PDA

Teljes verzió megtekintése : Tippligák - 2013. augusztus

Admin
2013.08.01, 16:47
Tippligák - 2013. augusztus
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a hatharom.com oldalán augusztusban is, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak.

Augusztusi tippligáink:

Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/95) - Időtartam: 2013. aug. 1. - 2013. aug. 31. - Díjazás: 300$

BetRedkings tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/101) - Időtartam: 2013. aug. 1. - 2013. aug. 31. - Díjazás: 300$

Tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.com/tippligak/info/98) - Időtartam: 2013. aug. 1. - 2013. aug. 31. - Díjazás: 165$

Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.com/tippligak/info/99) - Időtartam: 2013. aug. 1. - 2013. aug. 31. - Díjazás: 165$

Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/96) - Időtartam: 2013. aug. 1. - 2013. aug. 31. - Díjazás: 15 000 Ft

Bet-at-home tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/97) - Időtartam: 2013. aug. 16. - 2013. szept. 30. - Díjazás: 150€ - Új terem a kínálatunkban! (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet_at_home)

Jó tudni!

I. Tippek maximális száma per nap és per hónap

2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.

II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!

Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.

Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

III. Új szűrt profit számítási mód

Megváltoztattuk a szűrt profit - ez alapján rangsoroljuk a játékosokat a tippligákban - számítási módját. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.

------------------------------------------------------

Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)

------------------------------------------------------

Ajánljuk még figyelmetekbe totó és góltotó játékunkat is!

http://www.youtube.com/watch?v=MfHGkxGM4-4

Noemail
2013.08.02, 22:55
A Bet-at-Home ligához kell, hogy a 63.com linkjén keresztül legyen a reg? Mert a leírásban nem szerepel. Köszönöm!

Admin
2013.08.03, 14:16
A Bet-at-Home ligához kell, hogy a 63.com linkjén keresztül legyen a reg? Mert a leírásban nem szerepel. Köszönöm!

Igen a hatharom.com linkjén keresztül történő regisztráció szükséges. A kiírás szerint: További feltétel, hogy a hatharom.com linkjén keresztül történt bet-at-home regisztrációd is legyen. Ennek részleteiről lásd a tippliga kiírását.

kicsim18
2013.08.03, 21:02
Kedves Admin Blooming-River Plate tippem nem lett még kijavítva.

Noemail
2013.08.03, 21:06
Igen a hatharom.com linkjén keresztül történő regisztráció szükséges. A kiírás szerint: További feltétel, hogy a hatharom.com linkjén keresztül történt bet-at-home regisztrációd is legyen. Ennek részleteiről lásd a tippliga kiírását.

Kár :(

Azért köszönöm!

vasero
2013.08.05, 08:46
Egy tippemre (Adelaide City-Adelaide Galaxy) nyeremény (pontok) helyett csak a tétet kaptam vissza. Az eredmény jó lett, de lehet csak én nem tudok valamiről, ami miatt nem nyert a tipp.

rocket
2013.08.05, 22:11
A Debrecen- Mezőkövesd tippem nem jó lett kiértékelve, javítsátok légyszi.

jeba24
2013.08.06, 13:59
Tippliga az aktív tagoknak ,Tippelj indoklással :ide csak azok a tippek számítanak amit meg is indoklunk ugye?

vasero
2013.08.06, 14:28
jeba24
Nem, az összes tipped beleszámít 10-es szorzó alatt, az indoklás nélküliek is.

steve94@citromail.hu
2013.08.06, 23:59
Üdv! Azért írok mert kb. 10 perce adtam le egy tippet a Jordánia - Palesztina meccsre, ami 22:00-kor kezdetét vette, de itt 23:00 kezdési időponttal szerepel és még mindig lehet rá tippelni, a tippeléskor nem tudtam, hogy már megy a meccs, ezért tippeltem, egy másik oldal livescore oldalán láttam, hogy már javában megy a meccs. Azért szólok, hogy a későbbiekben ne legyen ebből gondom, ha kiderülne ne higyjék azt, hogy szándékosan csaltam, így kérném a tipp törlését.

Admin
2013.08.07, 10:38
Tippliga az aktív tagoknak ,Tippelj indoklással :ide csak azok a tippek számítanak amit meg is indoklunk ugye?
A tippliga az aktív tagoknak ligában feltétel hogy legalább 31 cikkhozzászólásod legyen a liga időszaka alatt. A tippelj indoklással ligában a feltétel, hogy legyen legalább 31 olyan tipped, amelyre legalább 31 szavas érdemi indoklást is írtál.

Természetesen mindkét ligánál kvalifikációs feltétel, hogy legalább 11 olyan mérkőzésre kell tippelned, amelyek kezdési időpontja a verseny ideje alatt van, illetve a szűrt profit értékednek is meg kell haladnia a 0-át.

steve94@citromail.hu
2013.08.07, 15:56
Üdv! Látom érvénytelenítve lett a Jordánia - Palesztína meccsre késve leadott tippem, a havi limitből nem lehetne levonni?

newlbot
2013.08.10, 20:51
Nem értem, hogy hogy lehet a szűrt profitom -42,amikor két napja -14 volt, és azóta +1 egységet csináltam?Szóval -13-nak kéne lennie?Nem?

vitati
2013.08.12, 20:20
Sziasztok.
A kérdésem a következő!
Már megvan a 11 mérkőzés amire kell fogadni, hogy kvalifikált legyek de még mindig nem vagyok az ennek mi az oka?

steve94@citromail.hu
2013.08.12, 23:54
Sziasztok.
A kérdésem a következő!
Már megvan a 11 mérkőzés amire kell fogadni, hogy kvalifikált legyek de még mindig nem vagyok az ennek mi az oka?

Mert a szűrt profitod -81, ahhoz, hogy kvalifikált legyél 0 fölött kell legyen, valamint az adott fogadóirodánál kell hatharom.com linkjén keresztül történő regisztráció számlafeltöltéssel, vagy vannak olyan tippligák ahová ez nem kell (Tippelj indoklással!, Tippliga az aktív tagoknak), de nyisd le a részleteket és ott minden le van írva.

kz626
2013.08.13, 16:55
Üdv!
Két helyes tippenél csak visszakaptam a tétet.
-GALATASARAY - FENERBAHCE :DIDIER DROGBA UTOLSÓ GÓLT SZERZI
-SCHALKE - HAMBURG:ADAM SZALAI BÁRMELYIK GÓLT SZERZI
a török meccsen nem rendes játékidőben esett a gól úgyhogy talán az érthető
de a szalai gól mineféleképp helyes

Admin
2013.08.13, 18:23
Nem értem, hogy hogy lehet a szűrt profitom -42,amikor két napja -14 volt, és azóta +1 egységet csináltam?Szóval -13-nak kéne lennie?Nem?

Kedves newlbot!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet a szűrt profit és a profit számítási módjának különbségére.

A szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra.

Az adott időszakban éppen olyan tippeket tettél, amit a szűrt profit számítási módja alapján nem vettünk figyelembe, így ez okozhatott eltérést, az eredményeid egyébként rendben vannak.

Admin
2013.08.13, 18:49
Üdv!
Két helyes tippenél csak visszakaptam a tétet.
-GALATASARAY - FENERBAHCE :DIDIER DROGBA UTOLSÓ GÓLT SZERZI
-SCHALKE - HAMBURG:ADAM SZALAI BÁRMELYIK GÓLT SZERZI
a török meccsen nem rendes játékidőben esett a gól úgyhogy talán az érthető
de a szalai gól mineféleképp helyes

A kiértékelésbe hiba csúszott, az első fogadás vesztes, mivel a rendes játékidőben nem szerzett gólt Drogba (senki sem), míg Szalai Ádám góljáért jár a tét kétszerese.

A hibát javítani fogjuk, de összességében nem változik a profitod, hiszen az egyik fogadáson vesztettél négy egységet, míg a másikon nyertél négyet.

Admin
2013.08.13, 18:55
Üdv! Látom érvénytelenítve lett a Jordánia - Palesztína meccsre késve leadott tippem, a havi limitből nem lehetne levonni?

Kedves Steve!

A havi limiten jelenleg nem áll módunkban változtatni, így a 100-as limitbe ez a meccs is beleszámít. Megértésedet köszönjük!

Admin
2013.08.15, 12:04
Augusztus 16-tól két új tippligát indítunk. Részleteket itt találtok! (http://www.hatharom.com/2013/08/15/fantasztikus-nyeremenyek-varnak-az-angol-es-a-spanyol-bajnoki-rajton)
Jó játékot kívánunk mindenkinek!

vasero
2013.08.20, 21:14
Egy tippemre (Adelaide City-Adelaide Galaxy) nyeremény (pontok) helyett csak a tétet kaptam vissza. Az eredmény jó lett, de lehet csak én nem tudok valamiről, ami miatt nem nyert a tipp.

Továbbra is hiányolom a 17 pontomat.

kicsim18
2013.08.25, 10:39
Kedves Admin.Olyan kérdésem lenne hogy, az lehetséges a közeljövőbe hogy nem rajtatok keresztül kell regisztrálni a bet-at-home tippligára?Ahogy látom nem sokan vannak eddig még kvalifikálva.

szikla
2013.08.25, 13:10
Tisztelt Admin!
Kérlek javítsd az alábbi tippemet. A rendszer a tétet visszaadta, ellenben nyertes lett a tipp. HT 2-2 volt.
Köszönettel: szikla
SOUTH MELBOURNE - PASCOE VALE
MÉRKŐZÉS IDŐPONTJA: 2013. AUGUSZTUS 25., VASÁRNAP 09:00
TIPP LEADÁSÁNAK IDŐPONTJA: 2013. AUGUSZTUS 25., VASÁRNAP 08:32
SOROZAT: VICTORIAN
FOGADÁS TÍPUSA: GÓLOK SZÁMA - ALATT/FÖLÖTT
TIPP: 2.00 FÖLÖTT
IDŐSZAK: ELSŐ FÉLIDŐS FOGADÁS
ODDS: 3.35
TÉT: 10

Noemail
2013.08.25, 18:37
Tisztelt Admin!
Kérlek javítsd az alábbi tippemet. A rendszer a tétet visszaadta, ellenben nyertes lett a tipp. HT 2-2 volt.

Amikor fogadsz, a rendszer kiírja, hogy az első félidős fogadásoknál néhol a tét visszajár.
Nyilvánvalóan te is olvastad.

szikla
2013.08.25, 20:27
Ezért van az Admin, hogy manuálisan javítsa, akár vesztes, akár nyertes a tipp. Különben mi értelme lenne az egésznek?! Vagy tévedek?

Yossarian
2013.08.25, 21:28
Ez egy rendszer, ami teljesen automatizált és nem lehet belenyúlni, legalábbis az eddigiek alapján. Az Adminnak meg biztos van más dolga is.

Admin
2013.08.26, 20:17
Tisztelt Admin!
Kedves szikla!

Ahogyan a hozzászólók már jelezték, a tippelési rendszer teljesen automatizált. A tipp leadásokor a fogadási típus kiválasztása során figyelmeztetést küldünk, hogy nem minden fogadási eseménynél tudjuk figyelmbe venni a félidei fogadásokat. Az ilyen esetekben a teljes tét visszajár.

Megértésedet köszönjük!

zola23
2013.08.26, 20:41
ÜDV!

Igaz megkésve,de érdeklődnék,hogy a márciusi unibet tippligában 4. helyezést értem el,de a nyereményemet a mai napig nem kaptam meg?!
Lehet még ezt javítani??

Előre is köszi

szikla
2013.08.26, 21:23
Kedves szikla!

Ahogyan a hozzászólók már jelezték, a tippelési rendszer teljesen automatizált. A tipp leadásokor a fogadási típus kiválasztása során figyelmeztetést küldünk, hogy nem minden fogadási eseménynél tudjuk figyelmbe venni a félidei fogadásokat. Az ilyen esetekben a teljes tét visszajár.

Megértésedet köszönjük!

Tiszta sor. Rendben!:)

Admin
2013.08.27, 11:52
Kedves Admin.Olyan kérdésem lenne hogy, az lehetséges a közeljövőbe hogy nem rajtatok keresztül kell regisztrálni a bet-at-home tippligára?Ahogy látom nem sokan vannak eddig még kvalifikálva.

Kedves kicsim18!

A bet-at-home tippligában feltétel a hathármas regisztráció, és ez előreláthatólag a jövőben is így lesz. Az azonosítók visszaigazolása után lesz látható a bet-at-home tippligákba kvalifikáltak száma.

További jó játékot kívánunk!

Admin
2013.08.27, 18:00
ÜDV!

Igaz megkésve,de érdeklődnék,hogy a márciusi unibet tippligában 4. helyezést értem el,de a nyereményemet a mai napig nem kaptam meg?!
Lehet még ezt javítani??

Előre is köszi
Kedves zola23!

Utánanézünk a dolognak, és visszajelzünk.

zola23
2013.08.27, 20:25
Előre is köszönöm!

zola23
2013.08.31, 18:15
ÜDV!

Egy olyan dologról érdeklődnék,hogy 24-én volt a Charlton-Doncester mérkőzés ami valami miatt félbeszakadt!
A kérdésem az lenne, hogy miért vonták le mégis a tétet ha a meccs nem került lejátszásra?
Köszi előre is

vasero
2013.09.01, 14:48
Köszönöm a válaszokat és a gyors intézkedést... Ne fáradozzatok tovább a probléma megoldásán, nincs jelentősége a végelszámolásnál...

tomika13
2013.09.02, 21:44
Jonapot!A Carlton Doncester mecs félbe szakadt ,mégis levonták a tétet érdeke hogy miért?Előre is köszönöm.

Admin
2013.09.03, 11:47
ÜDV!

Egy olyan dologról érdeklődnék,hogy 24-én volt a Charlton-Doncester mérkőzés ami valami miatt félbeszakadt!
A kérdésem az lenne, hogy miért vonták le mégis a tétet ha a meccs nem került lejátszásra?
Köszi előre is

Jonapot!A Carlton Doncester mecs félbe szakadt ,mégis levonták a tétet érdeke hogy miért?Előre is köszönöm.

A téteket jóváírjuk hamarosan. Köszönjük a türelmet!

Admin
2013.09.03, 11:48
Köszönöm a válaszokat és a gyors intézkedést... Ne fáradozzatok tovább a probléma megoldásán, nincs jelentősége a végelszámolásnál...Az összesített profitod szempontjából van jelentősége minden mérkőzésnek. A kiértékelést javítottuk, a hiányzó profitot jóváírtuk.

Köszönjük a türelmedet!

vasero
2013.09.08, 11:04
Az összesített profitod szempontjából van jelentősége minden mérkőzésnek. A kiértékelést javítottuk, a hiányzó profitot jóváírtuk.

Köszönjük a türelmedet!

Köszönöm.

riverside
2013.09.09, 13:12
Köszönöm 63 az augusztusi nyereményem! ;)

Noemail
2013.09.09, 18:58
Köszönöm szépen a nyereményeket! :)

newlbot
2013.09.11, 18:40
Valakinek már megjött bet365-re, és betredkings-re a nyeremény?

vasero
2013.09.12, 18:00
bet365-re nem jött még.

newlbot
2013.09.12, 18:26
Nekem még betredkinsg-re sem, egyébként a 188bet regisztrációnál nekem ALT+6+4-el sem írja a kukacot, és nem tudok regisztrálni, mi lehet a gond?

ista
2013.09.12, 18:34
numpadon nyomd a 6+4-et

newlbot
2013.09.12, 19:08
Ott is próbáltam, de ott se volt jó..

Admin
2013.09.13, 21:27
Ott is próbáltam, de ott se volt jó..

A baloldali ALT billentyűt nyomd le először, tartsd rajta az ujjad, majd egymás után a 6-os és 4-es billentyűt üsd le Numpadon. Ezután engedd fel az ujjad a végig nyomva tartott ALT billentyűről, és megjelenik a @ Figyelj arra, hogy a numpadod ne legyen lockolva. Ezt a Num Lock billentyűvel tudod szabályozni.

hambadika
2013.09.15, 10:15
Üdv! A bet-at-home tippligában játszom. Szerintem teljesítettem a részvételi feltételeket, mégsem kvalifikáltam még magam. Valaki meg tudná mondani mi hibázik még?