Teljes verzió megtekintése : tipp értesítő
hippiasz
2014.09.25, 12:14
Hali
Az érdekelne, hogy van e olyan opció, hogy mikor valaki ki tesz egy tippet akkor miondjuk a telefonomon jöjjön egy üzenet, hogy időbe megtudjam tenni.
Hali
Az érdekelne, hogy van e olyan opció, hogy mikor valaki ki tesz egy tippet akkor miondjuk a telefonomon jöjjön egy üzenet, hogy időbe megtudjam tenni.
Kedves hippiasz!
Ha feliratkozol a tippmesterek csoportjára, akkor emailben azonnal értesítést kapsz minden feladott tippről. A jobb felső sarokban található Feliratkozom rájuk! gombra kell kattintanod: Junior tippmesterek (http://www.hatharom.com/protipp/csoportok/junior)
hippiasz
2014.10.03, 21:27
Az miért van, hogy néha nem kapok tipp értésítő emailt? Ma 2x se kaptam meg Tomi tippjeit csak itt látom, hogy automatikusan megvette.
Az miért van, hogy néha nem kapok tipp értésítő emailt? Ma 2x se kaptam meg Tomi tippjeit csak itt látom, hogy automatikusan megvette.
Kedves hippiasz!
Az értesítések a tipp érkezésekor azonnal küldésre kerülnek, nézd meg, nem került-e esetleg a spamek közé, vagy összevonva jelennek meg az új tippek érkezéséről szóló emailek.
hippiasz
2014.10.05, 11:55
Az történt, hogy telefonra nem jött meg az email. Aztán beléptem gépen a gmailembe és ott meg megjöttek a tipp értesítők az hogy lehet? Van netem a telefonon meg eddig jött simán nem volt gond.
Barna029
2014.10.05, 12:19
Az történt, hogy telefonra nem jött meg az email. Aztán beléptem gépen a gmailembe és ott meg megjöttek a tipp értesítők az hogy lehet? Van netem a telefonon meg eddig jött simán nem volt gond.
Nem frissítettél :D
hippiasz
2014.10.05, 12:48
Nem frissítettél :D
mit frissítsek azon a levélen ami nem érkezik meg?
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.