Teljes verzió megtekintése : Hol kezdjem?
Sziasztok,
úgy döntöttem, hogy el kezdek foglalkozni a sportfogadással.
A kérdés:
melyik iroda adja a legjobb oddsokat?
mennyi pénzzel lehet kiszedni a 1st depo bónuszokat?
melyik irodát válasszam?
bármilyen egyéb hasznos tanács?
kszöi, T79
Sziasztok,
úgy döntöttem, hogy el kezdek foglalkozni a sportfogadással.
A kérdés:
melyik iroda adja a legjobb oddsokat?
mennyi pénzzel lehet kiszedni a 1st depo bónuszokat?
melyik irodát válasszam?
bármilyen egyéb hasznos tanács?
kszöi, T79
Szia!
A legjobb iroda a Bet365, ahol mindenre tudsz fogadni és a legjobb szorzókat kínálják, ráadásul nagyon jó bónuszaik vannak - új ügyfeleknek első befizetési, illetve mobilos bónusz -, átlátható, kezdők is elboldogulnak vele, így én ezt az irodát ajánlom neked. Bővebb leírást itt találsz az irodáról: bet365 ajánló Hatharom.com (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365)
Az első befizetési bónuszok kiszedésére elég lehet 20.000 Ft is, ha egyesével csinálod, viszont, ha többet akarsz egyszerre kipörgetni, akkor értelemszerűen több pénz kell. :)
A helyedben legalább 50.000 Ft-ot szánnék első körben a projektre, és ha ügyesen kiforgatod a bónuszokat, akkor elég szép kis bankrollt alakíthatsz ki magadnak. :)
Üdv.:
Tomihmv
Szia! Köszönöm szépen a segítséget! Akkor megcélzom a BET365-öt. Üdv.T79
hahoo, kicsit számolgattam, eszerint a bet365 jutaléka a legmagasabb, tehát emiatt nem annyira jó ötlet odamenni.
cég egál odds jutalék
bet365 1.83 8.50%
188bet 1.90 5.00%
Unibet 1.87 6.50%
winner.com 1.85 7.50%
betvictor 1.85 7.50%
betclic 1.85 7.50%
Mit gondoltok erről?
köszi, T79
Zozinho19
2014.12.09, 17:31
Sziasztok!
Olyan fogadóirodát keresek, ahol nem kérik a személyi/jogsi vagy bármelyik személyes irat fénymásolatát!
Üdv: Zozinho19
Sziasztok!
Olyan fogadóirodát keresek, ahol nem kérik a személyi/jogsi vagy bármelyik személyes irat fénymásolatát!
Üdv: Zozinho19
188bet tőlem soha nem kért semmit. Magas oddsok, tudtommal nem is korlátozzák le az embert.
Skrill automatikus kifizetés. Több száz eurónál is 1 percen belül a számládon a pénz.
Zozinho19
2014.12.09, 20:11
Köszi! Körbenéztem és azzal szembesültem, hogy a Sportingbet is beszállt a versenybe. Egész tisztességes oddsokat láttam náluk, ahhoz képest, mint amikor otthagytam őket. Mivel a számlám még élt, így oda tettem fel egy kis pénzt, amivel eljátszok egy darabig! :-D
bendehal
2014.12.09, 20:55
Pinnacle,marathonbet, sbobet sem kér semmit. Nem tudom milyen fogadásokat teszel, de alapjáraton ezek verik sb-t.
Zozinho19
2014.12.10, 05:45
Pinnacle,marathonbet, sbobet sem kér semmit. Nem tudom milyen fogadásokat teszel, de alapjáraton ezek verik sb-t.
A Pinnacle-vel kapcsolatban pont itt olvastam olyan hsz-t, amelyikben pont erről volt szó! Igaz, hogy 2012 szeptemberi a bejegyzés, "szemii" a hozzászóló!
A pinnacle-nél még a farkad másolatát is elkérik, életembe nem supportoztam még annyit, mint ott...
mr.blonde
2014.12.10, 18:58
188bet tőlem soha nem kért semmit. Magas oddsok, tudtommal nem is korlátozzák le az embert.
Skrill automatikus kifizetés. Több száz eurónál is 1 percen belül a számládon a pénz.
ez tényleg így van/volt, de engem a múlt héten egyszercsak lekorlátoztak, a pénzemet pedig egyelőre nem hajlandóak kifezetni...
zsolo365
2014.12.10, 19:11
basszus. az "szép" . remélem nem sok léről van szó...
ez tényleg így van/volt, de engem a múlt héten egyszercsak lekorlátoztak, a pénzemet pedig egyelőre nem hajlandóak kifezetni...
Az nagyon durva :(
bendehal
2014.12.10, 20:39
Említsd meg SBR-t azzal valószinüleg felgyorsítod a dolgot.
188bet nem engedhet megmagának olyat hogy benyelje a kesst.
Túl sokat költenek marketingre.
Sziasztok!
Kicsit ugorjunk vissza a témához... :-)
Melyek a Winners welcome fogadóirodák a Pinnacle-en kívül?
köszi, T79
bendehal
2014.12.19, 22:46
Ha arra gondolsz akik nem korlátoznak akkor exchange+SBObet.
Exchange irodábol matchbook az egyetlen amit lehet használni.
Plussz hagyományos bookieknak van egy jó néhány klonja ami úgyan azokal az oddsokat használja, így olykor egy-egy irdoda elvesztése nem olyan nagy érvágás. A kérdés már csak az mennyire meg bizhatók ezek.
oddo4444
2014.12.19, 23:32
A betfairnél ért már valakit valamilyen korlát vagy hátrány a többi fogadóval szemben?
Zsolti844
2017.05.18, 17:44
Sziasztok! Az külföldi fogadóirodák többségénél (pl. betcl1c, u1bet) már csak EUR pénznemben lehet kifizetést kérni. A problémám az, hogy nekem nincs EUR alapú bankszámlám, így amennyiben EUR-t utalnak a HUF-ban vezetett bankszámlámra, akkor jelentős díjakat vonnak le a bankok a konverzióért. Van-e valami trükk, hogy ezt kiküszöböljem? :confused: Jelentős összegről (700-800 ezer Ft) van szó.
golszerzo
2017.05.18, 19:05
Sziasztok! Az külföldi fogadóirodák többségénél (pl. betcl1c, u1bet) már csak EUR pénznemben lehet kifizetést kérni. A problémám az, hogy nekem nincs EUR alapú bankszámlám, így amennyiben EUR-t utalnak a HUF-ban vezetett bankszámlámra, akkor jelentős díjakat vonnak le a bankok a konverzióért. Van-e valami trükk, hogy ezt kiküszöböljem? :confused: Jelentős összegről (700-800 ezer Ft) van szó.
Szerintem nyiss EUR-bankszámlát a bankodnál, vagy EUR-s Skrillt, Netellert, amiről majd bankkártyán keresztül felveheted a pénzt. Ott is lesz konverzió ha forintban veszed fel, de ha euróban veszed fel és utána váltod át forintra mondjuk pénzváltóban, kevesebbet buksz rajta.
delerium
2018.12.22, 19:21
Sziasztok, én abszolút kezdő vagyok a fogadások terén, a Google-ön találtam erre a fórumra is, és mivel láttam, hogy sokan hasonló cipőben járunk, gondoltam megosztok néhány magyar nyelvű linket, amit az idők alatt összegyűjtöttem, információátadás céljából.
Sok hasznos info van itt a 0-ról kezdéshez, remélem segítettem.
Szia!
Amerikai ötletekbe várlak szeretettel.
Amerikai ötletekkel vigyázz!!!!!!!!!!
LEGALJA MINDENNEK!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.