Teljes verzió megtekintése : Tippligák - 2013. április
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán áprilisban, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak.
Április tippligáink:
Bet365 tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/69) - Időtartam: 2013. ápr. 1. - 2013. ápr. 30. - Díjazás: 300$
BetRedkings tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/74) - Időtartam: 2013. ápr. 1. - 2013. ápr. 30. - Díjazás: 300$
William Hill tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/75) - Időtartam: 2013. ápr. 9. - 2013. ápr. 30. - Díjazás: 500$
Fortunawin tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/71) - Időtartam: 2013. ápr. 1. - 2013. ápr. 30. - Díjazás: 200€
Unibet tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/70) - Időtartam: 2013. ápr. 1. - 2013. ápr. 30. - Díjazás: 15 000 Ft
Tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.com/tippligak/info/73) - Időtartam: 2013. ápr. 1. - 2013. ápr. 30. - Díjazás: 165$
Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.com/tippligak/info/72) - Időtartam: 2013. ápr. 1. - 2013. ápr. 30. - Díjazás: 165$
Jó tudni!
I. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
II. Új szűrt profit számítási mód októbertől
Október hónaptól megváltoztattuk a szűrt profit - ez alapján rangsoroljuk a játékosokat a tippligákban - számítási módját. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Ajánljuk még figyelmetekbe totó és góltotó játékunkat is!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MfHGkxGM4-4
Tisztelt Admin!
Jelezni szeretném, hogy a http://www.hatharom.com/tippligak/info/73 link nem tölti be nálam az oldalt. Nem tudom, hogy ez csak nálam nem működik-e!
Üdv.
Nálam sem működik már 2-3 napja.
Hello!
Új vagyok ezen az oldalon és a későbbiekben szeretnék részt venni a tippligákban.De az információkat nálam sem tölti be.Természetesen az érdekelne hogy ligánként milyen feltételeknek kell megfelelnem hogy játszhassak.
Igen, jelenleg valóban egy fehér oldalt tölt be, ami hamarosan javításra kerül.
pato10kiki
2013.04.05, 15:56
Sziasztok! Nekem csak olyan kérdésem lenne hogy én már minden fogadóirodánál vagyok regisztrálva, na most ha regisztrálok erről az oldalról újra mindegyikre, akkor nyilvánvaló hogy a regisztrációért járó bónuszokat nem fogom megkapni, mivel már volt előtte más néven regisztrációm, de ha újra regisztrálok innen az oldalatokról, akkor már részt vehetek a tippjátékokban??? Vagy ha így nem jó akkor milyen lehetőségek vannak, hogy én is részt vegyek ezekben a játékokban??? Előre is köszi a segítséget! Üdv.: Krisztián
Sziasztok! Nekem csak olyan kérdésem lenne hogy én már minden fogadóirodánál vagyok regisztrálva, na most ha regisztrálok erről az oldalról újra mindegyikre, akkor nyilvánvaló hogy a regisztrációért járó bónuszokat nem fogom megkapni, mivel már volt előtte más néven regisztrációm, de ha újra regisztrálok innen az oldalatokról, akkor már részt vehetek a tippjátékokban??? Vagy ha így nem jó akkor milyen lehetőségek vannak, hogy én is részt vegyek ezekben a játékokban??? Előre is köszi a segítséget! Üdv.: Krisztián
A hatharom.com-on meghirdetett néhány tippligában a kvalifikációs feltétel (így hogy díjazottá válhass) az oldalon keresztül nyitott fogadóiroda számla.
Mindazonáltal vannak olyan ligák, ahol nincs ilyen feltétel, csak a Skrill-számlád adataid kell megadnod, hogy a nyereményre jogosulttá válhass.
Pontos részletekért lásd a tippligák leírását.
Tisztelt Admin!
Jelezni szeretném, hogy a http://www.hatharom.com/tippligak/info/73 link nem tölti be nálam az oldalt. Nem tudom, hogy ez csak nálam nem működik-e!
Üdv.
Hello!
Új vagyok ezen az oldalon és a későbbiekben szeretnék részt venni a tippligákban.De az információkat nálam sem tölti be.Természetesen az érdekelne hogy ligánként milyen feltételeknek kell megfelelnem hogy játszhassak.
Nálam sem működik már 2-3 napja.
Javítva.
Ez most egy működő honlap vagy béta,gamma esetleg delta verzió?Felkínál nekem totó és góltotó szelvényeket amit aztán nem küld el.Beregisztráltam a FortunaWin-hez az oldalon keresztül(nem volt egyszerű mert csak a főoldalon kínált linken keresztül sikerült,a többi lépten-nyomon kínált link nem működött),be is fizettem és már fogadtam is,de azonosítómra azt írja nem valós stb.
Írjátok meg majd légyszíves mikor működik az oldal addig nem strapálom és idegesítem magam feleslegesen.
Sziasztok
Szeretnék én is regisztrálni a bet365-ön, hogy eltudjak indulni a ligában, de nem találok megfeleően működő linket. Segítsetek légyszives. Köszi
Sziasztok.
Megint nem lehet látni egy pár tippligának az állását.
Tisztelt Admin!
Először is elnézést amiért ebbe a topicba írom kérdésem.
Toto játékban 1.helyezést értem el,nem vagyok tisztában a díjazással,láttama díjazottak listáját,ami a 7.fordulóig van feltüntetve,utána nincsenek nevek írva.Azt is látom vagyis,nem látom,hogy nincs már shop,milyen módon lesznek kiértékelve a totó győztesek?Köszönöm válaszukat előre is!
Ez most egy működő honlap vagy béta,gamma esetleg delta verzió?Felkínál nekem totó és góltotó szelvényeket amit aztán nem küld el.Beregisztráltam a FortunaWin-hez az oldalon keresztül(nem volt egyszerű mert csak a főoldalon kínált linken keresztül sikerült,a többi lépten-nyomon kínált link nem működött),be is fizettem és már fogadtam is,de azonosítómra azt írja nem valós stb.
Írjátok meg majd légyszíves mikor működik az oldal addig nem strapálom és idegesítem magam feleslegesen.
Az elmúlt időszakban komoly átalakítások zajlottak az oldalon, ami sajnos több hibát is előidézett, például az általad írtat is. Ezeket folyamatosan javítottuk, jelenleg az oldal közel teljes funkcionalitással működik.
Az általad említett linkeket pedig mielőbb javítjuk.
Sziasztok
Szeretnék én is regisztrálni a bet365-ön, hogy eltudjak indulni a ligában, de nem találok megfeleően működő linket. Segítsetek légyszives. Köszi
Itt találod (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365) a megfelelő hatharom.com-os linket, amennyiben regisztrálni szeretnél a bet365 oldalára.
Sziasztok.
Megint nem lehet látni egy pár tippligának az állását.
Az elmúlt időszakban komoly átalakítások zajlottak az oldalon, ami sajnos több hibát is előidézett, például az általad írtat is. Ezeket folyamatosan javítottuk, jelenleg az oldal közel teljes funkcionalitással működik, és az általad említett hiba is javításra került.
Tisztelt Admin!
Először is elnézést amiért ebbe a topicba írom kérdésem.
Toto játékban 1.helyezést értem el,nem vagyok tisztában a díjazással,láttama díjazottak listáját,ami a 7.fordulóig van feltüntetve,utána nincsenek nevek írva.Azt is látom vagyis,nem látom,hogy nincs már shop,milyen módon lesznek kiértékelve a totó győztesek?Köszönöm válaszukat előre is!
A díjazottak megjelenítés a megfelelő aloldalon még várat magára néhány szelvény esetében. Ennek technikai okai vannak. A díjazottak nyereményüket Skrill-számlára kapják majd meg, tehát a kifizetés módjában is lesz egy kisebb változás. Minderről részletes tájékoztató fog hamarosan megjelenni az oldalon.
Köszönöm a választ!lenne még egykérdésem mikor várható?Köszönöm!
Szia
Köszi. Nem baj, hogy nem jelenik meg semmi a referrer code-nál?
Szia
Elolvastam a leveleimet. Köszi a segítséget.
Sziasztok.Egy tegnapi meccsemet,a Ferencváros II-Vasas Budapest mérkőzést rosszul értékeltétek ki azt raktam félidő/vége vasas 0-1 volt a félidő, és a végeredmény is.Javításotokat köszönöm.
Sziasztok.Egy tegnapi meccsemet,a Ferencváros II-Vasas Budapest mérkőzést rosszul értékeltétek ki azt raktam félidő/vége vasas 0-1 volt a félidő, és a végeredmény is.Javításotokat köszönöm.
Bizonyos nem kiemelt mérkőzéseknél, ahol nincs félidős eredmény a rendszerünkben, ott sajnos a tippeket sem tudjuk kiértékelni - mivel automatizált a rendszer -, így ezeknél a tét visszajár. Ebben az esetben is ez történt. Igyekszünk majd továbbfejleszteni a rendszert, de jelenleg ez a helyzet, manuális kiértékelésre nincs mód.
Szia
Köszi. Nem baj, hogy nem jelenik meg semmi a referrer code-nál?
Szia
Elolvastam a leveleimet. Köszi a segítséget.
Nem, azzal nem kell foglalkoznod.
borisz18
2013.04.13, 03:57
Üdv!
A Deportivo La Coruna-Zaragoza(04/06 20:00) DNB 1-es tippem semlegesként lett elkönyvelve, pedig a Deportivo nyert 3:2-re.
Előre is köszi a javítást!
Üdv!
A Deportivo La Coruna-Zaragoza(04/06 20:00) DNB 1-es tippem semlegesként lett elkönyvelve, pedig a Deportivo nyert 3:2-re.
Előre is köszi a javítást!
Köszönjük jelzésedet, a hibát javítottuk!
Tisztelt Admin!
Mikorra várhatjuk a Toto-n elért nyereményünket a skrill számlánkon?Köszönöm!
Tisztelt Admin!
Mikorra várhatjuk a Toto-n elért nyereményünket a skrill számlánkon?Köszönöm!
Gratulálunk az első helyedhez, nyereményedet elküldtük a Skrill címedre!
Tisztelt Admin!
Még most sem működnek:próbálnám regisztálni a profilomnál a Fortunawin azonosítómat,de azt írja ki hogy nincs ilyen felhasználó.Ugyanúgy nem küldi el a totószelvényeket sem.
Tisztelt Admin!
Még most sem működnek:próbálnám regisztálni a profilomnál a Fortunawin azonosítómat,de azt írja ki hogy nincs ilyen felhasználó.Ugyanúgy nem küldi el a totószelvényeket sem.
Tisztelt Pancser!
Az javaslatunk az lenne, hogy próbáld ki esetleg másik böngészőben is az oldalunkat, ott is hasonló-e a probléma.
Amennyiben nincs változás, szeretnénk kérni egy print screent a hibáról az info kukac hatharom pont com címre, és utánanézünk!
Igen,Firefox és Explorer ugyanaz.Az első problémára küldök két screent.Illetve küldenék ha rájönnék hogyan tudok a bmp fájlból jpeget csinálni.Gyors segítség?
Windows Paint program. Print Scrn billentyű - Szerkesztés menü - beillesztés - Fájl menü - mentés másként - jpg. Vagy megnyitod a bmp-t a Paint programmal és aztán Fájl menü - mentés másként - jpg.
Tisztelt Admin!
Még most sem működnek: próbálnám regisztálni a profilomnál a Fortunawin azonosítómat,de azt írja ki hogy nincs ilyen felhasználó.Ugyanúgy nem küldi el a totószelvényeket sem.
Igen,Firefox és Explorer ugyanaz.Az első problémára küldök két screent.Illetve küldenék ha rájönnék hogyan tudok a bmp fájlból jpeget csinálni.Gyors segítség?
A problémát elhárítottuk, emailben tájékoztattunk a részletekről.
jancsi82
2013.04.23, 12:16
Sziasztok, én is bekapcsolódtam az áprilisi tippelésbe, mégpedig az aktív tagoknak kiírt játékba. Viszont az összesítő táblázatban nem kvalifikáltnak látom magam. Gondolom ennek oka a hozzászólások hiánya, viszont nekem a hírekhez ment már kb 20 hozzászólás, de a táblázatban továbbra is nullát látok. Mi lehet ennek az okat? Vagy akkor jelenik csak meg, ha meglesz a 30 hozzászólásom? Nem teljesen értem, kérlek segítsetek. Köszönöm előre a választ.
Illetve egy dolgot nem értek még, a Skrill címemet hol találom, miután regisztráltam a oldalon (moneybrookers.com) képtelen vagyok meglelni?
Köszönöm a segítséget előre is.
Köszönöm rocket a technikai segítséget.
Admin,köszönöm a gyors segítséget.A fortunawines kupában már tippeltem is.A totót meg a góltotót még nem értem,majd átolvasom a szabályzatot és jelzem ha esetleg nem működik.
Sziasztok, én is bekapcsolódtam az áprilisi tippelésbe, mégpedig az aktív tagoknak kiírt játékba. Viszont az összesítő táblázatban nem kvalifikáltnak látom magam. Gondolom ennek oka a hozzászólások hiánya, viszont nekem a hírekhez ment már kb 20 hozzászólás, de a táblázatban továbbra is nullát látok. Mi lehet ennek az okat? Vagy akkor jelenik csak meg, ha meglesz a 30 hozzászólásom? Nem teljesen értem, kérlek segítsetek. Köszönöm előre a választ.
Illetve egy dolgot nem értek még, a Skrill címemet hol találom, miután regisztráltam a oldalon (moneybrookers.com) képtelen vagyok meglelni?
Köszönöm a segítséget előre is.
Köszönjük a hibajelzést, utánanézünk, hogy mi lehet az oka a problémának. Kis türelmedet kérjük!
A Skrill címed a 'Profilom' menüpont "Személyes adatok' fül alatt adhatod meg, ez nem azonos a felhasználói számmal. A Skrill címed formátuma email tipusú.
jancsi82
2013.04.23, 17:41
Köszönöm a segítséget.
Már csak annyit áruljatok el, hogy a Skrill felületen, hol a fészkes fr@ncba találom meg mert átnéztem A-tól Z-ig és nem jöttem rá. Én vagyok a figyelmetlen tudom, de nagyon meg szeretném keresni... :) Köszi a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
Már csak annyit áruljatok el, hogy a Skrill felületen, hol a fészkes fr@ncba találom meg mert átnéztem A-tól Z-ig és nem jöttem rá. Én vagyok a figyelmetlen tudom, de nagyon meg szeretném keresni... :) Köszi a segítséget.
Keresd csak ügyesen, akkor megleled ;)
Yossarian
2013.04.23, 21:31
Az email cím, amivel regisztráltál a Skrill címed is egyben.
jancsi82
2013.04.24, 07:59
Rendben, köszönöm. :)
Tisztelt Admin
Dinamo Moscow-Mordovya félidőt hazaiba vettem 3-1 volt a lezárt tippeknél 0 pontot ír de összesítettben levontatok 3 pontot.
Köszönöm ha kijavítjátok.
Nekem olyan problémám lenne, hogy a WilliamHill ligánál nem vagyok kvalifikálva, pedig ápr. 9 óta 15 tippet tettem meg, míg a rendszer csak hármat ír ki. Köszönöm a probléma kivizsgálását!
Hello
Szerintem azért nem vagy a kvalifikáltak közt mert nem végeredményekre tippeltél hanem kétesélyre.
Itt csak a végeredmény számít.
Nekem olyan problémám lenne, hogy a WilliamHill ligánál nem vagyok kvalifikálva, pedig ápr. 9 óta 15 tippet tettem meg, míg a rendszer csak hármat ír ki. Köszönöm a probléma kivizsgálását!
Hello
Szerintem azért nem vagy a kvalifikáltak közt mert nem végeredményekre tippeltél hanem kétesélyre.
Itt csak a végeredmény számít.
Igen, valóban, a tippliga kiírásánál szerepel a következő feltétel is: "Ebbe a versenybe csak az 'Végeredmény' fogadások számítanak bele."
AZ élő tippjeim nem jelennek meg. A tippligáknál nem írja ki a számot, azonban ha rámegyek a nevemre, akkor csak annyit ír ki, hogy élő tippek 6, viszont nem listázza ki őket.
AZ élő tippjeim nem jelennek meg. A tippligáknál nem írja ki a számot, azonban ha rámegyek a nevemre, akkor csak annyit ír ki, hogy élő tippek 6, viszont nem listázza ki őket.
Már minden OK! :)
T. Admin,az áprilisi nyeremények a napokban várhatóak,esetleg adminisztrációs hiba történt,mivel még nem írták jóvá,köszönöm!
T. Admin,az áprilisi nyeremények a napokban várhatóak,esetleg adminisztrációs hiba történt,mivel még nem írták jóvá,köszönöm!
Ne izgulj! Még csak hó eleje van...
jancsi82
2013.05.07, 10:37
Én is várom, mikor szokott realizálódni?
Ne izgulj! Még csak hó eleje van...
Én is várom, mikor szokott realizálódni?
Szakaszosan történik a kifizetés, tehát nem mindegyik tippliga kifeizetésére kerül sor ugyanakkor. Mindegyik tippligánál kiírásra kerül, hogy az ténylegesen lezárásra, valamint a hivatalos végeredmény kihihirdetésre került-e. Ennek megtörténtét követően jellemzően pár munkanapon belül számíthattok a nyeremények megérkezésére.
Erre a csúszásra a beküldött fogadóiroda azonosítók ellenőrzése okán van szükség, ugyanis ez egy időigényes folyamat, sokan pedig csak a hónap végén küldik el.
A tippliga az akítv tagoknak és a BetRedKings nyeremény megérkezett! Köszönet érte!
borisz18
2013.05.07, 18:50
Megkaptam én is a nyereményeket!(tippliga az aktív tagoknak+BetRedKings)
Köszönöm!
prigioni
2013.05.07, 19:41
Köszönöm szépen,már el is kezdtem megforgatni.
FortunaRanger
2013.05.07, 23:58
már megint én maradtam le :-)
az lehet, hogy nekem azért nem érkezett BRK nyeremény, mert az előző havi még nincs kiforgatva?
kb 2 hete kaptam csak meg a márciusit, a 45 nap még nem telt le, szóval még folyamatban van
ha emiatt nem kaptam, akkor mi a teendő? várjak míg kipörög, és aztán kapom a következőt, vagy "bukjam" át gyorsan a bónuszt egy másik oldalra, hogy megkaphassam az áprilisit?
nem akartam sietni a márciusival, mert úgy gondoltam nem az lenne a cél a promóciós pénz felhasználásánál, hogy surebettel, vagy kis bukóval minél hamarabb áttegyük máshová, hanem hogy maradjunk az oldalon hosszabb távon, így viszont felhalmozódtak a bónuszok
borisz18
2013.05.08, 01:29
az lehet, hogy nekem azért nem érkezett BRK nyeremény, mert az előző havi még nincs kiforgatva?
kb 2 hete kaptam csak meg a márciusit, a 45 nap még nem telt le, szóval még folyamatban van
ha emiatt nem kaptam, akkor mi a teendő? várjak míg kipörög, és aztán kapom a következőt, vagy "bukjam" át gyorsan a bónuszt egy másik oldalra, hogy megkaphassam az áprilisit?
nem akartam sietni a márciusival, mert úgy gondoltam nem az lenne a cél a promóciós pénz felhasználásánál, hogy surebettel, vagy kis bukóval minél hamarabb áttegyük máshová, hanem hogy maradjunk az oldalon hosszabb távon, így viszont felhalmozódtak a bónuszok
A BetRedkings tippliga díjazás menüpontjában megtalálod a választ:
Fontos tudni, hogy a BetRedkings tippligák nyereménye a bónusz számlátokra kerül jóváírásra. Amennyiben éppen aktív egy másik bónusz a bónusz számlátokon, akkor előbb azt ki kell pörgetnetek, hogy ezen új tippliga nyeremény bónuszt jóváírhassák nektek. Kérjük, ilyen esetekben, jelezzétek felénk emailben, ha már lejárt az előző bónusz, ezt követően történhet meg a nyeremény bónusz jóváírása a számlátokra. A tippliga nyeremény bónuszt 3x kell megforgatni 1.8 vagy annál magasabb oddson 30 napon belül.
A BetRedkings tippliga díjazás menüpontjában megtalálod a választ:
Fontos tudni, hogy a BetRedkings tippligák nyereménye a bónusz számlátokra kerül jóváírásra. Amennyiben éppen aktív egy másik bónusz a bónusz számlátokon, akkor előbb azt ki kell pörgetnetek, hogy ezen új tippliga nyeremény bónuszt jóváírhassák nektek. Kérjük, ilyen esetekben, jelezzétek felénk emailben, ha már lejárt az előző bónusz, ezt követően történhet meg a nyeremény bónusz jóváírása a számlátokra. A tippliga nyeremény bónuszt 3x kell megforgatni 1.8 vagy annál magasabb oddson 30 napon belül.
Így van, te is kvalifikáltál, tehát jogosult vagy az április nyereményre, csak előbb a korábbi aktív bónuszt ki kell pörgetned. Ezt követően írj nekünk emailt és te is meg fogod kapni a nyereményed.
Ugyanez vonatkozik dorisom felhasználóra is az április liga kapcsán.
FortunaRanger
2013.05.08, 15:03
köszi a válaszokat, írok emailt, ha kipörgött, vagy ha letelt a 30 nap (amiről aszittem 45)
...
Hidd el, senkinek sem érdeke olyan felhasználó megtartása, aki CSAK a bónuszpénzzel játszogat. :P :)
Ezt attól függetlenül írom, hogy mennyit játszol vagy sem ezen, vagy bármelyik oldalon, csupán a kiragadott mondatodra reagálok.
Amúgy meg -nem csak neked, vagy nem feltétlenül neked szól- sajnos a csak bónuszpénzzel játszók miatt vélhetően ez, vagy bármely másik iroda sem fogja a végtelenségig meghirdetni a tippligákat. Nekik aktív, saját pénzen játszó emberek kellenek.
Tudom, magyar mentalitás, hogy ami ingyen van és az ember megfelel a minimum feltételeknek, arra kegyetlenül le kell csapni és "nem szabad a jövőre gondolni..."
Az őszintét megvallva én alapvetően nem ilyen ember vagyok. Annak ellenére, hogy már idejét nem tudom, hogy mikor nyertem a Unibet-ligán, szinte minden héten feltöltök és játszok. Mostanában a szerencse is mellém szegődött, és profittal zárok, de ha nem nyernék, akkor is játszanék, mert ez egy frankó iroda és nem csak a bónuszra repülök. Nekem az csak plusz lenne.
Szóval összességében én arra buzdítanék mindenkit, hogy aki még a közel és távol jövőben szeretne még bónuszokhoz jutni, akkor játszatok rendes pénzzel is, mert valószínűleg a Pinnacle Sports is a nem megfelelő érdeklődés miatt szállt ki, sajnos. Pedig az is igen jó iroda volt. Az igen magas oddsai miatt érdemes ott játszani, csak a kézi kínálata igen szegényes, ezért is favorizálom a Unibetet, ahol majdnem teljesen (>90%) kielégíti a sportfogadással kapcsolatos igényeimet!
Sok szerencsét mindenkinek!
Valaki megkapta már a FortunaWin nyereményt?
Megjött a FortunaWin nyeremény köszönöm.
prigioni
2013.05.09, 22:28
WillHill-es nyeremény mikorra várható?
FortunaRanger
2013.05.10, 07:57
WillHill-es nyeremény mikorra várható?
nekem tegnap megjött
WillHill-es nyeremény a skrill számlámra jön?,vagy a fogadó oldalra?Most néztem egyiken sincs.
FortunaRanger
2013.05.10, 12:03
bocsánat, a fortuna win-es jött meg
steve94@citromail.hu
2013.05.10, 14:28
Áprilisi Unibet nyereményét megkapta már valaki? Csak furcsállom, hogy még nem jött meg, eddig mindig ők voltak a leggyorsabbak, most meg már az összes többit megkaptam.
prigioni
2013.05.10, 16:22
Nekem skrillem nincs,úgyhogy gondolom,azaz remélem hogy a willhill-re jön.
FortunaRanger
2013.05.10, 16:50
Nekem skrillem nincs,úgyhogy gondolom,azaz remélem hogy a willhill-re jön.
skrillre megy csak, én úgy tudom
csinálj egyet gyorsan, max 10 perc az egész, a hathárom linkjén keresztül még bónuszt is kapsz rá sztem, és utána add meg az adataidnál a skrill azonosítódat
prigioni
2013.05.10, 19:09
Csináltam skrillet,de egyébként nem értem mire jó.A gond csak az,hogy az adataimnál én sehol sem találom, hogy hol lehet megadni a skrill azonosítómat?!
steve94@citromail.hu
2013.05.10, 19:25
Csináltam skrillet,de egyébként nem értem mire jó.A gond csak az,hogy az adataimnál én sehol sem találom, hogy hol lehet megadni a skrill azonosítómat?!
Az oldal tetején rakattintasz a nevedre ott a "Profilom"ra a személyes adatok alatt az utolsó a Skrill cím, oda írd be a skrilles e-mail címed.
prigioni
2013.05.10, 22:07
Köszi steve!
Most már csak annyit kéne tudnom,hogy mire jó a skrill?Onnan lehet feltölteni fogadóirodákhoz arról pénzt,és ha igen akkor hogyan?Köszi aki tudja!
prigioni
2013.05.10, 22:07
Köszi steve!
Most már csak annyit kéne tudnom,hogy mire jó a skrill?Onnan lehet feltölteni fogadóirodákhoz arról pénzt,és ha igen akkor hogyan?Köszi aki tudja!
steve94@citromail.hu
2013.05.10, 22:12
Köszi steve!
Szinte az összes fogadóirodánál lehetőség van Skrillel történő befizetésre, a pénz azonnal átkerül a számládra és a fogadóirodák is gyorsabban fizetnek ki skrillre pl. nekem a bet365 és a pinnacle igényléstől számított 30 percen belül küldte a pénzt, a pénz mozgatása pedig ingyenes a skrill felhasználók és a legtöbb fogadóiroda között csak a skrillről a bankszámládra kiutalás kerül pénzbe 1.8 Euróba ha jól emlékszem.
prigioni
2013.05.10, 22:26
Köszi.Így már érthető.
Nekem még nem jött meg a Williamhill-es pénz... Mi lehet az oka?
FortunaRanger
2013.05.11, 22:47
Nekem még nem jött meg a Williamhill-es pénz... Mi lehet az oka?
az, hogy még nem küldték el :-)
Szinte az összes fogadóirodánál lehetőség van Skrillel történő befizetésre, a pénz azonnal átkerül a számládra és a fogadóirodák is gyorsabban fizetnek ki skrillre pl. nekem a bet365 és a pinnacle igényléstől számított 30 percen belül küldte a pénzt, a pénz mozgatása pedig ingyenes a skrill felhasználók és a legtöbb fogadóiroda között csak a skrillről a bankszámládra kiutalás kerül pénzbe 1.8 Euróba ha jól emlékszem.
Azért ez a harminc perc valószínűleg egyszeri alkalommal történhetett. Én elég régóta játszom online szerencsejátékot és sokszor fizettem már be és ki (elég sok irodától), de a fél óra az igen ritka (még a bet365-nél is!). Általában néhány óra a kifizetés a legtöbb irodánál.
az, hogy még nem küldték el :-)
Köcce! :) Úgy olvastam, hogy már más megkapta.
Williamhill-es pénz mikorra várható?
prigioni
2013.05.13, 22:23
A héten biztosan megérkezik.
Williamhill-es pénz mikorra várható?
A héten biztosan megérkezik.
Még ma érkezik...
prigioni
2013.05.14, 15:06
A tippligák díjazottjainál már ki van írva a kifizetés a WillHill-es,de még nekem nem jött át a skrillre.Valakinek ott van már?
Most néztem meg a skrillt még semmi.
prigioni
2013.05.15, 14:19
Ezt nem értem.Már több mint egy napja a díjazottaknál ki van írva a willhill-ligának mindenki nyereménye és még mindig nem jött át a skrillre?!
FortunaRanger
2013.05.15, 16:59
nem kell aggódni, jönnni fog az, ha kicsit késve is, volt már ennél nagyobb csúszás is, és akkor sem volt gond, megkapta mindenki a nyereményt
Megjött a WillHill-es nyeremény a skrill-re.Köszönöm
prigioni
2013.05.16, 15:19
Tisztelt Admin!
Lehet tudni,hogy én nekem miért nem jött meg a nyereményem a WillHill-re?
Nekem is megérkezett! Köszönet érte!
prigioni
2013.05.17, 14:21
Nekem még mindig semmi.Még jó,hogy én nyertem meg.A betredkings-essel nem volt probléma,de ez........
Nekem már megjött,de zárolták a számlám vagy mi a szösz,így én meg fölhasználni nem tudom. Skrill eddig -10 a szememben...
Tisztelt Admin!
Lehet tudni,hogy én nekem miért nem jött meg a nyereményem a WillHill-re?
Nekem még mindig semmi.Még jó,hogy én nyertem meg.A betredkings-essel nem volt probléma,de ez........
Ugye, te nem véletlenül nem kaptál semmit, le is leveleztük, hogy nem megfelelő adatot írtál be a Skrill rubrikába, ahogy azt is, hogy miután azt helyesen kitöltöd zárós időn - ez akár több mint 24 órát is igénybe vehet - belül megkapod. :rolleyes:
prigioni
2013.05.17, 18:13
Igen,tegnap rájöttem és levélben le is írtam,hogy én rontottam,de azt hittem ma már megérkezik, azért írtam az előző üzenetem.A gond megoldódott,megjött a pénz.Köszönöm a közbenjárást!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.