Teljes verzió megtekintése : Betsson
Üdv!
Befizettem Betssonra az 50%-os bónusz reményében, nem jelent meg a számlámon, bónuszok menü alatt a sportfogadási bónusz alatt kódot kért, chaten rákérdeztem a bónuszra és azt írták nem jár a magyaroknak. Akkor hogy lehet, hogy az oldalatokon mégis az van írva hogy jár?
Üdv!
Befizettem Betssonra az 50%-os bónusz reményében, nem jelent meg a számlámon, bónuszok menü alatt a sportfogadási bónusz alatt kódot kért, chaten rákérdeztem a bónuszra és azt írták nem jár a magyaroknak. Akkor hogy lehet, hogy az oldalatokon mégis az van írva hogy jár?
Ezzel kapcsolatban, kérlek, írj nekünk az info[kukac]hatharom[pont]com email címre.
Én is így jártam sajnos, a bónuszt nem kaptam meg, már eltelt 2 hónap, sajnos 63.com se tudott segíteni. A fogadóirodáknál akár át is lehetne írni, hogy nem jár bónusz ide, nehogy amiatt regisztráljon valaki.
Nem tudom, nekem járt volna, de végül nem kértem. Szóval nem szabad általánosítani :)
Én is így jártam sajnos, a bónuszt nem kaptam meg, már eltelt 2 hónap, sajnos 63.com se tudott segíteni. A fogadóirodáknál akár át is lehetne írni, hogy nem jár bónusz ide, nehogy amiatt regisztráljon valaki.
Utánanézünk ezeknek, és megpróbáljuk beállíttatni a bónuszt utólag.
Üdv!
Mindkettőtöknél jóváírta a Betsson a bónuszt.
A kellemetlenségekért elnézést kérünk.
Köszönöm szépen! Ebben már nem bíztam, így ez egy szép ajándék így decemberben!
Köszönet érte!!!
Jaj de jó, köszönöm! , Kellemes meglepetés, annyira elveszett ügynek gondoltam, hogy fel se néztem ide fórumra egészen eddig! :)
Én most fizettem be, de nekem sem akarja jóváírni a bónuszt az iroda.
Már régebben regisztráltam a Betsonra de csak mostanában fizettem be.Én sem kaptam bonust.Igaz már volt kivonásom.Irtam nekik de még választ sem küldtek!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.