PDA

Teljes verzió megtekintése : tipp értesítő

hippiasz
2014.09.25, 12:14
Hali
Az érdekelne, hogy van e olyan opció, hogy mikor valaki ki tesz egy tippet akkor miondjuk a telefonomon jöjjön egy üzenet, hogy időbe megtudjam tenni.

Admin
2014.09.25, 14:53
Hali
Az érdekelne, hogy van e olyan opció, hogy mikor valaki ki tesz egy tippet akkor miondjuk a telefonomon jöjjön egy üzenet, hogy időbe megtudjam tenni.

Kedves hippiasz!

Ha feliratkozol a tippmesterek csoportjára, akkor emailben azonnal értesítést kapsz minden feladott tippről. A jobb felső sarokban található Feliratkozom rájuk! gombra kell kattintanod: Junior tippmesterek (http://www.hatharom.com/protipp/csoportok/junior)

hippiasz
2014.10.03, 21:27
Az miért van, hogy néha nem kapok tipp értésítő emailt? Ma 2x se kaptam meg Tomi tippjeit csak itt látom, hogy automatikusan megvette.

Admin
2014.10.04, 13:10
Az miért van, hogy néha nem kapok tipp értésítő emailt? Ma 2x se kaptam meg Tomi tippjeit csak itt látom, hogy automatikusan megvette.

Kedves hippiasz!

Az értesítések a tipp érkezésekor azonnal küldésre kerülnek, nézd meg, nem került-e esetleg a spamek közé, vagy összevonva jelennek meg az új tippek érkezéséről szóló emailek.

hippiasz
2014.10.05, 11:55
Az történt, hogy telefonra nem jött meg az email. Aztán beléptem gépen a gmailembe és ott meg megjöttek a tipp értesítők az hogy lehet? Van netem a telefonon meg eddig jött simán nem volt gond.

Barna029
2014.10.05, 12:19
Az történt, hogy telefonra nem jött meg az email. Aztán beléptem gépen a gmailembe és ott meg megjöttek a tipp értesítők az hogy lehet? Van netem a telefonon meg eddig jött simán nem volt gond.
Nem frissítettél :D

hippiasz
2014.10.05, 12:48
Nem frissítettél :D

mit frissítsek azon a levélen ami nem érkezik meg?