Teljes verzió megtekintése : Winner-fogadóiroda
Szeretnék regisztrálni,de nem sikerül,az email-cím megerősítésnél nem enged kukacot írni...mi a teendő?írjak nekik?másnak is előforult ez?
Szeretnék regisztrálni,de nem sikerül,az email-cím megerősítésnél nem enged kukacot írni...mi a teendő?írjak nekik?másnak is előforult ez?
Kedves gherry!
A regisztrációs felületen az e-mailcím megerősítésekor (Confirm Email mező) a kukac jel beírása az ALT+6+4 billentyűkombináció leütésével történik. Az ALT Gr+V billentyűkombináció nem használható.
Így próbáld meg a regisztrációt, sikerülni fog!
Be szerettem volna regisztrálni.De mindig azt írja ki, hogy még kell, hogy több mint 18 éves. Pedig a születési dátumomon az 1973-at pipálom ki. Újból kezdtem az egészet de ismét azt írja. hogy nem vagyok 18 éves.
Már tárgytalan sikerült. Nem biztos de az lehetett a hiba, hogy a Google chrome automatikusan beírta az adatokat. A születésnél pedig gördült és hiába jelöltem be az évszámot soha nem pipálta ki a végén. Beléptem az Explorerel és úgy már jó volt.
cris1285
2014.03.21, 05:15
Beregisztráltam az irodához, fogadtam, és rákérdeztem az itt az oldalon promotált tokenre. De a live chates nő azt mondta nincs, mert Magyarország nem tartozik ebbe a promóba :D Tudtok segíteni?
cris1285
2014.03.21, 05:16
Beregisztráltam az irodához, fogadtam, és rákérdeztem az itt az oldalon promotált tokenre. De a live chates nő azt mondta nincs, mert Magyarország nem tartozik ebbe a promóba :D Tudtok segíteni?
Természetesen innen regeltem.
Természetesen innen regeltem.
Ha Hatharom.com-on keresztül regisztráltál a Winnerre, és teljesítetted a tokenhez a Winner bemutató oldalon leírt feltételeket is, akkor jogosult kell hogy legyél a tokenre. Ha mindezek ellenére sem kaptad volna meg, akkor kérlek, írj nekünk az info[kukac]hatharom[pont]com email címre.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.