Teljes verzió megtekintése : Általános kérdések
kispaszti
2014.10.25, 20:19
Ide jöhet egyébként bármi.
Elsőként az lenne a kérdésem ha azt rakom meg hogy 75 perc után esik gól, akkor az 90 percig érvényes vagy
akár 90+2-ig ?. Ami ugye lehet a mérkőzés vége is, mivel mindig hosszabbítanak .
Példa rá a mai Arsenál meccs.
A rendes játékidő hosszabbítása beleszámít.
kispaszti
2014.10.27, 15:55
Kérdésem az lenne, ha megvásárolok egy pro tipp csomagot, akkor annak van időbeli felhasználási korlátja ?
Vagy korlátlanul akkor és amikor én akarom ,akkor kérem ki a tippet és használom el a csomagot.
Kérdésem az lenne ha megvásárolok egy pro tipp csomagot, akkor annak van időbeli felhasználási korlátja .
Vagy korlátlanul akkor és amikor én akarom akkor kérem ki a tippet és használom el a csomagot.
A vásárolt kreditek időkorlát nélkül felhasználhatók.
kispaszti
2014.10.27, 22:51
ty
kispaszti
2014.10.30, 10:44
Hogy tudom azt beállítani hogy kapjak emailt tipp érkezéséről? Úgy hogy amikor az oldalra lépek, én tudjam kivásárolni ne
legyen automatikusan kivásárolva.
Hogy tudom azt beállítani hogy kapjak emailt tipp érkezéséről? Úgy hogy amikor az oldalra lépek, én tudjam kivásárolni ne
legyen automatikusan kivásárolva.
Kedves kipaszti!
A tippekre való feliratkozás esetén automatikusan megvásárlásra kerülnek a tippek, ha nem akarod az összes junior tippet megvásárolni, akkor ne iratkozz fel. A junior tippekre feliratkozni itt tudsz: Junior tippmesterek (http://www.hatharom.com/protipp/csoportok/junior)
Kattints a jobb felső sarokban található zöld színű Feliratkozom rájuk! gombra.
kispaszti
2014.10.30, 11:49
Ok köszönöm de azért jó lenne, ha felvennétek a változtatási javaslatok közé.
kérdés: Hol találok olyan oldalt ,ahol mondjuk a meccs előtt már kikerül a kezdőcsapat összeállítása.? Vagy a várható kezdőcsapat.
Ok köszönöm de azért jó lenne, ha felvennétek a változtatási javaslatok közé.
kérdés: Hol találok olyan oldalt ,ahol mondjuk a meccs előtt már kikerül a kezdőcsapat összeállítása.? Vagy a várható kezdőcsapat.
Köszönjük a javaslatot, ennek megvalósítása tervben van.
Az eredmények (http://www.hatharom.com/livescore) aloldalon megtalálod a topbajnokságok meccseihez, a Bajnokok Ligája és Európa Liga-mérkőzésekhez a várható kezdőcsapatokat. Kattints a meccsek INFO gombjára, itt találsz várható kezdőcsapatot, illetve a különféle sérülteket, hiányzókat, valamint a mérkőzésre adott tippeket. Az esti Verona-Lazio meccs INFO oldala: Eredmények -Verona 0 - 0 Lazio- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1786057)
kispaszti
2014.11.01, 13:58
Kérdésem az lenne hogy szeretnék emailt váltani, de a másik email-re kapott linkre kattintva csak fehér képernyő jelenik meg.
Kérdésem az lenne hogy szeretnék emailt váltani, de a másik email-re kapott linkre kattintva csak fehér képernyő jelenik meg.
Kedves kispaszti!
A jelenlegi emailcímed vissza van igazolva, tehát nicns akadálya hogy azzal belépj, és tevékenykedj a hatharom.com-on. Jelezed, ha esetleg nem kapsz értesítést a tippekről.
kispaszti
2014.11.01, 15:53
Igen. De szerettem volna váltani egy másik email címre . És az új emailen kapott levélben írjátok hogy kattintsak a visszaigazoló linkre . De amikor katt akkor csak egy fehér képernyőre visz . Tippeket kapom, amikor kérem automatikusan, azzal nincs gond.
De még mindig nem az új emailre.
Pandimakaay
2014.11.01, 17:26
egy kérdésem lenne, ha ugye 10 pont a tét, és nekem az első meccs után 9,3 pontom van.. az hogy jöhetett ki? ugye 1 egész vmennyi tuti volt a Schalke re, akkor minimum 10 valamenyni pontomnak kellene lennie... rejtély... bundesliga tippverseny
Igen. De szerettem volna váltani egy másik email címre . És az új emailen kapott levélben írjátok hogy kattintsak a visszaigazoló linkre . De amikor katt akkor csak egy fehér képernyőre visz . Tippeket kapom, amikor kérem automatikusan, azzal nincs gond.
De még mindig nem az új emailre.
Az info@hatharom.com-ra küldd el nekünk az új emailcímedet és beállítjuk neked.
kispaszti
2014.11.03, 20:46
A protippeknél a tét meghatározása mi alapján kerül kiválasztásra? Valahol volt egy leírás csak nem találom.
A protippeknél a tét meghatározása mi alapján kerül kiválasztásra? Valahol volt egy leírás csak nem találom.
Itt találsz leírást. (http://www.hatharom.com/protipp/faq)
zsirkutya
2015.02.04, 20:36
Sziasztok
Azt szeretnem kérdezni,hogy volt mar valakinek szerencseje az úgynevezett "fixed match 100% sure" tippekhez??
Az egyik ismerősöm csábít,h próbáljuk ki ezek cirka €100-€300 tuti tippek amik általában a félidő/rendes játék idős fogadásra vonatkoznak 25+ oddsal?
Köszönöm
mr.blonde
2015.02.04, 20:46
Szia! ne dőljetek be ilyen oldalaknak, kamu. minimális téttel megrakják a nagy oddsos kimenetelek (napi több 10 szelvényről is beszélhetünk), aztán a találtat feltöltik a fb-oldalra/website-ra stb, majd beállítják "fixednek". A kíváncsiság kedvéért egyszer összedobtunk egy 100eurós tippre, közük nem volt ;)
Javi Moreno
2015.02.04, 22:29
Igen, nekem is volt egy ilyen esetem. 100 euróért árulta a tippet a srác, gondoltam, megpróbálom. Közöltem vele, hogy van 30 euróm a Skrillemen, ezt megkapja, ennél több nincs most fent. Természetesen így is belement. A tipp egy argentin bajnoki HT/FT 2/1-ese volt. Nos, félidőben 3-0- volt :)
Az embert hajtja a kíváncsiság, nem sajnáltam érte ennyi pénzt, hogy okosabb legyek egy tapasztalattal.
Rövidre zárva: akinek vannak ilyen információi, nincs szüksége rá, hogy x * 100 eurót behúzzon a tippért még pluszban.
GGGrande
2015.02.05, 22:43
A Balmaz-Putnok meg 6-1 lett. Nekem a bet365 nem is törölte és el sem számolta a fogadást. Nektek már törölte?
----
új infó: nekem ma reggelre jóváírták a nyereményt
A Balmaz-Putnok meg 6-1 lett. Nekem a bet365 nem is törölte és el sem számolta a fogadást. Nektek már törölte?
----
új infó: nekem ma reggelre jóváírták a nyereményt
Jóvá írták a nyereményt, szintúgy, mint a Körmend-Szolnokot, ahol később megcserélték a pályaválasztót, pedig ugyanott játszották le, ahol eredetileg ki volt írva. ;)
kispaszti
2015.02.15, 15:16
Várható mostanában vagy úgy általánosságban fórum életet felpezsdítő promó vagy ilyesmi.
Egyébként vannak free tippek vannak ligák , nem igazán értem
hogy más fórumokhoz képest miért ilyen kihalt a fórum részleg.
kispaszti
2015.02.18, 13:45
Ennyi!?
Hanyistok21
2015.02.20, 17:39
a stabil nyerőket tényleg mindenhonnan kitiltják vagy csak itt terjedt el ez pletyka?
a stabil nyerőket tényleg mindenhonnan kitiltják vagy csak itt terjedt el ez pletyka?
Csak itt terjed...
gólszerző
2015.02.20, 17:54
A betfairen és a pinnacle-n annyit nyersz amennyit akarsz, de az ázsiai irodákban is (pl. sbobet). A bet365 is totál megbízható, de máshonnan sem tiltanak ki, maximum korlátozzák a tétjeidet.
kispaszti
2015.03.02, 21:15
Várható mostanában vagy úgy általánosságban fórum életet felpezsdítő promó vagy ilyesmi.
Egyébként vannak free tippek vannak ligák , nem igazán értem
hogy más fórumokhoz képest miért ilyen kihalt a fórum részleg.
Erre még mindig nem jött válasz!
gabor1951
2015.03.28, 10:29
Üdv Admin.
A kérdésem a következő! Sok tippelhető liga mérközésnél, előfordúlhat, hogy tippelési korlátba ütközöm. Ha nem tudok minden mérközésre tippelni, a végeredménynél, hátrányba kerülök, a le nem adott tippek miat!
Persze, több alternatíva is létezik, hogy nem tippeleik minden csoportban, így értelem szerűen, a csoport mérkőzéseimre jut elég tippem!
Miért nem törlik a tippelési limitet?
Köszönöm a választ!
Üdv Admin.
A kérdésem a következő! Sok tippelhető liga mérközésnél, előfordúlhat, hogy tippelési korlátba ütközöm. Ha nem tudok minden mérközésre tippelni, a végeredménynél, hátrányba kerülök, a le nem adott tippek miat!
Persze, több alternatíva is létezik, hogy nem tippeleik minden csoportban, így értelem szerűen, a csoport mérkőzéseimre jut elég tippem!
Miért nem törlik a tippelési limitet?
Köszönöm a választ!
Mert akkor addig tök komolytalan lenne az egész... Aki nem jön ki havi 150 tippből, az csak vaktában tüzel ;)
gabor1951
2015.03.28, 16:05
Üdv Admin!
Ez a vélekedés is egy "alternatíva"!
Válaszát elfogadom, és köszönöm.
További jó munkát, és szép napot!
Üdv.
gabor1951
2015.03.30, 09:28
Üdv Admin.
Ha a napi limitet össze adom, akár hogyan számolom, nem jön ki nekem a havi limit! / Ne legyek pikirt!/
Matek az egzakt! A hathárom, szerencse játék!
Itt semmi sem tuti, itt minden lehet!
Ha van rá lehetőség! Ha adnak rá lehetőséget!
Ez is olyan mint a "vasárnapi nyitva tartás" !Még azt is eltudom képzelni, / alternatíva/, erre lehet tippelni, azokra nem! /ezek tippelhetnek, azok nem!/
Kösz, hogy végig olvasta polémiámat!
Üdv.
Szép napot.
Üdv Admin.
Ha a napi limitet össze adom, akár hogyan számolom, nem jön ki nekem a havi limit! / Ne legyek pikirt!/
Matek az egzakt! A hathárom, szerencse játék!
Itt semmi sem tuti, itt minden lehet!
Ha van rá lehetőség! Ha adnak rá lehetőséget!
Ez is olyan mint a "vasárnapi nyitva tartás" !Még azt is eltudom képzelni, / alternatíva/, erre lehet tippelni, azokra nem! /ezek tippelhetnek, azok nem!/
Kösz, hogy végig olvasta polémiámat!
Üdv.
Szép napot.
Kedves gabor1951!
Válaszoltunk az emailedre.
prigioni
2015.03.31, 09:45
Nem tudom miért lenne egyenesen arányos a napi limit a havi limittel? Vagy csak nekem tűnik ennyire evidensnek?
Sziasztok.Kérdésem lenne tapasztalt fogadókk felé.Fogadtam egy ma esti meccsre(pinnaclenél),azonban elhalasztották.Ilyenkor mi van a fogadásommal?Törlik és visszakapom a pénzem?Van lehetőség törlésre?Meg kell várni míg lejátszák?Fontos lenne egy gyors válasz vkitől aki már járt így.
Előre is köszönöm.
Sziasztok.Kérdésem lenne tapasztalt fogadókk felé.Fogadtam egy ma esti meccsre(pinnaclenél),azonban elhalasztották.Ilyenkor mi van a fogadásommal?Törlik és visszakapom a pénzem?Van lehetőség törlésre?Meg kell várni míg lejátszák?Fontos lenne egy gyors válasz vkitől aki már járt így.
Előre is köszönöm.
Sportáganként más a szabály és az se mindegy, hogy mikorra halasztották.
moroska1
2015.04.13, 20:23
Kérdés
Az ázsia hendi +2 és +2,5 az pontosan mit jelent?
gólszerző
2015.04.13, 23:51
Kérdés
Az ázsia hendi +2 és +2,5 az pontosan mit jelent?
A feltett téted egyik fele +2-es ázsiai hendikepen kerül megjátszásra, másik fele pedig +2.5-ös ázsiai hendin. Úgyis szokták jelölni, hogy +2.25
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy melyik oldal kínál statisztikai fogadási lehetőségeket (kapura lövések, labdabirtoklás, les stb...) a hétvégi bajnoki meccsekre is, nemcsak a BL-re (Unibet).
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy melyik oldal kínál statisztikai fogadási lehetőségeket (kapura lövések, labdabirtoklás, les stb...) a hétvégi bajnoki meccsekre is, nemcsak a BL-re (Unibet).
Régen az Expekt kínált Premier League-re, most nem tudom, hogy kínálnak-e.
Régen az Expekt kínált Premier League-re, most nem tudom, hogy kínálnak-e.
Köszi, utánanéztem, egyenlőre nem látom a lehetőségek között, de gondolom, ahogyan közeledik a hétvége, jobb esetben úgy nő a kínálat fogadás szempontjából.
Andersson04
2015.04.24, 00:48
A foci BL-ben ha két vagy több játékos azonos számú góllal végez, ki számít gólkirálynak? Aki először elérte azt a számot, vagy aki utoljára.
Az idei BL-ben pl Luiz Adriano 9 gólt lőtt, Messi-Ronaldo 8-8at, és Adrianóra még lehet 10x oddson is fogadni. Tehát nem lenne mindegy, hogy 1 vagy 2 góllal előzhetik-e meg őt :)
Köszönöm, aki biztos választ tud adni, esetleg forrásmegjelöléssel.
Javi Moreno
2015.04.24, 10:55
A foci BL-ben ha két vagy több játékos azonos számú góllal végez, ki számít gólkirálynak? Aki először elérte azt a számot, vagy aki utoljára.
Az idei BL-ben pl Luiz Adriano 9 gólt lőtt, Messi-Ronaldo 8-8at, és Adrianóra még lehet 10x oddson is fogadni. Tehát nem lenne mindegy, hogy 1 vagy 2 góllal előzhetik-e meg őt :)
Köszönöm, aki biztos választ tud adni, esetleg forrásmegjelöléssel.
A Bet365 rules-ainál találtam a tournament top goal scorernél, hogy amennyiben kettő vagy annál több játékos végez azonos számú góllal, úgy a feltett téted annyival osztódik, ahányan vannak az élen.
Tehát ha például megteszed 3000 forinttal Adrianót, de Ronaldo és Messi is 9-9 góllal végez, akkor a nyereményed csak 3000/3*1000, vagyis 10000 lesz, ami persze nem rossz. De én jelenleg melegnek érzem, hogy egyik sem lő legalább két gólt, főleg, mivel valószínűleg legalább az egyiknek (de akár mindkettőnek is) még 3-3 meccse van.
juannavi
2015.06.13, 17:02
Az oldal tetején reklámozzátok a lottoland weboldalt. Biztonságos, próbáltátok? Gondolom megbízható ha már itt fut nálatok, de azért egy kérdést megér a dolog.
Köszönöm!
kispaszti
2015.06.22, 09:01
Az oldalon jelenleg reklámozott Bet365 már blokkolva van ! Esetleg van valakinek másik elérhetősége?
Bumbanas
2015.06.22, 09:22
www.bet365.com (http://www.bet365.com) vagy www.788-sb.com (http://www.788-sb.com), de jelenleg karbantartás miatt nem működik.
Szerk.:
Most már nem működnek nekem a fentiek, viszont megy a www.365sb.com .
Szerencsejáték felügyelet meg bekaphatja a rossz cipőmet!
szabivill
2015.11.23, 20:52
Elgondolkoztam jó néhány dolgon, aztán gondoltam, hogy leírom ezt ide. Itt foglalkoznak hasonló témákkal.
Az utóbbi időkben már egyre jobb volt a helyzet, sikerült nyernem is. Látok sok lehetőséget és és vannak jó mérkőzések.
A hétvégére is volt így néhány ötletem aztán gondoltam megpróbálom, de nem gondoltam volna, hogy vesztenek ezek a csapatok (Sevilla, Arsenal, Valencia, Galata, Bilbao). Most így megint törlődtek a nyereményeim, megint hülyeséget csináltam.
Én próbálok hinni és megbízni a csapatokban, információk után nézni, de sokszor nem úgy alakul mint amire számítani lehet. Eléggé hektikus ez az egész és összezavarodok egy idő után.
Rengeteg olyan tipp és információ van az interneten ami nem éppen jó és meg is indokolják, aztán valaki meg el is hiszi. Lehet hogy bejönnek és van rajtuk pár % haszon, így kilóra is lehet nézni a tippeket.
Tegnap az Atleticót már meg sem próbáltam, pedig gondolkoztam rajta, meg az Intert sem. Az El Classicóról és a Bayernről is lemaradtam már többször, pedig annyira egyértelmű. Például mikor a Wolfsburggal játszottak a kupában, akkor is tudtam hogy gyengék.
Ezen kívül van egy csomó probléma, amihez nekem így nem sok közöm van, mégis ráömlesztenek az emberre egy csomó baromságot például a médián meg az interneten keresztül meg máshonnan is és nem nagyon lehet ezektől a dolgoktól megszabadulni.
Zozinho19
2015.11.24, 08:19
Ezért nehéz ez. Jönnek az infók számolatlanul, de nehéz eldönteni, hogy melyik áll a legközelebb a valósághoz. A honlapokon található "okosságok" egy része csak azért kerül bele egy cikkbe, hogy érdekességként tüntessék fel a hírt. Mondok egy példát: Több helyen jelent meg az, hogy Ronaldo ultimátumot adott Pereznek Benitezzel kapcsolatban, de nem tartom kizártnak, hogy a valóságban csak annyi hangzott el a portugáltól, hogy Beniteznek nem valók a rangadók, vagy valami ilyesmi. Mi meg kapjuk a puffasztott változatot, aztán a következő 2 meccsen nyer a Real 3+ góllal, amiből CR legalább 2-t szerez és azt olvassuk, hogy milyen jó a kapcsolat az edző és a világsztár között.
Aztán ott vannak a formák közötti különbségek, ami alapján az ember simán ítéli úgy, hogy az egyik csapat akár idegenben is jóval esélyesebb, aztán meg jön a pofára esés. Hosszú távon szerzett drága tapasztalat, hogy egy hétvégi dömping során sincs több, mint 5-6 meccs, amire érdemes fogadni.
szabivill
2015.12.13, 18:19
Kössz legalább a Reál az bejött, ez legalább egy jó tipp volt. Én is így gondoltam különben, hogy majd nyernek, aztán nem hagynak cserben.
Mondjuk a Sporting Gijon ellen nem győztek, de az egy ilyen csapatnál belefér.
Egyébként amit akkor buktam, azt már többször visszanyertem aztán meg többször visszabuktam. Egyszer csak visszajön talán.
Nem értem ezt hogy miért akadékoskodnak ennyire, de mindegy. Mindig futkorásszak a saját pénzem után.
szabivill
2015.12.13, 22:27
Én megpróbáltam sok mérkőzést megjátszani és egy csomót kockáztattam eddig a semmiért. Próba szerencse. Azért sok lehetőséget is elszalasztottam és ezért mérges is vagyok magamra, elkönnyelműsködtem sok mérkőzést.
Engemet ez már nem különösképpen érdekel, mert már régóta így van és valószínű hogy ennél hülyébb már nem leszek. :-)
Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Egyébként mintha már normálisabb lennék mint voltam, mintha jobban tudnék gondolkozni.
Én megpróbáltam sok mérkőzést megjátszani és egy csomót kockáztattam eddig a semmiért. Próba szerencse. Azért sok lehetőséget is elszalasztottam és ezért mérges is vagyok magamra, elkönnyelműsködtem sok mérkőzést.
Engemet ez már nem különösképpen érdekel, mert már régóta így van és valószínű hogy ennél hülyébb már nem leszek. :-)
Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Egyébként mintha már normálisabb lennék mint voltam, mintha jobban tudnék gondolkozni.
Mindenkinek eljön az az időszak, amikor lenyugszik, nekem 2-3 éve jött el. Onnantól teljesen máshogy fogadok, kevesebbet is stresszelek, ami nagyon fontos.
Hajrá, csak kitartóan! A legfontosabb, hogy a magánélet ne menjen rá a dologra.
felipemassa81
2015.12.16, 18:32
Helló! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ezekre a meccsekre, amik megjelennek a főoldalon, ingyenesen lehet tippelni vagy sem?(ezekre gondolok) várom válaszotokat! Köszönöm!120
Helló! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ezekre a meccsekre, amik megjelennek a főoldalon, ingyenesen lehet tippelni vagy sem?(ezekre gondolok) várom válaszotokat! Köszönöm!120
Ezekre és további meccsekre (http://www.hatharom.com/livescore) ingyenesen tudsz tippelni a tipp gombra kattintva. A tippjeid bekerülnek a különféle tippjátékok (http://www.hatharom.com/tippjatekok) rangsoraiba, amelyekkel ajándékokat nyerhetsz.
moroska1
2016.02.13, 11:38
Marathonbet ajánlott terem csak mert elég jó oddsokat látok rajta, de még soha nem keveredtem az oldalukra.
moroska1
2016.02.13, 11:40
Marathonbet ajánlott terem csak mert elég jó oddsokat látok rajta, de még soha nem keveredtem az oldalukra.
Nem vagyunk az országok közötti listában a reg oldalon...
szabivill
2016.04.03, 11:39
Készítettem egy számítási példát is:
A magasabb oddsokat is sok esetben mintha sokallnák a csapatok és nem akarják megadni. Sokszor még az 1,5 vagy 1,6 sem jön be, amin a 2 vagy 2,5-szeres is meglehetne.
A profitippen nekem is -3-as a ROI-m már vagy 200 tipp óta.
Végül is a Bayernen lehetett volna nyerni most is 8 % körül, de a 30-40% be szokott jönni általában. Ha 3-at nyerek és 1-et vesztek akkor meg nem nyertem csak kb. 10%-ot és 4 mérkőzést kockáztattam. De ha 4-ből csak 2-ő jön be, akkor már bukóban is vagyok. A mostani szériájuk az éppen ilyen.
Ez a 30-40% nyereség ez kevés ahhoz, hogy növekedjen a tőkém, leglább 60% 70% kellene átlagosan, hogy meglegyen a minimális növekedéshez.
Ezért nem sok egy-egy mérkőzésre akár az 1,8 vagy 2 feletti odds hosszú távon nézve, mert a bukó az leviszi és lesz olyan mérkőzés, ami nem fog bejönni és így sem garantált a növekedés hosszú távon.
Én hosszú távon ezt nem is tudom csinálni, mert csak néhány mérkőzést tudok megjátszani. A stresszt nem igazán bírom feldolgozni egy idő után.
szabivill
2016.04.03, 13:52
Például most a Bilbao már vezet a Granada ellen hazai pályán.
Mikor meg a Granada ellen játszottak idegenben és a Granada volt az utolsó helyezett, akkor meg vesztettek 2-0-ra. Miért nem tudták azt a mérkőzést megnyerni, eléggé gyengén is játszottak akkor ez is érthetetlen.
Azon meg buktam 150 ezret, ezt meg nem fogadtam meg, mert nem volt hozzá hangulatom, meg most szerkesztem a rovatot is.
Akkor most mégis megbízhatóak vagy akkor mi van. Egyébként gondoltam, hogy be fog jönni.
Ezt én is tapasztaltam már akár saját magamon is, hogy idegenben sokkal nehezebb a helyzet mint hazai pályán. Idegenben védekezni mennek a csapatok, nem tudnak olyan jól támadni, sokkal passzívabbak.
Például most a Bilbao már vezet a Granada ellen hazai pályán.
Mikor meg a Granada ellen játszottak idegenben és a Granada volt az utolsó helyezett, akkor meg vesztettek 2-0-ra. Miért nem tudták azt a mérkőzést megnyerni, eléggé gyengén is játszottak akkor ez is érthetetlen.
Azon meg buktam 150 ezret, ezt meg nem fogadtam meg, mert nem volt hozzá hangulatom, meg most szerkesztem a rovatot is.
Akkor most mégis megbízhatóak vagy akkor mi van. Egyébként gondoltam, hogy be fog jönni.
Ezt én is tapasztaltam már akár saját magamon is, hogy idegenben sokkal nehezebb a helyzet mint hazai pályán. Idegenben védekezni mennek a csapatok, nem tudnak olyan jól támadni, sokkal passzívabbak.
Nem lehet egy meccsekből következtetni semmire... Ráadásul pont a baszkok nagyon gyengék idegenben. Ráadásul a La Ligában messze nincsenek akkora különbségek az 5-6. helytől lefelé, mint más bajnokságokban.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.