Teljes verzió megtekintése : Tippjátékok - 2014. február
Tippligák
Februárban a legjobban tippelők összesen hat különböző tippjátékban mérhetik össze tudásukat, amelyen 350 ezer forint értékű nyereménnyel (http://www.hatharom.com/2014/02/01/ingyen-penz-sportfogadashoz-februarban-is-jatssz-velunk-350-ezer-forintert) gazdagodhatnak.
Januári tippligáink:
Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/149) - Időtartam: 2014. feb. 1. - 2014. feb. 28. - Díjazás: 400$ - Megnövelt díjalap!
Winner tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/152) - Időtartam: 2014. feb. 1. - 2014. feb. 28. - Díjazás: 300$
188bet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/151) - Időtartam: 2014. feb. 1. - 2014. feb. 28. - Díjazás: 300$
Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/148) - Időtartam: 2014. feb. 1. - 2014. feb. 28. - Díjazás: 15 000 Ft
BetVictor - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/150) - Időtartam: 2014. feb. 1. - 2014. feb. 28. - Díjazás: 300$
Jó tudni!
I. Tippek maximális száma per nap és per hónap
2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.
II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
III. Szűrt profit számítási mód
A játékosokat a szűrt profitjuk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)
Bundesliga-totó
Az Eurosport és a hatharom.com nagysikerű totójátékában összemérheted tudásodat a szakértőkkel, azaz szerkesztőinkkel és a sportcsatorna kommentátoraival. Ehhez mindössze egy hatharmas regisztráció szükésges, a játékban való részvétel ingyenes. Hétről hétre nagyszerű nyeremények várnak gazdára, a fődíj pedig egy Bundesliga-csapat komplett felszerelése. A részletekért kattints ide! (http://www.hatharom.com/2013/08/06/gyozd-le-az-eurosport-es-a-hatharomcom-kommentatorait-szerkesztoit)
A hónap folyamán további nyereményjátékok indulása várható, a részletekről tájákozódhattok a főoldal jobboldali hasábjában, a TIPPJÁTÉKOK (http://www.hatharom.com/tippjatekok) aloldalon, illetve ebben a fórumtopikban is.
Ebben a hónapban is megrendezezésre kerül a 300 USD összdíjazású Betclic-tippliga, melynek részvételi feltételeit itt találjátok (http://www.hatharom.com/tippligak/info/153)!
Giacomo012
A vendégbeli botlás és a hétvégi bajnoki csúfos hazai vereségük után ideje bizonyítaniuk, hogy otthon egy másodosztályú csapatot a legnemesebb kupasorozatból, azért még ki tudnak ütni Geráék!
Ezen felhasználónak ez az indoklásos tippje,ami kicsit viccesre sikeredett,ha rá hallgattok akkor vigyázzatok vele,pöppet le van maradva időben,ő még Gera Zoliban bízik,hogy nyer a Fulham,köztudott,hogy nem kis ideje már a WBA-ban van...azért hajrá Fulham,de ez egy nagy baki és nem beszélve,hogy 3 éves szinten van megindokolva,hogy miért fogadott a Fulhamre.Ilyen alapon minden csapatot aki veszített az előző körben,megrakok olyan indokkal,hogy:kötelező javítani az elmúlt hét vereseége után... kicsit komolytalan tartom,de nem fikázni szeretném,csak egy észrevétel...
Sorry :)
kicsim18
2014.02.05, 11:33
Kedves.Olyan Kérdésem lenne hogy a Februári tippligában hiába lesz valaki kvalifikált ha januárba nyert akkor most nem?
Kedves.Olyan Kérdésem lenne hogy a Februári tippligában hiába lesz valaki kvalifikált ha januárba nyert akkor most nem?
A Betclic tippliga kiírásában szerepel a következő feltétel: Két egymást követő hónapban nem írható jóvá nyeremény ugyanannak a játékosnak a tippligában! A többi tippligára ez a kitétel nem vonatkozik.
Ugy latszik, hogy a winner tipligaban mar kvalifikalt vagyok, pedig nem fizettem be februarban, nem is kell?
Ugy latszik, hogy a winner tipligaban mar kvalifikalt vagyok, pedig nem fizettem be februarban, nem is kell?
A befizetés továbbra is feltétel az adott hónapban, viszont a kvalifikációs feltételekben sajnos nem áll módunkban megjeleníteni.
A nyereményekre csak azok lesznek jogosultak, akik a tippliga időszaka alatt befizetnek.
Kedves Admin.Raktam egy indonéz bajnoki meccsre végeredményt 3-0 9:30 kezdéssel de az eredmenyek.com -on már vége van a mecs.Ott 7:30 kezdte.Ilyenkor a tippet is visszaadjátok vagy csak a semlegesnek veszitek?
Tündike26
2014.02.07, 11:49
Üdv!
Ma éjjel fogadtam egy brazil mérkőzésre a Crato-Horizonte-re.Tippem félidő döntetlen vége vendég.
A mérkőzés szerencsésen alakult de a tippem mégse lett nyerő,hanem csak a tétet írta vissza.
Lehetne ezt korrigálni?
Előre is köszi
Üdv!
Ma éjjel fogadtam egy brazil mérkőzésre a Crato-Horizonte-re.Tippem félidő döntetlen vége vendég.
A mérkőzés szerencsésen alakult de a tippem mégse lett nyerő,hanem csak a tétet írta vissza.
Lehetne ezt korrigálni?
Előre is köszi
Kedves Tündike26!
A félidőt is érintő fogadásokat nem minden esetben tudja kiértékelni a rendszer, ezekben az esetekben a tét visszaírásra kerül. Erre a mérkőzésre igaz ez a tétel. A tipp leadásánál minden esetben felhívjuk a figyelmedet erre, tehát a félidőt is érintő fogadásoknál számolni kell ezzel a lehetőséggel. Ha vesztes lett volna a tipp, szintén visszaadjuk a tétet.
Kedves Admin.Raktam egy indonéz bajnoki meccsre végeredményt 3-0 9:30 kezdéssel de az eredmenyek.com -on már vége van a mecs.Ott 7:30 kezdte.Ilyenkor a tippet is visszaadjátok vagy csak a semlegesnek veszitek?
Kedves jeba24!
A mérkőzésre leadott tipped érvényes, a tét nem jár vissza. Megértésedet köszönjük.
balazsb1987
2014.02.13, 00:03
Jó estét! Ma megjátszottam a Napoli-Róma mérkőzést 2,75 fölé. A Mérkőzés 3-0 lett, még is csak félnyertesnek lett elszámolva. 3 több mint 2,75. Vagy rosszul értelmeztem vmit?
Jo reggelt. A tegnap reggel a 188bet tippligaban -13 egysegem volt. A tegnap tettem 6 tippet es meg mindig annyi egysegem van, pedig azsiai hendikepet es golok szamat tettem. Mi lehet a baj?
Jó estét! Ma megjátszottam a Napoli-Róma mérkőzést 2,75 fölé. A Mérkőzés 3-0 lett, még is csak félnyertesnek lett elszámolva. 3 több mint 2,75. Vagy rosszul értelmeztem vmit?
Rosszul értelmezted. Over 2,5 (vagy ez alatti esetén, pl over 2, over 1,5 stb..) esetén járt volna a teljes nyeremény. Az over 2,75-nél arra fogadtál, hogy a féltét over 2,5-re, féltét over 3-ra megy. Az over 3 (mivel pont három lett gól lett) esetén a fogadás push, az over 2,5 nyert.
Jo reggelt. A tegnap reggel a 188bet tippligaban -13 egysegem volt. A tegnap tettem 6 tippet es meg mindig annyi egysegem van, pedig azsiai hendikepet es golok szamat tettem. Mi lehet a baj?
Kedves csaby18!
A számítás rendben van, az aktuális egyenlegedet látod a tippligában, korábban -33 egységgel álltál, a tegnap esti mérkőzések eredményeivel lett -13 az egyenleged. További jó játékot!
Kedves Admin.Raktam egy indonéz bajnoki meccsre végeredményt 3-0 9:30 kezdéssel de az eredmenyek.com -on már vége van a mecs.Ott 7:30 kezdte.Ilyenkor a tippet is visszaadjátok vagy csak a semlegesnek veszitek?Még nem lett most sem kijavítva a -10 pont.Miért?
Kedves Admin.Raktam egy indonéz bajnoki meccsre végeredményt 3-0 9:30 kezdéssel de az eredmenyek.com -on már vége van a mecs.Ott 7:30 kezdte.Ilyenkor a tippet is visszaadjátok vagy csak a semlegesnek veszitek?Még nem lett most sem kijavítva a -10 pont.Miért?
Kedves jeba24!
A mérkőzésre leadott tipped érvényes, a tét nem jár vissza. Megértésedet köszönjük.
üdv.
pár napja regiztem az oldalon,és azóta is tippelgetek.
ez a pár nap elég borzalmasra sikeredett és szürt a profitom katasztófális.:D
kérdésem az lenne,hogy a következő havi tippliga játékba lesz esélyem részt venni?
vagy ez a mutató akkor is érvénybe lesz vagy mindig az adott időszakra vonatkozik,amelyik hónapban vagyunk és a következőben újra nullára indulok.
választ előre is köszönöm.
üdv.
pár napja regiztem az oldalon,és azóta is tippelgetek.
ez a pár nap elég borzalmasra sikeredett és szürt a profitom katasztófális.:D
kérdésem az lenne,hogy a következő havi tippliga játékba lesz esélyem részt venni?
vagy ez a mutató akkor is érvénybe lesz vagy mindig az adott időszakra vonatkozik,amelyik hónapban vagyunk és a következőben újra nullára indulok.
választ előre is köszönöm.
Minden hónapban nulláról indul a rendszer, KIVÉVE ha másképpen nem szerepel az ADOTT tippliga kiírásában.
Tehát alapvetően minden hónap 1-én nulláról indulsz.
cris1285
2014.02.22, 20:03
188bethez minden hónapban feltöltés kell hogy megkapjuk a nyereményt?
cris1285
2014.02.23, 13:18
koszonom.
A 188bet tippligaban nem szerepelek a kvalifikaltak kozott, pedig teljesitettem minden feltetelt.
A 188bet tippligaban nem szerepelek a kvalifikaltak kozott, pedig teljesitettem minden feltetelt.
Én is így vagyok, de még nem zárták le, ha ellenőrzik az adatainkat bekerülünk mi is.
Megmondom őszintén, hogy eddig minden amiatt reklamálót hülyének néztem, aki váltig állította, hogy 63-as linkről regelt, de mégsem fogadták el. A Unibettől a winner.com-ig az összes eddigi általatok kínált irodához regeltem, ahol előtte még nem volt regisztrációm. február közepén pedig innen regeltem a betvictorhoz, de a betvictor ügyfélszolgálata sem tudta ezt megerősíteni. Sőt! Azt mondta az ügyintéző, hogy nem is linkről (tehát máshonnan sem) regeltem, hanem az oldalra lépve regisztráltam magam. Ez már csak azért is érdekes, mert a 63-on ismertem meg legelőször ezt az irodát, előtte sehol nem hallottam róla.
Biztos, hogy jók a linkjeitek az irodához (mmint hogy az iroda érzékeli, hogy innen kerültünk) oda? Unibet, Winner, PinnacleSports, 188bet, betfair, betredkings, lsbet... ezeknél még tudtam, "hogyan" kell regelni innen, de a betvictornál már elfelejtettem?! :)
Érdekes...
borisz18
2014.03.03, 15:12
Regisztráció után nekem se igazolták vissza a 63.hu-s regisztrációt, hiába állítottam, hogy innen regisztráltam, most azonban már azt látom a profilomnál, hogy mégis 63-as. Kár, hogy akkor emiatt lecsúsztam a díjazásról.
Megmondom őszintén, hogy eddig minden amiatt reklamálót hülyének néztem, aki váltig állította, hogy 63-as linkről regelt, de mégsem fogadták el. A Unibettől a winner.com-ig az összes eddigi általatok kínált irodához regeltem, ahol előtte még nem volt regisztrációm. február közepén pedig innen regeltem a betvictorhoz, de a betvictor ügyfélszolgálata sem tudta ezt megerősíteni. Sőt! Azt mondta az ügyintéző, hogy nem is linkről (tehát máshonnan sem) regeltem, hanem az oldalra lépve regisztráltam magam. Ez már csak azért is érdekes, mert a 63-on ismertem meg legelőször ezt az irodát, előtte sehol nem hallottam róla.
Biztos, hogy jók a linkjeitek az irodához (mmint hogy az iroda érzékeli, hogy innen kerültünk) oda? Unibet, Winner, PinnacleSports, 188bet, betfair, betredkings, lsbet... ezeknél még tudtam, "hogyan" kell regelni innen, de a betvictornál már elfelejtettem?! :)
Érdekes...
Kedves Noemail!
Megvizsgáljuk a problémát, jelezzük a Betvictor felé, és tájékoztatunk a fejleményekről. Köszönjük a türelmedet!
Kedves Noemail!
Megvizsgáljuk a problémát, jelezzük a Betvictor felé, és tájékoztatunk a fejleményekről. Köszönjük a türelmedet!
Kedves Admin!
Köszönöm, bár én már beszéltem velük. A legnagyobb bajom nem is az, hogy a promo casht így "buktam", hanem a mostani tippligában (és az esetleges későbbi Betvictor tippligákból) való kimaradás bosszant.
Regisztráció után nekem se igazolták vissza a 63.hu-s regisztrációt, hiába állítottam, hogy innen regisztráltam, most azonban már azt látom a profilomnál, hogy mégis 63-as. Kár, hogy akkor emiatt lecsúsztam a díjazásról.
Szia!
Ugyanígy jártam én is, és most meglepődve nézem, hogy már 63.hu-s a regisztrációm a betvictornál. Amikor írtam nekik azt mondták, hogy nem innen regisztráltam, most meg rájöttek, hogy mégis? Valami nagyon rosszul működik a betvictornál, (vagy bár remélem nem így van: nem szeretnek fizetni) Én is lecsúsztam emiatt a januári díjazásról.
Noemail: fel a fejjel, áprilisra már a te regisztrációd is jó lesz valószínűleg. :)
Egyetértek,van 2 fogadóirdoa is akikkel így jártam,sőt buktam a befizetési bónuszomat náluk,sőt amit említettetek korábban,minden hónapban kiesünk a játékból,ismételni tudom,csak,hogy úgy regeltem hozzájuk,h életemben nem nyitottam meg az oldalukat sőt,minden előzményt,cooket töröltem,ez így nem fair,de nem tudunk semmit sem tenni,nyelni egyet és továbblépni,mai világban ezt nem tartom esélyesnek,hogy előfordulhatna,hogy ilyen hibák keletkezzenek,de remek példa,mégis akad...
Kedves Admin!
Köszönöm, bár én már beszéltem velük. A legnagyobb bajom nem is az, hogy a promo casht így "buktam", hanem a mostani tippligában (és az esetleges későbbi Betvictor tippligákból) való kimaradás bosszant.
A BetVictornál sikerült elérnünk, hogy utólag áttegyék a regisztrációdat a Hatháromhoz. A februári tippligára is kvalifikáltad így magad. Az okozott kellemetlenségért a BetVictor nevében is elnézést kérünk!
Szia!
Ugyanígy jártam én is, és most meglepődve nézem, hogy már 63.hu-s a regisztrációm a betvictornál. Amikor írtam nekik azt mondták, hogy nem innen regisztráltam, most meg rájöttek, hogy mégis? Valami nagyon rosszul működik a betvictornál, (vagy bár remélem nem így van: nem szeretnek fizetni) Én is lecsúsztam emiatt a januári díjazásról.
Noemail: fel a fejjel, áprilisra már a te regisztrációd is jó lesz valószínűleg. :)
Sajnos korábban a BetVictornál többeknek is nem Hathármas lett a regisztrációjuk annak ellenére, hogy a Hathárom linkjét használták. Ugyan hosszabb idő alatt, de végül sikerült megoldanunk, hogy ezeket a regisztrációkat a BetVictor áttegye a Hatháromhoz, és így jogosultak legyenek a tippliga nyereményekre. A te eseteben is ez történt. A kellemetlenségért utólag is elnézést kérünk!
A BetVictornál sikerült elérnünk, hogy utólag áttegyék a regisztrációdat a Hatháromhoz. A februári tippligára is kvalifikáltad így magad. Az okozott kellemetlenségért a BetVictor nevében is elnézést kérünk!
Köszönöm szépen! :)
Tisztelt hatharom.hu,
A februari 188bet tippligaban mindent teljesitettem. A honap folyaman a kvalifikaltak kozott voltam, viszont most mar latom, hogy nem szerepelek a nyertesek kozott, miert?
Tisztelt hatharom.hu,
A februari 188bet tippligaban mindent teljesitettem. A honap folyaman a kvalifikaltak kozott voltam, viszont most mar latom, hogy nem szerepelek a nyertesek kozott, miert?
Kedves csaby18!
A 188bet tájékoztatása szerint nem fizettél be a 188bet-számládra, nem teljesítetted a kvalifikációs feltételt, ezért nem vagy jogosult a nyereményre.
Tisztelt hatharom,
Megkerem, hogy nezzenek utanna. Ezt nem neztem volna ki a 188bet-tol, ezert kepek is kuldok. Ha kell akkor a skrillrol is kuldok, nem gond.
Tisztelt hatharom,
Megkerem, hogy nezzenek utanna. Ezt nem neztem volna ki a 188bet-tol, ezert kepek is kuldok. Ha kell akkor a skrillrol is kuldok, nem gond.
Szia csaby18!
Továbbítjuk a 188betnek, és elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Hamarosan jelentkezünk a fejleményekkel.
Tisztelt hatharom,
Kedves csaby18!
A 188bettől azt a választ kaptuk, hogy ők hibáztak, valóban befizettél, és elnézést kérnek a kellemetlenségért. Nyereményed ($10) hamarosan utalni fogjuk a megadott Skrill számládra.
Már meg is érkeztek a nyeremények. Köszönöm szépen! :)
kispaszti
2014.03.17, 11:22
HI
A bet365 tippliga nyereményeket miért nem írták még jóvá?!
Én úgy tudom, hogy általában szerdánként van a bónuszok jóváírása, úgyhogy szerintem szerdára várható a Bet365.
Szabadim91
2014.03.19, 15:44
nagyon nem akarnak fizetni ezek az angolok...
reilly1899
2014.03.20, 15:31
Még mindig nem jött meg a februári bet365-ös tippliga nyereménye.
Nem sietik el jóváirni az már biztos,egyre jobban kitolódik a dátum.Azelőtt már volt,hogy 8-án jóváirták.Majd 15én.Most meg 16-ig igérték aztán már 26-a van Bet365 én igy szeretlek.
borisz18
2014.03.26, 15:23
Nem sietik el jóváirni az már biztos,egyre jobban kitolódik a dátum.Azelőtt már volt,hogy 8-án jóváirták.Majd 15én.Most meg 16-ig igérték aztán már 26-a van Bet365 én igy szeretlek.
Nekem múlt hét pénteken jóváírták!
A Történet - Akciók - Elérhető ajánlatok menüben aktiválni kellett. Ott próbáltad már?
Igen próbáltam úgy is.Majd csak jóváirják.Köszönöm a választ és tippet is,sok szerencsét.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.