Soha rosszabb kezdést! ;)
Köszi és csak így tovább.:D
Player speckókból ma egyedül ez tetszik:
Svédország - Horvátország Gulldén 5 felett (5-nél a tét visszajár)
WilliamHill Odds: 2,2
3/10
Svédország - Horvátország +2,5 Svédország
Pinnacle Sports Odds: 1,625
5/10
Montenegró+Magyarország+Dánia kombi
2.02 @ Marathonbet
3/10
Montenegró Szerbiával játszik, elvileg mindkét oldalon lesz minden fontos játékos, de a montenegróiak szerintem jobbak, mégha ez egy igazi presztízsmeccs is lesz.
Nem hibázhatunk a lengyelek ellen, ha maradandót akarunk alkotni a hazai rendezésű Eb-n, ráadásul a vendégeknél Niedzwiedz sérülés miatt kiesett, így még gyengébbek lesznek, mint voltak.
A dánoknak muszáj megverniük a románokat, s akkor az utolsó csoportmeccsen döntőt játszanak a norvégokkal, hogy ki mennyi pontot visz be a középdöntőbe. Jelenleg a skandinávok sokkal jobbak, mint a románok, ahol komoly problémák vannak a csapat körül, amit viszont láthattunk tegnap a pályán.
Egyik meccs sem lesz sima, plusz nőkről van szó, de ilyen szorzón egyszerűen nem hagyhattam ki ezt a kombit.
Franciaország-Szlovákia
Franciaország góljai 26,5 felett
Marathonbet @ 1.82
3/10
Sima meccsnek ígérkezik a franciáknak a szlovákok elleni találkozó. A gallok jóval erősebbek, amit ma bizonyítanak is szerintem. A hendikep határt picit magasnak érzem, de úgy gondolom, hogy 27-et könnyedén lőhetnek a franciák a szlovákoknak, főleg úgy, hogy mi 46-ot lőttünk északi szomszédainknak, míg a gallok ikszeltek velünk közvetlenül az Eb-t megelőzően.
Fú, de komolytalan meccs ez a francia-szlovák...
Montenegró+Magyarország+Dánia kombi
Montenegró Szerbiával játszik, elvileg mindkét oldalon lesz minden fontos játékos, de a montenegróiak szerintem jobbak, mégha ez egy igazi presztízsmeccs is lesz.
Montenegró -3,5-ben látsz értéket (@1.85) ?
Montenegró -3,5-ben látsz értéket (@1.85) ?
Egy picit. Hivatalos kezdőket megvárnám előtte, mert most elvileg mégis lesz neves szerb hiányzó. Egyébként -2,5 @ 1.78 Pinnacle vagy ugyanitt -3 @ 1.92, ezek jobb opciók. Előbbit érdemes lehet megjátszani egy kis apróval.
Player speckókból ma egyedül ez tetszik:
Svédország - Horvátország Gulldén 5 felett (5-nél a tét visszajár)
WilliamHill Odds: 2,2
3/10
Ez szépen leesett már most :)
Svédország - Horvátország +2,5 Svédország
Pinnacle Sports Odds: 1,625
5/10
Négy perccel a vége előtt néggyel mennek a svédek, szerintem ez is jött ;)
Mai első tipp: orosz-spanyol +0,5 spanyol
Tegnap délután raktam Pinnacle Sports Odds: 1,813
6/10
Player speckó
Orosz-spanyol Martín 4,5 felett
WilliamHill Odds: 1,67
4/10
Románia - Dánia -1,5 Dánia
Unibet Odds: 1,48
4/10
Egyedül attól félek, hogy a románok vért fognak inni és feltámadnak. Ha nem fognak, akkor easy money és lesz közte 5-10 ;)
Lengyelország - Magyarország
How many goals will Karolina Kudlacz (POL) score? (Bets void if player does not play) Több mint 3,5
Odds: 1.55 @ BWIN
Poland - Hungary
Player Number of Goals, You bet on: Alina Wojtas Over 4.5
Odds: 1.76 @ Betsafe
Indoklás: Barátság félretéve, most a lét a tét (http://www.hatharom.com/2014/12/09/lengyel-magyar-noi-kezi-eb)
Player speckó
4/10
Ezt én is megraktam, csak 1.86-ért a Betsafe-n, a tét ue. Ha úgy tolja, mint az első meccsen, akkor sima lesz. ;)
Zozinho19
2014.12.09, 20:41
A románok feltámadtak, bármi is legyen a vége!(még 4 perc)
Románia - Dánia -1,5 Dánia
Unibet Odds: 1,48
4/10
Egyedül attól félek, hogy a románok vért fognak inni és feltámadnak. Ha nem fognak, akkor easy money és lesz közte 5-10 ;)
Kuka, ezt kár volt :(
Player speckó
4/10
Easy money :)
Mai első tipp: orosz-spanyol +0,5 spanyol
Tegnap délután raktam Pinnacle Sports Odds: 1,813
6/10
Easy money :)
Kösz Tomihmv, hogy írtad a Kudlacz tippet, azt én is toltam:
Bwin 1,47 Kudlacz over 3,5
4/10
Kicsit kisebb oddson tudtam elcsípni, de raktam.
hatvanharom.hu
2014.12.09, 21:34
Tomorira volt végül player spec.? Ma délig nem volt, utána meg már nem tudtam nézni.
Tomorira volt végül player spec.? Ma délig nem volt, utána meg már nem tudtam nézni.
Biztos volt. Unibet, Betsson, Triobet, WilliamHill, Bwin ezek mind adnak player specet.
hatvanharom.hu
2014.12.09, 21:48
Biztos volt. Unibet, Betsson, Triobet, WilliamHill, Bwin ezek mind adnak player specet.
Unibeten Bódira és Szucsánszkira volt amíg néztem, azért kérdeztem, hogy látta-e valaki a határt később.
hatvanharom.hu
2014.12.09, 21:49
Lengyelország - Magyarország
How many goals will Karolina Kudlacz (POL) score? (Bets void if player does not play) Több mint 3,5
Odds: 1.55 @ BWIN
Poland - Hungary
Player Number of Goals, You bet on: Alina Wojtas Over 4.5
Odds: 1.76 @ Betsafe
Indoklás: Barátság félretéve, most a lét a tét (http://www.hatharom.com/2014/12/09/lengyel-magyar-noi-kezi-eb)
Németh András is olvassa a fórumot, mert időkérésnél csak ezt a 2 nevet szajkózta. ;)
Kösz Tomihmv, hogy írtad a Kudlacz tippet, azt én is toltam:
Bwin 1,47 Kudlacz over 3,5
4/10
Kicsit kisebb oddson tudtam elcsípni, de raktam.
Easy money :) Első félidőben már le is esett :)
Unibeten Bódira és Szucsánszkira volt amíg néztem, azért kérdeztem, hogy látta-e valaki a határt később.
Betssonon tuti volt.
Németh András is olvassa a fórumot, mert időkérésnél csak ezt a 2 nevet szajkózta. ;)
:D Wojtast kár volt rakni, de utólag okos az ember... :)
hatvanharom.hu
2014.12.09, 23:26
Betssonon tuti volt.
4.5 volt Unibeten Tomorira az első meccsen és nem hozta, ezért reméltem, hogy most 3.5 vagy 4.5 lesz magas odds mellett a határ, szerettem volna rakni, de az Unibet nem adott rá sokáig, Bwinen se volt, később meg nem voltam net közelben.
Szucsánszkira az első meccsre 3.5 volt a határ, dobott 1 gólt erre ma 4.5-tel jöttek ki kis oddsal...
Montenegró oddsa nagyon durván emelkedik. Mi ennek az oka? Nem olvastam semmi hírt a montenegróiakról ami miatt érteném ezt a drasztikus változást.
Montenegró oddsa nagyon durván emelkedik. Mi ennek az oka? Nem olvastam semmi hírt a montenegróiakról ami miatt érteném ezt a drasztikus változást.
Pontos okot nem tudok, de nyilvánvalóan elkezdték tolni a hendikepes szlovák wint, mivel a franciák is megszenvedtek ellenük, illetve 1., hosszú még a torna 2., holnapután a franciák elleni meccs, ahol nem mindegy, h milyen eredményt érnek el 3., a montik nem az a nagy mészáros csapat, általában csak annyit adnak ki magukból, amennyi szükséges
Zozinho19
2014.12.10, 18:16
Holland-Svéd vendég! Vélemény?
Holland - svéd svéd
Betvictor Odds: 1,6
4/10
Szerb - francia +2,5 szerb
Unibet Odds: 1,61
5/10
Horvát - német Müller U 5,5
Betsson Odds: 1,73
4/10
horvát - német +2,5 német
Betvictor Odds: 1,775
5/10
Szerb - francia +2,5 szerb
Unibet Odds: 1,61
5/10
Mocskos szerbek :S :(
Holland - svéd svéd
Betvictor Odds: 1,6
4/10
Majdnem :S 30-30
horvát - német müller u 5,5
betsson odds: 1,73
4/10
:d
horvát - német müller u 5,5
betsson odds: 1,73
4/10
:d
Sziasztok
Nekem tetszik a tippmixpro kézilabda kínálata. Náluk lehet olyat fogadni, h hazai csapat 1-5 góllal nyer, illetve 6-10 góllal.
Ezek a lehetőségek bőven jó oddsok alatt futnak, és a top bajnokságoknál, kupáknál megtalálhatók. Főleg akkor van ezekben érték mikor 2 azonos képességű csapat játszik, és a 6 gól közte nehezen elképzelhető. Ilyenkor az esélyesebb csapat mondjuk kap 1,25 1,4 körüli oddsot a sima győzelemre, de ha ugyanezt a csapatot megfogadjuk 1-5 góllal nyer akkor máris 2,3 2,5 körüli oddsot kapunk.
Nektek mi a véleményetek erről a fogadási módról?
Orosz-Lengyel meccsel kapcsolatban. Az orosz győzelem borítékolható 1,30 odds
Orosz 1-5 góllal nyer 2,2
Orosz 6-10 góllal 2,9
Bár a Lengyelek mindkétszer kikaptak 7 ill, 6 góllal de én itt az 1-5 gólós vereséget érzem.
Lenne pár kérdésem, ötletem a melyik félidőben születik több gól fogadással kapcsolatban.
1f 2,6
2f 1,6
Ugyanannyi 10
1. Valaki gondolkodott-e már ezeken a fogadásokon?
2. Lehet-e valami rendszert, sémát ráhúzni ezekre? Hosszú távú stratégiát kidolgozni például.
3. Létezik-e valami féle statisztika ahol nyomon lehetne követni, h pl a BL meccseknél meyik félidőben lett több gól?
4. Tudtok-e olyan csapatról aki pl. szereti az egyik félidejét meghúzni?
Pár napot visszanézve kb. az első félidős fogadások 30-40% jött.
Láttok benne fantáziát?
Oroszország - Lengyelország
Hány gólt szerez Karolina Kudlacz (POL)? (minden fogadás érvénytelen, ha a játékos nem lép pályára)
Több mint 4,5
1.67 @ BWIN
4/10
Utolsó meccs, a lét a tét, Kudlacz a legjobb lengyel, azt hiszem nem kell tovább ragozni.
Sziasztok
Nekem tetszik a tippmixpro kézilabda kínálata. Náluk lehet olyat fogadni, h hazai csapat 1-5 góllal nyer, illetve 6-10 góllal.
Ezek a lehetőségek bőven jó oddsok alatt futnak, és a top bajnokságoknál, kupáknál megtalálhatók. Főleg akkor van ezekben érték mikor 2 azonos képességű csapat játszik, és a 6 gól közte nehezen elképzelhető. Ilyenkor az esélyesebb csapat mondjuk kap 1,25 1,4 körüli oddsot a sima győzelemre, de ha ugyanezt a csapatot megfogadjuk 1-5 góllal nyer akkor máris 2,3 2,5 körüli oddsot kapunk.
Nektek mi a véleményetek erről a fogadási módról?
Orosz-Lengyel meccsel kapcsolatban. Az orosz győzelem borítékolható 1,30 odds
Orosz 1-5 góllal nyer 2,2
Orosz 6-10 góllal 2,9
Bár a Lengyelek mindkétszer kikaptak 7 ill, 6 góllal de én itt az 1-5 gólós vereséget érzem.
Összességében nem rossz, ha csak egy kimenetelt játszol. Ha már kettőt, akkor jobban jársz, ha kinézel vmi kisebb line-t, amiben biztos vagy, és ugyanott leszel, vagy akár jobban is kijöhetsz a történetből. Gondolok itt arra, hogy például legalább 3 gólos orosz sikert vársz ma, megjátszod 1-1 egységgel az 1-5 gólos, illetve a 6-10 gólos orosz sikert, összessen feltettél 2 egységet. Mivel az egyik biztosan vesztes lesz - de lehet, hogy mindkettő, ha véletlenül min. 11 találattal nyernének a ruszkik -, így +0,2 vagy +0,9 egységgel zárhatsz. Ha viszont - ha mondjuk legalább 3 találatot vársz a két csapat közé - a két egységedet felteszed a -2,5-ös hendire 1.61-ért - jelenleg ennyiért méri a Pinnacle - és máris +1,22 egységet nyerhetsz. Feltett tétek ugyanannyik, a feltételek kevesebbek, a profit nagyobb és biztosabb - noha kiütéses siker nem várható az Eb-n, de max 10 gólig jó ez a rendszer - , persze ezek csak akkor igazak, ha mindkét opciót megjátszod. Nyílván 1 v. 2 gólos orosz sikernél más a szitu, de szerintem ebben több buktató van, mintha fogsz egy line-t és megjátszod azt.
Lenne pár kérdésem, ötletem a melyik félidőben születik több gól fogadással kapcsolatban.
1f 2,6
2f 1,6
Ugyanannyi 10
1. Valaki gondolkodott-e már ezeken a fogadásokon?
2. Lehet-e valami rendszert, sémát ráhúzni ezekre? Hosszú távú stratégiát kidolgozni például.
3. Létezik-e valami féle statisztika ahol nyomon lehetne követni, h pl a BL meccseknél meyik félidőben lett több gól?
4. Tudtok-e olyan csapatról aki pl. szereti az egyik félidejét meghúzni?
Pár napot visszanézve kb. az első félidős fogadások 30-40% jött.
Láttok benne fantáziát?
Régebben gondolkoztam rajta, csináltam is rá statisztikát, de hosszútávon bukó a dolog. Van egy-két csapat, amellyel érdemes foglalkozi, de mivel minden meccs más - van, hogy az első félidőre eldől a találkozó, van, hogy a végéig kiélezett - ráadásul három kimenetel van - még, ha az ugyanannyinak elég kevés az esélye -, így ezzel a fogadási opcióval nem lehet profitot termelni. Egyébként is a szorzók nem túl nagyok.
Románia - Ukrajna
Hány gólt szerez Cristina Georgiana Neagu (ROM)? (minden fogadás érvénytelen, ha a játékos nem lép pályára)
Több mint 6,5
1.75 @ BWIN
4/10
Neagu a legjobb román játékos, gyakorlatilag Románia minden második támadását ő fejezi be lövéssel, a heteseket is ő lövi, mindaddig, amíg nem hibázik. A norvégok ellen 52 percet játszott 17 lövéséből 7 gólt ért el, míg a dánok ellen 57 minutum alatt 20\10-ig jutott. Fontos meccs előtt állnak a románok, hiszen minimum egy pontot kell szerezniük, csak ez esetben jutnak tovább, de ikszre nem lehet játszani. Ezek után úgy vélem, hogy ismét dobhat minium hét gólt Neagu.
Köszönöm az értékelést.
A Magyar-Spanyolra mit gondoltok?
Én pár napja kapásból rávágtam, h nyernek a spanyolok, de a szívem nem engedi nagyobb téttel megtenni :)
Persze tudom sportfogadói szempontból kerülni kell az érzelmeket, de mégis.......
Köszönöm az értékelést.
A Magyar-Spanyolra mit gondoltok?
Én pár napja kapásból rávágtam, h nyernek a spanyolok, de a szívem nem engedi nagyobb téttel megtenni :)
Persze tudom sportfogadói szempontból kerülni kell az érzelmeket, de mégis.......
Én hendis spanyolt tettem tegnap. +2 spanyol bet365 Odds: 1,7
Nálam ez 5/10
Betssonon mind
Norgaard felett 4,5 1,97
Kristiansen felett 4,5 1,91
Burgaard felett 3,5 2,31
Line Jörgensen felett 2,5 2,31
Mörk felett 4,5 1,76
hatvanharom.hu
2014.12.11, 19:04
Én hendis spanyolt tettem tegnap. +2 spanyol bet365 Odds: 1,7
Nálam ez 5/10
Én is ugyanezt tettem 1.76@-on.
hatvanharom.hu
2014.12.11, 19:10
Betssonon tetszett a Toft vs Solberg highest save % Toft 2.05@. Én le vagyok ott korlátozva, ezért nem utaltam be, de tenném ha tudnám. Toft Larvikban véd ismeri a norvégok nagy részét, norvégoknál nem lesz Grimsbo, aki első számú kapus lenne.
Eddig mindketten 42%-on védenek, szóval ilyen oddson van benne érték.
Norvégia - Dánia -0,5 Norvégia
PS Odds: 1,751
5/10
Svédország - Németország
How many goals will Anne Müller (GER) score? (Bets void if player does not play)
Kevesebb mint 5,5
1.80 @ BWIN
10/10
Hatalmas baki ez a BWIN-től, ugyanis a németeknél két Müller van, Anne és Susann, előbbi védekező játékos, utóbbi támadó, vb-gólkirály a Győrben játszik. Szerintem Susannra gondoltak, csak elírták a keresztnevét a játékosnak, dehát azért vagyunk, hogy ezt kihasználjuk. :) Oddsmódosítás biztosan várható, vélhetően ezt a fogadási opciót felfüggesztik, remélem utólag nem törlik az eseményt, ha mégis, akkor sry, de ez "must bet".
Anne Müller statisztikája az Eb alatt:
8 MÜLLER Anne - - - -/- 1 - 2 30:29 vs. Hollandia - még csak lövése sem volt
8 MÜLLER Anne 1 1 100 -/- 1 - 2 38:31 vs. Horvátország - itt meg asszem lerohanásból talált be
GL!
Zozinho19
2014.12.12, 16:43
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne a horvát-holland összecsapásról, ugyanis szerintem a hollandok az esélyesei a meccsnek, miután a horvátoknak nem maradt esélyük a továbbjutásra. A tulipánosok meg nem akarnak a jó ritmusból kiesni! 3-as szorzón azt gondolom, hogy van benne érték!
mr.blonde
2014.12.12, 17:31
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne a horvát-holland összecsapásról, ugyanis szerintem a hollandok az esélyesei a meccsnek, miután a horvátoknak nem maradt esélyük a továbbjutásra. A tulipánosok meg nem akarnak a jó ritmusból kiesni! 3-as szorzón azt gondolom, hogy van benne érték!
azért ez kérdéses, egyrészt a horvátok hazai pályán minimum egy meccset azért nyernének, + sztem jobbak annál, mint amit eddig mutattak. a hollandoknak meg tök8 mi lesz a vége, hiszen nem viszik tovább a pontokat. nem lennék meglepve, ha a legjobbak csak néhány percet kapnának ma és azok lennének a pályán, akik kiegészítő embernek számítanak. én itt bármit el tudok képzelni.
mr.blonde
2014.12.12, 17:33
Svédország - Németország
Svéd -1 @1.79 Pinnacle
3/10
FT:39-32
A vb-gólkirály Müller kiválása nagy veszteség a németeknek, akik támadásban így megint bajban lehetnek, akárcsak a hollandok ellen. Az itt megszerzett pontokat a csapatok tovább viszik, ezért a jobb passzban lévő svédekre teszek egy próbát.
hatvanharom.hu
2014.12.12, 18:11
Sziasztok!
Hollandoknak teljesen érdektelen a meccs, pihentetni fogják a kulcsjátékosokat, míg a horvátoknak presztízskérdés, hogy nyerjenek egyet. Én a horvátokra tennék, de abban a szorzóban meg nem sok érték van...
Hollandoknak teljesen érdektelen a meccs, pihentetni fogják a kulcsjátékosokat, míg a horvátoknak presztízskérdés, hogy nyerjenek egyet. Én a horvátokra tennék, de abban a szorzóban meg nem sok érték van...
Én is így gondolom.
hatvanharom.hu
2014.12.12, 23:11
...és a szerbek leadták...
9@-es nyitóodds 4.2@-ig esett, de nem gondoltam volna, hogy egy EB-n megteszik.
Szégyen és gyalázat, amit ez a szerb csapat művelt...
Lengyelo - Dánia -4,5 Dánia
PinnacleSports Odds: 2,175
5/10
Én megküldtem a dán+ nor sikert becsülettel. Hiába ragozom egyszerűen nem tudom elképzelni, h ez a két csapat ne nyerjen ma.
Lengyelo - Dánia -4,5 Dánia
PinnacleSports Odds: 2,175
5/10
Grat :D
Spanyolország - Norvégia DNB Norvégia
PinnacleSports Odds: 1,555
5/10
Magyarország - Románia +3,5 Románia
PinnacleSports Odds: 1,82
5/10
Spanyolország - Norvégia DNB Norvégia
PinnacleSports Odds: 1,555
5/10
;)
Magyarország - Románia +3,5 Románia
PinnacleSports Odds: 1,82
5/10
;)
Magyarország - Dánia +1 Dánia
Bet365 Odds: 1,76
6/10
hatvanharom.hu
2014.12.14, 14:02
Bwinen Andjela és nem Katerina Bulatovicra lehet player specet 4.5 határon, aki eddig 1 gólt dobott összesen!
Lehet ez is törlés lesz, de hátha nem!
Bwinen Andjela és nem Katerina Bulatovicra lehet player specet 4.5 határon, aki eddig 1 gólt dobott összesen!
Köszi, ezt bepróbálom én is! Hátha :)
https://www.youtube.com/watch?v=cKDGTP7Ifls
Nem értem miért üresek a lelátók, miközben...
:)
hatvanharom.hu
2014.12.15, 02:36
Nagy nehezen jóváírták...:)
Pöcköltem egy keveset a dánokra, hajrá szöszik! :)
Pöcköltem egy keveset a dánokra, hajrá szöszik! :)
Dánokban nincs érték, mieinkre lassan már 3-as odds van, én inkább arra pöcköltem volna egy keveset. :D
Dánokban nincs érték, mieinkre lassan már 3-as odds van, én inkább arra pöcköltem volna egy keveset. :D
1.80-ért tettem, megérzés :)
2,5-ért tettem a dánokat és +1 Dánia 1,76, bőven volt benne érték :)
Ha a magyarok nyernek, akkor azért őrölük, ha a dánok, akkor meg azért ;)
2,5-ért tettem a dánokat és +1 Dánia 1,76, bőven volt benne érték :)
Ha a magyarok nyernek, akkor azért őrölük, ha a dánok, akkor meg azért ;)
Annyiért volt, de közvetlenül a meccs előtt már nem.
Magyarország - Dánia +1 Dánia
Bet365 Odds: 1,76
6/10
Easy money ;)
Kiváncsi leszek milyen oddsal jönnek ki a Magyar-Norvégra...
1,5 odds NOR már ajándék lenne
Bár tény, h nem kellene nekik nyerni, de ők nem az a meccs leadós fajta nép :)
Svéd-Szlovák
Svéd under 31.5 1.952
Azon filoztam, h a svédeknek mindegy mennyire verik meg a szlovákokat. 2 vagy 8 gól nekik tök mindegy. A fontos meccs nekik az utolsó Montengró elleni mérkőzés. Így ezen a meccsen elhúznak az első félidőben, majd a másodikban visszavesznek. A kulcsjátékosok pihentetve lesznek, így nem fogják megszórni magukat.
Persze tudom, h 30+ dobálgattak szinte végig de ebben a tippben most látok értéket.
Szerintetek?
Svéd-Szlovák
Svéd under 31.5 1.952
Azon filoztam, h a svédeknek mindegy mennyire verik meg a szlovákokat. 2 vagy 8 gól nekik tök mindegy. A fontos meccs nekik az utolsó Montengró elleni mérkőzés. Így ezen a meccsen elhúznak az első félidőben, majd a másodikban visszavesznek. A kulcsjátékosok pihentetve lesznek, így nem fogják megszórni magukat.
Persze tudom, h 30+ dobálgattak szinte végig de ebben a tippben most látok értéket.
Szerintetek?
Én szlovák pluszos hendin agyaltam pont emiatt, szóval nem rossz ez sem. ;)
Spanyolország - Dánia +0,5 Dánia
PinnacleSports Odds: 1,632
6/10
Szánalmas ez a dán csapat...
Elhitették itt mindenkivel, h milyen jók.....
Sajna én is elhittem, sok szelvényre rátettem őket :)
Viszont ha azt vesszük, h a dánok lejátszottak minket akkor a norvégok kivégeznek minket 5+ góllal
Ez egy jó keretű társaság, de ha egy meccsen 1 kivételével gyakorlatilag mind egy kalap trágya és ehhez még Pytlick is egy töketlen bohóc, akkor az eredmény egy sima vereség
Zozinho19
2014.12.17, 23:15
Azért az érdekelne, hogy a horvátok kiesése után mennyire volt fontos az EHF számára a rendezők képviselete a helyosztókon?
mr.blonde
2014.12.17, 23:18
ugye ez költői kérdés volt?:)
Knezevic MVP címére mennyi esélyt láttok? Szerintem Crna Gora döntőzik a norvégokkal, ott meg bármi lehet. Csak, mert 13.00 oddsért elég szépen néz ki. Viszont pár napja 7 körül volt, és most Bulatovic került elé, 7.es szorzóval...
Svédország - Montenegró 1X
PS 1,68
4/10
Norvégia - Spanyolország Norvégia
PS 1,5
7/10
Svédország - Montenegró 1X
PS 1,68
4/10
Norvégia - Spanyolország Norvégia
PS 1,5
7/10
Szépen leesett mindkettő :)
Kezi Eb 2014
Az elmult 2 het összegezve ahogy én láttam.
Elég szép plusszal sikerült teljesiteni a kezi ebét, ami bár lehetetett volna sokkal szebb de igy is elégedett vagyok. Persze nagyon nehéz megtalalni a rést a fogadóirodák pajzsán de keziben fellelhető pár.
Under/over fogadások a tona vége felé, az under fogadásaim végig jöttek. Mintha nem kalkulálnák bele a fáradsàgot vagy nem is tudom....pl Sved-Mon u54,5
Élő fogadásoknál ha a meccs első 10 perceben keves gol születik, erdemes sok golra tenni. Forditva ha sok gol esik akkor undert játszani.pl. Hun-Fra u 59,5 Legtöbbször ha belekezdenek a csapatok percenként több találat is esik törvényszerű, h utánna visszaeses tapasztalhato. Megfogadni az élő undert és már nyertunk is.
Ha a gyengébb csapat 2-3 gólos vezetest szerez, érdemes az esélyesebb csapatra tenni, akkár hendikeppel is. Pl. Ném-Szlovak. A szlovákok mentek 2 gollal a meccs elején a Német win pedig felment 1,44. Egyből megfogadtam mert tuti volt, h a szlovakok elkeszulnek az erejukkel.
Vagy a Mon-Sved elődöntö mikor a svedek mentek 4-5 gollal, akkor fogadtam Mon+4 hendivel jott is szepen.
Talaltam irodat ahol lehet a 2. Félidokre is fogadni. Itt arra gondoltam, h a jobb csapatok a 2. felidoben fognak tarolni a minősegi cseresoruknak koszonhetoen. Pl. Pol-Nor 2. Fél -2.5 NOR ez is varhato volt
* Persze elkövettem egy hatalmas hibát ami a nyereségem nagyon nagy részet elvitte. Pedig aranyszabálykent is el kene ezt fogadni. Tét nélküli meccsre ne fogadj ! Nor-Hun -100000ft kb..... Tudtam, h a norvégoknak nem kell a pont mégis megfogadtam őket. Persze ha tét meccs lett volna, nem gondolhatja senki komolyan, h ezt a norveg csapatot megverhettuk volna.
A másik nagy hibám, h Kiss Èva kapus all starba kerüleset nem vedtem le..... *
Természetesen nem én találtam fel a spanyol viaszt. Csak ez volt az első kézi versenyem ahol Live fogadasokkal is végigkovettem a tornat. Ès ezeket a réseket fedeztem fel, ami gondolom nem ujdonság a profi fogadoknak.
Ki hogy làtta az Eb-t fogadas szempontbol? Jah es ne feledjuk hamarosan ferfi vb :-)
Személy szerint nekem a Protippben nem igazán ment a kézi Eb, viszont itt a fórumon annál inkább, köszönhetően a játékosokra történő fogadásoknak, így összességében nem panaszkodhatom. A torna vége felé már nem nagyon voltam aktív a fórumon, köszönhetően a rengeteg év végi teendőnek, de ígérem a januári férfi vb alatt ez máshogy lesz.
Az élő fogadás részével egyet kell értenem Molni82-vel, nagyot lehetett kaszálni, nekem különösen a norvég-lengyel és a spanyol-norvég meccsel sikerült sokat nyernem.
Azt külön kiemelném, hogy jó volt látni azt, hogy a fórum elindítása olyan embereket is megmozgatott, akik korábban nem igazán posztoltak az oldalra, ráadásul elég jó százalékban éreztek rá a dolgokra.
Folyt. köv. januárban.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.