PDA

Teljes verzió megtekintése : Tippligák - 2013. november

Admin
2013.11.01, 11:15
Tippligák - 2013. november
Novemberben különösen érdemes tippelni a hatharom.com oldalán, ugyanis a legjobban tippelők minden eddiginél több, összesen tíz különböző tippligában rekord összegű pénznyereményekkel (http://www.hatharom.com/2013/10/31/ingyen-penz-sportfogadashoz-novemberben-is-jatssz-velunk-600-ezer-forintert) gazdagodnak.

Novemberi tippligáink:

Betclic tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/126) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$

Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/123) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 400$ - Megnövelt díjalap!

Winner tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/128) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatunkban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/winner)

BetRedkings tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/121) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$

WilliamHill tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/120) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$ - Újra!

188bet - indoklásos tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/124) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$

LSbet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/127) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 300$ - Új terem a kínálatunkban (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/lsbet)!

Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/119) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 15 000 Ft

Bet-at-home tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/122) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 150€

FortunaWin tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/125) - Időtartam: 2013. nov. 1. - 2013. nov. 30. - Díjazás: 200€

Jó tudni!

I. Tippek maximális száma per nap és per hónap

2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.

II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!

Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.

Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

III. Szűrt profit számítási mód

A játékosokat a szűrt profitjuk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.

------------------------------------------------------

Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)

------------------------------------------------------

Ajánljuk még figyelmetekbe totó és góltotó játékunkat is!

Tündike26
2013.11.09, 19:06
ÜDV!

Tegnap fogadtam az Arles -Brest francia másodosztályú mérkőzésre,hogy félidőben nem lesz gól.
Tegnap a meccs félbeszakadt,de ma lejátszották és bejött a tippem.
A kérdésem az lenne hogy ez esetben is nyerő a tipp?
Előre is köszönöm

Admin
2013.11.11, 10:34
ÜDV!

Tegnap fogadtam az Arles -Brest francia másodosztályú mérkőzésre,hogy félidőben nem lesz gól.
Tegnap a meccs félbeszakadt,de ma lejátszották és bejött a tippem.
A kérdésem az lenne hogy ez esetben is nyerő a tipp?
Előre is köszönöm

Kedves Tündike26!

Mivel a mérkőzés félbeszakadt, a feltett tétet a szokásosknak megfelelően visszaadtuk.

További jó tippelést kívánunk!

Admin
2013.11.11, 18:27
Újabb tippliga startolt november 11-én hétfőn! A Betfair (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betfair) 300 dollár összdíjazású tippligájában minden regisztrált felhasználónk eséllyel száll harcba a nyereményekért, aki számláját a hatharom.com linkjén (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/betfair) keresztül hozta létre, és a tippliga időszaka alatt (2013. november 11. és 2013. december 31. között) legalább egy befizetést eszközölt Betfair-számlájára. A tippliga részletes leírását ide kattintva olvashatod el (http://www.hatharom.com/tippligak/info/129)!

Jó játékot kívánunk!

big1987
2013.11.14, 02:37
Üdv!
A bet365 tippligában próbálom a szerencsém. Elvileg minden feltételnek megfeleltem, hogy kvalifikált legyek, de még nem jelez annak. 27 lezárt tippem van, 53 a szűrt profitom, a bet365 azonosítómat is elküldtem már. Tudom, még van idő hó végéig, de jobban érezném magam, ha helyére kerülnének a dolgok (vagy tudnám mi a probléma).
Előre is köszi

Kis kiegészítés: a "Már be is fizettem a számlára" is be van pipálva. Ugyan nem ebben a hónapban, de már többször fizettem be. Mondjuk a bet365 Tippliga feltételei közt ez nem szerepel...

big1987
2013.11.14, 19:44
Mostanra megoldódott, helyére kerültek a dolgok :cool:

Admin
2013.11.15, 10:31
Üdv!
A bet365 tippligában próbálom a szerencsém. Elvileg minden feltételnek megfeleltem, hogy kvalifikált legyek, de még nem jelez annak. 27 lezárt tippem van, 53 a szűrt profitom, a bet365 azonosítómat is elküldtem már. Tudom, még van idő hó végéig, de jobban érezném magam, ha helyére kerülnének a dolgok (vagy tudnám mi a probléma).
Előre is köszi

Kis kiegészítés: a "Már be is fizettem a számlára" is be van pipálva. Ugyan nem ebben a hónapban, de már többször fizettem be. Mondjuk a bet365 Tippliga feltételei közt ez nem szerepel...

Mostanra megoldódott, helyére kerültek a dolgok :cool:

Köszi, hogy szóltál, átmenetileg nem szerepeltél csak a listán, a kvalifikációs feltételeknek megfelesz, így természetesen a jelenlegi állás szerint jogosult vagy a nyereményre.

kidelpiero
2013.11.18, 13:52
A betfair és winner tippligákon Pokerakadémiás regisztrációval is részt lehet venni?

Admin
2013.11.20, 10:08
A betfair és winner tippligákon Pokerakadémiás regisztrációval is részt lehet venni?
Igen, részt vehetsz a tippligákban pokerkadémiás regisztrációval is.

kidelpiero
2013.11.21, 21:41
A winner tippliga befizetésnél elég ha winner pokerre fizettem be?

Admin
2013.11.22, 15:22
A winner tippliga befizetésnél elég ha winner pokerre fizettem be?

A tippliga nyereményre csak akkor leszel jogosult, ha a Winner sportfogadás részére is befizetsz.

dexterjacko
2013.11.23, 14:19
Üdv!

A BetRedKings tippligához lenne egy kérdésem. A feltételek között ott van, hogy kell egy €15 értékű fogadás, és ha nyertes akkor még egy. Az lenne a kérdés, hogy ez USD-ban is 15, vagy akkor több kell?

Előre köszi a választ!

Noemail
2013.11.24, 01:10
Üdv!

A BetRedKings tippligához lenne egy kérdésem. A feltételek között ott van, hogy kell egy €15 értékű fogadás, és ha nyertes akkor még egy. Az lenne a kérdés, hogy ez USD-ban is 15, vagy akkor több kell?

Előre köszi a választ!
Ha nálad a 15 €-nak és a 15 $-nak az értéke ugyanannyi, akkor légy oly kedves váltsd már be nekem a dollárjaimat euróra :)

Bandita222
2013.11.24, 16:22
Helló szeretnék érdeklődni h mikor leszek kvalifikálva mert már elküldtem a bet365-ös azonosítómat is és +40pontom van de még nem vagyok a zöldek közt?Válaszod előre is köszönöm további szép napot Üdv Bandita222

dexterjacko
2013.11.24, 16:23
Noemail:
Ennél értelmesebb választ szeretnék. Azért jutott eszembe ez a kérdés, mert a napokban kaptam egy promóciós e-mailt a Betfair-től, miszerint x naptól y napig visszatérítenek egy €25 értékű fogadást, amennyiben az vesztes. Épp ezért chat-eltem a support-tal, hogy akkor hogy is működik ez, mivel egy USD alapú account-ra ajánlották ezt a €25-t. Ott pedig a szimpatikus hölgy azt válaszolta, hogy teljesen mindegy milyen pénznemben van a számla (GBP, EUR, USD, stb.) 25 az érték.
Mostmár lehet mosolyogni, ha még mindig viccesnek tartod a dolgot.

Bandita222
2013.11.24, 16:43
Helló szeretnék érdeklődni h mikor leszek kvalifikálva mert már elküldtem a bet365-ös azonosítómat is és +85pontom van de még nem vagyok a zöldek közt?Válaszod előre is köszönöm további szép napot Üdv Bandita222

Noemail
2013.11.25, 11:20
Noemail:
Ennél értelmesebb választ szeretnék. Azért jutott eszembe ez a kérdés, mert a napokban kaptam egy promóciós e-mailt a Betfair-től, miszerint x naptól y napig visszatérítenek egy €25 értékű fogadást, amennyiben az vesztes. Épp ezért chat-eltem a support-tal, hogy akkor hogy is működik ez, mivel egy USD alapú account-ra ajánlották ezt a €25-t. Ott pedig a szimpatikus hölgy azt válaszolta, hogy teljesen mindegy milyen pénznemben van a számla (GBP, EUR, USD, stb.) 25 az érték.
Mostmár lehet mosolyogni, ha még mindig viccesnek tartod a dolgot.
Viccesnek tartom a dolgot továbbra is. BetRednél ha hasonló üzenetet kapsz, mint amit a Betfairtől kaptál, ők oda írják, hogy 15 €/$ stb...
15 € az árfolyamtól függően közel 22 $. Na ennyiért kell fogadnod...

dexterjacko
2013.11.25, 18:27
Akkor nevessél csak, én azért szeretnék egy pontos választ is kapni Tisztelt Hatharom.com!

Noemail
2013.11.25, 19:18
Akkor nevessél csak, én azért szeretnék egy pontos választ is kapni Tisztelt Hatharom.com!

Hónapok óta játszom a BetRed-nél (és a BetRed tippligában), és 15 €. Bár felőlem fogadhatsz 15 $-ért is, max nem kapsz nyereményt...
Easy!

Admin
2013.11.25, 20:03
Helló szeretnék érdeklődni h mikor leszek kvalifikálva mert már elküldtem a bet365-ös azonosítómat is és +85pontom van de még nem vagyok a zöldek közt?Válaszod előre is köszönöm további szép napot Üdv Bandita222

Kedves Bandita22!

Már kvalifikált vagy a bet365 ligában.

További jó játékot kívánunk!

Admin
2013.11.25, 20:06

Kedves dexterjacko!

A kiírás szerint 15 euró értékben kell fogadnod a Betredkingsen, hogy kvalifikált legyél a tippligába.

További jó játékot kívánunk!

rocket
2013.11.27, 12:46
Regisztráltam a Winner irodához, megtettem az első fogadásomat 25 euroval, (ami egyébként nyertes lett) majd igényeltem a 25 euros free betet, de azt a választ kaptam, hogy csak bizonyos országokból jogosultak a fogadók a promocióra, az enyémből nem. Visszaírtam, hogy a Hatháromon keresztül regisztráltam hozzájuk, de ez sem hatotta meg őket, azt írták vissza, hogy sajnálják de akkor sem jár nekem a free bet, mert mindenféle reklám meg promociós oldalakon való regisztrálás még nem tesz jogosulttá a a promoció igénybe vételéhez, olvassam el a szabályzatot az oldalukon, többet nem tudnak segíteni.

Admin
2013.11.27, 16:04
Regisztráltam a Winner irodához, megtettem az első fogadásomat 25 euroval, (ami egyébként nyertes lett) majd igényeltem a 25 euros free betet, de azt a választ kaptam, hogy csak bizonyos országokból jogosultak a fogadók a promocióra, az enyémből nem. Visszaírtam, hogy a Hatháromon keresztül regisztráltam hozzájuk, de ez sem hatotta meg őket, azt írták vissza, hogy sajnálják de akkor sem jár nekem a free bet, mert mindenféle reklám meg promociós oldalakon való regisztrálás még nem tesz jogosulttá a a promoció igénybe vételéhez, olvassam el a szabályzatot az oldalukon, többet nem tudnak segíteni.

Kedves rocket!

A winner fogadóiroda felé már jeleztük a problémát, kis türelmet kérünk, amint megoldódik az ügy, jelezni fogjuk.

Üdv.

Admin

csaby18
2013.11.27, 16:39
En is befizettem 10 eurot, ezek szerint kellene kapjak bonuszt, nem?

newlbot
2013.11.27, 17:40
Nekem az LSbet tippliga ebben a hónapban is rakoncátlankodik, ugyanis teljesítettem minden feltételt, de nem vagyok kvalifikált.Ez mitől lehet?

Admin
2013.11.27, 20:43
Nekem az LSbet tippliga ebben a hónapban is rakoncátlankodik, ugyanis teljesítettem minden feltételt, de nem vagyok kvalifikált.Ez mitől lehet?Kedves newlbot!

Kis türelmedet kérjük, az LSbetnél rákérdezünk, de valószínűleg nem teljesítetted a befizetési feltételt.

gherry
2013.11.29, 16:42
Kedves Admin!Regisztrálta,befizettem,fogadtam,egy szóval teljesítettem 3 fogadóirodánál a követelményeket a leírtak alapján.Problémáim a következők:
1.Winner oldalán nem kaptam meg a bónuszt és a tippligában nem szerepel a nevem a díjazottak között.
2.William Hill-nél is megtörtént minden,itt a probléma csak annyi,hogy itt sem szerepel a nevem a nyertesjelöltek között.
Lsbet-el minden passzol,bónuszt megkaptam,ott világítok zölden a rangsorban :)
Köszönöm!

Admin
2013.11.29, 17:32
Kedves Admin!Regisztrálta,befizettem,fogadtam,egy szóval teljesítettem 3 fogadóirodánál a követelményeket a leírtak alapján.Problémáim a következők:
1.Winner oldalán nem kaptam meg a bónuszt és a tippligában nem szerepel a nevem a díjazottak között.
2.William Hill-nél is megtörtént minden,itt a probléma csak annyi,hogy itt sem szerepel a nevem a nyertesjelöltek között.
Lsbet-el minden passzol,bónuszt megkaptam,ott világítok zölden a rangsorban :)
Köszönöm!

Sajnos a Winner menedzsere szabadságon van, így ez ügyben csak jövőhéten várható válasz. A tippligát addig nem zárjuk le, amíg a tippliga időszaka alatt beküldött azonosítókat le nem ellnőriztettünk, így nem fogsz elesni egy esetleges nyereménytől.

A William Hill rgisztrációddal kapcsolatban azt a visszajelzést kaptuk, hogy nem a Hatharom.com-hoz tartozik, ezért nem szereplsz a díjra jogosultak között.

bjani55
2013.11.30, 09:31
Annak idején nekem is azt közölte a William Hill,hogy nem a Hatharom.com-hoz tartozik a regisztrációm.
Pedig innen regisztráltam,de sehogy sem fogadták el.
Ez tuti így volt mert akkor nem is erősködtem volna.
Így jártam vagy jártunk!
Jó tippelést mindenkinek!
Sziasztok!

csaby18
2013.12.03, 17:56
A novemberi william hill - es winner tippligaban a top 10-ben vegeztem. Teljesitettem az osszes feltetelt, de megsem reszeslok nyeremenybe, miert?

Admin
2013.12.03, 18:45
A novemberi william hill - es winner tippligaban a top 10-ben vegeztem. Teljesitettem az osszes feltetelt, de megsem reszeslok nyeremenybe, miert?
Kedves csaby18!

A kvalifikációs feltételek ellenőrzése után zárjuk le véglegesen a tippligákat, a jelenlegi állás szerint kvalifikált vagy nyereményre mindkét tippligában, azonban a jóváírásokra csak a fogadóirodák visszaigazolásaután kerül sor.

Köszönjük a türelmedet!

pachman1994
2013.12.03, 19:08
A novemberi nyereményt mikor kapom meg?

Noemail
2013.12.03, 20:07
A novemberi nyereményt mikor kapom meg?

Alig kezdődött el a december, de már tartod a markod. Légy türelmes. Hét vége, vagy jövő hét eleje szerintem reális..

borisz18
2013.12.05, 00:17
BetRedkings-en már jóvá is írták a nyereményt! Köszi!

Noemail
2013.12.05, 00:19
Unibetre megérkezett a bónusz, köszönöm!

gherry
2013.12.07, 12:51
Tisztelt Admin!Ezt nekem ne mondják,hogy nem a linken keresztül regisztráltam,hisz minden úgy történt ,mint ahogy a többi oldara regisztráltam.nem erősségem a vitatkozás,a tény,hogy 100%ban igazam van,a hiba nem nálam,így,hogy más is jelezte,lehet nem kprrekt a link,vagy a fogadóiroda smutzig....ez már nem a mi oldalunk,mi megpróbáltuk,de az élet sok sok igazságtalansággal van tele.Winner irodánál,még mindig függőben van a bónuszom,meddig számíthatok arra,hogy jóváírják?Köszönöm!

Noemail
2013.12.07, 14:41
Nem tudom, hogy ti mit hogyan csináltok, de nálam sosem volt baj az innen történő regisztrációkkal. Pedig már vagy 7-8 irodához regeltem :)

Admin
2013.12.07, 14:56
Tisztelt Admin!Ezt nekem ne mondják,hogy nem a linken keresztül regisztráltam,hisz minden úgy történt ,mint ahogy a többi oldara regisztráltam.nem erősségem a vitatkozás,a tény,hogy 100%ban igazam van,a hiba nem nálam,így,hogy más is jelezte,lehet nem kprrekt a link,vagy a fogadóiroda smutzig....ez már nem a mi oldalunk,mi megpróbáltuk,de az élet sok sok igazságtalansággal van tele.Winner irodánál,még mindig függőben van a bónuszom,meddig számíthatok arra,hogy jóváírják?Köszönöm!

Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy a William Hill regisztrációd miért nem a Hatháromhoz tartozik. A William Hilltől a számla ellenőrzések során csak annyi információt kapunk, hogy a számla a Hatháromhoz tartozik-e vagy sem. Esetleg megpróbálhatod felvenni velük is a kapcsolatot és megkérdezni az ő ügyfélszolgálatuktól is, de valószínűleg ők sem fogják tudni megmondani, hogy mi volt a hiba.

A bónusszal kapcsolatban már jeleztük a hibát a Winner-nek, remélhetőleg a jövő hét során már tényleg javítani fogják a hibát. A kellemetlenségért a Winner nevében is elnézést kérünk!

gherry
2013.12.07, 16:20
Köszönöm!

gherry
2013.12.07, 16:22
Nem tudom, hogy ti mit hogyan csináltok, de nálam sosem volt baj az innen történő regisztrációkkal. Pedig már vagy 7-8 irodához regeltem :)

Nem tudom,mit szólsz,ahhoz,hogy kb ennyi irodánál nekem sem volt problémám,lehet nem velem van a baj?Annyi még,hogy nem csak nálam fordult elő ez a probléma,köszönjük hozzászólásod,az mellett,hogy senki sem hozzád fordult kérdésével..,roppant tehetséges vagy,legközelebb tőled kérek tanácsot....

Admin
2013.12.08, 14:50
Kérünk mindenkit, hogy tisztelettel és baráti hangnemben használja a fórumot. Köszönjük.

balazsb1987
2013.12.08, 23:29
Szép estét! Olyan kérdésem lenne h bet365 tippliga nyereményei kifizetésre kerülte-e már? Én még nem látom a számlámon.

bendehal
2013.12.09, 12:49
Balazs nekem se jött még meg. bet365-ös ügyfél szolgálatos azt írta hó végéig teljesítik a jóvá írást, szóval elég tág intervallumban dolgozhatnak.

csaby18
2013.12.09, 13:04
Mas irodanal mar jovairtak?

gherry
2013.12.09, 17:48
Egyedül a Betredkings-nél,én már oda is pirítottam nekik,nem egyszerű iroda,jobbnak láttam,hogy a bohócszelvényeimet ott raktam meg(zero sikerrel) :) Várjuk nagyon,mint a messiást,ezeket kis aprókat,reméljük holnapig landolnak a számlákon,bl fordulo lesz :P

csaby18
2013.12.09, 17:56
Gyorsan el***tad a 20 dolcsit.

Noemail
2013.12.09, 23:27
A Skrilles nyeremények megérkeztek! Köszönet érte! :)

todika
2013.12.10, 04:06
Sziasztok!

Én miért nem nyertem a novemberi William Hill játékon? Teljesítettem minden feltételt(innen nyitottam számlát és be is fizettem).

csaby18
2013.12.10, 09:52
A Skrilles nyeremények megérkeztek! Köszönet érte! :)

En is megkaptam.

Admin
2013.12.10, 11:00
Sziasztok!

Én miért nem nyertem a novemberi William Hill játékon? Teljesítettem minden feltételt(innen nyitottam számlát és be is fizettem).

Kedves todika!

A William Hill visszaigazolása alapján nem a hatharom.com-on keresztül regisztráltál a fogadóirodába, így nem vagy jogosult a nyereményre.

csaby18
2013.12.10, 16:47
Winner bonusszal mi a helyzet?

todika
2013.12.10, 18:16
Egészen biztos, hogy innen regisztráltam, hiszen ezért nyitottam náluk számlát. Ez így nagyszerű ha ezt sem fogadják el.

Admin
2013.12.10, 18:39
Egészen biztos, hogy innen regisztráltam, hiszen ezért nyitottam náluk számlát. Ez így nagyszerű ha ezt sem fogadják el.

Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy a William Hill regisztrációd miért nem a Hatháromhoz tartozik. A William Hilltől a számla ellenőrzések során csak annyi információt kapunk, hogy a számla a Hatháromhoz tartozik-e vagy sem. Esetleg megpróbálhatod felvenni velük is a kapcsolatot és megkérdezni az ő ügyfélszolgálatuktól is, de valószínűleg ők sem fogják tudni megmondani, hogy mi volt a hiba.

Noemail
2013.12.10, 23:11
Kedves Admin!
A Galata - Juve meccset elhalasztották, de a rendszer döntetlennek értékelte ki. Ha lehetséges, akkor legyetek kedves inkább törölni a fogadást. Köszönöm!

Noemail
2013.12.11, 14:46
Winner bonusszal mi a helyzet?

Nekem megérkezett :)

csaby18
2013.12.11, 19:09
Ezek szerint en is meg kellene kapjam a mai nap folyaman.

newlbot
2013.12.11, 19:15
Az nem skrill-re jön?

gherry
2013.12.11, 21:01
Tisztelt Admin,sokadik ember panaszkodik a William Hill-es regisztrációval kapcsolatosan,mindenkinél probléma akadt,lehet nem '100'an rontunk el valamit,hanem egy hibás link vagy éppen sunnyogás van az egész mögött?Nekem ne akarja senki megmagyarázni,hogy én vagyok a hibás,nem kevés társammal együtt,hogy nem tudunk regisztrációt elkövetni,amellett,hogy mindenhol sikerült,probléma nélkül,senki sem panaszkodik,csak ezzel az irodával kapcsolatosan,másik még,hogy a Winner oldalával kapcsolatosan sem vagyok megelégedve,sehol sincs a befizetési bónuszom(2-3hete lassan)....Köszönöm!

csaby18
2013.12.11, 21:08
@newlbot: a nyeremeny skrillre jon, viszont a bonusz az nem.

@gherry: a winnerrel en is igy vagyok.

Amugy valaki megkapta mar a bet365-nel a bonuszt?

Noemail
2013.12.11, 21:58
Winner is skrillre jött! Hétfőn megérkezett!

csaby18
2013.12.11, 22:05
Az teljesen mas.

reilly1899
2013.12.12, 22:12
Bet365-re mikorra várható a bónusz?

csaby18
2013.12.12, 22:31
Remelhetoleg 2014-ig megkapjuk.

csaby18
2013.12.13, 20:26
Vegre megerkezett a bet365 bonusz, mar ideje lenne, hogy a winner bonusz is megerkezzen. Tisztelt hatharom, mar eleg ido el telt ahoz, hogy pontos informaciot kapjanak a bonusszal kapcsolatban. Szerintem ideje lenne szolni nekunk is, hogy mi a helyzet.

joee
2013.12.16, 19:49
Tisztelt ADMIN!A BET365 tippliga Novemberi játéknapján a 20-ik helyezést értem el de a mai napig nem jött meg a nyeremény a számlámra.Mit kell tennem hogy megkapjam az összeget?Joee.

todika
2013.12.16, 20:58
Én még sem a Betredkings-re sem a Winner-re nem kaptam meg a novemberi nyereményem.

Noemail
2013.12.17, 01:21
Én még sem a Betredkings-re sem a Winner-re nem kaptam meg a novemberi nyereményem.

BetRed feltételeket teljesítetted? Minden bizonnyal nem :)

todika
2013.12.17, 21:35
Szerintem igen.

csaby18
2013.12.21, 23:08

Ugy latom, hogy 3 tippligaban nyertel: Betredkings (10$), winner (15$) es bet365 (10$). Ezek kozul csak a bet365-nel kerul a szamladra a penz, a tobbit a skrill-re fizetik. En megkaptam az egeszet, sot az utobbi napokban a winnernel a bonuszt is, miutan egy 15 percet beszeltem veluk es elmagyaraztam, hogy mi a helyzet. Nemtudom, hogy ha eltelt 24 ora, amig jovairtak a bonuszt.

Noemail
2013.12.22, 03:17
BetRednél nem Skrillre jár a nyeremény :)
Én is elvileg a nyertesek listáján vagyok, de mivel nem teljesítettem minden feltételt, így nem kaptam bónuszpénzt, ennyi.

csaby18
2013.12.22, 10:57
Igazad van, ezt elneztem.