Teljes verzió megtekintése : Comeon
Tisztelt hathárom!
A nevezett fogadóirodához regisztráltam az önök linkjén keresztül, majd befizettem 25€-t a +25€ bónuszra is igényt tartva szeptember 19.-én. Azonban még sem a befizetett összeg sem a bónusz nem jelent meg a számlámon. Már írtam többször az ügyfélszolgálatukra, de állandóan halogató, kitérő választ adnak. Megköszönném ha tudnának segíteni az ügyben.
Tisztelt hathárom!
A nevezett fogadóirodához regisztráltam az önök linkjén keresztül, majd befizettem 25€-t a +25€ bónuszra is igényt tartva szeptember 19.-én. Azonban még sem a befizetett összeg sem a bónusz nem jelent meg a számlámon. Már írtam többször az ügyfélszolgálatukra, de állandóan halogató, kitérő választ adnak. Megköszönném ha tudnának segíteni az ügyben.
Kérlek, írd ezt meg nekünk az info[kukac]hatharom[pont]com email címre, és írd bele az emailbe a Comeon felhasználóneved is!
Köszönöm! Már megoldódott a dolog.
Az oldalukon az vagyon írva hogy magyaroknak nem jár befizetési bónusz és a supportos (Emma) is megerősítette.Itt viszont az iroda ismertetőjében szerepel,le kéne venni mert ez így nem korrekt.
Mégegyszer átolvastam az ismertetőt és látom hogy jár ha tőletek regisztrálok.Akkor bocs az előző hozzászólásért.Befizetek Visával és remélem különösebb küzdelem nélkül megkapom.
Sikerült egy tartalmas félórát eltölteni az élő supportjukkal és nem jutottam semmire.Mint egy papagáj:magyaroknak nem jár,magyaroknak nem jár.Van értelme hogy levelet írjak?Tudtok segíteni?A profilomnál már megadtam az azonosítóm és az emailem is ugyanaz itt is mint a ComeOn-nál.
Comeon-ról szeretnék kifizetni skrill-re de nem tudok, tudna valaki segíteni ? Személyi,lakcím, meg skrill-ról képet már elküldtem nekik el is fogadták. De mikor kiválasztom, hogy skirll-re szeretnék kifizetni és beírom az összeget azt írja, hogy nincs skrill számla hozzá adva. Jó mondom, de nem is tudom hol hozzá adni. Esetleg valaki valami ötlet !
bendehal
2014.11.20, 18:03
Először be kell fizetni skrillről.
Nekem ment minden doksi, plussz telefon számot érvényesíteni kellet anélkül nem fizetnek ki.
Megvan minden telefonszám is email is. Be is fizetem.
bendehal
2014.12.01, 14:38
Adventi naptár itt is megy elvileg napi 10 freespint kapnak akiknek volt már befizetésük.
Nyereményt nem kell forgatni azonnal főszámlára megy. Érdemes 29$ adott.
Még egy dollárt sem nyertem :)
bendehal
2014.12.01, 21:38
Ilyen ez a pörö, de lesz jobb is. És csak nyerhetsz ez a lényeg :D
Tapasztalat
Befizettem bankkártyával 50€ a kezelési költség 2,5% 1,25€ volt
A bónusz egyből az egyenleghez csapódott. 300€ kell megforgatni min. 2 oddson kombi szelvényen.
Volt egy érdekes fogadásom kiváncsi leszek hogy értékelik ki. A kézi eb Mon-Spa kevés gólt várok 47,5 undert. Megfogadtam de ezt a határértéket az első félidőhöz írta. A teljes és a félidei gólarányok oddsai eltérőek. Szóval a helyes kiírás valami 23,5 under lett volna :)
A kezelőfeladat egyszerű, a bónuszforgatás érthető. Plusz találtam olyan kézi fogadási módot ami máshol sokkal alacsonyabb oddson van :)
Abban viszont segítséget kérnék, h ezeket a pontokat mire érdemes elkölteni? A nyerőgépes játékokat nem igazán vágom.
Biztos lehetsz benne, hogy törlik a fogadásod ;)
Egyébként nem törölték a fogadást. Mindkettő nyertes lett. :)
Bár valóban talány mi lett volna ha sok gól születik a rendes játékidőben.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.