Teljes verzió megtekintése : Tippjátékok - 2014. november
Tippligák
Novemberben a legjobban tippelők összesen kilenc különböző tippligában mérhetik össze tudásukat, amelyeken 550 ezer forint értékű nyereménnyel (http://www.hatharom.com/2014/11/03/ingyen-penz-sportfogadashoz-novemberben-is-jatssz-velunk-550-ezer-forintert) gazdagodhatnak.
Novemberi tippligáink:
Pinnacle tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/220) - Időtartam: 2014. november 1. - 2014. november 30. - Díjazás: 500$ - Megemelt díjalap!
betway tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/219) - Időtartam: 2014. november 1. - 2014. november 30. - Díjazás: 300$
Betsson - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/216) - Időtartam: 2014. november 1. - 2014. november 30. - Díjazás: 200€
Betvictor tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/218) - Időtartam: 2014. november 1. - 2014. november 30. - Díjazás: 300$ - Visszatérő terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betvictor)
Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/217) - Időtartam: 2014. november 1. - 2014. november 30. - Díjazás: 15000 Ft
Winmasters tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/214) - Időtartam: 2014. október 16. - 2014. november 15. - Díjazás: 200$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/winmasters)
ComeOn tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/215) - Időtartam: 2014. október 16. - 2014. november 15. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/comeon)
Jó tudni!
I. Tippek maximális száma per nap és per hónap
2014. szeptember 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül a korábbi 100 helyett már maximum 150 tippet adhat fel egy felhasználó, és a napi limitet is felemeltük, ami napi 16 tipp. A különféle tippjátékokban feladott összes tipp beleszámít ebbe a limitbe, érdemes időben tippelni tehát egy-egy bajnoki vagy BL-fordulóra, nehogy a napi limit miatt lemaradj egy-egy tippjátékról. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.
II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
III. Szűrt profit/ROI számítási mód
A játékosokat a szűrt profitjuk vagy ROI-juk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)
Tippjátékok
Bundesliga-tippjáték
Játssz a hatharom.com és a hosszabbitas.hu tippjátékában, és nyerj nagyszerű Bundesliga-relikviákat! A részletekért kattints a tippjáték aloldalára (http://www.hatharom.com/kupajatek/bundesliga-2014-2015)!
Bajnokok Ligája-tippjáték
Játssz az index.hu és a hatharom.com közös Bajnokok Ligája-tippjátékán (http://www.hatharom.com/kupajatek/bajnokok-ligaja-2014-2015), ahol értékes nyeremények várnak Rád! A nyereményekről hamarosan tájékozódhattok az index.hu-n és a honlapunkon!
Oktoberi Betway tippliga nyereményem freebetben kaptam meg....
Pandimakaay
2014.11.15, 00:16
Egy kérdésem lenne, jelentkeztem a tippmixpro tablet nyereményes játékra, töltöttem fel pénzt is, innen regeltem, megadtam azonosítómat is, mégis azt írja, hogy fogadtátok a felhasználó nevemet a tippmixpro mégse járul hozzá a a nyilvános visszaigazoláshoz vagy vmi ilyesmi. Érvényes a játékom? Mert rossz lenne, ha jó álnék és a végén mégse nyerem meg, mer vmit elcseszett a tippmix pro, mert ezért töltöttem fel pénzt oda. Előre is köszönöm a választ.
Ezzel rá érsz.
50 ember reggelt hozzájuk kb.
Nálm is ez írja..
Vittoria
2014.11.15, 00:51
honnan tudod hányan regeltek? :D
riverside
2014.11.15, 09:54
Az volna a kérdésem, hogy a Bundesliga és a Bajnokok Ligája tippjátékban leadott tippek, ahol csak 1x2-re lehet voksolni, azok is beszámítanak a különböző ligák versenyeibe? Már amelyikbe bele lehet számítani, mert ugye a betvictorosba tudom hogy nem, hiszen ott csak a topbajnokságoké adódik hozzá, a BL pl. nem. Na de mondjuk egy Tippmixpro-s játékhoz minden a Bundesliga és BL játékhoz leadott tipp hozzáadódik? Csak mert az 1x2 az egy nehéz műfaj, nem szívesen rontom le az ott leadott tippjeimmel a különböző Tippligákban az amúgy sem túl szép statomat.
prigioni
2014.11.15, 12:54
Szerintem 132 ember reg-elt, és ezekből mínusz 14 aki nem tippelt tegnap mind a 4 meccsre.Táblázatból ez jön le.
Nemcsak itt van a baj.Annak nagyobb esélye nyerni aki a legvégén tippelte meg a meccseket.Az odds ingadozása miatt.Pl.: Én mikor megraktam a Spanyolokat csak 1.06 volt tegnap este már 1.09.Lehet valakinek azok a kis tizedek jelentik a nyereményt
Azt szeretném tudni, hogy aki a tippmixprón már november 4.-e előtt regisztrált ugye nem a hathármon keresztül.Annak van lehetősége a tablet játékon nyerni? Érdemes leadni az azonosítót?
bendehal
2014.11.16, 11:35
Regisztrálj a tippmixpro-ra! Akik 2014. november 4. 00:00 után hozták létre tippmixpro -számlájukat, csak abban az estben lehetnek jogosultak a nyereményekre, ha regisztrációjukat a hatharom.com linkjén keresztül hozták létre!
Egy kérdésem lenne, jelentkeztem a tippmixpro tablet nyereményes játékra, töltöttem fel pénzt is, innen regeltem, megadtam azonosítómat is, mégis azt írja, hogy fogadtátok a felhasználó nevemet a tippmixpro mégse járul hozzá a a nyilvános visszaigazoláshoz vagy vmi ilyesmi. Érvényes a játékom? Mert rossz lenne, ha jó álnék és a végén mégse nyerem meg, mer vmit elcseszett a tippmix pro, mert ezért töltöttem fel pénzt oda. Előre is köszönöm a választ.
A leírásod alapján minden rendben van, jogosult leszel a nyereményre ha lesz elég pontod hozzá.
Az volna a kérdésem, hogy a Bundesliga és a Bajnokok Ligája tippjátékban leadott tippek, ahol csak 1x2-re lehet voksolni, azok is beszámítanak a különböző ligák versenyeibe? Már amelyikbe bele lehet számítani, mert ugye a betvictorosba tudom hogy nem, hiszen ott csak a topbajnokságoké adódik hozzá, a BL pl. nem. Na de mondjuk egy Tippmixpro-s játékhoz minden a Bundesliga és BL játékhoz leadott tipp hozzáadódik? Csak mert az 1x2 az egy nehéz műfaj, nem szívesen rontom le az ott leadott tippjeimmel a különböző Tippligákban az amúgy sem túl szép statomat.
Igen, beleszámít.
Nemcsak itt van a baj.Annak nagyobb esélye nyerni aki a legvégén tippelte meg a meccseket.Az odds ingadozása miatt.Pl.: Én mikor megraktam a Spanyolokat csak 1.06 volt tegnap este már 1.09.Lehet valakinek azok a kis tizedek jelentik a nyereményt
A játékban az oddsok a valódi oddsok alapján változnak.
Azt szeretném tudni, hogy aki a tippmixprón már november 4.-e előtt regisztrált ugye nem a hathármon keresztül.Annak van lehetősége a tablet játékon nyerni? Érdemes leadni az azonosítót?
Igen, minden 4-e előtti regisztráció jó, 4-e után csak Hathármon keresztüli lehet.
riverside
2014.11.16, 12:26
A nyereményeket mikor szoktátok jóváírni? Vagyis az irodák kb. mikor teszik fel a nyeretesek számlájára a játékban nyert összeget? Köszi
bendehal
2014.11.17, 10:20
Nem akkarom az admint sürgetni.
Jelezni szeretném hogy regisztráltam winmastersre, hatharomon keresztűl.
Ne hogy lecsúszak a kalifikácioról.
Köszönöm.
Pandimakaay
2014.11.17, 11:11
Tisztelt 63.hu (http://63.hu/)!
Benne vagyok ugyan elso 5 ben, a tippmixpro tablet bajnoksagaban de nem ertem, hogy lehet elottem olyan valaki aki csak 8 meccsre tippelt, mikor en egy meccset rontottam csak. Illetve amit irtam onoknek tegnap, hogy ket napon keresztul en voltam csak 100% os es egyszer csak lett egy masik is. Ha valoban a szabalyokat betartatjak ez lehetetlen. Bundesliga tippjatekban is lattam furcsa dolgokat, pl: schalke jatszott penteki nap, tehat az az egy meccs volt az nap, 10 pont a tet, nyertek, erre lett 9,4 pontom, az ugy sehogy se jon ki ha egy egesz valamennyi a szorzo, mert ugye annyinak kell lennie legalabb.
Most újabb aggasztó dolgo történt... megint egy játékos, hopp elém került :DDD de hogy? eddig hol voltak? ez lehetetlen.... első két napon simán vezettem, egy meccset rontottam, tegnap este frissülés után is első voltam, most már csak 3 ik...hogy lehet annyival több pontja valakinek? aki eddig a környéken se volt... várom megnyugtató válaszukat.
Pandula Laszlo
Tisztelt 63.hu (http://63.hu/)!
Benne vagyok ugyan elso 5 ben, a tippmixpro tablet bajnoksagaban de nem ertem, hogy lehet elottem olyan valaki aki csak 8 meccsre tippelt, mikor en egy meccset rontottam csak. Illetve amit irtam onoknek tegnap, hogy ket napon keresztul en voltam csak 100% os es egyszer csak lett egy masik is. Ha valoban a szabalyokat betartatjak ez lehetetlen. Bundesliga tippjatekban is lattam furcsa dolgokat, pl: schalke jatszott penteki nap, tehat az az egy meccs volt az nap, 10 pont a tet, nyertek, erre lett 9,4 pontom, az ugy sehogy se jon ki ha egy egesz valamennyi a szorzo, mert ugye annyinak kell lennie legalabb.
Most újabb aggasztó dolgo történt... megint egy játékos, hopp elém került :DDD de hogy? eddig hol voltak? ez lehetetlen.... első két napon simán vezettem, egy meccset rontottam, tegnap este frissülés után is első voltam, most már csak 3 ik...hogy lehet annyival több pontja valakinek? aki eddig a környéken se volt... várom megnyugtató válaszukat.
Pandula Laszlo
Az eredmények menüpontban a résztvevő játékosok az elért pontszámuk alapján vannak sorrendezve. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a listában elől szerepelnek azok a játékosok, akik már beküldték a TippmixPro azonosítójukat, és hátul azok akik még nem. Ha egy játékos menet közben beküldi a TippmixPro azonosítóját akkor "előre kerül", és a kvalifikált játékosok között rangsorolódik a pontszáma alapján.
A rangsorban elfoglalt hely az elért pontszám alapján kerül kiszámításra, a tippek száma és a találati arány csak információs célból szerepel.
vak-varju
2014.11.19, 13:08
Én nem rég regisztráltam csak (a munkatársaim ajánlották az oldalt), és egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy munkahelyen többen is játszunk, de csak néhány gépen van internet (ugyanazt a wifi-t használva), akkor elkerülhetetlen lesz, hogy ugyanaz az IP címünk lesz. És szerintem ezzel a problémával nem vagyok egyedül. Ilyenkor mit lehet tenni?
Tisztelt Adminok!
A Comeon tippliga eredményei ki lettek hirdetve, mikorra várható a nyeremény kiutalása?
Köszönettel:
Csaba
Tisztelt Adminok!
A Comeon tippliga eredményei ki lettek hirdetve, mikorra várható a nyeremény kiutalása?
Köszönettel:
Csaba
A ComeOn tippliga nyereményei ma délután kerültek kifizetésre a nyertesek Skrill számláira.
Megkaptam a ComeOn nyereményt.Köszönöm.
Köszönöm!
Én is megkaptam!
riverside
2014.11.22, 09:57
Nem tudom ki hogy van vele, de én jobban örülnék neki, ha mondjuk az olyan tippjeimet, amiket ebben az új játékban, a "Tippelj a rangadókra!" teszek, nem kerülne bele az összes tippjátékomba. Szerintem ez így nem túl korrekt. Háromesélyes meccsre nem nyomok 1x2 tippet és kockáztatom vele a fizetős helyemet pl a Tippmixpro játékban.
Nem tudom ki hogy van vele, de én jobban örülnék neki, ha mondjuk az olyan tippjeimet, amiket ebben az új játékban, a "Tippelj a rangadókra!" teszek, nem kerülne bele az összes tippjátékomba. Szerintem ez így nem túl korrekt. Háromesélyes meccsre nem nyomok 1x2 tippet és kockáztatom vele a fizetős helyemet pl a Tippmixpro játékban.
Ezt már régebben én is felvetettem, de nem volt változás. A "kijátszására" van megoldást, szóval nem parás a dolog...
Annyi a dolog, hogy előtte teszel pl egy ázsiait vagy BTS-t, vagy bármi mást, aztán nem az számít bele a tippligába, kivéve ha éppen a végeredmény típusú fogadások érnek csak.
Ezt már régebben én is felvetettem, de nem volt változás. A "kijátszására" van megoldást, szóval nem parás a dolog...
Annyi a dolog, hogy előtte teszel pl egy ázsiait vagy BTS-t, vagy bármi mást, aztán nem az számít bele a tippligába, kivéve ha éppen a végeredmény típusú fogadások érnek csak.
Én is ezt a taktikát választottam, hogy ne rontsam a teljesítményem PKR tippligában ahol a végeredményes fogadások számítanak. Ezért a Winamasters november 22-23-ra kiírt tippversenyben 1X2 leadott tippjeim előtt, mindig tettem egy nem végeredmény tipusú fogadást. De most úgy látom, hogy a később megtett 1X2 fogadásaimat rendszer a mégis beleszámolta a PKR tippligába. Kérhetném, hogy ezeket a tippeket töröljék? A Lazio-Juventus és a Schalke-Wolfsburg meccsekről lenne szó, illetve lehet, hogy még később a Videoton-Frencváros, Milan-Inter, Marseille-Bordeaux meccsekkel is lesz ilyen gond.
bendehal
2014.11.23, 10:59
Én is ezt a taktikát választottam, hogy ne rontsam a teljesítményem PKR tippligában ahol a végeredményes fogadások számítanak. Ezért a Winamasters november 22-23-ra kiírt tippversenyben 1X2 leadott tippjeim előtt, mindig tettem egy nem végeredmény tipusú fogadást. De most úgy látom, hogy a később megtett 1X2 fogadásaimat rendszer a mégis beleszámolta a PKR tippligába. Kérhetném, hogy ezeket a tippeket töröljék? A Lazio-Juventus és a Schalke-Wolfsburg meccsekről lenne szó, illetve lehet, hogy még később a Videoton-Frencváros, Milan-Inter, Marseille-Bordeaux meccsekkel is lesz ilyen gond.
De csak akkor ha elmegy. ;)
prigioni
2014.11.23, 12:08
Nem fogják törölni ez szinte biztos.
Volt már itt olyan, hogy rosszul kiértékelt tippet javítottak, a szabályzatban pedig úgy van, hogy mérkőzésenként az első leadott tippet veszik számításba. Illetve voltam hasonló szituációban nemrég, amikor egy kupajátékban meg a tippjátékban is ugyanarra a meccsre két tippet adtam le és akkor az elsőként leadott tippet beszámolták a tippjátékba, a másodiknak leadott végeredmény típusú tippet pedig a kupajátékba. Szóval jók az esélyeim szerintem. Én reménykedem.
HAHAHA!
Az utólag elment fogadásaimat nekem is törölhetik...
Azért ne hülyéskedjünk már :P
Nem az utólag elment fogadásokat szeretném, hogy töröljék, hanem az ugyanarra a meccsre időben később megtett fogadásokat. Egy napja még mintha tisztában lettél volna a szisztémával, amikor másnak is ajánlgattad, nem tudom azóta miken mehettél keresztül.
riverside
2014.11.23, 19:41
Engem akkor is zavar, hogy ömlesztve vannak a tippek, persze vannak kitételek, ami alapján egyik-másik tipp itt-vagy ott nem vehet részt, de amúgy nagyjából követhetetlen ez az egész. Főleg a tippliga profilom alatt, mert ott minden benne van, legalább ott lehetne szűrni, hogy melyik tippem melyik tippligában érvényes. Valamit kitalálhatna a 63 erre.
Lehet jó lenne. De én azt hiszem, hogy most vettem utoljára részt az ilyen háromesélyes PLUSZ játékokon. Nyilván a cél az, hogy minél megtippelhetetlenebb meccseket tegyenek bele, de emiatt szerintem szar is az egész. Szóval az én "nyereményemet" nektek adom :)
Maradok a tippligáknál...
Minden feladott tipp beleszámít a tippliga statisztikába, akár tippjátékról akár kupajátékról van szó. A szűrt profit számítási módszere egy adott mérkőzés esetében csak az először feladott tippet veszi figyelembe, természetesen ha különféle szűrési feltételek vannak megadva a tippligáknál, akkor azokat veszi figyelembe a rendszer, függetlenül attól, hogy az adott meccsre hányadikként érkezett be a kvalifikáló tipp. Indoklásos tippek, egy bizonyos bajnokságra/sorozatra vonatkozó tippek, vagy adott fogadási típusba tartozó tippek egyaránt lehetnek kvalifikációs kritériumok, amelyek alapján rangsorolódnak a játékosok egyes tippjátékokba. Természetesen egy azonos fogadási típusba tartazó tipp esetében az időben először feladott tippet veszi figyelembe a szűrt profit számítási módszere. Pl. ha egy mérkőzésen valaki először a hazai csapat győzelmére tippel, majd később a vendégcsapatéra, a szűrt profitjába a hazai győzelemre leadott tipp számít bele, míg az összesített tippliga statisztikájába mindkét tipp.
Akkor ha jól értelmezem, ha feladók ugyanarra a meccsre egy hendikepes meg egy gólos meg egy végeredményes tippet, akkor azok mind különféle tippligákban beleszámíthatnak? Illetve ha mondjuk el akarom kerülni, hogy egy kupajátékban leadott végeredményes tippjeim rontsák egy végeredményes (jelen esetben PKR) tippligában a statisztikám, akkor azt csak úgy tudom elérni, ha a kupajátékban megtett tipp előtt ugyanarra a meccsre mondjuk egy egységgel rakok egy végeredményes tippet is, és akkor az számít majd bele a tippjátékba egy egységgel, a kupajátékban leadott pedig tíz egységgel a kupajátékban?
Akkor ha jól értelmezem, ha feladók ugyanarra a meccsre egy hendikepes meg egy gólos meg egy végeredményes tippet, akkor azok mind különféle tippligákban beleszámíthatnak?
Igen, amennyiben a tippliga kiírásának megfelel egy tipp, akkor az beszámít annak az eredményébe akkor is, ha az adott meccsre korábban már tippeltél. Pl. írsz egy legalább 31 szavas indoklást egy tipphez, akkor az beszámít az indiklásos tippligába akkor is, ha előtte már három különböző tippet feladtál arra a meccsre indoklás nélkül.
Illetve ha mondjuk el akarom kerülni, hogy egy kupajátékban leadott végeredményes tippjeim rontsák egy végeredményes (jelen esetben PKR) tippligában a statisztikám, akkor azt csak úgy tudom elérni, ha a kupajátékban megtett tipp előtt ugyanarra a meccsre mondjuk egy egységgel rakok egy végeredményes tippet is, és akkor az számít majd bele a tippjátékba egy egységgel, a kupajátékban leadott pedig tíz egységgel a kupajátékban? Ha leadsz egy végeredményre vonatkozó tippet egy egységgel, akkor nem kell több végeredmény típusú tippet feladnod, ugyanis az a tipp fog beszámítani minden olyan játékba, ahova ez a kvalifikációs feltétel. Ha egy egységgel adod fel a tippet a tippliga rendszerében, akkor egy egységgel számít be a PKR tippligába, és 10 egységgel a kupajátékba. Ha a kupajátékban adod fel a tippet 10 egységgel, akkor a tippligába is így számolódik el.
Értem. Végül is ez volt ami igazán érdekelt, hogyha egy tippjátékba meg egy kupajátékba is számít egy leadott tipp, de nem vagyok biztos a kimenetelben, akkor úgy úszhatom meg a legkisebb veszteséggel egy esetleges negatív kimenetel esetén, ha egy egységgel leveszem a tippjátékban és akkor egyúttal már a kupajátékban is részt vesz a tipp tíz egységgel.
Mondjuk szerintem a tippliga kiírás nem elég egyértelmű ebből a szempontból, vagy én vagyok figyelmetlen, de ott csak annyit láttam erre vonatkozólag, hogy csak a mérkőzésre elsőként leadott tipp kerül bele a versenybe, amit azért többféleképpen is lehet értelmezni, én pedig pont rosszul tettem, szerencsére aztán nem volt nagy károm belőle. De így most már érthető a dolog.
prigioni
2014.11.25, 16:29
Remélem még gondolkoznak páran így,mert eddig egy tablet plusz.Ja és a hétvégi bayern-leverkusenre utazós játékban 2 meccs eltalálásával 20.helyezett tudtam lenni. Amivel persze semmit nem értem,de azért mégis.
riverside
2014.12.02, 18:08
Tippmixpro liga nem lesz decemberben? Csak a sok idióta irodás Tippligák? bet365 sincs... Na azt hiszem a 63-ról is elevezek. :(
Engem csak abból a szempontból érdekelne a PRO, hogy csak egyhónapos megállapodás volt? Én még nem regeltem oda, de ha spec lenne még később PRO liga, akkor mindenképp innen tenném meg.
Brutus99
2014.12.06, 13:54
Sziasztok. Az Unibetes tippjátékon 3. ként kvalifikáltatok, ennek ellenére a nyereményem még nem került a számlámon jóváírásra ennek mi az oka? Mikor kerül jóváírásra az összeg? Fizetem is be, és általatok nyitottam meg a számlámat is!
Üdv. T
Sziasztok. Az Unibetes tippjátékon 3. ként kvalifikáltatok, ennek ellenére a nyereményem még nem került a számlámon jóváírásra ennek mi az oka? Mikor kerül jóváírásra az összeg? Fizetem is be, és általatok nyitottam meg a számlámat is!
Üdv. T
Én sem kaptam meg még :)
Ilyenkor gondolj arra, hogy legalább vigyáznak a pénzedre ;)
Betvictoros nyereményt megkapta már valaki?
Persze, azonnal el is buktam :D
Promó cashként keresd a számládnál. Vidd az egered az aktuális egyenlegedre és akkor látni fogod, hogy Promo cash:... $/€
borisz18
2014.12.14, 14:29
Nálam is lehet valami probléma, mivel még én sem kaptam meg. (volt befizetésem novemberben)
Persze, azonnal el is buktam :D
Promó cashként keresd a számládnál. Vidd az egered az aktuális egyenlegedre és akkor látni fogod, hogy Promo cash:... $/€
Köszi, tudom ott kerestem, de nincs. Meg is lepődtem, mert a betvictor korán jóvá szokta írni a nyereményt.
Ha valaki úgy gondolja, hogy nem kapta meg valamelyik tippligában a nyereményét, akkor kérjük, hogy az info[kukac]hatharom[pont]com email címen jelezze nekünk.
Megkaptátok már a betvictor nyereményt? Van valami fejlemény az ügyben?
borisz18
2014.12.31, 02:07
Szerintem nálad is az lehet a probléma, ami nálam volt.
Úgy látom te is nyertél az októberi és a novemberi betvictor ligában is, ezért a novemberi nyereményt abban az esetben kaphatod meg, ha legalább az októberi Promo Cash értékében volt befizetésed a betvictorhoz.
Utólag nekem jóváírták, de közben a sportfogadás részről ok nélkül kitiltottak, így már sajnos nem tudom felhasználni.
Kedves norbi33!
Írj egy emailt az üggyel kapcsolatban az info@hatharom.com címre, és utánajárunk a betvictornál!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.