Teljes verzió megtekintése : Tippligákkal kapcsolatban...
Üdvözlök Mindenkit!
Nekem csak egy olyan felvetésem, ill. kérdésem van, hogy csupán azért nem vehetek részt (pl.) a BET-AT-HOME tippligás játékában, mert kb. 3 évvel előbb regisztráltam oda mint ide...?
Ahoz, hogy reszt vegyel a bet-at-home tippligaba a hatharom oldalrol kellene regisztralj es befizess.
Ezt értem, csak nem találom igazságosnak, mivel nagyjából már 3 éve regeltem oda és fizettem is be...
Sziasztok!
Hol tudom megnézem az eddigi tippjeimet?
Sziasztok!
Hol tudom megnézem az eddigi tippjeimet?
Kedves fcmili!
fcmili (http://www.hatharom.com/tip/fcmili) ezen a linken találod az eddigi eredményeidet statisztikákkal együtt. Az oldal jobb felső sarkában található felhasználónevedre kattintva szintén elérheted a Tippliga profilodat az adott menüpontra kattintva.
kispaszti
2014.02.16, 12:00
Üdv
A tegnapi 2014.02.15. sunderland-southampton meccset kétszer raktam meg és mind a kettőt levonta, valahol olvastam hogy csak az első tipp számít. Utánanéznétek. TY
Üdv
A tegnapi 2014.02.15. sunderland-southampton meccset kétszer raktam meg és mind a kettőt levonta, valahol olvastam hogy csak az első tipp számít. Utánanéznétek. TY
Kedves kispaszti!
A profitodba beleszámít minden feladott tipp, a szűrt profitodba viszont egy meccsre csak az első feladott tipped számít. A tippligáknál általában a szűrt profit alapján rangsorolódsz, viszont az összesített ROI-dba minden tipp beszámít.
kispaszti
2014.02.28, 11:15
Ok ty
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy véletlenül rossz azonosítót adtam meg az egyik fogadóirodához(bet365) a profilomban, ezt hogyan tudom módosítani? Csak elküld gomb van, de nem tudom módosítani az elküldött értéket.
Jeice1986
2014.04.07, 07:04
Sziasztok!
Jogosult vagyok-e 41 tipp után a kvalifikációra bet365 ligában úgy, hogy tavaly regisztráltam az irodához, de nem a 63-on keresztül?!
Sziasztok!
Jogosult vagyok-e 41 tipp után a kvalifikációra bet365 ligában úgy, hogy tavaly regisztráltam az irodához, de nem a 63-on keresztül?!
Igen, jogosult lehetsz, amennyiben legalább 41 tipp alapján pluszos a szűrt ROI-d.
Jeice1986
2014.04.07, 16:02
Igen, jogosult lehetsz, amennyiben legalább 41 tipp alapján pluszos a szűrt ROI-d.
Köszönöm!
Lenne még két kérdésem.
1. A ROI-m jelenleg 48%-on áll.Milyen számítási példával birnám kiszámolni Én is?!
2. Mit jelent az áfé a tippliga profilomom?!
Köszönöm!
Lenne még két kérdésem.
1. A ROI-m jelenleg 48%-on áll.Milyen számítási példával birnám kiszámolni Én is?!
2. Mit jelent az áfé a tippliga profilomom?!
1. ROI - Return On Investment: A befektetett tétek összegére jutó megtérülés százalékos értéke. Képletszerűen: ROI=(Profit/Összes tét)x100
2. Áfé: Átlagos fogadási érték, azaz átlagosan milyen téttel teszed meg a tippjeidet. Ez a szám esetedben jelenleg 6.
További jó játékot kívánunk!
Jeice1986
2014.04.08, 03:59
Köszönöm a válaszod:)
Jeice1986
2014.04.09, 13:54
Nyereményre is, ha a TOP47-ben végzek?!
Nyereményre is, ha a TOP47-ben végzek?!
Igen, a nyereményre is jogosult lehetsz. A bet365 tippligában a rangsor első 47 helyezettje díjazásban részesül, amennyiben megadja az azonosítóját a hatharom.com-on. További jó játékot kívánunk!
Giacomo012
2014.09.04, 11:17
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy ebben a hónapban nem lesz bet365 liga és Bet-At-home?
Lampard1977
2014.09.06, 09:45
Jó napot kívánok! Nálam a betway fogadóirodánál az van megadva, hogy nem 63as regisztráció, legyenek szívesek utánanézni,mert szerintem 63on keresztül regisztráltam betwayre.
Köszöntettel:
Lampard1977
Kedves Adminok!
A KTE-ETO felbeszaladt, azonban vegeredmenykent konyveltetek el igy vesztes tippkent szerepel nalam. Ilyenkor az a szabaly,hogy az aktualis allas lesz a vegeredmeny? Valaszt elore is koszonom!
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy ebben a hónapban nem lesz bet365 liga és Bet-At-home?
Kedves Giacomo012!
Szeptemberben nem indul bet365 és bet-at-home tippliga, azonban hat tippligában is részt vehetsz ebben a hónapban, illetve további játékok indulása várható hamarosan.
Jó napot kívánok! Nálam a betway fogadóirodánál az van megadva, hogy nem 63as regisztráció, legyenek szívesek utánanézni,mert szerintem 63on keresztül regisztráltam betwayre.
Köszöntettel:
Lampard1977
Kedves Lampard1977!
Utánanézünk a problémának, és hamarosan visszajelzünk! Köszönjük a türelmedet!
Kedves Adminok!
A KTE-ETO felbeszaladt, azonban vegeredmenykent konyveltetek el igy vesztes tippkent szerepel nalam. Ilyenkor az a szabaly,hogy az aktualis allas lesz a vegeredmeny? Valaszt elore is koszonom!
Kedves Szini!
A mérkőzés félbeszakadt, így a tét visszajár, hamarosan javítjuk a kiértékelést! Köszönjük a türelmedet!
JackBauer75
2014.09.17, 16:28
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy mennyi időt vesz igénybe,míg leellenőrizitek a számla-bekötést?
Még a hónap elején regeltem az LSBET-hez,be is fizettem,megadtam az azonosítót a megfelelő helyre,de a játéknál még mindig 'Nem kvalifikált' vagyok.
Előre is köszi a választ!
Üdv, JackBauer75
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy mennyi időt vesz igénybe,míg leellenőrizitek a számla-bekötést?
Még a hónap elején regeltem az LSBET-hez,be is fizettem,megadtam az azonosítót a megfelelő helyre,de a játéknál még mindig 'Nem kvalifikált' vagyok.
Előre is köszi a választ!
Üdv, JackBauer75
A tippliga lezárása előtt mindenképp leellenőrzünk minden a tippliga ideje alatt beküldött azonosítót. Próbáljuk ezeket minél hamarabb véghezvinni, és a bizonyos esetekben hosszadalmas ügyintézés miatt elnézést kérünk!
Tommaso1981
2014.09.30, 20:09
Kedves Giacomo012!
Szeptemberben nem indul bet365 és bet-at-home tippliga, azonban hat tippligában is részt vehetsz ebben a hónapban, illetve további játékok indulása várható hamarosan.
Sziasztok!
Ez most végleges, hogy nem lesz bet365 tippliga, vagy csak a részleges bezáratás miatt nem volt ebben a hónapban versenyük? Remélem októbertől újra lehet tippelni a náluk levő nyereményekért!
Sziasztok!
Ez most végleges, hogy nem lesz bet365 tippliga, vagy csak a részleges bezáratás miatt nem volt ebben a hónapban versenyük? Remélem októbertől újra lehet tippelni a náluk levő nyereményekért!
Kedves Tommaso1981!
A bet365 tippliga októberben nem kerül megrendezésre, de a közeljövőben van rá esély, hogy újra elindul. Köszönjük a türelmedet!
Man1878utd
2016.03.07, 18:04
Szép napot!
Pár éve regisztráltam a tippmixpro.hu oldalon. Itt amikor próbáltam magam kvalifikálni és elküldeni az accountomat ezt az üzenetet írja ki: "Az azonosítódat elmentettük, de a TippmixPro jelenleg nem járul hozzá ennek publikus visszaigazolásához." Ez pontosan mit jelent? Hetek óta nem változik!
Zozinho19
2016.03.07, 19:20
Fizettél be a számládra? Vagy esetleg az lehet a probléma, hogy nem a 63-as linken keresztül történt a regisztráció.
Kedves Man1878utd!
Utánanézünk, mi lehet a probléma, és visszajelzünk. Köszönjük a türelmedet!
Szép napot!
Pár éve regisztráltam a tippmixpro.hu oldalon. Itt amikor próbáltam magam kvalifikálni és elküldeni az accountomat ezt az üzenetet írja ki: "Az azonosítódat elmentettük, de a TippmixPro jelenleg nem járul hozzá ennek publikus visszaigazolásához." Ez pontosan mit jelent? Hetek óta nem változik!
Man1878utd
2016.03.07, 21:11
Rendben ,köszönöm!
Anno fizettem be de nem innen regisztráltam! De miért kellett volna innen?! Nem gondolom hogy olyan sok ember lenne aki innen regisztrált volna oda!
Rendben ,köszönöm!
Anno fizettem be de nem innen regisztráltam! De miért kellett volna innen?! Nem gondolom hogy olyan sok ember lenne aki innen regisztrált volna oda!
A tippligában a kvalfikációnak nem feltétele a befizetés, csak a regisztráció és az azonosító beküldése. Vizsgáljuk a problémát, hamarosan emailben értesítünk!
Forfar-25
2017.01.03, 09:18
Sziasztok :rolleyes:
Azt szeretném megérdeklődni,hogy mikor indul legközelebb a Tipp Király játék?
Sziasztok :rolleyes:
Azt szeretném megérdeklődni,hogy mikor indul legközelebb a Tipp Király játék?
A Tippkirály játék részletei még nem publikusak, azonban mindenképpen lesz folytatás, a részletekkel hamarosan jelentkezünk.
Sziasztok!A Téli tippbajnokságnál valami nincs rendbe.2 napja be lettek küldve a tippjeim, de még most is azt írja hogy 0 tippem van.Írtam ott is hozzászólást, de nem kaptam semmi reakciót.
Sziasztok!A Téli tippbajnokságnál valami nincs rendbe.2 napja be lettek küldve a tippjeim, de még most is azt írja hogy 0 tippem van.Írtam ott is hozzászólást, de nem kaptam semmi reakciót.
Hamarosan orvosolva lesz a hiba.
Köszönöm a választ :)
A Téli tippbajnokságban fordulónként vagy csak a játék végén lesznek díjazottak?
Figyelmesen olvasd el a téli tippbajnokság szabályzatát és ott látni fogod,hogy fordulónként van díjazás!
Figyelmesen olvasd el a téli tippbajnokság szabályzatát és ott látni fogod,hogy fordulónként van díjazás!
Akkor jól értettem, köszi. Csak az zavart meg, hogy az összetett állásnál vannak a nyereményhez a pólók írva, a fordulónkénti eredményeknél meg ki van húzva.
gigimama
2018.01.23, 18:14
Hiába a szabályzatban leírtak, csak a játék végén az 1-3. helyezett részesül nyereményben...
Kedves Admin! A téli tippbajnokságban a szabályzat szerint fordulónként van a díjazás ugye?! Kérnék szépen egy megerősítést?! Köszönöm szépen! Üdv,Jani!
gigimama
2018.01.23, 20:47
A szabályzat szerint fordulónként, a valóságban sajnos nem...
Kedves Admin! A téli tippbajnokságban a szabályzat szerint fordulónként van a díjazás ugye?! Kérnék szépen egy megerősítést?! Köszönöm szépen! Üdv,Jani!
A téli tippbajnokságban nincsenek fordulónkénti nyeremények, a játék végén az első három helyezett részesül díjazásban.
A téli tippbajnokságban nincsenek fordulónkénti nyeremények, a játék végén az első három helyezett részesül díjazásban.
De a szabályzatba ez van:A játék során az összegyűjtött pontszám alapján alakul ki a ranglista sorrendje, és fordulónként a legmagasabban rangsorolt három felhasználó egy a fenti táblázatban látható nyeremények egyikét nyeri.
Nekem megint hiba van, mert a második fordulóra elküldött tippjeim megint nem jelzi hogy elküldtem.
prigioni
2018.06.11, 19:34
Feladtam 10 tippet a vébére, erre kiírja, hogy tippjeim száma 0. Ez miért van?
Feladtam 10 tippet a vébére, erre kiírja, hogy tippjeim száma 0. Ez miért van?
Szerintem azért, mert még nincsenek lezárva a tippek.
Sziasztok :) Én azt nem értem a VB tippjátéknál hogy hogy alakultak ki különbségek egy mérkőzés után.Lehet csak nekem magas a számítás :D
Zozinho19
2018.06.15, 08:07
Sziasztok :) Én azt nem értem a VB tippjátéknál hogy hogy alakultak ki különbségek egy mérkőzés után.Lehet csak nekem magas a számítás :D
A listavezetők nem aprózták el....
A listavezetők nem aprózták el....
De én minden meccsre a legmagasabb oddsot raktam, bár most így utána gondolva én csak a végeredményekre tippeltem.A többinél nem is néztem az oddsokat.
Bassza meg, most nézem, hogy a pontos végeredmény tipp nem számít bele a versenybe... Ez amúgy miért van? Most top 5-ben lennék ha a tegnap esti számítana...:(
Ha jól látom ezt a VB tippjátékot 6 tippel röhögve meg lehet nyerni. Tippelgessen a sok gyökér amennyit csak akar. :D
Ma mindhárom tippem be is jött és még kevesebb pontom is van. LoL.
Ja és abból a 6 tippjéből is 2 bukó volt.
Ha jól látom ezt a VB tippjátékot 6 tippel röhögve meg lehet nyerni. Tippelgessen a sok gyökér amennyit csak akar. :D
Ma mindhárom tippem be is jött és még kevesebb pontom is van. LoL.
Ja és abból a 6 tippjéből is 2 bukó volt.
Ehhez képest ti szoktátok mindig írni, hogy miért nem játszanak 10 feletti oddsok :) Ha én írnám a szabályokat, még 5 felettiek sem játszanának, pont az ilyen szerencsevadász tippek miatt. Kevesebb pontod pedig egészen biztosan nincs a három nyertes tipp után :)
Ehhez képest ti szoktátok mindig írni, hogy miért nem játszanak 10 feletti oddsok :) Ha én írnám a szabályokat, még 5 felettiek sem játszanának, pont az ilyen szerencsevadász tippek miatt. Kevesebb pontod pedig egészen biztosan nincs a három nyertes tipp után :)
Akkor lehet, hogy még az orosz meccs nem lett jóváírva amikor az akkori napot utoljára néztem. És igen, valóban jogos lenne, ha az 5 feletti oddsok nem játszanának. Még egy döntetlenre sincs 5-ös odds, tehát az elsőhöz viszonyítva - akinek bejött egy 9.5-es odds - még azzal se érek sokat, ha bejönnek a döntetlenek.
Csalóka lehet, hogy így panaszkodok, pedig már a játék kezdetén eldöntöttem, hogy csak a végeredményekre fogok játszani, de minden meccsre, függetlenül attól, nyerek-e vagy sem.
Edit: A profit helyett a találati százalék kellett volna legyen az, ami alapján a sorrendet felállítjátok. Sokkal reálisabb. A listavezető ma is csak bukott, de megközelíteni sem lehet.
prigioni
2018.06.22, 14:56
Akkor lehet, hogy még az orosz meccs nem lett jóváírva amikor az akkori napot utoljára néztem. És igen, valóban jogos lenne, ha az 5 feletti oddsok nem játszanának. Még egy döntetlenre sincs 5-ös odds, tehát az elsőhöz viszonyítva - akinek bejött egy 9.5-es odds - még azzal se érek sokat, ha bejönnek a döntetlenek.
Csalóka lehet, hogy így panaszkodok, pedig már a játék kezdetén eldöntöttem, hogy csak a végeredményekre fogok játszani, de minden meccsre, függetlenül attól, nyerek-e vagy sem.
Edit: A profit helyett a találati százalék kellett volna legyen az, ami alapján a sorrendet felállítjátok. Sokkal reálisabb. A listavezető ma is csak bukott, de megközelíteni sem lehet.
Baromság! Akkor mindenki az 1.05-ös oddsot játszaná, azt lenne 95 %-os találati aránya.
Még annak is több értelme lenne, mint 10-szeres oddsokkal nyerni.
Olyan kérdésem lenne , hogy nem terveztek-e pénznyereményes tippjátékot? pl Skrillt vagy Netellert használva?
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Nem tudok tippelni a VB-re a versenyre mert nem ad a rendszer tippelendő meccseket. Eddig a csoport körökre tudtam tippelni.
Köszönöm a válaszukat. 2hfsg3
Sajnos van egy kis hibánk, amely várhatóan még 1-2 óra, mire elhárul. A programozóink szerint 2 körültől már jó kell legyen a rendszerünk, így még az első nyolcaddöntő előtt biztosan lehet majd tippelni!
Figyelem, lehet tippelni a meccsekre :)
Van még bőven időtök, szóval hajrá!
prigioni
2018.10.11, 16:43
Hello! Már meg is kaptam a 18bet irodától az 50 eurós bónuszom.Köszönet érte! Viszont még nem láttam hivatalos eredményhirdetést, lehet a legnagyobb oddsú meccs is az enyém. Cáfoljátok utóbbit vagy akkor még 20 euro várható még? Köszi!
Hello! Már meg is kaptam a 18bet irodától az 50 eurós bónuszom.Köszönet érte! Viszont még nem láttam hivatalos eredményhirdetést, lehet a legnagyobb oddsú meccs is az enyém. Cáfoljátok utóbbit vagy akkor még 20 euro várható még? Köszi!
Kedves prigioni! Gratulálunk a díjhoz. A nyeremények kiosztásra kerültek, a végeredmény hivatalos, nem várható már több kifizetés. A legmagasabb nyertes oddsot (https://www.hatharom.com/tippek/lepsenyib/roma-viktoria-plzen/1642597) lepsenyib nevű felhasználónk érte el, gratulálunk hozzá!
prigioni
2018.10.13, 18:09
Köszi a választ. Az irodával kapcsolatban annyi akik kíváncsiak rá, hogy aki pénzt akar befizetni:
-nekem bankkártyát nem engedte,skrillel lehet
-kifizetés: hajnal ötkor kikért pénz 5 óra múlva skrillen
-bónusz: 50 eurót kaptam 370-et pörgettem át, és még így is maradt volna 830 átforgatandó-elbuktam, 24-szeres forgatás irreális,lehetetlen
prigioni
2018.10.13, 18:18
Még annyi azért eszembe jutott, hogy valóban lepsenyib-é a legnagyobb odds, de ő nem is kvalifikált. A szabályzatban az van a legnagyobb oddsnál, ha az összes szempontnak megfelel valaki. Mivel kilencen kvaliztunk, azt hittem csak közülünk kerülhet ki a nyertes. Valószínüleg lepsenyib-nek számlája sincs, így marad az irodánál a zsé. Azonban engem ez az említett forgatási követelmény miatt nem is nagyon izgat már.
Köszi!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.