Teljes verzió megtekintése : Tippligák - 2013. november
Tippligák - 2013. november
Novemberben különösen érdemes tippelni a hatharom.com oldalán, ugyanis a legjobban tippelők minden eddiginél több, összesen tíz különböző tippligában rekord összegű pénznyereményekkel (http://www.hatharom.com/2013/10/31/ingyen-penz-sportfogadashoz-novemberben-is-jatssz-velunk-600-ezer-forintert) gazdagodnak.
Novemberi tippligáink:
Betclic tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/126) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$
Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/123) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 400$ - Megnövelt díjalap!
Winner tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/128) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatunkban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/winner)
BetRedkings tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/121) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$
WilliamHill tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/120) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$ - Újra!
188bet - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/124) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$
LSbet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/127) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatunkban (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/lsbet)!
Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/119) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 15 000 Ft
Bet-at-home tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/122) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 150€
FortunaWin tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/125) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 200€
Jó tudni!
I. Tippek maximális száma per nap és per hónap
2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.
II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
III. Szűrt profit számítási mód
A játékosokat a szűrt profitjuk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)
------------------------------------------------------
Ajánljuk még figyelmetekbe totó és góltotó játékunkat is!
Tündike26
2013.11.09, 19:06
ÜDV!
Tegnap fogadtam az Arles -Brest francia másodosztályú mérkőzésre,hogy félidőben nem lesz gól.
Tegnap a meccs félbeszakadt,de ma lejátszották és bejött a tippem.
A kérdésem az lenne hogy ez esetben is nyerő a tipp?
Előre is köszönöm
ÜDV!
Tegnap fogadtam az Arles -Brest francia másodosztályú mérkőzésre,hogy félidőben nem lesz gól.
Tegnap a meccs félbeszakadt,de ma lejátszották és bejött a tippem.
A kérdésem az lenne hogy ez esetben is nyerő a tipp?
Előre is köszönöm
Kedves Tündike26!
Mivel a mérkőzés félbeszakadt, a feltett tétet a szokásosknak megfelelően visszaadtuk.
További jó tippelést kívánunk!
Újabb tippliga startolt november 11-én hétfőn! A Betfair (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betfair) 300 dollár összdíjazású tippligájában minden regisztrált felhasználónk eséllyel száll harcba a nyereményekért, aki számláját a hatharom.com linkjén (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betfair) keresztül hozta létre, és a tippliga időszaka alatt (2013. november 11. és 2013. december 31. között) legalább egy befizetést eszközölt Betfair-számlájára. A tippliga részletes leírását ide kattintva olvashatod el (http://www.hatharom.com/tippligak/info/129)!
Jó játékot kívánunk!
Üdv!
A bet365 tippligában próbálom a szerencsém. Elvileg minden feltételnek megfeleltem, hogy kvalifikált legyek, de még nem jelez annak. 27 lezárt tippem van, 53 a szűrt profitom, a bet365 azonosítómat is elküldtem már. Tudom, még van idő hó végéig, de jobban érezném magam, ha helyére kerülnének a dolgok (vagy tudnám mi a probléma).
Előre is köszi
Kis kiegészítés: a "Már be is fizettem a számlára" is be van pipálva. Ugyan nem ebben a hónapban, de már többször fizettem be. Mondjuk a bet365 Tippliga feltételei közt ez nem szerepel...
Mostanra megoldódott, helyére kerültek a dolgok :cool:
Üdv!
A bet365 tippligában próbálom a szerencsém. Elvileg minden feltételnek megfeleltem, hogy kvalifikált legyek, de még nem jelez annak. 27 lezárt tippem van, 53 a szűrt profitom, a bet365 azonosítómat is elküldtem már. Tudom, még van idő hó végéig, de jobban érezném magam, ha helyére kerülnének a dolgok (vagy tudnám mi a probléma).
Előre is köszi
Kis kiegészítés: a "Már be is fizettem a számlára" is be van pipálva. Ugyan nem ebben a hónapban, de már többször fizettem be. Mondjuk a bet365 Tippliga feltételei közt ez nem szerepel...
Mostanra megoldódott, helyére kerültek a dolgok :cool:
Köszi, hogy szóltál, átmenetileg nem szerepeltél csak a listán, a kvalifikációs feltételeknek megfelesz, így természetesen a jelenlegi állás szerint jogosult vagy a nyereményre.
kidelpiero
2013.11.18, 13:52
A betfair és winner tippligákon Pokerakadémiás regisztrációval is részt lehet venni?
A betfair és winner tippligákon Pokerakadémiás regisztrációval is részt lehet venni?
Igen, részt vehetsz a tippligákban pokerkadémiás regisztrációval is.
kidelpiero
2013.11.21, 21:41
A winner tippliga befizetésnél elég ha winner pokerre fizettem be?
A winner tippliga befizetésnél elég ha winner pokerre fizettem be?
A tippliga nyereményre csak akkor leszel jogosult, ha a Winner sportfogadás részére is befizetsz.
dexterjacko
2013.11.23, 14:19
Üdv!
A BetRedKings tippligához lenne egy kérdésem. A feltételek között ott van, hogy kell egy €15 értékű fogadás, és ha nyertes akkor még egy. Az lenne a kérdés, hogy ez USD-ban is 15, vagy akkor több kell?
Előre köszi a választ!
Üdv!
A BetRedKings tippligához lenne egy kérdésem. A feltételek között ott van, hogy kell egy €15 értékű fogadás, és ha nyertes akkor még egy. Az lenne a kérdés, hogy ez USD-ban is 15, vagy akkor több kell?
Előre köszi a választ!
Ha nálad a 15 €-nak és a 15 $-nak az értéke ugyanannyi, akkor légy oly kedves váltsd már be nekem a dollárjaimat euróra :)
Bandita222
2013.11.24, 16:22
Helló szeretnék érdeklődni h mikor leszek kvalifikálva mert már elküldtem a bet365-ös azonosítómat is és +40pontom van de még nem vagyok a zöldek közt?Válaszod előre is köszönöm további szép napot Üdv Bandita222
dexterjacko
2013.11.24, 16:23
Noemail:
Ennél értelmesebb választ szeretnék. Azért jutott eszembe ez a kérdés, mert a napokban kaptam egy promóciós e-mailt a Betfair-től, miszerint x naptól y napig visszatérítenek egy €25 értékű fogadást, amennyiben az vesztes. Épp ezért chat-eltem a support-tal, hogy akkor hogy is működik ez, mivel egy USD alapú account-ra ajánlották ezt a €25-t. Ott pedig a szimpatikus hölgy azt válaszolta, hogy teljesen mindegy milyen pénznemben van a számla (GBP, EUR, USD, stb.) 25 az érték.
Mostmár lehet mosolyogni, ha még mindig viccesnek tartod a dolgot.
Bandita222
2013.11.24, 16:43
Helló szeretnék érdeklődni h mikor leszek kvalifikálva mert már elküldtem a bet365-ös azonosítómat is és +85pontom van de még nem vagyok a zöldek közt?Válaszod előre is köszönöm további szép napot Üdv Bandita222
Noemail:
Ennél értelmesebb választ szeretnék. Azért jutott eszembe ez a kérdés, mert a napokban kaptam egy promóciós e-mailt a Betfair-től, miszerint x naptól y napig visszatérítenek egy €25 értékű fogadást, amennyiben az vesztes. Épp ezért chat-eltem a support-tal, hogy akkor hogy is működik ez, mivel egy USD alapú account-ra ajánlották ezt a €25-t. Ott pedig a szimpatikus hölgy azt válaszolta, hogy teljesen mindegy milyen pénznemben van a számla (GBP, EUR, USD, stb.) 25 az érték.
Mostmár lehet mosolyogni, ha még mindig viccesnek tartod a dolgot.
Viccesnek tartom a dolgot továbbra is. BetRednél ha hasonló üzenetet kapsz, mint amit a Betfairtől kaptál, ők oda írják, hogy 15 €/$ stb...
15 € az árfolyamtól függően közel 22 $. Na ennyiért kell fogadnod...
dexterjacko
2013.11.25, 18:27
Akkor nevessél csak, én azért szeretnék egy pontos választ is kapni Tisztelt Hatharom.com!
Akkor nevessél csak, én azért szeretnék egy pontos választ is kapni Tisztelt Hatharom.com!
Hónapok óta játszom a BetRed-nél (és a BetRed tippligában), és 15 €. Bár felőlem fogadhatsz 15 $-ért is, max nem kapsz nyereményt...
Easy!
Helló szeretnék érdeklődni h mikor leszek kvalifikálva mert már elküldtem a bet365-ös azonosítómat is és +85pontom van de még nem vagyok a zöldek közt?Válaszod előre is köszönöm további szép napot Üdv Bandita222
Kedves Bandita22!
Már kvalifikált vagy a bet365 ligában.
További jó játékot kívánunk!
Kedves dexterjacko!
A kiírás szerint 15 euró értékben kell fogadnod a Betredkingsen, hogy kvalifikált legyél a tippligába.
További jó játékot kívánunk!
Regisztráltam a Winner irodához, megtettem az első fogadásomat 25 euroval, (ami egyébként nyertes lett) majd igényeltem a 25 euros free betet, de azt a választ kaptam, hogy csak bizonyos országokból jogosultak a fogadók a promocióra, az enyémből nem. Visszaírtam, hogy a Hatháromon keresztül regisztráltam hozzájuk, de ez sem hatotta meg őket, azt írták vissza, hogy sajnálják de akkor sem jár nekem a free bet, mert mindenféle reklám meg promociós oldalakon való regisztrálás még nem tesz jogosulttá a a promoció igénybe vételéhez, olvassam el a szabályzatot az oldalukon, többet nem tudnak segíteni.
Regisztráltam a Winner irodához, megtettem az első fogadásomat 25 euroval, (ami egyébként nyertes lett) majd igényeltem a 25 euros free betet, de azt a választ kaptam, hogy csak bizonyos országokból jogosultak a fogadók a promocióra, az enyémből nem. Visszaírtam, hogy a Hatháromon keresztül regisztráltam hozzájuk, de ez sem hatotta meg őket, azt írták vissza, hogy sajnálják de akkor sem jár nekem a free bet, mert mindenféle reklám meg promociós oldalakon való regisztrálás még nem tesz jogosulttá a a promoció igénybe vételéhez, olvassam el a szabályzatot az oldalukon, többet nem tudnak segíteni.
Kedves rocket!
A winner fogadóiroda felé már jeleztük a problémát, kis türelmet kérünk, amint megoldódik az ügy, jelezni fogjuk.
Üdv.
Admin
En is befizettem 10 eurot, ezek szerint kellene kapjak bonuszt, nem?
Nekem az LSbet tippliga ebben a hónapban is rakoncátlankodik, ugyanis teljesítettem minden feltételt, de nem vagyok kvalifikált.Ez mitől lehet?
Nekem az LSbet tippliga ebben a hónapban is rakoncátlankodik, ugyanis teljesítettem minden feltételt, de nem vagyok kvalifikált.Ez mitől lehet?Kedves newlbot!
Kis türelmedet kérjük, az LSbetnél rákérdezünk, de valószínűleg nem teljesítetted a befizetési feltételt.
Kedves Admin!Regisztrálta,befizettem,fogadtam,egy szóval teljesítettem 3 fogadóirodánál a követelményeket a leírtak alapján.Problémáim a következők:
1.Winner oldalán nem kaptam meg a bónuszt és a tippligában nem szerepel a nevem a díjazottak között.
2.William Hill-nél is megtörtént minden,itt a probléma csak annyi,hogy itt sem szerepel a nevem a nyertesjelöltek között.
Lsbet-el minden passzol,bónuszt megkaptam,ott világítok zölden a rangsorban :)
Köszönöm!
Kedves Admin!Regisztrálta,befizettem,fogadtam,egy szóval teljesítettem 3 fogadóirodánál a követelményeket a leírtak alapján.Problémáim a következők:
1.Winner oldalán nem kaptam meg a bónuszt és a tippligában nem szerepel a nevem a díjazottak között.
2.William Hill-nél is megtörtént minden,itt a probléma csak annyi,hogy itt sem szerepel a nevem a nyertesjelöltek között.
Lsbet-el minden passzol,bónuszt megkaptam,ott világítok zölden a rangsorban :)
Köszönöm!
Sajnos a Winner menedzsere szabadságon van, így ez ügyben csak jövőhéten várható válasz. A tippligát addig nem zárjuk le, amíg a tippliga időszaka alatt beküldött azonosítókat le nem ellnőriztettünk, így nem fogsz elesni egy esetleges nyereménytől.
A William Hill rgisztrációddal kapcsolatban azt a visszajelzést kaptuk, hogy nem a Hatharom.com-hoz tartozik, ezért nem szereplsz a díjra jogosultak között.
Annak idején nekem is azt közölte a William Hill,hogy nem a Hatharom.com-hoz tartozik a regisztrációm.
Pedig innen regisztráltam,de sehogy sem fogadták el.
Ez tuti így volt mert akkor nem is erősködtem volna.
Így jártam vagy jártunk!
Jó tippelést mindenkinek!
Sziasztok!
A novemberi william hill - es winner tippligaban a top 10-ben vegeztem. Teljesitettem az osszes feltetelt, de megsem reszeslok nyeremenybe, miert?
A novemberi william hill - es winner tippligaban a top 10-ben vegeztem. Teljesitettem az osszes feltetelt, de megsem reszeslok nyeremenybe, miert?
Kedves csaby18!
A kvalifikációs feltételek ellenőrzése után zárjuk le véglegesen a tippligákat, a jelenlegi állás szerint kvalifikált vagy nyereményre mindkét tippligában, azonban a jóváírásokra csak a fogadóirodák visszaigazolásaután kerül sor.
Köszönjük a türelmedet!
pachman1994
2013.12.03, 19:08
A novemberi nyereményt mikor kapom meg?
A novemberi nyereményt mikor kapom meg?
Alig kezdődött el a december, de már tartod a markod. Légy türelmes. Hét vége, vagy jövő hét eleje szerintem reális..
borisz18
2013.12.05, 00:17
BetRedkings-en már jóvá is írták a nyereményt! Köszi!
Unibetre megérkezett a bónusz, köszönöm!
Tisztelt Admin!Ezt nekem ne mondják,hogy nem a linken keresztül regisztráltam,hisz minden úgy történt ,mint ahogy a többi oldara regisztráltam.nem erősségem a vitatkozás,a tény,hogy 100%ban igazam van,a hiba nem nálam,így,hogy más is jelezte,lehet nem kprrekt a link,vagy a fogadóiroda smutzig....ez már nem a mi oldalunk,mi megpróbáltuk,de az élet sok sok igazságtalansággal van tele.Winner irodánál,még mindig függőben van a bónuszom,meddig számíthatok arra,hogy jóváírják?Köszönöm!
Nem tudom, hogy ti mit hogyan csináltok, de nálam sosem volt baj az innen történő regisztrációkkal. Pedig már vagy 7-8 irodához regeltem :)
Tisztelt Admin!Ezt nekem ne mondják,hogy nem a linken keresztül regisztráltam,hisz minden úgy történt ,mint ahogy a többi oldara regisztráltam.nem erősségem a vitatkozás,a tény,hogy 100%ban igazam van,a hiba nem nálam,így,hogy más is jelezte,lehet nem kprrekt a link,vagy a fogadóiroda smutzig....ez már nem a mi oldalunk,mi megpróbáltuk,de az élet sok sok igazságtalansággal van tele.Winner irodánál,még mindig függőben van a bónuszom,meddig számíthatok arra,hogy jóváírják?Köszönöm!
Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy a William Hill regisztrációd miért nem a Hatháromhoz tartozik. A William Hilltől a számla ellenőrzések során csak annyi információt kapunk, hogy a számla a Hatháromhoz tartozik-e vagy sem. Esetleg megpróbálhatod felvenni velük is a kapcsolatot és megkérdezni az ő ügyfélszolgálatuktól is, de valószínűleg ők sem fogják tudni megmondani, hogy mi volt a hiba.
A bónusszal kapcsolatban már jeleztük a hibát a Winner-nek, remélhetőleg a jövő hét során már tényleg javítani fogják a hibát. A kellemetlenségért a Winner nevében is elnézést kérünk!
Nem tudom, hogy ti mit hogyan csináltok, de nálam sosem volt baj az innen történő regisztrációkkal. Pedig már vagy 7-8 irodához regeltem :)
Nem tudom,mit szólsz,ahhoz,hogy kb ennyi irodánál nekem sem volt problémám,lehet nem velem van a baj?Annyi még,hogy nem csak nálam fordult elő ez a probléma,köszönjük hozzászólásod,az mellett,hogy senki sem hozzád fordult kérdésével..,roppant tehetséges vagy,legközelebb tőled kérek tanácsot....
Kérünk mindenkit, hogy tisztelettel és baráti hangnemben használja a fórumot. Köszönjük.
balazsb1987
2013.12.08, 23:29
Szép estét! Olyan kérdésem lenne h bet365 tippliga nyereményei kifizetésre kerülte-e már? Én még nem látom a számlámon.
bendehal
2013.12.09, 12:49
Balazs nekem se jött még meg. bet365-ös ügyfél szolgálatos azt írta hó végéig teljesítik a jóvá írást, szóval elég tág intervallumban dolgozhatnak.
Mas irodanal mar jovairtak?
Egyedül a Betredkings-nél,én már oda is pirítottam nekik,nem egyszerű iroda,jobbnak láttam,hogy a bohócszelvényeimet ott raktam meg(zero sikerrel) :) Várjuk nagyon,mint a messiást,ezeket kis aprókat,reméljük holnapig landolnak a számlákon,bl fordulo lesz :P
Gyorsan el***tad a 20 dolcsit.
A Skrilles nyeremények megérkeztek! Köszönet érte! :)
Sziasztok!
Én miért nem nyertem a novemberi William Hill játékon? Teljesítettem minden feltételt(innen nyitottam számlát és be is fizettem).
A Skrilles nyeremények megérkeztek! Köszönet érte! :)
En is megkaptam.
Sziasztok!
Én miért nem nyertem a novemberi William Hill játékon? Teljesítettem minden feltételt(innen nyitottam számlát és be is fizettem).
Kedves todika!
A William Hill visszaigazolása alapján nem a hatharom.com-on keresztül regisztráltál a fogadóirodába, így nem vagy jogosult a nyereményre.
Winner bonusszal mi a helyzet?
Egészen biztos, hogy innen regisztráltam, hiszen ezért nyitottam náluk számlát. Ez így nagyszerű ha ezt sem fogadják el.
Egészen biztos, hogy innen regisztráltam, hiszen ezért nyitottam náluk számlát. Ez így nagyszerű ha ezt sem fogadják el.
Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy a William Hill regisztrációd miért nem a Hatháromhoz tartozik. A William Hilltől a számla ellenőrzések során csak annyi információt kapunk, hogy a számla a Hatháromhoz tartozik-e vagy sem. Esetleg megpróbálhatod felvenni velük is a kapcsolatot és megkérdezni az ő ügyfélszolgálatuktól is, de valószínűleg ők sem fogják tudni megmondani, hogy mi volt a hiba.
Kedves Admin!
A Galata - Juve meccset elhalasztották, de a rendszer döntetlennek értékelte ki. Ha lehetséges, akkor legyetek kedves inkább törölni a fogadást. Köszönöm!
Winner bonusszal mi a helyzet?
Nekem megérkezett :)
Ezek szerint en is meg kellene kapjam a mai nap folyaman.
Tisztelt Admin,sokadik ember panaszkodik a William Hill-es regisztrációval kapcsolatosan,mindenkinél probléma akadt,lehet nem '100'an rontunk el valamit,hanem egy hibás link vagy éppen sunnyogás van az egész mögött?Nekem ne akarja senki megmagyarázni,hogy én vagyok a hibás,nem kevés társammal együtt,hogy nem tudunk regisztrációt elkövetni,amellett,hogy mindenhol sikerült,probléma nélkül,senki sem panaszkodik,csak ezzel az irodával kapcsolatosan,másik még,hogy a Winner oldalával kapcsolatosan sem vagyok megelégedve,sehol sincs a befizetési bónuszom(2-3hete lassan)....Köszönöm!
@newlbot: a nyeremeny skrillre jon, viszont a bonusz az nem.
@gherry: a winnerrel en is igy vagyok.
Amugy valaki megkapta mar a bet365-nel a bonuszt?
Winner is skrillre jött! Hétfőn megérkezett!
reilly1899
2013.12.12, 22:12
Bet365-re mikorra várható a bónusz?
Remelhetoleg 2014-ig megkapjuk.
Vegre megerkezett a bet365 bonusz, mar ideje lenne, hogy a winner bonusz is megerkezzen. Tisztelt hatharom, mar eleg ido el telt ahoz, hogy pontos informaciot kapjanak a bonusszal kapcsolatban. Szerintem ideje lenne szolni nekunk is, hogy mi a helyzet.
Tisztelt ADMIN!A BET365 tippliga Novemberi játéknapján a 20-ik helyezést értem el de a mai napig nem jött meg a nyeremény a számlámra.Mit kell tennem hogy megkapjam az összeget?Joee.
Én még sem a Betredkings-re sem a Winner-re nem kaptam meg a novemberi nyereményem.
Én még sem a Betredkings-re sem a Winner-re nem kaptam meg a novemberi nyereményem.
BetRed feltételeket teljesítetted? Minden bizonnyal nem :)
Ugy latom, hogy 3 tippligaban nyertel: Betredkings (10$), winner (15$) es bet365 (10$). Ezek kozul csak a bet365-nel kerul a szamladra a penz, a tobbit a skrill-re fizetik. En megkaptam az egeszet, sot az utobbi napokban a winnernel a bonuszt is, miutan egy 15 percet beszeltem veluk es elmagyaraztam, hogy mi a helyzet. Nemtudom, hogy ha eltelt 24 ora, amig jovairtak a bonuszt.
BetRednél nem Skrillre jár a nyeremény :)
Én is elvileg a nyertesek listáján vagyok, de mivel nem teljesítettem minden feltételt, így nem kaptam bónuszpénzt, ennyi.
Igazad van, ezt elneztem.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.