PDA

Teljes verzió megtekintése : Nfl 2014/2015

sportinsider
2014.11.05, 10:31
Alábbi tipphez mit szóltok?

Pittsburgh Steelers (-4.5) vs New York Jets for Game 1.952 (5/10)

Kb egy -9, -10 es linet vártam, a csapatok formája alapján.

varin
2014.11.05, 13:12
Alábbi tipphez mit szóltok?

Pittsburgh Steelers (-4.5) vs New York Jets for Game 1.952 (5/10)

Kb egy -9, -10 es linet vártam, a csapatok formája alapján.

Felfoghatatlan... Nálam az év tippje a hendikep, de a biztonság kedvéért le fogom vinni -2.5-re és 1.54-ért teszem. Egyáltalán nem értem a hendikepet, hiszen a Jets szétesett, darabokban van, a Steelers pedig küzd a rájátszásért, W3-ban van (ráadásul nem gyenge ellenfelekkel szemben), Big Ben pedig olyan formában van, amit szavakkal nem is lehet leírni. Nagyon public bet az USA-ban, ez mindig ellene szól egy tippnek, de én nem látom a gyenge pontját.
Érdekesség, hogy -5.5-tel tették ki, majd pár órára rá leugrott -4-re és most stabilan -4.5.

nagelb
2014.11.05, 14:23
Felfoghatatlan... Nálam az év tippje a hendikep, de a biztonság kedvéért le fogom vinni -2.5-re és 1.54-ért teszem. Egyáltalán nem értem a hendikepet, hiszen a Jets szétesett, darabokban van, a Steelers pedig küzd a rájátszásért, W3-ban van (ráadásul nem gyenge ellenfelekkel szemben), Big Ben pedig olyan formában van, amit szavakkal nem is lehet leírni. Nagyon public bet az USA-ban, ez mindig ellene szól egy tippnek, de én nem látom a gyenge pontját.
Érdekesség, hogy -5.5-tel tették ki, majd pár órára rá leugrott -4-re és most stabilan -4.5.

A line valóban elég érdekes, hogy csak -4,5, de ha megnézzük, hogy fordított felállásban (ha a PIT játszana otthon) ez egy -10,5 körüli kemény double digit hc lenne, akkor azért látszik, hogy nincs ez annyira rosszul belőve. Ráadásul ezek a 4-5,5-es hc-k az egyik legundorítóbbak ebben a sportágban. már most lehet tudni, hogy a PIT védelméből Troy Polamalu és Ryan Shazier kihagyja a meccset, és ez az egység azért komoly gondokkal küzd, persze ezeket most nagyon jól palástolta az offense egészen kiváló formája az elmúlt két hétben.

Az early money sem véletlenül tolta le kapásból 1,5 ponttal lejjebb a line-t. A Pro-k már hetek óta komoly pénzekkel vannak rajta a Jets-en... (én sem értem miért) - ami annak ellenére tolja lefelé a line-t, hogy a public viszont a PIT-et veszi... - de az eredmények nem jönnek. Viszont tudjuk, hogy minden sorozat megszakad egyszer és ha ez a Jets erős védőfala megfelelő nyomás alá tudja helyezni Big Ben-t, akkor azért lehetnek meleg percei a PIT-nek.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a múlt héten több komoly public bet is lejött, így az irodák és a bukik buktak keményen, de nem kell félteni őket, mert megtalálják a módját, hogy ezt visszavegyék... Ez a meccs pl. egy kiváló alkalom lehet rá, senki nem gondolna rá komolyan, hogy a gyenge Jets itt bármire képes lehet, aztán ilyenkor szoktak jönni a legnagyobb pofára esések.

Nem rossz ötlet letolni a hc-t -2,5-re, bár én 1,54-ért már értéket nem látok benne. Na nembaj, részemről még kivárás van, de mindenképp érdemes figyelemmel követni a line mozgását!

varin
2014.11.05, 16:47
Polamalu hiánya természetesen fájó, ő még 33 évesen is komoly faktor, de nagyobb baj lenne, ha mondjuk az O-ból hiányozna kulcsember. Úgy tűnik, az évek alatt a Steelersnél átálltak a "tartsuk 10 ponton az ellenfelet" játékról a "szerezzünk több pontot az ellenfélnél" játékra, ez pedig jól megy. Persze bekapni a Houston-Colts-Ravens triótól 80 pontot nem túl baráti, de amíg 40-esével gyártják a pontokat, addig nincs gond. Egy győzelem idén, az a hullagyenge Raiders ellen, 1-7 az ATS, hazai pályán 0-5 a mérleg és az ATS is. Az utolsó három randijukat a Steelers nyerte, Martavis Bryant érkezésével Roethlisbergert elvitték az ufók... Nem szeretem a bundaelméleteket, de ha ebbe a meccsbe Vegas nem nyúl bele, akkor a Pittsburgh nem veszíthet sehogy sem.

varin
2014.11.06, 11:09
Kansas line 1.76-ért? (én még 1.8-ért tettem hétfőn by the way, szóval a kérdés már csak teoretikus :D)

nagelb
2014.11.06, 16:26
Kansas line 1.76-ért? (én még 1.8-ért tettem hétfőn by the way, szóval a kérdés már csak teoretikus :D)

Az egy kőkemény meccs lesz szerintem. A KC hazai pályán nagyon jól tolta most, de idegenben azért nem meggyőzőek. A BUF meg egy kiváló védelemmel rendelkező csapat pl. legtöbb sack, legjobb turnover ratio a ligában, és ők sincsenek rossz formában, bár vannak fontos sérültjeik. Hazai pályán őket semmiképp sem írnám le.
Ha a sérültek közül a legtöbb játszani fog, akkor nálam no bet ez a meccs, de már jelen pillanatban is inkább arra hajlanék.

varin
2014.11.06, 16:46
"The Bills (http://www.nfl.com/teams/buffalobills/profile?team=BUF)' offense later took a hit when rookie wide receiver Sammy Watkins (http://www.nfl.com/player/sammywatkins/2543457/profile) suffered a groin injury and left practice, accoording to WGR-550 (https://twitter.com/JoeBuscaglia/status/530074219846336513). Watkins did not finish practice but NFL Media Insider Ian Rapoport reported Wednesday that it was a precautionary move and the injury is believed to be minor."

Azért nem sírnám rojtosra a zsepimet érte :D

nagelb
2014.11.06, 16:58
"The Bills (http://www.nfl.com/teams/buffalobills/profile?team=BUF)' offense later took a hit when rookie wide receiver Sammy Watkins (http://www.nfl.com/player/sammywatkins/2543457/profile) suffered a groin injury and left practice, accoording to WGR-550 (https://twitter.com/JoeBuscaglia/status/530074219846336513). Watkins did not finish practice but NFL Media Insider Ian Rapoport reported Wednesday that it was a precautionary move and the injury is believed to be minor."

Azért nem sírnám rojtosra a zsepimet érte :D

Elhiszem, de épp most olvastam nemrég, hogy elméletileg már hivatalosan is játszani fog, és nem komoly a sérülés... Az egyetlen igazi offensive playmaker a csapatban, szóval kell is nekik. Persze a tippnek ez nem jó hír sajnos...

varin
2014.11.09, 02:17
Olyan kis cukorborsó fogadást találtam.

Jacksonville-Dallas, Denard Robinson longest rush attempt yards over 13.5,, 1.76@Bet365

Egy kis indoklás mellé. Denard Robinsonról van szó, a Jacksonville futójáról, aki ugyan már másodéves, de most robbant csak be a ligába igazán. Köszönhetően az elmúlt három mérkőzésen látott iszonyatosan jó formájának, immáron ő az elsőszámú futó a Jaguarsnél. 22-18-17 kísérlete volt, amiből összesen 229 yardot futott, két touchdown mellett. Mióta ő a kezdő, a leghosszabb futási kísérletei: 20, 41, 39 yard. De még amikor csak epizodista volt, akkor is eljutott 33, 25 és 22 yardig, pedig akkor még 10 alatti carryje volt. Most megint 20 körül lesznek a próbálkozásai, hiszen úgy vélem, nem lesz egy borzalmas kiütés a Dallas részéről. Állítólag Romo fog kezdeni a Cowboysnál, de ha van egy kis eszük Jerry Joneséknak, akkor nem erőltetik. Mindegy, a tippünkön csak javítana, ha Weeden kezdene, de túl nagy befolyással nem lesz rá. A Cowboys futás elleni védelme nagyjából a középmezőnyben helyezkedik el, nem engednek vészesen sok yardot, de érdemes megnézni a következő statisztikát, hogy mennyi volt idén az ellenfél futójának a leghosszabb kísérlete ellenük:

Arizona: Ellington - 20
Washington: Morris - 29, Helu - 18
New York Giants: Williams - 22
Seattle: Lynch - 32
Houston: Foster - 33
New Orleans: Khiry Robinson - 62
St. Louis: Stacy - 16
Tennessee: McCluster - 16
San Francisco: Gore - 20, Hyde - 15

Tehát minden meccsen megvolt legalább egy olyan játékos, aki futott minimum egy 14 yardosat. Ráadásul a mostani Robinsont nem lehet éppen egy kategóriába sorolni mondjuk Stacyvel, McClusterrel vagy Williamsszel. Nagyon meglepődnék, ha a tendenciák nem folytatódnának és Denard barátunknak ne lenne legalább egy, minimum 20 yardos futása.

varin
2014.11.09, 20:27
15 perces tipp volt...
LAST PLAY: 1-10-DAL 32 (7:44) (Shotgun) D.Robinson right end for 32 yards, TOUCHDOWN.

nagelb
2014.11.09, 20:33
Olyan kis cukorborsó fogadást találtam.

Jacksonville-Dallas, Denard Robinson longest rush attempt yards over 13.5,, 1.76@Bet365

Egy kis indoklás mellé. Denard Robinsonról van szó, a Jacksonville futójáról, aki ugyan már másodéves, de most robbant csak be a ligába igazán. Köszönhetően az elmúlt három mérkőzésen látott iszonyatosan jó formájának, immáron ő az elsőszámú futó a Jaguarsnél. 22-18-17 kísérlete volt, amiből összesen 229 yardot futott, két touchdown mellett. Mióta ő a kezdő, a leghosszabb futási kísérletei: 20, 41, 39 yard. De még amikor csak epizodista volt, akkor is eljutott 33, 25 és 22 yardig, pedig akkor még 10 alatti carryje volt. Most megint 20 körül lesznek a próbálkozásai, hiszen úgy vélem, nem lesz egy borzalmas kiütés a Dallas részéről. Állítólag Romo fog kezdeni a Cowboysnál, de ha van egy kis eszük Jerry Joneséknak, akkor nem erőltetik. Mindegy, a tippünkön csak javítana, ha Weeden kezdene, de túl nagy befolyással nem lesz rá. A Cowboys futás elleni védelme nagyjából a középmezőnyben helyezkedik el, nem engednek vészesen sok yardot, de érdemes megnézni a következő statisztikát, hogy mennyi volt idén az ellenfél futójának a leghosszabb kísérlete ellenük:

Arizona: Ellington - 20
Washington: Morris - 29, Helu - 18
New York Giants: Williams - 22
Seattle: Lynch - 32
Houston: Foster - 33
New Orleans: Khiry Robinson - 62
St. Louis: Stacy - 16
Tennessee: McCluster - 16
San Francisco: Gore - 20, Hyde - 15

Tehát minden meccsen megvolt legalább egy olyan játékos, aki futott minimum egy 14 yardosat. Ráadásul a mostani Robinsont nem lehet éppen egy kategóriába sorolni mondjuk Stacyvel, McClusterrel vagy Williamsszel. Nagyon meglepődnék, ha a tendenciák nem folytatódnának és Denard barátunknak ne lenne legalább egy, minimum 20 yardos futása.

Ez nagyon szép meglátás volt! Grat hozzá! :)

varin
2014.11.09, 20:45
Ez nagyon szép meglátás volt! Grat hozzá! :)

Köszi. Ellenben a Steelers és a Chiefs szívat rendesen :(

nagelb
2014.11.09, 21:00
Köszi. Ellenben a Steelers és a Chiefs szívat rendesen :(

A PIT meccsére csak egy szót tudok mondani... Vegas... illetve, hogy a pro-knak sok hét után most ki fog fizetődni, hogy a jets-re pakoltak egész héten...

himynameismark
2014.11.09, 21:52
A PIT meccsére csak egy szót tudok mondani... Vegas... illetve, hogy a pro-knak sok hét után most ki fog fizetődni, hogy a jets-re pakoltak egész héten...
Valahol várható volt. én is belementem ugyan kisebb téttel, de ez a steelers egy semmi, egy közepes csapat egy godmodeban játszó big bennel (ami szép volt 3 meccsig de úgy néz ki eddig tartott). Jets mondjuk nem gondoltam volna, hogy összekapja magát a büdös nagy gödörből amiben voltak, csak emiatt raktam a PITre. igazából 2 td a hátrány még bármi lehet de nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz.

nagelb
2014.11.10, 00:19
Valahol várható volt. én is belementem ugyan kisebb téttel, de ez a steelers egy semmi, egy közepes csapat egy godmodeban játszó big bennel (ami szép volt 3 meccsig de úgy néz ki eddig tartott). Jets mondjuk nem gondoltam volna, hogy összekapja magát a büdös nagy gödörből amiben voltak, csak emiatt raktam a PITre. igazából 2 td a hátrány még bármi lehet de nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz.

A legnagyobb csapdát végül sikerült elkerülnöm, de arra én sem gondoltam, hogy ennyire szánalmas produkciót fog nyújtani a PIT offense... Ezért el is vitt a vérem egy kicsit, és nem úsztam meg mínusz nélkül a meccset...

varin
2014.11.10, 00:33

Szeretném hinni, hogy Vegasnak nincs ekkora szava, de tudom, hogy van. Mindegy, hála Robinsonnak és a Chiefsnek, így is pluszban zártam, de azért fáj kicsit, hogy éppen a legerősebb tippem úszott el.

varin
2014.11.10, 09:17
Egy kis early prediction:
Hajlamos vagyok szeretni, hogy a Seahawks underdog lesz Kansasben :)

himynameismark
2014.11.10, 23:40
Seahawks-chiefs biztos kihagyós nálam, de amúgy semmi más se tetszik különösebben a mostani fordulóban. Abban reménykedek csak, hogy a nyomorék "butt fumble sanchez 1 meccs után philly megmentője és franchise qbja" még a mai meccset kibírja, hogy ne legyen 7en kívül a hendi a gb ellen és csak vasárnap zuhan össze. így legalább egy tippem lesz (jó van 3 de nem tetszenek, szóval nincs:))

varin
2014.11.10, 23:46
Nekem ma egy Maclin TD ment apróval.

himynameismark
2014.11.10, 23:51
Nekem ma egy Maclin TD ment apróval.
GL;)

himynameismark
2014.11.11, 00:02
Seahawks-chiefs biztos kihagyós nálam, de amúgy semmi más se tetszik különösebben a mostani fordulóban. Abban reménykedek csak, hogy a nyomorék "butt fumble sanchez 1 meccs után philly megmentője és franchise qbja" még a mai meccset kibírja, hogy ne legyen 7en kívül a hendi a gb ellen és csak vasárnap zuhan össze. így legalább egy tippem lesz (jó van 3 de nem tetszenek, szóval nincs:))
Bár amúgy szinte biztos, hogy nem is fog az eagles nem kapott még ki 5 pontnál többel. lehet jobb lenne ha sanchez szarul játszana (csak dobjon egy td passzt maclinnek akkor, hogy nyerjél:) ), ne épüljön már az önbizalma a semmire. egy mai meccs függvényében -3.5-5.5 GBre számítok.

varin
2014.11.11, 12:45
Hangosan gondolkozom... Palmer out egész évre, Stanton fog kezdeni. Ennek fényében megemelkedett a Cards főcsoportgyőzelmére az odds. 2.62, míg a Seahawks 2.15.
Íme a sorsolások:
Seattle: @KC, ARI, @SF, @PHI, SF, @ARI, STL
Arizona: DET, @SEA, @ATL, KC, @STL, SEA, @SF

Érdekes, én bízom Stantonban, nem rossz QB. Szerintem ha a Seattle nem hozza mindkét, Arizona elleni meccset, szinte semmi esélye befogni a Cardsot. De még ha hozzák, akkor sem biztos, hogy megelőzik őket. Látok ebben egy kis értéket. Nem sokat, inkább csak hangosan gondolkoztam :)

nagelb
2014.11.11, 19:52
Hangosan gondolkozom... Palmer out egész évre, Stanton fog kezdeni. Ennek fényében megemelkedett a Cards főcsoportgyőzelmére az odds. 2.62, míg a Seahawks 2.15.
Íme a sorsolások:
Seattle: @KC, ARI, @SF, @PHI, SF, @ARI, STL
Arizona: DET, @SEA, @ATL, KC, @STL, SEA, @SF

Érdekes, én bízom Stantonban, nem rossz QB. Szerintem ha a Seattle nem hozza mindkét, Arizona elleni meccset, szinte semmi esélye befogni a Cardsot. De még ha hozzák, akkor sem biztos, hogy megelőzik őket. Látok ebben egy kis értéket. Nem sokat, inkább csak hangosan gondolkoztam :)

Szerintem egyáltalán nem elvetélt gondolat ez! Én is látok benne értéket. Nagyon kemény sorsolása van mindkét csapatnak, és szerintem sem tud előzni a SEA. Az ARI védelme még sérültek ellenére is nagyon erős, és képes vinni előre ezt a csapatot.

varin
2014.11.12, 11:50
A konzekvencia teljes hiánya mutatkozik meg nálam, ugyanis ennek ellenére nyeretni akarom hétvégén a Detroitot underdogként :D

varin
2014.11.16, 16:52
Na, itt a heti "tuti".

Kansas City Chiefs-Seattle Seahawks - Jamaal Charles leghosszabb elkapott passza 20.5 alatt 1.83

Nem szeretek egy meccsre két tippet adni, de amikor megláttam, nem is értetem, hogy ezt most így miért. Ráadásul undert fogadni... fúj. Na mindegy, most rámegyünk erre. Jamaal Charlesról, a Kansas futójáról van szó. Emberünk a liga egyik legjobb futója, éppen ezért is érthetetlen, hogy miért az elkapott yardjaira fogadhatunk. Meccsenként átlagban 2.5 elkapása van, körülbelül 6.5-es átlaggal. Értelemszerűen egy futónak többnyire rövid, 4-5 yardos passzokat adnak az irányítók, nem éppen long bombokat, hiszen fel sem fut annyira a játékos. 20.5 a határ, vagyis akkor buknánk, ha 21 yardot elkapása lenne. Erre idén egyszer volt eddig példa, a Rams ellen volt egy 30 yardos elkapása, ami természetesen rövid passz után született. Íme a statisztika arra nézve, hogy Charlesnak hány elkapása voltak meccsenként és abból melyik volt a leghosszabb.

Buffalo - 3 elkapás, 12 yard a leghosszabb
New York Jets - 2, 12
St. Louis Rams - 4, 30
San Diego - 2, 8
49ers - 1, 4
Patriots - 3, 8
Denver - 1, 8
Tennessee - 4, 14

A Seattle védelmét nem kell nagyon bemutatni, a liga egyik legjobbja, még az idei kisebb akadozás ellenére is. Mint a lenti statisztikából kiderül, nem éppen engedik a futóknak a hosszú passzokat, egyedül a Raidersnél Darren McFaddennek volt egy hosszabb elkapása, de azért lényegesen más az ő játéka, mint Charlesé.

Seattle védelme:
New York Giants - 2 elkapás, 5 yard a leghosszabb
Oakland - 4, 23
Carolina - 3, 8
St. Louis Rams - 3, 5
Dallas - 6, 14
Washginton - 1, -2
Denver - 2, 4
San Diego - 4, 14
Green Bay - 3, 12

Charlesnak sok carryje lesz, 16-17 minimum. Lényegesen kevesebbet használják őt már elkapásra, mint az elmúlt években, így nem hiszem, hogy most lenne 3-4-nél több elkapása. Abból pedig a Seattle kőkemény védelme ellen nem fog 21 yardot összehozni.

zoekkent
2014.11.16, 23:52
"Elfogulatlan" '9ers szurkolóként már időben reagálnom kellett volna, persze ma kickoff előtt volt végleg betervezve, aztán
lekéstem szokás szerint... Szóval hangosan gondolkodva: csöppet elfelejtttétek a bányászokat!

Szerintem egyáltalán nem elvetélt gondolat ez! Én is látok benne értéket. Nagyon kemény sorsolása van mindkét csapatnak, és szerintem sem tud előzni a SEA. Az ARI védelme még sérültek ellenére is nagyon erős, és képes vinni előre ezt a csapatot.

nagelb
2014.11.17, 00:05
"Elfogulatlan" '9ers szurkolóként már időben reagálnom kellett volna, persze ma kickoff előtt volt végleg betervezve, aztán
lekéstem szokás szerint... Szóval hangosan gondolkodva: csöppet elfelejtttétek a bányászokat!

Tény! :) De idén a Frisco szerintem nem tényező. Az edző és a csapat között nincs meg a teljes összhang, a védelemben nagyon fontos sérültek vannak, az offense pedig nem fejlődött, sőt... Az utóbbi években megszokott brutális védelmük nélkül nagyon nehéz dolguk lesz még kétszer a SEA és az ARI ellen is. Divízión belül pedig 1-2 a mérlegük eddig, ami korántsem jó előjel...

zoekkent
2014.11.17, 00:09
A mai meccsünk tökéletes példája a szezonnak: jobbak vagyunk - rögtön megnyertük - persze bukó - bukó - bukó - védelem TART -
ezt így elvisszük a végéig - aztán majd lesz ami lesz...

nagelb
2014.11.17, 00:20
A mai meccsünk tökéletes példája a szezonnak: jobbak vagyunk - rögtön megnyertük - persze bukó - bukó - bukó - védelem TART -
ezt így elvisszük a végéig - aztán majd lesz ami lesz...

Csak az a szomorú, hogy ezzel a játékkal még a nagyon gyenge Giants ellen is többször rezgett a léc... Ettől sokkal több kellene, ha a csoportban/playoff-ban komolyat akarnak alkotni.

zoekkent
2014.11.17, 00:28
Hopp! Kössz! Ez annyira "sokhibás" hogy muszál rögtön írnom:D
Védelem - nézz utána ki volt ma a meccs embere! (oké nem sérülés miatt hiányzott :)))
Összhang - ez tényleg tényező, de neked mi a biztos forrásod - én is olvastam oké - nekem a kedvencem ez számít? :DDD
hallod itt valami brutál dolog reagálni örömittaan

Tény! :) De idén a Frisco szerintem nem tényező. Az edző és a csapat között nincs meg a teljes összhang, a védelemben nagyon fontos sérültek vannak, az offense pedig nem fejlődött, sőt... Az utóbbi években megszokott brutális védelmük nélkül nagyon nehéz dolguk lesz még kétszer a SEA és az ARI ellen is. Divízión belül pedig 1-2 a mérlegük eddig, ami korántsem jó előjel...

nagelb
2014.11.17, 00:34
Hopp! Kössz! Ez annyira "sokhibás" hogy muszál rögtön írnom:D
Védelem - nézz utána ki volt ma a meccs embere! (oké nem sérülés miatt hiányzott :)))
Összhang - ez tényleg tényező, de neked mi a biztos forrásod - én is olvastam oké - nekem a kedvencem ez számít? :DDD
hallod itt valami brutál dolog reagálni örömittaan

Az, hogy 49ers szurkoló vagy mindössze annyit számít ebben az esetben, hogy Te nem tudsz objektív lenni, én pedig igen. :) Kívánom nekik, hogy jussanak sokáig, mert szimpatikus csapat, de ilyen játékkal a csoportgyőzelemhez nem lesz közük és ha a wild card valahogy összejön, akkor a PO-ban sem terem nekik sok babér.

zoekkent
2014.11.17, 00:57
ezt rövidre záromhogy nyoma legyen

zoekkent
2014.11.17, 00:59
ezígy oké ugye??? hey dani vagyok :DDD

zoekkent
2014.11.17, 01:07
csak nagelb tesó...

nagelb
2014.11.17, 01:20
csak nagelb tesó...

Ezt a "tesó"-zást hanyagoljuk köszi! Egyébként pedig sajnálom, hogy hozzászólásaimmal ilyen gyorsan egy teljes szellemi megborulást váltottam ki belőled, ennél értelmesebbnek hittelek, de hát mindegy, mindenki tévedhet.

zoekkent
2014.11.17, 03:36
holnap ma restart

zoekkent
2014.11.19, 06:59
It's ON
Úgy látom sikerült leamortizálnom a fórumot, pedig nagyon nem állt szándékomban, sőt!
Mivel az NFL az egyetlen liga amiből pénzt szoktam kivenni - minden más sportban
aktív befizetőnek számítok -, tehát szívesen olvastam az elemzéseket/ötleteket itt.
Az meg tényleg vicces, hogy magadra vetted a "szellemi zsákbanfutásom" előidézését -
arról más gondoskodott, de meg is lett a böjtje utólag keményen :DDD
Szóval nyilvánosan hamut szórok a fejemre ha elvettem a kedveteket az ide írogatástól!
És csak hogy valamivel továbblendítsem a fórumot: ez a "frisco idén nem tényező" dolog
a játékminőséget leszámítva (mondjuk valószínűleg erre értetted) tényleg nem korrekt.
A liga által kábé rájuk van kihegyezve a szezon!!! Meg persze Payton-gyűrűzés! :)
Mire értem ezt: mikor kijött a szezon-menetrend kicsit pironkodva olvastam: ez komoly?
Aztán összehasonlítottam, tényleg végig néztem mindet: az oké hogy az egyetlen új stadion
a Szilikon-völgy bejáratánál épült, és persze az is oké hogy az 50. Super Bowl-t is
lestoppolták oda, de ennek megfelelően idén hányadik döntő is lesz ???

zoekkent
2014.11.19, 07:05
már megint offolok
Az alapszezon legfontosabb napjánál (uccsónap még visszatérünk!)* tehát HÁLAADÁSNAP-nál
már egyértelművé vált - főmeccs hazai pályán: SF-SEA ki kell nyírni a bajnokot, muszály!
Ezzel kapcsolatban erős félelmeim vannak, lehet majd a fórumból is ki kéne zárni :DDD

zoekkent
2014.11.19, 07:18
Aztán hogy a két "felhozó-meccset" hogy voltak képesek kiszámolni az abszolút-döntőknek
biztosan majd kitaláljátok ti...

zoekkent
2014.11.19, 07:26
Őszintén mondom elfelejtettem, ezért mielőtt elküldtem volna ezt - biztos ami biztos -
megnéztem hol is van idén a Super Bowl. ja*

varin
2014.11.24, 15:25
A korai határok közül nekem nagyon tetszik a Broncos -1@Chiefs...
Muszáj lesz nyerniük megint, különben némi túlzással a playoff is veszélybe kerülhet.

nagelb
2014.11.24, 18:55
A korai határok közül nekem nagyon tetszik a Broncos -1@Chiefs...
Muszáj lesz nyerniük megint, különben némi túlzással a playoff is veszélybe kerülhet.

Mindkét csapatnak óriási fontosságú lesz az a meccs, de nem véletlen, hogy ilyen alacsony a line. A Broncos a keretét tekintve messze jobb csapat, de ezen a héten a MIA is képes volt megrángatni a bajszukat, csak a meccs végére fogytak el a delfinek védői... KC meg szépen lepihente az OAK elleni meccset csütörtökön, abból is látszott, hogy ők már rég a DEN ellen készülnek, többet pihennek, ráadásul hazai pályán játszanak.
Ha komolyabban elkezd emelkedni a line, akkor viszont érdemes lehet lecsapni rá.

himynameismark
2014.11.24, 19:42
de ezen a héten a MIA is képes volt megrángatni a bajszukat

Első félidőt néztem csak, de azért a miami O meg tannehill elég nagy napot fogott ki azis közrejátszott ebben. meg a szerencsével sem álltak hadilábon, volt egy drive amiben volt egy majdnem interception 3 fumble és mégis TDt szereztek. a denvert lehet énis küldöm ezen a héten tavaly oda-vissza nyertek egy jobb chiefs ellen, bár lehet, hogy az idei broncos meg gyengébb mint a tavalyi ezen lehet vitatkozni. miami>chiefs nálam, viszont jah a hazai pálya faktor.

varin
2014.11.25, 05:17
Szegény Eric Berrynek jobbulást. Kár, hogy ilyen áron lett jobb a tippünk...

nagelb
2014.11.25, 12:51
Szegény Eric Berrynek jobbulást. Kár, hogy ilyen áron lett jobb a tippünk...

Igen..., nagy érvágás az ő hiánya a KC-nek...

NitroHUN
2014.11.29, 19:38
A következő tippekkel szemezek, de amatőrtipperként bármilyen kommentárt szívesen veszek :)
Broncos moneyline 1.925 (azt látom itt már mások is szemeztek ezzel :))
Patriots +3 2.03
Browns +4 1.83
Raiders +7 1.85
Cardinals moneyline 1.85

nagelb
2014.11.30, 12:12
A következő tippekkel szemezek, de amatőrtipperként bármilyen kommentárt szívesen veszek :)
Patriots +3 2.03
Browns +4 1.83
Raiders +7 1.85
Cardinals moneyline 1.85

Szívesen írok majd egy pár soros véleményt róluk, ha kielemeztem a meccseket. :)

varin
2014.11.30, 17:27
Hajrá!
Én Jeremy Hill over 65.5-re fizettem ma be :)

nagelb
2014.11.30, 19:28
Hajrá!
Én Jeremy Hill over 65.5-re fizettem ma be :)

GL hozzá! :)

nagelb
2014.11.30, 19:32
Patriots +3 2.03
Browns +4 1.83
Raiders +7 1.85
Cardinals moneyline 1.85

Az OAK-re idegenben egy fillért sem tennék. Megszerezték az első győzelmüket, megszűnt rajtuk a győzelmi kényszer okozta teher, sztem jön is a leeresztés, és nagyon könnyen beleszaladhatnak a késbe a STL-nál.

CLE-re szintén nem tennék idegenben, BUF-ban elég ramaty időt jósolnak, ami a BUF futójátékának nagyon jó lesz, a CLE védekezés pedig katasztrófa futás ellen. Emellett Hoyer az elmúlt hetekben sokkal gyengébb védelmek ellen is betlizett (múlt héten sem miatt győztek), a BUF védelme a liga egyik legjobbja. Nagyon nehéz estéje lesz sztem a CLE-nek.

varin
2014.11.30, 19:51
Broncos line ugye egyértelmű, én is egyetértek.
Packers... Fene tudja, Green Bay-fanként nem formálnék véleményt. Buffalóval kapcsolatban maximális egyetértés a kollégával. Raidersnél is jobbnak érzem a mínuszt. Arizonánál meg Fitzgerald game-time decision, de inkább Cards.

nagelb
2014.11.30, 20:47
Patriots +3 2.03
Browns +4 1.83
Raiders +7 1.85
Cardinals moneyline 1.85

NE at GB: Szerintem van benne kockázat bőven. A hazai pálya miatt a GB-t mondanám. A NE viszont összességében jobb csapat jelenleg, főként a védelme miatt. Márpedig ez a meccs szerintem a védelmeken fog eldőlni, tehát inkább hajlanék a NE felé, de hazai pályán pedig nem tennék a GB ellen.

DEN at KC: Abszolút no bet nálam ez a meccs. A Denver idegenben, és úgy általában az utóbbi hetekben egyáltalán nem játszik meggyőzően. Julius Thomas játéka még mindig nem biztos, ami nagy érvágás lenne nekik. Persze szegény Eric Berry hiánya pedig a KC-nek nagy csapás, mert ő volt a védelem egyik lelke, de nekik volt több idejük, gyakorlatilag már két hete erre a meccsre készülnek, nem is hajtották ki magukat csütörtökön (ki is kaptak), inkább már ide koncentráltak. A DEN pedig végsőkig hajtott vasárnap. Kansas-ben a hazai pálya is a Chiefs mellett lesz, és hideg illetve komoly szél várható, pont amit Manning gyűlöl.
Mindezek ellenére a KC-re sem tennék.

nagelb
2014.11.30, 21:17
Patriots +3 2.03
Browns +4 1.83
Raiders +7 1.85
Cardinals moneyline 1.85

ARI ML: Szerintem erre érdemes rápróbálni. A Falcons eddig csak a csoportjában játszó csapatok ellen tudott győzni, ami nem nagy fegyvertény idén... Ráadásul olyan gyenge a védelmük (minden szinten), hogy gyakorlatilag most bárkivel érdemes lenne veretni őket, hát még egy olyan csapattal, amelyiknek meg az egyik legjobb a védelme ligaszinten. Még akkor is jónak gondolom az ARI győzelmi esélyeit, ha Fitzgerald ma sem játszik. Stanton elég limitált képességű QB, de ilyen rossz védelem ellen sokkal könnyebb dolga lesz, mint a múlt héten a SEA ellen és most még futójáték is lehet mögötte.

varin
2014.12.13, 15:36
Dzsonifutbólnak buknia kell, Derék Andersonnak viszont győzelemre vezetnie a Párducokat!
Vélemény? :)

himynameismark
2014.12.14, 12:11
Nagelb valami időjárásos info bármelyik meccsről?

varin
2014.12.14, 13:58
NFLWeather.com (http://nflweather.com/)

himynameismark
2014.12.14, 18:20
köszi ment a kedvencekbe. eddig egyesével keresgettem:D

nagelb
2014.12.14, 18:48

Ez is egy tökéletes oldal, én még mellé az accuweather.com-ot szoktam nézni. Városonként simán lehet keresni, órákra lebontva mutatja az előrejelzéseket, már 1-2 nappal a meccsek előtt.

Amúgy most semmi különlegeset nem olvastam időjárás fronton. :)

nagelb
2014.12.14, 18:55
Dzsonifutbólnak buknia kell, Derék Andersonnak viszont győzelemre vezetnie a Párducokat!
Vélemény? :)

Manziel teljesítményére nagyon kíváncsi leszek, annyit hype-olták már, hogy érdekel... :D Ha tényleg hasonlít a játéka Cam Newton-éra, akkor lehet baj CIN oldalon, mert Newton szanaszét szívatta őket a döntetlenre végződött meccsen... Na meg a meglepetés ereje is Manziel oldalán áll. A CIN meg annyira hullámzó, hogy rájuk semmi esetre se raknék pénzt. Tipikus NO BET nálam.

Panthers meccsen sokakkal ellentétben én nem írom le a Tampa-t. Nem olyan gyenge csapat az, mint amilyennek látszik, a CAR viszont az egyetlen playmaker-t is elvesztette. Emotional win-t tudok csak elképzelni CAR oldalon, de mivel komolyan nem sérült meg Newton, ezért még azt se nagyon.

Bumbanas
2014.12.15, 15:31
Mi a véleményetek a CHI-NO meccsen a NO -3 hendikep 1.95-ös oddsról?
Úgy láttam a Saints többször is igen szoros meccsen éppenhogy kikapott idegenben, míg a Bears simán bukja a meccseit. Ráadásul a Saints nyerheti a csoportját egy esetleges győzelemmel, mert az utolsó 2 fordulóban fogadja a Falconst és idegenben játszik az igen gyönge Buccaneers ellen, amik hozható meccsek. Ha Brees jó napot fog ki bárkit képesek megverni és most ezen múlhat a rájátszásuk.
A Bears utolsó a csoportjában, esélye sincs a továbbjutásra, ráadásul idén sorra bukja a hazai meccseit.

varin
2014.12.15, 15:57
Mi a véleményetek a CHI-NO meccsen a NO -3 hendikep 1.95-ös oddsról?
Úgy láttam a Saints többször is igen szoros meccsen éppenhogy kikapott idegenben, míg a Bears simán bukja a meccseit. Ráadásul a Saints nyerheti a csoportját egy esetleges győzelemmel, mert az utolsó 2 fordulóban fogadja a Falconst és idegenben játszik az igen gyönge Buccaneers ellen, amik hozható meccsek. Ha Brees jó napot fog ki bárkit képesek megverni és most ezen múlhat a rájátszásuk.
A Bears utolsó a csoportjában, esélye sincs a továbbjutásra, ráadásul idén sorra bukja a hazai meccseit.

Annak ellenére, hogy nekem is tetszik a tipp, utálok a Chicago ellen fogadni, főleg Illinois-ban. A -3-as hc-t azért vidd lejjebb egy fél ponttal szerintem, ha a hendit akarod rakni, úgy biztonságosabb.

Bumbanas
2014.12.16, 09:10
CHI Bears - NO Saints 15-31 :D
Brees 375 yardot passzolt, 3TD-t adott.

varin
2014.12.16, 10:44
Urak!
De most komolyan... Seattle -6.5 1.71-ért Arizonában. Hallgatom az ellenérveket :) Szerintem igen erős tipp....

nagelb
2014.12.16, 11:46
Urak!
De most komolyan... Seattle -6.5 1.71-ért Arizonában. Hallgatom az ellenérveket :) Szerintem igen erős tipp....

Erre jelen pillanatban semmilyen ellenérvet nem tudok felhozni. :) Így, hogy már a sokadik számú QB-nak kell játszania az ARI-nál, nem gondolom, hogy segít rajtuk a hazai pálya előnye, egy hétről-hétre jobb formába kerülő SEA védelem ellen.

varin
2014.12.16, 12:20
Erre jelen pillanatban semmilyen ellenérvet nem tudok felhozni. :) Így, hogy már a sokadik számú QB-nak kell játszania az ARI-nál, nem gondolom, hogy segít rajtuk a hazai pálya előnye, egy hétről-hétre jobb formába kerülő SEA védelem ellen.

Örülök, hogy így látod... Lindley, basszus. LINDLEY!! Olyan, mintha kiválasztanál a Nyugati aluljáróból egy random embert és őt tennéd QB-nek... Pont olyan.

nagelb
2014.12.16, 13:06
Örülök, hogy így látod... Lindley, basszus. LINDLEY!! Olyan, mintha kiválasztanál a Nyugati aluljáróból egy random embert és őt tennéd QB-nek... Pont olyan.

Kicsit talán túlzás. :D De való igaz, hogy jelenleg az ARI-nak NFL szinten két vállalhatatlan irányítója van. Sajnálom őket, mert sokkal többre lennének hivatottak, és Arians remekül manageli őket, nálam ő az év edzője nem is kérdés.

Proxyi
2014.12.17, 00:13
Hosszasan kifejthetném miért, de annyi helyen írtam már le, hogy csak azt írom:karácsonyi ajándék a Zona +7.5.

varin
2014.12.17, 11:47
Akkor mi most csak egy ctrl+c - ctrl+v-t kérünk :) Meg egy Seattle by 7-et és mindenkinek szép karácsonya lesz :)

nagelb
2014.12.17, 12:01
Hosszasan kifejthetném miért, de annyi helyen írtam már le, hogy csak azt írom:karácsonyi ajándék a Zona +7.5.

Kíváncsivá tettél. :) Szívesen olvasnám az indokaidat. Akkor természetesen van alapja a tippnek ha egy nagyon kevés pontot hozó találkozóra van kilátás, de több egyelőre nem jut eszembe.

Proxyi
2014.12.17, 16:08
A Zona meccseit eddig sem a QB-k nyerték, hanem a D. A Phoenix stadium majdnem bevehetetlen, a Zona valami eszméletlen pluszt tesz hozzá, ha otthon játszik, a D extra teljesítményt nyújt, stb stb.
A Seattle bár nyeregetett idegenben, közel sem road csapat, döcögösek, és ezt a csapatot venni az otthon legyőzhetetlen D ellen? Ráadásul pont a run D-jük atom, Lynch hetek óta félsérült, Okung nem lesz. Passzheavy csapatok ellen szenved egyedük a Cards, a Seattle messze van ettől, mint Makó Jeruzsálemtől.
Arians nem tudom mit csinál, de azt nagyon jól, a Coltsos szezonjához hasonlóan hozza ki a legjobbakat a játékosaiból, és én ezt nem látom megszakadni.
Az egész szezonban alá van és volt becsülve a Cards, de észre kell venni, hogy ez a szerep tökéletesen fekszik nekik, szvsz azért, mert így mindig ott van a fejekben, hogy na, gyerünk teljesítsünk még, hátha most már elismernek. PP is hasonlókat mondott, a TNF előtt. Amíg ők az underdogok, addig rendben van, márpedig most szintén, hazai pályán, óriási dogként mennek ki, a public is oda van a Hawksért, nem véletlen az általános vélekedés szerint alacsony határ a Hawksra, Vegas tudja, hogy kindenki ráugrik erre. Hányszor, de hányszor volt már, hogy meccs előtt lesajnálták pontokkal őket, aztán mi lett a vége.
Public perception, ennyi az egész.

Az év legnagyobb meccse lesz ez a Pintyeknek, regnáló bajnok ellen revenge meccs, divízió és az NFC első kiemelés múlik rajta, és eddig minden egyes nagy meccsükön teljesítettek, szvsz Arians ezt nagyon vágja, hogyan tüzelje fel őket, ja és ugye plusz napjaik voltak készülni.

Alacsony pontos FG meccs lesz, de ha nem is nyer a Zona, pedig szeritnem fog, akkor is 7-en belül marad. They are on a mission.

himynameismark
2014.12.17, 19:39
egyet értek arizona +7.5 a play, viszont sztem nyer a seahawks 1-7 pontal.

varin
2014.12.17, 22:22
Nyerjenek héttel és együtt sörözünk majd egyet :)

Bumbanas
2014.12.18, 14:00
Bears bench Jay Cutler in favor of Jimmy Clausen - NFL.com (http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000445281/article/bears-bench-jay-cutler-in-favor-of-jimmy-clausen?campaign=Ext_Email_1st10_20141218&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20141218)
Ennek a hírnek a fényében jó lehet egy DET Lions -7.5 1.76-ért?

varin
2014.12.18, 15:51
Bears bench Jay Cutler in favor of Jimmy Clausen - NFL.com (http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000445281/article/bears-bench-jay-cutler-in-favor-of-jimmy-clausen?campaign=Ext_Email_1st10_20141218&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20141218)

Minden józan érv azt mondja, hogy igen, de én Chicagóban elvből nem fogadok soha a Bears ellen. A Lions nem az az outdoor team (igaz, a Saints sem, mégis szétcsapták a Mackókat), ráadásul a Minnyt is nagynehezen verték csak meg. Ha lehet egy javaslatom, a -7.5 helyett -6.5 1.65-ért. Bőven megéri ennyit veszíten ezen az egy ponton.

himynameismark
2014.12.18, 17:30

Annyira tipikus, nyilván Cutlernek van része a szenvedésben, de szinte csak őt elővenni az vicc. Trestmannak bőven több köze van ehhez, takarodhat a szart sem érő playbookjával év végén. -7.5en soha ne rakj semmit. a lions eddig egy meccset nyert idegenben 7pontnál többel, nem egy megbízható csapat, néha bealszanak kezdésnél (főleg akkor amikor fogadok rájuk). Ettől függetlenül simán jöhet a -6.5/-7 a bears szét van esve, Marshall sincs a szezon végéig, meg már előre röhögök, hogy mekkora upgrade lesz Jimmy Clausen Cutlerhez képest.

nagelb
2014.12.18, 22:40

A -7,5 az egyik, ha nem a legszemetebb line NFL-ben, ezért mindenképp bevinném 7 pont alá a hc-t. Pont azért, amit mark írt, mert idén nem a Lions offense viszi a hátán a csapatot, főleg nem idegenben. Ezen kívül egy pontos időjárás-jelentést még megvárnék, mielőtt a tippet megteszem.

Bumbanas
2014.12.23, 12:36
Denver Broncos vs Cincinnati Bengals (+3) for Game. @ 2.04
Ez azért nagyon bejött. :)

varin
2014.12.24, 16:36
Először is boldog karit mindenkinek :)

Másodszor: Tud valaki érvet amellett, hogy hétvégén a Saints+Colts nem banki kamat?

nagelb
2014.12.25, 13:36
Először is boldog karit mindenkinek :)

Másodszor: Tud valaki érvet amellett, hogy hétvégén a Saints+Colts nem banki kamat?

Viszont kívánom Neked is! :)

A meccsekről csak annyit, hogy ha a Tampa veszít a Saints ellen, akkor bebiztosítják maguknak az 1/1-es draftjogot. Így őket nem kell félteni szerintem (az utolsó fordulókra már amúgy is évek óta rendszeresen szétesnek), de lényegében a Titans-t se, mert úgy gondolom ők is mindent megtesznek majd a pályán, hogy kikapjanak. :D
Kár, hogy az ellenfeleiknek nincs már miért küzdeniük, és látható volt a DAL ellen, hogy ez a Colts esetében mit jelent...

tepi13
2014.12.27, 19:43
Szóval akkor a Saints+Colts kombó kb tuti nyerő, nem?

nagelb
2014.12.27, 20:53
Szóval akkor a Saints+Colts kombó kb tuti nyerő, nem?

Azért nem tuti nyerő, mert sem a Saints-nek, se a Colts-nak nincs már motiváció. A Saints szezonja véget ért, mindegy nekik, hogy végeznek, a Colts helye pedig fix a rájátszásban, jobb helyen már nem zárhatnak, így ők arra is figyelni fognak, hogy sérülés nélkül hozzák le a meccset, azt se tartom kizártnak hogy a második félidőben a cserék egy része is szerepet kap.
Mindezek ellenére egy átlagosnál kisebb téttel be lehet persze vállalni őket, ha nagyon szeretnéd, és lehetséges, hogy simán nyer mindkettő. De túl nagy összeget azért nem érdemes az ilyen meccsekre áldozni. Bet365-ön jelenleg 1,98-at ér a két Moneyline, az még egy kisebb téttel is egész jól fizet, ha bejön.

varin
2014.12.27, 22:00
Azért nem tuti nyerő, mert sem a Saints-nek, se a Colts-nak nincs már motiváció. A Saints szezonja véget ért, mindegy nekik, hogy végeznek, a Colts helye pedig fix a rájátszásban, jobb helyen már nem zárhatnak, így ők arra is figyelni fognak, hogy sérülés nélkül hozzák le a meccset, azt se tartom kizártnak hogy a második félidőben a cserék egy része is szerepet kap.
Mindezek ellenére egy átlagosnál kisebb téttel be lehet persze vállalni őket, ha nagyon szeretnéd, és lehetséges, hogy simán nyer mindkettő. De túl nagy összeget azért nem érdemes az ilyen meccsekre áldozni. Bet365-ön jelenleg 1,98-at ér a két Moneyline, az még egy kisebb téttel is egész jól fizet, ha bejön.

Nálam a Saints a tuti, azon még filózom, hogy a Coltsot lecseréljem-e a Texansra, esetleg a Green Bayre.

nagelb
2014.12.28, 00:48
A HOU sztem sem rossz ötlet, és a GB is tetszik, otthon szinte biztos vagyok benne, hogy verik a DET-ot. Egyedül az a kérdés, hogy Rodgers sérülése mennyire komoly, bár lenyilatkozta már hogy a meccsre rendben lesz, így azt gondolom játszható a dolog.

tepi13
2014.12.28, 14:39
A colts-ot arra alapozom, hogy csak nem azzal a csúfos vereséggel akarnak zárni, nem? Viszont ha meg már csere, akkor a Texansra jobban megérné szerintem :)

nagelb
2014.12.28, 16:17
A colts-ot arra alapozom, hogy csak nem azzal a csúfos vereséggel akarnak zárni, nem? Viszont ha meg már csere, akkor a Texansra jobban megérné szerintem :)

A Colts nyilván nem fog mégegyszer annyira dekoncentráltan játszani, mint a DAL ellen, de ettől függetlenül semmi tétje a meccsnek számukra. HOU tetszik, de Case Keanum nem győzött meg annyira, ott inkább a BAL verte meg saját magát, nem pedig a HOU a BAL-t. Mindent elárul, hogy 1 TD-t csináltak összesen, mellé pedig 6! FG-t rúgtak. JAX sacondary még mindig irtó gyenge, de front7 okozhat nehéz perceket Keanum-nek.

tepi13
2014.12.28, 23:06
Épphogy, de bejott! :)

Bumbanas
2015.01.07, 17:54
Gondolkozom a hétvégi meccseken és kíváncsi lennék a véleményetekre.
Konkrétan a Colts - Broncos meccsen érdemes lenne-e egy Colts +7 - +9,5 közti handikepet megjátszani? Manning az utolsó fordulókban sérüléssel bajlódott, kérdés, hogy ennyi idősen, amikor már a visszavonulásáról pletykálnak mennyire tudja összekalapálni magát. Közben Luck dönti sorban Manning fiatalkori rekordjait. Futó játékban valószínűleg jobb a Broncos, főleg, hogy a Colts védelme ezzel eléggé sebezhető de ritkán szoktak hosszúkat futni, inkább rövid-közepeseket. A Colts védelmében ott van Freeman, aki nagyon ismeri Manninget és biztosan a nyakán lesz jó néhányszor. Azt gondolom, hogy egy szoros meccs lesz és ha Luck jó napot fog ki, Manning pedig a "Cincinatti-i formáját" hozza, akkor akár meglepetés is születhet.
Mit gondoltok erről? Lehet-e érték ebben és ha igen mekkora hendivel?

nagelb
2015.01.07, 18:36
Amikor biztossá vált, hogy ez a matchup lesz az egyik, akkor az volt az első gondolatom, hogy itt a DEN viszonylag simán továbbmegy. Amit azóta is tartok. himynameismark leírta már itt vhol kommentben, hogy a Colts-ot nem tartja contender csapatnak, amivel totálisan egyetértek. Nincs meg hozzá a védelmük.

Manning pocsék december-t futott, de ha neki időt hagynak a felkészülésre, és jelen esetben a sérülés kipihenésére azt szerintem az öreg keményen kihasználja. A csapat adott hozzá, csak magát kell összekapnia, és áhítja azt a 2. gyűrűt szóval azt gondolom mindent megtesz érte. A védelmük szerintem még mindig alulértékelt, minden szinten elég jól teljesítettek, szóval Luck-nak komoly gondjai lehetnek.

A Colts védelem pedig gyenge ahhoz, hogy szorosan tartsa a meccset, mivel futni és passzolni is bőven lehet ellenük. Jól példázza ezt, hogy az alapszakaszban a DEN 31, a PIT 51 a NE pedig 42 pontot ért el ellenük. Ez 3 olyan PO csapat, amelyik normális támadóegységgel rendelkezik/rendelkezett. Én jelen helyzetben inkább egy -6-6,5 körüli DEN hc-t mondanék, ha nagyon muszáj, feltéve persze, hogy hétvégén nem lesz valami irtó borzasztó időjárás Denverben.