Teljes verzió megtekintése : Az etikátlan játék kizárása
kishopkins1
2013.08.11, 22:05
Szerintem elég etikátlan úgy játszani ezen a web-oldalon, hogy 2-3 meccs ´´pontos végeredményének´´ eltalálásával (10 ponttal megrakva) kaszírozzon az ember ,úgy hogy amellett szinte fix tippeket megrakva 1 azaz egy ponttal (hatalmas rizikó-ráadásul kétesélyes tipp,ami nem is fizet szinte semmit) játszva. Vezessék be az ilyeneknek a háromesélyes tippet, ami tuti,se nem veszít ,se nem nyer,bármennyit kockáztathat, csak tudjon indoklást írni , hogy miért tette meg!
Esetleg ki is lehetne zárni a tisztességes játékból.
Szerintem elég etikátlan úgy játszani ezen a web-oldalon, hogy 2-3 meccs ´´pontos végeredményének´´ eltalálásával (10 ponttal megrakva) kaszírozzon az ember ,úgy hogy amellett szinte fix tippeket megrakva 1 azaz egy ponttal (hatalmas rizikó-ráadásul kétesélyes tipp,ami nem is fizet szinte semmit) játszva. Vezessék be az ilyeneknek a háromesélyes tippet, ami tuti,se nem veszít ,se nem nyer,bármennyit kockáztathat, csak tudjon indoklást írni , hogy miért tette meg!
Esetleg ki is lehetne zárni a tisztességes játékból.
Kedves kishopkins1!
Korábban már bevezettük a szűrt profit számítási módszerét, éppen az ilyen esetek kiszűrésére a 10-nél magasabb oddsokat nem vesszük figyelembe a tippligák eredményeinél. Köszönjük az észrevételt, a jövőben esetleg megfontoljuk további szigorító feltételek bevezetését a még egyenlőbb küzdelem érdekében.
steve94@citromail.hu
2013.08.12, 20:28
Kedves Admin!
Nem a pontos végeredmény fogadásokkal van baj, (szerintem kishopkins1-nek sem az nem tetszik) hanem ha eltalál valaki 1-2 PE-t, akkor nem folytatják a játékot és értelmetlen tippekkel kvalifikálnak pl. az indoklásos tippligába 1 téttel, kétesélyes vagy teljes játékidő 0.5 over fogadásokat megrakva 1.01-1.05 oddsért indokolnak meg, aminek semmi haszna és értelme nincs, csak az, hogy kockázat nélkül kvalifikálnak és ezzel nem a jó tippelők lesznek jutalmazva, hanem akiknek egyszer véletlen szerencséjük volt. Szerintem e játékstílus elterjedését úgy lehetne megakadályozni, ha a szűrt profitnak alsó limitje is lenne, pl. én 1.30-ra gondoltam, ennél kisebb oddsot csak iszonyatos mennyiségű pénzzel van értelme megrakni, nem pedig 1-10 egységgel, valamint a minimum tétet 1-ről 4 egységre emelném, kevesebbel sok értelme nincs tippelni és ezeken a játékosokon kívül szerintem senki nem is tippel 4-nél kevesebbel. A szűrt profit felső limitje szerintem jól van az úgy 10-es oddson.
Yossarian
2013.08.17, 15:11
Ésszerű megoldás az lehetne még ha tétkorlátozást vezetnétek be. Például 4.99-nél nagyobb oddsra maximum 4 egységet lehetne feltenni. Ezzel és a jelenlegi szabályok magtartásával szerintem már eléggé fair küzdelem alakulhatna ki. 1-2 szerencsés tippel nem lehetne behozhatatlan előnyre szert tenni. Az odds-határ és a tétlimit természetesen más is lehet, ezt most csak példaként írtam. Vagy akár többszintű is lehetne a rendszer:
1.01-3.99 max 10 egység
4.00-5.99 max 6 egység
6.00-9.99 max 3 egység
Zozinho19
2013.09.08, 13:08
Nekem a kedvenc fogadási típusom a Tippmixen a 3/6-os kötéskombináció. Keresek 6 "X" gyanús meccset és az oddsok miatt 3 találat esetén 50%-os hasznot tudok elkönyvelni.4 találat már kb.10-szeres haszon, 5 esetén 30-szoros haszon körül járok, telitalálat esetén 50-60 közé esik a szorzója a kockáztatott összegnek.Ezeket a tippeket itt is meg szoktam tenni, több-kevesebb sikerrel.De ha min.tét 4 egység fölött kell legyen, akkor a szűrt profit nagyobb lesz, mint 10, ezért kiesik a tippligából. Én a magam részéről a szabad verseny híve vagyok. Ha valaki a meglepetéseket találja meg, az meg is érdemli a díjazást!
Zozinho19
2013.09.20, 23:07
Én azért elolvastam, bár nem vagyok admin! Elég vicces a 40$ (nincs 9000 Ft)! De ha fordítva nézed és megcsinálják 100 emberrel az 4000$, na az már valami! Te mondjuk megkapod a magad pénzét, de a többi? Akkor van értelme, ha megkeresed a többi esetleges károsultat és együtt léptek fel a fogadóiroda ellen! Sok sikert! Mellesleg nem kötelező befizetni oda és lehet antireklámot is csinálni az iroda ellen!
kishopkins1
2013.09.21, 15:40
Tegnap elfelejtettem tájékoztatni a kedves játékosokat,hogy a szept.-havi BRK-tippliga is a régi-EREDETI kiírás szerint indult!
Talán éppen akkor változtatták meg galád módon, amikor a web-oldal új arculatot kapott, a hó közepén. Úgyhogy senkinek nem ajánlom, hogy befizessen a BRK-hoz! Ha valaki bolond és vesztes típus, hát lelke rajta,ugyanis olyanokat keresnek, nem pedig nyerteseket,mint én, aki nyert és pénzt vett ki a BRK-számláról. Ez utóbbiakat ugyanis megpróbálják kirekeszteni a játékból.
Másrészt erre az ügyre a számítógépes-bünügyi osztály nyomozói illetve a Szerencsejáték Felügyelet dolgozói nagyon rá fognak kapni,hogy akár milliós bírsággal sújtsanak le a csalást elkövetö ARCÁTLAN ILLETÖK-re!
kishopkins1
2013.09.22, 12:22
MA ÚGY GONDOLOM, HOGY MINDEN ESZKÖZt bevettek ennek elérésében. miután kitörölték az eredeti levelemet!!! Miért? Hol vagytok?
Válaszra sem méltattok?
kishopkins1
2013.09.22, 12:24
és ha azt írtam,hogy szarrrrr, akkor se lehet kitörölni a levelem, mert nem azt írtam amit gondol mindenki!!!
steve94@citromail.hu
2013.09.22, 14:01
A szeptemberi BetRedKings tippliga már biztos, hogy ezzel a kiírással indult mert még augusztus végén néztem, mikor kikerült, nem muszáj rajta részt venni, ha nem tetszik, valóban nem éri meg 15 eurót elbukni hasonló összegű bónuszért, de ez van vannak más tippligák is ahol jobbak a feltételek.. szerintem mehetsz nyugodtan bármelyik bíróságra majd jól kinevetnek. :D
Másrészt erre az ügyre a számítógépes-bünügyi osztály nyomozói illetve a Szerencsejáték Felügyelet dolgozói nagyon rá fognak kapni,hogy akár milliós bírsággal sújtsanak le a csalást elkövetö ARCÁTLAN ILLETÖK-re!
Ha a BetRedKings-szel van problémád, akkro Curacao-n érdemes reklamálnod...
A játékokat meg nem kell túlbonyolítani!
Aki játékos szemmel nézi azokat, úgyis megtalálja az optimális stratégiát hozzá, aki meg "életszerű" fogadásokat akar megtenni a tippjátékban - mert azok szerinte a valóságban jobban használhatóak - az tegye meg azokat igazi pénzzel is és akkor nem kell keseregnie 5-10 dollár bónusz miatt.
A 63.hu-s tippjátékokban rengeteg díjazott hely van - szerintem a résztvevők számához képest túl sok - így különösen nem értem a szigorítási kísérleteket.
A Betredkings tippligákban a Betredkings által előírt feltételek szerint történik a nyeremények jóváírása. Ezeket a feltételeket a tippliga kiírásában (http://www.hatharom.com/tippligak/info/104) a Díjazás Részletei alatt mindenki megtalálhatja.
Fontos hangsúlyozni, hogy a designmódosítás során nem változtak meg a feltételek. A Betredkings tippliga kvalifikációs feltételei június óta változatlanok, azóta ugyanazok a szabályok érvényesek minden hónapban. Ezek a feltételek minden játékosra ugyanúgy érvényesek, csalásról tehát nem lehet szó. Amennyiben mégis felmerül a kifizetésekkel probléma, kérjük jelezzétek felénk a fórumban, vagy emailen. További jó játékot kívánunk!
gergoke22
2014.03.05, 23:52
Szeretném megkérdezni , hogy nem lehet törölni a profilt?
Szeretném megkérdezni , hogy nem lehet törölni a profilt?
Kedves gergoke22!
A felhasználónevedet szeretnéd megváltoztatni, vagy az egész profilodat megszüntetni?
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.