PDA

Teljes verzió megtekintése : Tippjátékok - 2014. március

Admin
2014.03.05, 17:38
Tippligák

Márciusban a legjobban tippelők összesen hat különböző tippligában mérhetik össze tudásukat, amelyen közel 400 ezer forint értékű nyereménnyel (http://www.hatharom.com/2014/03/01/ingyen-penz-sportfogadashoz-marciusban-is-jatssz-velunk-400-ezer-forintert) gazdagodhatnak.

Márciusi tippligáink:

Betclic tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/157) - Időtartam: 2014. március 1. - 2014. március 31. - Díjazás: 300$

Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/156) - Időtartam: 2014. március 1. - 2014. március 31. - Díjazás: 400$ - Megnövelt díjalap!

Winner tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/158) - Időtartam: 2014. március 1. - 2014. március 31. - Díjazás: 300$

188bet - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/159) - Időtartam: 2014. március 1. - 2014. március 31. - Díjazás: 300$

Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/155) - Időtartam: 2014. március 1. - 2014. március 31. - Díjazás: 15 000 Ft

bet-at-home tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/154) - Időtartam: 2014. március 1. - 2014. március 31. - Díjazás: 150€

Jó tudni!

I. Tippek maximális száma per nap és per hónap

2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.

II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!

Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.

Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

III. Szűrt profit számítási mód

A játékosokat a szűrt profitjuk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.

------------------------------------------------------

Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)

Bundesliga-totó

Az Eurosport és a hatharom.com nagysikerű totójátékában összemérheted tudásodat a szakértőkkel, azaz szerkesztőinkkel és a sportcsatorna kommentátoraival. Ehhez mindössze egy hatharmas regisztráció szükésges, a játékban való részvétel ingyenes. Hétről hétre nagyszerű nyeremények várnak gazdára, a fődíj pedig egy Bundesliga-csapat komplett felszerelése. A részletekért kattints ide! (http://www.hatharom.com/2013/08/06/gyozd-le-az-eurosport-es-a-hatharomcom-kommentatorait-szerkesztoit)

A hónap folyamán további nyereményjátékok indulása várható, a részletekről tájákozódhattok a főoldal jobboldali hasábjában, a TIPPJÁTÉKOK (http://www.hatharom.com/tippjatekok) aloldalon, illetve ebben a fórumtopikban is.

kagnes72
2014.03.10, 17:50
Jó napot!

Mikorra várható a februári tippliga bet365 nyeremények kifizetése?

Előre is köszönöm a választ! :)

Admin
2014.03.10, 18:18
Jó napot!

Mikorra várható a februári tippliga bet365 nyeremények kifizetése?

Előre is köszönöm a választ! :)
Kedves kagnes72!

A bet365 nyeremények kifizetése ezen a héten esedékes, azonban a bet365-től függ, hogy ez pontosan mikor lesz. Köszönjük a türelmedet és jó tippelést kívánunk!

kagnes72
2014.03.10, 20:36
Köszönöm!

kisroka01
2014.03.16, 11:02
Helló! Az a kérdésem, hogy az ehavi betclic tippligában csak azok vehetnek részt akik a hathármon keresztül regisztráltak? Kvalifikációs feltételnél csak a kötelező havi befizetést találom.

Köszönöm.

kagnes72
2014.03.16, 14:55
Még nem jött meg! Remélem a jövő hét folyamán megjön a bónusz! :)

Admin
2014.03.17, 19:56
Helló! Az a kérdésem, hogy az ehavi betclic tippligában csak azok vehetnek részt akik a hathármon keresztül regisztráltak? Kvalifikációs feltételnél csak a kötelező havi befizetést találom.

Köszönöm.
Kedves kisroka01!

A Betclic tippligában a hatharom.com linkjén keresztül regisztrált játékosok kvalifikálhatnak, kivételt képeznek azon játékosok, akik 2013. december 1. előtt már elküldték azonosítójukat a hatharom.com-nak. Emellett egyéb feltételei is vannak a díjazásnak (pl. a tippliga időszaka alatt történt befizetés), ezeket a tippliga leírásában (http://www.hatharom.com/tippligak/info/157) a verseny információknál találod.

Zozinho19
2014.03.27, 08:01
T Admin!
A bet-at-home azonosítómat én már egyszer elküldtem ide illetve fizettem is be az oldalra, de a tippligában a "még nem kvalifikált" státusz szerepel a nevem mellett! a kérdésem az, hogyan tudok kvalifikálni?
Üdv: Zozinho19

Kajcak
2014.03.27, 09:38
Hello!
A bet365 tipligában már kvalifikált vagyok, de a számlámat zárolták, mert sokáig nem léptem be. Mit kell, hogy tegyek?

Admin
2014.03.28, 10:59
Hello!
A bet365 tipligában már kvalifikált vagyok, de a számlámat zárolták, mert sokáig nem léptem be. Mit kell, hogy tegyek?

Kedves Kajcak!

Vedd fel a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálatával, ebben a kérdésben ők tudnak neked segíteni.

Admin
2014.03.28, 11:08
T Admin!
A bet-at-home azonosítómat én már egyszer elküldtem ide illetve fizettem is be az oldalra, de a tippligában a "még nem kvalifikált" státusz szerepel a nevem mellett! a kérdésem az, hogyan tudok kvalifikálni?

Kedves Zozinho19!

A bet-at-home tippligában a részvétel feltétele a hatharom.com-os regisztráció, a bet-at-home szerint nem innen regisztráltál, ezért nem vagy a kvalifikáltak között.

filiivo
2014.03.29, 09:56
Van még itt olyan felhasználó akinek nem irták jóvá a februári bet365nyereményét?Ha nincs ilyenkor mi a teendő?Még eddig mindig időben megkaptam mindet.Előre is köszönöm a válaszokat.További kellemes hétvégét.

kisroka01
2014.03.30, 14:54
Helló! Betclic számlám azonosítóját tudtommal 2013. december 1-jét megelőzően beküldtem, és be is fizettem a verseny ideje alatt hogy a feltételek teljesüljenek de még így sem vagyok a kvalifikáltak között. Kérhetek erről vmi infót? Köszönöm.

newlbot
2014.03.31, 17:33
Az érdekes, hogy tegnap még 28 volt az Indoklásos Tippligában a szűrt profitom, és azóta sak jó tippem volt, és mára hirtelen csak 11 lett, ez mégis hogyan lehet?

Admin
2014.03.31, 19:08
Van még itt olyan felhasználó akinek nem irták jóvá a februári bet365nyereményét?Ha nincs ilyenkor mi a teendő?Még eddig mindig időben megkaptam mindet.Előre is köszönöm a válaszokat.További kellemes hétvégét.

Kérlek, ezzel kapcsolatban írj nekünk emailt az info[kukac]hatharom[pont]com címre.

Admin
2014.03.31, 19:08
Helló! Betclic számlám azonosítóját tudtommal 2013. december 1-jét megelőzően beküldtem, és be is fizettem a verseny ideje alatt hogy a feltételek teljesüljenek de még így sem vagyok a kvalifikáltak között. Kérhetek erről vmi infót? Köszönöm.

Kérlek, ezzel kapcsolatban írj nekünk emailt az info[kukac]hatharom[pont]com címre.

Admin
2014.03.31, 19:10
Az érdekes, hogy tegnap még 28 volt az Indoklásos Tippligában a szűrt profitom, és azóta sak jó tippem volt, és mára hirtelen csak 11 lett, ez mégis hogyan lehet?

Még a tippliga lezárását megelőzően mindenképp utána fogunk nézni ennek.

Giacomo012
2014.03.31, 20:48
Sziasztok! Tippligák lezárása után körülbelül mikor íródnak jóvá a bónuszok az irodáknál? Előre is köszönöm

Zozinho19
2014.04.01, 04:17
T.Admin!
Ugyanis korábban regisztráltam a bet-at-home-ra, mint a 63.com-ra!Emiatt külön új regisztrációt csinálnom? Nem lehet ezt valahogy megoldani?

Admin
2014.04.01, 17:02

Ellenőriztük a rendszerben, és a legalább 31 szavas indiklásos tippeket figyelembe véve, az a helyes eredmény amit a tippliga eredménylistában is látsz.

Admin
2014.04.01, 17:09
Sziasztok! Tippligák lezárása után körülbelül mikor íródnak jóvá a bónuszok az irodáknál? Előre is köszönöm

Ez iroda függő, de általában 10 napon belül ki szokták fizetni a nyereményeket.

Admin
2014.04.01, 17:15
T.Admin!
Ugyanis korábban regisztráltam a bet-at-home-ra, mint a 63.com-ra!Emiatt külön új regisztrációt csinálnom? Nem lehet ezt valahogy megoldani?

A tippligákban és minden egyéb Hathármas promócióban csak azok jogosultak a nyereményekre, akik a Hathármon keresztül regisztráltak az adott fogadó irodába.

Zozinho19
2014.04.01, 19:58
A tippligákban és minden egyéb Hathármas promócióban csak azok jogosultak a nyereményekre, akik a Hathármon keresztül regisztráltak az adott fogadó irodába.

Ez pedig kőbe van vésve!!!! Ha leadom az azonosítómat, az azt jelenti, hogy a bet-at-home-mal kapcsolatban vagyok, az hogy ezen az oldalon szeretnék résztvenni egy promóciós játékban az arra utal, hogy ennek az oldalnak is napi szinten a látogatója vagyok! Ennél többet nem hiszem, hogy el lehet várni bárkitől is a promóciót illetően!

Giacomo012
2014.04.04, 15:16
Már bocsi, de ez nincs minden tippliga verseny ismertetőjében leírva, igaz a bet-at-home tippligánál le van írva de például a Bet365 ligánál szó sincs ilyesmiről, hogy az oldalról kellett volna regizni a fogadóirodához! Most akkor ,hogy is van?

Giacomo012
2014.04.04, 15:20

ár bocsi de ez nincs minden tippiga versenyinformációjánál közölve, igaz a bet-at-home -nél le van írva ,de például a bet 365 -nél nincs leírva, hogy innen kelett volna regizni a fogadóirodához. Most akkor hogy is van ez?

Admin
2014.04.04, 15:58
ár bocsi de ez nincs minden tippiga versenyinformációjánál közölve, igaz a bet-at-home -nél le van írva ,de például a bet 365 -nél nincs leírva, hogy innen kelett volna regizni a fogadóirodához. Most akkor hogy is van ez?

A bet365 tippliga kivétel, ott mindenki, aki beküldött bet365 felhasználónevet (függetlenül attól, hogy Hathármon keresztül regisztrált-e vagy sem) jogosult a tippliga nyereményre.

Giacomo012
2014.04.04, 16:30
A bet365 tippliga kivétel, ott mindenki, aki beküldött bet365 felhasználónevet (függetlenül attól, hogy Hathármon keresztül regisztrált-e vagy sem) jogosult a tippliga nyereményre.

szupe megnyugodtam, de a Betclic -nél is csak annyi van, hogy számlafeltöltés kell és ha 2013.12.01 utáni a fogadóirodánál a regisztrációjuk akkor kell a hatharmon keresztül regizni! Igaz?

csaby18
2014.04.04, 19:29
Igen.

Zozinho19
2014.04.05, 23:09
Szóval mégis vannak kivételek!

Noemail
2014.04.06, 02:27
Inkább örülj neki, hogy rengeteg ingyenes játék van. Én is már évek óta rendelkezem reggel a bet-at-hez. Oda nem kaphatok nyereményt, a többi tippligában viszont ott a lehetőség.

Nem akarlak "bántani", de a világ nem úgy működik, ahogy szerinted a legjobb vagy ahogy neked a legkényelmesebb...

Ez pedig kőbe van vésve!!!! Ha leadom az azonosítómat, az azt jelenti, hogy a bet-at-home-mal kapcsolatban vagyok, az hogy ezen az oldalon szeretnék résztvenni egy promóciós játékban az arra utal, hogy ennek az oldalnak is napi szinten a látogatója vagyok! Ennél többet nem hiszem, hogy el lehet várni bárkitől is a promóciót illetően!

3bit
2014.04.07, 12:29
Üdv!

A 188bet tippliga lezárása mikorra várható?

Admin
2014.04.07, 16:40
Üdv!

A 188bet tippliga lezárása mikorra várható?

Üdv.

Amint a 188bet a hivatalos végeredményt jóváhagyja, erre a héten sor fog kerülni. Köszönjük a türelmedet!

awaker
2014.04.09, 10:59
üdv.
márciusi nyeremény mikorra várható a bet365-nél?

Admin
2014.04.09, 12:22
üdv.
márciusi nyeremény mikorra várható a bet365-nél?

Eddigi tapasztalatok alapján a hónap végén szokta a bet365 jóváírni a nyereményeket.

Giacomo012
2014.04.10, 11:14
Eddigi tapasztalatok alapján a hónap végén szokta a bet365 jóváírni a nyereményeket.

tehát majd Április végn érkezik meg a márciusi tippjáték nyereménye???

3bit
2014.04.10, 11:27
Pontosan.

3bit
2014.04.11, 17:39
Üdv.

Amint a 188bet a hivatalos végeredményt jóváhagyja, erre a héten sor fog kerülni. Köszönjük a türelmedet!
Üdv! Semmi fejlemény azóta? Gondolom akkor már marad jövőhétre, mert kétlem, hogy hétvégén ezzel foglalkoznának :(

Admin
2014.04.11, 18:24
Üdv! Semmi fejlemény azóta? Gondolom akkor már marad jövőhétre, mert kétlem, hogy hétvégén ezzel foglalkoznának :(

Kedves 3bit!

A jövő héten várható hivatalos végeredmény, addig is köszönjük a türelmedet.

Zozinho19
2014.04.14, 13:41
Szia!
Az ingyenes játékról annyit, hogy a nyeremények minden esetben befizetéshez és fogadástételhez vannak kötve! Így pedig már nem is ingyenes!
A játék részvételi feltételeit pedig elég könnyen lehet(ne) módosítani, elég lenne csak a regisztrációs dátumokat összevetni és lehetne engedélyezni a korábban regisztrált fogadók részvételét a tippligában! Ugyanis a kettős regisztrációt nem engedélyezi a bet-at-home és szerintem másik fogadóirodák sem!

Inkább örülj neki, hogy rengeteg ingyenes játék van. Én is már évek óta rendelkezem reggel a bet-at-hez. Oda nem kaphatok nyereményt, a többi tippligában viszont ott a lehetőség.

Nem akarlak "bántani", de a világ nem úgy működik, ahogy szerinted a legjobb vagy ahogy neked a legkényelmesebb...

Tibke
2014.04.15, 20:04
Bet365 jóváírta a nyereményt.

Noemail
2014.04.16, 14:01
Kedves Zozinho19,

szeretem tanítani az embereket, ha szívesen meghallgatják az információt. A te esetedben inkább a szájkaratéra való hajlam dominál, így a továbbiakban nem kívánok ezen témával foglalkozni. Csak hogy lásd a fától az erdőt:
egy kapitalista világban élünk, ahol minden a pénzről szól. A fogadóirodák új ügyfeleket TV-s reklámokból jóval nehezebben tudnak szerezni, mint az interneten (elsősorban sportfogadással, vagy legalábbis sporttal foglalkozó oldalakon). Az iroda affiliate szerződést köt egy adott portállal. Az oldal az általa "küldött" (tehát rajta keresztül regisztrált) emberek után kap pénzt. Máshol ez annyiban is maradna. A 63.com viszont ingyenes (és tényleg az, hisz nem kell a részvételért fix összeget fizetned) ligákat hirdet, ahol készpénzt kapsz a legtöbb ligában való jó helyezésedért. Ők lemondanak az esetleges profitjuk egy jelentős részéről. Persze nyilván kapnak fix összeget a reklámért is, de a nagyobb pénz az új ügyfelekért jár, AKIK INNEN regisztrálnak.

Az, hogy befizetéshez és fogadáshoz van kötve, a legtöbb sportfogadónak egyáltalán nem jelent gondot. Aki képtelen arra, hogy közel nullára hozza ki a befizetett összeg egyszeri megforgatását, az nem is értem, hogy miért akar sportfogadni. Tehát igen, INGYENESEK a ligák. A baj az Magyarországon és Kelet-Európában, hogy a hozzád hasonlók azért játszanak ezeken a ligákon, hogy a kapott pénzt (ha megforgatás kötelezett) a lehető legrövidebb idő alatt kivegyék. Aztán csodálkozik mindenki, hogy miért maradnak ki rendre a "keletiek" a bónuszokból, egyéb promókból....
Szerinted miért csökken a játszható ligák száma? Azért, mert rájön a fogadóportál is, hogy a magyarok gyorsan megforgatják a pénzt (ami a követelményben benne van), aztán kiveszik. Nekik ez nem poén. Nem csak téged akarlak így most bántani, hanem a legtöbb embert... És csak, hogy tisztában legyél vele: a Betfair kivételével sehol sem nyithatsz több számlát, de náluk is csak a különböző pénznemek miatt engedik.

Kevesen vannak úgy, mint én, akik a kapott pénzt "bónusznak" fogják el. Megjátsszák, kockáztatják (SPORTFOGADNAK!!!). Ha nyerünk, összejöhet 3-4x pénz, míg ha vesztünk, akkor úgy fogjuk fel, mintha kiengedtünk volna a kezünkből egy ajándékot. Egy olyat, amit ténylegesen csak ajándékba (nem került egy fillérünkbe sem) kaptunk.
Remélem, hogy ebből végre megértetted, hogyan működik a rendszer.

Üdv: N

Szia!
Az ingyenes játékról annyit, hogy a nyeremények minden esetben befizetéshez és fogadástételhez vannak kötve! Így pedig már nem is ingyenes!
A játék részvételi feltételeit pedig elég könnyen lehet(ne) módosítani, elég lenne csak a regisztrációs dátumokat összevetni és lehetne engedélyezni a korábban regisztrált fogadók részvételét a tippligában! Ugyanis a kettős regisztrációt nem engedélyezi a bet-at-home és szerintem másik fogadóirodák sem!

3bit
2014.04.16, 17:41
Megérkezett minden nyeremény, köszönöm!

Zozinho19
2014.04.17, 10:34
T(?) Noemail!
Ha szeretsz tanítani, akkor inkább a sulinet.hu-n kommentelj! Nem a veled vagy bárki mással kialakuló vita miatt írtam a fórumba ezzel a témával kapcsolatban, hanem azt szeretném elérni, hogy a fogadóirodára történő korábbi regisztrációm ellenére részt vehessek az iroda ezen az oldalán zajló promóciós játékában, még akkor is, ha ez a kiírt feltételeknek nem teljes mértékben felel meg.Tisztában vagyok a kapitalista világ működésével, éppen ezért tartom logikátlannak ezt a feltételrendszert ebben a formában. Ugyanis ha nem vehetek részt ebben a játékban, de mindenképp játszani szeretnék, akkor egy másik tippligát fogok választani, ami azt vonja maga után, hogy annak az irodának fogok befizetni. Ez önmagában nem nagy veszteség az irodának, viszont ha kitágítom a kört akkor már lehet, hogy máshogy fest a kép!
Ingyenes az a játék, ahol 0 befektetéssel lehet hasznot realizálni!!!Üdv: Zozinho19
Ui: Nem várom a válaszod!
Kedves Zozinho19,

szeretem tanítani az embereket, ha szívesen meghallgatják az információt. A te esetedben inkább a szájkaratéra való hajlam dominál, így a továbbiakban nem kívánok ezen témával foglalkozni. Csak hogy lásd a fától az erdőt:
egy kapitalista világban élünk, ahol minden a pénzről szól. A fogadóirodák új ügyfeleket TV-s reklámokból jóval nehezebben tudnak szerezni, mint az interneten (elsősorban sportfogadással, vagy legalábbis sporttal foglalkozó oldalakon). Az iroda affiliate szerződést köt egy adott portállal. Az oldal az általa "küldött" (tehát rajta keresztül regisztrált) emberek után kap pénzt. Máshol ez annyiban is maradna. A 63.com viszont ingyenes (és tényleg az, hisz nem kell a részvételért fix összeget fizetned) ligákat hirdet, ahol készpénzt kapsz a legtöbb ligában való jó helyezésedért. Ők lemondanak az esetleges profitjuk egy jelentős részéről. Persze nyilván kapnak fix összeget a reklámért is, de a nagyobb pénz az új ügyfelekért jár, AKIK INNEN regisztrálnak.

Az, hogy befizetéshez és fogadáshoz van kötve, a legtöbb sportfogadónak egyáltalán nem jelent gondot. Aki képtelen arra, hogy közel nullára hozza ki a befizetett összeg egyszeri megforgatását, az nem is értem, hogy miért akar sportfogadni. Tehát igen, INGYENESEK a ligák. A baj az Magyarországon és Kelet-Európában, hogy a hozzád hasonlók azért játszanak ezeken a ligákon, hogy a kapott pénzt (ha megforgatás kötelezett) a lehető legrövidebb idő alatt kivegyék. Aztán csodálkozik mindenki, hogy miért maradnak ki rendre a "keletiek" a bónuszokból, egyéb promókból....
Szerinted miért csökken a játszható ligák száma? Azért, mert rájön a fogadóportál is, hogy a magyarok gyorsan megforgatják a pénzt (ami a követelményben benne van), aztán kiveszik. Nekik ez nem poén. Nem csak téged akarlak így most bántani, hanem a legtöbb embert... És csak, hogy tisztában legyél vele: a Betfair kivételével sehol sem nyithatsz több számlát, de náluk is csak a különböző pénznemek miatt engedik.

Kevesen vannak úgy, mint én, akik a kapott pénzt "bónusznak" fogják el. Megjátsszák, kockáztatják (SPORTFOGADNAK!!!). Ha nyerünk, összejöhet 3-4x pénz, míg ha vesztünk, akkor úgy fogjuk fel, mintha kiengedtünk volna a kezünkből egy ajándékot. Egy olyat, amit ténylegesen csak ajándékba (nem került egy fillérünkbe sem) kaptunk.
Remélem, hogy ebből végre megértetted, hogyan működik a rendszer.

Üdv: N

Noemail
2014.04.17, 18:46
Nem látod a fától az erdőt, nekem csak ennyi a bajom veled. Peace!