Teljes verzió megtekintése : Tippligák - 2013. május
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán májusban, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak.
Májusi tippligáink:
Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/76) - Időtartam: 2013. máj. 1. - 2013. máj. 31. - Díjazás: 300$
BetRedkings tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/78) - Időtartam: 2013. máj. 1. - 2013. máj. 31. - Díjazás: 300$
William Hill tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/81) - Időtartam: 2013. máj. 1. - 2013. máj. 31. - Díjazás: 500$
Fortunawin tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/82) - Időtartam: 2013. máj. 1. - 2013. máj. 31. - Díjazás: 200€
Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/77) - Időtartam: 2013. máj. 1. - 2013. máj. 31. - Díjazás: 15 000 Ft
Tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.com/tippligak/info/79) - Időtartam: 2013. máj. 1. - 2013. máj. 31. - Díjazás: 165$
Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.com/tippligak/info/80) - Időtartam: 2013. ápr. 1. - 2013. máj. 31. - Díjazás: 165$
Jó tudni!
I. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
II. Új szűrt profit számítási mód októbertől
Október hónaptól megváltoztattuk a szűrt profit - ez alapján rangsoroljuk a játékosokat a tippligákban - számítási módját. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Ajánljuk még figyelmetekbe totó és góltotó játékunkat is!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MfHGkxGM4-4
Sziasztok more75 vagyok én érdeklődni szeretnék hogy a 17-ik heti totó versenyben én lettem az első de mégis dijazva Manesz nevezetű emberke lett most hogyis van ez? Válaszotokat előre is köszönöm more75
tomiland
2013.05.11, 19:43
Kedves Admin.Azt szeretném kérdezni hogy a "gólok száma alatt/fölött" fogadás esetén miért csak a nyeremény felét kapom meg mindig.Köszönettel tomiland.
Sziasztok more75 vagyok én érdeklődni szeretnék hogy a 17-ik heti totó versenyben én lettem az első de mégis dijazva Manesz nevezetű emberke lett most hogyis van ez? Válaszotokat előre is köszönöm more75
Ezt egy kisebb rendszerhiba okozta, amit rögtön javítottunk, és azóta már a nyereményed is elutalásra került. Reméljük megkaptad, és minden rendben! Elnézést a kisebb adminisztrációs bakiért!
Kedves Admin.Azt szeretném kérdezni hogy a "gólok száma alatt/fölött" fogadás esetén miért csak a nyeremény felét kapom meg mindig.Köszönettel tomiland.
Megnéztük, és szerintünk nincs gond. Ezek ázsiai típusú fogadások, ahol résznyeremények is jóváírásra kerülhetnek függően a pontos gólszámtól. Mi helyesnek találjuk a kiértékelést. Kérjük, ha találsz hibás kiértékelést, azt küldd el nekünk - akár emailben -, és megvizsgáljuk.
Volt szó róla, hogy indul majd valamilyen f1-es tippjáték is. Abból nem lesz semmi?
Volt szó róla, hogy indul majd valamilyen f1-es tippjáték is. Abból nem lesz semmi?
Most-most nem, de a jövőben biztos lesz ilyen is.
Üdv!
Kedves Szerkesztőség!
Lenne egy észrevételem,a májusi Fortunawin tippligával kapcsolatban!
Mivel ebben a ligában csakis az Angol Premier League meccsei számítanak,aminek ugye már vége van,ezért már most le lehetne zárni,hiszen a tabella már nem fog változni semmit.
Feleslegesen várnánk majdnem 2 hetet!
Hiszen a tippelők is örülnének neki,hogy ha hamarabb díjazva lennének. :)
Üdv!
Kedves Szerkesztőség!
Lenne egy észrevételem,a májusi Fortunawin tippligával kapcsolatban!
Mivel ebben a ligában csakis az Angol Premier League meccsei számítanak,aminek ugye már vége van,ezért már most le lehetne zárni,hiszen a tabella már nem fog változni semmit.
Feleslegesen várnánk majdnem 2 hetet!
Hiszen a tippelők is örülnének neki,hogy ha hamarabb díjazva lennének. :)
...
mert az első vagy...
Szerintem meg inkább bővítsék a kínálatot, legyenek érvényesek más bajnokságokból is a tippek ;)
Hozzátenném, én ebben a ligában nem vagyok kvalifikálva, így nekem aztán édes mindegy, hogy ki hányadik lesz. Azonban nem szeretem az ilyen embereket, mint te!
Egyébként meg súlyos tévedésben élsz! A tabella bármikor változhat, ugyanis még számos játékos kvalifikálhatja magát! Több játékosnak esetleg folyamatban lehet az adatellenőrzése...
Sziasztok
Regisztráltam a fortunawin-re és már be is fizettem. Elküldtem az azonosítómat. Mikorra várható, hogy kvalifikált leszek a fortunawin tippligára?
prigioni
2013.05.22, 21:16
Egy pár nap kell még talicsk,de nyugi akkor sem vagy elkésve ha a hónap utolsó napján tetted volna ezt meg.
Köszi a nyugtató szavakat.
riverside
2013.05.23, 13:51
Csak én nem találom a mai Hoffenheim - Kaiserslautern meccset a tippelhető meccsek között, vagy ne is keressem mert nincs ott.
Nem csak te nem találod, hanem én sem.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, a tegnapi odavágó kimaradt a kínálatból, azonban a hétfői visszavágóra már lehet tippelni: Tippelés (http://www.hatharom.com/bet/1455017)
riverside
2013.05.24, 13:33
Ok, rendben, azt hittem én vagyok ennyire vaksi. :)
petike11
2013.05.30, 14:37
Sziasztok
Regisztráltam a bet365-re és már be is fizettem. Elküldtem az azonosítómat. Mikorra várható, hogy kvalifikált leszek a bet365 tippligára?
FortunaRanger
2013.05.30, 15:54
Sziasztok
Regisztráltam a bet365-re és már be is fizettem. Elküldtem az azonosítómat. Mikorra várható, hogy kvalifikált leszek a bet365 tippligára?
legkésőbb a bet365 tippliga hivatalos lázárásig várható, nem gond az se, ha az utolsó nap történik a befizetés, és az azonosító megadása
Sziasztok!
Ma nem tudok tippelni mert valamiért nem engedi a rendszer. Nálam van hiba vagy esetleg más a probléma.
FortunaRanger
2013.05.30, 18:08
Sziasztok!
Ma nem tudok tippelni mert valamiért nem engedi a rendszer. Nálam van hiba vagy esetleg más a probléma.
én ma tudtam tippelni, mobilnetről van, hogy nem tudok néha, vagy csak lassan
gratula a májusi tippliga helyezésekhez
én ma tudtam tippelni, mobilnetről van, hogy nem tudok néha, vagy csak lassan
gratula a májusi tippliga helyezésekhez
Sziasztok!
A tippelés működik, május utolsó napjaiban még a korábbi szabályok szerint tudtok tippeket leadni, azonban június 1-jétől módusulnak a tippelés szabályai, napi és havi limiteket vezetünk be. A részleteket itt találjátok (http://www.hatharom.com/tippligak_szabalyai)!
Üdv!
Tegnap félbeszakadt egy román bajnoki: Gloria Bistrita - Concordia. Még az első félidőben, vagy annak a végén. Ilyenkor mi az eljárás nálatok? A tippem gólokra vonatkozott és vesztesként lett elkönyvelve, viszont ugye nem játszották végig a mérkőzést. Hivatalosan is elmaradtnak titulálják, bár az okát nem találtam. Utána néznétek?
Üdv: szumos
Köszönöm a tájékoztatást!
FortunaRanger Köszönöm a gratulációt! További jó tippelést és szép napot kívánok!
riverside
2013.06.02, 11:52
Eredményhirdetés mikor szokott lenni?
Eredményhirdetés mikor szokott lenni?
A hónap elején szokott lenni, a következő héten várható!
Sziasztok.Most akkor mennyi meccsre lehet tippelni egy nap?Mert láttam aki 12 tett?Nem 10-t lehet?
Sziasztok.Most akkor mennyi meccsre lehet tippelni egy nap?Mert láttam aki 12 tett?Nem 10-t lehet?
Egy adott napon max. 10 tippet lehet feladni. Azonban egy nap lehet, hogy több mint tíz meccsre van fogadása valakinek, amennyiben néhány fogadást a megelőző napokon tett fel.
Carlos66
2013.06.03, 15:06
Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy nem tettetek be aWilliam Hill győztesek közé pedig 2.lettem mindenem jó volt!És ti is írtátok hogy kvalifikáltam!Akkor most ez hogy van?Várom válaszotokat!
Carlos66
2013.06.03, 15:14
A linken keresztül regisztráltam pénzt is töltöttem fel és még fogadtam is!Nem tudom mi lehet a baj?
Nálam is ugyanez a probléma!William Hill innen regisztráltam befizettem és mégsem kerültem a kvalifikáltak közé.
Kérlek nézzetek utána.Köszönöm szépen!
A linken keresztül regisztráltam pénzt is töltöttem fel és még fogadtam is!Nem tudom mi lehet a baj?
A befizetés visszaigazolásával volt a gond, de erről egyeztettünk és most már minden stimmel esetedben.
Nálam is ugyanez a probléma!William Hill innen regisztráltam befizettem és mégsem kerültem a kvalifikáltak közé.
Kérlek nézzetek utána.Köszönöm szépen!
Sajnos esetedben egyértelműen azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem hathármas a regisztrációd. Így ez esetben nincs mód a kvalifikációra. Sajnáljuk, de a megfelelő hathármas regisztráció alapfelvétel a kvalifikációhoz.
Asszem' megjött a Willhill-es pénz a skrillre! :)
Köszönöm!
FortunaRanger
2013.06.06, 17:18
nekem is megjött unibetre és fortuna winre is, köszönet érte
a skrilles emailcímem azonban nem volt aktív (mivel volt pár invalid login attempt, ezért kikapcsoltam) így oda nem tudtátok küldeni a william hilles és a tippliga az aktív tagoknak ligák nyereményeit, most újra aktiváltam, ha lehet, próbáljátok meg újra küldeni, köszönöm
FortunaRanger
2013.06.06, 17:39
tippliga az aktív tagoknak ligával kapcsolatban észrevételezném, hogy meg volt a 31 kommentem, utolsó napon 30-at mutatott a számláló, és követtem még el kommentet, ami nem került beszámításra, ennek utána tudnátok nézni?
a számláló egyébként 30 tippnél már azt írta ki, hogy kvalifikált vagyok, ami nem helyes és megtévesztő is, mert a ligakiírásban >30 szerepel
FortunaRanger
2013.06.06, 17:43
na william hill is megérkezett, ez gyors volt :)
Megkaptam a pénzt a Fortunawinre.Köszönöm.
Sziasztok
Én is megkaptam a Fortunawinre és a "Tippelj indoklással" is megjött a skrill-re. Köszönöm
prigioni
2013.06.08, 11:54
A betredkings-es nyeremény valakinek megjött már?
petike11
2013.06.08, 15:18
bet365 sincs még sehol!
bet365 sincs még sehol!
Bet365-nél olvastam, hogy a tippliga zárását követő hónap 15-ig fogják jóváírni.
petike11
2013.06.09, 14:20
Akkor még majdnem egy hét. :(
Köszönöm szépen a nyereményeket! :)
borisz18
2013.06.12, 19:03
Megkaptam a májusi nyereményeket!
Köszönöm!
prigioni
2013.06.13, 15:24
Megjött a betredkings-es nyeremény.Köszönet érte!
Aktivizálhatná már magát a bet365 is! :)
Köszönöm a nyereményeket mind megkaptam! További szép napot! Üdv Jani!
petike11
2013.06.13, 18:09
Aktivizálhatná már magát a bet365 is! :)
Na igen! Seggbe lesznek rúgva most már!
Na igen! Seggbe lesznek rúgva most már!
Elvileg még két nap és megjön. De hogy ezt hol olvastam azt már még egyszer nem találtam meg. Remélem, hogy jól olvastam és megbízható az infó. Vasárnapra kiderül.
petike11
2013.06.13, 20:34
Elvileg még két nap és megjön. De hogy ezt hol olvastam azt már még egyszer nem találtam meg. Remélem, hogy jól olvastam és megbízható az infó. Vasárnapra kiderül.
Igen ez tényleg így van! Viszont hétvégén nem nagyon szokták aktivizálni magukat, így holnap lesz esedékes!
Utánakérdezünk a bet365 tippliga kifizetéseknek is, türelmeteket kérjük, minden jogosult megkapja a nyereményét, ahogy ez eddig is mindig történt. :)
Nekem meg is jött a nyeremény! Köszi szépen!
Megjött nekem is a bet365. Köszönöm
FortunaRanger
2013.06.17, 09:59
sziasztok már egyszer megkérdeztem ezt, de mivel nem jött válasz, újra megkérdezem
a tippligák díjazottjainál az látszik kiírva, hogy a májusi tippplia aktív tagonkak ligában a második helyért járó díjat szereztem meg, magában a tippliga aktív tagoknak pontlistában azonban az látható, hogy nem kvalifikáltam, melyik információ a helyes?
sziasztok már egyszer megkérdeztem ezt, de mivel nem jött válasz, újra megkérdezem
a tippligák díjazottjainál az látszik kiírva, hogy a májusi tippplia aktív tagonkak ligában a második helyért járó díjat szereztem meg, magában a tippliga aktív tagoknak pontlistában azonban az látható, hogy nem kvalifikáltam, melyik információ a helyes?
A pontlistánál található kiírás a helyes, tekintve, hogy nem volt legalább 31 hozzászólásod, így ebben a tippligában nem kvalifikáltál, nem voltál jogosult a díjazásra. A díjazásos lista legenerálásakor rendszerhiba történt, ezt igazítjuk.
Tisztelt Admin!
Nem kaptam meg a májusi nyereményemet és érdeklődnék hogy mi ennek az oka?
valamelyik adatot nem/rosszul adtam meg?
üdv, emmabab
Kedves emmabab!
Melyik játékban nem kaptad meg a nyereményt?
Tisztelt Admin!
Nem kaptam meg a májusi nyereményemet és érdeklődnék hogy mi ennek az oka?
valamelyik adatot nem/rosszul adtam meg?
üdv, emmabab
A tippliga aktiv tagoknak és a tippliga indoklással nyereményeket
A bet365-öt megkaptam
Kedves emmabab!
A tippliga kiírásában szerepel a következő feltétel, amit nem teljesítettél. A Skrillre regisztrált emailcímed hiányzik, ezt kell megadnod a profilodnál.
A pénzdíjak kifizetésére Skrillen keresztül kerül sor. Ehhez szükségünk van a nyertesek vezeték- és keresztnevére, valamint Skrill címére. Ezeket a "Beállítások" menüpont alatt adhatjátok meg a profil adataitoknál. Aki a verseny végéig nem adja meg a Skrill-címét elesik a nyereményétől.
A tippliga aktiv tagoknak és a tippliga indoklással nyereményeket
A bet365-öt megkaptam
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.