Teljes verzió megtekintése : Fuck Luck - Nyerjünk együtt!
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 13:41
Sziasztok!
Ezt a topicot azért hívtuk életre, hogy kicsit megpróbáljuk feldobni a közösségi életet az oldalon. Bármilyen - sportfogadással kapcsolatos - témával kapcsolatban írhattok ide, legyen az egy tipp, észrevétel, apró információ, mindemellett pedig azt is megteheted, hogy elküldöd az xy csapatot melegebb éghajlatra.
Magyarul, ide ömleszthettek mindent, ami a sportfogadással kapcsolatos!
Hajrá!
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 13:45
Meg is nyitnám a sort, egy elég behemót tippel:
Izraeli Leumit /foci/
Maccabi Achi Nazereth-Hapoel Bnei Lod
HT/FT Maccabi Achi Nazereth - Hapoel Bnei Lod @ 34.00
Tét: 2/10
Hapoel Bnei Lod @ 3.00
Tét: 3/10
Az alapszakasz utolsó mérkőzése, a hazaiaknak már teljesen mindegy, míg a vendégeknek szükségük van a pontokra. Igazából az elmúlt években egymás ellen adták-vették a pontokat, a mai pedig kiváló alkalom egy kis bundára. Bármi pofátlanságot el tudok képzelni, így a sima kettes mellett az 1/2 opciót is megnézem. Kizárólag óvatos téttel!
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 15:14
Büntetővel 15. perc 1-0, alakul :D
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 15:51
45+1. perc 2-0 ez nem kellett volna, innen tényleg pofátlanul nagyot kell bundázni...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jSsO2n6w1Iw
bunyó brémában, sokratis és arnautovic összebalhézott az edzésen. a werder öt kör óta nem tudott meccset nyerni, hat pontra kerültek a kieső helytől, nem csoda ha nem túl rózsás a hangulat. hétvégén mainzba utaznak, idént ott csak a Bayern, a Dortmund és a Fürth (1.ford) tudott nyerni. szerintetek?
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 16:56
Meg is nyitnám a sort, egy elég behemót tippel:
Izraeli Leumit /foci/
Maccabi Achi Nazereth-Hapoel Bnei Lod
HT/FT Maccabi Achi Nazereth - Hapoel Bnei Lod @ 34.00
Tét: 2/10
Hapoel Bnei Lod @ 3.00
Tét: 3/10
Az alapszakasz utolsó mérkőzése, a hazaiaknak már teljesen mindegy, míg a vendégeknek szükségük van a pontokra. Igazából az elmúlt években egymás ellen adták-vették a pontokat, a mai pedig kiváló alkalom egy kis bundára. Bármi pofátlanságot el tudok képzelni, így a sima kettes mellett az 1/2 opciót is megnézem. Kizárólag óvatos téttel!
2-3 (2-0) Ez kissé pofátlan volt, de lényeg a zsebben :D
Holnap Erdei Zsoltihoz mit szóltok?Szép 1,8-as szorzó van rá.
2-3 (2-0) Ez kissé pofátlan volt, de lényeg a zsebben :D
grat.:cool:
Sziasztok!
Ezt a topicot azért hívtuk életre, hogy kicsit megpróbáljuk feldobni a közösségi életet az oldalon. Bármilyen - sportfogadással kapcsolatos - témával kapcsolatban írhattok ide, legyen az egy tipp, észrevétel, apró információ, mindemellett pedig azt is megteheted, hogy elküldöd az xy csapatot melegebb éghajlatra.
Magyarul, ide ömleszthettek mindent, ami a sportfogadással kapcsolatos!
Hajrá!
Sajnos nincs igazi forumozás én kicsit pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban,fogadási naplót kb 10 ember inditott de pár hétnél tovább csak az enyém aktiv,a forumra azok irnak akik a föoldalas tippeket is adják(még szerencse ök legalább aktivak lehet keresni velük).Nem biztos hogy sok ember van akinek van annyi ideje sportfogadásra hogy olyan tippeket felkutasson mint a te maid.Egy-egy
föoldali rossz tipp után mindenki okoskodik, a saját gondolatot meg nem merik leirni.Egyébként a legegyszeröbb az ugymond PROFIK tippjeit tolni és kész.
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 19:53
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jSsO2n6w1Iw
bunyó brémában, sokratis és arnautovic összebalhézott az edzésen. a werder öt kör óta nem tudott meccset nyerni, hat pontra kerültek a kieső helytől, nem csoda ha nem túl rózsás a hangulat. hétvégén mainzba utaznak, idént ott csak a Bayern, a Dortmund és a Fürth (1.ford) tudott nyerni. szerintetek?
Mainz AHC így jól néz ki, nem is kicsit. Köszi az infót! Érdemes lehet még kivárni, mert felfelé indult az odds...
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 20:04
Sajnos nincs igazi forumozás én kicsit pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban,fogadási naplót kb 10 ember inditott de pár hétnél tovább csak az enyém aktiv,a forumra azok irnak akik a föoldalas tippeket is adják(még szerencse ök legalább aktivak lehet keresni velük).Nem biztos hogy sok ember van akinek van annyi ideje sportfogadásra hogy olyan tippeket felkutasson mint a te maid.Egy-egy
föoldali rossz tipp után mindenki okoskodik, a saját gondolatot meg nem merik leirni.Egyébként a legegyszeröbb az ugymond PROFIK tippjeit tolni és kész.
Meg kell próbálni, ha csak öten-hatan napi rendszerességgel fórumoznánk, már jó lenne. Ebben a topicban ráadásul nincs is semmiféle kötöttség, egy fórumot pedig nagyon nehéz beindítani. Személy szerint hiszem azt, hogy vagyunk itt elegen ahhoz, hogy egy jó kis közösség alakuljon ki, persze ehhez idő kell.
Nekünk szerkesztőknek is jó ez a lehetőség, hiszen több tippet tudunk a rendelkezésetekre bocsátani, Ti is jobban be tudtok kapcsolódni a dolgokba. De látod, már most nagyobb volt a mozgolódás itt, mint alapesetben! Kezdetnek ez elég.
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 20:07
Holnap Erdei Zsoltihoz mit szóltok?Szép 1,8-as szorzó van rá.
Boxhoz annyira nem értek, de tényleg csábító. Viszont alaptézis, hogy ami túl jól néz ki ahhoz, hogy igaz legyen, az valszeg nem igaz. márpedig itt is van egy-két olyan faktor, ami miatt reális is lehet ez az odds.
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 21:01
Mára még ezt toltam:
Foci/Ír bajnokság
Bray-UC Dublin
Over 2.25 @1.714 (5dimes)
Tét: 5/10
Szigorúan stat alapján megy, mindkét csapat elég gyengén kezdett, és őszintén szólva, bármelyikből kinézem, hogy legalább két gólt benyel. A H2H is erősíti a tippet (http://www.hatharom.com/livescore/h2h/irl-bray_wanderers/irl-ucd), hosszabb indoklásra sajna nincs időm.
hatvanharom.hu
2013.03.29, 21:10
Boxhoz annyira nem értek, de tényleg csábító. Viszont alaptézis, hogy ami túl jól néz ki ahhoz, hogy igaz legyen, az valszeg nem igaz. márpedig itt is van egy-két olyan faktor, ami miatt reális is lehet ez az odds.
Azért ilyen magas az odds, mert Erdei 38 éves és másfél évet kihagyott, senki nem tudja, hogy milyen formában fog visszatérni.
Azért egy 38 éves sportolónál nagyon nem mindegy 1.5 év, nem mellesleg a magánélete is elég viharos volt...
Ha tudja hozni a korábbi formáját, akkor nem kérdés ki nyer. Ha a korábbi Erdeivel vetem össze, akkor nem egy szinten vannnak, Madár gyorsabb, védekezése klasszisokkal jobb, az orosz egysíkú. Egyedül a kondi lehet kérdéses, amiben talán az orosz a jobb, de ez csak 10 menetes meccs lesz nem 12 és ha Madár nem készül el teljesen az erejével, akkor simán kipontozza az oroszt.
Sdunek mester nagyon mondja, h nem látszódik meg a kihagyás Zsoltin, nem veszített a gyorsaságából, de ez úgyis csak a ringben fog kiderülni...
Erdeinek a nemzetközi elismertsége sosem volt olyan magas, ez is a magasabb odds okai közt lehet.
Szerintem bőven megéri ilyen oddson én bízom Zsoltiban, mindig is egy őszinte, sportszerű életet élő sportoló volt, reméljük nem látszik majd rajta a hosszú kihagyás és az idő vas foga.:)
hatvanharom.hu
2013.03.29, 21:12
Ja és van ahol 1.95@ Erdei.
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 21:39
Azért ilyen magas az odds, mert Erdei 38 éves és másfél évet kihagyott, senki nem tudja, hogy milyen formában fog visszatérni.
Azért egy 38 éves sportolónál nagyon nem mindegy 1.5 év, nem mellesleg a magánélete is elég viharos volt...
Ha tudja hozni a korábbi formáját, akkor nem kérdés ki nyer. Ha a korábbi Erdeivel vetem össze, akkor nem egy szinten vannnak, Madár gyorsabb, védekezése klasszisokkal jobb, az orosz egysíkú. Egyedül a kondi lehet kérdéses, amiben talán az orosz a jobb, de ez csak 10 menetes meccs lesz nem 12 és ha Madár nem készül el teljesen az erejével, akkor simán kipontozza az oroszt.
Sdunek mester nagyon mondja, h nem látszódik meg a kihagyás Zsoltin, nem veszített a gyorsaságából, de ez úgyis csak a ringben fog kiderülni...
Erdeinek a nemzetközi elismertsége sosem volt olyan magas, ez is a magasabb odds okai közt lehet.
Szerintem bőven megéri ilyen oddson én bízom Zsoltiban, mindig is egy őszinte, sportszerű életet élő sportoló volt, reméljük nem látszik majd rajta a hosszú kihagyás és az idő vas foga.:)
Ez egy elég részletes leírás :) Erre próbáltam én is célozni, hogy van pár olyan faktor, ami miatt az 1.8 abszolút reális is lehet, és nem feltétlenül tartozik a túlzó kategóriába.
th3PR0j3ct0r
2013.03.29, 23:51
Mára még ezt toltam:
Foci/Ír bajnokság
Bray-UC Dublin
Over 2.25 @1.714 (5dimes)
Tét: 5/10
Szigorúan stat alapján megy, mindkét csapat elég gyengén kezdett, és őszintén szólva, bármelyikből kinézem, hogy legalább két gólt benyel. A H2H is erősíti a tippet (http://www.hatharom.com/livescore/h2h/irl-bray_wanderers/irl-ucd), hosszabb indoklásra sajna nincs időm.
2-2
Én is erre gondoltam,gyorsabb,okosabb,és egyértelműen jobb bokszoló Zsolti, az orosznak 12-1-1 a mérlege,ami nem épp egy fantasztikus mérleg.Ez az utolsó esélye Zsoltinak,ugyhogy én bizom benne,hogy simán kipontozza majd,én teszem is.Most vagy soha.Hajrá Zsolti:D
Swansea-Tottenham over2.5 odds 1.96.
A statok alapján ezen az oddson nem birtam kihagyni,Swansea 1gólra mindenki ellen jó lehet,Tottenham ha jövöre BL indulást akar nyerni kell.Swansea otthon 15-böl 10szer hozta az overt,Tottenham idegenben 15-böl 12szer.Az esetek 33%bam egyedül is hozzák a három gólt.
th3PR0j3ct0r
2013.03.30, 12:17
A statok alapján ezen az oddson nem birtam kihagyni,Swansea 1gólra mindenki ellen jó lehet,Tottenham ha jövöre BL indulást akar nyerni kell.Swansea otthon 15-böl 10szer hozta az overt,Tottenham idegenben 15-böl 12szer.Az esetek 33%bam egyedül is hozzák a három gólt.
Ezt már néztem én is, erősen gondolkozok az over 2.25-ön, kicsit lehet lebutítom, de nem döntöttem még a sorsáról.
Török 2.liga
Rizespor - Adanaspor
Rizespor -0,75@1,95 (bet365)
Jobb csapat a Rizespor, ráaádsul az Adanaspor erre meccsre nélkülözni kénytelen házi gólkirályát, aki a csapat góljainak harmadát szerezte, rajta kívül még jó néhány fontos játékos is hiányzik majd.
Ukrán PL
Arsenal Kijev- Tavira
Tavira nyer @2.10(bwin)
ezt a meccset a tavira pályáján játsszák, az arsenal a csőd szélén, kicserélődött a keret, kb a pofozógép szerepét tölti be az elmúlt hetekben. sajnos nem voltam elég gyors, így nem hogy a 3 feletti induló oddsot, de még a szombat délelőtti irreálisan magas szorzókat sem tudtam elkapni, mivel több iroda is kivette a kínálatból (pl Unibet 2.55-ről). _
Mindkét tippről olvashattok bővebben a főoldalon is!
http://www.hatharom.com/2013/03/30/bajban-a-csapat-rugjunk-bele-mi-is
GL!
th3PR0j3ct0r
2013.03.30, 13:08
Nekem egy ilyenem van:
Arsenal-Reading
Arsenal team totals - over 2.5 @1.84 /pinnacle/
5/10
Arsenal általában megruházza a Readinget, idén pl fordított felállásban kétszer is gáláztak. Mindemellett a Readingnél komoly gondok is vannak. Bővebben itt: http://www.hatharom.com/2013/03/30/readinget-tomhet-husvetra-az-arsenal
th3PR0j3ct0r
2013.03.30, 13:22
Nekem ivan tippjei közül Rizespor winem van WillHillen 1.80-ért, és Tavriya -0.25-öm 1.91-ért Marathonon. Nagyon bízok bennük, hajrá!
hatvanharom.hu
2013.03.30, 15:26
Ezt korábban is kérdezni akartam, hogy ilyen infókat honnan szedtek?
Van vmi nemzetközi fórum vagy mi a hírforrás?
Mert volt már itt francia női röpladától kezdve minden, most is török másodosztály. Ennyi sportot, bajnokságot lehetetlen figyelni...
Sziasztok!
Én most nem tippeket írnék, hanem egy-két stratégiáról kérném ki a véleményeteket, ha már ez egy ilyen vegyes topic.
1.) Egy másik fórumon olvastam, hogy valaki "Mindkét csapat szerez gólt IGEN/NEM" fogadásokban utazik. Az a lényeg, hogy olyan meccsek kellenek, ahol két olyan csapat meccsel, akik ritkán lőnek gólt (pl. francia 2-ből Istres tökéletes ilyen szepontból), vagy a hazai csapat nagy favorit, ritkán kap otthon gólt. A meccs előtt a NEM-re teszünk, ha egy ideig 0-0 a meccs (vagy csak az esélyes lőtt gólt), akkor átbukik az odds, le lehet védeni úgy, hogy mindkét oldal nyereséges legyen. Akitől ellestem ezt, ő milliós tétekben tolja, pár % nyereségnél védi is. Én egy ideje kicsiben próbálgatom, egyenlőre veszteséges, de még kicsi a minta, vannak hibáim is, de látok benne fantáziát.
Most pl az Udinese - Bologna meccsel próbálkozok, 1,94-n tettem a NEM-et, úgyhogy a 20. perc környékén már sztem nyereséges.
/20. percben 2,50-es igennel ki lehetett szállni, ~18% profit/
2.) a Betfair tradelésről nem nagyon olvastam még az oldalon, pedig szerintem érdemes lenne elmélyedni benne. Én egy ideje ezt is kicsiben tesztelem, de ha esetleg lenne más is, akit érdekel, akkor közösen talán gyorsabban menne a fejlődés.
hatvanharom.hu
2013.03.30, 15:59
Én is erre gondoltam,gyorsabb,okosabb,és egyértelműen jobb bokszoló Zsolti, az orosznak 12-1-1 a mérlege,ami nem épp egy fantasztikus mérleg.Ez az utolsó esélye Zsoltinak,ugyhogy én bizom benne,hogy simán kipontozza majd,én teszem is.Most vagy soha.Hajrá Zsolti:D
Erdei oddsa mindenhol emelkedik, a Pinaccle-n 2.04@ jelenleg, pedig tegnap nagyon simán hozta a súlyhatárt, ilyen könnyű még sohasem volt, ami jó jel, mert régebben volt gondja a fogyasztással.
Erdei oddsa mindenhol emelkedik, a Pinaccle-n 2.04@ jelenleg, pedig tegnap nagyon simán hozta a súlyhatárt, ilyen könnyű még sohasem volt, ami jó jel, mert régebben volt gondja a fogyasztással.
Igen láttam a mérlegelést,meg fórumokat is olvastam szakértői véleményekkel.Én ezzel a meccsel kapcsolatban ugy vagyok,hogy Zsolti tudja jól,ha kikap akkor nincs tovább.Reméljük kijön valós tudása,gyorsasága,birja majd kondival és akkor nem lesz gond.20eurot nekem bőven megért ugy,hogy tegnap ezt 2euroból sikerült feltornáznom.Hajrá Zsolti
Ezt korábban is kérdezni akartam, hogy ilyen infókat honnan szedtek?
Van vmi nemzetközi fórum vagy mi a hírforrás?
Mert volt már itt francia női röpladától kezdve minden, most is török másodosztály. Ennyi sportot, bajnokságot lehetetlen figyelni...
ez összetett dolog. szerencsére nem egyedül kell dolgoznunk, a több szem többet lát-elv pedig itt különösen érvényesül, így ha nem is mindent, de nagyon sok mindent figyelemmel kísérünk:) általában igyekszünk már a hét elején végig nézni a hétvége kínálatát, különös figyelmet szentelve a gondban lévő (pénzhiány, morális válság, vesztőszéria) vagy a jó formát futó csapatoknak. minden szokványostól eltérő hírnek értéke lehet. felírjuk, megjegyezzük, ha van rá mód megbeszéljük. rendre figyeljük a gyanús oddsmozgásokat, ha találunk valamit az érintett meccsekről/szereplőkről a lehető legtöbb infót begyűjtjük különböző csapathonlapokról, ligahonlapokról, felkészültebb külföldi sportoldalakról stb. az ilyen II. osztályú - vagy akár nevezhetjük undergroundnak is - tippek felkutatása nem kevés idő, nem is mindig bukkanunk ilyenre.
th3PR0j3ct0r
2013.03.30, 16:31
Sziasztok!
Én most nem tippeket írnék, hanem egy-két stratégiáról kérném ki a véleményeteket, ha már ez egy ilyen vegyes topic.
1.) Egy másik fórumon olvastam, hogy valaki "Mindkét csapat szerez gólt IGEN/NEM" fogadásokban utazik. Az a lényeg, hogy olyan meccsek kellenek, ahol két olyan csapat meccsel, akik ritkán lőnek gólt (pl. francia 2-ből Istres tökéletes ilyen szepontból), vagy a hazai csapat nagy favorit, ritkán kap otthon gólt. A meccs előtt a NEM-re teszünk, ha egy ideig 0-0 a meccs (vagy csak az esélyes lőtt gólt), akkor átbukik az odds, le lehet védeni úgy, hogy mindkét oldal nyereséges legyen. Akitől ellestem ezt, ő milliós tétekben tolja, pár % nyereségnél védi is. Én egy ideje kicsiben próbálgatom, egyenlőre veszteséges, de még kicsi a minta, vannak hibáim is, de látok benne fantáziát.
Most pl az Udinese - Bologna meccsel próbálkozok, 1,94-n tettem a NEM-et, úgyhogy a 20. perc környékén már sztem nyereséges.
2.) a Betfair tradelésről nem nagyon olvastam még az oldalon, pedig szerintem érdemes lenne elmélyedni benne. Én egy ideje ezt is kicsiben tesztelem, de ha esetleg lenne más is, akit érdekel, akkor közösen talán gyorsabban menne a fejlődés.
1. Működhet, bár még sohasem hallottam erről. Igazából minden a meccsek kiválasztásán múlik, amivel esetleg növelni lehet a jó beszállók esélyét az a gólidők (kiemelni olyan csapatokat, amelyek a meccsek elején kevés gólt szereznek, ehhez statokat találsz itt az oldalon), illetve olyan apróságok, mint pl időjárás, pálya minősége, vagyis olyan tényezők, amik nagyon komolyan befolyásolhatják, hogy hány gól lesz a találkozón.
2. Betfair trade valóban nincs az oldalon (vagyis van, csak kezdőknek, illetve kevés), pedig szeretnénk ilyen témában cikkeket /sőt, lesznek is/. Ez egyelőre sajnos maximum fordításokban merülhet ki (ennek több oka is van). Nyilván érdekes téma, érdemes lehet róla beszélgetni.
Helló!
Én is most próbálok tesztelni egy ilyen stratégiát. A köv linken találsz egy elég átfogó leírást az említett Betfaires módszerről. :)
http://mihaivirnav.blog.com/files/2011/03/Betfair-football-strategy.pdf
Sziasztok!
/20. percben 2,50-es igennel ki lehetett szállni, ~18% profit/
Helló!
Én is most próbálok tesztelni egy ilyen stratégiát. A köv linken találsz egy elég átfogó leírást az említett Betfaires módszerről. :)
http://mihaivirnav.blog.com/files/2011/03/Betfair-football-strategy.pdf
Pont valami ilyesmit kerestem, köszi szépen! :)
Fogott:):)
hatvanharom.hu
2013.03.31, 00:08
Most fogadtam először és utoljára profi bokszra...Gyakorlatilag el se tudta találni az orosz Madárt és kihozták győztesnek.
Utólag visszagondolva gyanús volt már a meccs előtt, hogy ennyire emelkedik Erdei oddsa, az oroszok biztos tudtak valamit.
Amikor az utolsó menetre kijött Zsolt és elkezdett minden mindegy alapon bokszolni, akkor már rosszat sejtettem, szerencsétlennek szóltak, hogy csak kiütéssel van esélye.
Gyakorlatilag Erdeit "madárnak" vitték oda errre a gálára.:D
Szomorú, hogy egy ilyen sportolónak így ér véget a pályafutása. Nekem meg egy jó tanulság.
Most fogadtam először és utoljára profi bokszra...Gyakorlatilag el se tudta találni az orosz Madárt és kihozták győztesnek.
Utólag visszagondolva gyanús volt már a meccs előtt, hogy ennyire emelkedik Erdei oddsa, az oroszok biztos tudtak valamit.
Amikor az utolsó menetre kijött Zsolt és elkezdett minden mindegy alapon bokszolni, akkor már rosszat sejtettem, szerencsétlennek szóltak, hogy csak kiütéssel van esélye.
Gyakorlatilag Erdeit "madárnak" vitték oda errre a gálára.:D
Szomorú, hogy egy ilyen sportolónak így ér véget a pályafutása. Nekem meg egy jó tanulság.
Sajnos igy van,a meccstől azt kaptam amit vártam.Erdei oktatta az ellenfelét megelőzte,gyorsabb és jobb volt.Az orosz meg csak püfölte a kesztyűket meg a levegőt.De ugye vannak birók....és van az a pénz is.Sajnos rengeteg téves itélet születik ebben a sportban,aki figyeli az ökölvivást az tudja.Nem az elvesztett szelómat sajnálom,hanem azt,hogy ezt igy sokadjára megteszik.
th3PR0j3ct0r
2013.03.31, 12:08
Nem láttam a meccset sajnos, de valami ismétlést biztosan megnézek. Hsz-ek, valamint cikkek alapján undorító dolgok történhettek :(
th3PR0j3ct0r
2013.03.31, 12:43
Brussel-Woluwe (vagy Molenbeek-White Star, irodától függ) /foci, belga2./
Brussel @1.72 Bet365
7/10
Woluwe juniorokkal utazik a meccsre, itt a forrás: http://www.sudinfo.be/693197/article/regions/bruxelles/sports/2013-03-29/foot-d2-le-white-star-en-greve-enverra-un-equipe-recomposee-au-brussels
Erősen zúg az odds, én is csak későn kaptam el :S
Nice-O.Marseille ázsiai hendi +0.25 Nice.
Nice elég stabil otthon,a Marseille nincs nagy formában X-nél a tét fele nyertes.
th3PR0j3ct0r
2013.03.31, 17:56
Bet365 LIVE
Mezőkövesd-Kazincbarcika
Kazincbarcika @8.50
2/10
Kicsit gyanús, rápróbálok, most félidő van (1-0). Korai gól, utána helyzet alig, félidő végén Mező piros, fogadni is alig lehet, mert folyamatosan zárolja a Bet365.
th3PR0j3ct0r
2013.03.31, 17:57
Brussel-Woluwe (vagy Molenbeek-White Star, irodától függ) /foci, belga2./
Brussel @1.72 Bet365
7/10
Woluwe juniorokkal utazik a meccsre, itt a forrás: http://www.sudinfo.be/693197/article/regions/bruxelles/sports/2013-03-29/foot-d2-le-white-star-en-greve-enverra-un-equipe-recomposee-au-brussels
Erősen zúg az odds, én is csak későn kaptam el :S
3-0, de a Molenbeek három büntetőt kapott, kettőt kihagyott :D
th3PR0j3ct0r
2013.03.31, 18:49
Bet365 LIVE
Mezőkövesd-Kazincbarcika
Kazincbarcika @8.50
2/10
Kicsit gyanús, rápróbálok, most félidő van (1-0). Korai gól, utána helyzet alig, félidő végén Mező piros, fogadni is alig lehet, mert folyamatosan zárolja a Bet365.
2-1, tiszták maradtak a fiúk :)
Nice-O.Marseille ázsiai hendi +0.25 Nice.
Nice elég stabil otthon,a Marseille nincs nagy formában X-nél a tét fele nyertes.
Betli:(.
FC Eindhoven-Volendam.
Volendam nyer odds 1.62.
Semmi infom nincs Eindhoven zsinorban 6 vereség valszeg feladták a bentmaradást,Volendam igen jó formában vélemények???
FC Eindhoven-Volendam.
Volendam nyer odds 1.62.
Semmi infom nincs Eindhoven zsinorban 6 vereség valszeg feladták a bentmaradást,Volendam igen jó formában vélemények???
Fogott:D.
1. Működhet, bár még sohasem hallottam erről. Igazából minden a meccsek kiválasztásán múlik, amivel esetleg növelni lehet a jó beszállók esélyét az a gólidők (kiemelni olyan csapatokat, amelyek a meccsek elején kevés gólt szereznek, ehhez statokat találsz itt az oldalon), illetve olyan apróságok, mint pl időjárás, pálya minősége, vagyis olyan tényezők, amik nagyon komolyan befolyásolhatják, hogy hány gól lesz a találkozón.
Minden a jó game selectionon múlik természetesen, de úgy érzem így a 40. meccs környékén kezdek belejönni, az utolsó 9 találkozón, ahol eljátszottam ezt a stratégiát összesen 4 gól esett :) (bár az Ukrajna - Moldova meccsen így is sikerült bukni, mert nem volt szívem levédeni...)
Ha van rá igény, akkor tehetek be ide meccseket, amikben látok értéket ilyen levédős fogadás kapcsán.
himynameismark
2013.04.01, 23:22
CAR@MON 3esélyes MON Canadiens 1.86
NAS@CHI 3esélyes CHI Blackhawks 1.95
th3PR0j3ct0r
2013.04.02, 13:42
Minden a jó game selectionon múlik természetesen, de úgy érzem így a 40. meccs környékén kezdek belejönni, az utolsó 9 találkozón, ahol eljátszottam ezt a stratégiát összesen 4 gól esett :) (bár az Ukrajna - Moldova meccsen így is sikerült bukni, mert nem volt szívem levédeni...)
Ha van rá igény, akkor tehetek be ide meccseket, amikben látok értéket ilyen levédős fogadás kapcsán.
Mindenre van igény! :)
th3PR0j3ct0r
2013.04.02, 14:48
Mára eddig:
Egyiptom/foci
Bani Suweif-Wadi Degla
AHC - Bani Suweif-0.25 @1.875 /Bet365/
4/10
A vendégek rendkívül gyengén kezdték a bajnokságot, míg a hazaiak elég jók, eddig csak egyszer kaptak ki. A problémát az okozza, hogy rengeteg döntetlent játszanak. Ezt a meccset a bennmaradás miatt be kell húzni, márpedig a Degla 2-3 gólt kap meccsenként, ellenféltől függetlenül. Hazai sikert várok, a sok iksz miatt viszont csak -0.25-öt játszok.
Championship/foci
Hull-Watford
Mindkét csapat gólt szerez @1.72 /Ladbrokes/
7/10
Szerintem a nap egyik legjobb tippje. Élmenők egymás ellen, ráadásul a két együttes között fennálló négypontos különbség sokkal kiélezettebbé teszi a párharcot. Védekezni egyik sem tud, a Hullnak jó az iksz is, a Watfordnak pedig nyernie kell. Összességében nyílt meccsre számítok, sok góllal, amit a H2H mérleg is alátámaszt.
Holnapi Malaga-Dortmundot csak én fogom bevállalni 1x-be,vagy 1-re?
th3PR0j3ct0r
2013.04.02, 15:17
Azt hiszem, ezzel a tippel végleges a mai sor:
Norvégia/foci
Honefoss-Stromsgodset
Mindkét csapat gólt szerez @1.70 /BetVictor/
6/10
Látszik, hogy szezon elején járunk, legalábbis Norvégiában, mert erre alapból 1.6-nál magasabb oddsot nem szabadna ajánlani. A Stomsgodset tavaly idegenben 13-2, míg a Honefoss otthon 10-5 arányban szállította a BTS-eket. Sokáig gondolkoztam az overen is, de mivel szerintem 80%-ban csak akkor lehet meg, ha mindkét csapat betalál, ezért elég egyértelmű a választásom.
Igazából a Honefoss idegenben egy 3-2-es vereséggel startolt, hasonló stílusú (Start) csapat ellen, míg a Stomsgodset 2-0-ra verte a Sandnes Ulf együttesét. 1-1, 1-2, ilyesmi eredményt várok most.
th3PR0j3ct0r
2013.04.02, 15:19
Holnapi Malaga-Dortmundot csak én fogom bevállalni 1x-be,vagy 1-re?
Személy szerint én egyelőre messziről elkerülöm a BL-t. Egyszerűen annyira felkapott, hogy a normális tippekre olyan alacsony oddsot kínálnak, hogy totál felesleges fogadni. Így én csak visszavágókra, és ott is főleg első félidős csapatszögikre szűkítem le a kört, ettől ebben a szezonban csak ritkán tértem el, illetve ritkán fogok eltérni. Szerintem a BL nagy lehúzás.
Személy szerint én egyelőre messziről elkerülöm a BL-t. Egyszerűen annyira felkapott, hogy a normális tippekre olyan alacsony oddsot kínálnak, hogy totál felesleges fogadni. Így én csak visszavágókra, és ott is főleg első félidős csapatszögikre szűkítem le a kört, ettől ebben a szezonban csak ritkán tértem el, illetve ritkán fogok eltérni. Szerintem a BL nagy lehúzás.
Mivel itt a szorzók alapján a Dortmund az esélyes,ezért gondoltam boritom a papirformát az 1x-re van 1,7szorzó ami már jó,ha bátrabb vagyok és nyerne a Malaga arra meg 3,6.
th3PR0j3ct0r
2013.04.02, 16:04
Mivel itt a szorzók alapján a Dortmund az esélyes,ezért gondoltam boritom a papirformát az 1x-re van 1,7szorzó ami már jó,ha bátrabb vagyok és nyerne a Malaga arra meg 3,6.
Ha amúgy meglepetésre kellene tippelnem, akkor x-et húznék. Málaga győzelem nekem picit erős, bár egy 2-1-szerű eredmény még a Dortmund részéről is belefér, mármint vereség.
th3PR0j3ct0r
2013.04.02, 18:28
Mára eddig:
Egyiptom/foci
Bani Suweif-Wadi Degla
AHC - Bani Suweif-0.25 @1.875 /Bet365/
4/10
A vendégek rendkívül gyengén kezdték a bajnokságot, míg a hazaiak elég jók, eddig csak egyszer kaptak ki. A problémát az okozza, hogy rengeteg döntetlent játszanak. Ezt a meccset a bennmaradás miatt be kell húzni, márpedig a Degla 2-3 gólt kap meccsenként, ellenféltől függetlenül. Hazai sikert várok, a sok iksz miatt viszont csak -0.25-öt játszok.
1-0
Gyors gól, Degla piros, ez hamar eldőlt.
BL-tippek:
Bayern-Juve 2,5+ gól és correct score: 2-1 http://www.hatharom.com/2013/04/02/ezt-varjuk-a-bayern-munchen-juventus-merkozestol
PSG-Barca itt a következő 4 eredményt várom: 0-0, 0-1, 0-2, 1-1 szóval nálam underes a meccs
Real-Galata 2-3-4 gólos hazai siker
Málaga-Dortmund ha a spanyolok beállnak bekkelni, akkor nehéz dolga lesz a Dortinak, de szerintem még, így is megoldhatják. Szóval 2-est várok.
th3PR0j3ct0r
2013.04.02, 19:25
Na ezt nem bírtam ki, normál esetben főoldalra menne, mert elég jó tippnek tartom.
NBA
Los Angeles Lakers-Dallas Mavericks
Dirk Nowitzki total points over 20.5 @1.85 /Unibet/
5/10
TNT Tuesday, és azt hiszem, hogy nem túlzás azt állítani, hogy ez az év meccse mindkét csapat számára. Főleg a Dallasra igaz ez, mert ők azért le vannak maradva egy picivel a többiektől (Jazz, Lakers). Dirk nagyon jó formában van, ha pedig ma nem hoz vmi eszméletlen produkciót, akkor a Mavs lehúzhatja a rolót. Pont ezért számítok arra, hogy a szokásosnál valamivel több időt fog kapni, ami egyértelműen jót fog tenni a tippnek. Mindemellett remek formában van, az elmúlt tíz meccsén hétszer hozta ezt a határ, de ugye a mai elég különleges lesz. Február végén volt egy egymás elleni meccs, akkor 30-at vágott a német, szerintem mai is huszonvalamennyivel fog kezdődni a stat line. Mivel NBA-ről van szó, ezért óvatosan bánok a téttel, de elvileg ennek simának kell lennie.
BL/foci
PSG - Barcelona
Tipp: AHC -0,5 @1.90 (bet365)
5/10
Nem feltétlem akartam erre a meccsre fogadni, de úgy alakult a mai nap, hogy így a meccs előtt nem sokkal már jobbnak látom ha beszállok:) Ez egy oddstipp részemről, ha jól emlékszem a Real elleni kupa+bajnoki oda-vissza meccsen kínáltak ennél magasabb szorzót a Barcelonára, ezért nem tudom otthagyni ezt az 1.90-es ajánlatot.
Sokan esélyesknek tartják a PSG-t egy jó eredmény elérésére, de igazából én feltétlenül hiszem ezt. A Milan elleni odavágó szerintem felrázta a barcásokat, ezért koncentrált kapu előtti játékot várok tőlük. Ezen a meccsen újra a padon ül már Vilanova, ami biztosan segítségére lesz a katalánoknak, akik közül - Puyolt és a túlértékelt Pedrót leszámítva - minden alapember vállalhatja a játékot. Láttam néhány PSG-meccset az elmúlt hetekben és egyáltalán nem győztek meg, masszív csapat kiváló játékosokkal, de olyan nagy dolgokat nem produkálnak. A BL-ben a surranó ágon jöttek el idáig, hiszen egy topcsapattal sem hozta őket eddig a sors. Szerintem, ahhoz hogy a Barca ellen jó eredményt érjél el szükség van tapasztalatra ellenük, és mivel ez a francia garnitúra első ízben találkozik tétmeccsen Messiékkel, ez nem biztos, hogy sikerül. A PSG-s vkp-k (Veratti, Matuidi) nem biztos, hogy megütik a Xavi és Iniesta szintjét, így a pálya ezen részén eldőlhet a meccs. Pastore, Lavezzi, Lucas nem a védekezéséről híres, így komoly nyomás alá kerülhet a hazai védelem. Silva klasszis, de ha őt elcsalják a helyéről,kiveszik a játékból , az Alex, Wiel, Maxwell hármas tagjait már egy az egyben megverhetik a barcások. Ancelotti nem hülye, nem fog nekirontani a Barcának, de biztonsági játék ide vagy oda, a Barcelona véleményem szerint lehozhatja ezt a meccset (0-1, 0-2 stb). Mivel kétmeccses a párharc, egy iksz is jó a katalánoknak, ezért csak féltét a tét. GL!.
th3PR0j3ct0r
2013.04.03, 00:07
Championship/foci
Hull-Watford
Mindkét csapat gólt szerez @1.72 /Ladbrokes/
7/10
Szerintem a nap egyik legjobb tippje. Élmenők egymás ellen, ráadásul a két együttes között fennálló négypontos különbség sokkal kiélezettebbé teszi a párharcot. Védekezni egyik sem tud, a Hullnak jó az iksz is, a Watfordnak pedig nyernie kell. Összességében nyílt meccsre számítok, sok góllal, amit a H2H mérleg is alátámaszt.
0-1
th3PR0j3ct0r
2013.04.03, 00:08
Azt hiszem, ezzel a tippel végleges a mai sor:
Norvégia/foci
Honefoss-Stromsgodset
Mindkét csapat gólt szerez @1.70 /BetVictor/
6/10
Látszik, hogy szezon elején járunk, legalábbis Norvégiában, mert erre alapból 1.6-nál magasabb oddsot nem szabadna ajánlani. A Stomsgodset tavaly idegenben 13-2, míg a Honefoss otthon 10-5 arányban szállította a BTS-eket. Sokáig gondolkoztam az overen is, de mivel szerintem 80%-ban csak akkor lehet meg, ha mindkét csapat betalál, ezért elég egyértelmű a választásom.
Igazából a Honefoss idegenben egy 3-2-es vereséggel startolt, hasonló stílusú (Start) csapat ellen, míg a Stomsgodset 2-0-ra verte a Sandnes Ulf együttesét. 1-1, 1-2, ilyesmi eredményt várok most.
2-0
Imádom az ilyen hónapkezdést, ráadásul a Barcelonának végül én sem tudtam ellenállni. GG WP
BL/foci
PSG - Barcelona
Tipp: AHC -0,5 @1.90 (bet365)
5/10
Nem feltétlem akartam erre a meccsre fogadni, de úgy alakult a mai nap, hogy így a meccs előtt nem sokkal már jobbnak látom ha beszállok:) Ez egy oddstipp részemről, ha jól emlékszem a Real elleni kupa+bajnoki oda-vissza meccsen kínáltak ennél magasabb szorzót a Barcelonára, ezért nem tudom otthagyni ezt az 1.90-es ajánlatot.
Sokan esélyesknek tartják a PSG-t egy jó eredmény elérésére, de igazából én feltétlenül hiszem ezt. A Milan elleni odavágó szerintem felrázta a barcásokat, ezért koncentrált kapu előtti játékot várok tőlük. Ezen a meccsen újra a padon ül már Vilanova, ami biztosan segítségére lesz a katalánoknak, akik közül - Puyolt és a túlértékelt Pedrót leszámítva - minden alapember vállalhatja a játékot. Láttam néhány PSG-meccset az elmúlt hetekben és egyáltalán nem győztek meg, masszív csapat kiváló játékosokkal, de olyan nagy dolgokat nem produkálnak. A BL-ben a surranó ágon jöttek el idáig, hiszen egy topcsapattal sem hozta őket eddig a sors. Szerintem, ahhoz hogy a Barca ellen jó eredményt érjél el szükség van tapasztalatra ellenük, és mivel ez a francia garnitúra első ízben találkozik tétmeccsen Messiékkel, ez nem biztos, hogy sikerül. A PSG-s vkp-k (Veratti, Matuidi) nem biztos, hogy megütik a Xavi és Iniesta szintjét, így a pálya ezen részén eldőlhet a meccs. Pastore, Lavezzi, Lucas nem a védekezéséről híres, így komoly nyomás alá kerülhet a hazai védelem. Silva klasszis, de ha őt elcsalják a helyéről,kiveszik a játékból , az Alex, Wiel, Maxwell hármas tagjait már egy az egyben megverhetik a barcások. Ancelotti nem hülye, nem fog nekirontani a Barcának, de biztonsági játék ide vagy oda, a Barcelona véleményem szerint lehozhatja ezt a meccset (0-1, 0-2 stb). Mivel kétmeccses a párharc, egy iksz is jó a katalánoknak, ezért csak féltét a tét. GL!.
fogadóként ez nagyon peches meccs volt. kb 25 percig meleg volt a pite, de után már megnyugodtam, mert a barca átvette az irányítást, vezetés a zsebben. nagyon kiváncsi lennék, h vajon messit hányszor cserélték le szünetben sérülés miatt karrierje során.:( ennek ellenére sima volt a meccs, majd a semmiből ibra méteres les után egalizál. jön a tizi a 89. percben, 1-2, majd a találkozó utolsó momentumaként egy hatalmas potyával 2-2. ez katasztrófa volt:)
th3PR0j3ct0r
2013.04.03, 12:12
Na ezt nem bírtam ki, normál esetben főoldalra menne, mert elég jó tippnek tartom.
NBA
Los Angeles Lakers-Dallas Mavericks
Dirk Nowitzki total points over 20.5 @1.85 /Unibet/
5/10
TNT Tuesday, és azt hiszem, hogy nem túlzás azt állítani, hogy ez az év meccse mindkét csapat számára. Főleg a Dallasra igaz ez, mert ők azért le vannak maradva egy picivel a többiektől (Jazz, Lakers). Dirk nagyon jó formában van, ha pedig ma nem hoz vmi eszméletlen produkciót, akkor a Mavs lehúzhatja a rolót. Pont ezért számítok arra, hogy a szokásosnál valamivel több időt fog kapni, ami egyértelműen jót fog tenni a tippnek. Mindemellett remek formában van, az elmúlt tíz meccsén hétszer hozta ezt a határ, de ugye a mai elég különleges lesz. Február végén volt egy egymás elleni meccs, akkor 30-at vágott a német, szerintem mai is huszonvalamennyivel fog kezdődni a stat line. Mivel NBA-ről van szó, ezért óvatosan bánok a téttel, de elvileg ennek simának kell lennie.
11 pont
himynameismark
2013.04.04, 00:15
PIT@NY háromesélyes PITPenguins 2.75
PHX@LAClippers U199 2.00
Markopolo
2013.04.04, 11:45
Annak aki angliában él: a william hill-ben, fogadóirodában az automatánál a fradinak 3.8 oddsa van a hétvégi meccsre!!!
Ha valaki ki szeretné próbálni a 'mindkét csapat szerez gólt' opción alapuló védéses szisztémát, akkor ezeket a meccseket tudom ajánlani:
15:00 Verona - Ternana (Seria B)*
16:00 Huddersfeld - Peterborough (Championship)
16:15 PAOK - Veria (görög bajn.)*
16:30 Dnipro - Vorskla (ukrán liga)*
20:00 Toulouse- Nice (Ligue 1)
(*-osak erősebb tippek)
A stratégia lényege:
a meccs előtt fogadsz a NEM-re, ahogy halad előre a meccs és marad 0-0 az állás (ideális esetben) növekedni fog az IGEN oddsa, egy ponton átbukik az odds, vissza lehet fogadni úgy, hogy mindkét kimenetellel egyenlő legyen a profit.
Az eddigi tapasztalataim alapján a Betfairen vannak a legjobb oddsok a NEM-re, de a bet365-n élőben gyorsabban nő az IGEN oddsa, azért érdemes kombinálni a 2 idodát a maximális profit érdekében. Azért is jó a bet365, mert ott lehet nézni a meccset, vagy a statot, ami nagyon fontos, mert ennek fényében kell belőni, hogy mikortól érdemes kiszállni (ha nagyon nyom valamelyik csapat, akkor érdemes előbb védeni, de ha csak 1-1 kapura lövés van a 20. percen, akkor lehet tovább futtani).
Ha X tétet teszel a NEM-re, akkor a (NEModds*X)/IGENodds képlettel kapod meg, hogy mekkora téttel kell visszafogadni, hogy mindkét oldalon ugyanakkora legyen a profit.
Meglátásom szerint a 20.-44. perc között érdemes levédeni a dolgot, így 18-50% a profit. (azért 44. ,mert ilyenkor már kialakul a félidei odds az IGEN-re, de valamiért a csapatok nagyon szeretnek a 45.-46. percben találni egy gólt a semmiből :) )
Természetesen ez nem garantál profitot, mindenkinek magának kell kiatapasztania a dolgokat, levédés idejét, megjátszott meccseket stb.
P.Zs
Ír Premier League
Sligo Rovers -Shelbourne
Tipp: AHC-1,5 - Sligo @1.73 (bet365)
2-0
Sligo 6/6 kezdte a szezont, bombaformába van http://www.hatharom.com/livescore/team/irl-sligo_rovers
Shelbourne viszont pocsék, 1-9 GK, 1 pont. http://www.hatharom.com/livescore/team/irl-shelbourne
15:00 Verona - Ternana (Seria B)*
16:00 Huddersfeld - Peterborough (Championship)
16:15 PAOK - Veria (görög bajn.)*
16:30 Dnipro - Vorskla (ukrán liga)*
20:00 Toulouse- Nice (Ligue 1)
(*-osak erősebb tippek)
Szerintem aránylag jól sikerült kiválasztani a meccseket.
Verona - Ternana
Félidőbe 0-0 volt, a szünetben 38% profitért lehetett védeni
Huddersfeld - Peterborough
Itt nagyon magas volt a NEM, 2,36 ,vagyis gyorsan lehetett védeni, én a 25. percbe szálltam ki 30 % profitnál.
PAOK - Veria
A Veria megint nem tudott gól lőni, lehett sokáig futtatni a fogadást, én a 65. percbe szálltam ki (35% profit)
Dnipro - Vorskla
Erről a meccsről lemaradtam, mert másik találkozókban is benne voltam, és későn vettem észre, hogy elkezdődött.
Ahogy elnéztem ezt is ki lehetett hozni plusszosra, hiszen hiába szerzett vezetést az underdog, a 90.percben jött csak a szépítés, ami bőven hagyott időt, hogy emelkedjen az igen szorzója.
Remélem a franciák sem okoznak csalódást.
Lehet kicsit unalmas de elnézve a Catania hazai eredményeit és játékát ezen az oddson nem birom kihagyni.
Catania-Cagliari ázsiai hendi -0.25 Catania odds 1.99 Pinnacle
Lehet kicsit unalmas de elnézve a Catania hazai eredményeit és játékát ezen az oddson nem birom kihagyni.
Catania-Cagliari ázsiai hendi -0.25 Catania odds 1.99 Pinnacle[/QUOTE]
:(Sajnos pénzünk fele elúszott.
th3PR0j3ct0r
2013.04.08, 19:20
Foci /svéd 2./
Orebro-Varnamo
AHC - Orebro-1 @1.833 /Pinnacle/
6/10
Nem igazán értem ezt az oddsot. A hazaiak tavaly még az elsőosztályban tolták, egyértelmű céljuk a feljutás, míg a vendégek évek óta osztályozóval maradnak bent a másodban. Az Orebro felkészülése nagyon jól sikerült, ugyanakkor a Varnamo szinte minden felkészülési meccsét elbukta. Az előszezonban, a kupában talákoztak is, akkor ebben a felállásban 2-0 lett az eredmény.
th3PR0j3ct0r
2013.04.08, 22:45
Foci /svéd 2./
Orebro-Varnamo
AHC - Orebro-1 @1.833 /Pinnacle/
6/10
Nem igazán értem ezt az oddsot. A hazaiak tavaly még az elsőosztályban tolták, egyértelmű céljuk a feljutás, míg a vendégek évek óta osztályozóval maradnak bent a másodban. Az Orebro felkészülése nagyon jól sikerült, ugyanakkor a Varnamo szinte minden felkészülési meccsét elbukta. Az előszezonban, a kupában talákoztak is, akkor ebben a felállásban 2-0 lett az eredmény.
2-0
th3PR0j3ct0r
2013.04.09, 13:54
Foci, AFC BL
Guizhou Renhe-Central Coast
AHC Guizhou Renhe -0 @1.80 /Pinnalce/
4/10
Central Coast elődöntőt játszik a héten az ausztrál bajnokságban, ezért nagyon sok kulcsjátékos el sem utazott erre a meccsre. A kínaiaknak ez az utolsó esélye, és mivel fordított felállásban is csak 2-1-re, egy 80. perces góllal kaptak ki, ezért úgy gondolom, hogy legalább egy ikszre jók a Central Coast tartalékai (az utazó keret szinte teljes egésze 20 év körüli játékosokból áll) ellen, de inkább nyernek.
Kicsit erős, hogy az odds felfelé mozdul, ezért óvatosan bánok a téttel.
Lengyel Kupa, 09.04.2013 18:30
Ruch Chorzow - Legia
Tipp: Gólok száma 2,25 felett@1,98 (bet365)
Lengyel kupa elődöntő első mérkőzés, a bajnoki listavezető Legia a 14. helyen álló Ruch vendége lesz. A Legia magasan a legjobb játékoskerettel rendelkező lengyel csapat, amely nagy formában van, hiszen öt győzelmet aratott zsinórban. A házigazda Ruch hétvégén a kieső Podbeskidzie ellen hazai pályán kapott 3-1-re. A két csapat között komoly különbség van, talán pontosan ezért a Legia igen vegyes kerettel utazott el a találkozóra, hétvégén a Wisla ellen vérbeli rangadó vár a gárdára. Nem lesz a mai meccsen Daniel Ljuboja, a csapat szerb sztárja, de a két kezdő csatár ott lesz és a legjobb irányító is, ezért a vendéggyőzelem illetve a vendéggólok is jó opció lehet, de ezek oddsa erősen esik és már 1.80 körül nem biztos h megéri egy ilyen meccsen 3esélybe fogadni. Mivel a hivatalos honlap alapján a két kezdő szélsőhátvéd (Suler, Jodlowiec) valamint az 1.sz kapus sem tartott a Legiaval, akár a hazaik is betalálhatnak - otthon ez 10/7-szer össze is jött nekik. Ebben a felállásban 12 éve (!) nem volt overes (2,5+) meccs, de mivel a Legia idegenben utolsó 10 meccsén 9-szer hozta a tippet, nem tudom otthagyni a 2,25-t közel kettes oddsért. Azt is érdekes számomra, hogy a lengyel kupában a bajnoksággal ellentétben, igen gólgazdag meccseket játszanak a csapatok.
Legia kerete a meccsre:
Kapusok: Wojciech Skaba, Igor Berezowski
védők: Jakub Rzeźniczak, Inaki Astiz, Artur Jędrzejczyk, Tomasz Jodłowiec, Michał Żewłakow, Dickson Choto, Tomasz Brzyski
k.pályások: Michał Kucharczyk, Miroslav Radović, Janusz Gol, Ivica Vrdoljak, Dominik Furman, Daniel Łukasik, Olek Jagiełło
csatárok: Wladimer Dwaliszwili, Marek Saganowski
Legia meccsek: http://www.hatharom.com/livescore/team/pol-legia
Eger - Paks
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.90 @ Betfair
Eger még nem lőtt gólt tavasszal, de most találkozik a leggyengébb csapattal 2013-ban, így itt az ideje, hogy megtörjön ez a rossz sorozat. Ráadásul a Paks az utolsó Siófokon is képes volt kapitulálni hétvégén...
Az atomvárosiaknál megvannak azok a játékosok, akik tudnak gólt szerezni az egriek ellen, de arra is képesnek érzem őket, hogy kapjanak gólt, mivel jó pár játékosa (főleg olyan, akik a védekezésért felelnek) nem áll Szivics mester rendelkezésére.
Összességében ilyen oddson megér egy próbát ez az opció.
th3PR0j3ct0r
2013.04.09, 16:23
Foci, AFC BL
Guizhou Renhe-Central Coast
AHC Guizhou Renhe -0 @1.80 /Pinnalce/
4/10
Central Coast elődöntőt játszik a héten az ausztrál bajnokságban, ezért nagyon sok kulcsjátékos el sem utazott erre a meccsre. A kínaiaknak ez az utolsó esélye, és mivel fordított felállásban is csak 2-1-re, egy 80. perces góllal kaptak ki, ezért úgy gondolom, hogy legalább egy ikszre jók a Central Coast tartalékai (az utazó keret szinte teljes egésze 20 év körüli játékosokból áll) ellen, de inkább nyernek.
Kicsit erős, hogy az odds felfelé mozdul, ezért óvatosan bánok a téttel.
2-1
Ha ez nem volt bunda, akkor semmi. Volt szerencsém végignézni a meccset, undorító ami folyt a pályán. Első félidő végén az ausztrálok pofátlanul nagy kamubüntetőt kaptak, a kapus meg véletlenül jó irányba vetődött, de sikerült úgy balafaszoskodnia, hogy azért bemenjen. Második félidőben a Central Coast mindent kihagyott, mindegy mekkora ziccer volt, a bíró a biztonság kedvéért kiállította a kínaiak edzőjét, aztán nem adott meg nekik egy büntetőt. Gondolom korai volt még, mert aztán kicsivel később 3 perc alatt vert kettőt a Renhe. Mindegy, lényeg a zsebben, csak faszért engednek pályára ilyen embereket...
Eger - Paks
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.90 @ Betfair
Eger még nem lőtt gólt tavasszal, de most találkozik a leggyengébb csapattal 2013-ban, így itt az ideje, hogy megtörjön ez a rossz sorozat. Ráadásul a Paks az utolsó Siófokon is képes volt kapitulálni hétvégén...
Az atomvárosiaknál megvannak azok a játékosok, akik tudnak gólt szerezni az egriek ellen, de arra is képesnek érzem őket, hogy kapjanak gólt, mivel jó pár játékosa (főleg olyan, akik a védekezésért felelnek) nem áll Szivics mester rendelkezésére.
Összességében ilyen oddson megér egy próbát ez az opció.
Eger - Paks 2-2 (2-0) :)
Az egriek túlteljesítették magukat, így ennek köszönhetően jött a tipp. Amúgy majdnem összejött, hogy félidő Hazai vége Vendég... :)
Mezőkövesd-Békéscsaba H odds 2.25 Bet365
Mezőkövesden minden adott az NB1 szerepléshez,csak a bajnokságot kéne valahogy megnyerni.Az elmúlt két évben dobogón voltak láttam pár hazai meccsüket az ellenfelek elég nagy birói nyomás alatt játszottak,mivel Tállai államtitkár bácsinak nagy álma a feljutás nem lepödnék meg ha ma is igy lenne(eleg messze ér a keze).
himynameismark
2013.04.10, 15:02
Barcelona-PSG Félidő: Barcelona 1.72
Legmagasabb gólszámú félidő: Első Félidő 3.00
1. Félidő Ázsia hendikep Barcelona -1.5 -2 5.00
Lengyel Kupa, 09.04.2013 18:30
Ruch Chorzow - Legia
Tipp: Gólok száma 2,25 felett@1,98 (bet365)
Lengyel kupa elődöntő első mérkőzés, a bajnoki listavezető Legia a 14. helyen álló Ruch vendége lesz. A Legia magasan a legjobb játékoskerettel rendelkező lengyel csapat, amely nagy formában van, hiszen öt győzelmet aratott zsinórban. A házigazda Ruch hétvégén a kieső Podbeskidzie ellen hazai pályán kapott 3-1-re. A két csapat között komoly különbség van, talán pontosan ezért a Legia igen vegyes kerettel utazott el a találkozóra, hétvégén a Wisla ellen vérbeli rangadó vár a gárdára. Nem lesz a mai meccsen Daniel Ljuboja, a csapat szerb sztárja, de a két kezdő csatár ott lesz és a legjobb irányító is, ezért a vendéggyőzelem illetve a vendéggólok is jó opció lehet, de ezek oddsa erősen esik és már 1.80 körül nem biztos h megéri egy ilyen meccsen 3esélybe fogadni. Mivel a hivatalos honlap alapján a két kezdő szélsőhátvéd (Suler, Jodlowiec) valamint az 1.sz kapus sem tartott a Legiaval, akár a hazaik is betalálhatnak - otthon ez 10/7-szer össze is jött nekik. Ebben a felállásban 12 éve (!) nem volt overes (2,5+) meccs, de mivel a Legia idegenben utolsó 10 meccsén 9-szer hozta a tippet, nem tudom otthagyni a 2,25-t közel kettes oddsért. Azt is érdekes számomra, hogy a lengyel kupában a bajnoksággal ellentétben, igen gólgazdag meccseket játszanak a csapatok.
Legia kerete a meccsre:
Kapusok: Wojciech Skaba, Igor Berezowski
védők: Jakub Rzeźniczak, Inaki Astiz, Artur Jędrzejczyk, Tomasz Jodłowiec, Michał Żewłakow, Dickson Choto, Tomasz Brzyski
k.pályások: Michał Kucharczyk, Miroslav Radović, Janusz Gol, Ivica Vrdoljak, Dominik Furman, Daniel Łukasik, Olek Jagiełło
csatárok: Wladimer Dwaliszwili, Marek Saganowski
Legia meccsek: http://www.hatharom.com/livescore/team/pol-legia
Ruch - Legia 0-0
Belenéztem a lengyel kupa főtáblájának egyetlen 0-0-s meccsébe, pedig a Legia 65 percig emberelőnyben is futballozhatott.
Mezőkövesd-Békéscsaba H odds 2.25 Bet365
Mezőkövesden minden adott az NB1 szerepléshez,csak a bajnokságot kéne valahogy megnyerni.Az elmúlt két évben dobogón voltak láttam pár hazai meccsüket az ellenfelek elég nagy birói nyomás alatt játszottak,mivel Tállai államtitkár bácsinak nagy álma a feljutás nem lepödnék meg ha ma is igy lenne(eleg messze ér a keze).
5-0
Elég sima lett birók nélkül is;).
Szerbia/kosár
Metalac - Mega Vizura
Tipp: Mega Vizura@2.05 (bwin)
A Metalac három vereséggel áll, míg a Mega két győzelmet és egy vereséget tud magáénak, de a Partizantól kikapni nem szégyen Szerbiában (sem). A hazaiaknál az edző néhány napja lelépett, de az utód még nincs meg. A Mega kerete sokkal erősebb, ezért jelen helyzetben ilyen oddson megérheti megjátszani a győzelmét.
Premier League/darts
Thornton - Whitlock
Tipp: Thornton@2.00 (bwin)
Március 28-án Thornton 7-1-re lesimázta a lófarkút szakállast, decemberben 6-1-re nyert az skót, ezek alapján ez a szorzó kissé érthetetlen.
Szerbia/kosár
Metalac - Mega Vizura
Tipp: Mega Vizura@2.05 (bwin)
A Metalac három vereséggel áll, míg a Mega két győzelmet és egy vereséget tud magáénak, de a Partizantól kikapni nem szégyen Szerbiában (sem). A hazaiaknál az edző néhány napja lelépett, de az utód még nincs meg. A Mega kerete sokkal erősebb, ezért jelen helyzetben ilyen oddson megérheti megjátszani a győzelmét.
Premier League/darts
Thornton - Whitlock
Tipp: Thornton@2.00 (bwin)
Március 28-án Thornton 7-1-re lesimázta a lófarkút szakállast, decemberben 6-1-re nyert az skót, ezek alapján ez a szorzó kissé érthetetlen.
Metalac - Mega Vizura 68-79
Thornton - Whitlock 4-7
Osztrák II/ foci
Altach - Horn
Tipp: Altach nyer@1.67 (bet365)
Az Altach a liga egyik legjobb csapata odahaza (8Gy2D3V), míg a Horn az egyik leggyengébb vendégben (3GY3D6V). 2012-ben mind a három egymás elleni meccset az Altach nyerte, pedig kétszer a Horn volt a házigazda. Az Altach hétfőn a Kapfenberg otthonában ért el 2-2-es döntetlent, ami kiváló eredmény, jó formában van a csapat, a liga legértékesebb keretével rendelkezik, otthon ezt be kell húznia.
Osztrák II/ foci
Altach - Horn
Tipp: Altach nyer@1.67 (bet365)
Az Altach a liga egyik legjobb csapata odahaza (8Gy2D3V), míg a Horn az egyik leggyengébb vendégben (3GY3D6V). 2012-ben mind a három egymás elleni meccset az Altach nyerte, pedig kétszer a Horn volt a házigazda. Az Altach hétfőn a Kapfenberg otthonában ért el 2-2-es döntetlent, ami kiváló eredmény, jó formában van a csapat, a liga legértékesebb keretével rendelkezik, otthon ezt be kell húznia.
2-0
th3PR0j3ct0r
2013.04.13, 12:49
Mára vkinek vmi?
Török szuperliga/foci
Mersin - Bursaspor
Tipp:Bursaspor@1.72 (bet365)
A Bursaspor rosszabb gk miatt az ötödik helyen áll, a negyedik EL-selejtezőt ér. Múlt héten 3-0-ra verte odahaza a Besiktast. Nagy győzelem volt, de csak úgy ér igazán valamit, ha ma a sereghajtó otthonából is elhozza a három pontot.
A Mersin biztos kiesőnek számít, hat körrel a vége előtt 11 pont a hátránya a bennmaradást érő helyektől, jelenleg 11 mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériában van. A hazaiak dolgát nehezíti, hogy sok alapember sérülés/eliltás miatt nem léphet pályára:
Mersin hiányzók: Ceylan (13/1), Lawal (6/0), Bayraktar (26/0), Keçeli (20/1), Barış (7/1), Nobre (25/13), Yıldız (6/0), Stepanov (22/1 )
A két csapat őszi meccsén a Bursaspor 3-0-s győzelmet aratott, legutóbb (2011) ebben a felállásban 3-1-re tudott nyerni. Hendis vendéggyőzelemre nem számítok, de a formák alapján és a Bursaspor motivációja miatt remélhetőleg érvényesül a papírforma.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1263994
Török szuperliga/foci
Mersin - Bursaspor
Tipp:Bursaspor@1.72 (bet365)
A Bursaspor rosszabb gk miatt az ötödik helyen áll, a negyedik EL-selejtezőt ér. Múlt héten 3-0-ra verte odahaza a Besiktast. Nagy győzelem volt, de csak úgy ér igazán valamit, ha ma a sereghajtó otthonából is elhozza a három pontot.
A Mersin biztos kiesőnek számít, hat körrel a vége előtt 11 pont a hátránya a bennmaradást érő helyektől, jelenleg 11 mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériában van. A hazaiak dolgát nehezíti, hogy sok alapember sérülés/eliltás miatt nem léphet pályára:
Mersin hiányzók: Ceylan (13/1), Lawal (6/0), Bayraktar (26/0), Keçeli (20/1), Barış (7/1), Nobre (25/13), Yıldız (6/0), Stepanov (22/1 )
A két csapat őszi meccsén a Bursaspor 3-0-s győzelmet aratott, legutóbb (2011) ebben a felállásban 3-1-re tudott nyerni. Hendis vendéggyőzelemre nem számítok, de a formák alapján és a Bursaspor motivációja miatt remélhetőleg érvényesül a papírforma.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1263994
0-1
Tudja valaki milyen kapcsolat van a Genoa és a Samdoria között??? A samp segithet bentmaradni a genoának???
gólszerző
2013.04.14, 16:42
Tudja valaki milyen kapcsolat van a Genoa és a Samdoria között??? A samp segithet bentmaradni a genoának???
Kötve hiszem, városi riválisok, ki nem állhatják egymást. Egyelőre ugyanabban a stadionban játsszák a meccseiket, de a Samp új stadiont akar magának (http://www.hatharom.com/2013/04/12/uj-stadiont-tervez-a-sampdoria).
Macedón Kupa, elődöntő 1.mérk.
Sileks - Teteks
Tipp: DNB Teteks@2.10 (Unibet)
A Teteks helyzetéről korábban már foglalkoztak az oldalon (http://www.hatharom.com/2013/03/03/macedon_focival_inditjuk_a_het_utolso_napjat), a liga sereghajtója a télen nagyon beerősített, hiszen 9, macedóniában ismert játékost szerződtett. Ennek ellenére a Teteks még mindig kieső helyen van, hét fordulóval a vége előtt hét pont a lemaradása az osztályozót érő helytől. nyilván cél a bennmaradás, de macedón szurkolók úgy vélik, az elsődleges prioritást a kupa élvezi a csapatnál.
A házigazda Sileks a bajnokság utolsó helyén áll, utolsó 10 tétmérkőzéséből 7-et elveszített, hat mérkőzés óta nyeretlen. A Sileks tulajdonosa korábban a szövetség elnöke volt, ismert ex-politkus, komoly érdekeltsége van a médiában, ezért a szóbeszéd szerint csapata nem eshet ki az élvonalból. A Sileks számára a bajnokság az elsődleges.
A mérkőzés szorzói gyanúsan nagyokat estek, a bet365 ki is vette kínálatából, bwinen 5.00-ről 3.00-ra esett a vendég odds...
keretek alapján a teteks a jobb csapat, meglátjuk, hogy sikerül-e érvényesítenie mindezt. döntetlennél a tét visszajár opcióval megpróbálkozom.
th3PR0j3ct0r
2013.04.17, 12:04
Belga 2./foci
Lommel Utd.-Woluwe
AHC Lommel -1 @1.70 /Marathon/
6/10
Ezt a tippet kötelező megpróbálnom, még akkor is, ha kicsit elkéstem. A Woluwéről korábban már írtam, nagy gondok vannak, igazából azóta szélnek is eresztették a játékosokat, most megint ifikkel állnak ki. Legutóbb, amikor ilyen volt, 3-0-ra kaptak ki a Brüsszeltől, ráadásul úgy, hogy a Brüsszel három büntetőt is kapott, abból kettőt kihagyott. Sima háromesélyben 1.40 körüli oddsért ideális kombi-alapanyag, én viszont hendizem.
Mire odaértem már le is vették a bet365-ről. Ugyanúgy, mint Ivan tippjét. :(
Macedón Kupa, elődöntő 1.mérk.
Sileks - Teteks
Tipp: DNB Teteks@2.10 (Unibet)
A Teteks helyzetéről korábban már foglalkoztak az oldalon (http://www.hatharom.com/2013/03/03/macedon_focival_inditjuk_a_het_utolso_napjat), a liga sereghajtója a télen nagyon beerősített, hiszen 9, macedóniában ismert játékost szerződtett. Ennek ellenére a Teteks még mindig kieső helyen van, hét fordulóval a vége előtt hét pont a lemaradása az osztályozót érő helytől. nyilván cél a bennmaradás, de macedón szurkolók úgy vélik, az elsődleges prioritást a kupa élvezi a csapatnál.
A házigazda Sileks a bajnokság utolsó helyén áll, utolsó 10 tétmérkőzéséből 7-et elveszített, hat mérkőzés óta nyeretlen. A Sileks tulajdonosa korábban a szövetség elnöke volt, ismert ex-politkus, komoly érdekeltsége van a médiában, ezért a szóbeszéd szerint csapata nem eshet ki az élvonalból. A Sileks számára a bajnokság az elsődleges.
A mérkőzés szorzói gyanúsan nagyokat estek, a bet365 ki is vette kínálatából, bwinen 5.00-ről 3.00-ra esett a vendég odds...
keretek alapján a teteks a jobb csapat, meglátjuk, hogy sikerül-e érvényesítenie mindezt. döntetlennél a tét visszajár opcióval megpróbálkozom.
0-1
th3PR0j3ct0r
2013.04.18, 14:57
Belga 2./foci
Lommel Utd.-Woluwe
AHC Lommel -1 @1.70 /Marathon/
6/10
Ezt a tippet kötelező megpróbálnom, még akkor is, ha kicsit elkéstem. A Woluwéről korábban már írtam, nagy gondok vannak, igazából azóta szélnek is eresztették a játékosokat, most megint ifikkel állnak ki. Legutóbb, amikor ilyen volt, 3-0-ra kaptak ki a Brüsszeltől, ráadásul úgy, hogy a Brüsszel három büntetőt is kapott, abból kettőt kihagyott. Sima háromesélyben 1.40 körüli oddsért ideális kombi-alapanyag, én viszont hendizem.
2-0
th3PR0j3ct0r
2013.04.19, 13:27
Ma megpróbálkozok egy kis bundavadászattal... hátha :)
Foci/osztrák regionalliga, kelet
Stegersbach-Admira (Am)
HT1/FT2 @27 és HT2/FT1 @29 /Expekt/
Tét: 1.5/10 - 1.5/10
Ez egy érdekes párosítás, és úgy gondolom, hogy megcsinálhatják a tutit a fiúk. Igazából mindkét csapatnak mindegy az eredmény, mivel egyik sem eshet ki (legalábbis ha nem szerencsétlenkednek), ráadásul a feljutás is messze van.
Az egymás elleni mérleg öt meccset tartalmaz, általában sok gólos mérkőzéseket játszanak, és minden évben van egy-egy nagyon gyanús találkozó.
Tavaly az első meccs: Admira-Stegersbach 3-4 (2-1)
2009-ben: Admira-Stegresbach 6-3 (2-3)
Ez több, mint érdekes, ráadásul akár bunda nélkül is beeshet. mindenesetre bízom a fiúkban :)
th3PR0j3ct0r
2013.04.19, 17:47
Ezt sem tudom elengedni baromira gyanús, nem is tudom, hogy ilyenkor hol van az UEFA...
Foci/Málta Premier
Qomri-Hamrun
HT1/FT2 @26 és HT2/FT1 @23 /Marathon/
Hamrun @2.84 /Expekt/
Tét: 1.3/10 - 1.3/10 (többet nem enged) és 3/10
Most olvastam, hogy állítólag a Qomrin játékosok három hónapja nem kapnak fizetést, ez már alapból elég lehet a bundához, főleg úgy, hogy a hazaiak idén 29 meccsből HÉTSZER játszották el, hogy vezettek félidőben, majd kikaptak, vagy fordítva. Az igazi legalja bajnokságokban sincs kettőnél, esetleg háromnál több ilyen fordítás egy-egy csapatnál... A tippet erősíti, hogy a Hamrunnak kellenek a pontok, a hazaiaknak pedig mindegy. Ha akarnak egy kis pénzt keresni, akkor itt az idő!
Ja, és még annyit hozzátennék, hogy Bet365-ön az 1/2 29-ről 19-re esett le.
Élőben lesz bet365ön, arra is érdemes lesz figyelni!
Ukrán Premier Liga / foci szombat, 12:30
Metalurg Zaporozhye - Kryvbas
Tipp: Kryvbas @1.78 (bwin)
A Zaporozyhe helyzetéről korábban már szóltunk a főoldalon, a csapat teljesen szétesett ősszel elment az edző, a fél csapat, nem voltak edzések stb. A helyzet valamelyest stabilázlódott, a transfermarkt.de szerint több játékos is érkezett a téli szünetben, de az eredmények nem javultak túlzottan, néhány hazai ikszre gyengébb csapatok ellen jó a Metalurg, de másra nem igen.
A szombati ellenfél a liga második legjobb formában lévő csapata, az utolsó öt fordulóban a Kryvbasnál csak a Sahtar szerzett több pontot. A Kryvbas két hete a Dniprót is legyőzte idegenben, ami sokat elárul a formájáról.
A ligautolsó, "futottak még" kategóriás Zaporozyhe otthonában is a vendégek mellett teszem le a voksom.
Őszi bajnoki:
30.09.12 PRE Kryvbas M. Zaporozhye 5 : 0
Sunderland - Everton
Tipp: Sunderland +0,25
Odds: 2.05 @ Bet365
Az Everton valamivel esélyesebb, mint a Sunderland, én mégis úgy vélem, hogy a hazaiak otthon tarthatnak legalább egy pontot. Aki látta a Newcastle-Sunderland meccset az tudhatja, hogy Di Canio nagyon feltüzelte a jáékosait, akik szó nélkül beálltak a sorba és mostmár egymásért küzdenek, vagyis egy igen egységes csapatot alkotnak a Fekete Macskák. Az Everton idegenben nem szerepel valami fényesen, ráadásul a hétközi Arsenal elleni meccsen sem mutattak valami sokat.
Az ilyen típusú találkozón, ahol a hazai csapat a kiesés ellen küzd, míg a vendégek egy magasabb célért, az esetek nagy százalékában legalább egy pontot szerez az otthon játszó csapat. Én is így gondolom, de nálam a hazai győzelem is benne van a pakliban. Úgy vélem, hogy jelenleg a Sunderland "jobban tud harapni", illettve sokkal éhesebbek a sikerre a piros-fehér játékosok, és ezek a tények döntően befolyásolhatják a mérkőzés kimenetelét.
Sunderland - Everton
Tipp: Sunderland +0,25
Odds: 2.05 @ Bet365
Az Everton valamivel esélyesebb, mint a Sunderland, én mégis úgy vélem, hogy a hazaiak otthon tarthatnak legalább egy pontot. Aki látta a Newcastle-Sunderland meccset az tudhatja, hogy Di Canio nagyon feltüzelte a jáékosait, akik szó nélkül beálltak a sorba és mostmár egymásért küzdenek, vagyis egy igen egységes csapatot alkotnak a Fekete Macskák. Az Everton idegenben nem szerepel valami fényesen, ráadásul a hétközi Arsenal elleni meccsen sem mutattak valami sokat.
Az ilyen típusú találkozón, ahol a hazai csapat a kiesés ellen küzd, míg a vendégek egy magasabb célért, az esetek nagy százalékában legalább egy pontot szerez az otthon játszó csapat. Én is így gondolom, de nálam a hazai győzelem is benne van a pakliban. Úgy vélem, hogy jelenleg a Sunderland "jobban tud harapni", illettve sokkal éhesebbek a sikerre a piros-fehér játékosok, és ezek a tények döntően befolyásolhatják a mérkőzés kimenetelét.
Nekem tetszik ez a tipp, nézelődtem kicsit, és a Sunderland gólért ajánlott 1,4-ben is bőven van érték szerintem.
Ukrán Premier Liga / foci szombat, 12:30
Metalurg Zaporozhye - Kryvbas
Tipp: Kryvbas @1.78 (bwin)
A Zaporozyhe helyzetéről korábban már szóltunk a főoldalon, a csapat teljesen szétesett ősszel elment az edző, a fél csapat, nem voltak edzések stb. A helyzet valamelyest stabilázlódott, a transfermarkt.de szerint több játékos is érkezett a téli szünetben, de az eredmények nem javultak túlzottan, néhány hazai ikszre gyengébb csapatok ellen jó a Metalurg, de másra nem igen.
A szombati ellenfél a liga második legjobb formában lévő csapata, az utolsó öt fordulóban a Kryvbasnál csak a Sahtar szerzett több pontot. A Kryvbas két hete a Dniprót is legyőzte idegenben, ami sokat elárul a formájáról.
A ligautolsó, "futottak még" kategóriás Zaporozyhe otthonában is a vendégek mellett teszem le a voksom.
Őszi bajnoki:
30.09.12 PRE Kryvbas M. Zaporozhye 5 : 0
2-0
24. forduló után nyert újra bajnokit a Metalurg, első győzelmét szerezve a szezonban...
Török Liga 1. /foci
Maniaspor-Denizlispor
Tipp: Maniaspor@1.80 (bet365)
A Maniaspor a tabella harmadik, míg a Denizlispor a 14. helyen áll. A két csapat ellentétes célokért küzd,de a hazai pálya miatt a Maniaspor esélyese a mérkőzésnek. A Maniaspor hazai pályán a 2. legjobban teljesítő gárda a másodosztályban, míg a Denizlispor 14 (!) mérkőzés óta nem tudott nyerni vendégként, ráadásul utolsó négy bajnokiját egyaránt elveszítette. Ilyek statisztikák mellett ezen az oddson megjátszom a Maniaspor sikerét.
Török Liga 1. /foci
Maniaspor-Denizlispor
Tipp: Maniaspor@1.80 (bet365)
A Maniaspor a tabella harmadik, míg a Denizlispor a 14. helyen áll. A két csapat ellentétes célokért küzd,de a hazai pálya miatt a Maniaspor esélyese a mérkőzésnek. A Maniaspor hazai pályán a 2. legjobban teljesítő gárda a másodosztályban, míg a Denizlispor 14 (!) mérkőzés óta nem tudott nyerni vendégként, ráadásul utolsó négy bajnokiját egyaránt elveszítette. Ilyek statisztikák mellett ezen az oddson megjátszom a Maniaspor sikerét.
0-1
ez is a no komment kategória, sikerült egy hosszú széria végébe belenéznem :s
Osztrák Erste Liga/ foci
Horn - Grödig
Tipp: Grödig@1.91 (WilliamHill)
Nem volt szerencsém mostanában az ilyen "underground" meccsekkel, de ez megint egy olyan találkozó, amit érdemes megpróbálni.
A Horn az osztrák másodosztály legpocsékabb formában lévő csapata, utolsó hat meccséből ötöt elveszített, a tabella 8. helyét foglalja el (10 cs van a mezőnyben).
A Grödig a bajnoki éllovas, előnye nyolc pont hét körrel a vége előtt, nem vitás, hogy az aranyérem első számú várományosa. Formáját tekintve is jó passzban van a Grödig, utolsó tíz meccséből nyolcat megnyert, a két vereség a tavasszal megtáltosodó Kapfenberg valamint az Altach ellen született - utóbbinak 7végén egy 5-1-es győzelemmel vágott vissza.
A Grödig utolsó két idegenbeli meccsén két alsóházi csapat otthonába látogatott, de a Lusteanu (5-0) és a Linz (3-0) sem nehezítette meg a dolgát.
Jelen állás szerint ez a mérkőzés országos kettes kategória, így megjátszom a vendéggyőzelmet.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1233758
Szabadim91
2013.04.26, 16:32
okos tipp ;) meggyőztél, veled tartok én is
Osztrák Erste Liga/ foci
Horn - Grödig
Tipp: Grödig@1.91 (WilliamHill)
Nem volt szerencsém mostanában az ilyen "underground" meccsekkel, de ez megint egy olyan találkozó, amit érdemes megpróbálni.
A Horn az osztrák másodosztály legpocsékabb formában lévő csapata, utolsó hat meccséből ötöt elveszített, a tabella 8. helyét foglalja el (10 cs van a mezőnyben).
A Grödig a bajnoki éllovas, előnye nyolc pont hét körrel a vége előtt, nem vitás, hogy az aranyérem első számú várományosa. Formáját tekintve is jó passzban van a Grödig, utolsó tíz meccséből nyolcat megnyert, a két vereség a tavasszal megtáltosodó Kapfenberg valamint az Altach ellen született - utóbbinak 7végén egy 5-1-es győzelemmel vágott vissza.
A Grödig utolsó két idegenbeli meccsén két alsóházi csapat otthonába látogatott, de a Lusteanu (5-0) és a Linz (3-0) sem nehezítette meg a dolgát.
Jelen állás szerint ez a mérkőzés országos kettes kategória, így megjátszom a vendéggyőzelmet.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1233758
1-1 :(
sokáig jól álltunk, de a 76. percben jött az egyenlítő gól..
szantoattila
2013.04.27, 22:06
sziasztok miért halt el szinte teljesen fogadási tippek forum:confused:........
riverside
2013.04.28, 09:17
Én blog formájában próbálok meg ezen tárgykörben aktív lenni.
ANaTiRs (http://www.hatharom.com/blog/anatirs)
szantoattila
2013.04.28, 17:51
köszi!az utolso tippjeidhez oriás gratula!
riverside
2013.04.28, 20:53
köszi!az utolso tippjeidhez oriás gratula!
Köszi szépen.
th3PR0j3ct0r
2013.04.30, 18:52
Újpesten sztem készül valami.... 26-ról 13-ra esett le Bet365-ön az 1/2 és a 2/1 oddsa, méghozzá kb 40 perccel a mérkőzés előtt. Az elmúlt pár évben három alkalommal is megcsinálta az MTK és az Újpest egymás ellen a hülyeséget, ez pedig így felettébb gyanús.
Marathonon 31-es oddsért toltam 1/2-t és 2/1-et.
Újpesten sztem készül valami.... 26-ról 13-ra esett le Bet365-ön az 1/2 és a 2/1 oddsa, méghozzá kb 40 perccel a mérkőzés előtt. Az elmúlt pár évben három alkalommal is megcsinálta az MTK és az Újpest egymás ellen a hülyeséget, ez pedig így felettébb gyanús.
Marathonon 31-es oddsért toltam 1/2-t és 2/1-et.
köszi, hogy szóltál, én is veled tartok, de ebből kiindulva az overt is megjátszottam (1.75)..
hajrá-harjá:)
Osztrák Eerste Liga/ foci
Grödig - A. Lusteanu
Tipp: Grödig-0,75@1.82 (Marathon)
A Grödig legutóbb kib. velem, de most jóvá teheti hibáját:)
Öt körrel a vége előtt a listavezető előnye jelenleg 12 pont az Austria Lusteanu csapata előtt, vagyis ha nyer, bajnok lehet!
Mivel a vendégek a tavasszal hihetetlen formaromláson mennek keresztül (utolsó 10 meccs, egy győzelem) kétlem, hogy pont a bajnok otthonában táltosodnának meg, főleg úgy, hogy a Grödig otthon nem nagyon hibázik.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1233774
Osztrák Eerste Liga/ foci
Grödig - A. Lusteanu
Tipp: Grödig-0,75@1.82 (Marathon)
A Grödig legutóbb kib. velem, de most jóvá teheti hibáját:)
Öt körrel a vége előtt a listavezető előnye jelenleg 12 pont az Austria Lusteanu csapata előtt, vagyis ha nyer, bajnok lehet!
Mivel a vendégek a tavasszal hihetetlen formaromláson mennek keresztül (utolsó 10 meccs, egy győzelem) kétlem, hogy pont a bajnok otthonában táltosodnának meg, főleg úgy, hogy a Grödig otthon nem nagyon hibázik.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1233774
2-1 tét fele nyert
Ukrán Premier Liga/szombat
Metalurg Harkiv - Dinamo Kijev
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt@1.75 (Unibet)
2-0. jelen állás szerint a Dinamo lemarad a BL-ről.
Ukrán ezüstrangadót rendeznek szombaton, a két egyaránt 56 pontos csapat négy körrel a vége előtt eldöntheti a második hely sorsát, ami egyben BL-selejtezőt ér. Mindkét csapatról elmondható, európai viszonylatban is erős játékoskerettel rendelkezik, melyben rengeteg a dél-amerikai légiós. Mindkét csapattal találkozhattunk a BL illetve EL-ben is.
A találkozónak óriási a tétje, hiszen aki itt meg tudja szerezni a három pontot, az nagy valószínűséggel megkaparintja az ezüstérmet. A bukik szerint a Harkiv az esélyesebb, nyilvánvalóan ez a hazai pályának szól.
Mivel nagyon erős a motiváció mindkét oldalról, ezért gólra törő játékot várok a felektől. Mindkét csapatra jellemző a gólszerzés, ritk az mikor nem találnak a kapuba, ráadásul az egymás elleni statiksztika a tipp szempontjából csodálatos. Komolyabb sérült illetve hiányzóról nem tudok.
Két csapat h2h:
20.10.12 PRE Dinamo Kijev Metalist Kharkiv 1 : 3
06.11.11 PRE Metalist Kharkiv Dinamo Kijev 1 : 2
10.07.11 PRE Dinamo Kijev Metalist Kharkiv 1 : 1
21.11.10 PRE Dinamo Kijev Metalist Kharkiv 1 : 1
23.07.10 PRE Metalist Kharkiv Dinamo Kijev 1 : 2
http://www.hatharom.com/livescore/event/1326574
Elég csábító a vendég odds (2.64) a Pinnacle rendszerében a Siófok - Kaposvár meccsre (http://www.hatharom.com/livescore/event/1252546). A többi irodánál 2-3 tizeddel alacsonyabb (bet365 - 2.37). A kaposváriaknak nem kell sokat utazniuk, szinte hazai meccs. :)
Meg is tettem 6-os tipperősséggel.
Elég csábító a vendég odds (2.64) a Pinnacle rendszerében a Siófok - Kaposvár meccsre (http://www.hatharom.com/livescore/event/1252546). A többi irodánál 2-3 tizeddel alacsonyabb (bet365 - 2.37). A kaposváriaknak nem kell sokat utazniuk, szinte hazai meccs. :)
Meg is tettem 6-os tipperősséggel.
Ez most sajna nem jött be, Siófok jó szériában van, még a végén megint bent maradnak... :)
Szerb Kupa, döntő/ foci
Jagodina - Vojvodina
Tipp: Vojvodina -0,25 @1.70 (bet365)
1-0 (15. perc büntető, meg is halt a meccs)
A vajdasági Vojvodina 24 évvel ezelőtt hódította el utoljára a szerb kupát, de az idei szezonban hatalmas energiákat mozgósított a trófea megszerzéséért. A klub jövőre ünnepli fennállása 100. évfordulóját, így nemzetközi kupaszerepléssel szeretné emlékezetessé tenni a centenáriumot. A kupában a Vojvodina rendre A-csapattal állt fel, kiválóan játszott, így megérdemelten jutott el idáig.
A csapat jó formában várja a finálét, hiszen utolsó 10 meccséből csak egyet veszített el, a bajnokságban ott lohol a Partizan és a Crvena mögött, a hétvégén a Rad ellen tudott fontos rangadót nyerni.
Az ellefél Jagodina sincs éppen rossz formában, igaz hétvégén a Zvezdától hazai pályán kapott ki. A döntőben négy fontos játékos is hiányzik majd a csapatból, ami tovább csökkenti az esélyeit.
A mérkőzést Belgrádban rendezik meg, ahová a hírek szerint 12 ezer ember érkezik majd Újvidékről, hogy biztassa a Vojvodinát, ugyanakkor Jagodina szurkolókra nem nagyon számítanak, mivel a város 200km-re fekszik a mérkőzés helyszínétől.
Mivel a kiírás értelmében egy döntetlen esetén azonnal büntetőrúgások következnek, ezért a Vojvodinának már az elejétől kezdve győzelemre kell játszania. Sima háromesélyesben is megéri megjátszani a Vojvodinát, de 0,25-s ázsain meg aztán végképp, ebben a formában ez egy combos tippnek tűnik. Sok sikert!
Meccsek:
02.05.13 SUP Jagodina Crvena Zvezda 2 : 3
27.04.13 SUP Radnicki 1923 Jagodina 0 : 0
21.04.13 SUP Jagodina Radnicki Nis 1 : 0
17.04.13 SZE Jagodina Javor 4 : 1
13.04.13 SUP Novi Pazar Jagodina 2 : 1
02.05.13 SUP Vojvodina Rad 1 : 0
27.04.13 SUP Javor Vojvodina 0 : 4
20.04.13 SUP Hajduk Kula Vojvodina 0 : 0
17.04.13 SZE OFK Beograd Vojvodina 1 : 1
13.04.13 SUP Vojvodina Sloboda 2 : 2
http://www.hatharom.com/livescore/event/1441807
Real Madrid - Málaga
Tipp: A mérkőzés góljai 3,5 felett
Iroda: 1.80 @ Fortunawin
Igazából úgy gondolom nem sok indoklása szorul a tipp. A Real már nem az a Real, aki pár hónapja volt, elől és hátul igen gólérzékeny, ugyanúgy, mint a Málaga. Ronaldo kezdő lesz, tőle számíthatunk egy-két gólra, a védők is simán összehozhatnak pár gólt. A Madrid hajtani fog, ugyanis nem akarja megtenni azt a szívességet a Barcának, hogy játékon kívül nyerje meg a bajnokságot, továbbá Mourinho veretlenül szeretné zárni a szezont hazai pályán. Ősszel 3-2-re nyert a Málaga, így még a visszavágás vágya is fűti a Realt, bár véleményem szerint olyan típusú találkozóra van kilátás, mint a hétvégi Real-Valladolid (4-3) volt.
Lengyel estraklasa/péntek
Polonia Varsó - Podbeskidize
Tipp: DNB2 - Podbeskidzie@1.83 (bwin)
2-1. a bunda összejött, de nem úgy ahogy én vártam, mivel a szünetben a vendégek mentek, nem a hazaiak. 0-1-nél egy ajtó-ablak helyzetet hagytak ki a vendégek (üres kapu).
Ha vetünk egy pillantást a lengyel élvonal formatabellájára, látható, hogy a Polonia a mezőny végén kullog,de ennek ellenére még mindig a hatodik helyet foglalja el a bajnokságban. Feltűnő volt ez a formahanyatlás (tavasszal 10meccs, 1GY3D6V) ezért kicsit utánajártam mi lehet a baj.
Nos, a télen 9 játékos hagyta el a Polonia csapatát, amely jelenleg komoly anyagi gondokkal küzd, a játékosok fizetései hónapok óta csúsznak. Az elnök árulja a klubot és jelenleg még az sem biztos, hogy a polonia jövőre megkapja a élvonalhoz szükséges licenszet.
Ha a formákat nézzük, a vendégek bizony jól állnak, hiszen 10 tavaszi meccsükből csak egyet veszítettek el (4GY5D1V) és az ősszel még kilátástalannak tűnő helyzet után most elérhető közelségbe került a bent maradás. A szárnyalásnak a jól sikerült téli igazolások az oka, többek között 4 játékos is akad, aki éppen a Poloniától érkezett a csapathoz. A két klub között igen a jó a viszony, így ingyen engedte át a futballistákat a polonia (fizetést addig sem kell nekik adni).
A Podbeskidzie élén a "lengyel Mourinho" áll, akinek munkáját nagyra tartják Lengyelországban, az anyagi háttér biztosítva van.
A tippet erősíti, hogy négy Polonia játékos sérülés miatt nem játszhat, így egy igen foghíjas kerettel készülhetnek erre a meccsre a hazaiak.
A nap elején ezt a tippet bőven 2es odds felett lehetett pakolni, de még így megpróbálom, a fentiek ismeretében. Mivel anyagi gondok vannak, egy 1/10-es tétet teszek a HT/FT-re is (1/2) 29-es oddsért.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1219255
Nem igazán sülnek a fórumtippjeim mostanában, de megpróbálok javítani:)
Román Divizia A/foci
Astra - Rapid
Tipp: Astra@1.60 (bwin)
3-2
Az Astra a negyedik, míg a rapid a 7. helyet foglalja el jelenleg a tabellán. A hazaiak még nagy harcban vannak a dobogóért, ezért a győzelem szinte kötelező a számukra. A vendégeknél viszont súlyos gondok vannak, a csapat vélhetően jövőre nem is indul az első osztályban, mivel nem kapott egyelőre licenszet és az anyagi feltételek sem adottak a zavartalan működéshez.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1367432
Spanyol Segunda B/3 / foci
Ontinyent - L'Hospitalet
Tipp: L'Hospitalet@1.90 (unibetl)
0-2
A tabella listavezetője látogat a 14. helyezetthez. Két fordulóval a vége előtt az Ontinyent bent maradása biztossá vált, míg a vendégek a bajnoki cím legfőbb várományosai.
A hazaianál több fontos kulcsember is hiányzik majd, az első számú kapus, a legjobb védő és a házi gólkirály is csak a lelátón figyeli majd a történéseket.
A két klub között kiváló a viszony, az utübbi időben 3-szor is eljátszották a HT/FT mókát, kis tétekkel érdemes megjátszani, de az irodáim közül egyiknél sem tudom tolni.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1338258
Real Madrid - Málaga
Tipp: A mérkőzés góljai 3,5 felett
Iroda: 1.80 @ Fortunawin
Igazából úgy gondolom nem sok indoklása szorul a tipp. A Real már nem az a Real, aki pár hónapja volt, elől és hátul igen gólérzékeny, ugyanúgy, mint a Málaga. Ronaldo kezdő lesz, tőle számíthatunk egy-két gólra, a védők is simán összehozhatnak pár gólt. A Madrid hajtani fog, ugyanis nem akarja megtenni azt a szívességet a Barcának, hogy játékon kívül nyerje meg a bajnokságot, továbbá Mourinho veretlenül szeretné zárni a szezont hazai pályán. Ősszel 3-2-re nyert a Málaga, így még a visszavágás vágya is fűti a Realt, bár véleményem szerint olyan típusú találkozóra van kilátás, mint a hétvégi Real-Valladolid (4-3) volt.
Real Madrid - Málaga 6-2 (4-2) :)
Hát ez nagyon sima volt... :)
Macedón 1. liga/foci
Shkendija - Vardar
Tipp: Vardar -1(ahc)@1.56 (marathon)
Nagyon későn sikerült lereagálni ezt a tippet, tegnap éjjel még 2.18-as oddson indította az iroda ezt az opciót, a sima vendéggyőzelem 1.84-el kezdett, mostanra 1.34. A macedón liga sajátosságaira most nem térnék ki, legyen elég annyi, hogy a két csapat vezérkara jóban van egymással, és mivel a Vardar a bajnoki címért hajt véleményem szerint ezt a meccset leadják a hazaiak. A Shkendijának se előre, se hátra a bajnokság, így mindegy milyen eredmény születik a meccsen. A két csapat nemrégiben a kupa elődöntőjében is találkozott, akkor két döntetlen után a Vardar kiesett, így biztosítva lehetőséget nemzetközi kupaszereplésre ellenfelének. Nyilván ilyen szorzón ez már nem ev, de mivel tuti V-re számítok, nem bírom otthagyni.
Érdekes adalék, hogy a meccset bet365 kikapta a kínálatból.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1436033
Macedón 1. liga/foci
Shkendija - Vardar
Tipp: Vardar -1(ahc)@1.56 (marathon)
0-1
Nagyon későn sikerült lereagálni ezt a tippet, tegnap éjjel még 2.18-as oddson indította az iroda ezt az opciót, a sima vendéggyőzelem 1.84-el kezdett, mostanra 1.34. A macedón liga sajátosságaira most nem térnék ki, legyen elég annyi, hogy a két csapat vezérkara jóban van egymással, és mivel a Vardar a bajnoki címért hajt véleményem szerint ezt a meccset leadják a hazaiak. A Shkendijának se előre, se hátra a bajnokság, így mindegy milyen eredmény születik a meccsen. A két csapat nemrégiben a kupa elődöntőjében is találkozott, akkor két döntetlen után a Vardar kiesett, így biztosítva lehetőséget nemzetközi kupaszereplésre ellenfelének. Nyilván ilyen szorzón ez már nem ev, de mivel tuti V-re számítok, nem bírom otthagyni.
Érdekes adalék, hogy a meccset bet365 kikapta a kínálatból.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1436033
próbát megért...
Francia II/foci
Lens - Istres
Tipp: -Istres +0,25 @1,83 (marathon)
-Összes gólok száma 2,5 alatt @1.80(marathon)
Az utolsó előtti fordulót rendezik a francia másodosztályban, e fenti párosítás pedig két olyan csapat csatája, amelynek egyaránt lényegtelen már a hátralévő két forduló. A Lens a 11., míg az Istres a 14. helyen áll jelenleg.
A tippet két fontos tényező szülte meg. Az egyik, hogy a Lens-ban több fontos kulcsjátékos is maródi. Nem léphet pályára pénteken Touzghar (csatár, 24/11), Valdivia (kp, 31/11), Lemoigne (kp, 28/1), Toure (v,18/0), Ducasse (v,12/0) és Guillaueme (6/1). Jól látható, hogy a két legeredményesebb játékosát kénytelen nélkülöző a Lens, így eredményes támadójátékot aligha produkál ma a csapat. Az sem mellékes, hogy az utosló 10 fordulóban a Lens egy győzelmet aratott, 6-15-s gólkülönbséggel nyolc pontot szerzett.
Az Istres sem szárnyal mostanában, de azért valamivel jobban teljesít, mint ellenfele. A vendégeknél az 1.számú kapus nem lesz, valamint egy védő és egy támadó hagyja ki a meccset.
Az egymás elleni meccsekre a döntetlenközeli eredmények voltak a jellemzőek, így most is hasonlóan szoros eredményre van kilátás.
21.12.12 LIG Istres Lens 2 : 2
11.05.12 LIG Lens Istres 1 : 0
05.08.11 LIG Istres Lens 2 : 1
15.01.05 LIG Lens Istres 0 : 1
21.08.04 LIG Istres Lens 0 : 2
Ami a gólokat illeti, az Istres utolsó öt idegenbeli fellépésén négy alkalommal gól nélkül maradt, míg a Lens legjobb gólszerzői nélkül aligha sziporkázik majd, ezért egy underes fogadást is megpróbálok.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1219684
Francia II/foci
Lens - Istres
Tipp: -Istres +0,25 @1,83 (marathon)
-Összes gólok száma 2,5 alatt @1.80(marathon)
Az utolsó előtti fordulót rendezik a francia másodosztályban, e fenti párosítás pedig két olyan csapat csatája, amelynek egyaránt lényegtelen már a hátralévő két forduló. A Lens a 11., míg az Istres a 14. helyen áll jelenleg.
A tippet két fontos tényező szülte meg. Az egyik, hogy a Lens-ban több fontos kulcsjátékos is maródi. Nem léphet pályára pénteken Touzghar (csatár, 24/11), Valdivia (kp, 31/11), Lemoigne (kp, 28/1), Toure (v,18/0), Ducasse (v,12/0) és Guillaueme (6/1). Jól látható, hogy a két legeredményesebb játékosát kénytelen nélkülöző a Lens, így eredményes támadójátékot aligha produkál ma a csapat. Az sem mellékes, hogy az utosló 10 fordulóban a Lens egy győzelmet aratott, 6-15-s gólkülönbséggel nyolc pontot szerzett.
Az Istres sem szárnyal mostanában, de azért valamivel jobban teljesít, mint ellenfele. A vendégeknél az 1.számú kapus nem lesz, valamint egy védő és egy támadó hagyja ki a meccset.
Az egymás elleni meccsekre a döntetlenközeli eredmények voltak a jellemzőek, így most is hasonlóan szoros eredményre van kilátás.
21.12.12 LIG Istres Lens 2 : 2
11.05.12 LIG Lens Istres 1 : 0
05.08.11 LIG Istres Lens 2 : 1
15.01.05 LIG Lens Istres 0 : 1
21.08.04 LIG Istres Lens 0 : 2
Ami a gólokat illeti, az Istres utolsó öt idegenbeli fellépésén négy alkalommal gól nélkül maradt, míg a Lens legjobb gólszerzői nélkül aligha sziporkázik majd, ezért egy underes fogadást is megpróbálok.
Eredmények -Lens 1 - 1 Istres- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1219684)
1-1
szantoattila
2013.05.18, 14:47
sziasztok˘! szerintem érdemes az eger-ute meccsen érdemes sok golos ute gyözelmet játszani.vagy csapatt golok fogadásban megjátszani az ute 2.5felett-2.25-ért -bet365-,vagy 3.5 felett-4.33ért. reális sanszot látok bármelyikre! én megpakolom:cool:!good luck minden kollegának!
sportinsider
2013.05.18, 15:15
sziasztok˘! szerintem érdemes az eger-ute meccsen érdemes sok golos ute gyözelmet játszani.vagy csapatt golok fogadásban megjátszani az ute 2.5felett-2.25-ért -bet365-,vagy 3.5 felett-4.33ért. reális sanszot látok bármelyikre! én megpakolom:cool:!good luck minden kollegának!
Én is gondolkoztam rajta, de már az egész házat feltettem az Újpest győzelmére, így nem maradt az overre. :-)
szantoattila
2013.05.18, 15:20
Én is gondolkoztam rajta, de már az egész házat feltettem az Újpest győzelmére, így nem maradt az overre. :-)
hát én inkább zsiványkodom........
Szerb Szuperliga/foci
Vojvodina - Radnicki
Tipp: Vojvodina -1,25@1.73 (bet365)
A Vojvodina a bajnokság harmadik legerősebb csapata, míg a vendégek jelen állás szerint a leggyengébb csapatot alkotják. A Radnickinél komoly gondok adódtak, amelyek elsősorban a pénztelenségből fakadnak. Erre a mérkőzésre több kulcsember el sem utazott, ráadásul a szakmai stáb a fizetés hiányában elhagyta a klubot. Erre a meccsre a hírek szerint 7 játékosa maradt a Radnak, ilyen körülmények között a Vojvodinának kötelező megszereznie a három pontot.
h2h:
17.11.12 SUP Radnicki Nis Vojvodina 0 : 1
19.03.03 PRV Radnicki Nis Vojvodina 0 : 3
14.09.02 PRV Vojvodina Radnicki Nis 3 : 0
26.05.01 PRV Radnicki Nis Vojvodina 1 : 3
24.11.00 PRV Vojvodina Radnicki Nis 3 : 1
Eredmények -Vojvodina 0 - 0 Radnicki N.- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1376056)
szantoattila
2013.05.18, 19:57
elnézést,,,,,elnézve ezt az ujpestet szégyelem magam az okosságom:mad: miatt!
elnézést,,,,,elnézve ezt az ujpestet szégyelem magam az okosságom:mad: miatt!
inkább az újpestnek van mit szégyelnie:)
Szerb Szuperliga/foci
Vojvodina - Radnicki
Tipp: Vojvodina -1,25@1.73 (bet365)
A Vojvodina a bajnokság harmadik legerősebb csapata, míg a vendégek jelen állás szerint a leggyengébb csapatot alkotják. A Radnickinél komoly gondok adódtak, amelyek elsősorban a pénztelenségből fakadnak. Erre a mérkőzésre több kulcsember el sem utazott, ráadásul a szakmai stáb a fizetés hiányában elhagyta a klubot. Erre a meccsre a hírek szerint 7 játékosa maradt a Radnak, ilyen körülmények között a Vojvodinának kötelező megszereznie a három pontot.
h2h:
17.11.12 SUP Radnicki Nis Vojvodina 0 : 1
19.03.03 PRV Radnicki Nis Vojvodina 0 : 3
14.09.02 PRV Vojvodina Radnicki Nis 3 : 0
26.05.01 PRV Radnicki Nis Vojvodina 1 : 3
24.11.00 PRV Vojvodina Radnicki Nis 3 : 1
Eredmények -Vojvodina 0 - 0 Radnicki N.- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1376056)
3-2
a 9.percben 2-0 volt, 2. fi-ben 3-1, de nem tartott ki a két gól, tét fele vissza..
Kolumbia, Copa Postobón
Bogotá - La Equidad
Tipp: La Equidad 1.72 (bwin)
A hírek szerint a hazaiak az U19-es csapatukkal állnak majd ki, míg a vendégek ugyan szintén tartalékos felállásban futnak ki a gyepre, de a játékosok 24-35 év közöttiek lesznek. A vendégeknek még halvány reményei még lehetnek a továbbjutásra, ezért egy kisebb téttel érdemes bepróbálni a kettest.
Lehetséges kezdők:
Bogota:John Caicedo(kapus 0/0), Alejandro Cadena(v 0/0), Andrés Blanco(v0/0), Juan Mina(v 0/0), Héctor Vargas(v 0/0), Dario Rincones(v 1/0), Luis Yunda(kp 4/0), José Alcalá(kp 11/0), Duván Cuevas(cs 0/0), Cristián Dajome(kp 2/1), Fabián Saa(cs 1/0).
La Equiadad: Cristian Pinzón(kp 2/0); Pedro Pino(v 2/0), Wilmer Díaz(v 8/0), Stephen Barrientos(v 1/0), Elvis González(v 5/0); Sebastián Ayala(kp 0/0), Carlos Ibarguen, Mauricio Cuero(kp 9/0), Esteban Castañeda(cs 2/0), Iván Corredor(kp 4/1), Andrés Formento(cs 6/0).
16
Lengyel II.o
Warta Poznan - Olsztyn Stomil
Tipp: - Stomil 1.90 (unibet) vagy DNB Stomil@1.40 (unibet)
Ez a meccs azután került a látókörömbe, miután láttam, hogy a vendég odds 3.30-ról 1.90-re esett...Nos, a helyzet az, hogy a hazaiak a megszűnés szélére kerültek még a tavalyi év végén, azóta egy fiatal, szedett-vedett társasággal próbálják túlélni a szezont - kevesebb sikerrel. A Warta Poznan a 15. helyen áll, szinte biztos, hogy kiesik a harmadosztályba.
A mostani ellenfél Stomil tavasszal megtáltosodott, hiszen 12 tétmeccséből kettőt veszített el, noha az ősszel még az egyik legbiztosabb kiesőnek számított. A vendégek hét meccs óta nem találtak legyőzőre, duzzadnak az önbizalomtól, a pofozógép szerepét betöltő Warta ellen ezért esélyesnek számítanak.
statok: Warta Poznan (http://www.hatharom.com/livescore/team/pol-warta_poznan)
17
Kolumbia, Copa Postobón
Bogotá - La Equidad
Tipp: La Equidad 1.72 (bwin)
A hírek szerint a hazaiak az U19-es csapatukkal állnak majd ki, míg a vendégek ugyan szintén tartalékos felállásban futnak ki a gyepre, de a játékosok 24-35 év közöttiek lesznek. A vendégeknek még halvány reményei még lehetnek a továbbjutásra, ezért egy kisebb téttel érdemes bepróbálni a kettest.
Lehetséges kezdők:
Bogota:John Caicedo(kapus 0/0), Alejandro Cadena(v 0/0), Andrés Blanco(v0/0), Juan Mina(v 0/0), Héctor Vargas(v 0/0), Dario Rincones(v 1/0), Luis Yunda(kp 4/0), José Alcalá(kp 11/0), Duván Cuevas(cs 0/0), Cristián Dajome(kp 2/1), Fabián Saa(cs 1/0).
La Equiadad: Cristian Pinzón(kp 2/0); Pedro Pino(v 2/0), Wilmer Díaz(v 8/0), Stephen Barrientos(v 1/0), Elvis González(v 5/0); Sebastián Ayala(kp 0/0), Carlos Ibarguen, Mauricio Cuero(kp 9/0), Esteban Castañeda(cs 2/0), Iván Corredor(kp 4/1), Andrés Formento(cs 6/0).
16
1-3
Lengyel II.o
Warta Poznan - Olsztyn Stomil
Tipp: - Stomil 1.90 (unibet) vagy DNB Stomil@1.40 (unibet)
Ez a meccs azután került a látókörömbe, miután láttam, hogy a vendég odds 3.30-ról 1.90-re esett...Nos, a helyzet az, hogy a hazaiak a megszűnés szélére kerültek még a tavalyi év végén, azóta egy fiatal, szedett-vedett társasággal próbálják túlélni a szezont - kevesebb sikerrel. A Warta Poznan a 15. helyen áll, szinte biztos, hogy kiesik a harmadosztályba.
A mostani ellenfél Stomil tavasszal megtáltosodott, hiszen 12 tétmeccséből kettőt veszített el, noha az ősszel még az egyik legbiztosabb kiesőnek számított. A vendégek hét meccs óta nem találtak legyőzőre, duzzadnak az önbizalomtól, a pofozógép szerepét betöltő Warta ellen ezért esélyesnek számítanak.
statok: Warta Poznan (http://www.hatharom.com/livescore/team/pol-warta_poznan)
17
1-1. én sima kettest raktam
Svédor, Allsvanskan
Elfsborg - Brommapojkarna
Tipp: Elfsbirg@1.30
6-0
A vendégek újoncok az élvonalban, míg a pályaválasztó Elfsberg az egyik legerősebb svéd csapat. A hazaiak a 4., míg a vendégek a 11. helyen állnak. Az Elfsborg legutóbb városi rangadót bukott a Helsingborg ellen, így most saját környezetében térhet vissza újra a helyes útra. Ez a meccs papíron fölényes hazai győzelmet sejtet.
Syrianska - Hacken
Tipp: DNB2@1.50
0-3
A táblázat alapján csak három pont és négy hely van a két csapat között, de a valóságban ennél jóval nagyobb a különbség. A HAcken kerete több mint kétszer annyit ér mint vendéglátójáé. A Syrianska utolsó három mérkőzésén nyeretlen maradt, kilenc forduló alatt mindössze két győzelmet aratott, ami jól mutatja, hogy nicns valami nagy formában. A Hacken szintén beragadt a rajtnál, de mivel teljes kerettel készülhetett erre a találkozóra, most adva van a javítás lehetősége a számára.
2/2 kombi, odds:1,95 (bet365)
Belgium, Jupiler League
Két meccset is játszanak ma a belgáknál, az osztályozós csoportban. Mivel a Cercle Brugge már megszerezte az első helyet, a további mérkőzéseknek nem sok értelme van. A belgák képesek cifra dolgokat produkálni (lsd Standard - Lokeren), ezért a játék élvezetéért megnézem a HT/FT variációkat némi apróval:)
Cerlce Brugge - Mouscron
1/2 @48.00 (unibet)
2/1@22.00 (unibet)
1-2 (0-1)
Woluwe - Westerlo
1/2@22.00 (unibet)
2/1@38.00 (unibet)
0-2 (0-1)
Szerbia, Super Liga, vasárnap
Vojvodina - Crvena Zvezda
Tipp: Vojvodina @1.60 (Unibet)
Vojdodina -1 AHC @2.06 (marathon)
FT: 3-0
Az utolsó fordulót rendezik a szerb élvonalban, ahol elöl minden eldőlt már: bajnok a Partizan, 2. a Zvezda és 3. a Vojvodina.
A Vojvodina az elveszített kupadöntő miatt egy győzelemmel engesztelné ki a szurkolóit, szerbiában a két nagy két vállra fektetése minden körülmények között hatalmas sikert jelent, így a hazaiak részéről a motivációval nem lesz baj.
A vendégeknél már annál inkább, a Zvezda számára az ezüstérem csalódás, így az elmúlt két fordulóban feje tetejére is álltak a dolgok a klubnál. A Partizan elleni bajnoki döntőn az utolsó pillanatban kaptak ki, ez pedig nagy lelki törést okozott a csapatban. A múlt fordulóban a Sloboba is nyerni tudott a Zvezda ellen..
A vendégek edzője elmondta, ezen a meccsen az ifik és a tartalékok játszanak majd, a keret ászai már el is mentek nyári szünetre.
Bajraktarovic(1.sz kapus 27/0),Spajic(v 15/0),Petkovic(v 10/0),Mikic(v 21/3),Maksimovic(v 12/1),Mladenovic(v 25/0),Pantic(v 12/1),Mijailovic( v16/0), Milivojevic (kp 26/9), Milivojevic(kp 24/6 ),Cadu(kp 13/2),Milunovic(cs 26/6 ),Lazovic(kp 23/4),Dauda(cs 10/4),Kasalica(cs 23/4) már nincs bevethető állapotban.
Az irodák későn reagáltak, sok helyen már ki is vették a meccset, és a hazai győzelem sem fizet már oly' sokat, ezért aki tud, próbáljon meg ázsiai hendikep -1-es opciót keresni.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1376073
th3PR0j3ct0r
2013.05.24, 20:21
Norvég 2. - 3. csoport
Vidar-Vindbjart
Vindbjart @ 1.75 és 1.83 /Expekt és Paddy/
Tét: 10/10
Vidarnál vmi komoly vírus kidöntött 12 játékost, tele a helyi kórház. Egyébként alapesetben két hasonló csapatról van szó, de nyilván így más a leányzó fekvése, nálam sima kettes. A legtöbb helyen kivették a kínálatból, így siessen aki tolni akarja.
Norvég 2. - 3. csoport
Vidar-Vindbjart
Vidarnál vmi komoly vírus kidöntött 12 játékost, tele a helyi kórház. Egyébként alapesetben két hasonló csapatról van szó, de nyilván így más a leányzó fekvése, nálam sima kettes. A legtöbb helyen kivették a kínálatból, így siessen aki tolni akarja.
12 spillere satt ut av mystisk sykdom - Aftenbladet.no (http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/stavanger/12-spillere-satt-ut-av-mystisk-sykdom-3183108.html#.UZ9W2YKsOyI)
szép fogásnak tűnik valóban:)
th3PR0j3ct0r
2013.05.25, 21:29
Norvég 2. - 3. csoport
Vidar-Vindbjart
0-5, életem egyik legsimább tippje volt :)
Szerbia
Partizan - Spartak Voda
Tipp: -Partizan nyer @1.25 (bet365)
-Partizan -1,5@1.83 (bet365)
FT: 5-0
Az utolsó kört rendezik déli szomszédainknál, a már bajnok partizan a 8. spartakot fogadja. A mai mérkőzésen a partizan játékosok nyakába akasztják az érmeket, a bajnoki cím ünneplése lesz a menü. ennek apropójából a klub nem szed belépőt a meccsre, vagyis a belépés ingyenes. a méltán híres grobari ultracsoport nagy erőkkel készül a meccsre, ezért csodás atmoszféra várható.
a vendégek részéről a legjobb játékos Novakovic(kp 25/6) és a legjobb góllövő Despotovic(cs 27/12) biztosan nem lép pályára, míg Adamovic(v 22/0) és Popara(kp 20/0) - két alapember - játéka kérdéses.
A partizannal teljes a csapat, sokan utolsó meccsüket játsszák vasárnap. rengeteg néző, fiesztahangulat, a klubhoz méltó idényzárás, magabiztos győzelemmel - ezt várom a meccstől.
Eredmények -Partizan Belgrad 0 - 0 FK Spartak Zlatibor Voda- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1376075)
Lengyel I
Belchatow - Jagelonia
Tipp: Belchatow nyer@1.67 (WilliamHill)
Belchatow -1 (AHC) @2.02 (bet365)
FT: 1-1 (55. ill 92.)
Az utolsó előtti fordulót rendezik a lengyel kettőben, ahol a 15. és egyben kieső helyen álló Belchatow a Jagielloniát fogadja. A hazaiak a legjobb formában lévő csapatnak számítanak a ligában, hiszen óriási hajrát indítva hat mérkőzés óta veretlenek. A vendégek ellenben komoly válságban vannak, utolsó öt meccsüket elveszítették, ráadásul még gólt sem rúgtak (0-15GK). A pocsék forma ellenére a Jagiellonia vélhetően bennmarad, így a forma mellett a motiválatlanság is a számlájukhoz csapható.
18
Román I
Rapid - Ceahlaul
Tipp: DNB Ceahlaul @1.73 (bet365)
FT:2-0
Az utolsó fordulót rendezik, de már egyetlen (!) meccsnek sincs tétje, a kiesők megvannak, mint ahogy a dobogósok is. A Rapid edzője már két héttel korábban kijelentette, hogy ezen a mérkőzésen az ifisták és a tartalékok lesznek a pályán, és be is tartotta ígéretét, mivel csak Abduran és Coman lett jelölve az A-csapat keretéből erre a találkozóra. Ezt a meccset ha jól tudom zárt kapuk mögött játsszák majd, így szurkolás nem lesz a találkozón.
A Rapid edzője azon is felhúzta magát, hogy a Steaua már bajnokként a Contanta ellen tartalékosan állt ki, így nagyban hozzájárult a Viitorul bennmaradsáához, mivel 5-2-es vereséget szenvedett.
Az erős infók ellenére nem árt óvatosan bánni a tétekkel, mivel már a vendégek számára is teljesen érdektelen a találkozó. Ám mivel a hazaiak fiatalokkal állnak ki, a szezon végén adva van a lehetőség, hogy győzelemmel búcsúztassák a nem túl sikeres idényt.
Svájci II
Bellinzona - Arau
Tipp: X2@1.57 (bet365)
AHC 0 Arau@2.02 (bet365)
FT:2-2 (0-2-ről)
Utolsó előtti kört rendezik a svájci 2.o-ban is, a már bajnok a másodikhoz látogat. A két csapat meglehetősen furcsa viszonyban áll egymással, hiszen az elmúlt évek eredményei alapján úgy tűnik, "nem bántják" egymást, ugyanannyi pontot szereznek egymás ellen. Ebben a szezonban 3x találkoztak eddig, kétszer a Bellinzona egyszer pedig az Arau nyert - vagyis a sor utóbbiakon van.
Ha így történik, nem történik semmi extra, hiszen az Arau a legjobb formában lévő és egyben legerősebb csapat a ligában, utolsó öt meccsén 14-1-s Gk-val és persze 15 ponttal büszkélkedhet.
Lengyel I
Belchatow - Jagelonia
Tipp: Belchatow nyer@1.67 (WilliamHill)
Belchatow -1 (AHC) @2.02 (bet365)
FT: 1-1 (55. ill 92.)
Az utolsó előtti fordulót rendezik a lengyel kettőben, ahol a 15. és egyben kieső helyen álló Belchatow a Jagielloniát fogadja. A hazaiak a legjobb formában lévő csapatnak számítanak a ligában, hiszen óriási hajrát indítva hat mérkőzés óta veretlenek. A vendégek ellenben komoly válságban vannak, utolsó öt meccsüket elveszítették, ráadásul még gólt sem rúgtak (0-15GK). A pocsék forma ellenére a Jagiellonia vélhetően bennmarad, így a forma mellett a motiválatlanság is a számlájukhoz csapható.
18
Román I
Rapid - Ceahlaul
Tipp: DNB Ceahlaul @1.73 (bet365)
Az utolsó fordulót rendezik, de már egyetlen (!) meccsnek sincs tétje, a kiesők megvannak, mint ahogy a dobogósok is. A Rapid edzője már két héttel korábban kijelentette, hogy ezen a mérkőzésen az ifisták és a tartalékok lesznek a pályán, és be is tartotta ígéretét, mivel csak Abduran és Coman lett jelölve az A-csapat keretéből erre a találkozóra. Ezt a meccset ha jól tudom zárt kapuk mögött játsszák majd, így szurkolás nem lesz a találkozón.
A Rapid edzője azon is felhúzta magát, hogy a Steaua már bajnokként a Contanta ellen tartalékosan állt ki, így nagyban hozzájárult a Viitorul bennmaradsáához, mivel 5-2-es vereséget szenvedett.
Az erős infók ellenére nem árt óvatosan bánni a tétekkel, mivel már a vendégek számára is teljesen érdektelen a találkozó. Ám mivel a hazaiak fiatalokkal állnak ki, a szezon végén adva van a lehetőség, hogy győzelemmel búcsúztassák a nem túl sikeres idényt.
Svájci II
Bellinzona - Arau
Tipp: X2@1.57 (bet365)
AHC 0 Arau@2.02 (bet365)
FT:2-2 (0-2-ről)
Utolsó előtti kört rendezik a svájci 2.o-ban is, a már bajnok a másodikhoz látogat. A két csapat meglehetősen furcsa viszonyban áll egymással, hiszen az elmúlt évek eredményei alapján úgy tűnik, "nem bántják" egymást, ugyanannyi pontot szereznek egymás ellen. Ebben a szezonban 3x találkoztak eddig, kétszer a Bellinzona egyszer pedig az Arau nyert - vagyis a sor utóbbiakon van.
Ha így történik, nem történik semmi extra, hiszen az Arau a legjobb formában lévő és egyben legerősebb csapat a ligában, utolsó öt meccsén 14-1-s Gk-val és persze 15 ponttal büszkélkedhet.
a lengyel meccs hihetetlen peches volt, a 92. percben jött az egyenlítés, nagyon bosszantó.
a rapid meccsről szerzett info (Avancronica meciului Rapid - Ceahlaul (http://www.romaniansoccer.ro/stiri/38786/avancronica-meciului-rapid--ceahlaul.htm)) nem volt tökéletes, mert erősebb összeállításban lépett pályára mint volt várható.
a svájci meg..0-2ről lett döntetlen.
ilyen a futball...
Diósgyőr-Pápa H odds 2.50(Bwin).
A Miskolciak okoztak "egy kicsi" csalodást a szezonban ráadásul nekik ez látszolag nem tétmeccs,de csak látszolag mivel Luque bucsufellépése igy mindenki nagyon készül.Az ultrák tavaszal elöször lesznek kint,lelátot beboritó élö kép meccs elött és második félidö elején és pár meglepetés,nehéz elhinni hogy ilyen körités melett elmutyizzák.
A Miskolciak okoztak "egy kicsi" csalodást a szezonban ráadásul nekik ez látszolag nem tétmeccs,de csak látszolag mivel Luque bucsufellépése igy mindenki nagyon készül.Az ultrák tavaszal elöször lesznek kint,lelátot beboritó élö kép meccs elött és második félidö elején és pár meglepetés,nehéz elhinni hogy ilyen körités melett elmutyizzák.
Kivették a kinálatbol kiváncsi vagyok ha visszateszik milyen lesz az odds.
Macedónia
Vardar - Turnovo
Tipp: Vardar @1.57 (bwin)
Az utolsó kört rendezik macedónoknál, a listavezető Vardar Szkopje a második Turnovót fogadja. A két csapat között jelenleg két pont a különbség, vagyis ez lesz a bajnoki döntő. A hazai szurkolók nagy számban és elszántan készülnek a mérkőzésre. A Vardar 66 gólt szerzett az idény során, ez 17-el több, mint amennyit a Turnovot - ez is mutatja, hogy melyik is a jobb csapat. Ugyan a hazaiaknak elég az ikszis az aranyéremhez, véleményem szerint győzelemmel biztosítják meg a bajnoki címet.
macedónia
vardar - turnovo
tipp: Vardar @1.57 (bwin)
az utolsó kört rendezik macedónoknál, a listavezető vardar szkopje a második turnovót fogadja. A két csapat között jelenleg két pont a különbség, vagyis ez lesz a bajnoki döntő. A hazai szurkolók nagy számban és elszántan készülnek a mérkőzésre. A vardar 66 gólt szerzett az idény során, ez 17-el több, mint amennyit a turnovot - ez is mutatja, hogy melyik is a jobb csapat. Ugyan a hazaiaknak elég az ikszis az aranyéremhez, véleményem szerint győzelemmel biztosítják meg a bajnoki címet.
ft: 5-0.
1-1:(.
Rudolf elég sokat tett a Pápai pontszerzés érdekében.
Norvégia U21 - Lengyelország U21
Tipp: Ázsiai hendikep +0,25@1.78 (bet365) - Lengyelország
A találkozó helyszínét nem sikerült kideríteni, de annyi biztos, hogy a norvégok holnap az U21-es Eb-n ki-ki meccset játszanak Olaszországgal. A mai mérkőzésre a lengyelek ellen egy erősen B-csapat lép majd pályára, hiszen aki szóba jöhet a válogatottnál, az a kontinenstornán vitézkedik. Ilyen körülmények között megérhet egy próbát a lengyel barátokra fogadni.
Norvégia U21 - Lengyelország U21
Tipp: Ázsiai hendikep +0,25@1.78 (bet365) - Lengyelország
A találkozó helyszínét nem sikerült kideríteni, de annyi biztos, hogy a norvégok holnap az U21-es Eb-n ki-ki meccset játszanak Olaszországgal. A mai mérkőzésre a lengyelek ellen egy erősen B-csapat lép majd pályára, hiszen aki szóba jöhet a válogatottnál, az a kontinenstornán vitézkedik. Ilyen körülmények között megérhet egy próbát a lengyel barátokra fogadni.
FT:4-2
na, ez a meccs sem volt tiszta az tuti...félidő 0-2, utána 19 perc alatt ugyanaz a fickó négy gólt vág, amiből kettő tizi:)
NOR 4-2 LEN | Norvégia U21 - Lengyelország U21 (http://www.eredmenyek.com/merkozes/GMgT5yYd/#osszefoglalas)
Néztem én is és egyből ugyanerre gondoltam.
Spanyolország U21 - Norvégia U21
Tipp: Spanyolország nyer@1.40 (Paddy)
Papíron minőségi különbség van a spanyolok javára, jó néhány, már felnőtt szinten is bizonyított srác van a keretben, a döntős szereplés ezért "dukál" a hispánoknak.
Utolsó h2h meccs:
2013.03.21 barátáságos Spanyolország U21 -Norvégia U21 5 - 2
Brazília - Japán
Tipp: Brazília @1.30 (paddy)
A KK nyitómeccsén a házigazda brazilok egyik kedvenc ellenfelükkel, a japánokkal játszanak. Sok kritika éri a selecaót a teljesítményéért, ami részben jogosnak mondható, de azért hazai környezetben, vélhetően szép számú nézősereg előtt az ázsiaiakat le kell hogy gyűrjék.
Utolsó h2h meccs:
2012.10.16 barátságos Japán - Brazília 0 - 4
2/2 Odds: 1.87@(paddy)
Svéd II.
Örebro - Orgryte
Tipp: Örebro -1,25@1.74 (pinnacle)
A listavezető odahaza félelmetes mérleggel rendelkezik (6-0-0), a csapat utolsó 10 meccséből csak egyet veszített el, vagyis fantasztikus formát mutat. Az Orgryte a 12. a tabellán, a hétvégén egy 7 meccsből álló nyeretlenségi szériát sikerült megszakítaniuk, amikor odahaza legyőzték a kieső-jelölt Östersundsot. Idegenben azonban harmatgyenge a csapat, legutóbbi két kirándulásán 9 gólt kapott és csak kettőt szerzett.
A hiányzókat illetően a Örebrönél az egyik legjobb csatár hagyja ki a meccset, míg a vendégeknél 5 játékos is kénytelen kihagyni a találkozót ( ebből 1 még nem lépett idén pályára, 3-an alapembernek számítanak).
Az egymás elleni meccseket nem érdemes számba venni, mivel utoljára 2009-ben találkoztak a felek. A hazai pálya, a jobb forma és a lényegesen erősebb játékosállomány miatt ezt a meccset hoznia kell az Österbrónak, ha ez így lesz, akkor nagy baj már nem érhet.
19
20
Eredmények -Orebro 0 - 0 Orgryte- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1381387)
Spanyol división B - rájátszás, vesztesek ága
Eibar - Ovideo
Tipp: Eibar - DNB @1.62 (paddy)
FT:1-0
Az első meccset 2-1-az Eibar nyerte meg, szóval ha tovább akar jutni, akkor minimum kell egy iksz. Nem találtam sehol arról szóló információkat, hogy esetleg a hazaiak nem akarnának továbblépni, szóval az 1. meccs eredményéből kiindulva a pályaválasztók számítanak a favoritnak, már csak azért is, mert odahaza elég erősek voltak az idényben.
Eredmények -Eibar 0 - 0 Oviedo- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1461208)
h2h:
03.10.10 SEG Eibar R. Oviedo 1 : 1
15.04.07 SEG Eibar R. Oviedo 3 : 0
30.08.06 SPA Eibar R. Oviedo 2 : 1
02.11.02 SEG Eibar R. Oviedo 2 : 1
06.02.02 SEG Eibar R. Oviedo 1 : 1
kishopkins1
2013.06.15, 14:13
Hajrá Eibar! Fix:1-es
Norvégia, Adeccoligaen
Elverum - Sandefjord
Tipp: Sandefjord - 0,75 @1.83 (bet365)
FT:0-1
A norvég 2. osztályban a sereghajtó otthonába látogat a Sandefjord. Az Elverum az eddigi 11 fordulóban mindössze 1 győzelmet és két döntetlent ért el, 25 kapott góljával a legrosszabb védelmet mondhatja magának. A Sandefjord jelenleg a negyedik, de ha megnyeri ezt a találkozót akár az élre is ugarhat, lévén egy mérkőzéssel kevesebbet játszott mint riválisai. A formák alapján egyértelmű a párharc, az utolsó öt meccsen a Sandefjord 13 pontot, míg az Elverum 1 pontot gyűjtött.
A hazai oldalon 1, a vendégeknél 3 hiányzóra lehet számítani - de ebből ketten már ez előző körökben sem léptek pályára.
A Sandefjord legutóbb "csak" döntetlen vívott hazai pályán, így öt mérkőzés után veszített ismét pontot a bajnokságban. A gyengécske Elverum ellen visszatérhet a győztes útra, a hazaiak védelmi megingásait könnyen kihasználhatja a liga egyik erősebb csapata, amely plusz motivációt meríthet abból, hogy győzelem esetén legrosszabb esetben is fellép a dobogó második fokára.
21
22
Eredmények -Elverum 0 - 0 Sandefjord- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1378695)
AFC, 8. forduló
Jordánia - Omán
Tipp: Jordánia -0,25@1.90 (bet365)
Tipp: Gólok száma 2 felett@1,85 (marathon)
Ausztrália Irak felett aratott győzelmével biztosította helyét a jövőre esedékes vb-n, így a B-csoportban már csak a 3. és egyben pótselejtezőt érő hely kiadó. Ezért a pozícióért ma este a jordán és az ománi csapat mérkőzhet meg.
Jelenleg Omán 9 pontjával a harmadik, jordánia 7 egységgel a negyedik, vagyis ha a jordánok nyernek, odaérnek a harmadik helyre.
A motiváció mellett ami miatt a jordánokra fogadok, hogy hazai pályán szinte verhetetlenek. Az elmúlt két évben tétmeccsen legyőzték Japánt, Ausztráliát, Kínát is, utoljára 2011. novemberében kaptak ki hazai környezetben, legutóbbi hat hazai meccsüket megnyerték, méghozzá igen imponáló gólkülönbséggel (15-2). Omán idegenben egyáltalán nem acélos, utolsó 10 meccséből 1-et nyert meg, de rengeteg döntetlent is elért.
A két ellentétes formamutató mellett a két csapat világranglista-helyezése (75. ill.101) és összértéke (2,3 M ill. 0,42M) is azt súgja, hogy bizony Jordánia erősebb csapat mint Omán. Az sem mellékes, hogy az ázsiai térség egyik legjobb szurkolótábora az a jordán, az Abdullah Király Stadionban vélhetően igazi meccshangulat lesz.
Ami a hiányzókat illeti: a hazaiaknál két fontos védő nem lesz majd, míg a vendégeknél a legjobb játékos és egy védőtársa marad ki. Mivel a hátsó alakzatok érintik a kimaradók, ezért a gólokra kínált kiváló oddsot is szem előtt tarva egy overes fogadást is kötök. A két csapat egymás elleni meccsei alapján lehet bizakodni.
h2h:
16.10.12 VIL Omán Jordánia 2 : 1
14.11.08 BAR Omán Jordánia 2 : 0
11.08.08 BAR Jordánia Omán 3 : 1
11.12.07 BAR Omán Jordánia 0 : 3
08.10.03 BAR Omán Jordánia 2 : 1
10.02.89 VIL Omán Jordánia 0 : 2
20.01.89 VIL Jordánia Omán 2 : 0
Jordánia otthoni mérlege
23
Eredmények -Jordánia 0 - 0 Omán- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1183419)
Észt Mesitriliiga
Narva - Levadia
Tipp: Gólok száma 2,25 felett@1.70 (bet365)
A Levadia az első, a Narva a 7. helyen áll, de a formatabellán e két csapat áll az első két helyen. Kevés gól esett a két csapat utolsó meccsein, pedig általában ez nem jellemző egyik gárdára sem. Egymás ellen már jóval termékenyebbek a csapatok, ezért elég biztonságosnak érzem ezt az opciót.
Minimális téttel megnézem a következőket is:
1/2 @26.00 (bet365)
4 gól felett@6.00 (bet365)
Eredmények -Trans Narva 0 - 0 Levadia Tallinn- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1389187)
A tavalyi szezonban a Narva 4x, a Levadia 2x játszotta el a HT/FT-mókát, és volt emellett még néhány igen érdekes mérkőzésük is, ahol potyogtak a gólok.
Észt Mesitriliiga
Narva - Levadia
Tipp: Gólok száma 2,25 felett@1.70 (bet365)
A Levadia az első, a Narva a 7. helyen áll, de a formatabellán e két csapat áll az első két helyen. Kevés gól esett a két csapat utolsó meccsein, pedig általában ez nem jellemző egyik gárdára sem. Egymás ellen már jóval termékenyebbek a csapatok, ezért elég biztonságosnak érzem ezt az opciót.
Minimális téttel megnézem a következőket is:
1/2 @26.00 (bet365)
4 gól felett@6.00 (bet365)
Eredmények -Trans Narva 0 - 0 Levadia Tallinn- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1389187)
A tavalyi szezonban a Narva 4x, a Levadia 2x játszotta el a HT/FT-mókát, és volt emellett még néhány igen érdekes mérkőzésük is, ahol potyogtak a gólok.
hát ez nem jött be, a hazai győzelem a bet365-nél 13-szoros pénzt fizetett...
Copa Argentina
Atl. Rafaela - San Lorenzo
Tipp: San Lorenzo @1.66 (paddy)
San Lorenzo -1 @2.25 (bet365)
FT:0-3
A hazaiaknál Jorge Burruchaga vezetőedző úgy döntött, hogy azok a játékosok jutnak szóhoz, akik eddig mellékszereplők voltak. (Rodrigo Way, Leonardo Godoy, Julian Fernandez, Gaston Suso, Dimas Moralez, Pablo Gaitán, Matías Fissore, Paul Pavetti, Paul Rossi, Ariel Lederhos és Ignacio Pussetto). A keretben rengeteg olyan játékos van most, aki még egyáltalán nem lépett pályára a felnőttben, ráadásul a tréner nem is lesz ott a meccsen, így helyettese dirigálja majd a csapatot.
A Rafaela hat meccse nyeretlen a bajnokságban, míg a San Lorenzo kilenc találkozó óta veretlen, így nem vitás, melyik csapat is van jobb formában. A San Lorenzo erre a meccsre a rendes csapatával érkezik, ezért nem okozhat problémát legyőznie vendéglátóját.
http://www.hatharom.com/livescore/event/1454598
Utolsó öt meccs:
16.06.13 PRI Atl. Rafaela Newells Old Boys 0 : 3
09.06.13 PRI Colon Atl. Rafaela 2 : 2
02.06.13 PRI Atl. Rafaela San Lorenzo 0 : 0
26.05.13 PRI River Plate Atl. Rafaela 3 : 0
18.05.13 PRI Atl. Rafaela Estudiantes 0 : 2
5.06.13 PRI Independiente San Lorenzo 0 : 1
11.06.13 PRI San Lorenzo Argentinos Juniors 1 : 1
02.06.13 PRI Atl. Rafaela San Lorenzo 0 : 0
28.05.13 PRI San Lorenzo Union Santa Fe 4 : 2
20.05.13 PRI All Boys San Lorenzo 0 : 3
Norvég Kupa
Mjondalen - HamKam
Tipp: Dnb HamKam @2.20 (paddypower)
FT: 3-2 (1-2)
Két másodosztályú csapat csatája a norvég kupa szerdai fordulójában. A hazaiak utolsó öt meccsükből négyet elveszítettek, míg a vendégek három győzelemmel a zsebben érkeznek a találkozóra. Áprilisban ebben a felállásban kétgólos vendégsiker született, a formák alapján most is benne van egy vendéggyőzelem.
Indonéz Szuperliga
Barito Putera - Persiwa
Tipp:
Barito nyer@ 1.30 (paddy)
Barito -1,5 @1.88 (maraton)
TÖRÖLVE
Elkezdődött elvileg a meccs, szünetre 3-0-ra vezetett a Barito, de a második félidőre nem jöttek ki a csapatok, egy fórumban azt olvastam, hogy már csak 6 játékos maradt a vendégcsapatban. Hogy bből mi igaz, nem tudom, mindenestre a tétemet jóváírták.
A vendégek 12 meccse (!) nem nyertek mérkőzést, a gondok hegyekben állnak a klub háza táján. Kevés pénz, távozó játékosok és szakmai vezetők, zárt stadion, szurkolói erőszak és stb..Akkor bajok vannak, hogy még az utazás körül is adódtak fennakadások.
A hazaiaknál mindenki épp és egészséges, a csapat remek formában van, igaz legutóbbi 3-1-es vereséget szenvedtek. Otthon a Barito 11 meccsen 27 gólt szerzett, a persiva vendégként 30(!) kapott, szóval többgólos hazai győzelem a láthatáron.
Svéd Superattan
Brage- Sundsvall
Tipp: Sundsvall @1.72 (marathon)
Sundsvall -1 ahc@2.22 (marathon)
FT: 1-2
A Brage az eredmények alapján gyenge mint a harmat, 12 forduló alatt 23 gólt kapott és csak hetet rúgott., legutolsó három bajnokiján minden ellenfél rúgott neki négy gólt. Legutóbb az akkor még kieső helyen álló Jonkopping is kitömte a Bragét, amely most hazai pályán az egyik éllovast fogadja.
A Sundvall a harmadik a tabellán, a hétvégén hazai pályán benyelt a vereséget, de azelőtt kilenc meccsig veretlen volt. Nem vitás melyik oldalon van a minőség.
24
Malajzia, Premier Leauge
Sarawak - Kuala Lumpur
Tipp: Gólok száma 3,5 felett@1,75 (bwin)
FT:4-0
A Sarawak az első, a Kuala Lumpur meg az utolsó előtt a malaj bajnokságban. Legutóbb a Sarawak 7-0-ra ütötte ki otthon a Betaria nevű csapatot, amelynek igen hasonló a gólkülönbsége mint a Kuala Lumpurnak. A fővárosiak esetében ráadásul idegenben 10 meccsen 8-szor (!) esett négy gólt, a Kuala gól/meccs átlaga vendégként 4,3.
SAR - KUA | Sarawak - Kuala Lumpur (http://www.eredmenyek.com/merkozes/xW02UmTp/#tabella;over_under;away;3.5)
Lengyel U19
Gdynia - Cracovia
Tipp: AHC 0 Cracovia @2.00 (bet365)
FT: 5-1
Legia - Ruch Chorzow
Tipp: Legia -0,75@1.90 (bet365)
FT:2-1
A helyzet az, hogy a két csapatnak, amelyre fogadtam nyerni kell a bajnok címért folytatott harcban (négy csapat, egy-egy meccs, utolsó kört rendezik a play-offban). jelenleg mindkét csapatnak négy pontja van, szóval aki ma jobban, nagyobb arányban nyer, kb az lesz a bajnok. a cracovia egygólos fórral indul, állítólag jó a viszony a mostani ellenféllel, de a biztonság kedvéért O-s ahc-t választottam, a Legia meg odahaza 3-4 góllal is nyerhet.
1. Cracovia 2 4 1 1 0 6-2 0 1 0 1-1 1 0 0 5-1 1 1 0 1 0 1-1
2. Legia Warszawa 2 4 1 1 0 6-3 1 0 0 5-2 0 1 0 1-1 1 1 0 1 0 1-1
3. Arka Gdynia 2 1 0 1 1 4-7 0 1 0 2-2 0 0 1 2-5 1 1 0 1 0 2-2
4. UKS Ruch Chorzów 2 1 0 1 1 3-7 0 0 1 1-5 0 1 0 2-2 1 1 0 1 0 2-2
Indonéz Szuper Liga
Pekanbaru - Persib Bandung
Tipp: Bandung nyer @1.44 (bet365)
Bandung -1 EHC@ 2.00 (paddypower)
FT:0-4
A hazai csapatnál nagyok a bajok, nincs edző, nincs fizetés, 15 játékos elhagyta a klubot, így a pofozógép szerepét tölti be a csapat. Legutóbbi három meccsét 9-1-re, 3-0-ra majd 5-0-ra veszítette el.
A vendégek a negyedikek a tabellán, élcsapatnak nevezhetjük őket, 54 rúgott góljukkal a liga 2. legeredményesebb csapatának számítanak, ami a legrosszabb védelem ellen (26 meccs, 66 kapott gól) előrevetíti a sikert. Nem tudom bővítik-e még az irodák a meccs kínálatát, egyelőre elég szegényes a dolog, ezért két különböző helyen pakoltam meg.
PEK - PER | Pekanbaru - Persib (http://www.eredmenyek.com/merkozes/hd6cIrur/#egymas-elleni;overall)
Malajzia, Szuper Liga
Johor - Felda
Tipp: Johor nyer@1.33 (bwin)
Johor EHC -1 @2.10 (paddypower)
FT:1-1
A hazaiak a 2., a vendégek az utolsó előtti helyen állnak. A Felda utolsó négy idegenbeli találkozójának statisztikája o pont, 0-12-es gólkülünbség, míg a Johor odahaza utolsó négy meccsét hozni tudta. Nehéz infót szerezni ilyen pogácsaligákról, de 21-én a Felda hazai pályán 4-0-s pofont kapott az akkor még kiesőhelyen álló T-team nevű csapattól, azt megelőzően is kitömték őket (5-0), szóval arra következtetek, hogy valami komolyabb gondok akadnak. Ha nem így lenne, akkor is megállhatja a helyét a tipp, mivel a pályaválasztók a tabella alapján a bajnoki címért küzdenek. A meccsre igen kicsik a piacok, a népszerűbb irodák nem is foglalkoztak eddig vele, szóval aki nem tudja hendikeppel pakolni, az esetleg egy kombiba számolhat ezzel meccsel, mivel 3esélybe viszonylag sok helyen játszható.
Felda meccsek:
21.06.13 SUP Felda T-Team 0 : 4
18.05.13 SUP PKNS FC Felda 5 : 0
11.05.13 SUP Felda Angkatan 0 : 1
07.05.13 SUP Kelantan Felda 3 : 0
Lettország
Metta - Skonto Riga
Tipp: Riga -2,5 @2.00 (bet365)
FT: 0-2
A 22. percben ennyi volt az eredmény, hátra is dőltem, aztán végül annyi is maradt :p
A Skonto a Ventspilsszel együtt kiemelkedik a lett bajnokságból, a Metta is, csak ő lefelé. A Skonto az ilyen gyenge csapatokat eléggé megszórta mostanában, ezért ez a hendikep kiváló értéket tartogat.
25
Barátságos
Babelsberg - St. Pauli
Tipp: St. Pauli -1 EHC (1.90.paddy) vagy -1,5 (1.77@bet365)
FT:2-4
A Babelsberg a idén kiesett a harmadosztályból, ráadásul a felkészülést nemrégiben kezdte el, a hírek szerint két edzés van a játékosok lábában, ráadásul a keret még csak 13 főből állt. Az edző füstölög is, szerinte korai ez a találkozó.
A St. Pauli már két hete edzésben van, eleve jobb erőkből áll, hiszen Bundesliga II-es csapatról beszélünk.
http://www.pnn.de/regionalsport/764103/
Stankovic Continental Kupa, kosárlabda - férfi
Argentína - Ausztrália
Tipp: Argentína nyer @1.63 (Fortunawin) vagy 1.55 (marathon)
Argetína új csapattal érkezett a tornára, az olimpián szereplő gárdából csak Juan Pedro Gutierrez és Campazzo lép pályára, mivel a dél-amerikaiak új együttest akarnak építeni.
Ausztrália az egyetemi csapatával érkezett, az Universiadére való felkészülés jegyében. Zuhannak az oddsok rendesen, 4-5 pontig talán még a hendikepes megoldás is vállalható. sok sikert!
Update: Állítólag az argentin csapat 60 órát késett, mivel gondok akadtak a járatukkal.
2-2-nél fogadtam a st Paulira. 2.25-ön kaptam el. Köszi a tippet.
Stankovic Continental Kupa, Röplabda - férfi
Argentína - Ausztrália
Tipp: Argentína nyer @1.63 (Fortunawin) vagy 1.55 (marathon)
Argetína új csapattal érkezett a tornára, az olimpián szereplő gárdából csak Juan Pedro Gutierrez és Campazzo lép pályára, mivel a dél-amerikaiak új együttest akarnak építeni.
Ausztrália az egyetemi csapatával érkezett, az Universiadére való felkészülés jegyében. Zuhannak az oddsok rendesen, 4-5 pontig talán még a hendikepes megoldás is vállalható. sok sikert!
Update: Állítólag az argentin csapat 60 órát késett, mivel gondok akadtak a járatukkal.
Végül nyertek is az ausztrálok 62-59-re..
Kombi 2/2
B36 Tórshavn - 07 Vestur
Tipp: B36 Tórshavn nyer@1.27 (marathon)
FT:0-0
Feröeri első liga. Ez a Vestur egy kutyaütő egy csapat, pofozógép utoljára márcisuban nyert meccset, utolsó öt találkozóját simán elbukta, a B36 otthon ezt be kell, hogy húzza.
Suduva - Sialuai
Tipp: Suduva@1.36 (marathon)
FT:3-0
Litván 1. o. A sialui anyagi gondjai miatt legjobb játékosait elveszítette, a Suduva alapból jobb csapat, ezért egy rossz hangulatban érkező, tartalékos csapat ellen visszatérhetnek a győztes útra.
Odds: 1.72 (marathon)
hát ettől most kicsit lelombozódtam, de tomihwnak igaza lehet, amatőr foci csalóka. lehet kemény volt a meló a gyárban..P
Paraguay
Olimpia - Sol America
Tipp: Sol America vagy döntetlen@1.68 (bet365)
FT:1-2
Az olimpia vegyes csapattal fog felállni, mivel a Libertadores-kupa elődöntőjére készül a santa fé ellen. Az edző előzetes állítása szerint a két kapus, Centurion(2. gk 7/0),Silva(1.gk 11/0),Julion Manzur(df 12/2),Herminio Miranda(df 12/1),Candia(df 16/0),Aranda(mf 15/0),Ortiz(mf 13/2),Bareiro(att 12/5),Castorino(att 13/6) és Prono(att 12/4) pihenni fog, míg Ferreyra(att 18/6 ) és Salgueiro(att 12/1) eleve sérült.
a sol america nem rossz csapat, 7. a tabellán, csak 5 ponttal van lemaradva az olimpiától. a legutolsó egymás ellenit 3-2-re megnyerte, igaz hazai pályán. az egymás ellenikre jellemző a nagy csata és a szoros eredmény, szóval ilyen előzményekkel a sol americának lehet keresnivalója.
Wimbledon
Ferrer - Dolgopolov
Tipp: 3,5 over set@1.67 (paddypower)
1.57 (bet365)
FT:3-2
Ferrer az eddigi két fordulóban egyaránt vesztett szettet, holott az ellenfelei jóval alacsonyabban rangsorolt játékosok voltak (Alund, Bautista), mint az ukrán. A füves borítás fekszik Doginak, hiszen a jó szerva és az agresszív játék itt aranyat ér. Szerintem dolgopolovnak is tetszik a fű, alig másfél hete legyőzte Querrey-t és szettet lopott berdychtől .
Ferrer jó formában van, de ez a borítás nem az ő asztala, nem véletlen, hogy komolyabb játékosok ellen nem túl jók a mutatói, például 18-án S-Hertogenboschban 7:6 6:3-ra kikapott Malisse-tól. Dolgopolov salakon és kemény pályán is nyert már szettet Ferrer ellen, és véleményem szerint erre ezúttal is nagyon jó esélye van, de hogy netán Ferrert 3-0-val legyőzze, arra már kevesebb.
F.Lopez - Haas
Tipp: Lesz tie break a meccsen@1.40 (bet365)
hát szerintem ez alaptipp, két fűspecialista csap össze. Lopez nagyon jó formában van, akár csak Haas, ezért magabiztos játékot várok mindkettejüktől. a spanyol fogadóként nem olyan erős, a németnek pedig meggyűlhet a baja a szerva-röpte utolsó mohikánjával, szóval mindenképpen azzal számolok, h egy rövidítésre legalább sor kerül.
mr.blonde
2013.07.02, 14:56
Bragantino - America
Tipp: Bragantino nyer@1.69 (pinnacle)
Erre szépen rászaladtam, a beszámolók szerint a vendégek "bemákolták" a meccset.
6 kör ment eddig le a brazil b-ben, de az ameriaca rn még nem nyert mérkőzést. a bragantino 3-1-2-es mutatóval jelenleg a 6. a tabellán. Ezen a mérkőzésen visszatérhet a hazaiakhoz az első számú támadó Leo Jaime és a középpályás Preto. Mindeketten alapembernek számítanak. a vendégeknél a házigólkirály Cascata (6/4) mellett egy kezdő középpályás és egy kezdő védő is hiányzik majd. Az egymás elleni eredmények - ebben a felállásban - erősítik a tippet.
12.09.12 CAM Bragantino America-RN 1 : 0
17.10.10 CAM Bragantino America-RN 5 : 0
28.10.09 CAM Bragantino America-RN 2 : 1
05.08.08 CAM Bragantino America-RN 1 : 0
mr.blonde
2013.07.03, 00:18
Indonéz Szuperliga
Persiwa - Persiram
Tipp: Persiram nyer @ 2.20 (paddypower)
Elhalasztva!
A hazai csapatnál hosszú ideje nem kaptak már fizetést a játékosok, ami meg is látszik a gárda eredményein. Rengeteg játékos szedte már a sátorfáját, akik pedig maradtak, tiltakozás gyanánt nem járnak edzésre. Kicsit az Eger tavaszi helyzetére emlékeztet a szitu..
A Persiram az egyik legjobb formában lévő csapata a szuperligának, utolsó négy meccsén 10 pontot gyűjtött. sokat utazniuk nem kell majd a meccsre, mivel egy szigeten van a két egyesület, így kettes feletti oddson kiváló értéket találhatunk a vendégek sikerében.
Meglepődnék, ha a szorzók nem kezdenének zuhanórepülésbe...
26.06.13
SUP
Balikpapan
Persiwa
3 : 0
21.06.13
SUP
PS Barito Putera
Persiwa
16.06.13
SUP
Persiwa
Persisam Putra
1 : 3
12.06.13
SUP
Persiwa
Mitra Kukar
1 : 2
04.06.13
SUP
Pekanbaru
Persiwa
1 : 0
FK Laci-Differdange van valami infotok erröl a meccsröl?Albánok otthon a Luxenburgiak ellen gondolom favoritok,de megy fel a hazaiak oddsa elég szépen.
mr.blonde
2013.07.04, 10:59
FK Laci-Differdange van valami infotok erröl a meccsröl?Albánok otthon a Luxenburgiak ellen gondolom favoritok,de megy fel a hazaiak oddsa elég szépen.
hát az egyik, hogy a laci nem saját pályáján, hanem korce városában játssza ezt a meccset. az albánok a kupadöntő révén jutottak ki a nemzetközi porondra, amugy egy középerős albán gárda. a pletykák szerint ők az albán liga "rosszfiúi", igazi bundás csapat, az elnök pedig ilyen maffiózó-féleség. ha ebből indulunk ki, akkor megéri a vendégekre tenni 5x pénzért:)
szóval az oddsmozgás egyrészt ennek, másrészt annak is betudható, hogy első ízben játszanak európában, míg a differdange azért már rendelkezik nemzetközi rutinnal - mégha nem is sokkal. szerintem ebben a párosításban alá van a luxemburgi csapat értékelve.
hát az egyik, hogy a laci nem saját pályáján, hanem korce városában játssza ezt a meccset. az albánok a kupadöntő révén jutottak ki a nemzetközi porondra, amugy egy középerős albán gárda. a pletykák szerint ők az albán liga "rosszfiúi", igazi bundás csapat, az elnök pedig ilyen maffiózó-féleség. ha ebből indulunk ki, akkor megéri a vendégekre tenni 5x pénzért:)
szóval az oddsmozgás egyrészt ennek, másrészt annak is betudható, hogy első ízben játszanak európában, míg a differdange azért már rendelkezik nemzetközi rutinnal - mégha nem is sokkal. szerintem ebben a párosításban alá van a luxemburgi csapat értékelve.
Köszi,igy kihagyom.
mr.blonde
2013.07.05, 13:20
Barátságos
Ruch - Zaglieblie
Tipp: Ruch @1.73 (paddy)
FT: 1-0
A Ruch elsőligás, míg a Zaglieblie másodosztályú. Előbbi már játszott egy felkészülési meccset, míg utóbbinak ez lesz az első. A Zaglieblie edzője ezen a meccsen rengeteg fiatal játékost fog tesztelni, akik a Legia utánpótláscsapatából érkeztek próbajátékra, így öt 20 év alatti focista lesz ma a pályán. A nyáron két meghatározó játékos hagyta el a klubot, az egyik az első számú portás volt. Ezt a meccset a Ruch-nak elvileg siman nyernie kell, de mivel bari meccsről van szó, a tétet is ennek megfelelően igazítom.
mr.blonde
2013.07.05, 19:44
nyert is a diffe 1-0-ra..:p
mr.blonde
2013.07.06, 15:16
Horvát Szuperkupa
Dinamo Zagreb - Hajduk Split
Tipp: Dinamo nyer@ 1.62 (paddy)
@-1 @2.06 (marathon)
FT: 2-1 (tizenegyesek után)
Az év első tétmérkőzése mindig lutri egy picit, de annak ellenére, hogy két ősellenség lép pályára, látok értéket ebben a meccsben. A Dinamo az elmúlt két-három évben uralta a horvát futballt, biztos anyagi háttér és gazdasági működés mellett bajnoki címek sora és nemzetközi szereplések jellemzik útját. A nyáron kiválóan erősített, kölcsönbe megszerezte a Leverkusentől Fernandest, de rajta kívül még egy tucat új játékos érkezett a klubhoz, köztük rengeteg fiatal horvát tehetség.
A másik oldalon a Hajduk nem a legfényesebb napjait éli. A legendás egyesület anyagi gondjai miatt képtelen tartani a lépést a Dinamóval. A nyáron nem is volt meg a lehetősége, hogy megerősítse a keretet, így mindössze egy új igazolást jelentett be.
A mai találkozón mindkét oldalon akadnak majd igen komoly hiányzók: a Dinamo soraiból Sammir, Rukavina, Pinto és Bequiraj, míg a splitieknél Andrijasevics és Maglica nem lesz bevethető. A felsoroltak alapemberek, ezért jelentős érvágás ez mindkét oldal számára, de a lényegesen erősebb kispad miatt úgy gondolom, a Dinamo tudja majd könnyebben megoldani a helyzetet.
A két csapat egymás elleni mérkőzéseit böngészve látható, hogy az elmúlt két szezonban a Dinamo abszolút uralja a párharcot, a Hajduk utoljára 2011. szeptember saját otthonában tudott pontot szerezni a fővárosiak ellen. Mivel a meccs a Maksimir stadionban lesz, nagy előnyben van a Dinamo, ezt kiemelte a Igor Tudor is, a Spilt újonnan kinevezett trénere. Ebben az arébán legutolsó öt egymás elleni randevújukat a zágrábiak nyerték, legutóbb májusban bajnoki találkozón 3-1-re diadalmaskodtak.
26.05.13
1HN
Dinamo Zagreb
Hajduk Split
3 : 1
29.09.12
1HN
Dinamo Zagreb
Hajduk Split
17.03.12
1HN
Dinamo Zagreb
Hajduk Split
2 : 1
19.03.11
1HN
Dinamo Zagreb
Hajduk Split
2 : 0
17.07.10
SZU
Dinamo Zagreb
Hajduk Split
Összeszegve a dolgokat, a minőség egyértelműen a Dinamo oldalán van. A 43 millió eurót érő keret a 20 milliót érővel szemben, a hazai pálya jelentett fór, az egymás elleni eredmények és a Hajduknál tapasztalható krízis okán hazai sikert várok.
A felkészülési időszakban a Hajduk előrébb tart, már 4 barátságos meccset is játszott (mindet megnyerte), míg a Dinamo csak az Arsenal Kijevvel találkozott (1-0-ra nyer). Ez az egyetlen ellenérv, ami miatt a tipperősséget 5/10-körülire lőttem be. Sok sikert!
mr.blonde
2013.07.09, 12:26
Valais Kupa, Svájc
Sion - Olimpique Marseille
Tipp: Marseille nyer@1.70 (marathon)
5/10
Felkészülési torna a helvéteknél. A Sionról a tavalyi évad második felében több ízben is olvashattatok a főoldalon elemzéseket, a csapaton belüli káosz szép kis summát eredményezett a számunkra:). Az idei szezonra alaposan kicserélődött a csapat kerete, de a rengeteg érkező között elvétve találunk minőségi játékost. A román csatár, Herea talán a legnagyobb név a nyári érkezők között, az ő értékét két millió euróra becsülik. Vanczák Viliékhez 15 új játékos érkezett, de a többségek 50-100 ezer eurót ér, vagyis szerintem NB II-NB I-es szintű játékosoknak felelnek meg. Ezek alapján erős lenne kijelenteni, hogy a Sion jól igazolt a nyáron....
Az OM 9 napja kezdte a felkészülést, ez lesz az első edzőmeccse a francia sztárcsapatnak. A déliek a nyáron megszerezték a 26 éves Dimitri Payet, aki Lille-ben remek szezont futott legutóbb, valamint a 18 éves Benjamin Mendy-t, akit nagy ígéretnek tartanak.
Az Arsenaltól visszatért a csapathoz Gignac, sikerült megtartani Jordan és Andrew Ayew-t, Mathieu Valbuenát és Amalfitánót is, szóval nem úgy tűnik, mintha az OM gyengült volna.
A találkozót Sion városában rendezik, ezért hazai szurkolókra lehet számítani, ugyanakkor nem biztos, hogy a biztatás kisegíti a bajban a csapatot. A felkészülés során a svájciak kikaptak a Lausanne-től, ikszeltek a Servette-tel és legutóbb 4-0-ra kaptak ki a Wolfsburgtól. A németeknek ugyanúgy első meccse volt a Sion elleni, mint most a franciáknak lesz és ugyanúgy a Valais Kupán...
Az OM edzője motiváltan nyilatkozott, szeretné ha csapatna megnyerné ezt a kupát. Úgy legyen.
mr.blonde
2013.07.09, 17:05
Barátságos
Cracovia - Puszcza
Tipp: Cracovia @1.66 (bet365)
6/10
A találkozó Krakkóban kerül megrendezésre, a Cracovia pályáján. A hazaiak feljutottak az első osztályba, ennek megfeleően együtt tartották a keretet és néhány új játékost is igazoltak. A vendégek a hétvégén kupamérkőzésre készülnek, ennek megfeleően a felkészülés végső fázisába érkeztek. Ugyanakkor erre a találkozóra csak félkerettel érkeznek, mivel a csapatot ketté osztották, a gárda másik fele a Stal Milec ellen lép pályára. Nem tudni, pontosan kik melyik mérkőzésen jutnak szóhoz, de mivel a két együttes keretének összértéke között közel 5-szörös a különbség, ezért úgy gondolom ezt a meccset a hazaiaknak nyernie kell.
http://www.puszcza-niepolomice.pl/pl/sparing-beniaminkow/
mr.blonde
2013.07.09, 17:20
Info:
Sturm-PSG
A PSG ma a Sturm Graz ellen első felkészülési meccsén lép pályára. Ez lesz az újonnan kinevezett Laurent Blanc első megmérettése, de vélhetően mindenki szóhoz jut majd a csapatból, hogy a tréner személyesen is lássa ki mire képes. Ibrahimovic nem játszik az osztrákok ellen.
Ezzel együtt a PSG várható kezdője: Douchez; Van Der Wiel, Alex, Camara, Maxwell; Motta, Chantôme: Jallet, Bodmer, Pastore; Gameiro.
A Sturm a felkészülés végére ért, hiszen hétvégén startol az osztrák kupa. A tavalyi év nem sikerült vmi fényesre a graziaknak, de jövőre újra az élbolyba akarnak tartozni. A keddi meccsen azonban jó néhány fontos láncszem szereplése kérdéses. Manuel Weber bokasérüléssel bajlódik, Milan Dudic húzódással küszködik, de mindketten edzettek a héten. Daniel Beichler is már a társakkal készült. Patrick Wolf 14 nap kihagyás után térhet vissza.
Mattersburg - Szamara
Tipp: Szamara nyer@2.00 (marathon)
5/10
Az orosz csapat is végére ért az alapozásnak, hétvégén startol a Premjer Liga. A legutóbbi 3 edzőmeccsén veretlen maradt a Szamara, legyőzte a Strumot, az Uralt és ikszelt a Sigmával. A mai meccsen Gadzsijev edző a legerősebb 11-el kezd majd, hiszen amolyan főpróbát tart a bajnoki rajtra. Az osztrákok szerény játékerőt képviselnek, legutóbb a Hali 1-0-ra legyőzte, mg a Pápát 1-0-ra verte. Tavasszal kiestek az osztrák Bundesligából. A vendégekre kínált ~1.90-2.00 odds tartogat értéket.
mr.blonde
2013.07.11, 12:01
Szingapúr
Balestier Khalsa - Harimau Muda B
Tipp: Balestier nyer @1.83
5/10
nem sok szerencsém volt ma, a 91. percben jött az egalizálás.
A Balestier a szingapúri liga egyik legjobb formában lévő csapata, utolsó öt fordulóban 11 pontot szerzett. Hazai pályán is remekel az utóbbi időben a csapat, hiszen négy győztes meccset mondhat magáénak saját otthonában.
A vendég Harimau a 8. a tabellán, két egymást követő vereséggel érkezik erre a találkozóra. A gárdánál jellemzően szinte csak fiatal játékosok futballoznak, de néhány fontos láncszem kidőlt erre a derbire. Ishak ( 11/3) és Nordin (15/0) biztosan nem játszik, míg Yahia (10/1) és Musa (14/3) játéka erősen kérdőjeles.
mr.blonde
2013.07.11, 12:25
Indonéz Szuperliga
Persiwa - Persiram
Tipp: Persiram nyer @ 2.20 (paddypower)
Elhalasztva!
A hazai csapatnál hosszú ideje nem kaptak már fizetést a játékosok, ami meg is látszik a gárda eredményein. Rengeteg játékos szedte már a sátorfáját, akik pedig maradtak, tiltakozás gyanánt nem járnak edzésre. Kicsit az Eger tavaszi helyzetére emlékeztet a szitu..
A Persiram az egyik legjobb formában lévő csapata a szuperligának, utolsó négy meccsén 10 pontot gyűjtött. sokat utazniuk nem kell majd a meccsre, mivel egy szigeten van a két egyesület, így kettes feletti oddson kiváló értéket találhatunk a vendégek sikerében.
Meglepődnék, ha a szorzók nem kezdenének zuhanórepülésbe...
26.06.13
SUP
Balikpapan
Persiwa
21.06.13
SUP
PS Barito Putera
Persiwa
16.06.13
SUP
Persiwa
Persisam Putra
12.06.13
SUP
Persiwa
Mitra Kukar
04.06.13
SUP
Pekanbaru
Persiwa
Néhány iroda visszavette a kínálatba, paddy-n 1.90-ért meg tudtam rakni.
sejtettem, hogy itt valami baj lesz, mert az oddsok ellentétes irányba indultak el, köztudott hogy ez a liga messze nem "tiszta", most én is ráfáztam.
hatvanharom.hu
2013.07.11, 23:37
Már az első meccs is egyértelmű bunda volt, ezért csak verem a fejem a falba, hogy nem használtam ki a Honvéd meccset...
mr.blonde
2013.07.12, 11:15
a williamhillnél háromnegyed hat után kb egyszerre, 30%-al estek a többgólos (4,5) hazai hendikep szorzói...
mr.blonde
2013.07.12, 12:47
Ukrajna
Tavria - Zorya
Tipp: Zorya +0,25 @ 1.65 (bet365)
Zorya dnb - 2.00 (paddy)
FT:0-2
A Tavria nem tudott a nyáron erősíteni, mivel továbbra is komoly anyagi nehézségekkel küzd. Mindössze 18 játékos van a keretben, ebből három kapus, ráadásul ezen a meccsen Svensson (k.pályás) és Feschuk (csatár) sérülés miatt nem lesz bevethető. A csapat edzőmérkőzést nem tudott játszani, az alapozást helyben végezte. A tavalyi kerethez képest gyengébb lett a Tavria (7 távozó volt a nyáron). A Zorya májusban 3-0-ra verte a Tavriát - igaz hazai pályán, de a +0,25-s opcióval nekem már a döntetlen is győzelmet jelent.
Domzale-Leeds V odds 2.4 vagy DNB V odds 1.83 Bet365
A Szolvénok csütörtökon EL selejtezöt toltak Romániába,ha jók az infoim buzzsal mentek (1150 Km)kb.tegnap este értek haza és ma már játszanak.Oda-vissza buszozás +EL selejtezö nem igen lesznek ma toppon,igy azt hiszem van érték a tippben.Ha valami fakó csapattal állnak ki szintén van benne érték.
mr.blonde
2013.07.13, 11:30
A Szolvénok csütörtökon EL selejtezöt toltak Romániába,ha jók az infoim buzzsal mentek (1150 Km)kb.tegnap este értek haza és ma már játszanak.Oda-vissza buszozás +EL selejtezö nem igen lesznek ma toppon,igy azt hiszem van érték a tippben.Ha valami fakó csapattal állnak ki szintén van benne érték.
ez elég jó meglátás...a szlovénokról nem találtam semmit, de az angolokról annyit igen, hogy tegnap is meg ma is toltak egy kemény edzést, a domzale ellen pedig vegyes csapattal állnak ki. lesz egy 60 perces+30perces csapat. visszatért a arany kupáról rodolph austin is, de ő csak a 30 perces csapatba lesz benne várhatóan. a 19 éves byram és a cserekapus nem tud pályára lépni, előbbi 44 bajnokit játszott tavaly..állítólag 800 leedsi ultra is ott van a táborban:)
mr.blonde
2013.07.13, 13:20
Felkészülési meccs
Lokeren - Újpest
Tipp: Lokeren nyer@1.60 (bwin)
Lokeren - 1 @2.05 (marathon)
FT:4-1
A Lokeren 3-4 hete már csinálja a felkészülést, ráadásul ez a mérkőzés saját otthonában, várhatóan jó pár néző előtt lesz megrendezve. A lilák még nem tartanak ott ahol ellenfelük, három nappal ezelőtt volt az első meccs, amit a St. Truiden ellen 1-1-re zártak. Azon a meccsen az első félidőben jobban voltak a lilák, de a fordulás után már elfogytak, ami nyilvánvalóan a fiziaki fittséghez mérten következett be.
A lokeren tavaly 6. lett a Jupiler League-ben, a felkészülés során két győzelmet és egy vereséget gyűjtött be. Kerete közel ötszörösét éri az Újpestének. Ha semleges pályán lenne a meccs akkor talán kihagynám ezt a meccset, de így kizárt. A liláktól egyelőre csak a távozókról lehetett olvasni/hallani, komoly nevek még mindig nem érkeztek. Mindenki arra vár, hogy 3-4 minőségi játékos csatlakozzon a csapathoz. sok játékost tesztelnek Kozmáék, nem látom miért lenne képes legyőzni az egyik belga élcsapatot az Ute.
mr.blonde
2013.07.13, 16:57
Felkészülési meccs
Bournemouth - WHU
Tipp: WHU@1.95 (unibet)
9/10
A west Ham első csapattal áll ki, szerintem ilyen oddson ez nagy érték, eddi simán nyerték a felkészülési meccseiket.
West Ham United: Jaaskelainen, Demel, Collins, Reid, Rat, Noble, Collison, Noble, Vaz Te, Jarvis, Maiga
Subs: Adrian, O'Brien, Tomkins, Potts, Taylor, Diarra, Diame, Engelaar, J.Cole, McCallum, Morrison, Whitehead, Lletget
http://www.afcb.co.uk/news/article/2013-07-12-west-ham-to-bring-first-team-for-testimonial-909474.aspx#VuuXJRDX93MDMYTu.99
2-1 cumi:mad:
mr.blonde
2013.07.14, 15:02
Kolumbia, Primera B
Llaneros - Depor FC
Tipp: Llaneros -0,75 @1.88 (bet365)
7/10
A vendégeknél az anyagi gondok miatt gyakorlatilag a fél csapat távozott, elhagyta a klubot a csapatkapitány, a házi gólkirály, két kezdő középpályás, két védő és még egy csatár, ráadásul a vezetőedző is szedte a sátorfáját, így a mai meccsen a kispad is tartalékos lesz. A Llaneros otthon többnyire eredményesen szerepel. legutóbb a két csapat februárban fordított felállásban találkozott egymással, akkor a Llaneros 3-0-s győzelmet aratott.
mr.blonde
2013.07.15, 12:37
Ukrajna
Metaliszt Harkiv - Metalurg Donyeck
Tipp: Metaliszt -1 (ah) @1.66 (marathon)
6/10
A nyáron a Donyeck elveszítette legjobb góllövőjét Traorét, a védő Volovikot és a középpályás Gayariant, helyükre nem igazán érkezett minőségi pótlás. A keretben 18 játékos maradt, de Harkovba csak 14-en utaztak el, ebből kettő kapus, kettő pedig junior korú. A hazaiaknál a kezdőirányító Xavier sérült.
mr.blonde
2013.07.16, 13:28
Felkészülési meccs
Mechelen - Ujpest
Tipp: Mechelen nyer-1(ah)@1.95 (marathon)
5/10
FT:3-1
Utolsó meccsét játssza belgiumban az UTE, Lelievré szerint a játékosok fáradtak, néhányan kisebb sérülésekkel bajlódnak. A Lokeren ellen nem játszott Kabát, ő most biztos pályára lép. A Mechelen a felkészülés végére ért, a belga bajnoksg a hétvégén startol, rengeteg felkészülési meccset vívtak, általában alacsonyabban rangsorolt csapatok ellen.
Ez a meccs a Mechelen otthonában lesz, a felkészülés során első ízben lépnek pályára a szurkolóik előtt, nyilván nem szeretnének leégni és kikapni egy magyar csapattól. Szerintem nem is fognak, az Ujpest még tesztelget, Kozma az összeszokottságot hiányolja stb..Hazait várok.
Money Maker
2013.07.17, 18:53
20:45 Cliftonville - Celtic: Kapott gól nélkül játsza le a mérkőzést - Celtic nem (1,83)
[B]19:00 Németország nők - Norvégia nők:[B] Mérkőzés gólok - 2,5 felett (1,60)
[B]20:30 Győri ETO - Maccabi TA:[B] Gólok száma - 2 felett (1,80)
mr.blonde
2013.07.18, 13:33
Európa Liga
Maccabi Haifa - Kazar Lenkoran
Tipp: Maccabi -1,5 @2.08 (marathon)
6/10
A Győr ellen láthattuk, hogy az izraeli élcsapatok bizony játsszák a focit, technikailag képzettek és taktikailag érettek. A Maccabi egy tapasztalt csapat, néhány egészen jó képességű labdarúgóval a keretben, ezért nem vitás, hogy melyik oldalon áll a minőség. Az azeri foci fejlődik ez tény, de a Kazar Lenkoran a Neftci, az Inter és a Karabakh mögött következik a sorban.
Vélhetően szép számú nézősereg előtt lépnek majd pályára a csapatok. AZ izraeliekre jellemző, hogy saját pályájukon rendkívül erősek, így tovább nőhet a két csapat közötti különbség a helyszín miatt. A nyáron a Kazar jó néhány alapemberén túladott, de a megfelelően nem tudták a távozókat pótolni, így a tavalyi csapatnál gyengébb az idei. Az első körben a máltai Silema ellen az azeriak csak 2-1-es összesítésben léptek tovább, ami sokat elárul a csapat erejéről.
Néhány nappal ezelőtt a Maccabi semleges pályán könnyedén, 3-0-ra legyőzte a Neftci Baku csapatát, így véleményem szerint a Kazar ellen, hazai környezetben nem okoz majd gondot a biztos előny kiépítése.
mr.blonde
2013.07.18, 13:50
Info:
Crvena zvezda - Vestmannaeyjar
A belgrádiak nagyon készülnek a meccsre, elővételben 20 ezer jegy (!) kelt el, így kiváló atmoszféra fogadja majd a csapatokat. A szerbeknél Danko Lazovic sérült, de déli szomszédaink úgy vélik, a Crvena erősebb lett mint a tavalyi, köszönhetően a jól sikerült igazolásoknak.
Hajduk Split - Turnovo
A Hajduk csapatáról a főoldalon Tomihmv jóvoltából már olvashattunk előzetes. A splitiek anyagilag meggyengültek, ezért az idei csapatuk egy fiatal, saját akadémistákra épülő társaság. Jól kezdték a szezont, hiszen Zadarban 5-1-es győzelmet arattak a HNL 1. első fordulójában, de a Turnovo ellen azért ennyi nem lesz könnyű dolguk. A macedón csapat biztos anyagi lábakon áll, a tulaj fanatikus, jó eredmények szeretne elérni. Blazevski és Baldovaliev személyében két veszélyes támadójuk is van. A meccset ZÁRT KAPUK mögött játsszák le, mivel a Hajduk büntetést kapott szurkolói rendbontásért. Mondani sem kell, nem mindegy h 15-20 ezer néző tombol a lelátón, vagy egy sem.
Göteborg - Trencin
A meccset nem Göteborgban, hanem Helsingborgban játsszák, ráadásul a svédeknél egy rakat hiányzó is lesz: Pontus Farnerud (7/0 ), Mattias Bjärsmyr (11/1), Kjetil Waehler (11/0), Ludwig Augustinsson (0/0), Hannes Stiller (14/1), Joel Allansson (3/0), Hampus Zackrisson (1/0) sérült, míg a szlovákoknál teljes a keret.
Karabakh - Piast Gliwice
A lengyeleknek támadt némi vízumproblémája, így a tervezettnél egy nappal később érkeztek meg Azerbajdzsánba. A kezdőkapus és a bal hátvéd sérülés miatt nem játszik a Piastban.
Mezőkövesd-Budapest Honvéd ?????
18 órával a kupameccs vége után Bet365 oddsok H1.9 X4.0 V2.9
mr.blonde
2013.07.19, 02:29
Utolsó mérkőzés pénteken 16 órakor a BP. Honvéd MFA ellen lesz. -
http://www.mse-zsory.hu/index.php?module=news&target=article&type=42&category=0&id=2016
az NB III-as ifivel játszik a kövesd, nagy baki ez a bukiktól! sikerült ráparkolnom dnb 1.80-ra és megvan a "hazai" is 2.25-ért. remélem nem lesz gond :p
Én 1.9-ért fogom a Kövesd győzelmet.
mr.blonde
2013.07.19, 10:15
Én 1.9-ért fogom a Kövesd győzelmet.
GL!
mr.blonde
2013.07.19, 10:49
Pénteken a Honvéd B csapatával mérjük össze tudásunkat, azon a találkozón azok kapnak lehetőséget, akik most kevesebb lehetőséget kaptak, vagy nem léptek pályára. - Véber
Jó csapatjáték és helyzetkihasználás (http://kovesdisport.hu/labdarugas/mezkoevesd-zsory/5600-jo-csapatjatek-es-helyzetkihasznalas.html)
mr.blonde
2013.07.19, 16:54
Lengyel Esktraklasa
Zagleibe Lubin - Pogon
Tipp: Zagleibe nyer@1.87 (marathon)
5/10
hopsz..:)
A Lubin a nyáron alaposan megcombosodott, a védelem és a középpálya területén különösen. Lengyelországban a Lech, a Legia és a Slask mögé várják idén a csapatot, amely sokak szerint harcban lehet a nemzetközi kupaindulásért is. A Lubin hazai pályán mutathatja meg, mire lehet idén képes. A felkészülési meccsei jól sikerültek, legyőzte a Boleslavot és az 1860 Münchent is többek között.
A Pogon idei célja a túlélés lehet. A tavalyi évet is neccesen úszta meg a csapat, mivel sok változás nem történt a csapat háza táján, idén is hasonló lehet a történet. A Pogon támadójátékával komoly gondok lehetnek, ezért maximum egy ikszre hajazhatnak pénteken.
sportinsider
2013.07.19, 22:07
Én élőben 4.33-as oddson visszafogadtam egy kicsit, de így is nagyon szép profitot hozott a Kövesd! Köszi a kiváló tippet. Plusz a Diósgyőr is jött! :-) Ritka szép napot zártam!
mr.blonde
2013.07.20, 17:25
USA, MLS
Salt Lake - Kansas City
Tipp: Dupla esély X2@1.72 (marathon)
6/10
FT:1-2
A két konferencia listavezető meccsét rendezik vasárnap hajnalban. A Salt Lake erre a találkozóra komoly problémákkal kell, hogy szembe nézzen mivel rengeteg fontos hiányzója lesz. Rimando(1.szamú kapus 17/0),Josh Saunders(2.számú kapus 3/0),Sterzer(kp 2/0),Rich(védő 0/0),Siriboe(védő 7/0),Beckemanov(kp 16/2),Toni Beltran(védő 16/0),Salcedo(védő 7/0) and Saboria(támadó 8/4) nem lesz pályán.
A Kansasnél nincs hiányzó, a csapat pedig a legkiválóbb mutatókkal rendelkezik az idegenbeli meccseket figyelembe véve. Ellentétes irányba mozdulnak egyelőre az oddsok, de ez csak jó, mivel így igen korrekt szorzón lefoghatjuk a három lehetséges kimenetelből kettőt.
http://www.realsaltlake.com/news/2013/07/preview-real-salt-lake-v-sporting-kansas-city
mr.blonde
2013.07.24, 15:34
Kakkonen-Dél, Finnország
Kapa - GrlFK
Tipp: GrlFK @1.61 (paddypower)
5/10
FT:4-1
A vendégek zsinórban öt győzelemmel a zsebben érkeznek errea a mérkőzésre, magabiztosan nyerték mostanában a mecseket. A hazaiak pocsék formában vannak, hat meccsen két pontot zsebeltek be.
Érdekesség, hogy hazai pályán a KaPa kapja legtöbb gólt, míg a vendégek az egész liga legjobb támadóteljesítményét nyújtják.
07.07.13
KAK
GrIFK
Pallohonka
29.06.13
KAK
SalPa
GrIFK
0 : 4
26.06.13
KAK
GrIFK
Gnistan
2 : 1
19.06.13
KAK
LPS
GrIFK
0 : 2
16.06.13
KAK
GrIFK
EsPa
05.07.13
KAK
Gnistan
KaPa
30.06.13
KAK
KaPa
Ekenas
24.06.13
KAK
KaPa
BK-46
19.06.13
KAK
Pallohonka
KaPa
1 : 1
14.06.13
KAK
KaPa
LPS
0 : 3
mr.blonde
2013.07.26, 13:15
Írország, Premier League
St. Patricks -Cork City
Tipp: St. Patricks - 1 (ah)@1.80 (marathon)
6/10
A listavezető St.Patricks július 11-én játszotta utolsó hazai tétmeccsét, akkor hazai pályán kikapott a litván Zalgiristől és ezzel búcsút intett az EL-nek. Azóta bajnokin 1-1-es döntetlent játszott a Sligo otthonában és hosszabbításban kikapott a Shamrocktól a Ligakupában.
A Cork City a 7.helyen áll, 19 ponttal van lemaradva a vendéglátójától, májusban hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett mostani ellenfelétől.
A péntek esti találkozón meglehetősen foghíjas lesz a Cork City. A középpályáról Healy (15/1), a támadósorból Danny Morrissey (12/1), míg a védelemből Murray (11/0), Dennehy (10/0)és Murphy (20/1) hiányzik majd sérülés miatt. Kérdéses a játéka továbbá a balszélső
Rundle-nek (12/0) és a jobbszélső Dunleavy-nek (16/0), míg a csatár Behan (15/2) családi problémák miatt nem lesz a csapatban.
A St. Patricks csapatából Duggan (19/5) eltiltott, míg Morrisey (20/1) játéka sérülés miatt kérdőjeles.
A St. Patricks hazai pályán rendkívül hatékony, ezért a tartalékos Cork City ellen is kedvezőek az esélyei.
11.07.13
EUR
St. Patricks
Zalgiris
28.06.13
PRE
St. Patricks
Bray Wanderers
08.06.13
PRE
St. Patricks
Limerick
01.06.13
KUP
St. Patricks
UC Dublin
4 : 0
28.05.13
PRE
St. Patricks
UC Dublin
5 : 0
mr.blonde
2013.07.27, 00:57
a hétvégén nem nagyon leszek gép előtt, azért a hét közben pár tippel készültem a hétvégére. akit esetleg érdekel. gl mindenkinek.
(http://www.hatharom.com/tip/mr.blonde)http://www.hatharom.com/tip/mr.blonde
mr.blonde
2013.07.29, 17:45
Norvég 3, 3. csoport
Viking 2 - Fyllingsdalen
Tipp: Viking 2@1.73 (bet365)
6/10
Richard Ekunde, Eirik Schulze, King Osei Gyan, Jon Dadi Bødvarsson, Joan Simun Edmundsson és Benjamin Sulimani erre a mérkőzésre "visszajátszik" a Viking nagycsapatából - egyrészt, mert szükségük van a a játékra, másrészt pedig nem árt a segítség a kiesőhelyen álló 2-es csapatnak. Viking Stavanger - Fußballverein - transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de/de/viking-stavanger/startseite/verein_239.html)
A vendégek négy meccse nyeretlenek, a élvonalbeli játékosokkal telitűzdelt Viking otthonában újabb pofont nyelhetnek be. A találkozót "igazi" füvön játsszák, a Fyllingsdalen saját otthonában műfüvön vívja meccseit.
himynameismark
2013.07.30, 14:06
BL selejetező
Shakhter Karagandy - Skenderbeu
Gólok száma alatt 2.25 1.925 (Bet365)
Utolsó 5 meccsén a csapatoknak egyszer volt 2 gólosnál több (Az albánoknak ráadásul az az egy is club friendly volt)
Blben Skenderbeu a Baku ellen két 0-0 után overtimeban jutott tovább, Shakhter a BATE ellen odavissza 1-0ás győzelemmel.
Shakhternek nyilván az lesz a célja, hogy ne kapjon gólt. Mind2 csapatnak megfelelne sztem mondjuk egy 1-0ás hazai győzelem. Sem a kazah sem az albán csapatok nem arról híresek, hogy európai porondon rengeteg sok gólos meccset játszanának.
mr.blonde
2013.07.30, 15:16
Regionalliga, Bayern
Bayern München II - Nürnberg II
Tipp: Bayern München II nyer - 1 (ah) @1.68 (Bet365)
7/10
A kis Bayern eddig három meccset nyert meg, gólkülönbsége 15-2-es, igen-igen imponáló. A dolog érdekessége, hogy mind3 meccset idegenben játszotta. A mai találkozón azonban saját otthonában, a Grünwalder stadionban léphet pályára. A Nürnberg II eddig még nyeretlen, három iksz és egy vereség az idei mérlege. Utoljára Nürnbergben találkozott a két csapat, tavasszal a müncheniek 3-1-es győzelmet arattak...
mr.blonde
2013.08.07, 18:06
Hessenliga
Offenbach II - FSV Frankfurt
Tipp: Frankfurt @1.70 (unibet)
6/10
FT:1-3
A Frankfurt II most esett ide le, de egyből fel szeretne jutni, első két fordulóban 9-1-es különbséggel nyert is. a hazaiak fizetésképtelenné váltak, tavaly éppenhogy bentmaradtak (13. hely), szóval simán kieshetnek.
Mivel a Frankfurt két olyan csapatot vert meg az első két körben, amelyik előrébb végzett a legutóbbi kiírásban, mint az Offenbach, valamint a hazaiak a helyi lapok szerint teljesen szétszórt csapat benyomását kelti, ezért megpróbálok a vendéggyőzelemmel aratni.
Eredmények -Kick. Offenbach II 0 - 0 FSV Frankfurt II- (http://www.hatharom.com/livescore/event/1528854)
himynameismark
2013.08.08, 18:56
Bet365.comon élőben msk zilina vs hnk rijeka zilina win 2.2 HNK rijeka továbbjut 2.25
2-1 volt az első meccs
himynameismark
2013.08.08, 19:00
2.25 a zilina győzelem 2.37 a rijeka továbbjutás most éppen very nice
mr.blonde
2013.08.09, 17:26
kombi péntek estére
MTK - Haladás
Tipp:1X@1.36
0-1
Radó sérült, Guzmics eltiltott, Halmosinak meg délután született meg a gyereke. Rajos térdére rárúgtak az olaszok. Az MTK fiataljai szárnyalnak, bombagólokat szereznek, ezért az egyik pontot remélen otthon tartják.
Sopron - Sampdoria
Tipp: Sampdoria @1.28
1-6
Supkáék kupameccsre készülnek, ezért egy edzésnek fogják fel. mindenki szóhoz jut, lényeg s közönség stbstb. ezt a meccset nem kell szerintem túl ragozni.
"Az idő rövidsége miatt egy jó hírverő mérkőzés lesz a részünkről, ahol mindenki lehetőséget kap, bár van egy-két sérültünk, s a keretet kiegészítettük néhány utánpótláskorú játékossal. Terveink szerint egy-egy félidőt biztosítunk mindenkinek. Bízom benne, hogy élményt fog jelenteni a találkozó játékosaink részére, akik testközelből megérezhetik, hogy mit jelent egy profi futballista ellen játszani.
Természetesen a maximumot várjuk el a játékosoktól, hisz szeretnénk a közönséget is szórakoztatni, de két nappal a Magyar Kupa mérkőzés előtt egy erős, lüktető edzésnek fog megfelelni a találkozó." - Supka Atesz.
1.74@bet365
8/10
mr.blonde
2013.08.17, 13:14
Horvát 1.oszt
Dinamo Zagreb - Lokomotiv Zagreb
Tipp: Dinamo -1 @1.56 marathon
8/10
Ft:2-1
mivel Robbie Williams koncentrje darabokra szedte a Maksimir stadion gyepszőnyegét, ami mindkét csapatnak az otthonául szolgált, ezért semleges pályán játsszák le a meccset. Mivel városi derbiról beszélünk ez olyan sokat nem számít. Ez a párharc azért érdekes, mert a két klubnak ugyanaz a tulajdonosa, egy bizonoys Zdravko Mamic, aki a horvát futball egyik nagy fejese. Papíron természetesen ez nem lehetséges, de attól függetlenül ez nyílt titok.
jelen állás szerint a Lokomitov vezeti a tabellát, míg a dinamo szekere kissé döcög, ezért szinte biztos, hogy most nyerni fog, méghozzá reményeim szerint könnyedén. akadnak hiányzók mindkét oldalon, de most ezzel nem foglalkozom, mivel nem ez a lényeg. annyi azért jó hír a dinamónak, hogy végre pályára léphet a legjobb játékosnak tartott Sammir.
a két csapat legutóbb eljátszott egy ht/ft-s mókát
BetExplorer - match statistical preview - latest results, fixtures and betting odds (http://www.betexplorer.com/soccer/croatia/1-hnl-2012-2013/matchdetails.php?matchid=Yq31RTLN)
az átigazolásokat böngészve is érdekes folyamatokat lehet felfedezni:) 12 transzfer, természetesen 0 átigazolási díjért.
Statistics - Vergleich : GNK Dinamo Zagreb - NK Lokomotiva Zagreb - 17.08.2013 - transfermarkt.co.uk (http://www.transfermarkt.co.uk/en/gnk-dinamo-zagreb-nk-lokomotiva-zagreb/vergleich/basics_2326152.html)
h2h eredmenyek - érdekes mi?:)
17.05.13
1HN
Lok. Zagreb
Dinamo Zagreb
30.11.12
1HN
Dinamo Zagreb
Lok. Zagreb
01.09.12
1HN
Lok. Zagreb
Dinamo Zagreb
31.03.12
1HN
Dinamo Zagreb
Lok. Zagreb
6 : 0
23.09.11
1HN
Lok. Zagreb
Dinamo Zagreb
09.04.11
1HN
Dinamo Zagreb
Lok. Zagreb
26.09.10
1HN
Lok. Zagreb
Dinamo Zagreb
0 : 2
10.04.10
1HN
Dinamo Zagreb
Lok. Zagreb
26.09.09
1HN
Lok. Zagreb
Dinamo Zagreb
0 : 1
mr.blonde
2013.08.17, 14:30
Vozdovac - Vojvodina
Tipp: Vojvodina nyer@1.62
6/10
Ft:1-1
A Vozdovac 3. lett tavaly a 2. ligában, de mivel a Hajduk Kulát kizárták, végül indulhatott az élvonalban. A gond csak ott van, hogy ez a bajnokság rajtja előtt nem sokkal derült ki, így a csapat abszolút nem készült fel a szereplésre. Igazolások, megfelelő felkészülés hiányában igen nehéz dolga lesz a dolga.
A Vojvodina a szerbek véleménye szerint a legjobb csapat most a ligában, komoly esélye van arra, hogy akár bajnoki címet szerezzen. (mondjuk erre azért kevés a sansz szerintem). Az Európa Liga miatt már játékban vannak a játékosok, a Honvéd után a török Bursaspor is fejet hajtott a Vojvo előtt, a hétvégi bajnokin pedig a Donji Srem ellen ért el 0-0-s döntetlent a csapat. Nem láttam a meccset, de a statok alapján elég egyoldalú volt a találkozó (17 -3 szögletarány, 20 Vojvo kapuralövés).
Nem mellékes, hogy ez a meccs nem a Vozdovac saját otthonában, hanem az Obilic belgrádi arénájában lesz megrendezve.
mr.blonde
2013.08.17, 17:05
Bolívia
Nacional Potosi - Guabira
Tipp: Potosi -1 (ah) @1,70
6/10
A Potosi 4000 m magasan fogadja ellenfeleit, így vendégként igen speciális körülményekkel kell megharcolnia az ellenfeleknek. Erre a találkozóra a hírek szerint 3 csatáros játékkal rukkol majd elő a Potosi.
A Guabira 1 év szünet után tért vissza a ligába, de egyelőre még nem találják a megfelelő felállást. A Guabirának finoman szólva sem megy, ha magaslati környezetben kell futballozni, az elmúlt években hatalmas zakókat kapott az olyan csapatoktól, akik ilyen magasságokban játszanak.
8-1 vs The Strongest
6-2 vs Real Potosi
6-2 vs San Jose
6-1 vs Bolivar
4-1 vs Sucre
4-1 vs La Paz
A Nacional elleni két legutóbbi idegenbeli meccsén egyaránt 4-1-es vereséget szenvedett.
gólszerző
2013.08.24, 13:18
Serie A
Hellas Verona-Milan
Tipp: Hellas Verona +1 @ 1,66 (MarathonBet)
A Milan a jövő heti PSV elleni BL-selejtezővisszavágóra gyúr, és nagyon kell nekik a BL-főtábla, fontosabb jelen pillanatban mint a bajnoki nyitómeccs. Ráadásul 10 játékos is sérült vagy eltiltott, hiányzik például Boateng, Pazzini, De Jong. Eleve nem szokott a Milan több góllal nyerni a kiscsapatok otthonában, most pedig az újonchoz látogatnak, akik biztos hogy vért isznak a meccs előtt (na meg ott van nekik a jó öreg Luca Toni is). Döntetlen körüli eredményt várok, de a plusz egyes hendivel akkor se bukok, ha a Milan nyerne egy góllal.
mr.blonde
2013.08.27, 17:20
Németország,Regionalliga, Südwest
Neckarelz - Trier
Tipp: Trier -0,25 @1.70(pinnacle)
6/10
A meccset semleges pályán, Saundhausenben játsszák, így a hazai pálya előnyét ezúttal nem élvezheti a Neckarelz, amely két alapemberét eltiltás miatt kénytelen lesz nélkülözni, míg három további kezdőjátékos játéka erősen kérdőjeles. A vendégeknél az első számú kapus nem bevethető. A Trier mindkét idegenbeli meccsét megnyerte az idén, ma reményeim szerint folyatódik a jó sorozat és ha nem is fölényesen, de megszerzi a három pontot.
mr.blonde
2013.08.31, 16:47
Eeredivisie
PSV - Cambuur
Tipp: PSV -2 ah@1.65@marathonbet
6/10
FT: 0-0
gratula a psv-nek a kiváló mérkőzésért..
A PSV ma ünneplni alapításának 100. évfordulóját, a klub nagy erőkkel készül az ünneplésre, a szurkolók már tegnap este óta mulatoznak a városban. A PSV minden bajnoki meccsére igaz, hogy hazai pályán többgólos győzelmi reményekkel fut ki a gyepre, de az újonc Cambuur ellen, a centenárium ünneplésekor ez szerintem most hatványozottan igaz lehet. Mivel hétközben BL-meccse volt a PSV-nek, ezért lehet némi fáradtság a játékosokban, ugyanakkor kéthetes válogatott szünet következik, szóval illene odatenniük magukat. Eddig két hazai meccse volt a bajnokságban a PSV-nek, a Go Ahead Egales-t 3-0-ra, a Nijmegent 5-0-ra páholta el.
A -2-es line szerintem viszonylag biztonságos, de mivel a Milan ellen is volt már idegenbeli meccs, a tétet ehhez mérten lövöm be.
mr.blonde
2013.08.31, 17:02
3/2-es kombi
különösebb indoklást most nem írok, nem saját tippek, ezért csak egy-egy mondatot tennék hozzá
Girona - Numancia H@2.10 FT:2-2(89.percben jött az egyenlítés)
Ebben a párosításban rendre a hazai győzelem a jellemző.
Lorient - Valenciennes H@1.90 FT:1-0
A vendégeknél hét játékos hiányzó lesz.
Syrianska - Forward DNB H@2.22 FT:0-0
"gyanús" csapatok meccse, most a syrianka jön.
3/2-es kombi Unibet.
1&2 esetén@3.99
1&3 estén@4.66
2&3 esetén@4.22
fél tét bukta
mr.blonde
2013.09.04, 14:21
Liefering - Bayern München II
Tipp: DNB H@2.10 (bet365)
7/10
FT:3-4
Barátságos meccs, ahol az osztrák II-es Liefering a "kis" Münchent fogadja. Túl sokat nem kell erről beszélni, februárban 4-2-re nyertek az osztrákok, mivel a bajorok tegnap bajnokit játszottak, az értékes/fontos játékosok ma pihenőt kaptak. óriási érték van ebben a tippben (1x@1.65 szintén).
update:
Ebbpől született végül egy cikk is.
http://www.hatharom.com/2013/09/04/elkapatjuk-a-kis-bayernt
mr.blonde
2013.09.06, 19:08
Finnország - Spanyolország
Tipp: spanyolország @1.21
Mivel otthon botlottak a hispánok, kötelező most nyerniük, különben a franciák elhappolhatják a csoport első helyét előlük.
akadnak hiányzók ugyan, de Bosque olyan bő kerettel dolgozhat, hogy simán nyernek így is.
Észak-Írország - Portugália
tipp: Portugália@1.33
FT:2-4
Az oroszok elleni "hős" csapatból D.Lafferty, Hughes, Cartman is kidőlt a védelemből, rajtuk kívül Baird és McGivern is lerobbant, szóval Cének és társainak ezt a meccset minden gond nélkül hoznia kell.
Németország - Ausztria
Tipp: Németország@1.21
FT:3-0
3/3-as kombó 1.96@Marathonbet
A németeknek ezt és a feröeri meccsek kell megnyeriük és egyenes ágon kint vannak a vb-n! vannak hiányzók, de a helyzet hasonló mint a spanyolok esetében, hazai pályán meglesz így is.
mr.blonde
2013.09.06, 19:13
Ghána- Zambia
Tipp: Ghána -0,75 @1.73 (bet365)
4/10
Csoportrangadó az első és a második között. Ghána erre a meccsre reaktiválta Essient, Boatenget és Andrew Ayewet is. A 2012-es ANK-győztes zambiaiak állítólag túlontúl magabiztos nyilatkoztak a selejtezővel és a meccsel kapcsolatban, úgyhogy a fekete csillagok most meg akarják mutatni a tutit. Ayew nyilatkozott egy olyat is, hogy "jobb lesz ha Zambia befogja" stbstb..ugy vettem le, hogy motiváltak, a nevek alapján pedig egyértelmű hogy jobbak.
mr.blonde
2013.09.11, 14:18
Copa del Rey
Cordoba - Deportivo
Tipp: Cordoba dnb@1.77(marathon)
5/10
FT: 2-2 (2-3)
A Deportivo edzője 5 kezdőjátékosát nem nevezte a mérkőzésre, ráadásul Kaká sérült, míg Carlos Marchena nem csinálta végig felkészülést, formán kívül van. Eleve a keretben összesen 17 játékos található, szóval igen foghíjas lesz ez a mai csapat.
Augusztus 24-én a Cordoba a Riazorban is le tudta győzni a Deport, ezért jelen helyzetben rájuk fogadok. Az sem mellékes, hogy a hazaiak szeretnek ficánkolni a kupában, tavaly a Sociedad is áldozatául esett, végül a Barcelona jelentette a végállomást.
mr.blonde
2013.09.15, 13:21
Orosz Premjer Liga
Tom Tomszk - Anzsi
Tipp: Anzsi dnb@1.75 (marathon)
5/10
FT:2-2
Az Anzsi helyzetét aligha kell bemutatni, nagytakarítás volt a klubnál, a túlfizetett és alulteljesítő sztárok már nincsenek a csapatban. A vezetők 130 millió eurós bevételre tettek szert, amiből 12 új játékost igazoltak. Teljesen új csapata van az Anzsinak, amely a beszámolók szerint a Terek ellen kifejezetten jól játszott, a 87. percig vezetett is, végül azonban csak döntetlent tudott elérni.
A Tom Tomszk nagyon gyengye csapat, 7/7 vereséggel áll a tabellán vagyis ki ellen kezdje meg a felzárkózást a dagesztáni csapat, ha nem a sereghajtó ellen.
mr.blonde
2013.09.18, 15:24
Macedón Kupa
Pelister - Miravci
Tipp: Pelister@1.40
1.osztályú csapat fogad egy 2.osztályú csapatot. A Miravci idén a feljutást tűzte ki célul, ugyhogy a kupa most annyire nem fontos a számukra, ellenben a Pelister a nemzetközi kupaindulást célozta meg idénre, szóval a lehető legerősebb összeállításban lépnek majd pályára. Ha jól vagyok informálva a két csapat baráti viszonyt ápol egymással, a nyáron több fiatalt is lepasszolt a Pelister a Miravcinak, hogy így segítse a feljutását.
Svéd II.o
Assyriska - Brage
Tipp: Assyriska@1.33
FT:3-2
A derék brage szép profitot termelt nekem ebben az évben, a jóról pedig nehéz leszokni, ezért ezúttal is megveretem. A Brage 23 kör alatt 7 pontot szerzett, gyakorlatilag már kiesett, a játékosok már a következő klubjaikkal tárgyalnak. Az Assyriskna igen gyenge formában van, szüksége van a három pontra a bentmaradás érdekében, a két klub pedig produkált már érdekes találkozókat, szóval a vendégek aligha szakadnak meg a győzelemért.
2/2.es kombi@1.86
5/10
Porto - Atletico M.
Gólok száma over 2,5
2,22 Pinnacle
Mi a véleményetek?
gólszerző
2013.09.30, 17:36
Porto - Atletico M.
Gólok száma over 2,5
2,22 Pinnacle
Mi a véleményetek?
H2H (http://www.hatharom.com/livescore/h2h/por-fc_porto/esp-atletico_madrid) alapján elég vegyes a kép. Nem véletlenül ilyen magas az odds. A hétvégi Real-Atléticóból kiindulva nem tenném, valami hasonló lefolyású meccsre van kilátás a spanyolok részéről.
H2H (http://www.hatharom.com/livescore/h2h/por-fc_porto/esp-atletico_madrid) alapján elég vegyes a kép. Nem véletlenül ilyen magas az odds. A hétvégi Real-Atléticóból kiindulva nem tenném, valami hasonló lefolyású meccsre van kilátás a spanyolok részéről.
Ott azért volt néhány ziccerük. A tegnapit nem láttam, de végül jött.
Mit szóltok a Bl továbbjutókhoz? Van olyan csoport amelyből 12 ponttal sem tudott továbbjutni és van amelyből 6 és hét ponttal mentek tovább!Érdekes ugye?
th3PR0j3ct0r
2013.12.12, 14:21
Mit szóltok a Bl továbbjutókhoz? Van olyan csoport amelyből 12 ponttal sem tudott továbbjutni és van amelyből 6 és hét ponttal mentek tovább!Érdekes ugye?
Konkrétan szánalmas, főleg a Zenit. Európa klubfocijának legnagyobb szégyene ez a csapat, egy nyomorult győzelemmel, nulla játékkal sikerült továbbmenniük.
sziasztok szeretnék segítséget kérni totó és bundesliga tippjátékban vmiért tippjeimet vmiért nem fogadja el múlt héten is tippeltem és azt írja ki minden 0%semmit nem tippeltem miért
sziasztok segítséget szeretnék alig 2-3 hete játszom totó és bundesliga játékkal és nem fogadja el tippeket ma visszaakartam ellenőrizni de azt írja ki nem tippeltem semmit csupa 0% miért mit csináljak hogy elfogadja tippjeimet
Schmitt Pál és a borz
2014.01.21, 17:02
Sziasztok,
ha valaki talál a mai svéd-lengyel kézire 1.7 körüli oddsot under 52.5re, ne fogja vissza magát, 2 sörért. :) Köszi! Ilyen 750$t szeretnék rátenni, szóval az is szempont. :D
mr.blonde
2014.03.11, 17:01
a Bl-meccsek árnyékában kis téttel megpróbálom az alábbi két ht/ft-t kizárólag a móka kedvéért :)
Barnsley - Leicester
2/1@51.00 Bwin
1/2@26.00 188bet
a meccset vezető Mark Heywood azok közé a sporik közé tartozik, akik szeretnek szerepelni és befolyásolni a mérkőzést, talán ma is rossz lábbal kelt fel..
Nuneaton - Tamworth
2/1@ 26.00 bwin
1/2@ 51.00 bwin
A két csapat 27 kilométerre van egymástól, szóval ez egy helyi derbi. A tavalyi évben a Nuneaton 3 ht/ft-t játszott meg, míg a Tamworth hatot (!), viszont idén még nem alkotott egyik csapat sem, szóval talán eljött az ideje. Tavaly egymás ellen megcsinálták a tutit, volt ott minden, ajtó-ablak ziccerek kihagyása, tizenegyes, kapushiba stb..
>>>https://www.youtube.com/watch?v=1MA1e4ows34
himynameismark
2014.07.04, 01:50
Argentína-Belgium
Csapat szögletek Belgium Felett 4.5 odds1.83 (Bet365)
8/10
mr.blonde
2014.11.08, 14:04
Argentína, Premiera B Metro
Atletico Atalanta - Tristan Suárez
Tipp: Tristan @1.90 Betvictor
4/10
Atletico Atlanta - Tristan Suarez Betting Odds, Soccer - Primera B Metropolitana (http://www.oddsportal.com/soccer/argentina/primera-b-metropolitana/atletico-atlanta-tristan-suarez-z53xJfnG/#1X2;2)
A hazai csapatból 10-en szerződést bontottak, erősen megcsappant a keret erőssége, főleg, hogy amúgy is a liga egyik leggyengébb együtteséről van szó. (ATLANTA | Tres que se van (http://www.mundoascenso.com.ar/noticia/34172-tres-que-se-van))
A vendégek komoly célokat dédelgetnek ebben a szezonban, céljuk a feljutás, ezt a meccset be kell húzniuk. GL!
mr.blonde
2014.11.09, 13:17
argentína, premiera b metro
atletico atalanta - tristan suárez
tipp: Tristan @1.90 betvictor
4/10
atletico atlanta - tristan suarez betting odds, soccer - primera b metropolitana (http://www.oddsportal.com/soccer/argentina/primera-b-metropolitana/atletico-atlanta-tristan-suarez-z53xjfng/#1x2;2)
a hazai csapatból 10-en szerződést bontottak, erősen megcsappant a keret erőssége, főleg, hogy amúgy is a liga egyik leggyengébb együtteséről van szó. (atlanta | tres que se van (http://www.mundoascenso.com.ar/noticia/34172-tres-que-se-van))
a vendégek komoly célokat dédelgetnek ebben a szezonban, céljuk a feljutás, ezt a meccset be kell húzniuk. Gl!
ft 0-1
zsolo365
2014.11.09, 13:24
SZép volt! Grat!
mr.blonde
2014.12.02, 17:20
Román Kupa
Mioveni - CFR
Tipp: Mioveni DNB @3.25
2/10
FT:3-4
A Mioveni a 2. osztályban szerepel, semmi xtra, de a kupában idén szárnyal, már sikerült kiejtenie az Astrát és a Dinamo Bukarestet is. A játékosok 5000 euró bónuszt kapnak, ha túljutnak a Cseferén, szóval a motiváció adott. A kolozsváriak helyzete talán sokak számára ismert, komoly anyagi gondok vannak a Vasutasnál, Miriuta már Győrben dolgozik, a legjobb játékosnak vélt Monroy szerződést bontott, a többiek is új csapatot keresnek stb..Számomra nagy kérdés, hogyan lehet ilyen körülmények között motiválni egy csapatot egy kupameccsre. Túlzásba nem kell esni, de ezen az oddson egy próbát megérhet a hazaiakra tenni.
himynameismark
2014.12.02, 22:52
lekéstem róla, pedig indoklás alapján raktam volna. aztán megnéztem az eredményt, meg, hogy hogy alakult az eredmény. jó tipp volt! kár, hogy a pofátlanságnak/bundának vagy a lúzerségnek nincs határa. 3-0ról kikapni 30 perc alatt első gól 11es. szaga van
zoekkent
2014.12.02, 23:05
én is pont lemaradtam róla - utána csak livescore-on követtem (streamet is találtam, de inkább nem néztem) - aztán 3-0 nál
már keményen mérgelődtem onnantól meg... nézte valaki élőben?
zsolo365
2014.12.02, 23:15
kösz a tippet, én kaszáltam vele!!!!!!! Megtettem, hazai az első gólt lövi, aztán , másodikat, harmadikat, aztán a negyediket.
utolsó elment, de így is nagyot kaszáltam!!!!!!!!!!! még egyszer KÖSZÖNÖM!!!!
mr.blonde
2014.12.03, 13:13
hát a srácok kevesellték azt az ötezer eurót, megoldották okosba :)
mr.blonde
2014.12.16, 12:52
nem vagyok egy nagy röplabdaszagértő, de találtam egy érdekességet. Ma a CEV Kupában a Kecskemét a román Craiova vendége lesz. Az első meccset Kecskeméten a román gárda nyerte meg 3-0-ra (25-21;25-20;25-9), meglehetősen simán, hiszen mindössze 125 pont esett a meccsen.
Az oddsok alapján a visszavágón is hasonló eredmény várható, ehhez képest néhány iroda egészen balek over/under határt lőtt be.
Amíg a Betssonnál 135.5, bet365-nél 138,5 a line (1.90-1.80), addig pl az Unibetnél 160.5, a Marathonbetnél 163.5!
A Kecskemétnél lesz pár hiányzó, nem tudom, mennyi esélyük van idegenben, de akár még egy szettlopás is belefér ebbe a határba.
KRC - Készen állunk a visszavágóra (http://www.kecskemetiroplabda.hu/hu/hirek/236/keszen_allunk_a_visszavagora)
Craiova - Kecskemet Betting Odds, Volleyball - CEV Cup (http://www.oddsportal.com/volleyball/europe/cev-cup/craiova-kecskemet-Iyy5Msif/#over-under;2)
163.5 under@1.71 Marathonbet
160.5 under@1.72 Unibet
Kis piacok, meg komoytalan irodák, de talán egy kis aprót megérhet. GL!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.