PDA

Teljes verzió megtekintése : Női kézilabda Európa-bajnokság 2014 - hírek, infók, tippek, stb.

Tomihmv
2014.12.07, 11:12
Ide jöhet minden, ami a 2014-es női kézilabda Európa-bajnoksággal kapcsolatos.

Tomihmv
2014.12.07, 11:44
A bet365 végre kihozta az a fogadási eseményt, hogy "Legtöbb gólt szerző a csapatban", amely fogadási események közül kettő nyerte el tetszésemet.

Norvégia - Nora Mörk
Odds: 1.80
Tét: 3/10

A jelenlegi legjobb formában lévő norvég játékos, 35 gólt lőtt a BL-ben, Sulland sérülés miatt nem lesz, s manapság már a hetesek is Mörk végzi el. Löke és Riegelhuth szoríthatja meg, de ha Löke nem kap bejátszásokat, míg Riegelhuthnak nem játsszák le szélre a labdát, akkor ők nem fognak annyi gólt szerezni, mint Nora. Mörk az utóbbi hetekben hét gól alá nem adta klubjában, s a legutolsó felkészülési tornán is ő lőtte a legtöbb gólt, nem csak a norvégoknál, hanem a mezőnyben - dán, francia, szerb, norvég -. Ezek után szerintem könnyedén Mörk szerezheti a legtöbb találatot a skandinávoknál.

Magyarország - Tomori Zsuzsanna
Odds: 1.90
Tét: 4/10

Ki szerezzen gólt Görbicz Anita távollétében, ha nem Tomori Zsuzsanna? Egyértelműen a Fradi játékosától várhatjuk a gólokat, aki minden bizonnyal szinte minden meccset végig játszik majd, köszönhetően annak, hogy fizikai álllóképessége ott van a szeren, illetve klubcsapatában nem igazán fáradt el az idény során, mivel a zöld-fehérek nem jutottak be a BL-be. A felkészülsi találkozókon is ő domniált, ezek után nem lennék meglepve, ha a tornán is folytatódna a tendencia.

Molni82
2014.12.07, 12:58
Helló
Tomori gólokban én is látok bőven fantáziát.
Pl a mai meccsre Tomori Zs. 4.5 over 1.8 odds ajándéknak érzem
Másik: nézegettem a Magyar orosz gólarányt
Hát ezt most vagy nagyon elnézték a bukik vagy valamit én nem tudok
54.5 under 2.07
Tomorit leszámítva nem tudnék mást megnevezni aki megszórhatja magát, de az egész meccsen kevés gólt várok.
Szóval miért gondolhatják ugy a bukik, h sok gól lesz?
Szerintetek?

Noemail
2014.12.07, 14:51
A bet365 végre kihozta az a fogadási eseményt, hogy "Legtöbb gólt szerző a csapatban", amely fogadási események közül kettő nyerte el tetszésemet.

Norvégia - Nora Mörk

A jelenlegi legjobb formában lévő norvég játékos, 35 gólt lőtt a BL-ben, Sulland sérülés miatt nem lesz, s manapság már a hetesek is Mörk végzi el. Löke és Riegelhuth szoríthatja meg, de ha Löke nem kap bejátszásokat, míg Riegelhuthnak nem játsszák le szélre a labdát, akkor ők nem fognak annyi gólt szerezni, mint Nora. Mörk az utóbbi hetekben hét gól alá nem adta klubjában, s a legutolsó felkészülési tornán is ő lőtte a legtöbb gólt, nem csak a norvégoknál, hanem a mezőnyben - dán, francia, szerb, norvég -. Ezek után szerintem könnyedén Mörk szerezheti a legtöbb találatot a skandinávoknál.

Ki szerezzen gólt Görbicz Anita távollétében, ha nem Tomori Zsuzsanna? Egyértelműen a Fradi játékosától várhatjuk a gólokat, aki minden bizonnyal szinte minden meccset végig játszik majd, köszönhetően annak, hogy fizikai álllóképessége ott van a szeren, illetve klubcsapatában nem igazán fáradt el az idény során, mivel a zöld-fehérek nem jutottak be a BL-be. A felkészülsi találkozókon is ő domniált, ezek után nem lennék meglepve, ha a tornán is folytatódna a tendencia.

Nekem a Mörk tipp jobban tetszik, de ettől függetlenül a Tomori winnek is jönnie kellene. Mörkön már én is agyalok egy ideje, mert más fogadóirodák már több napja kidobták.

Tettem meglepetésre Nadgornaját a németektől fél egységgel, mert azért ez bőven nem erős tipp, de 10x oddson látok benne értéket.

Noemail
2014.12.07, 14:53
Helló
Tomori gólokban én is látok bőven fantáziát.
Pl a mai meccsre Tomori Zs. 4.5 over 1.8 odds ajándéknak érzem
Másik: nézegettem a Magyar orosz gólarányt
Hát ezt most vagy nagyon elnézték a bukik vagy valamit én nem tudok
54.5 under 2.07
Tomorit leszámítva nem tudnék mást megnevezni aki megszórhatja magát, de az egész meccsen kevés gólt várok.
Szóval miért gondolhatják ugy a bukik, h sok gól lesz?
Szerintetek?

Nem néztek el semmit. Én is ilyen oddson kínálnám, hisz nem lehet tudni, hogy melyik arcát mutatja a magyar csapat. Ha belemegy a rohanásba, amiben az oroszok is partnerek, akkor a 60 gól sem kizárt, ahogy azt a hollandok ellen tették a keletiek. Illetve ha a magyarok nagyon összekapják magukat és brutális védelmet húznak fel, akár csak az oroszok, akkor 50 körüli gólra lehet számítani. Nálam ez totálisan no bet. Ezen a mérkőzésen szerintem érték a hendikepes orosz winben van. Azt meg rád bízom, hogy milyen határral teszed.

prigioni
2014.12.07, 16:45

Norvégia - Nora Mörk

Unibeten 2,55 -ért fogadható Tomori. Nagy value bet!

Tomihmv
2014.12.07, 17:20
Nekem a Mörk tipp jobban tetszik, de ettől függetlenül a Tomori winnek is jönnie kellene. Mörkön már én is agyalok egy ideje, mert más fogadóirodák már több napja kidobták.

Tettem meglepetésre Nadgornaját a németektől fél egységgel, mert azért ez bőven nem erős tipp, de 10x oddson látok benne értéket.

Az nem rossz annyiért.

Tomihmv
2014.12.07, 17:28
Unibeten 2,55 -ért fogadható Tomori. Nagy value bet!

Oda nem lehet befizetni, plusz nagyon alacsony a limit.

prigioni
2014.12.07, 17:49
Nem kell skrillezni mindig,nyugodtan használható a bankkártya :eek:

Tomihmv
2014.12.07, 17:50
Spanyolország - Lengyelország
Hány gólt szerez Karolina Kudlacz (POL)? Több mint 3,5
BWIN @ 2.00
3/10
7 gólt szerzett Kudlacz

Hány gólt szerez Alina Wojtas (POL)? Több mint 3,5
Betsafe @ 1.61
3/10
5 gólt szerzett Wojtas

A lengyelek három játékostól várhatják a gólokat: Byzdrától, Kudlacztól és Wojtastól. Byzda sérült, Kudlacz 41 gólt dobott eddig a BL-ben, míg Wojtas 24-et, szerintem simán dobhatnak ma mindketten négyet. Az edzőmeccsen Kudlacz, igaz, hogy csak egyet lőtt a spanyoloknak, de nem játszott sokat, mint amennyit ma fog, ekkora szorzóért bőven látok benne értéket. Wojtas a tutibb kategóriába tartozik, az edzőmeccsen is hetet dobott, a katapult ma is termel majd.

Noemail
2014.12.07, 18:23
BWIN @ 2.00
3/10

Betsafe @ 1.61
3/10

A lengyelek három játékostól várhatják a gólokat: Byzdrától, Kudlacztól és Wojtastól. Byzda sérült, Kudlacz 41 gólt dobott eddig a BL-ben, míg Wojtas 24-et, szerintem simán dobhatnak ma mindketten négyet. Az edzőmeccsen Kudlacz, igaz, hogy csak egyet lőtt a spanyoloknak, de nem játszott sokat, mint amennyit ma fog, ekkora szorzóért bőven látok benne értéket. Wojtas a tutibb kategóriába tartozik, az edzőmeccsen is hetet dobott, a katapult ma is termel majd.

Kitűnő választás. Mindkettőnek jönnie kell.

Én ma csak Szucsit, Tomit és Norgaardot tettem overre, de a Kudlacz over is tetszik (ezt csapatom is Bwinen), betsafen meg nincs regem, így Wojtast kihagyom.

Sok szerencsét!

Tomihmv
2014.12.07, 20:23
Betsafe=Betsson, ha ott vagy esetleg. Unibeten még jobb volt az odds.

Noemail
2014.12.07, 21:05
Betsafe=Betsson, ha ott vagy esetleg. Unibeten még jobb volt az odds.

Köszi :)

Tomihmv
2014.12.07, 21:45
BWIN @ 2.00
3/10
7 gólt szerzett Kudlacz

Betsafe @ 1.61
3/10
5 gólt szerzett Wojtas

Soha rosszabb kezdést! ;)

hatvanharom.hu
2014.12.08, 00:16
Soha rosszabb kezdést! ;)

Köszi és csak így tovább.:D

Noemail
2014.12.08, 17:25
Player speckókból ma egyedül ez tetszik:
Svédország - Horvátország Gulldén 5 felett (5-nél a tét visszajár)
WilliamHill Odds: 2,2
3/10

Noemail
2014.12.08, 17:25
Svédország - Horvátország +2,5 Svédország
Pinnacle Sports Odds: 1,625
5/10

Tomihmv
2014.12.08, 18:42
Montenegró+Magyarország+Dánia kombi
2.02 @ Marathonbet
3/10

Montenegró Szerbiával játszik, elvileg mindkét oldalon lesz minden fontos játékos, de a montenegróiak szerintem jobbak, mégha ez egy igazi presztízsmeccs is lesz.
Nem hibázhatunk a lengyelek ellen, ha maradandót akarunk alkotni a hazai rendezésű Eb-n, ráadásul a vendégeknél Niedzwiedz sérülés miatt kiesett, így még gyengébbek lesznek, mint voltak.
A dánoknak muszáj megverniük a románokat, s akkor az utolsó csoportmeccsen döntőt játszanak a norvégokkal, hogy ki mennyi pontot visz be a középdöntőbe. Jelenleg a skandinávok sokkal jobbak, mint a románok, ahol komoly problémák vannak a csapat körül, amit viszont láthattunk tegnap a pályán.
Egyik meccs sem lesz sima, plusz nőkről van szó, de ilyen szorzón egyszerűen nem hagyhattam ki ezt a kombit.

Tomihmv
2014.12.08, 18:45
Franciaország-Szlovákia
Franciaország góljai 26,5 felett
Marathonbet @ 1.82
3/10

Sima meccsnek ígérkezik a franciáknak a szlovákok elleni találkozó. A gallok jóval erősebbek, amit ma bizonyítanak is szerintem. A hendikep határt picit magasnak érzem, de úgy gondolom, hogy 27-et könnyedén lőhetnek a franciák a szlovákoknak, főleg úgy, hogy mi 46-ot lőttünk északi szomszédainknak, míg a gallok ikszeltek velünk közvetlenül az Eb-t megelőzően.

Tomihmv
2014.12.08, 19:31
Fú, de komolytalan meccs ez a francia-szlovák...

Cesc18
2014.12.08, 19:43
Montenegró+Magyarország+Dánia kombi

Montenegró Szerbiával játszik, elvileg mindkét oldalon lesz minden fontos játékos, de a montenegróiak szerintem jobbak, mégha ez egy igazi presztízsmeccs is lesz.

Montenegró -3,5-ben látsz értéket (@1.85) ?

Tomihmv
2014.12.08, 19:47
Montenegró -3,5-ben látsz értéket (@1.85) ?

Egy picit. Hivatalos kezdőket megvárnám előtte, mert most elvileg mégis lesz neves szerb hiányzó. Egyébként -2,5 @ 1.78 Pinnacle vagy ugyanitt -3 @ 1.92, ezek jobb opciók. Előbbit érdemes lehet megjátszani egy kis apróval.

Noemail
2014.12.08, 22:27
Player speckókból ma egyedül ez tetszik:
Svédország - Horvátország Gulldén 5 felett (5-nél a tét visszajár)
WilliamHill Odds: 2,2
3/10

Ez szépen leesett már most :)

Noemail
2014.12.08, 22:36
Svédország - Horvátország +2,5 Svédország
Pinnacle Sports Odds: 1,625
5/10

Négy perccel a vége előtt néggyel mennek a svédek, szerintem ez is jött ;)

Noemail
2014.12.09, 15:16
Mai első tipp: orosz-spanyol +0,5 spanyol
Tegnap délután raktam Pinnacle Sports Odds: 1,813
6/10

Noemail
2014.12.09, 16:20
Player speckó
Orosz-spanyol Martín 4,5 felett
WilliamHill Odds: 1,67
4/10

Noemail
2014.12.09, 17:13
Románia - Dánia -1,5 Dánia
Unibet Odds: 1,48
4/10

Egyedül attól félek, hogy a románok vért fognak inni és feltámadnak. Ha nem fognak, akkor easy money és lesz közte 5-10 ;)

Tomihmv
2014.12.09, 18:07
Lengyelország - Magyarország
How many goals will Karolina Kudlacz (POL) score? (Bets void if player does not play) Több mint 3,5
Odds: 1.55 @ BWIN

Poland - Hungary
Player Number of Goals, You bet on: Alina Wojtas Over 4.5
Odds: 1.76 @ Betsafe

Indoklás: Barátság félretéve, most a lét a tét (http://www.hatharom.com/2014/12/09/lengyel-magyar-noi-kezi-eb)

Tomihmv
2014.12.09, 18:09
Player speckó
4/10

Ezt én is megraktam, csak 1.86-ért a Betsafe-n, a tét ue. Ha úgy tolja, mint az első meccsen, akkor sima lesz. ;)

Zozinho19
2014.12.09, 20:41
A románok feltámadtak, bármi is legyen a vége!(még 4 perc)

Noemail
2014.12.09, 20:59
Románia - Dánia -1,5 Dánia
Unibet Odds: 1,48
4/10

Egyedül attól félek, hogy a románok vért fognak inni és feltámadnak. Ha nem fognak, akkor easy money és lesz közte 5-10 ;)

Kuka, ezt kár volt :(

Player speckó
4/10

Easy money :)

Mai első tipp: orosz-spanyol +0,5 spanyol
Tegnap délután raktam Pinnacle Sports Odds: 1,813
6/10

Easy money :)

Noemail
2014.12.09, 21:23
Kösz Tomihmv, hogy írtad a Kudlacz tippet, azt én is toltam:
Bwin 1,47 Kudlacz over 3,5
4/10

Kicsit kisebb oddson tudtam elcsípni, de raktam.

hatvanharom.hu
2014.12.09, 21:34
Tomorira volt végül player spec.? Ma délig nem volt, utána meg már nem tudtam nézni.

Noemail
2014.12.09, 21:43
Tomorira volt végül player spec.? Ma délig nem volt, utána meg már nem tudtam nézni.

Biztos volt. Unibet, Betsson, Triobet, WilliamHill, Bwin ezek mind adnak player specet.

hatvanharom.hu
2014.12.09, 21:48
Biztos volt. Unibet, Betsson, Triobet, WilliamHill, Bwin ezek mind adnak player specet.

Unibeten Bódira és Szucsánszkira volt amíg néztem, azért kérdeztem, hogy látta-e valaki a határt később.

hatvanharom.hu
2014.12.09, 21:49
Lengyelország - Magyarország
How many goals will Karolina Kudlacz (POL) score? (Bets void if player does not play) Több mint 3,5
Odds: 1.55 @ BWIN

Poland - Hungary
Player Number of Goals, You bet on: Alina Wojtas Over 4.5
Odds: 1.76 @ Betsafe

Indoklás: Barátság félretéve, most a lét a tét (http://www.hatharom.com/2014/12/09/lengyel-magyar-noi-kezi-eb)

Németh András is olvassa a fórumot, mert időkérésnél csak ezt a 2 nevet szajkózta. ;)

Noemail
2014.12.09, 22:08
Kösz Tomihmv, hogy írtad a Kudlacz tippet, azt én is toltam:
Bwin 1,47 Kudlacz over 3,5
4/10

Kicsit kisebb oddson tudtam elcsípni, de raktam.

Easy money :) Első félidőben már le is esett :)

Noemail
2014.12.09, 22:09
Unibeten Bódira és Szucsánszkira volt amíg néztem, azért kérdeztem, hogy látta-e valaki a határt később.

Betssonon tuti volt.

Tomihmv
2014.12.09, 22:39
Németh András is olvassa a fórumot, mert időkérésnél csak ezt a 2 nevet szajkózta. ;)

:D Wojtast kár volt rakni, de utólag okos az ember... :)

hatvanharom.hu
2014.12.09, 23:26
Betssonon tuti volt.

4.5 volt Unibeten Tomorira az első meccsen és nem hozta, ezért reméltem, hogy most 3.5 vagy 4.5 lesz magas odds mellett a határ, szerettem volna rakni, de az Unibet nem adott rá sokáig, Bwinen se volt, később meg nem voltam net közelben.
Szucsánszkira az első meccsre 3.5 volt a határ, dobott 1 gólt erre ma 4.5-tel jöttek ki kis oddsal...

Cipolla
2014.12.10, 14:22
Montenegró oddsa nagyon durván emelkedik. Mi ennek az oka? Nem olvastam semmi hírt a montenegróiakról ami miatt érteném ezt a drasztikus változást.

Noemail
2014.12.10, 17:32
Montenegró oddsa nagyon durván emelkedik. Mi ennek az oka? Nem olvastam semmi hírt a montenegróiakról ami miatt érteném ezt a drasztikus változást.

Pontos okot nem tudok, de nyilvánvalóan elkezdték tolni a hendikepes szlovák wint, mivel a franciák is megszenvedtek ellenük, illetve 1., hosszú még a torna 2., holnapután a franciák elleni meccs, ahol nem mindegy, h milyen eredményt érnek el 3., a montik nem az a nagy mészáros csapat, általában csak annyit adnak ki magukból, amennyi szükséges

Zozinho19
2014.12.10, 18:16
Holland-Svéd vendég! Vélemény?

Noemail
2014.12.10, 18:59
Holland - svéd svéd
Betvictor Odds: 1,6
4/10

Noemail
2014.12.10, 19:00
Szerb - francia +2,5 szerb
Unibet Odds: 1,61
5/10

Noemail
2014.12.10, 19:01
Horvát - német Müller U 5,5
Betsson Odds: 1,73
4/10

Noemail
2014.12.10, 19:01
horvát - német +2,5 német
Betvictor Odds: 1,775
5/10

Noemail
2014.12.10, 21:20
Szerb - francia +2,5 szerb
Unibet Odds: 1,61
5/10
Mocskos szerbek :S :(

Holland - svéd svéd
Betvictor Odds: 1,6
4/10
Majdnem :S 30-30

Noemail
2014.12.10, 22:56
horvát - német müller u 5,5
betsson odds: 1,73
4/10

:d

horvát - német müller u 5,5
betsson odds: 1,73
4/10
:d

Molni82
2014.12.11, 08:45
Sziasztok

Nekem tetszik a tippmixpro kézilabda kínálata. Náluk lehet olyat fogadni, h hazai csapat 1-5 góllal nyer, illetve 6-10 góllal.
Ezek a lehetőségek bőven jó oddsok alatt futnak, és a top bajnokságoknál, kupáknál megtalálhatók. Főleg akkor van ezekben érték mikor 2 azonos képességű csapat játszik, és a 6 gól közte nehezen elképzelhető. Ilyenkor az esélyesebb csapat mondjuk kap 1,25 1,4 körüli oddsot a sima győzelemre, de ha ugyanezt a csapatot megfogadjuk 1-5 góllal nyer akkor máris 2,3 2,5 körüli oddsot kapunk.

Nektek mi a véleményetek erről a fogadási módról?

Orosz-Lengyel meccsel kapcsolatban. Az orosz győzelem borítékolható 1,30 odds
Orosz 1-5 góllal nyer 2,2
Orosz 6-10 góllal 2,9
Bár a Lengyelek mindkétszer kikaptak 7 ill, 6 góllal de én itt az 1-5 gólós vereséget érzem.

Molni82
2014.12.11, 08:56
Lenne pár kérdésem, ötletem a melyik félidőben születik több gól fogadással kapcsolatban.
1f 2,6
2f 1,6
Ugyanannyi 10

1. Valaki gondolkodott-e már ezeken a fogadásokon?
2. Lehet-e valami rendszert, sémát ráhúzni ezekre? Hosszú távú stratégiát kidolgozni például.
3. Létezik-e valami féle statisztika ahol nyomon lehetne követni, h pl a BL meccseknél meyik félidőben lett több gól?
4. Tudtok-e olyan csapatról aki pl. szereti az egyik félidejét meghúzni?

Pár napot visszanézve kb. az első félidős fogadások 30-40% jött.

Láttok benne fantáziát?

Tomihmv
2014.12.11, 10:36
Oroszország - Lengyelország
Hány gólt szerez Karolina Kudlacz (POL)? (minden fogadás érvénytelen, ha a játékos nem lép pályára)
Több mint 4,5
1.67 @ BWIN
4/10

Utolsó meccs, a lét a tét, Kudlacz a legjobb lengyel, azt hiszem nem kell tovább ragozni.

Tomihmv
2014.12.11, 10:52
Sziasztok

Nekem tetszik a tippmixpro kézilabda kínálata. Náluk lehet olyat fogadni, h hazai csapat 1-5 góllal nyer, illetve 6-10 góllal.
Ezek a lehetőségek bőven jó oddsok alatt futnak, és a top bajnokságoknál, kupáknál megtalálhatók. Főleg akkor van ezekben érték mikor 2 azonos képességű csapat játszik, és a 6 gól közte nehezen elképzelhető. Ilyenkor az esélyesebb csapat mondjuk kap 1,25 1,4 körüli oddsot a sima győzelemre, de ha ugyanezt a csapatot megfogadjuk 1-5 góllal nyer akkor máris 2,3 2,5 körüli oddsot kapunk.

Nektek mi a véleményetek erről a fogadási módról?

Orosz-Lengyel meccsel kapcsolatban. Az orosz győzelem borítékolható 1,30 odds
Orosz 1-5 góllal nyer 2,2
Orosz 6-10 góllal 2,9
Bár a Lengyelek mindkétszer kikaptak 7 ill, 6 góllal de én itt az 1-5 gólós vereséget érzem.

Összességében nem rossz, ha csak egy kimenetelt játszol. Ha már kettőt, akkor jobban jársz, ha kinézel vmi kisebb line-t, amiben biztos vagy, és ugyanott leszel, vagy akár jobban is kijöhetsz a történetből. Gondolok itt arra, hogy például legalább 3 gólos orosz sikert vársz ma, megjátszod 1-1 egységgel az 1-5 gólos, illetve a 6-10 gólos orosz sikert, összessen feltettél 2 egységet. Mivel az egyik biztosan vesztes lesz - de lehet, hogy mindkettő, ha véletlenül min. 11 találattal nyernének a ruszkik -, így +0,2 vagy +0,9 egységgel zárhatsz. Ha viszont - ha mondjuk legalább 3 találatot vársz a két csapat közé - a két egységedet felteszed a -2,5-ös hendire 1.61-ért - jelenleg ennyiért méri a Pinnacle - és máris +1,22 egységet nyerhetsz. Feltett tétek ugyanannyik, a feltételek kevesebbek, a profit nagyobb és biztosabb - noha kiütéses siker nem várható az Eb-n, de max 10 gólig jó ez a rendszer - , persze ezek csak akkor igazak, ha mindkét opciót megjátszod. Nyílván 1 v. 2 gólos orosz sikernél más a szitu, de szerintem ebben több buktató van, mintha fogsz egy line-t és megjátszod azt.

Tomihmv
2014.12.11, 10:56
Lenne pár kérdésem, ötletem a melyik félidőben születik több gól fogadással kapcsolatban.
1f 2,6
2f 1,6
Ugyanannyi 10

1. Valaki gondolkodott-e már ezeken a fogadásokon?
2. Lehet-e valami rendszert, sémát ráhúzni ezekre? Hosszú távú stratégiát kidolgozni például.
3. Létezik-e valami féle statisztika ahol nyomon lehetne követni, h pl a BL meccseknél meyik félidőben lett több gól?
4. Tudtok-e olyan csapatról aki pl. szereti az egyik félidejét meghúzni?

Pár napot visszanézve kb. az első félidős fogadások 30-40% jött.

Láttok benne fantáziát?

Régebben gondolkoztam rajta, csináltam is rá statisztikát, de hosszútávon bukó a dolog. Van egy-két csapat, amellyel érdemes foglalkozi, de mivel minden meccs más - van, hogy az első félidőre eldől a találkozó, van, hogy a végéig kiélezett - ráadásul három kimenetel van - még, ha az ugyanannyinak elég kevés az esélye -, így ezzel a fogadási opcióval nem lehet profitot termelni. Egyébként is a szorzók nem túl nagyok.

Tomihmv
2014.12.11, 11:08
Románia - Ukrajna
Hány gólt szerez Cristina Georgiana Neagu (ROM)? (minden fogadás érvénytelen, ha a játékos nem lép pályára)
Több mint 6,5
1.75 @ BWIN
4/10

Neagu a legjobb román játékos, gyakorlatilag Románia minden második támadását ő fejezi be lövéssel, a heteseket is ő lövi, mindaddig, amíg nem hibázik. A norvégok ellen 52 percet játszott 17 lövéséből 7 gólt ért el, míg a dánok ellen 57 minutum alatt 20\10-ig jutott. Fontos meccs előtt állnak a románok, hiszen minimum egy pontot kell szerezniük, csak ez esetben jutnak tovább, de ikszre nem lehet játszani. Ezek után úgy vélem, hogy ismét dobhat minium hét gólt Neagu.

Molni82
2014.12.11, 12:06
Köszönöm az értékelést.

A Magyar-Spanyolra mit gondoltok?
Én pár napja kapásból rávágtam, h nyernek a spanyolok, de a szívem nem engedi nagyobb téttel megtenni :)
Persze tudom sportfogadói szempontból kerülni kell az érzelmeket, de mégis.......

Noemail
2014.12.11, 18:06
Köszönöm az értékelést.

A Magyar-Spanyolra mit gondoltok?
Én pár napja kapásból rávágtam, h nyernek a spanyolok, de a szívem nem engedi nagyobb téttel megtenni :)
Persze tudom sportfogadói szempontból kerülni kell az érzelmeket, de mégis.......

Én hendis spanyolt tettem tegnap. +2 spanyol bet365 Odds: 1,7
Nálam ez 5/10

Noemail
2014.12.11, 18:36
Betssonon mind

Norgaard felett 4,5 1,97
Kristiansen felett 4,5 1,91
Burgaard felett 3,5 2,31
Line Jörgensen felett 2,5 2,31
Mörk felett 4,5 1,76

hatvanharom.hu
2014.12.11, 19:04
Én hendis spanyolt tettem tegnap. +2 spanyol bet365 Odds: 1,7
Nálam ez 5/10

Én is ugyanezt tettem 1.76@-on.

hatvanharom.hu
2014.12.11, 19:10
Betssonon tetszett a Toft vs Solberg highest save % Toft 2.05@. Én le vagyok ott korlátozva, ezért nem utaltam be, de tenném ha tudnám. Toft Larvikban véd ismeri a norvégok nagy részét, norvégoknál nem lesz Grimsbo, aki első számú kapus lenne.
Eddig mindketten 42%-on védenek, szóval ilyen oddson van benne érték.

Noemail
2014.12.11, 19:32
Norvégia - Dánia -0,5 Norvégia
PS Odds: 1,751
5/10

Tomihmv
2014.12.12, 10:55
Svédország - Németország
How many goals will Anne Müller (GER) score? (Bets void if player does not play)
Kevesebb mint 5,5
1.80 @ BWIN
10/10

Hatalmas baki ez a BWIN-től, ugyanis a németeknél két Müller van, Anne és Susann, előbbi védekező játékos, utóbbi támadó, vb-gólkirály a Győrben játszik. Szerintem Susannra gondoltak, csak elírták a keresztnevét a játékosnak, dehát azért vagyunk, hogy ezt kihasználjuk. :) Oddsmódosítás biztosan várható, vélhetően ezt a fogadási opciót felfüggesztik, remélem utólag nem törlik az eseményt, ha mégis, akkor sry, de ez "must bet".

Anne Müller statisztikája az Eb alatt:
8 MÜLLER Anne - - - -/- 1 - 2 30:29 vs. Hollandia - még csak lövése sem volt
8 MÜLLER Anne 1 1 100 -/- 1 - 2 38:31 vs. Horvátország - itt meg asszem lerohanásból talált be

GL!

Tomihmv
2014.12.12, 11:46
Törölve...

Zozinho19
2014.12.12, 16:43
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne a horvát-holland összecsapásról, ugyanis szerintem a hollandok az esélyesei a meccsnek, miután a horvátoknak nem maradt esélyük a továbbjutásra. A tulipánosok meg nem akarnak a jó ritmusból kiesni! 3-as szorzón azt gondolom, hogy van benne érték!

mr.blonde
2014.12.12, 17:31
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne a horvát-holland összecsapásról, ugyanis szerintem a hollandok az esélyesei a meccsnek, miután a horvátoknak nem maradt esélyük a továbbjutásra. A tulipánosok meg nem akarnak a jó ritmusból kiesni! 3-as szorzón azt gondolom, hogy van benne érték!

azért ez kérdéses, egyrészt a horvátok hazai pályán minimum egy meccset azért nyernének, + sztem jobbak annál, mint amit eddig mutattak. a hollandoknak meg tök8 mi lesz a vége, hiszen nem viszik tovább a pontokat. nem lennék meglepve, ha a legjobbak csak néhány percet kapnának ma és azok lennének a pályán, akik kiegészítő embernek számítanak. én itt bármit el tudok képzelni.

mr.blonde
2014.12.12, 17:33
Svédország - Németország
Svéd -1 @1.79 Pinnacle
3/10
FT:39-32

A vb-gólkirály Müller kiválása nagy veszteség a németeknek, akik támadásban így megint bajban lehetnek, akárcsak a hollandok ellen. Az itt megszerzett pontokat a csapatok tovább viszik, ezért a jobb passzban lévő svédekre teszek egy próbát.

hatvanharom.hu
2014.12.12, 18:11
Sziasztok!

Hollandoknak teljesen érdektelen a meccs, pihentetni fogják a kulcsjátékosokat, míg a horvátoknak presztízskérdés, hogy nyerjenek egyet. Én a horvátokra tennék, de abban a szorzóban meg nem sok érték van...

Noemail
2014.12.12, 19:46
Hollandoknak teljesen érdektelen a meccs, pihentetni fogják a kulcsjátékosokat, míg a horvátoknak presztízskérdés, hogy nyerjenek egyet. Én a horvátokra tennék, de abban a szorzóban meg nem sok érték van...
Én is így gondolom.

hatvanharom.hu
2014.12.12, 23:11
...és a szerbek leadták...
9@-es nyitóodds 4.2@-ig esett, de nem gondoltam volna, hogy egy EB-n megteszik.

Noemail
2014.12.12, 23:17
Szégyen és gyalázat, amit ez a szerb csapat művelt...

Noemail
2014.12.13, 01:02
Lengyelo - Dánia -4,5 Dánia
PinnacleSports Odds: 2,175
5/10

Molni82
2014.12.13, 08:57
Én megküldtem a dán+ nor sikert becsülettel. Hiába ragozom egyszerűen nem tudom elképzelni, h ez a két csapat ne nyerjen ma.

Noemail
2014.12.13, 19:02
Lengyelo - Dánia -4,5 Dánia
PinnacleSports Odds: 2,175
5/10

Grat :D

Noemail
2014.12.13, 19:02
Spanyolország - Norvégia DNB Norvégia
PinnacleSports Odds: 1,555
5/10

Noemail
2014.12.13, 19:04
Magyarország - Románia +3,5 Románia
PinnacleSports Odds: 1,82
5/10

Noemail
2014.12.13, 20:56
Spanyolország - Norvégia DNB Norvégia
PinnacleSports Odds: 1,555
5/10

;)

Noemail
2014.12.13, 23:39
Magyarország - Románia +3,5 Románia
PinnacleSports Odds: 1,82
5/10
;)

Noemail
2014.12.14, 00:31
Magyarország - Dánia +1 Dánia
Bet365 Odds: 1,76
6/10

hatvanharom.hu
2014.12.14, 14:02
Bwinen Andjela és nem Katerina Bulatovicra lehet player specet 4.5 határon, aki eddig 1 gólt dobott összesen!
Lehet ez is törlés lesz, de hátha nem!

hahota
2014.12.14, 14:45
Bwinen Andjela és nem Katerina Bulatovicra lehet player specet 4.5 határon, aki eddig 1 gólt dobott összesen!
Köszi, ezt bepróbálom én is! Hátha :)

Cesc18
2014.12.14, 21:27
https://www.youtube.com/watch?v=cKDGTP7Ifls

Nem értem miért üresek a lelátók, miközben...

:)

hatvanharom.hu
2014.12.15, 02:36

Nagy nehezen jóváírták...:)

Cesc18
2014.12.15, 21:04
Pöcköltem egy keveset a dánokra, hajrá szöszik! :)

Tomihmv
2014.12.15, 21:05
Pöcköltem egy keveset a dánokra, hajrá szöszik! :)

Dánokban nincs érték, mieinkre lassan már 3-as odds van, én inkább arra pöcköltem volna egy keveset. :D

Cesc18
2014.12.15, 21:07
Dánokban nincs érték, mieinkre lassan már 3-as odds van, én inkább arra pöcköltem volna egy keveset. :D

1.80-ért tettem, megérzés :)

Noemail
2014.12.15, 21:14
2,5-ért tettem a dánokat és +1 Dánia 1,76, bőven volt benne érték :)

Ha a magyarok nyernek, akkor azért őrölük, ha a dánok, akkor meg azért ;)

Tomihmv
2014.12.15, 23:05
2,5-ért tettem a dánokat és +1 Dánia 1,76, bőven volt benne érték :)

Ha a magyarok nyernek, akkor azért őrölük, ha a dánok, akkor meg azért ;)

Annyiért volt, de közvetlenül a meccs előtt már nem.

Noemail
2014.12.15, 23:09
Magyarország - Dánia +1 Dánia
Bet365 Odds: 1,76
6/10

Easy money ;)

Molni82
2014.12.15, 23:34
Kiváncsi leszek milyen oddsal jönnek ki a Magyar-Norvégra...
1,5 odds NOR már ajándék lenne
Bár tény, h nem kellene nekik nyerni, de ők nem az a meccs leadós fajta nép :)

Noemail
2014.12.15, 23:42
1,55 bet365-ön

Molni82
2014.12.16, 09:07
Svéd-Szlovák
Svéd under 31.5 1.952
Azon filoztam, h a svédeknek mindegy mennyire verik meg a szlovákokat. 2 vagy 8 gól nekik tök mindegy. A fontos meccs nekik az utolsó Montengró elleni mérkőzés. Így ezen a meccsen elhúznak az első félidőben, majd a másodikban visszavesznek. A kulcsjátékosok pihentetve lesznek, így nem fogják megszórni magukat.
Persze tudom, h 30+ dobálgattak szinte végig de ebben a tippben most látok értéket.
Szerintetek?

Tomihmv
2014.12.16, 16:03
Svéd-Szlovák
Svéd under 31.5 1.952
Azon filoztam, h a svédeknek mindegy mennyire verik meg a szlovákokat. 2 vagy 8 gól nekik tök mindegy. A fontos meccs nekik az utolsó Montengró elleni mérkőzés. Így ezen a meccsen elhúznak az első félidőben, majd a másodikban visszavesznek. A kulcsjátékosok pihentetve lesznek, így nem fogják megszórni magukat.
Persze tudom, h 30+ dobálgattak szinte végig de ebben a tippben most látok értéket.
Szerintetek?

Én szlovák pluszos hendin agyaltam pont emiatt, szóval nem rossz ez sem. ;)

Noemail
2014.12.17, 17:24
Spanyolország - Dánia +0,5 Dánia
PinnacleSports Odds: 1,632
6/10

Noemail
2014.12.17, 20:40
Szánalmas ez a dán csapat...

Molni82
2014.12.17, 20:45
Elhitették itt mindenkivel, h milyen jók.....
Sajna én is elhittem, sok szelvényre rátettem őket :)
Viszont ha azt vesszük, h a dánok lejátszottak minket akkor a norvégok kivégeznek minket 5+ góllal

Noemail
2014.12.17, 21:02
Ez egy jó keretű társaság, de ha egy meccsen 1 kivételével gyakorlatilag mind egy kalap trágya és ehhez még Pytlick is egy töketlen bohóc, akkor az eredmény egy sima vereség

Zozinho19
2014.12.17, 23:15
Azért az érdekelne, hogy a horvátok kiesése után mennyire volt fontos az EHF számára a rendezők képviselete a helyosztókon?

mr.blonde
2014.12.17, 23:18
ugye ez költői kérdés volt?:)

Proxyi
2014.12.18, 01:33
Knezevic MVP címére mennyi esélyt láttok? Szerintem Crna Gora döntőzik a norvégokkal, ott meg bármi lehet. Csak, mert 13.00 oddsért elég szépen néz ki. Viszont pár napja 7 körül volt, és most Bulatovic került elé, 7.es szorzóval...

Noemail
2014.12.21, 16:19
Svédország - Montenegró 1X
PS 1,68
4/10

Norvégia - Spanyolország Norvégia
PS 1,5
7/10

Noemail
2014.12.21, 21:07
Svédország - Montenegró 1X
PS 1,68
4/10

Norvégia - Spanyolország Norvégia
PS 1,5
7/10

Szépen leesett mindkettő :)

Molni82
2014.12.22, 13:32
Kezi Eb 2014
Az elmult 2 het összegezve ahogy én láttam.
Elég szép plusszal sikerült teljesiteni a kezi ebét, ami bár lehetetett volna sokkal szebb de igy is elégedett vagyok. Persze nagyon nehéz megtalalni a rést a fogadóirodák pajzsán de keziben fellelhető pár.
Under/over fogadások a tona vége felé, az under fogadásaim végig jöttek. Mintha nem kalkulálnák bele a fáradsàgot vagy nem is tudom....pl Sved-Mon u54,5
Élő fogadásoknál ha a meccs első 10 perceben keves gol születik, erdemes sok golra tenni. Forditva ha sok gol esik akkor undert játszani.pl. Hun-Fra u 59,5 Legtöbbször ha belekezdenek a csapatok percenként több találat is esik törvényszerű, h utánna visszaeses tapasztalhato. Megfogadni az élő undert és már nyertunk is.
Ha a gyengébb csapat 2-3 gólos vezetest szerez, érdemes az esélyesebb csapatra tenni, akkár hendikeppel is. Pl. Ném-Szlovak. A szlovákok mentek 2 gollal a meccs elején a Német win pedig felment 1,44. Egyből megfogadtam mert tuti volt, h a szlovakok elkeszulnek az erejukkel.
Vagy a Mon-Sved elődöntö mikor a svedek mentek 4-5 gollal, akkor fogadtam Mon+4 hendivel jott is szepen.
Talaltam irodat ahol lehet a 2. Félidokre is fogadni. Itt arra gondoltam, h a jobb csapatok a 2. felidoben fognak tarolni a minősegi cseresoruknak koszonhetoen. Pl. Pol-Nor 2. Fél -2.5 NOR ez is varhato volt
* Persze elkövettem egy hatalmas hibát ami a nyereségem nagyon nagy részet elvitte. Pedig aranyszabálykent is el kene ezt fogadni. Tét nélküli meccsre ne fogadj ! Nor-Hun -100000ft kb..... Tudtam, h a norvégoknak nem kell a pont mégis megfogadtam őket. Persze ha tét meccs lett volna, nem gondolhatja senki komolyan, h ezt a norveg csapatot megverhettuk volna.
A másik nagy hibám, h Kiss Èva kapus all starba kerüleset nem vedtem le..... *
Természetesen nem én találtam fel a spanyol viaszt. Csak ez volt az első kézi versenyem ahol Live fogadasokkal is végigkovettem a tornat. Ès ezeket a réseket fedeztem fel, ami gondolom nem ujdonság a profi fogadoknak.
Ki hogy làtta az Eb-t fogadas szempontbol? Jah es ne feledjuk hamarosan ferfi vb :-)

Tomihmv
2014.12.23, 16:20
Személy szerint nekem a Protippben nem igazán ment a kézi Eb, viszont itt a fórumon annál inkább, köszönhetően a játékosokra történő fogadásoknak, így összességében nem panaszkodhatom. A torna vége felé már nem nagyon voltam aktív a fórumon, köszönhetően a rengeteg év végi teendőnek, de ígérem a januári férfi vb alatt ez máshogy lesz.
Az élő fogadás részével egyet kell értenem Molni82-vel, nagyot lehetett kaszálni, nekem különösen a norvég-lengyel és a spanyol-norvég meccsel sikerült sokat nyernem.
Azt külön kiemelném, hogy jó volt látni azt, hogy a fórum elindítása olyan embereket is megmozgatott, akik korábban nem igazán posztoltak az oldalra, ráadásul elég jó százalékban éreztek rá a dolgokra.
Folyt. köv. januárban.