PDA

Teljes verzió megtekintése : TippmixPro

riverside
2013.05.23, 09:23
Május 21-én útjára indult a Szerencsejáték Zrt. tulajdonában levő hivatalos magyar sportfogadó oldal, a TippmixPro.
Bármiféle okosság, tapasztalat itt megosztandó!

sportinsider
2013.05.23, 11:09
Május 21-én útjára indult a Szerencsejáték Zrt. tulajdonában levő hivatalos magyar sportfogadó oldal, a TippmixPro.
Bármiféle okosság, tapasztalat itt megosztandó!

Tuti nem fogom használni. Nagyon szabályozott aparátusnak tűnik nekem. Annyi mindent meg kell adni, meg olyan szabályok vannak, ami alapján szépen monitorozhatnak. Plusz az oddsok is gyengébbek, nincs promo, kisebb a választék.

Szerintem profitorientált sportfogadóknak alkalmatlan. Azoknak való akik eddig is tippmixen szórták el a pénzüket, és szórakozásként tekintenek az egészre.

Zsolti
2013.05.27, 11:34
Nem profiknak való oldal, de itt Magyarországon megfelelő szabályozási háttérrel talán el tudják majd adni a népnek.

varin
2017.12.19, 16:10
Hello!

Szoktatok a Tippmixprón streamet nézni? Én még nem használtam erre a bukmékert és érdekelne, milyen minőségű a stream.

golszerzo
2017.12.20, 12:07
Hello!

Szoktatok a Tippmixprón streamet nézni? Én még nem használtam erre a bukmékert és érdekelne, milyen minőségű a stream.

Néztem már egyszer-kétszer. Akadásmentes, a minősége ok és az a jó benne, hogy nem kell kicsiben nézni, fel lehet nagyítani, mobilon is élvezhető.