Teljes verzió megtekintése : Tippligák - 2013. június
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán júniusban, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak.
Júniusi tippligáink:
Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/86) - Időtartam: 2013. jún. 1. - 2013. jún. 30. - Díjazás: 300$
BetRedkings tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/83) - Időtartam: 2013. jún. 1. - 2013. jún. 30. - Díjazás: 300$
Tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.com/tippligak/info/84) - Időtartam: 2013. jún. 1. - 2013. jún. 30. - Díjazás: 165$
Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.com/tippligak/info/85) - Időtartam: 2013. jún. 1. - 2013. jún. 30. - Díjazás: 165$
Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/87) - Időtartam: 2013. jún. 1. - 2013. jún. 30. - Díjazás: 15 000 Ft
William Hill tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/88) - Időtartam: 2013. jún. 15. - 2013. júl. 31. - Díjazás: 500$
Jó tudni!
I. Tippek maximális száma per nap és per hónap
2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.
II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
III. Új szűrt profit számítási mód októbertől
Október hónaptól megváltoztattuk a szűrt profit - ez alapján rangsoroljuk a játékosokat a tippligákban - számítási módját. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Részletes tippelés és tippliga ismerető itt >> (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)
------------------------------------------------------
Ajánljuk még figyelmetekbe totó és góltotó játékunkat is!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MfHGkxGM4-4
FortunaRanger
2013.05.30, 13:35
"2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp..."
itt mi számít, az, hogy mikor adtam le a tippet, vagy az, hogy mikor van az esemény, amire tippelek? pl. ha ma tippelek, egy júniusi meccsre, az a májusi vagy júniusi 100 tippbe számít bele?
"2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp..."
itt mi számít, az, hogy mikor adtam le a tippet, vagy az, hogy mikor van az esemény, amire tippelek? pl. ha ma tippelek, egy júniusi meccsre, az a májusi vagy júniusi 100 tippbe számít bele?
A tipp leadásának időpontja számít.
Yossarian
2013.06.01, 12:42
Unibet Liga:
Ebbe a versenybe a négy nagy nyugat-európai bajnokság mérkőzéseire leadott tippek számítanak bele:
- Bundesliga
- Premier League
- Primera División
- Serie A
Ez most is így van?
A Fortunawin-el kapcsolatosan nekem is ez lenne a kérdésem. Ott idáig csak a Premier League mérközések számítottak.
Unibet Liga:
Ebbe a versenybe a négy nagy nyugat-európai bajnokság mérkőzéseire leadott tippek számítanak bele:
- Bundesliga
- Premier League
- Primera División
- Serie A
Ez most is így van?
Pontosítottuk a kiírást, június hónap folyamán nincs ilyen korlátozás.
A Fortunawin-el kapcsolatosan nekem is ez lenne a kérdésem. Ott idáig csak a Premier League mérközések számítottak.
A FortunaWin ligával kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések, természetesen, ha lesz liga, az biztos nem a Premier League meccsekre lesz korlátozva.
Sziasztok.
William Hill tippliga várható a hónapba?
Kedves Admin.
A tegnapi fogadásokkal mi történt?
Mindegyikre 0-t kaptam.
Kedves Admin.
Megtettem a Croatia U19-Greece U19 félidő pontos gólok száma 1, bejött .Rámegyek a meccsre ott írja hogy helyes tipp de még is 0-kaptam rá.Miért?
Kedves Admin.
A tegnapi fogadásokkal mi történt?
Mindegyikre 0-t kaptam.
Ezt a hibát közben javítottuk, köszi, hogy jelezted!
Kedves Admin.
Megtettem a Croatia U19-Greece U19 félidő pontos gólok száma 1, bejött .Rámegyek a meccsre ott írja hogy helyes tipp de még is 0-kaptam rá.Miért?
A nem kiemelt bajnokságok, sorozatok esetében, van hogy nem érkezik félidei eredmény, csak végeredmény. Ezeknél a meccseknél a rendszer nem tudja kiszámolni az ilyen típusú (félidei eredményt is érintő) fogadások eredményét, helyette visszaírja a megtett tétet a játékosnak. A rendszer automatikus, manuális módosításra így ezekben az esetekben nincs lehetőség.
Értem, de én ezt nem tudhatom előre hogy jóváírja vagy nem.És az a baj így ha teszek 10 meccset abból 5-nem ír jóvá akkor azokra feleslegesen fogadtam, és betelt a napi fogadási limitem.
Tündike26
2013.06.05, 21:48
Egyetértek jeba24 nevű bajtársammal,én is így jártam ma.Az a baj ezzel,hogyha előre tudják hogy nem számolja a rendszer ezen fogadások félidei eredményeit,akkor miért van a fogadási lehetőségek között???Ezzel fontos pontokat veszíthetünk a végelszámolásnál,valamint csökken az érvényes fogadásaink száma!!!
Értem, de én ezt nem tudhatom előre hogy jóváírja vagy nem.És az a baj így ha teszek 10 meccset abból 5-nem ír jóvá akkor azokra feleslegesen fogadtam, és betelt a napi fogadási limitem.
Egyetértek jeba24 nevű bajtársammal,én is így jártam ma.Az a baj ezzel,hogyha előre tudják hogy nem számolja a rendszer ezen fogadások félidei eredményeit,akkor miért van a fogadási lehetőségek között???Ezzel fontos pontokat veszíthetünk a végelszámolásnál,valamint csökken az érvényes fogadásaink száma!!!
Természetesen megértjük az aggályaitokat, ezért igyekszünk is kiküszöbölni ezt a problémát.
BetRedKingses bónusz szabályzatot most olvastam. "A nyeremények jóváírására csak azon kvalifikált tippliga játékosok számíthatnak, akik a BetRedkings tippliga időszaka alatt legalább 15 eurót befizetnek a sportfogadás számlájukra, majd egy vagy két darab minimum 15 euró összegű fogadást is eszközölnek. Amennyiben az első fogadás vesztes, akkor nincs szükség a második fogadásra, amennyiben viszont nyertes, akkor még egy, minimum 15 euró értékű fogadás is kell."
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a júniusi ligára vonatkozik, vagy már előtte életbe lépett. Illetve a minimum 15 eurós fogadásnak egyszeri fogadásnak kell lennie, vagy az is jó ha több fogadásból jön össze a 15 eurós fogadás.
Közben ránéztem a májusi kiírásra, ott ez még nem szerepelt, akkor gondolom ezeknek a feltételeknek ott még nem kellett megfelelni.
"egy vagy két darab minimum 15 euró összegű fogadást is eszközölnek" is viszonylag egyértelműen hangzik, csak gondoltam megkérdezem, hátha lehet részletekben is teljesíteni a 15 eurós fogadás feltételeit.
Elnézést, hogy megint zavarok. El lehetett volna intézni egy hozzászólásban. De még egy nem teljesen tiszta pontot találtam a júniusi kiírásban: "Póker számláról a sportfogadás számlára átutalt pénz nem minősül befizetésnek." A BetRedKingsnél a befizetés először a póker számlára kerül, és csak onnan lehet a sportfogadás számlára utalni. Legalábbis nekem még máshogy nem sikerült. Ebből szerintem lehetnek problémák a nyereményre való jogosultság megítélésekor.
FortunaRanger
2013.06.07, 08:51
... majd egy vagy két darab minimum 15 euró összegű fogadást is eszközölnek...
ezekre a fogadásokra is vonatkozik a min. 1.8-as odds?
Kedves Admin!
A Májusi tippligában a BetRedKingsnél elért első helyemért nem kaptam meg a díjat.
Kérlek néz utána.
Köszönöm szépen.
Üdvözlettel: Jani
Sziasztok
Tegnap volt a Paraguay - Chile vb selejtező. Az első fogadásban véletlenül Paraguay győzelemre tippeltem, de az indoklásban leírtam, hogy miért fog Chile nyerni. Utána megfogadta a chile-i győzelmet, de úgy tudom, hogy a tippligába (bet365) ez már nem számít bele. Van megoldás a korrigálásra? Nagyon köszönöm előre is.
Kedves Admin
Párn napja tettem egy Argentin bajnokságban lévő meccsre Velez Sarsfield-All Boys félbeszakadt ennek a fogadásnak visszakapom a tippelési számát?
Kedves Admin!
A Májusi tippligában a BetRedKingsnél elért első helyemért nem kaptam meg a díjat.
Kérlek néz utána.
Köszönöm szépen.
Üdvözlettel: Jani
Intézés alatt...
Sziasztok
Tegnap volt a Paraguay - Chile vb selejtező. Az első fogadásban véletlenül Paraguay győzelemre tippeltem, de az indoklásban leírtam, hogy miért fog Chile nyerni. Utána megfogadta a chile-i győzelmet, de úgy tudom, hogy a tippligába (bet365) ez már nem számít bele. Van megoldás a korrigálásra? Nagyon köszönöm előre is.
Kiigazítjuk. Ezt illetően kis türelmedet kérjük, várhatóan holnap fog rá sor kerülni.
Kedves Admin
Párn napja tettem egy Argentin bajnokságban lévő meccsre Velez Sarsfield-All Boys félbeszakadt ennek a fogadásnak visszakapom a tippelési számát?
Igen, az elmaradt meccsekre érkezett tippek, valamint a nem kiértékelhető mérkőzések kapcsán is korrigálni fogjuk a tippelési számlálót. Ezt illetően egy kis türelmed, türelmeteket kérjük.
Kiigazítjuk. Ezt illetően kis türelmedet kérjük, várhatóan holnap fog rá sor kerülni.
Köszönöm.
petike11
2013.06.10, 22:15
Kedves Admin!
Ahol ilyen szabály van! (.... és már be is fizettek a számlájukra a verseny végéig). ott havonta bekell fizetni vagy elég volt mondjuk májusban egyszer?! Nem elég egyértelmű a leírás! d
Kedves Admin!
Ahol ilyen szabály van! (.... és már be is fizettek a számlájukra a verseny végéig). ott havonta bekell fizetni vagy elég volt mondjuk májusban egyszer?! Nem elég egyértelmű a leírás! d
Értelemszerűen, tehát összesen egyszer, kivéve, ha ezt a 'Díjazás' alatt nem pontosítjuk. Előbbire példa a bet365, míg utóbbira a BetRedkings.
prigioni
2013.06.11, 14:55
Tisztelt admin!
A betredkings-es nyeremény mikorra várható?Kérem szépen nekem is az utánanézést!
Köszönöm
Tisztelt admin!
A betredkings-es nyeremény mikorra várható?Kérem szépen nekem is az utánanézést!
Köszönöm
Meglesz. Amúgy még senki se kapta meg, de természetesen intézés alatt...
steve94@citromail.hu
2013.06.11, 20:22
Üdv! Látom a hónap 2. felétől lesz WilliamHill tippliga, azt szeretném tudni, hogy ott külön fog számítódni a 100-as tipplimit vagy pedig mindenkinek annyi tipp lehetősége lesz amennyit meghagy magának erre az időszakra?
Üdv! Látom a hónap 2. felétől lesz WilliamHill tippliga, azt szeretném tudni, hogy ott külön fog számítódni a 100-as tipplimit vagy pedig mindenkinek annyi tipp lehetősége lesz amennyit meghagy magának erre az időszakra?
Annyi tipplehetősége lesz, amennyit meghagy magának.
Ez nem annyira fer,mert én kvalifikálva vagyok a WilliamHill tippligába,és ha tudom hogy ilyen későn indul akkor nem igy tippelgetek.
Kedves Admin!
A BetRedkings a nyereményt bónuszként adja első helyért járó díjat!?
Kedves Admin!
A BetRedkings a nyereményt bónuszként adja első helyért járó díjat!?
A BetRedkings liga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/83) hivatalos kiírása szerint: Fontos még tudni, hogy a tippliga nyeremények kifizetése a BetRedkings bónusz számlátokra történik. Amennyiben éppen aktív egy másik bónusz a bónusz számlátokon, akkor előbb azt ki kell pörgetnetek, hogy ezen új tippliga nyeremény bónuszt jóváírhassák nektek. Kérjük, ilyen esetekben, jelezzétek felénk emailben, ha már lejárt az előző bónusz, ezt követően történhet meg a nyeremény bónusz jóváírása a számlátokra. A tippliga nyeremény bónuszt 3x kell megforgatni 1.8 vagy annál magasabb oddson 30 napon belül.
prigioni
2013.06.19, 22:17
Lehet,hogy felesleges a kérdésem,de nem lehetne valahogy megoldani, hogy a korábbi bet365-ös regisztrációmat töröltessem, és akkor a hatharom linkjén keresztül csinálnék egy újat, ugyanis abban a ligában feszt dobogós lennék,így meg sose lehetek majd a "macsban" bent.
jancsi82
2013.06.21, 09:10
Kedves Admin! Érdeklődni szeretnék, hogy a júniusban leadott 64 db indoklásos tippem miért nem kerül jóváírásra az összesítő táblázatban? Az adott oszlopban egy nagy nullát látok, holott mind a 64 tipp indoklással ment. A többi kritériumban sem látok hibát, mégis innaktív vagyok?
Köszönöm a választ, nagy tisztelettel!
steve94@citromail.hu
2013.06.21, 12:43
Üdv! Ha van rá lehetőség én is töröltetném a korábban beállított bet365-ös felhasználónevem és csinálnék egy újat egy családtag nevében.
Kedves Admin! Érdeklődni szeretnék, hogy a júniusban leadott 64 db indoklásos tippem miért nem kerül jóváírásra az összesítő táblázatban? Az adott oszlopban egy nagy nullát látok, holott mind a 64 tipp indoklással ment. A többi kritériumban sem látok hibát, mégis innaktív vagyok?
Köszönöm a választ, nagy tisztelettel!
Kedves jancsi82!
A legalább 31 szavas indoklások számítanak bele az indoklásos tippliga végeredményébe. Részleteket itt találod: Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.com/tippligak/info/85)
jancsi82
2013.06.22, 08:00
A fene egye meg, bocsánatot kérek... én voltam a figyelmetlen. :)
Sorry.
És köszönöm a választ.
Üdv! Ha van rá lehetőség én is töröltetném a korábban beállított bet365-ös felhasználónevem és csinálnék egy újat egy családtag nevében.
Lehet,hogy felesleges a kérdésem,de nem lehetne valahogy megoldani, hogy a korábbi bet365-ös regisztrációmat töröltessem, és akkor a hatharom linkjén keresztül csinálnék egy újat, ugyanis abban a ligában feszt dobogós lennék,így meg sose lehetek majd a "macsban" bent.
Kedves prigioni és steve94!
A bet 365-nél nincs lehetőség a regisztráció törlésére és módosítására! Részletesebben privát üzenetben válaszoltunk!
Tündike26
2013.06.22, 19:29
Üdv!
19.-én tippeltem 5 mérkőzésre.A tippelés leadásakor 6 pontom volt a bet365 ligában.Mikor véget értek a mérkőzések,szintén 6 pontom maradt.Pedig az 5 mérkőzésen 6 pontot nyertem és csak 3-at buktam.Hogy lehet hogy mégis csak 6 pontom van?
Lehetséges ezt korrigálni?
Előre is köszi
Üdv!
19.-én tippeltem 5 mérkőzésre.A tippelés leadásakor 6 pontom volt a bet365 ligában.Mikor véget értek a mérkőzések,szintén 6 pontom maradt.Pedig az 5 mérkőzésen 6 pontot nyertem és csak 3-at buktam.Hogy lehet hogy mégis csak 6 pontom van?
Lehetséges ezt korrigálni?
Előre is köszi
Megnéztük és a számolás stimmel. Az általad számolt és tényleges kiírás közti eltérés oka, hogy a rendszerünk szűrt profit alapján számol, így az egyik meccs (MyPa-Helsinki) nyeresége kiesett. Amúgy meg kerekített értékeket látsz, azt is vedd figyelembe, mikor manuálisan összeszámolod a profit/veszteség értékeket. Ha még mindig nem stimmelne, kérjük, jelezd.
Hali! A 30-án éjfélkor kezdődő Brazil-Spanyol már nem számít bele a júniusi tippligába igaz?
Hali! A 30-án éjfélkor kezdődő Brazil-Spanyol már nem számít bele a júniusi tippligába igaz?
Nem számít bele, az már júliusi 1-jei esemény.
Sziasztok
A betredkings-en már meg is kaptam a nyereményemet a bonus számlámra. Köszönöm (nagyon gyorsak voltatok)
Nem számít bele, az már júliusi 1-jei esemény.
Szia
Módosítanád akkor kérlek. Arra fogadtam, hogy pontosan 3 gól lesz és nem jelenik meg a júliusi tippligában.
Köszönöm a korrigálást.
petike11
2013.07.04, 22:56
Skrill-re még ezen a héten megkapjuk a nyereményeket?
Skrill-re még ezen a héten megkapjuk a nyereményeket?
Türelmeteket kérjük, a nyári szabadságok miatt július második felében kerülnek jóváírásra a nyeremények!
Mik a forgatási követelmények a Betredkingsnél?
Mik a forgatási követelmények a Betredkingsnél?
3x 1,8 felett
köszi, az 1,8 lehet kombibol is össze rakni vagy egy eseménynek kell 1,8-nak lennie?
Szia
Módosítanád akkor kérlek. Arra fogadtam, hogy pontosan 3 gól lesz és nem jelenik meg a júliusi tippligában.
Köszönöm a korrigálást.
Korrigáltuk, a júliusi tippligába számít be a mérkőzés.
köszi, az 1,8 lehet kombibol is össze rakni vagy egy eseménynek kell 1,8-nak lennie?
Lehet kombi is.
Unibet-es nyeremény megjött(és ment is)! :)
Köszönöm!
bet365-re megjött már valakinek, vagy mikor szokott?
Még én se kaptam meg bet365-re. Lassan jöhetne már. :)
bet365-re megjött már valakinek, vagy mikor szokott?
15-e környékén szokott jönni. Még várhatunk nyugodtan.
Közben jóváírták! Sok sikert mindenkinek!
petike11
2013.07.09, 21:25
Megjött! Köszönjük! :o
Kedves Admin!
Nem tudom a totó tippjeimet leadni mert egyszerűen nem tölti be.Mindég azt írja folyamatban.Van e másnál ilyen probléma vagy csak nálam. Megtudnád nézni mi a probléma.Köszönöm szépen.Üdvözlettel Jani.
petike11
2013.07.11, 13:46
Kedves emberek!
Majd a Skrill-es nyeremények megérkeztét is jelezzétek már itt légyszi, mert valamiért nem kapok róla emailt ha változik az egyenleg.
Köszi! :rolleyes:
Kedves Admin!
Nem tudom a totó tippjeimet leadni, mert egyszerűen nem tölti be.Mindég azt írja folyamatban.Van e másnál ilyen probléma vagy csak nálam. Megtudnád nézni mi a probléma.Köszönöm szépen.Üdvözlettel Jani.
Kedves bjani55!
Elnézést kérünk a totóban felmerő átmeneti problémáért! Most már lehet tippelni!
Jó játékot!
prigioni
2013.07.12, 13:22
Hello!
Kérlek nézzetek utána, hogy a betredkings-es nyereményem miért nem érkezik meg?Úgy olvastam már valakinek 4-én megjött.Köszönöm a segítséget!
Hello!
Kérlek nézzetek utána, hogy a betredkings-es nyereményem miért nem érkezik meg?Úgy olvastam már valakinek 4-én megjött.Köszönöm a segítséget!
Kedves prigioni! Nem teljesítetted maradéktalanul a kvalifikációs feltételeket, ezért nem vagy jogosult a nyereményre.
A betredkings liga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/83) kvalifikációs feltételei:
A nyeremények jóváírására csak azon kvalifikált tippliga játékosok számíthatnak, akik a BetRedkings tippliga időszaka alatt legalább 15 eurót befizetnek a sportfogadás számlájukra, majd egy vagy két darab minimum 15 euró összegű fogadást is eszközölnek. Amennyiben az első fogadás vesztes, akkor nincs szükség a második fogadásra, amennyiben viszont nyertes, akkor még egy, minimum 15 euró értékű fogadás is kell. Póker számláról a sportfogadás számlára átutalt pénz nem minősül befizetésnek.
Fontos még tudni, hogy a tippliga nyeremények kifizetése a BetRedkings bónusz számlátokra történik. Amennyiben éppen aktív egy másik bónusz a bónusz számlátokon, akkor előbb azt ki kell pörgetnetek, hogy ezen új tippliga nyeremény bónuszt jóváírhassák nektek. Kérjük, ilyen esetekben, jelezzétek felénk emailben, ha már lejárt az előző bónusz, ezt követően történhet meg a nyeremény bónusz jóváírása a számlátokra. A tippliga nyeremény bónuszt 3x kell megforgatni 1.8 vagy annál magasabb oddson 30 napon belül.
Tisztelt Admin
Teljesítettem az unibet liga feltételeit. Felutaltam a szükséges 5000 ft-ot, hogy jóvá tudjátok írni a 3000 ft-os nyereményemet. Kérlek intézzétek. Köszönöm
Kedves Admin!
A Juniusi helyezésekért mikor érkezik meg a díjazás.
Üdvözlettel:Jani
Tisztelt Admin
Teljesítettem az unibet liga feltételeit. Felutaltam a szükséges 5000 ft-ot, hogy jóvá tudjátok írni a 3000 ft-os nyereményemet. Kérlek intézzétek. Köszönöm
Tegnap töltötted fel 5K-val az egyenleged?
petike11
2013.07.13, 13:56
Kedves Admin!
A Juniusi helyezésekért mikor érkezik meg a díjazás.
Üdvözlettel:Jani
Jani melyik ligák helyezésére gondolsz?
Tegnap töltötted fel 5K-val az egyenleged?
Nem, mikor regeltem utaltam 5K-t és tegnap további 6K-t. Ezért a nyeremény jóváírásának is eleget tettem.
Nem, mikor regeltem utaltam 5K-t és tegnap további 6K-t. Ezért a nyeremény jóváírásának is eleget tettem.
És mikor regisztráltál oda?
A Tippelj indoklással,Tippliga aktív tagoknak és a Betredkings.Ezekre gondoltam.
petike11
2013.07.13, 20:28
A Tippelj indoklással,Tippliga aktív tagoknak és a Betredkings.Ezekre gondoltam.
A Tippelj indoklással és Tippliga aktív tagoknak nyereményekre azt írta az admin hogy késni fognak és hónap második fele. Igaz JÓ lenne tudni pontosan mikor :/ A Betredkingsről nemtudok de mintha írták volna hogy azok már megjöttek(nem tuti)?!
A Tippelj indoklással és Tippliga aktív tagoknak nyereményekre azt írta az admin hogy késni fognak és hónap második fele. Igaz JÓ lenne tudni pontosan mikor :/ A Betredkingsről nemtudok de mintha írták volna hogy azok már megjöttek(nem tuti)?!
Jó lenne tudni pontosan, hogy mikor? Miért, milyen számlát fogsz ebből befizetni? :S
Inkább örülj, hogy ingyen nyerhetsz pénzt!
És mikor regisztráltál oda?
Még június közepén.
Még június közepén.
Megnéztem az első befizetésem 3K 06.28-án volt.
petike11
2013.07.15, 00:34
Jó lenne tudni pontosan, hogy mikor? Miért, milyen számlát fogsz ebből befizetni? :S
Inkább örülj, hogy ingyen nyerhetsz pénzt!
Abból a kb 6000 Ft-ból? Nem mintha bármi közöd lenne hozzá de ha már így megkérdezted telefonszámlát..
Inkább örülj-re meg nem is reagálok, senki nem mondta az ellenkezőjét. Peace :rolleyes:
Megnéztem az első befizetésem 3K 06.28-án volt.
Akkor ne várj nyereményt! Nem tettél eleget a feltételeknek! Nem utólag kell az 5K-t befizetni, hanem a liga lezárását megelőző 3 hónapban kell az 5k feltöltés!
Én anno PinnacleSorts-cal voltam így. :) [mert nem tudtam a szabályokat :S ]
Tisztelt Admin
Kedves talicsk!
Az Unibetnek továbbítjuk a problémát, utánanéznek, és visszajelzünk, amint kapunk választ!
A Tippelj indoklással és Tippliga aktív tagoknak nyeremények kifizetésére várhatóan ezen a héten kerül sor, a betredkings nyeremények pedig már elutalásra kerültek a feltételeket teljesítők számára.
Kedves talicsk!
Az Unibetnek továbbítjuk a problémát, utánanéznek, és visszajelzünk, amint kapunk választ!
Köszönöm
Üdv!
Olyan gondom van, hogy belépve a júniusi "tippliga az aktív tagoknak" szekcióba azt látom, hogy: "A tippliga véget ért, a hivatalos végeredmény kihirdetésre került." és nem vagyok a listán. Elméletileg, ha jól néztem ott kéne lennem.
Viszont az én hozzászólásaim számát már hetek óta nem számlálja a rendszer. Megállt 25-ön egy ideje... (még múlt hónap végén) Lehet ez a gond.
Megtennétek, hogy utána néztek?
Előre is köszönöm.
Üdv: szumos
Nekem is az a problémám, mint szumos-nak, mert ott kéne lennem a listán, minden feltételt teljesítettem, de azt írja, hogy nem kvalifikáltam, mi lehet a gond?
Üdv!
Olyan gondom van, hogy belépve a júniusi "tippliga az aktív tagoknak" szekcióba azt látom, hogy: "A tippliga véget ért, a hivatalos végeredmény kihirdetésre került." és nem vagyok a listán. Elméletileg, ha jól néztem ott kéne lennem.
Viszont az én hozzászólásaim számát már hetek óta nem számlálja a rendszer. Megállt 25-ön egy ideje... (még múlt hónap végén) Lehet ez a gond.
Előre is köszönöm.
Nekem is az a problémám, mint szumos-nak, mert ott kéne lennem a listán, minden feltételt teljesítettem, de azt írja, hogy nem kvalifikáltam, mi lehet a gond?
Utána nézünk mi lehet a gond. Visszajelzünk, ahogy sikerült orvosolni a problémát.
A nyereményem megérkezett tippelj indoklással és tippliga aktív tagoknak. Köszönöm szépen. Viszont a Betredkings még nem érkezett meg.
Sziasztok
Megjött minden nyereményem. Köszönöm szépen.
A nyereményem megérkezett tippelj indoklással és tippliga aktív tagoknak. Köszönöm szépen. Viszont a Betredkings még nem érkezett meg.
Kedves bjnai55! Nem teljesítetted maradéktalanul a kvalifikációs feltételeket, ezért nem vagy jogosult a nyereményre a Betredkingsen.
A betredkings liga kvalifikációs feltételei:
A nyeremények jóváírására csak azon kvalifikált tippliga játékosok számíthatnak, akik a BetRedkings tippliga időszaka alatt legalább 15 eurót befizetnek a sportfogadás számlájukra, majd egy vagy két darab minimum 15 euró összegű fogadást is eszközölnek. Amennyiben az első fogadás vesztes, akkor nincs szükség a második fogadásra, amennyiben viszont nyertes, akkor még egy, minimum 15 euró értékű fogadás is kell. Póker számláról a sportfogadás számlára átutalt pénz nem minősül befizetésnek.
Fontos még tudni, hogy a tippliga nyeremények kifizetése a BetRedkings bónusz számlátokra történik. Amennyiben éppen aktív egy másik bónusz a bónusz számlátokon, akkor előbb azt ki kell pörgetnetek, hogy ezen új tippliga nyeremény bónuszt jóváírhassák nektek. Kérjük, ilyen esetekben, jelezzétek felénk emailben, ha már lejárt az előző bónusz, ezt követően történhet meg a nyeremény bónusz jóváírása a számlátokra. A tippliga nyeremény bónuszt 3x kell megforgatni 1.8 vagy annál magasabb oddson 30 napon belül.
Üdv!
Előre is köszönöm.
Utána néztünk a hibának. A számláló nem állt meg, azonban volt egy kis csúszás. Júniusban 32 cikk hozzászólásod volt. A lista már lezárult, így módosítani már nem tudjuk. A nyereményre azonban természetesen jogosult vagy, és hamarosan el is utaljuk.
Véleményünk szerint félre értetted a verseny kiírást.
A kvalifikáció további feltétele, hogy legalább 31 új cikkhozzászólásod legyen a tippliga időszaka alatt.
Cikk hozzászólásaid száma az adott időszakban nulla. A fórumban vannak hozzászólásaid, de nem ez volt a tippliga követelménye.
Utána néztünk a hibának. A számláló nem állt meg, azonban volt egy kis csúszás. Júniusban 32 cikk hozzászólásod volt. A lista már lezárult, így módosítani már nem tudjuk. A nyereményre azonban természetesen jogosult vagy, és hamarosan el is utaljuk.
Véleményünk szerint félre értetted a verseny kiírást.
A kvalifikáció további feltétele, hogy legalább 31 új cikkhozzászólásod legyen a tippliga időszaka alatt.
Cikk hozzászólásaid száma az adott időszakban nulla. A fórumban vannak hozzászólásaid, de nem ez volt a tippliga követelménye.
Köszönöm!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.