PDA

Teljes verzió megtekintése : Tippjátékok - 2014. augusztus

Admin
2014.08.06, 19:54
Tippligák

Augusztusban a legjobban tippelők összesen hét különböző tippligában mérhetik össze tudásukat, amelyeken közel 500 ezer forint értékű nyereménnyel (http://www.hatharom.com/2014/08/01/ingyen-penz-sportfogadashoz-augusztusban-is-jatssz-velunk-500-ezer-forinter) gazdagodhatnak.

Augusztusi tippligáink:

Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/190) - Időtartam: 2014. augusztus 1. - 2014. augusztus 31. - Díjazás: 400$

betway tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/194) - Időtartam: 2014. augusztus 1. - 2014. augusztus 31. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betway)

Betsson tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/192) - Időtartam: 2014. augusztus 1. - 2014. augusztus 31. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betsson)

PKR tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/195) - Időtartam: 2014. augusztus 1. - 2014. augusztus 31. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/pkr)

Betvictor - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/191) - Időtartam: 2014. augusztus 1. - 2014. augusztus 31. - Díjazás: 300$

LSbet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/193) - Időtartam: 2014. augusztus 1. - 2014. augusztus 31. - Díjazás: 300€ - Visszatérő terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/lsbet)

Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/189) - Időtartam: 2014. augusztus 1. - 2014. augusztus 31. - Díjazás: 15000 Ft

Jó tudni!

I. Tippek maximális száma per nap és per hónap

2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.

II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!

Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.

Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

III. Szűrt profit/ROI számítási mód

A játékosokat a szűrt profitjuk vagy ROI-juk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.

------------------------------------------------------

Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)

Manesz
2014.08.07, 10:26
Tisztelt Admin!
Lehet már tudni, hogy ebben a szezonban is lesz-e Bundesliga-totó játék?
A választ előre is köszönöm! :)

Admin
2014.08.07, 11:19
Tisztelt Admin!
Lehet már tudni, hogy ebben a szezonban is lesz-e Bundesliga-totó játék?
A választ előre is köszönöm! :)
Kedves Manesz!

Egyelőre biztosat nem tudunk ígérni, de szeretnénk, ha ismét megrendezésre kerülne egy egész szezonon át tartó sorozat, mint a Bundesliga-totójáték.

alma2005
2014.08.08, 12:32
Akárhányszor megnézem a tippjáték összesített eredményét,mindig más az eredmény.Tegnap még 514 pontom volt,ma csak 505.Új játék nem indult.Mi az ok?

Admin
2014.08.08, 17:08
Akárhányszor megnézem a tippjáték összesített eredményét,mindig más az eredmény.Tegnap még 514 pontom volt,ma csak 505.Új játék nem indult.Mi az ok?

Az egyes mérkőzések kiértéklése nem azonnal a lefújás után történik meg, hanem sokszor csak a következő napon, ezért változhat a pontszámod.

kobold
2014.08.13, 11:16
Üdv,

Tegnap lejátszott tippem jó volt, de visszakaptam a tétet. Ránéznétek?
Finnország - Kakkonen - Kelet Atlantis - JaPS HT/FT X/1
Köszönöm.

Szabadim91
2014.08.14, 10:03
Üdv, betssont használja már valaki? Mer én be sem tudok lépni az oldalra, egyszerűen nem tölti be semmilyen böngészőben sem.

Tibke
2014.08.14, 16:21
Üdv, betssont használja már valaki? Mer én be sem tudok lépni az oldalra, egyszerűen nem tölti be semmilyen böngészőben sem.

Nem is fogod tudni használni, mivel 90 napra blokkolták.

Szabadim91
2014.08.14, 18:47
akkor értek mindent, de legalább odaírhatnák a tippliga leírásához, hogy ne is próbálkozzon senki...

Admin
2014.08.14, 19:42
akkor értek mindent, de legalább odaírhatnák a tippliga leírásához, hogy ne is próbálkozzon senki...

Mindenki nyugodtan játsszon a tippligában. A Betsson honlapja a Tor böngésző használatával zökkenőmentesen elérhető. Részletes leírás itt található. (http://www.hatharom.com/2014/07/16/ime-a-megoldas-a-blokkolt-honlapok-eleresere)

Admin
2014.08.14, 20:37
Üdv,

Tegnap lejátszott tippem jó volt, de visszakaptam a tétet. Ránéznétek?
Finnország - Kakkonen - Kelet Atlantis - JaPS HT/FT X/1
Köszönöm.

Kedves kobold!

A félidős fogadásokat nem minden esetben tudja kiértékelni a rendszer, ezekben az esetekben a tét visszaírásra kerül (a félidei eredménynél 0-0 szerepel ilyenkor). Erre a mérkőzésre igaz ez a tétel. A tipp leadásánál minden esetben felhívjuk a figyelmedet erre, tehát a félidőt is érintő fogadásoknál számolni kell ezzel a lehetőséggel. Ha vesztes lett volna a tipp, szintén visszaadjuk a tétet.

Megértésedet köszönjük, további jó játékot kívánunk!

kobold
2014.08.14, 22:42
Kedves kobold!

A félidős fogadásokat nem minden esetben tudja kiértékelni a rendszer, ezekben az esetekben a tét visszaírásra kerül (a félidei eredménynél 0-0 szerepel ilyenkor). Erre a mérkőzésre igaz ez a tétel. A tipp leadásánál minden esetben felhívjuk a figyelmedet erre, tehát a félidőt is érintő fogadásoknál számolni kell ezzel a lehetőséggel. Ha vesztes lett volna a tipp, szintén visszaadjuk a tétet.

Megértésedet köszönjük, további jó játékot kívánunk!Elfogadom, de nem értem, az egyik tippet ki tudja értékelni a rendszer, a másikat meg nem.

gherry
2014.08.15, 20:15
Tisztelt Admin!
Előfordult a szokásos probléma az új irodákkal,akikkel kapcsolatban vannak.Jelenleg a PKR irodába regisztráltam,a szokásos módon,befizettem,fogadtam(kicsit bátrabb szelvényt raktam,gondolván,ha veszít akkor visszakapom a pénzt).Ez sajnos nem így történt,felvettem velük a kontaktot,szerencsémre megint kifogtam egy agyoniskolázottat(elnézést a kifejezésért,de a sokadik alkalom után,ezt gondolom),belöki nekem a dumát,hogy életében nem hallott a visszafizetési bónuszról,sem a Hatharom.hu-ról.belinkeltem neki,lefordítva az ezen az oldalon található szöveget a bónuszról,de én lettem lehülyézve majdnem szó szerint.Az egyik ami aggaszt,hogy ha ezt tudom akkor olyan szelvényt adok fel,ami biztosabb lett volna,másik az,hogy egy kőkorszaki a sportfogadás része(nem önök a hibásak ebben).Nem a pénzemet sajnálom,nem nagy összegről beszélünk,de akkor semmi értelme nem volt végig csinálnom az egészet.Nem tudom,mit jeleztek vissza,hogy erről a linkről regisztráltam e vagy sem,ebben biztos vagyok,hogy mindent úgy csináltam eddig,hisz akkor a többi fogadóiroda sem igazolta volna vissza.Lényeg,hogy megkérném önöket,kérdezzenek rá és mondják el nekik,hogy van a hatharom.hu és a PKR-val egy közös promóció,sziveskedjenek elfogadni és nem szórakozni másnak a pénzével.Köszönöm!
U.i.:Elnézést ha helyenként kicsit durván fogalmaztam,igyekeztem visszafogni magam,de nem az első és nem is a második alkalom,mikor így szórakoznak velem,és a végén rájönnek mindig,hogy mi is a történet.És nem adtam meg egy házi állatom nevét sem regisztrációkor,mert ezzel fárasztott egy 10 percig,miután sikerült felfogni a kis agyával,hogy tényleg nem adtam meg olyat :)
felhasználónevem az oldalon:gherry8

Admin
2014.08.18, 11:29
Elfogadom, de nem értem, az egyik tippet ki tudja értékelni a rendszer, a másikat meg nem.

Van néhány alsóbb osztályú bajnokság, amelyhez csak végeredmény áll az automatkius rendszer rendelkezésére, amely ez alapján a végeredményre vonatkozó fogadásokat ki tudja értékleni, de azoknál a tippeknél, amelyek a félidei állást is figyelembe veszik, a tét visszajár.

Admin
2014.08.18, 18:21
Tisztelt Admin!
Előfordult a szokásos probléma az új irodákkal,akikkel kapcsolatban vannak.Jelenleg a PKR irodába regisztráltam,a szokásos módon,befizettem,fogadtam(kicsit bátrabb szelvényt raktam,gondolván,ha veszít akkor visszakapom a pénzt).Ez sajnos nem így történt,felvettem velük a kontaktot,szerencsémre megint kifogtam egy agyoniskolázottat(elnézést a kifejezésért,de a sokadik alkalom után,ezt gondolom),belöki nekem a dumát,hogy életében nem hallott a visszafizetési bónuszról,sem a Hatharom.hu-ról.belinkeltem neki,lefordítva az ezen az oldalon található szöveget a bónuszról,de én lettem lehülyézve majdnem szó szerint.Az egyik ami aggaszt,hogy ha ezt tudom akkor olyan szelvényt adok fel,ami biztosabb lett volna,másik az,hogy egy kőkorszaki a sportfogadás része(nem önök a hibásak ebben).Nem a pénzemet sajnálom,nem nagy összegről beszélünk,de akkor semmi értelme nem volt végig csinálnom az egészet.Nem tudom,mit jeleztek vissza,hogy erről a linkről regisztráltam e vagy sem,ebben biztos vagyok,hogy mindent úgy csináltam eddig,hisz akkor a többi fogadóiroda sem igazolta volna vissza.Lényeg,hogy megkérném önöket,kérdezzenek rá és mondják el nekik,hogy van a hatharom.hu és a PKR-val egy közös promóció,sziveskedjenek elfogadni és nem szórakozni másnak a pénzével.Köszönöm!
U.i.:Elnézést ha helyenként kicsit durván fogalmaztam,igyekeztem visszafogni magam,de nem az első és nem is a második alkalom,mikor így szórakoznak velem,és a végén rájönnek mindig,hogy mi is a történet.És nem adtam meg egy házi állatom nevét sem regisztrációkor,mert ezzel fárasztott egy 10 percig,miután sikerült felfogni a kis agyával,hogy tényleg nem adtam meg olyat :)

Utánakérdezünk ennek a PKR-nél, és hamarosan jelentkezni fogunk.

Admin
2014.08.21, 14:46
Tisztelt Admin!

A PKR-től azt a választ kaptuk, hogy beállították a freebet-et, és elnézést kérnek a kellemetlenségért.

Szabadim91
2014.08.21, 19:35
üdv, a bundesliga totó tippjei beleszámítanak majd a többi tippligába is?

Admin
2014.08.21, 20:09
üdv, a bundesliga totó tippjei beleszámítanak majd a többi tippligába is?

Igen, mivel ez nem totó, hanem odds alapú tippjáték, ezért az összesített tippstatisztikákba is beleszámít, és egyéb kvalifikációs feltételek teljesítése esetén tippliga nyereményekre is feljogosít.

Szabadim91
2014.08.21, 22:47
na az szép, akkor megkérhetném az adminok valamelyikét, hogy törölje az összes élő bundesliga tippem?
Előre is köszönöm!

Admin
2014.08.22, 10:52
na az szép, akkor megkérhetném az adminok valamelyikét, hogy törölje az összes élő bundesliga tippem?
Előre is köszönöm!

A tippek törlésésre nincs lehetőség, megértésedet köszönjük.

Szabadim91
2014.08.22, 11:55
Na ezt akkor megszvívtam mint a torkosborz. Másk kérdés: Befizettem a betsson-hoz 20 eurót, még nem kaptam semmi első befizetés bónuszt, írtam is chaten nekik, asszondták ők nem tudnak erről, ezért forduljak hozzátok. Remélem tudtok ezügyben is segteni. Előre is köszi.

Admin
2014.08.22, 15:24
Na ezt akkor megszvívtam mint a torkosborz. Másk kérdés: Befizettem a betsson-hoz 20 eurót, még nem kaptam semmi első befizetés bónuszt, írtam is chaten nekik, asszondták ők nem tudnak erről, ezért forduljak hozzátok. Remélem tudtok ezügyben is segteni. Előre is köszi.
Utánajárunk a Betsonnál, és visszajelzünk, addig is kérjük szíves türelmedet!

balint4991
2014.08.22, 20:27
Tisztelt Admin!

Én is olyan problémával jelentkezem, mint a Gherry nevű felhasználó, vagyis, hogy én sem kaptam vissza PKR sportfogadó irodánál a freebetemet, egészen pontosan 25$-t. A Részvételi feltételeket betartva tettem meg a fogadást, de már egy jó ideje nem érkezett meg az összeg a számlámra. Kérem Önöket, hogy nézzenek utána a dolognak, mert kissé bosszantó, hogy ennyi idő eltelt és a pénzem meg sehol.
A felhasználónevem: balint4991

Zozinho19
2014.08.23, 02:31
A Bundesliga totó nem maradhatna totójáték a jövőben? Gyanítom, hogy ez az idény már így fog lemenni, de nekem jobban tetszene, ha a totó nem keveredne a tippligákkal!
Üdv: Zozinho19

Admin
2014.08.24, 00:07
Tisztelt Admin!

Én is olyan problémával jelentkezem, mint a Gherry nevű felhasználó, vagyis, hogy én sem kaptam vissza PKR sportfogadó irodánál a freebetemet, egészen pontosan 25$-t. A Részvételi feltételeket betartva tettem meg a fogadást, de már egy jó ideje nem érkezett meg az összeg a számlámra. Kérem Önöket, hogy nézzenek utána a dolognak, mert kissé bosszantó, hogy ennyi idő eltelt és a pénzem meg sehol.

A betsson felé jelezzük a problémát, köszönjük a türelmedet!

Ivett1
2014.08.24, 11:04
Sziasztok most már van az úgynevezett Bundesliga kupa játék is. Miért nem lehet akkor a tippek számát növelni? Vagy azt teljesen külön kezelni. Így ha tippelek a kupa játékra is alig marad lehetőségem többi tippligára. PL. ahol gólok száma alatt-fölött stb. számítanak.
Én nem szívesek tippelek Német meccsekre de így a játék miatt rákényszerülök. Szinte esély nincs más ligákban érvényesülni.

Admin
2014.08.24, 12:19
A Bundesliga totó nem maradhatna totójáték a jövőben? Gyanítom, hogy ez az idény már így fog lemenni, de nekem jobban tetszene, ha a totó nem keveredne a tippligákkal!
Üdv: Zozinho19

Sziasztok most már van az úgynevezett Bundesliga kupa játék is. Miért nem lehet akkor a tippek számát növelni? Vagy azt teljesen külön kezelni. Így ha tippelek a kupa játékra is alig marad lehetőségem többi tippligára. PL. ahol gólok száma alatt-fölött stb. számítanak.
Én nem szívesek tippelek Német meccsekre de így a játék miatt rákényszerülök. Szinte esély nincs más ligákban érvényesülni.

A havi tipplimitet szeptembertől felemeljük 150-re, így lesz lehetőség bőven tippelni a különféle tippjátékokban.

balint4991
2014.08.25, 17:16
A betsson felé jelezzük a problémát, köszönjük a türelmedet!

Csak egy észrevétel :) a PKR irodájána szóljanak, ne a Betsonnak.

Admin
2014.08.25, 19:39
Csak egy észrevétel :) a PKR irodájána szóljanak, ne a Betsonnak.

Természetesen a PKR-nek jeleztük a problémát :)

Szabadim91
2014.08.26, 21:24
üdv, van már valami fejlemény?

Zozinho19
2014.08.28, 16:46
A havi tipplimitet szeptembertől felemeljük 150-re, így lesz lehetőség bőven tippelni a különféle tippjátékokban.

Nekem nem az a problémám, hogy nem marad elég tipplehetőség a tippligára, hanem az, hogy ebben a rendszerben valaki az összes meccset meglepetésre veszi és bejön 3, akkor már nagyobb profitot érhet el, mint az, aki esetleg bőven szán időt a mérkőzések megtippelésére, a telitalálat reményében! Egyszerűsítve: a meglepetésvadász a 3 találatával több pontot tud szerezni, mint aki 6 vagy 7 találattal a totójátékban jobb eredményt tudna felmutatni! Ez a szorzókon alapuló tippjáték sokkal inkább passzolna a BL és/vagy az EL sorozathoz!

Admin
2014.08.28, 17:17
üdv, van már valami fejlemény?

Sajnos még nem kaptunk választ a Betsson-tól, de megpróbáljuk megsürgetni őket.

Szabadim91
2014.08.28, 20:07
Sajnos még nem kaptunk választ a Betsson-tól, de megpróbáljuk megsürgetni őket.

Köszi, meg akkor a befizetésemet is csekkoljátok le, meg a 63 linkes regemet, szeretnék még mindenképp kvalifikálni az augusztusi tippligába.

Admin
2014.08.28, 21:16
Tisztelt Admin!

A PKR javította a hibát, jóváírták a freebet-et, és elnézést kérnek a kellemetlenségért!

Admin
2014.08.28, 21:19
Köszi, meg akkor a befizetésemet is csekkoljátok le, meg a 63 linkes regemet, szeretnék még mindenképp kvalifikálni az augusztusi tippligába.

Természetesen ellenőriztetni fogjuk a Betsson regisztrációd és befizetésed is. A tippligákat addig nem szoktuk lezárni, amíg függőben lévő ellenőrzések vannak, hogy senki se maradjon le egy esetleges nyereményről.

borisz18
2014.08.31, 17:32
Tisztelt Admin!

A Betway tippliga díjazása kétféleképpen van feltüntetve: a tippliga díjazás menüpontjában 1. hely: 40$, 2. hely: 30$, 3. hely: 20$, 4. hely: 15$, 5. hely: 10$... míg a táblázatban 1. hely: 35$, 2. hely: 30$, 3. hely: 25$, 4. hely: 20$, 5. hely: 15$... szerepel.
Melyik a helyes?
Köszi előre is!

Pancser
2014.09.01, 09:00
Tisztelt Admin!
Nem türelmetlenkedek csak segítségképpen jelzem hogy rajtatok keresztül regeltem a múlt hónapban az LSbet-re és be is fizettem (egy részét már el is vesztettem :( ).Szóval a nyereményosztásnál majd ne felejtsetek ki :D.
Kösz.
Pancser

Admin
2014.09.01, 10:15
Tisztelt Admin!

A Betway tippliga díjazása kétféleképpen van feltüntetve: a tippliga díjazás menüpontjában 1. hely: 40$, 2. hely: 30$, 3. hely: 20$, 4. hely: 15$, 5. hely: 10$... míg a táblázatban 1. hely: 35$, 2. hely: 30$, 3. hely: 25$, 4. hely: 20$, 5. hely: 15$... szerepel.
Melyik a helyes?
Köszi előre is!
Kedves borisz18!

Köszönjük az észrevételt, a táblázatban szereplő összegek az irányadóak (35, 30, 25), javítottuk a kiírást.

Admin
2014.09.01, 12:16
Tisztelt Admin!
Nem türelmetlenkedek csak segítségképpen jelzem hogy rajtatok keresztül regeltem a múlt hónapban az LSbet-re és be is fizettem (egy részét már el is vesztettem :( ).Szóval a nyereményosztásnál majd ne felejtsetek ki :D.
Kösz.
Pancser

A tippligákat addig nem szoktuk lezárni, amíg függőben lévő ellenőrzések vannak, hogy senki se maradjon le egy esetleges nyereményről.

lackozs90
2014.09.02, 09:35
Udv Admin, szeptemberben nem lesz bet365 tippliga?? vagy meg azert nem erheto el mert meg zajlik az elozo honap kiertekelese?

Majka28
2014.09.02, 11:51
Hello!

Nyertem a Bet365 ligában a kérdésem az lenne mikor írják jóvá?

prigioni
2014.09.02, 17:10
Hónap közepe körül.

benwade00
2014.09.03, 14:46
Hello!
2. lettem az augusztusi betway tippligában,és mint látom a nyereményem kifizetése a betway számlámra történne,azonban ezek a gyökerek minden ok nélkül zárolták a számlámat.kb 3 meccsre fogadtam ott nem túl nagy összeggel,single fogadás,de mégcsak nem is arb-os oddsok voltak.Most akkor nem fogom megkapni a nyereményemet?légyszíves találjatok valami korrekt megoldást.köszönöm előre is.

xxx352
2014.09.03, 15:45
Mikor lesz legközelebb Bet365 tiplliga?

Noemail
2014.09.04, 21:33
Hello!
2. lettem az augusztusi betway tippligában,és mint látom a nyereményem kifizetése a betway számlámra történne,azonban ezek a gyökerek minden ok nélkül zárolták a számlámat.kb 3 meccsre fogadtam ott nem túl nagy összeggel,single fogadás,de mégcsak nem is arb-os oddsok voltak.Most akkor nem fogom megkapni a nyereményemet?légyszíves találjatok valami korrekt megoldást.köszönöm előre is.

Rákérdeztél már az ügyfélszolgálaton, hogy miért zárolták a számlád, nem?
Multiacc? :)
Ahogy tapasztalom ill ismerőseim mondják, a betway korrekt iroda. Elég jók az oddsok és a kínálattal sincs gond.

Noemail
2014.09.04, 21:33
Köszönet az LSbet nyereményért, nekem már megérkezett. Elég jól váltották az eurót ;)

Szini
2014.09.04, 22:26
Nekem meg nem jott semmi. Hol latod a nyeremenyt, a Skrillen?

Szini
2014.09.04, 22:28
A Betsson tippliga vegeredmenye miert nincs kihirdetve? Ott is jol alltam.

benwade00
2014.09.05, 01:17
Persze rákérdeztem,de nem adtak konkrét választ,valami olyasmi hogy a fogadási szokásaim nem megszokottak a betwayen.Nem vgyok perfekt angolból de ez volt az indok.Biztos nem tetszett nekik h nem 5ös kötésezek:D.Dehogy semmi multiacc ide is csak a tippliga miatt regeltem,amúgy csak Pinnyn játszom.De legalább kifizettek tisztességgel...

Noemail
2014.09.05, 15:10
Nekem meg nem jott semmi. Hol latod a nyeremenyt, a Skrillen?

Mint ahogy a tippliga kiírásában szerepel: "A nyeremények kifizetése a díjazottak LSbet-számlájára történik Free Bet formájában."

Szini
2014.09.05, 15:34
No akkor én még nem kaptam meg...

jahhi888
2014.09.05, 16:38
Szia Admin !
Én 10$-t nyertem a PKR bajnokságban , de se a havi összesítésben nincs feltüntetve , se a Skrill-re nem kaptam meg !
Kérném nézz utána !
Köszönöm : Jahhi888

Noemail
2014.09.05, 17:22
Szia Admin !
Én 10$-t nyertem a PKR bajnokságban , de se a havi összesítésben nincs feltüntetve , se a Skrill-re nem kaptam meg !
Kérném nézz utána !

"A tippliga véget ért, de mivel a kvalifikációs feltételek még ellenőrzés alatt vannak, így a hivatalos végeredmény változhat!"

newlbot
2014.09.06, 08:12
Üdv.

Én a PKR Tippliga iránt érdeklődnék, ugyanis a regisztrációm a hatharom.hu által van, és volt is befizetésem az előző hónapban, a szűrt ROI-mis nagyobb, mint 0, és kellő mennyiségű tippem is van, még se kvalifikáltam, mi lehet a gond?

prigioni
2014.09.08, 10:45
Az Ls-bet nyeremény már láttam, hogy valakinek megérkezett, nekem miért nem?Köszi

rocket
2014.09.08, 12:10
LSbet nyeremény freebetként jön, de főszámlához csapják, és utána az első megtett fogadás freebetként lesz elszámolva. Nekem már negyedikén beírták. Érdemes lehet megnézni a historyt, hogy ott van e nyoma.

prigioni
2014.09.08, 15:40
Így sincs semmi.Na mindegy.5 dollár, nem sok.

gherry
2014.09.08, 18:32
Valakinek jóváírták már Betway-en?
Ha nem,akkor mikorra várható?
Köszi :)

Admin
2014.09.08, 19:04
Az Ls-bet nyeremény már láttam, hogy valakinek megérkezett, nekem miért nem?Köszi

Az LSBet szabályzata alapján minden nyereményhez külön befizetés kell, azaz a tippligánk esetében is minden hónapban be kell fizetni minimum €20-t a nyereményhez. Ha ezt megteszed, utólag meg fogod kapni a freebetet. (Természetesen ebben az esetben a szeptemberi tippliga esetleges nyereményéhez újra be kell majd fizetni)

Admin
2014.09.08, 19:09
Üdv.

Én a PKR Tippliga iránt érdeklődnék, ugyanis a regisztrációm a hatharom.hu által van, és volt is befizetésem az előző hónapban, a szűrt ROI-mis nagyobb, mint 0, és kellő mennyiségű tippem is van, még se kvalifikáltam, mi lehet a gond?

Az PKR tájékoztatása alapján azt az információt kaptuk, hogy hozzánk vagy csatolva, azonban augusztus 20-án még azt írták, hogy nem fizettél be, a hónap hátralevő részében pedig nem kaptunk tőled arra utaló jelzést, hogy befizettél volna.

Le fogjuk ellenőriztetni a PKR-el, hogy valóban volt-e befizetés, és amennyiben igen, úgy természetesen jár a nyeremény.

benwade00
2014.09.08, 19:36
Én sem kaptam még semmit,pedig be is fizettem.

jahhi888
2014.09.10, 16:32
Szia Admin !
Én is nyertem az LSBET-en 5 euró Free Bet nyereményt , de ha jól olvasom , csak akkor kapom meg , ha befizetek 20 eurót a számlámra ?

benwade00
2014.09.10, 17:25
Ezt én is megkérdezném,ha pl ma befizetek 20eurot megkapom a freebetet?

Admin
2014.09.11, 16:25
Igen, ha befizettek, akkor jogosultak lesztek, de ebben az esetben az esetleges szeptemberi tippliga nyereményért újra be kell majd fizetni. Ha megvan a befizetés, és nem íródna jóvá automatikusan a freebet, akkor kérünk titeket, hogy e-mailben jelezzétek!

prigioni
2014.09.12, 08:40
Úgy számolok, hogy ma megérkezik a bet365 liga nyereménye.Jó lenne már!

knikol
2014.09.17, 16:57
-

gherry
2014.09.18, 21:03
Tisztelt Admin!
Egy kérdés,Betway által szponzorált tippligában elértem fizetős helyezést,de a figyelmemet elkerülte,az,hogy nem fizettem be augusztus hónapban az irodában,utólag lehet teljesíteni?
Másik kérdésem,Pinnacle irodával kapcsolatosan teljesítettem a feltételeket,de jelenleg nem szereplem kvalifikáltként.

prigioni
2014.09.19, 12:52
Az létezik, hogy a múlt hónapban nyert 15 dollárom mobil és táblagép bónusz formájában jelent meg a bet365-nél?Nem örülök neki, ha így van.

Admin
2014.09.19, 18:33
Tisztelt Admin!
Egy kérdés,Betway által szponzorált tippligában elértem fizetős helyezést,de a figyelmemet elkerülte,az,hogy nem fizettem be augusztus hónapban az irodában,utólag lehet teljesíteni?
Másik kérdésem,Pinnacle irodával kapcsolatosan teljesítettem a feltételeket,de jelenleg nem szereplem kvalifikáltként.

A Betway nyereményednek utánakérdezünk, a Pinnacle tippligában pedig már kvalifikáltként szerepelsz.

Admin
2014.09.19, 18:36
Az létezik, hogy a múlt hónapban nyert 15 dollárom mobil és táblagép bónusz formájában jelent meg a bet365-nél?Nem örülök neki, ha így van.

Úgy tudjuk még nem fizették ki az augusztusi bet365 tippliga nyereményeit, szóval ez más bónusz lehet.

Zozinho19
2014.09.19, 18:54
Nekem megjött már egy pár napja,nincs egy hete, és sima bónuszként kellett igényelnem!

newlbot
2014.09.28, 19:41
Nekem még nem jött meg a bet365-re az 5 USD, és azt mondták, hogy nem szerepelek a nyertesek listáján.

Admin
2014.09.29, 15:36
Nekem még nem jött meg a bet365-re az 5 USD, és azt mondták, hogy nem szerepelek a nyertesek listáján.

Utánakérdezünk ennek a bet365-nél, és hamarosan jelentkezünk.

Kérünk mindenkit, hogy a jövőben az ilyen jellegű problémákat az info[kukac]hatharom[pont]com címen emailben jelezze!