PDA

Teljes verzió megtekintése : Tippjátékok - 2014. június

Admin
2014.06.06, 12:43
Vb-tippjáték

A foci-vb-re nagyszabású tippjátékot indítunk, melynek összdíjazása 750 forint. A bet-at-home által támogatott tippjátékban 50 díj, három iPad Air, szurkolói relikviák és ingyen sportfogadó tőke kerül szétosztásra! A részleteket és a játék pontos menetét ebben a cikkben (http://www.hatharom.com/2014/06/05/750-ezer-forint-erteku-nyeremenyeso-a-foci-vb-alatt) olvashatod el, tippeléshez pedig látogass el a vb-tippjáték oldalára (http://www.hatharom.com/kupajatek/vb-2014)!

Tippligák

Júniusban a legjobban tippelők összesen hét különböző tippligában mérhetik össze tudásukat, amelyeken több mint 400 ezer forint értékű nyereménnyel gazdagodhatnak.

Júniusi tippligáink:

Betclic tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/180) - Időtartam: 2014. június 4. - 2014. június 30. - Díjazás: 300$

Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/176) - Időtartam: 2014. június 1. - 2014. június 30. - Díjazás: 400$

betway tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/177) - Időtartam: 2014. június 1. - 2014. június 30. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betway)

Betsson tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/175) - Időtartam: 2014. május 23. - 2014. június 30. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betsson)

Betvictor - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/178) - Időtartam: 2014. június 1. - 2014. június 30. - Díjazás: 300$

LSbet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/181) - Időtartam: 2014. június 5. - 2014. június 30. - Díjazás: 300€ - Visszatérő terem a kínálatban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/lsbet)

bet-at-home tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/179) - Időtartam: 2014. június 1. - 2014. június 30. - Díjazás: 150€

Jó tudni!

I. Tippek maximális száma per nap és per hónap

2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.

II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!

Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.

Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

III. Szűrt profit számítási mód

A játékosokat a szűrt profitjuk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.

------------------------------------------------------

Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)

csaby18
2014.06.06, 17:30
Par perce reggeltem a betsson-hoz. Befizettem, viszont nem kaptam meg az elso befizetesi bonuszt. Miert?

xxx352
2014.06.07, 10:03
Az lenne a kérdésem,hogy a májusi bet365 tippliga 5$ nyertesei mikorra várhatják a bónuszt?Mármint legkésőbb

gamblingellert
2014.06.07, 14:25
Az lenne a kérdésem,hogy a májusi bet365 tippliga 5$ nyertesei mikorra várhatják a bónuszt?Mármint legkésőbb
Hali! Hathármasok írták a májusi topicban: "Sajnos a bet365-nél viszonylag hosszabb ideig szokott tartani a nyeremények kifizetése, előfordulhat, hogy csak a hónap második felében fog megérkezni a nyereményed. Addig is türelmed és megértésed kérjük!"

Más

Tegnap (2014.06.06.) az Indonéz Super Liga 14:00-ás meccsére (Mita Kukar(4)-Persiba Bantul(0)) raktam egy félidő/rendes j.i. fogadást, de a tétet szimplán visszaadták. Előre is köszi a segítséget! :)

gamblingellert
2014.06.07, 22:39
Mai Belgium-Tunézia meccs félbe lett szakítva, ilyenkor nincs visszajáró tét?
Végül Belgium nyert 1-0-ra
(MEG LETT OLDVA):p

Admin
2014.06.10, 11:20
Tegnap (2014.06.06.) az Indonéz Super Liga 14:00-ás meccsére (Mita Kukar(4)-Persiba Bantul(0)) raktam egy félidő/rendes j.i. fogadást, de a tétet szimplán visszaadták. Előre is köszi a segítséget! :)

Kedves gamblingellert!

A félidős fogadásokat nem minden esetben tudja kiértékelni a rendszer, ezekben az esetekben a tét visszaírásra kerül (a félidei eredménynél 0-0 szerepel ilyenkor). Erre a mérkőzésre igaz ez a tétel. A tipp leadásánál minden esetben felhívjuk a figyelmedet erre, tehát a félidőt is érintő fogadásoknál számolni kell ezzel a lehetőséggel. Ha vesztes lett volna a tipp, szintén visszaadjuk a tétet.

Admin
2014.06.10, 11:24

A bet365 felé már továbbítottuk a nyertesek listáját, rajtuk múlik, mikor kerülnek jóváírásra a díjak. Köszönjük a türelmedet!

Admin
2014.06.10, 11:28
Par perce reggeltem a betsson-hoz. Befizettem, viszont nem kaptam meg az elso befizetesi bonuszt. Miert?

Kérlek, írd meg ezt a problémát az info[kukac]hatharom[pont]com email címre a Betsson felhasználóneveddel együtt, és utána fogunk kérdezni.

JackBauer75
2014.06.10, 22:31
Üdvözlet Mindenkinek!

Most regisztráltám,bocsánat,ha nem megfelelő topicba írom az első kérdésemet,de még át kell tanulmányoznom az oldalt! :)
Szeretnék részt venni a tippjátékokban,de nem tudom,hova kell beírni a fogadóirodánál használt user nevet,amit meg kell adni itt az oldalon!?
Előre is köszönöm a választ!

Admin
2014.06.11, 11:57
Üdvözlet Mindenkinek!

Most regisztráltám,bocsánat,ha nem megfelelő topicba írom az első kérdésemet,de még át kell tanulmányoznom az oldalt! :)
Szeretnék részt venni a tippjátékokban,de nem tudom,hova kell beírni a fogadóirodánál használt user nevet,amit meg kell adni itt az oldalon!?
Előre is köszönöm a választ!

Itt tudod megadni a fogadóiroda azonosítóidat. (http://www.hatharom.com/profile/fogadoirodak)

gamblingellert
2014.06.11, 13:38
Üdv!

Regisztráltam a Bat-at-home.com-ra a VB-s kupajáték alatti szövegben lévő linken keresztül. Annyi lenne a kérdés, hogy a számlán kell-e fedezetnek lennie, hogy jogosult legyek az esetleges díjra? Másik, honnan tudom/honnan látom hogy rajtatok keresztül regisztráltam? Vagy töltsem ki a a fogadóiroda azonosítóimnál az ehhez tartozót?
(Bocs a sok értetlen kérdésért! :D)

GG

Admin
2014.06.11, 17:21
Szia.

Ha a linken keresztül regisztráltál, akkor tudni fogjuk, hogy rajtunk keresztül regisztráltál, de ehhez meg kell adnod az azonosítót a fogadóiroda azonosítóknál.

Befizetés nem szükséges, hogy jogosult legyél a nyereményekre.

Üdv!

Regisztráltam a Bat-at-home.com-ra a VB-s kupajáték alatti szövegben lévő linken keresztül. Annyi lenne a kérdés, hogy a számlán kell-e fedezetnek lennie, hogy jogosult legyek az esetleges díjra? Másik, honnan tudom/honnan látom hogy rajtatok keresztül regisztráltam? Vagy töltsem ki a a fogadóiroda azonosítóimnál az ehhez tartozót?
(Bocs a sok értetlen kérdésért! :D)

GG

JackBauer75
2014.06.11, 17:56
Itt tudod megadni a fogadóiroda azonosítóidat. (http://www.hatharom.com/profile/fogadoirodak)

Bet365 user name: runin1

Látom,a többihez innen kell regelni,hogy nyereményben részesülhessek. Ez meg is fog történni,bár már 1-2-nél van számlám,de maradt így is néhány iroda,ahol még nincs számlám. :cool:

Hermann Gábor
2014.06.11, 23:51
Hello. Lenne egy problémám, kérlek segítsetek. Ma volt egy fogadásom az olasz B rájátszására Latina-Bari meccsre. Döntetlenre fogadtam. A meccs végeredménye 2-2 lett, így a helyes a tippem. meg is kaptam rá a zöld pipát,de nyereménynek 0-t ír ki a rendszer. Lehetne ezt korrigálni? Előre is köszönöm.

Hermann Gábor
2014.06.11, 23:53
Köszönöm már megtörtént.

Hermann Gábor
2014.06.12, 08:21
Sziasztok egy kérdésem lenne. Nem tudnátok megmondani, hogy a Bet365-ös bónuszt mikor írják jóvá. A májusi tippligában 10 dolláros helyezésen sikerült végeznem. Előre is köszönöm a választ.

Admin
2014.06.12, 12:34
Sziasztok egy kérdésem lenne. Nem tudnátok megmondani, hogy a Bet365-ös bónuszt mikor írják jóvá. A májusi tippligában 10 dolláros helyezésen sikerült végeznem. Előre is köszönöm a választ.

Ígéretük szerint még a hét folyamán sor fog kerülni a tippliga nyeremények jóváírására.

Hermann Gábor
2014.06.12, 13:10
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat.

kishopkins1
2014.06.12, 19:58
Kedves Admin63!
Meglepve tapasztaltam, hogy az új VB-tippjátékban leadott tippjeim a tippligák játékban is szerepelnek. Ezt azért hangsúlyózni kellett volna, hogy az ott leadott tippek emitt is számítanak! Másrészt, ha ott tippelek, hogy írjak indoklást a tippjeimhez? Ha a mai vb-meccset nem is ,de a többit ki lehetne törölni a fogadásokból vagy ugyanazokra a meccsekre másfajta tippel és indoklással tudok még tippelni? Mi a megoldás? Hiszen ebben a hónapban érdemes ill. érdekes meccs a VB -n kívülieken nem lesz! Kivéve még a spanyol ill. olasz rájátszás meccsei, amire érdemes tippelni! Várom a javaslatot, mit tegyek?

Admin
2014.06.12, 20:42
Kedves Admin63!
Meglepve tapasztaltam, hogy az új VB-tippjátékban leadott tippjeim a tippligák játékban is szerepelnek. Ezt azért hangsúlyózni kellett volna, hogy az ott leadott tippek emitt is számítanak! Másrészt, ha ott tippelek, hogy írjak indoklást a tippjeimhez? Ha a mai vb-meccset nem is ,de a többit ki lehetne törölni a fogadásokból vagy ugyanazokra a meccsekre másfajta tippel és indoklással tudok még tippelni? Mi a megoldás? Hiszen ebben a hónapban érdemes ill. érdekes meccs a VB -n kívülieken nem lesz! Kivéve még a spanyol ill. olasz rájátszás meccsei, amire érdemes tippelni! Várom a javaslatot, mit tegyek?

Javasoljuk, hogy tippelj a megszokott felületen az általad választott tippekre, akár vb-meccs, akár más mérkőzés. Hasonlóan ahogy eddig, válaszd ki a fogadási típust és a téterősséget, és írhatsz indoklást is. Ha a vb-meccsekre tippelsz és végeredmény fogadási típust választod, akkor az a tipp automatikusan bekerül a vb-tippjátékba is, de csak ezek. Így gyakorlatilag a tippligákban és a vb-tippjátékban is egyszerre vehetsz részt. Ha végeredmény típusú fogadást adsz fel vb-meccsre, akkor is tetszőlegesen választhatod meg a téterősséget, a tippligákban eszerint kerül a tipped elszámolásra, míg a vb-tippjátékban mindig fix téttel. Tippek törlésére nincs lehetőség. Köszönjük a megértésedet, jó tippelést kívánunk!

xxx352
2014.06.13, 01:18
Ázsia -1,5 tettem a Brazilok győzelmét,jött is 3:1 nyertek,erre meg látom csak a tétem kaptam vissza.Utána néznének hogy ez miért van? Előre is köszönöm!

prigioni
2014.06.13, 18:12
Úgy látom mégsem lesz semmi a héten ebből a bet365 bónusz jóváírásából.Gondolom szombat-vasárnap nem foglalkoznak ilyenekkel.

xxx352
2014.06.14, 14:09
Én sem kaptam meg a bónuszt,remélem azért hétfőn legalább már jóváírják.Hétvégén szerintem sem foglalkoznak vele!

airhun
2014.06.14, 15:05
"Az egyes tippligáknál kiírásra kerül, ha a hivatalos végeredmény kihirdetésre került már. Ezt követően pár napon belül várható a nyeremények megérkezése. Minderre jellemzően a tippligát követő hónap első 15 napjában kerül sor."
Tapasztalataim alapján a bet365 írja jóvá a legkésőbb a nyereményeket.

kishopkins1
2014.06.14, 19:34
Még mindig nem értem, hogy lettek a tegnapi tippjeim elszámolva! Az után ,hogy azt ajánlottad, hogy nyugodtan tippeljek ugyanarra a meccsre ill. annak végeredményére , elmesélem mi is történt: megtippeltem a Mexikó-Kamerun meccs végeredményét újra, kaptam egy nagy piros X-et, hogy erre a már nem tippelhetek. (ezt a tippemet már indoklással írtam) Jól van ,mondtam magamban, akkor megteszem ázsiai hendikep-ben, újra indoklással írva. Mit tesz Isten, veszem észre ,hogy annak ellenére , hogy az elözö tippem érvénytelen, a napi ill. a havi tippszámláló már ugrott egyet,miközben vártam,hogy elfogadja a tippem vagy sem. Ráadásul, úgy gondolom, hogy a Betvictor-indoklásos tippligában ezt be is számították . 3%-ot nem eshetek egy bukott ponttal. Ez képtelenség! Jó lenne ezt a dolgot tisztába tenni! A VB-tippjátékban megtett tippjelmet más fogadás alapján meg tudom tenni, de a végeredményt kimenöleg nem. Miért nem azzal kezdik egy tippjáték beharangozását, hogy hülye gyerek a tippedet beszámñitjuk a többi tippligába!
üdv

Hermann Gábor
2014.06.14, 20:32
Én se bánnám, ha már megjönne a Bet365-ös bónusz. Holnap már 15-e, VB is van, remélem holnap megküldik már. Ha valaki megkapja írja már ide be légyszi.

Pandimakaay
2014.06.14, 23:38
lenne egy kérdésem, miért van az hogy vkinek 22 tippje va na vb játékban, mikor nem is volt még anyni meccs... hogy van ez? értem hogy minimum 20 tipp kell a versenyben léthez... de így hogy? ők hol tippeltek még?

Hermann Gábor
2014.06.15, 18:37
A sima tippligában is lehet tippelni, ott szerepel az összes csoportmeccs. Ott leadták a tippjeiket a végeredménynél, és azt számításba veszik itt is, de itt 2-es egységgel. Ilyen egyszerű.

Jeice1986
2014.06.16, 05:49
Sziasztok!
Jelenlen állás szerint kvalifikáltam magamat a bet365 tippligába.Ha "ne adj isten" a TOP41-ben végeznék, akkor szeretném jelezli, hogy a bet365 felhasználónevem megváltozott, mert a számlám pénznemet váltottam.
Az új felhasználónevem:Jeice19861

xxx352
2014.06.16, 11:12
16. van és most sem kaptam meg a Bet365 bónuszom,számítsak még rá vagy fölöslegesen várom?Előre is köszönöm a válaszokat!

prigioni
2014.06.16, 11:34
Megjött a bet365 bónusza.Köszönöm szépen és mindenkinek jó forgatást!

Tibke
2014.06.16, 15:28
Megjött a bet365 bónusza.Köszönöm szépen és mindenkinek jó forgatást!

Én még várom...

kagnes72
2014.06.16, 16:38
Én még várom...

Még én is.

Admin
2014.06.16, 16:49
Még mindig nem értem, hogy lettek a tegnapi tippjeim elszámolva! Az után ,hogy azt ajánlottad, hogy nyugodtan tippeljek ugyanarra a meccsre ill. annak végeredményére , elmesélem mi is történt: megtippeltem a Mexikó-Kamerun meccs végeredményét újra, kaptam egy nagy piros X-et, hogy erre a már nem tippelhetek. (ezt a tippemet már indoklással írtam) Jól van ,mondtam magamban, akkor megteszem ázsiai hendikep-ben, újra indoklással írva. Mit tesz Isten, veszem észre ,hogy annak ellenére , hogy az elözö tippem érvénytelen, a napi ill. a havi tippszámláló már ugrott egyet,miközben vártam,hogy elfogadja a tippem vagy sem. Ráadásul, úgy gondolom, hogy a Betvictor-indoklásos tippligában ezt be is számították . 3%-ot nem eshetek egy bukott ponttal. Ez képtelenség! Jó lenne ezt a dolgot tisztába tenni! A VB-tippjátékban megtett tippjelmet más fogadás alapján meg tudom tenni, de a végeredményt kimenöleg nem. Miért nem azzal kezdik egy tippjáték beharangozását, hogy hülye gyerek a tippedet beszámñitjuk a többi tippligába!
üdv

Kedves kishopkins1!

Az oldalon feladott tippek egy közös rendszerben kerülnek kiértékelésre. A különféle játékokban az feladott tippeket eltérően veszi számításba a rendszer a kiírt feltételeknek megfelelően. Az indoklásos tippligába csak az indoklással ellátott tippek kerülnek be, a vb-tippjátékba csak a foci-vb meccseire leadott végeredmény típusú tippek számítanak bele, míg a bet365 tippligában az összes típusú tipet figyelembe vesszük a szűrt profit számítási módszere alapján. Ez utóbbi számítási módszer egy meccsre csak az időben először feladott tippet veszi figyelembe, illetve csak a 10-szeres odds alatti tippeket.

Admin
2014.06.16, 16:51
lenne egy kérdésem, miért van az hogy vkinek 22 tippje va na vb játékban, mikor nem is volt még anyni meccs... hogy van ez? értem hogy minimum 20 tipp kell a versenyben léthez... de így hogy? ők hol tippeltek még?

A vb-tippjáték oldalán az összes csoportmeccsre lehet előre tippelni a további mérkőzésekre kattintva: VB 2014 tippjáték (http://www.hatharom.com/kupajatek/vb-2014)
Aki legalább 20 meccsre tippelt már, az kvalifikálttá válik.

xxx352
2014.06.17, 11:21
Üdv! Utána néznének hogy miért nem kaptam meg még mindig a Bet365 bónuszom? Azt írták a hónap első 15 napján kifizetésre kerülnek a bónuszok. Június 17. van és nekem még semmi ! Előre is köszönöm

kagnes72
2014.06.17, 12:46
Üdv! Utána néznének hogy miért nem kaptam meg még mindig a Bet365 bónuszom? Azt írták a hónap első 15 napján kifizetésre kerülnek a bónuszok. Június 17. van és nekem még semmi ! Előre is köszönöm

Nekem sem jött meg.

Pandimakaay
2014.06.17, 17:30
miért nem lehet megváltoztatni a tippemet a vb tippjátékban?

Admin
2014.06.17, 17:51
A bet365 tájékoztatása szerint a májusi tippliga nyeremények egy része már kifizetésre került. Ígéretük szerint, akik még nem kapták meg azok legkésőbb csütörtökig számíthatnak rá. Akiknek csütörtökön sem lenne a Bet365 számláján a nyeremény, azokat kérjük, hogy az info[kukac]hatharom[pont]com címen jelezzék ezt nekünk, és kérjük, hogy a Bet365 felhasználónevetek is írjátok meg.

Admin
2014.06.17, 18:10
miért nem lehet megváltoztatni a tippemet a vb tippjátékban?

A rendszer úgy működik minden tippjátékunkban, hogy a leadott tippeket nem lehet később megváltoztatni vagy visszavonni. A fogadóirodáknál sem lehet később egy tippet megváltoztatni, vagy visszavonni, hiszen így ki tudnád használni az oddsok változását.

szemii
2014.06.19, 21:24
Helló!
Betway bónusz mikor lesz meg kb?

Admin
2014.06.20, 13:40
Helló!
Betway bónusz mikor lesz meg kb?

A Betway tippliga kifizetése Skrillen történik, és már le is zajlott.
Ha a freebetre gondolsz, jogosult vagy rá, a terembemutatóban (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betway) leírt feltételek teljesítése után automatikusan kell megkapnod.

szemii
2014.06.20, 14:53
A Betway tippliga kifizetése Skrillen történik, és már le is zajlott.
Ha a freebetre gondolsz, jogosult vagy rá, a terembemutatóban (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betway) leírt feltételek teljesítése után automatikusan kell megkapnod.

Figyelmetlen voltam,a skrill-t nem néztem! Természetesen ott már megtaláltam a bónuszt! :)
Köszönöm!

Jeice1986
2014.06.23, 12:55
Sziasztok!
A fogadóiroda azonositóknál megadtam a LSbet felhasználónevem és azt, hogy befizettem a számlámra minimim 20€-ot. (40$ töltöttem rá)
A szűrt profitom 0 felett van és a tippjeim száma több mint 30.S a nevem mellet még az van írva, hogy NEM KVALIFIKÁLT?!
Üdv:Jeice1986

Admin
2014.06.23, 17:53
Szia!

A részedről semmi több teendő nincs, pusztán arról van szó, hogy az LSbet még nem igazolta vissza a befizetésedet.
Természetesen a tippliga lezárása addig nem történik meg, amíg minden játékos nincsen teljesen leellenőrizve.

Sziasztok!
A fogadóiroda azonositóknál megadtam a LSbet felhasználónevem és azt, hogy befizettem a számlámra minimim 20€-ot. (40$ töltöttem rá)
A szűrt profitom 0 felett van és a tippjeim száma több mint 30.S a nevem mellet még az van írva, hogy NEM KVALIFIKÁLT?!
Üdv:Jeice1986

Molni82
2014.07.03, 16:05
Helló
A júniusi Lsbet tippligán nyertem 10 euró freebetet.
Kérdezném, h mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?
Most játszottam veletek először így nem tudom mire számítsak.
Köszi

Admin
2014.07.03, 18:15
Helló
A júniusi Lsbet tippligán nyertem 10 euró freebetet.
Kérdezném, h mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?
Most játszottam veletek először így nem tudom mire számítsak.
Köszi

Kedves Molni82!

A tippligák lezárását követően kerül továbbításra a nyertesek listája a teremnek, ezt követően írják jóvá a freebetet a számládon, amennyiben a 20 eurós befizetési feltételt teljesítetted. Erre várhatóan a jövő héten kerül sor. Köszönjük a türelmedet!

3bit
2014.07.07, 16:51
Skrillre meg is érkeztek a nyeremények :)

Carlos66
2014.07.08, 12:30
Hello!Érdeklődnék A júniusi Bettson tippliga mikor kerül kiértékelésre?Előre is köszönöm!

Admin
2014.07.08, 20:04
Szia. A Betssontól még várunk arra, hogy leellenőrizzék a regisztrációk jogosultságát. Amint ez megtörtént, Skrillen utalásra kerülnek a nyeremények. A késésért elnézést kérünk.

Pancser
2014.07.09, 19:47
Megkaptam a júniusi Bet-at-home nyereményt.Köszönöm.

Noemail
2014.07.10, 14:11
Köszönet a Betsson nyereményért :)

npeter
2014.07.11, 16:09
Nekem is megjött a bet-at-home nyeremény. Köszönöm szépen! :)

CJohnson84
2014.07.14, 16:11
A VB-Tippjáték alatt szerzett 20 eurot mikor kapom meg a Bet at Home-ra?

Admin
2014.07.14, 19:52
A VB-Tippjáték alatt szerzett 20 eurot mikor kapom meg a Bet at Home-ra?

A vb-tippjáték nyerteseit emailben értesítjük a nyeremények kézbesítéséről, erre várhatóan még ezen a héten sor kerül. Köszönjük a türelmet!

npeter
2014.07.19, 11:53
Sziasztok!
Azt szeretném csak kérdezni, hogy a júniusi bet-at-home tippliga nyereményeinek háromszori megforgatására van valamilyen határidő, vagy bármeddig eleget lehet tenni ennek a követelmények?

Köszi a választ!

Admin
2014.07.22, 11:27
Sziasztok!
Azt szeretném csak kérdezni, hogy a júniusi bet-at-home tippliga nyereményeinek háromszori megforgatására van valamilyen határidő, vagy bármeddig eleget lehet tenni ennek a követelmények?

Köszi a választ!

Kedves npeter!

A bet-at-home nyeremény forgatási követelményeinek teljesítésére hat hónap áll rendelkezésedre, addig érvényes a voucheren jóváírt összeg. További jó játékot kívánunk!

npeter
2014.07.22, 21:55
Kedves npeter!

A bet-at-home nyeremény forgatási követelményeinek teljesítésére hat hónap áll rendelkezésedre, addig érvényes a voucheren jóváírt összeg. További jó játékot kívánunk!

Köszönöm szépen a választ! :-)