Teljes verzió megtekintése : Tippjátékok - 2014. június
Vb-tippjáték
A foci-vb-re nagyszabású tippjátékot indítunk, melynek összdíjazása 750 forint. A bet-at-home által támogatott tippjátékban 50 díj, három iPad Air, szurkolói relikviák és ingyen sportfogadó tőke kerül szétosztásra! A részleteket és a játék pontos menetét ebben a cikkben (http://www.hatharom.com/2014/06/05/750-ezer-forint-erteku-nyeremenyeso-a-foci-vb-alatt) olvashatod el, tippeléshez pedig látogass el a vb-tippjáték oldalára (http://www.hatharom.com/kupajatek/vb-2014)!
Tippligák
Júniusban a legjobban tippelők összesen hét különböző tippligában mérhetik össze tudásukat, amelyeken több mint 400 ezer forint értékű nyereménnyel gazdagodhatnak.
Júniusi tippligáink:
Betclic tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/180) - Időtartam: 2014. június 4. - 2014. június 30. - Díjazás: 300$
Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/176) - Időtartam: 2014. június 1. - 2014. június 30. - Díjazás: 400$
betway tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/177) - Időtartam: 2014. június 1. - 2014. június 30. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betway)
Betsson tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/175) - Időtartam: 2014. május 23. - 2014. június 30. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betsson)
Betvictor - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/178) - Időtartam: 2014. június 1. - 2014. június 30. - Díjazás: 300$
LSbet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/181) - Időtartam: 2014. június 5. - 2014. június 30. - Díjazás: 300€ - Visszatérő terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/lsbet)
bet-at-home tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/179) - Időtartam: 2014. június 1. - 2014. június 30. - Díjazás: 150€
Jó tudni!
I. Tippek maximális száma per nap és per hónap
2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.
II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
III. Szűrt profit számítási mód
A játékosokat a szűrt profitjuk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)
Par perce reggeltem a betsson-hoz. Befizettem, viszont nem kaptam meg az elso befizetesi bonuszt. Miert?
Az lenne a kérdésem,hogy a májusi bet365 tippliga 5$ nyertesei mikorra várhatják a bónuszt?Mármint legkésőbb
gamblingellert
2014.06.07, 14:25
Az lenne a kérdésem,hogy a májusi bet365 tippliga 5$ nyertesei mikorra várhatják a bónuszt?Mármint legkésőbb
Hali! Hathármasok írták a májusi topicban: "Sajnos a bet365-nél viszonylag hosszabb ideig szokott tartani a nyeremények kifizetése, előfordulhat, hogy csak a hónap második felében fog megérkezni a nyereményed. Addig is türelmed és megértésed kérjük!"
Más
Tegnap (2014.06.06.) az Indonéz Super Liga 14:00-ás meccsére (Mita Kukar(4)-Persiba Bantul(0)) raktam egy félidő/rendes j.i. fogadást, de a tétet szimplán visszaadták. Előre is köszi a segítséget! :)
gamblingellert
2014.06.07, 22:39
Mai Belgium-Tunézia meccs félbe lett szakítva, ilyenkor nincs visszajáró tét?
Végül Belgium nyert 1-0-ra
(MEG LETT OLDVA):p
Tegnap (2014.06.06.) az Indonéz Super Liga 14:00-ás meccsére (Mita Kukar(4)-Persiba Bantul(0)) raktam egy félidő/rendes j.i. fogadást, de a tétet szimplán visszaadták. Előre is köszi a segítséget! :)
Kedves gamblingellert!
A félidős fogadásokat nem minden esetben tudja kiértékelni a rendszer, ezekben az esetekben a tét visszaírásra kerül (a félidei eredménynél 0-0 szerepel ilyenkor). Erre a mérkőzésre igaz ez a tétel. A tipp leadásánál minden esetben felhívjuk a figyelmedet erre, tehát a félidőt is érintő fogadásoknál számolni kell ezzel a lehetőséggel. Ha vesztes lett volna a tipp, szintén visszaadjuk a tétet.
A bet365 felé már továbbítottuk a nyertesek listáját, rajtuk múlik, mikor kerülnek jóváírásra a díjak. Köszönjük a türelmedet!
Par perce reggeltem a betsson-hoz. Befizettem, viszont nem kaptam meg az elso befizetesi bonuszt. Miert?
Kérlek, írd meg ezt a problémát az info[kukac]hatharom[pont]com email címre a Betsson felhasználóneveddel együtt, és utána fogunk kérdezni.
JackBauer75
2014.06.10, 22:31
Üdvözlet Mindenkinek!
Most regisztráltám,bocsánat,ha nem megfelelő topicba írom az első kérdésemet,de még át kell tanulmányoznom az oldalt! :)
Szeretnék részt venni a tippjátékokban,de nem tudom,hova kell beírni a fogadóirodánál használt user nevet,amit meg kell adni itt az oldalon!?
Előre is köszönöm a választ!
Üdvözlet Mindenkinek!
Most regisztráltám,bocsánat,ha nem megfelelő topicba írom az első kérdésemet,de még át kell tanulmányoznom az oldalt! :)
Szeretnék részt venni a tippjátékokban,de nem tudom,hova kell beírni a fogadóirodánál használt user nevet,amit meg kell adni itt az oldalon!?
Előre is köszönöm a választ!
Itt tudod megadni a fogadóiroda azonosítóidat. (http://www.hatharom.com/profile/fogadoirodak)
gamblingellert
2014.06.11, 13:38
Üdv!
Regisztráltam a Bat-at-home.com-ra a VB-s kupajáték alatti szövegben lévő linken keresztül. Annyi lenne a kérdés, hogy a számlán kell-e fedezetnek lennie, hogy jogosult legyek az esetleges díjra? Másik, honnan tudom/honnan látom hogy rajtatok keresztül regisztráltam? Vagy töltsem ki a a fogadóiroda azonosítóimnál az ehhez tartozót?
(Bocs a sok értetlen kérdésért! :D)
GG
Szia.
Ha a linken keresztül regisztráltál, akkor tudni fogjuk, hogy rajtunk keresztül regisztráltál, de ehhez meg kell adnod az azonosítót a fogadóiroda azonosítóknál.
Befizetés nem szükséges, hogy jogosult legyél a nyereményekre.
Üdv!
Regisztráltam a Bat-at-home.com-ra a VB-s kupajáték alatti szövegben lévő linken keresztül. Annyi lenne a kérdés, hogy a számlán kell-e fedezetnek lennie, hogy jogosult legyek az esetleges díjra? Másik, honnan tudom/honnan látom hogy rajtatok keresztül regisztráltam? Vagy töltsem ki a a fogadóiroda azonosítóimnál az ehhez tartozót?
(Bocs a sok értetlen kérdésért! :D)
GG
JackBauer75
2014.06.11, 17:56
Itt tudod megadni a fogadóiroda azonosítóidat. (http://www.hatharom.com/profile/fogadoirodak)
Bet365 user name: runin1
Látom,a többihez innen kell regelni,hogy nyereményben részesülhessek. Ez meg is fog történni,bár már 1-2-nél van számlám,de maradt így is néhány iroda,ahol még nincs számlám. :cool:
Hermann Gábor
2014.06.11, 23:51
Hello. Lenne egy problémám, kérlek segítsetek. Ma volt egy fogadásom az olasz B rájátszására Latina-Bari meccsre. Döntetlenre fogadtam. A meccs végeredménye 2-2 lett, így a helyes a tippem. meg is kaptam rá a zöld pipát,de nyereménynek 0-t ír ki a rendszer. Lehetne ezt korrigálni? Előre is köszönöm.
Hermann Gábor
2014.06.11, 23:53
Köszönöm már megtörtént.
Hermann Gábor
2014.06.12, 08:21
Sziasztok egy kérdésem lenne. Nem tudnátok megmondani, hogy a Bet365-ös bónuszt mikor írják jóvá. A májusi tippligában 10 dolláros helyezésen sikerült végeznem. Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok egy kérdésem lenne. Nem tudnátok megmondani, hogy a Bet365-ös bónuszt mikor írják jóvá. A májusi tippligában 10 dolláros helyezésen sikerült végeznem. Előre is köszönöm a választ.
Ígéretük szerint még a hét folyamán sor fog kerülni a tippliga nyeremények jóváírására.
Hermann Gábor
2014.06.12, 13:10
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat.
kishopkins1
2014.06.12, 19:58
Kedves Admin63!
Meglepve tapasztaltam, hogy az új VB-tippjátékban leadott tippjeim a tippligák játékban is szerepelnek. Ezt azért hangsúlyózni kellett volna, hogy az ott leadott tippek emitt is számítanak! Másrészt, ha ott tippelek, hogy írjak indoklást a tippjeimhez? Ha a mai vb-meccset nem is ,de a többit ki lehetne törölni a fogadásokból vagy ugyanazokra a meccsekre másfajta tippel és indoklással tudok még tippelni? Mi a megoldás? Hiszen ebben a hónapban érdemes ill. érdekes meccs a VB -n kívülieken nem lesz! Kivéve még a spanyol ill. olasz rájátszás meccsei, amire érdemes tippelni! Várom a javaslatot, mit tegyek?
Kedves Admin63!
Meglepve tapasztaltam, hogy az új VB-tippjátékban leadott tippjeim a tippligák játékban is szerepelnek. Ezt azért hangsúlyózni kellett volna, hogy az ott leadott tippek emitt is számítanak! Másrészt, ha ott tippelek, hogy írjak indoklást a tippjeimhez? Ha a mai vb-meccset nem is ,de a többit ki lehetne törölni a fogadásokból vagy ugyanazokra a meccsekre másfajta tippel és indoklással tudok még tippelni? Mi a megoldás? Hiszen ebben a hónapban érdemes ill. érdekes meccs a VB -n kívülieken nem lesz! Kivéve még a spanyol ill. olasz rájátszás meccsei, amire érdemes tippelni! Várom a javaslatot, mit tegyek?
Javasoljuk, hogy tippelj a megszokott felületen az általad választott tippekre, akár vb-meccs, akár más mérkőzés. Hasonlóan ahogy eddig, válaszd ki a fogadási típust és a téterősséget, és írhatsz indoklást is. Ha a vb-meccsekre tippelsz és végeredmény fogadási típust választod, akkor az a tipp automatikusan bekerül a vb-tippjátékba is, de csak ezek. Így gyakorlatilag a tippligákban és a vb-tippjátékban is egyszerre vehetsz részt. Ha végeredmény típusú fogadást adsz fel vb-meccsre, akkor is tetszőlegesen választhatod meg a téterősséget, a tippligákban eszerint kerül a tipped elszámolásra, míg a vb-tippjátékban mindig fix téttel. Tippek törlésére nincs lehetőség. Köszönjük a megértésedet, jó tippelést kívánunk!
Ázsia -1,5 tettem a Brazilok győzelmét,jött is 3:1 nyertek,erre meg látom csak a tétem kaptam vissza.Utána néznének hogy ez miért van? Előre is köszönöm!
prigioni
2014.06.13, 18:12
Úgy látom mégsem lesz semmi a héten ebből a bet365 bónusz jóváírásából.Gondolom szombat-vasárnap nem foglalkoznak ilyenekkel.
Én sem kaptam meg a bónuszt,remélem azért hétfőn legalább már jóváírják.Hétvégén szerintem sem foglalkoznak vele!
"Az egyes tippligáknál kiírásra kerül, ha a hivatalos végeredmény kihirdetésre került már. Ezt követően pár napon belül várható a nyeremények megérkezése. Minderre jellemzően a tippligát követő hónap első 15 napjában kerül sor."
Tapasztalataim alapján a bet365 írja jóvá a legkésőbb a nyereményeket.
kishopkins1
2014.06.14, 19:34
Még mindig nem értem, hogy lettek a tegnapi tippjeim elszámolva! Az után ,hogy azt ajánlottad, hogy nyugodtan tippeljek ugyanarra a meccsre ill. annak végeredményére , elmesélem mi is történt: megtippeltem a Mexikó-Kamerun meccs végeredményét újra, kaptam egy nagy piros X-et, hogy erre a már nem tippelhetek. (ezt a tippemet már indoklással írtam) Jól van ,mondtam magamban, akkor megteszem ázsiai hendikep-ben, újra indoklással írva. Mit tesz Isten, veszem észre ,hogy annak ellenére , hogy az elözö tippem érvénytelen, a napi ill. a havi tippszámláló már ugrott egyet,miközben vártam,hogy elfogadja a tippem vagy sem. Ráadásul, úgy gondolom, hogy a Betvictor-indoklásos tippligában ezt be is számították . 3%-ot nem eshetek egy bukott ponttal. Ez képtelenség! Jó lenne ezt a dolgot tisztába tenni! A VB-tippjátékban megtett tippjelmet más fogadás alapján meg tudom tenni, de a végeredményt kimenöleg nem. Miért nem azzal kezdik egy tippjáték beharangozását, hogy hülye gyerek a tippedet beszámñitjuk a többi tippligába!
üdv
Hermann Gábor
2014.06.14, 20:32
Én se bánnám, ha már megjönne a Bet365-ös bónusz. Holnap már 15-e, VB is van, remélem holnap megküldik már. Ha valaki megkapja írja már ide be légyszi.
Pandimakaay
2014.06.14, 23:38
lenne egy kérdésem, miért van az hogy vkinek 22 tippje va na vb játékban, mikor nem is volt még anyni meccs... hogy van ez? értem hogy minimum 20 tipp kell a versenyben léthez... de így hogy? ők hol tippeltek még?
Hermann Gábor
2014.06.15, 18:37
A sima tippligában is lehet tippelni, ott szerepel az összes csoportmeccs. Ott leadták a tippjeiket a végeredménynél, és azt számításba veszik itt is, de itt 2-es egységgel. Ilyen egyszerű.
Jeice1986
2014.06.16, 05:49
Sziasztok!
Jelenlen állás szerint kvalifikáltam magamat a bet365 tippligába.Ha "ne adj isten" a TOP41-ben végeznék, akkor szeretném jelezli, hogy a bet365 felhasználónevem megváltozott, mert a számlám pénznemet váltottam.
Az új felhasználónevem:Jeice19861
16. van és most sem kaptam meg a Bet365 bónuszom,számítsak még rá vagy fölöslegesen várom?Előre is köszönöm a válaszokat!
prigioni
2014.06.16, 11:34
Megjött a bet365 bónusza.Köszönöm szépen és mindenkinek jó forgatást!
Megjött a bet365 bónusza.Köszönöm szépen és mindenkinek jó forgatást!
Én még várom...
kagnes72
2014.06.16, 16:38
Én még várom...
Még én is.
Még mindig nem értem, hogy lettek a tegnapi tippjeim elszámolva! Az után ,hogy azt ajánlottad, hogy nyugodtan tippeljek ugyanarra a meccsre ill. annak végeredményére , elmesélem mi is történt: megtippeltem a Mexikó-Kamerun meccs végeredményét újra, kaptam egy nagy piros X-et, hogy erre a már nem tippelhetek. (ezt a tippemet már indoklással írtam) Jól van ,mondtam magamban, akkor megteszem ázsiai hendikep-ben, újra indoklással írva. Mit tesz Isten, veszem észre ,hogy annak ellenére , hogy az elözö tippem érvénytelen, a napi ill. a havi tippszámláló már ugrott egyet,miközben vártam,hogy elfogadja a tippem vagy sem. Ráadásul, úgy gondolom, hogy a Betvictor-indoklásos tippligában ezt be is számították . 3%-ot nem eshetek egy bukott ponttal. Ez képtelenség! Jó lenne ezt a dolgot tisztába tenni! A VB-tippjátékban megtett tippjelmet más fogadás alapján meg tudom tenni, de a végeredményt kimenöleg nem. Miért nem azzal kezdik egy tippjáték beharangozását, hogy hülye gyerek a tippedet beszámñitjuk a többi tippligába!
üdv
Kedves kishopkins1!
Az oldalon feladott tippek egy közös rendszerben kerülnek kiértékelésre. A különféle játékokban az feladott tippeket eltérően veszi számításba a rendszer a kiírt feltételeknek megfelelően. Az indoklásos tippligába csak az indoklással ellátott tippek kerülnek be, a vb-tippjátékba csak a foci-vb meccseire leadott végeredmény típusú tippek számítanak bele, míg a bet365 tippligában az összes típusú tipet figyelembe vesszük a szűrt profit számítási módszere alapján. Ez utóbbi számítási módszer egy meccsre csak az időben először feladott tippet veszi figyelembe, illetve csak a 10-szeres odds alatti tippeket.
lenne egy kérdésem, miért van az hogy vkinek 22 tippje va na vb játékban, mikor nem is volt még anyni meccs... hogy van ez? értem hogy minimum 20 tipp kell a versenyben léthez... de így hogy? ők hol tippeltek még?
A vb-tippjáték oldalán az összes csoportmeccsre lehet előre tippelni a további mérkőzésekre kattintva: VB 2014 tippjáték (http://www.hatharom.com/kupajatek/vb-2014)
Aki legalább 20 meccsre tippelt már, az kvalifikálttá válik.
Üdv! Utána néznének hogy miért nem kaptam meg még mindig a Bet365 bónuszom? Azt írták a hónap első 15 napján kifizetésre kerülnek a bónuszok. Június 17. van és nekem még semmi ! Előre is köszönöm
kagnes72
2014.06.17, 12:46
Üdv! Utána néznének hogy miért nem kaptam meg még mindig a Bet365 bónuszom? Azt írták a hónap első 15 napján kifizetésre kerülnek a bónuszok. Június 17. van és nekem még semmi ! Előre is köszönöm
Nekem sem jött meg.
Pandimakaay
2014.06.17, 17:30
miért nem lehet megváltoztatni a tippemet a vb tippjátékban?
A bet365 tájékoztatása szerint a májusi tippliga nyeremények egy része már kifizetésre került. Ígéretük szerint, akik még nem kapták meg azok legkésőbb csütörtökig számíthatnak rá. Akiknek csütörtökön sem lenne a Bet365 számláján a nyeremény, azokat kérjük, hogy az info[kukac]hatharom[pont]com címen jelezzék ezt nekünk, és kérjük, hogy a Bet365 felhasználónevetek is írjátok meg.
miért nem lehet megváltoztatni a tippemet a vb tippjátékban?
A rendszer úgy működik minden tippjátékunkban, hogy a leadott tippeket nem lehet később megváltoztatni vagy visszavonni. A fogadóirodáknál sem lehet később egy tippet megváltoztatni, vagy visszavonni, hiszen így ki tudnád használni az oddsok változását.
Helló!
Betway bónusz mikor lesz meg kb?
Helló!
Betway bónusz mikor lesz meg kb?
A Betway tippliga kifizetése Skrillen történik, és már le is zajlott.
Ha a freebetre gondolsz, jogosult vagy rá, a terembemutatóban (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betway) leírt feltételek teljesítése után automatikusan kell megkapnod.
A Betway tippliga kifizetése Skrillen történik, és már le is zajlott.
Ha a freebetre gondolsz, jogosult vagy rá, a terembemutatóban (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betway) leírt feltételek teljesítése után automatikusan kell megkapnod.
Figyelmetlen voltam,a skrill-t nem néztem! Természetesen ott már megtaláltam a bónuszt! :)
Köszönöm!
Jeice1986
2014.06.23, 12:55
Sziasztok!
A fogadóiroda azonositóknál megadtam a LSbet felhasználónevem és azt, hogy befizettem a számlámra minimim 20€-ot. (40$ töltöttem rá)
A szűrt profitom 0 felett van és a tippjeim száma több mint 30.S a nevem mellet még az van írva, hogy NEM KVALIFIKÁLT?!
Üdv:Jeice1986
Szia!
A részedről semmi több teendő nincs, pusztán arról van szó, hogy az LSbet még nem igazolta vissza a befizetésedet.
Természetesen a tippliga lezárása addig nem történik meg, amíg minden játékos nincsen teljesen leellenőrizve.
Sziasztok!
A fogadóiroda azonositóknál megadtam a LSbet felhasználónevem és azt, hogy befizettem a számlámra minimim 20€-ot. (40$ töltöttem rá)
A szűrt profitom 0 felett van és a tippjeim száma több mint 30.S a nevem mellet még az van írva, hogy NEM KVALIFIKÁLT?!
Üdv:Jeice1986
Helló
A júniusi Lsbet tippligán nyertem 10 euró freebetet.
Kérdezném, h mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?
Most játszottam veletek először így nem tudom mire számítsak.
Köszi
Helló
A júniusi Lsbet tippligán nyertem 10 euró freebetet.
Kérdezném, h mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?
Most játszottam veletek először így nem tudom mire számítsak.
Köszi
Kedves Molni82!
A tippligák lezárását követően kerül továbbításra a nyertesek listája a teremnek, ezt követően írják jóvá a freebetet a számládon, amennyiben a 20 eurós befizetési feltételt teljesítetted. Erre várhatóan a jövő héten kerül sor. Köszönjük a türelmedet!
Skrillre meg is érkeztek a nyeremények :)
Carlos66
2014.07.08, 12:30
Hello!Érdeklődnék A júniusi Bettson tippliga mikor kerül kiértékelésre?Előre is köszönöm!
Szia. A Betssontól még várunk arra, hogy leellenőrizzék a regisztrációk jogosultságát. Amint ez megtörtént, Skrillen utalásra kerülnek a nyeremények. A késésért elnézést kérünk.
Megkaptam a júniusi Bet-at-home nyereményt.Köszönöm.
Köszönet a Betsson nyereményért :)
Nekem is megjött a bet-at-home nyeremény. Köszönöm szépen! :)
CJohnson84
2014.07.14, 16:11
A VB-Tippjáték alatt szerzett 20 eurot mikor kapom meg a Bet at Home-ra?
A VB-Tippjáték alatt szerzett 20 eurot mikor kapom meg a Bet at Home-ra?
A vb-tippjáték nyerteseit emailben értesítjük a nyeremények kézbesítéséről, erre várhatóan még ezen a héten sor kerül. Köszönjük a türelmet!
Sziasztok!
Azt szeretném csak kérdezni, hogy a júniusi bet-at-home tippliga nyereményeinek háromszori megforgatására van valamilyen határidő, vagy bármeddig eleget lehet tenni ennek a követelmények?
Köszi a választ!
Sziasztok!
Azt szeretném csak kérdezni, hogy a júniusi bet-at-home tippliga nyereményeinek háromszori megforgatására van valamilyen határidő, vagy bármeddig eleget lehet tenni ennek a követelmények?
Köszi a választ!
Kedves npeter!
A bet-at-home nyeremény forgatási követelményeinek teljesítésére hat hónap áll rendelkezésedre, addig érvényes a voucheren jóváírt összeg. További jó játékot kívánunk!
Kedves npeter!
A bet-at-home nyeremény forgatási követelményeinek teljesítésére hat hónap áll rendelkezésedre, addig érvényes a voucheren jóváírt összeg. További jó játékot kívánunk!
Köszönöm szépen a választ! :-)
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.