PDA

Teljes verzió megtekintése : BetVictor

Noemail
2014.04.26, 02:20
Ha valaki szeret kaszinózni, akkor ezt az irodát nagyon messziről kerülje el. Én nagyon sok helyen játszottam már és nincs még egy hely, ahol ennyire meg lennének cinkelve a gépek. Kivétel nélkül jó formán az összessel csak veszíteni lehet.
Soha többet nem fogok itt játszani.

Noemail
2014.04.30, 11:38
Egyik haverom szeretne regelni a BetVictorhoz. Mondtam neki, h tegye meg innen és kaphat egy 25 €-os freebetet. A kérdésem az lenne, hogy ha jól olvastam, akkor Skrillről is befizethet, igaz? Köszönöm

Admin
2014.04.30, 12:52
Igen, van lehetőség Skrilles befizetésre.

Noemail
2014.04.30, 13:58
Igen, van lehetőség Skrilles befizetésre.

Mármint akkor is megkapja a freebetet ha skrillről fizet be?

Admin
2014.04.30, 20:00
Mármint akkor is megkapja a freebetet ha skrillről fizet be?

Igen, Skrill-es befizetéssel is meg fogja kapni a freebetet.

gherry
2014.05.13, 17:26
nekem nem akarják megadni a bónuszt!azt mondják,hogy az én országomból nem jár semmiféle bónusz,hiába hivatkozok a hatharom.hu-ra..... segítségét kérném az oldaltól,egy admintól aki elmagyarázná a fószernak,hogy ne csitítgasson engem,hanem írja jóvá a 25 eurós bónuszt.nem féletlen innen regeltem...köszönöm
felhasználó nevelm: gherry88
köszönöm!

Admin
2014.05.13, 17:58
nekem nem akarják megadni a bónuszt!azt mondják,hogy az én országomból nem jár semmiféle bónusz,hiába hivatkozok a hatharom.hu-ra..... segítségét kérném az oldaltól,egy admintól aki elmagyarázná a fószernak,hogy ne csitítgasson engem,hanem írja jóvá a 25 eurós bónuszt.nem féletlen innen regeltem...köszönöm
felhasználó nevelm: gherry88
köszönöm!

Felvesszük a kapcsolatot a BetVictorral ez ügyben, és hamarosan jelentkezünk majd.

norbi33
2014.06.03, 16:37
Szia!
Kérem ellenőrizzétek újra a regisztrációmat, mert biztos, hogy innen regisztráltam a Betvictorhoz is!

Admin
2014.06.04, 11:49
Szia!
Kérem ellenőrizzétek újra a regisztrációmat, mert biztos, hogy innen regisztráltam a Betvictorhoz is!

A Betvictortól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a számlád zárolták. Sajnos ebben mi nem tudunk segíteni, ezért kérlek vedd fel a kapcsolatot a Betvictor ügyfélszolgálatával.

norbi33
2014.06.04, 21:10
Szia!
Igen zárolták, mert nem küldtem 72 órán belül a személyimet. De kis csúszással elküldtem, és 06.02. 17:35-kor jött az e-mail, hogy újra aktív a számlám. A regisztráció pedig innen történt (a betway-jel kb egy időben, azt már sikerült igazolni). Kérem kérdezzetek rá újra, a májusi tippliga miatt regisztráltam, mert jól álltam. Most a profilomnál az szerepel, hogy nem 63.hu-s reg, de ez nem igaz.
Köszi: Norbi

Admin
2014.06.06, 17:21
Szia!
Igen zárolták, mert nem küldtem 72 órán belül a személyimet. De kis csúszással elküldtem, és 06.02. 17:35-kor jött az e-mail, hogy újra aktív a számlám. A regisztráció pedig innen történt (a betway-jel kb egy időben, azt már sikerült igazolni). Kérem kérdezzetek rá újra, a májusi tippliga miatt regisztráltam, mert jól álltam. Most a profilomnál az szerepel, hogy nem 63.hu-s reg, de ez nem igaz.

Újra ellenőriztetjük a Betvictor regisztrációdat, és jelentkezni fogunk az eredménnyel.

Barna029
2014.06.07, 21:06
Szia!
Én is elküldtem a személyimet és újra megnyitották a számlámat. A múlt hónapban be is fizettem rá. Megkérdeztem a betvictor ügyfélszolgálatát és ott azt mondták, hogy innen regisztráltam. Kérhetem, hogy újra ellenőrizzétek a regisztrációmat?
Előre is köszönöm.

Admin
2014.06.10, 13:16
Szia!

A BetVictor visszaigazolta, hogy a számlád már nyitott, és a Hatháromhoz tartozik, illetve befizetésed is volt. Mivel így a tippligában $15-t nyertél volna, ezért most utólag a Skrill számládra utaltuk a nyereményt, és a kellemetlenségért elnézést kérünk a BetVictor nevében is!

Admin
2014.06.10, 13:17
Szia!
Én is elküldtem a személyimet és újra megnyitották a számlámat. A múlt hónapban be is fizettem rá. Megkérdeztem a betvictor ügyfélszolgálatát és ott azt mondták, hogy innen regisztráltam. Kérhetem, hogy újra ellenőrizzétek a regisztrációmat?
Előre is köszönöm.

Újra ellenőriztetjük a te Betvictor regisztrációdat is.

Admin
2014.06.10, 14:00
Szia!
Előre is köszönöm.

A BetVictor a te esetedben is visszaigazolta, hogy a számlád már nyitott, és a Hatháromhoz tartozik, illetve befizetésed is volt. Mivel így a tippligában $15-t nyertél volna, ezért most utólag a Skrill számládra utaltuk a nyereményt, és a kellemetlenségért elnézést kérünk a BetVictor nevében is!

abec
2014.08.20, 15:40
Sziasztok!

Pár napja regisztráltam a BetVictorhoz. Befizetés előtt megírtam a supportnak, hogy a hatharom.com-on keresztül regisztráltam, és úgy tudom, hogy jogosult vagyok 25EUR freebetre, annak ellenére, hogy magyar ügyfél vagyok. Gyorsan és udvariasan válaszoltak, de azt írták, hogy magyaországi lakosoknak nem elérhető a sign up promo.
Gondoltam, azért tőletek is megkérdezem, hogy jelenleg mi a helyzet BetVictor ügyben, mert lehet, hogy csak a support alulinformált...

Admin
2014.08.21, 15:08
Sziasztok!

Pár napja regisztráltam a BetVictorhoz. Befizetés előtt megírtam a supportnak, hogy a hatharom.com-on keresztül regisztráltam, és úgy tudom, hogy jogosult vagyok 25EUR freebetre, annak ellenére, hogy magyar ügyfél vagyok. Gyorsan és udvariasan válaszoltak, de azt írták, hogy magyaországi lakosoknak nem elérhető a sign up promo.
Gondoltam, azért tőletek is megkérdezem, hogy jelenleg mi a helyzet BetVictor ügyben, mert lehet, hogy csak a support alulinformált...

Az ügyfélszolgálatuk gyakran nem szokta ezt tudni, de ettől még a Hathárom linkjén keresztül regisztrált játékosoknak jár a freebet.
Ha bármi probléma adódna, akkor kérlek, írj majd nekünk az info[kukac]hatharom[pont]com email címre.

Noemail
2014.09.02, 23:53
Kaszinóként számomra felejtős, mint ahogy azt már írtam, viszont a teljességhez hozzátartozik, hogy elég magasak az oddsok, jó piacokat kínál. Csak ajánlani tudom az irodát!

3bit
2014.12.31, 00:37
Sose volt még gondom az irodával, a kedvenceim között volt eddig, gyorsan fizettek, remek szorzók.

Most viszont nem tudok belépni, mondván:

This account is currently suspended ,for further information please email help@betvictor.com.

Van náluk egy függőben lévő long-term fogadásom, emiatt írtam rá tegnap a chatre, hogy másolja be nekem annak a részleteit, mert az open bets menüpont nem megy nálam. Azt mondta a support, hogy mailben elküldi. Küldi azóta is..

Most meg ez. Szemétkedtek már mással is így? Rájuk írtam most mailen, de lövésem sincs mi lehet ez.

bendehal
2014.12.31, 09:01
Zárolták a számlád, nekem is ez volt a gondom velük. De nekem nem volt függőben lévő fogadásom.
Stan James ilyenkor a függőben lévő fogadást nem törli, gondolom BC-sem.
Az számlád egyenlegét meg ha írsz a supp.-nak ki kűldik.
De azért kérdez rá.

3bit
2015.01.06, 19:01
Megoldódott közben, bár az okát nem tudom miért zárták be, és végül a fogadásom részleteit is elküldték.. De a bizalom meginogott feléjük :D