Teljes verzió megtekintése : Williamhill
Sziasztok
Azokat a felhasználókat kérdezném, akik már nyertek ezen az oldalon,hogy milyen feltételek után lehet kivenni majd a nyereményt???
th3PR0j3ct0r
2013.04.23, 16:58
Általában kérnek papírokat, aztán utalhatod!
Értem, de ha a hatharom.com ligában nyerek azt simán kiutalhatom vagy meg kell forgatni?Bocs ha rosszul fogalmaztam.
Értem, de ha a hatharom.com ligában nyerek azt simán kiutalhatom vagy meg kell forgatni?Bocs ha rosszul fogalmaztam.
A WilliamHill liga nyeremények a nyertes Skrill számlájára kerülnek jóváírásra, nem pedig a online fogadóirodánál vezetett számlára, így tehát forgatási követelmény nincs. Azon tippligák esetében, ahol a nyeremény közvetlenül a fogadóiroda számlára érkezik, jellemzően van forgatási követelmény. Ennek mértéke fogadóirodánként változik.
Mi az a skrill számla?Lehet hülye kérdés.Akkor ebből majd tudok fogadni a williamhiil oldalon?
Nyitottam eggyet.Ha nyerek a tippligán mit kell megadni hogy a skriil számlámra megkapjam a nyereményt?
a profilomba ahol kéri a skrill címet mit kell beirni? Customer ID-t? vagy emailcím-et
Nyitottam eggyet.Ha nyerek a tippligán mit kell megadni hogy a skriil számlámra megkapjam a nyereményt?
a profilomba ahol kéri a skrill címet mit kell beirni? Customer ID-t? vagy emailcím-et
A pénzdíjak kifizetése a nyertesek WilliamHill számlájára történik, a profilodba pedig azt az email címet kell megadnod, amivel a Skrillre regisztráltál.
A skrill számla nyitásáért jár még a 10€ bónusz?
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.