PDA

Teljes verzió megtekintése : Fuck Luck - Nyerjünk együtt!

oldal : 1 2 [3]

christyler
2017.08.10, 12:35
Akkor tévedtem :) Valakinek valami ötlete hogy mi történt? 0-4 az nagyon durva a Thun még gólt sem lőtt eddig...

th3PR0j3ct0r
2017.08.30, 16:27
Hamarosan kezdődik az MLB-szezon, kötöttem is két long term fogadást, gondoltam megosztom:

Az első, egyben bátrabb: Gary Sanchez üti a legtöbb HR-t a szezonban - odds: 41.00

Indok:
Szerintem surranópályán odaérhet, legalábbis a tavalyi teljesítménye alapján. Elég fiatal, ez lesz az első teljes idénye, tavaly kb 50 meccset játszott, két évvel ezelőtt pedig kettőt. Az előző szezonban 20 hazafutást ütött, úgy hogy kb a szezon 1/3-ában játszott, ez csak azért elképesztő, mert a legtöbb hazafutás 47 volt tavaly, amit úgy hoztak össze, hogy az illető nagyjából végigjátszotta a szezont.

Idén Sanchez elöl kipakolták a csapatból McCannt, mellette pedig az az Austine Romine bevethető még, aki tavaly sem játszott túl sokat. Ez a szezon elvileg az újjáépítésről szól majd a Yankeesnél, tehát Sanchez különösen sok meccset kaphat (gyakorlatilag stabil kezdő lesz). Az előszezon során nagyjából 40 PA-t kapott (ennyiszer állt oda ütni), négy vagy öt HR-t vágott - amennyiben a rotáció elejében játszik majd, úgy meccsenként 4-5 PA-val lehet számolni a szezon során. Szintén fontos kiemelni, hogy a Yankee Stadiumban játssza majd a meccsei felét, ahol 15%-kal több HR-t ütnek az ő oldalára a játékosok a liga átlaghoz képest. Az idegenbeli meccsektől sem kell félni, mennek majd sokat Torontóba, Bostonba, játszanak Baltimore-ban is, így gyakorlatilag 1-es ballpark factorral lehet számolni az idegenbeli meccsekre (az 1-es szám ebben az esetben pont az átlagot jelenti, vagyis nem kell különösebb kihívással szembenéznie).

Ami ellene szól, hogy iszonyat fiatal, illetve hogy idővel alkalmazkodhat majd hozzá a liga, illetve sérülés is befigyelhet. Természetesen több esélyes is van erre a címre, a többségre viszont nincs 41-es odds, főleg nem ilyen háttérinfóval.

A másik tippet egy piros angol irodánál toltam, Gary Sanchez összes HR a szezon során - over 26.5

Az indok ugyanaz, viszont a line már felment 28.5-re, de talán még ott is van benne value.

Funból is érdemes lehet tolni, hiszen szeptemberig majdnem minden nap tolni fogják :)

Az első tipp élt kb másfél hetet, amikor Sanchez összeszedett egy sérülést és kihagyott nagyjából egy hónapot. Utána kellett egy kis idő mire összekapta magát, de igazán kiegyensúlyozott teljesítményt sajnos nem tudott hozni. Mivel Stanton idén szinte minden ütéséből hazafut (51 hazafutásnál jár jelenleg és még van hátra kb egy hónap az alapszakaszból, viszonyításképp az elmúlt három évben a jelenlegi mennyiséggel is a legeredményesebb játékos lett volna.), ezért gyakorlatilag egy percig sem volt esély az első tippre.

A második simán jött, augusztus végére meg is lett, még ilyen körülmények között is.

Érdemes lesz figyelni, szerintem ha New Yorkban marad, az elkövetkezendő években még simán begyűjthet egy ilyen címet, az oddsa pedig nem lesz ennél sokkal alacsonyabb.

varin
2017.08.30, 16:54
Az első tipp élt kb másfél hetet, amikor Sanchez összeszedett egy sérülést és kihagyott nagyjából egy hónapot. Utána kellett egy kis idő mire összekapta magát, de igazán kiegyensúlyozott teljesítményt sajnos nem tudott hozni. Mivel Stanton idén szinte minden ütéséből hazafut (51 hazafutásnál jár jelenleg és még van hátra kb egy hónap az alapszakaszból, viszonyításképp az elmúlt három évben a jelenlegi mennyiséggel is a legeredményesebb játékos lett volna.), ezért gyakorlatilag egy percig sem volt esély az első tippre.

A második simán jött, augusztus végére meg is lett, még ilyen körülmények között is.

Érdemes lesz figyelni, szerintem ha New Yorkban marad, az elkövetkezendő években még simán begyűjthet egy ilyen címet, az oddsa pedig nem lesz ennél sokkal alacsonyabb.

Gratula :)

makai
2017.09.14, 11:05
Szuper

Zozinho19
2017.09.24, 12:15
Érdekelne a véleményetek a Hannover- Köln meccsről! Szerintem ez országos 1-es, így nem értem az 1,85-ös szorzót!

Proxyi
2017.09.24, 13:45
Nem értem mit nem értesz, mennyinek kéne lennie?

varin
2017.09.24, 13:46
Hát minden ebbe az irányba mutat nálam is :)

Zozinho19
2017.09.24, 13:59
Nem értem mit nem értesz, mennyinek kéne lennie?

Max 1,6-ot adnék! Ez nagyon magasnak tűnik!

Ugyan mindkét csapatnál vannak sérültek, de a Hannover eddig még hazai pályán gólt sem kapott, míg a Köln összesen egyet szerzett bajnokin.

Zozinho19
2017.09.24, 19:01
Pff

A tendenciák nem változtak meg a kapott és rúgott gólok tekintetében, valahogy ez mégsem vigasztal. :(

sportinsider
2017.10.04, 00:06
Tuchel lesz Bayern következő edzője 1.8 a betV-on. Mivel már egy ideje nem volt német edzője a Bajoroknak, ez valahol törvényszerű is.

Hoeneß verrät Pep neuen Bayern-Trainer - Wird's jetzt Tuchel? - Bundesliga Saison 2017/18 - Bild.de (http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/hoeness-verraet-pep-trainer-jetzt-wirds-wohl-tuchel-53414938.bild.html)

Ugyan szólnak hírek arról is, hogy Luis Enriguet is megkeresték, de azt gondolom, hogy annyira tán nem bolond még a Bayern vezetősége. :-) Bár Dortmund rajongóként kifejezetten örülnék a spanyolnak :-)

Tuchel brutálisan jó edző. Nagyon nem örülnék neki, ha a Bayern kispadján kötne ki.

Lényeg a lényeg 1.8 ért szerintem ez value. 6/10

PetoPisti
2017.10.04, 09:07
Tuchel lesz Bayern következő edzője 1.8 a betV-on. Mivel már egy ideje nem volt német edzője a Bajoroknak, ez valahol törvényszerű is.

Hoeneß verrät Pep neuen Bayern-Trainer - Wird's jetzt Tuchel? - Bundesliga Saison 2017/18 - Bild.de (http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/hoeness-verraet-pep-trainer-jetzt-wirds-wohl-tuchel-53414938.bild.html)

Ugyan szólnak hírek arról is, hogy Luis Enriguet is megkeresték, de azt gondolom, hogy annyira tán nem bolond még a Bayern vezetősége. :-) Bár Dortmund rajongóként kifejezetten örülnék a spanyolnak :-)

Tuchel brutálisan jó edző. Nagyon nem örülnék neki, ha a Bayern kispadján kötne ki.

Lényeg a lényeg 1.8 ért szerintem ez value. 6/10

Abszolút egyetértek!!!

Carlo elküldése után Willy Sagnol ült le a müncheni kispadra. Szokásos forgatókönyv, a másodedző átveszi a csapatot pár meccsre, míg a vezetőség megkeresi a megfelelő utódot. Sagnol nem fogja megkapni a lehetőséget hosszútávon, ezt nem engedheti meg magának a Bayern. Gyakorlatilag minden Tuchel mellett szól.

- korábban volt már róla szó Münchenben
- szabadúszó
- Ugyan Hoeness inkább Nageslmannt szeretné, míg Kalle Tuchelt, de szezon közben a hoffenheimi vezetőedző érkezése kizárt, nem lehet ilyen kaliberű edzőt megszerezni idény közben
- a Bayern kapcsolatba lépett a BVB-vel, Tuchel után érdkelődtek
- már Guardiola is Tuchelt szerette volna utódjául Münchenben, lévén a hasonló filozófia miatt
- Tegnap Pep Münchenben volt az Oktoberfesten, majd Uli ezt nyilatkozta: „Elmondtam Pep Guardiolának, hogy kit nevezünk ki a következő napokban. Elégedettnek tűnt a választással”
- Ugyan felröppent Luis Enrique neve is, s talán ez aggasztó lehet a Hoeness nyilatkozat után, hisz Pep és Enrique jó barátok, így nyilván örülne az ő kinevezésének is Guardiola, de szerintem Enriquenek azért nincs esélye, mert Münchenben mindig fontos hangsúlyt fektetnek a német nyelvre. Guardiolától és Ancelottitól is elvárták, hogy megtanuljon németül. Enrique tudtommal nem beszéli a németet, ideje meg már nem is lenne megtanulni ;D
- a Bayernnek utoljára német edzője Jupp Heynckes volt, valamiért úgy hozza a sors, hogy a legnagyobb sikereket német edzővel éri el a klub
- Hoeness németesíteni akar, ezért is cikkeznek Goretzkáról, Brandról, Wernerről stb... A németesítésbe pedig tökéletesen beleillik Tuchel.
- Tuchel jól bánik a fiatalokkal is, s a Bayern generációváltás előtt áll, fontos egy olyan edző számukra, aki megadja az esélyt a fiataloknak

Én tényleg úgy látom, hogy minden Tuchel mellett szól, remélem nem jön valami feketeleves: Van Gaal, Lusi Enrique

PetoPisti
2017.10.04, 14:40
Közben Luis Enrique bekavarhat. Skybeten 1,8 a spanyol, Tuchel pedig már 2 :mad:

sportinsider
2017.10.05, 00:34
Közben Luis Enrique bekavarhat. Skybeten 1,8 a spanyol, Tuchel pedig már 2 :mad:

Wow!

Fußball-Sensation des Jahres - Heynckes zum vierten Mal Bayern-Trainer! - Bundesliga Saison 2017/18 - Bild.de (http://www.bild.de/sport/fussball/jupp-heynckes/zum-vierten-mal-bayern-trainer-53428446.bild.html)

Mondjuk erre szerintem senki nem gondolt :-)

Mondjuk innentől kb biztos, hogy jövőre Nagelsman lesz az edző.

PetoPisti
2017.10.05, 08:33
Wow!

Fußball-Sensation des Jahres - Heynckes zum vierten Mal Bayern-Trainer! - Bundesliga Saison 2017/18 - Bild.de (http://www.bild.de/sport/fussball/jupp-heynckes/zum-vierten-mal-bayern-trainer-53428446.bild.html)

Mondjuk erre szerintem senki nem gondolt :-)

Mondjuk innentől kb biztos, hogy jövőre Nagelsman lesz az edző.

Így igaz. Ez a terv. :) Tuchel elvileg túlságosan összeférhetetlen figura.

betseveryday
2017.10.07, 12:43
Belgium szinte biztos ma srácok!

varin
2017.10.07, 13:44
Belgium szinte biztos ma srácok!

Miért gondolod? Semmi tétje számukra..

betseveryday
2017.10.07, 23:21
3:4 ;)

butlins
2017.10.09, 16:28
Mai tippem Finnorszag legyozi a lelelktelen Torokoket.

hatvanharom.hu
2017.11.12, 17:37
El se hittem, amit ma realizáltam, hogy a Löwen tegnap este még Bundesliga meccset játszott a Leipzig ellen idegenben, ma meg a Barcelona ellen nyomják szintén idegenben! Elképzelhetetlennek tűnt, ezért utánanéztem. Tegnap este meccs után elbuszoztak egy berlini hotelbe közvetlenül a repülőtér mellé, ott éjszakáztak, ma utaztak Barcelonába és 6 órával meccs előtt érkeznek a városba. Ez durvább, mint egy EB-n egymást követő napi meccsek, mert még benne van egy csomó utazás is. Gondolom jól sikerült a regeneráció a reptéri hotelben, meg a repülőn ma. Persze már hét elején fogadtam erre a meccsre, mindezek tudta nélkül...

hatvanharom.hu
2017.11.13, 14:27
El se hittem, amit ma realizáltam, hogy a Löwen tegnap este még Bundesliga meccset játszott a Leipzig ellen idegenben, ma meg a Barcelona ellen nyomják szintén idegenben! Elképzelhetetlennek tűnt, ezért utánanéztem. Tegnap este meccs után elbuszoztak egy berlini hotelbe közvetlenül a repülőtér mellé, ott éjszakáztak, ma utaztak Barcelonába és 6 órával meccs előtt érkeznek a városba. Ez durvább, mint egy EB-n egymást követő napi meccsek, mert még benne van egy csomó utazás is. Gondolom jól sikerült a regeneráció a reptéri hotelben, meg a repülőn ma. Persze már hét elején fogadtam erre a meccsre, mindezek tudta nélkül...

Így is elértek egy döntetlent! Nem semmi...

Lord Mikkamakka
2017.11.13, 15:05

Azt hiszem, ez az az infó,a mit még jó, hogy nem láttam időben, különben csúnya rászaladás lett volna :D

golszerzo
2017.11.13, 19:32
Így is elértek egy döntetlent! Nem semmi...

X2 volt a játék? A Barcát elaltatták volna ezzel?

hatvanharom.hu
2017.11.14, 23:23
X2 volt a játék? A Barcát elaltatták volna ezzel?

Nem hinném, hogy ez altatás lett volna, annak azért erős lenne. Sajnos Barca 1-5 gólos sikerre tettem, előtte még attól féltem, hogy beleszaladhatnak hullafáradtan egy nagyobb zakóba és kicsúsznak az 5 gólos határból...Ráadásul a BL-ben minden rangadót teszek x-re, de emiatt ezt a meccset kihagytam...

hatvanharom.hu
2017.11.17, 14:32
Folytatódik a Löwen road-show, ez már NBA-szint. Tegnap Melsungen ellen játszottak, holnap meg irány Szkopje! 7 nap 4 meccs, mind idegenben. Tegnap már kijött a fáradtság is kikaptak meglepetésre. Holnap meg egy ilyen hét után, jön a BL címvédő Vardar, ahová mostanában amúgy sem nyerni járnak a csapatok. 1.45@ alapból nem nagy érték a hazaiakra, de ilyen előzmények után talán meg lehet próbálni, ha még emelkedik tovább egy kicsit. Kielce+Nantes+Vardar együtt már 1.85@ és a másik kettő meccs egyértelmű.

Tomihmv
2017.11.17, 15:31
Folytatódik a Löwen road-show, ez már NBA-szint. Tegnap Melsungen ellen játszottak, holnap meg irány Szkopje! 7 nap 4 meccs, mind idegenben. Tegnap már kijött a fáradtság is kikaptak meglepetésre. Holnap meg egy ilyen hét után, jön a BL címvédő Vardar, ahová mostanában amúgy sem nyerni járnak a csapatok. 1.45@ alapból nem nagy érték a hazaiakra, de ilyen előzmények után talán meg lehet próbálni, ha még emelkedik tovább egy kicsit. Kielce+Nantes+Vardar együtt már 1.85@ és a másik kettő meccs egyértelmű.

Remek észrevétel ismét, ennek ellenére a Vardar oddsa elkezdett emelkedni... :) Lehet, hogy érdemes élőzni a meccsen, ha a Löwen az elején elmenne 1-2 góllal, akkor háromesélyben igen korrekt szorzót lehet majd kapni a Vardarra.

Tomihmv
2017.11.18, 11:04
Most kezdődik az SZKA Habarovszk-CSZKA Moszkva mérkőzés, -17 fokban, de egyre jobban hül a levegő, a meccs végére, akár -20 fok is lehet. Egy under befigyelhet, igaz, mindössze 1.55-szörös pénzt ér a 2,5 alá...

ivan
2017.11.19, 20:20

nantes sima volt :)))

https://www.facebook.com/ehf.champions.league/videos/10155274910843666/

th3PR0j3ct0r
2017.11.20, 12:33
Nemtom Te hogy vagy vele, de én nagyon szurkolok ennek a Khabarovsknak. Szeretném látni ahogy bejutnak egy nemzetközi kupa csoportkörébe, hogy aztán a nagy nyugati csapatok 15-18 órákat repüljenek hét közben egy meccs kedvéért, amit saját időzónájuk szerint reggel 9 és 10 között kell kezdeni, esetenként -16 fokban. Óriási lenne, csak két gond van: egyrészt iszonyat szarul megy nekik, másrészt a Lenin stadion szerintem nem alkalmas kupameccsek lebonyolítására. Mindenesetre egy ilyen túra után visszasírnák a csapatok a kazahsztáni utakat :D

mr.blonde
2017.11.23, 16:53
Szevasztok!

Érdekes infóra sikerült bukkannom.

Odra Opole – Strona Oficjalna » Fortuna za strzelone gole! W ten weekend bramki w Nice 1 Lidze mają szczególną wartość (http://www.odraopole.pl/fortuna-za-strzelone-gole-w-ten-weekend-bramki-w-nice-1-lidze-maja-szczegolna-wartosc/)

A lengyel másodosztály főszponzora egy lengyel fogadóiroda, amely a hétvégére jótékonysági akciót hirdetett, amely úgy szól, hogy minden rúgott gól után 2000 zlotyit ajánlanak fel a kluboknak, amelyet kötelesek az összegeket valamilyen jótékonysági célra felajánlani.

Hát ezek alapján akár potyoghatnak is a gólok, még csak a szezon felénél járunk.

Gyorsan összeadtam az oddsokat, mi lenne akkor, ha

minden meccsen születne legalább 2 gól - @10.83
minden meccsen születne legalább 1 gól@1.75

Mit gondoltok, megér egy próbát?:)

Lord Mikkamakka
2017.11.23, 17:44
Érdekes gondolat, a hasznos infót köszönjük :)

Én két irányba indulnék el szívem szerint. Vagy azt beszélik le, hogy minden meccs 1-1-ről indul vagy pedig azt, hogy lesz két vagy három olyan meccs, ami mondjuk 3-3-ról.

Előbbinél az a veszély, hogy feltűnhet sokaknak, hogy minden meccs állt 1-1-re, utóbbinál pedig az, hogy 3-3 gólt szerezni azért időigényes dolog, a meccs nagy része elmehetne erre.

C verzió, simán leszarják a csapatok az egészet...

Nem tudom, nehéz ügy, de az infó fasza, kezdeni kell vele valamit.

wpmesterlon
2017.11.23, 20:27
Remek info!! köszönöm!! mindenképp bepróbálok ezekből!!

th3PR0j3ct0r
2017.11.24, 13:37
Faszagány infó, nyilván megpakoltuk, de csak funból. Azért 9/9 lengyel 2-es meccs nem esik be tízből egyszer over 1.5-re, nagyjából az a reális hogy kettő fejreáll. Viszont élőben szerintem lehet okoskodni, mondjuk ha egy meccs már eldőlt, 2-3 gólos különbségnél a meccs vége felé érdemes lehet behúzni még egy vagy két gólt.

buktar
2017.11.26, 15:52
Az Udinese szerintem ma jó esélyekkel lép pályára a Napoli ellen. A hazaiaknak győzelem jön az otthoni sormintábam (:)), egyébként egy gólnál nagyobb különbséggel csak a Juventustól kaptak ki otthon (emberelőnyben 2:6).
A vendégeknek is ki kell kapni valamikor, hétközben BL meccset játszottak. Az utolsó négy idegenbeli mérkőzésükön nem vertek senkit tönkre, utoljára már csak egy vérszegény döntetlen jött össze a Chievo ellen.
Egy kis aprót megérnek szerintem, vérmérséklet szerint:
H +1,5AH 1,95
1X 3,50
H 10,00
Félidő/Vége D/H 21,00
(év összes napja)

buktar
2017.11.26, 16:18
Eddig jól alakul. Maggio oldalán lehet keresnivalójuk.

buktar
2017.11.26, 16:34
Kamutizi, meg a kapus, Jézusom!

Tomihmv
2017.12.06, 10:07
Nagy bajban a macedónok, anyagi csőd miatt légiósok nélkül, fiatalokkal állnak fel.

Nagy meglepetés lenne egy hazai győzelem, hiszen az elmúlt időszakban a balkán csapat megjárta a poklot, az önkormányzati választások miatt anyagi gondok jelentkeztek, ezt követően az összes légiós távozott, a holnapi keretükben hét fiatal játékos fog szerepelni. A legidősebb közülük a 23 éves Najdovszki Darko, Ivan Sapundzhiev és Damian Jakimovszki 22, Andrea Atanassov és David Pecalevski 20, Nicolas Zarevszki 19, Joseph Naumovszki pedig 18. Sapundzhiev, Jakimovski és Atanassov már rendelkezik nemzetközi tapasztalattal, a többi négy viszont abszolút „kezdőnek” számít.

Bővebben:
EC: Karpos Szokoli - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/39468_ec_karposz_szokoli_falco_vulcano_energia_kc)

Sok helyen nem fogadható ezek infók tudatában a mérkőzés, a Tippmixen és a Tippmixpron viszont igen, ez óriási pozitívum.

Ugyan a Falconak is mindegy a meccs, ugyanakkor még így is illene minimum 30 pont körüli különbséggel nyernie a magyar csapatnak, a hendi line perpillanat 26,5-ön áll. Az odavágón 108-87-re nyert a Szombathely, a macedón csapat légiósai akkor 74 pontot tettek a közösbe, vagyis óriási favorit a Falco. Ha egy 80 százalékot kitesznek a pályára, akkor is illene hozniuk ezt a hendit a vendégeknek, főleg, hogy a macedónok tegnap játszottak bajnoki meccset, mindössze 8-an voltak a keretben és 34 pontos vereséget szenvedtek hazai pályán a listavezető Blokotehna ellen. A Blokotehnánál pedig szerintem erősebb csapat a Falco.

th3PR0j3ct0r
2017.12.06, 11:35
Köszi a tippet, nekem simán benyelt a **** 100 fontot -27.5ön ;) Hajrá!

th3PR0j3ct0r
2017.12.06, 11:36
Működik a cenzúra ;) Osztrák iroda, fekete.

Tomihmv
2017.12.07, 08:42
Nagy bajban a macedónok, anyagi csőd miatt légiósok nélkül, fiatalokkal állnak fel.

Nagy meglepetés lenne egy hazai győzelem, hiszen az elmúlt időszakban a balkán csapat megjárta a poklot, az önkormányzati választások miatt anyagi gondok jelentkeztek, ezt követően az összes légiós távozott, a holnapi keretükben hét fiatal játékos fog szerepelni. A legidősebb közülük a 23 éves Najdovszki Darko, Ivan Sapundzhiev és Damian Jakimovszki 22, Andrea Atanassov és David Pecalevski 20, Nicolas Zarevszki 19, Joseph Naumovszki pedig 18. Sapundzhiev, Jakimovski és Atanassov már rendelkezik nemzetközi tapasztalattal, a többi négy viszont abszolút „kezdőnek” számít.

Bővebben:
EC: Karpos Szokoli - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/39468_ec_karposz_szokoli_falco_vulcano_energia_kc)

Sok helyen nem fogadható ezek infók tudatában a mérkőzés, a Tippmixen és a Tippmixpron viszont igen, ez óriási pozitívum.

Ugyan a Falconak is mindegy a meccs, ugyanakkor még így is illene minimum 30 pont körüli különbséggel nyernie a magyar csapatnak, a hendi line perpillanat 26,5-ön áll. Az odavágón 108-87-re nyert a Szombathely, a macedón csapat légiósai akkor 74 pontot tettek a közösbe, vagyis óriási favorit a Falco. Ha egy 80 százalékot kitesznek a pályára, akkor is illene hozniuk ezt a hendit a vendégeknek, főleg, hogy a macedónok tegnap játszottak bajnoki meccset, mindössze 8-an voltak a keretben és 34 pontos vereséget szenvedtek hazai pályán a listavezető Blokotehna ellen. A Blokotehnánál pedig szerintem erősebb csapat a Falco.

43-104 ;)

th3PR0j3ct0r
2017.12.07, 12:11
Faszagány tipp volt, nagyon szépen köszi ;)

varin
2017.12.07, 13:40
Bravóka!

mr.blonde
2017.12.07, 13:42
A Hoffenheim a jelek szerint elengedte az esti meccset. Az edző ketté osztotta a keretet, egyik fele a Hannover ellen, másik fele a Ludo ellen készült. Utóbbiban javarészt ifisták voltak.

Europa League: Hoffenheim hat wieder eine Trainingsgruppe 2! - Bundesliga Saison 2017/18 - Bild.de (http://www.bild.de/sport/fussball/hoffenheim/hat-wieder-eine-trainingsgruppe-2-54080748.bild.html)

We'll do that a bit split. That we are preparing a part on Ludogorets and are already planning a certain part on Hannover (Bundesliga away game on Sunday, the editor), and doing a normal training week with them. So train more or less with two groups to do justice to both. "
Although Hoffenheim has already put the Europa League in the sand, wants to adopt Thursday against Ludogorets still reasonable and fair. Nagelsmann's plan: "We try to throw in a lot of young hungry people who may be seeing themselves in the field for the first time in the professional field, who are simply poisonous and want to prove something. It does not matter if the competition is over for us. But for her own career. That's the fairest way to do it. "

A bolgároknak kell legalább egy X a továbbjutáshoz.

Ludo +0@1.88
Ludo +0,5@1.44

varin
2017.12.07, 15:41
A Hoffenheim a jelek szerint elengedte az esti meccset. Az edző ketté osztotta a keretet, egyik fele a Hannover ellen, másik fele a Ludo ellen készült. Utóbbiban javarészt ifisták voltak.

Europa League: Hoffenheim hat wieder eine Trainingsgruppe 2! - Bundesliga Saison 2017/18 - Bild.de (http://www.bild.de/sport/fussball/hoffenheim/hat-wieder-eine-trainingsgruppe-2-54080748.bild.html)

We'll do that a bit split. That we are preparing a part on Ludogorets and are already planning a certain part on Hannover (Bundesliga away game on Sunday, the editor), and doing a normal training week with them. So train more or less with two groups to do justice to both. "
Although Hoffenheim has already put the Europa League in the sand, wants to adopt Thursday against Ludogorets still reasonable and fair. Nagelsmann's plan: "We try to throw in a lot of young hungry people who may be seeing themselves in the field for the first time in the professional field, who are simply poisonous and want to prove something. It does not matter if the competition is over for us. But for her own career. That's the fairest way to do it. "

A bolgároknak kell legalább egy X a továbbjutáshoz.

Ludo +0@1.88
Ludo +0,5@1.44

Nehéz ügy... Becsapósnak érzem kicsit a meccset, magamban azt mondtam az írás elolvasása után, hogy oké, ha a bolgároknál van a meccs, akkor mehet, de így, hogy Hoffenheimben... Otthon csak nem akarnak kikapni, még tarcsikkal sem.

Nálam ma Rijeka-Milan DNB V a játék. A horvátoknak már töknyóc, a Milannak is igazából, de az előzetes kezdő (Storari - Zapata, Paletta, Romagnoli - Calabria, Zanellato, Biglia, Locatelli, Antonelli - Cutrone, André Silva) lényegesen jobb, mint amit gondoltam, ráadásul Rhinónak szerintem egy ilyen meccs is fontos így y pályafutása elején.

cs1zo
2017.12.07, 15:55
Nehéz ügy... Becsapósnak érzem kicsit a meccset, magamban azt mondtam az írás elolvasása után, hogy oké, ha a bolgároknál van a meccs, akkor mehet, de így, hogy Hoffenheimben... Otthon csak nem akarnak kikapni, még tarcsikkal sem.

Nálam ma Rijeka-Milan DNB V a játék. A horvátoknak már töknyóc, a Milannak is igazából, de az előzetes kezdő (Storari - Zapata, Paletta, Romagnoli - Calabria, Zanellato, Biglia, Locatelli, Antonelli - Cutrone, André Silva) lényegesen jobb, mint amit gondoltam, ráadásul Rhinónak szerintem egy ilyen meccs is fontos így y pályafutása elején.

Nehéz kenyér ez az EL-kör, én bepróbálok egy Apollon+Marseille kombit...

th3PR0j3ct0r
2017.12.07, 18:59
Koppenhágáról mi a véleményetek? Kaptam BFen valami freebetet, feldobtam egy 10es oddsra, már csak a dánok kellenének bele. Az igazság viszont az hogy majdnem random kattintgattam. Adjam el vagy jók a három pontra otthon? Amúgy vicc ha egy Tiraspol veretlenül meg tud úszni egy EL csoportkört :confused:

himynameismark
2017.12.07, 21:17
l Rhinónak szerintem egy ilyen meccs is fontos így y pályafutása elején.

A Milan semmit nem ért el konkrétan a Montella kirúgással, ha ilyen Gattusot hoznak a helyére, aki vsz egy ritka szar edző lesz. Játékosként bírtam a küzdőszellemét, de csak rá kell nézni, sugárzik a fejéről, hogy buta mint a szar.

hatvanharom.hu
2017.12.07, 21:21
Nantes-PSG francia kézibajnokság. PSG odds 1.45@-ről 2.6@-ra emelkedett. Valakinek van valami infója? Nem játszanak a nagyok vagy mi történik? Ha elmegy a meccs a PSG-nek 5 pont hátránya lesz a Montpellier-vel szemben, elmehet a bajnokság...érdekes.

Sztrelok
2017.12.07, 21:47
Nantes-PSG francia kézibajnokság. PSG odds 1.45@-ről 2.6@-ra emelkedett. Valakinek van valami infója? Nem játszanak a nagyok vagy mi történik? Ha elmegy a meccs a PSG-nek 5 pont hátránya lesz a Montpellier-vel szemben, elmehet a bajnokság...érdekes.

Molni82 megadta rá a választ...

Ami ok lehet: A Nantes remekül helyt állt a Bl-ben. Szeged-Barca verések stb...
Psg legnagyobb sztárja Karabatics eltiltott. A Psg az utolsó 2 idegenbeli meccsét elbukta.
Illetve a Nantes is megverte őket a 2 utolsó alkalommal.
Ilyen előjelek mellett nem meglepő a magas Psg odds.
Viszont a párizst sosem lehet leírni, ha megvannak a kezdők valahol akkor okosabbat lehet mondani.
Tipikus háromesélyes meccs.
Én nem tudnék rá tuti tippet adni.

mr.blonde
2017.12.08, 12:13

N. Karabatic a bajnokságban amúgy el van tiltva, Luka meg meg sérült.

Tomihmv
2017.12.12, 12:23
Balmazújváros-Komló ffi kézi Magyar Kupa:

Fiatalokkal a kupában

A fiatalokra alapozva utazik a Sport36-Komló a Balmazújváros otthonába a Magyar Kupa 4. fordulójában.

Magyar Kupa 4. forduló, Balmazújváros 2017.12.12. 18 óra:

Balmazújvárosi KK (NBI/B)– Sport36-Komló (NBI)

König Rendezvénycsarnok V: Felhő, Öcsi

A Balmazújváros eredményei az idei sorozatban: – Gyöngyös 30-28-ra, – Budakalász 30-28. A Sport36-Komló eredményei: Várpalota – 27-33, PLER – 27-31.

A Balmazújváros – 9 győzelemmel, 3 vereséggel – holtversenyben vezeti a bajnokság második vonalában a Keleti csoportot, ahol a Békésnek szintén 18 pontja van.

Kilvinger Bálint, a Komló vezetőedzője az utazás előtt elmondta, találkozón elsősorban azok a fiatal reménységek kapnak szerepet, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak.

A fiatal szakember sajnálkozott, hogy a csapat év végi programja sűrűbb lett, mint ahogy azt szerették volna, hiszen szombati Budakalász elleni mérkőzést követően három nappal már egy hosszú utat közbeiktatva, Balmazújvárosban vár tétmérkőzés a fiúkra. Nem szabad elfeledkezni a pénteki, Dabas elleni rangadóról sem, ami kevesebb, mint egy hét leforgása alatt a harmadik 60 perce lenne Selymeséknek – közel 1400 km utazással.

Így talán érthető a rutinos játékosok kímélése. Ám arról szó sincs – erősítette meg Kilvinger Bálint, hogy feltartott kézzel lépnénk pályára a fürdővárosban, hiszen a fiatal tehetségeink csapatba építése megfogalmazott cél a közeljövőt tekintve.

forrás: Fiatalokkal a kupában – Komlói Újság Online (http://www.komloiujsag.hu/?p=32680)

Neten:
Balmazujvaros - Komloi Betting Odds, Handball - Hungarian Cup (http://www.oddsportal.com/handball/hungary/hungarian-cup/balmazujvaros-komloi-WQHu2y8t/)
Mixpro-n:
12.12. 18:00 Balmazújváros - Komló, MK: 3 1,70 7,75 2,40

A Komló hullámvölgybe van, idegenben amúgy sem megy a csapatnak, ifikkel meg pláne nem. A Balmazújváros élvonalbeli álmokat kerget, két NB I-est már elbúcsúztattak a kupában, így egyértelmű favoritok. A TIPPMIXPRO-s oddsban még van érték. GL!

Cesc18
2017.12.12, 12:34
Kivették a mocskok :D

mr.blonde
2017.12.12, 14:01
"lenyomoztattam" a meccset, 13-as keretből hét ifista utazott. Az nagyon sok.

dvsc59
2017.12.12, 14:32
Szia s üdvözöllek ... Kérdezném Tőled hogy még 1,40 szorzón érdemes játszani a Balmazújváros győzelmét ??? Köszönöm .

Tomihmv
2017.12.12, 14:49
Szia s üdvözöllek ... Kérdezném Tőled hogy még 1,40 szorzón érdemes játszani a Balmazújváros győzelmét ??? Köszönöm .

Annak fényében, amit eggyel feljebb mr. blonde is írt, egy kombira simán rátenném a Balmazújváros győzelmét.
De azért legyél résen - gondolok az élő fogadásra -, mert lassan átesünk a ló túloldalára, és tudjuk, hogy milyenek a magyar játékosok, főleg, ha tudnak fogadni a saját meccsükre... :)

dvsc59
2017.12.12, 14:53
Megtiszteltél .. Köszönöm..

Tomihmv
2017.12.13, 10:07
Balmazújváros-Komló ffi kézi Magyar Kupa:

Fiatalokkal a kupában

A fiatalokra alapozva utazik a Sport36-Komló a Balmazújváros otthonába a Magyar Kupa 4. fordulójában.

Magyar Kupa 4. forduló, Balmazújváros 2017.12.12. 18 óra:

Balmazújvárosi KK (NBI/B)– Sport36-Komló (NBI)

König Rendezvénycsarnok V: Felhő, Öcsi

A Balmazújváros eredményei az idei sorozatban: – Gyöngyös 30-28-ra, – Budakalász 30-28. A Sport36-Komló eredményei: Várpalota – 27-33, PLER – 27-31.

A Balmazújváros – 9 győzelemmel, 3 vereséggel – holtversenyben vezeti a bajnokság második vonalában a Keleti csoportot, ahol a Békésnek szintén 18 pontja van.

Kilvinger Bálint, a Komló vezetőedzője az utazás előtt elmondta, találkozón elsősorban azok a fiatal reménységek kapnak szerepet, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak.

A fiatal szakember sajnálkozott, hogy a csapat év végi programja sűrűbb lett, mint ahogy azt szerették volna, hiszen szombati Budakalász elleni mérkőzést követően három nappal már egy hosszú utat közbeiktatva, Balmazújvárosban vár tétmérkőzés a fiúkra. Nem szabad elfeledkezni a pénteki, Dabas elleni rangadóról sem, ami kevesebb, mint egy hét leforgása alatt a harmadik 60 perce lenne Selymeséknek – közel 1400 km utazással.

Így talán érthető a rutinos játékosok kímélése. Ám arról szó sincs – erősítette meg Kilvinger Bálint, hogy feltartott kézzel lépnénk pályára a fürdővárosban, hiszen a fiatal tehetségeink csapatba építése megfogalmazott cél a közeljövőt tekintve.

forrás: Fiatalokkal a kupában – Komlói Újság Online (http://www.komloiujsag.hu/?p=32680)

Neten:
Balmazujvaros - Komloi Betting Odds, Handball - Hungarian Cup (http://www.oddsportal.com/handball/hungary/hungarian-cup/balmazujvaros-komloi-WQHu2y8t/)
Mixpro-n:
12.12. 18:00 Balmazújváros - Komló, MK: 3 1,70 7,75 2,40

A Komló hullámvölgybe van, idegenben amúgy sem megy a csapatnak, ifikkel meg pláne nem. A Balmazújváros élvonalbeli álmokat kerget, két NB I-est már elbúcsúztattak a kupában, így egyértelmű favoritok. A TIPPMIXPRO-s oddsban még van érték. GL!

Balmazújvárosi KK- Sport32 Komló 32-24 (13-11) :rolleyes:

mr.blonde
2018.01.30, 15:04
Skót PL
Celtic - Hearts
Hearts +1,75@1.80

Hearts +2@1.60
Hearts +2,5@1.40

https://www.hatharom.com/elo-eredmenyek/merkozes/labdarugas/sco-scotland_1-2017-2018-premiership/sco-celtic-sco-hearts/2018-01-30/2533198

A Celticnél jó páran hiányzoknak ma, Gordon(24/0), Ralston(3/0), Compper(0/0), Roberts(6/0), Rogic(12/2), Hayes(15/1), Armstrong(20/2), Johnston(3/0) Griffiths(19/8) kérdőjel, de 3 napja sérülés miatt le kellett cserélni, és Lustig (20/1) sem teljesen 100-as.

A Hearts tétmeccsen november 5. óta nem kapott ki, lesz pár hiányzó, de a kulcsemberek közül elvileg mindenki egészséges.

Jó a h2h statja a Hearts-nak, bár idegenben nem sok vizet zavart, december 4-0-ra nyerni tudtak a Celtic ellen. A Celtic szekere egyelőre mintha még döcögne, persze így is toronymagasan vezetik a bajnokságot, de a többgólos sikerek idén még elmaradtak. Az időjárás esős, szeles lesz este, nem éppen futballidő.

Közepes-kis téttel érdemes lehet tenni egy próbát. Gl

mr.blonde
2018.01.31, 10:47
Skót PL
Celtic - Hearts
Hearts +1,75@1.80

Hearts +2@1.60
Hearts +2,5@1.40

https://www.hatharom.com/elo-eredmenyek/merkozes/labdarugas/sco-scotland_1-2017-2018-premiership/sco-celtic-sco-hearts/2018-01-30/2533198

A Celticnél jó páran hiányzoknak ma, Gordon(24/0), Ralston(3/0), Compper(0/0), Roberts(6/0), Rogic(12/2), Hayes(15/1), Armstrong(20/2), Johnston(3/0) Griffiths(19/8) kérdőjel, de 3 napja sérülés miatt le kellett cserélni, és Lustig (20/1) sem teljesen 100-as.

A Hearts tétmeccsen november 5. óta nem kapott ki, lesz pár hiányzó, de a kulcsemberek közül elvileg mindenki egészséges.

Jó a h2h statja a Hearts-nak, bár idegenben nem sok vizet zavart, december 4-0-ra nyerni tudtak a Celtic ellen. A Celtic szekere egyelőre mintha még döcögne, persze így is toronymagasan vezetik a bajnokságot, de a többgólos sikerek idén még elmaradtak. Az időjárás esős, szeles lesz este, nem éppen futballidő.

Közepes-kis téttel érdemes lehet tenni egy próbát. Gl

3-1

mr.blonde
2018.02.21, 15:16
Leganes - Real Madrid

Nagyon úgy fest, hogy a Real elengedi ezt a meccset vagy legalábbis nem tartja kiemelten fontosnak. Hétvégén lesz egy hazai bajnoki, és közeledik a BL-visszavágó is. Modric és Marcelo személyében Zidane két kulcsemberét is elveszítette, ezért sem akar kockáztatni.

Ronaldo, Modric, Marcelo, Kroos, Navas nincs benne a mai meccskeretben

REAL MADRID SQUAD:
Goalkeepers: Casilla and Luca.
Defenders: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Theo and Achraf.
Midfielders: Casemiro, M. Llorente, Asensio, Isco, Kovacic and Ceballos.
Forwards: Benzema, Bale, Lucas Vázquez and Mayoral.

https://www.realmadrid.com/en/news/2018/02/18-man-squad-for-match-against-leganes

A két csapat a kupában januárban játszott egymással, a Leganes 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett lőtt góllal kiejtette a királyi gárdát.

Ebben a felállásban utolsó három meccsük Real-sikert hozott (0-1, 2-4, 1-2). A kupában 0-1 lett, hasonlóan tartalékos csapattal.

Az oddsok elég komoly esésnek indultak, így az igazi value elszállt, de a +2 (vagy a +1.75-ös) hendikep egy kombihoz jó lehet.

mr.blonde
2018.03.08, 16:21
Erre nem árt majd figyelni :D

A Rhein-Neckar Löwen március 24-én 16 órától Kielcében játssza le a BL-negyeddöntő első felvonását, 18 órától pedig a Kielt fogadják a Bundesligában.

A Kiel 21-én játszik a Szeged ellen otthon, utazni sem kell, így pedig elég sima meccs lehet ez, mivel a Löwen tuti h a BL-re viszi a jobbakat. Kíváncsian várom h adnak e oddsot majd erre a találkozóra.

Carpeks
2018.03.08, 17:24
Ilyet megtesznek a kézilabdában, hogy gyakorlatilag egy időben kell játszania két helyen egy csapatnak, és nem teszik át a meccset más időpontra?

mr.blonde
2018.03.08, 17:30
Hát ez elég spéci helyzet, a német szövetség és az EHF között nem először fordul elő ilyen, megy a keménykedés.
A tv-s közvetítési jogok miatt van a vita, de nem tudtak megegyezni a Löwennel, így most ez lesz a forgatókönyv. Pár hónapja is hasonló volt hasonló bibi, akkor szombaton a Löwen Bundesliga-meccset játszott, vasárnap Barcelonában a BL-ben is pályára lépett.

Carpeks
2018.03.08, 18:29
Értem, akkor valóban érdemes lesz erre figyelni, köszi! :)

mr.blonde
2018.03.09, 13:28
Érdekes döntés, a BL-t dobja a Löwen.

https://handballexpert.com/2018/03/08/dontott-a-nemet-bajnok-a-lowen-a-kettes-csapatat-kuldi-a-kielce-ellen-ime-a-teljes-kozlemeny/

mr.blonde
2018.03.09, 13:29
Érdekes döntés, a BL-t dobja a Löwen.

https://handballexpert.com/2018/03/08/dontott-a-nemet-bajnok-a-lowen-a-kettes-csapatat-kuldi-a-kielce-ellen-ime-a-teljes-kozlemeny/

varin
2018.03.11, 18:09
Óvatosan bánjunk a mai Genoa-Milan meccsel! Genovában pokolian rossz az idő, sokáig kérdéses volt, hogy megrendezhetik-e egyáltalán a meccset. Habár a piros-kékek különösen idegenben gyűjtögetik a pontokat, a védelmük baromi jó, csak úgy, mint a Milané is. Nem lennék meglepve egy under 1.5-ön sem, de az under 2.5 elég biztonsági fogadásnak tűnik, 1.60 körüli oddsért..

Csak egy pókerez? tigris
2018.03.12, 14:02
Ahogy látom, nem volt ma még cikk a Stoke-Manchester Cityről. Ti mit gondoltok erről a meccsről?

Hacsak nem nézek el valamit, a Cityre most 19 nap pihenő vár, szóval relaxálhatnak kicsit a szezon utolsó részére, míg a Stoke hétvégén még megvív az Evertonnal. Ennek szellemében talán nem lesz nagy pihentetés a Citynél, bár Agüero, Sterling, Delph, Fernandinho és Mendy is sérültek. A Stoke pocsék formában van, ráadásul a nagyoktól (MU, Chelsea, Pool) mind-mind kaptak legalább 2, de inkáb 3 gólt. Októberben egy laza 7-est szórtak az Etihadban Guardioláék, de több 3-4 gólos siker is volt az elmúlt években.

Az 1.22-es odds a vendégekre nem valami izgalmas, de 2.5 gól felett már 1.90, míg a -1.5 1.65. Nálatok hogy néz ki ez a meccs?

Cesc18
2018.03.19, 15:16
Snooker

Shaun Murphy-Kyren Wilson

Murphy nyaksérüléssel bajlódik, ami miatt az elmúlt két tornát kihagyta, előtte pedig gyenge játékkal simán kapott ki Walesben. Biztosan jót tett neki a pihenés, de ebben a sportágban ez egy rettentő kínzó sérülés, amiből nem olyan egyszerű kilábalni. A PC-n már asztalhoz áll, ám a Wilson elleni meccsén olyan mintha a bukik nem vették volna figyelembe, hogy sérült volt (?). 2.20-ért látok fantáziát Wilsonban.

varin
2018.03.21, 16:31
Svédország U19-Ukrajna U19 - most megy élőben

A pálya játékra teljesen alkalmatlan, komikus nézni, amit csinálnak. 1.66-ot fizet az under 1.5 a 30. percben, ami korrekt befektetés.

varin
2018.03.21, 16:31
Svédország U19-Ukrajna U19 - most megy élőben

A pálya játékra teljesen alkalmatlan, komikus nézni, amit csinálnak. 1.66-ot fizet az under 1.5 a 30. percben, ami korrekt befektetés.

varin
2018.03.21, 16:32
Hát ez elég spéci helyzet, a német szövetség és az EHF között nem először fordul elő ilyen, megy a keménykedés.
A tv-s közvetítési jogok miatt van a vita, de nem tudtak megegyezni a Löwennel, így most ez lesz a forgatókönyv. Pár hónapja is hasonló volt hasonló bibi, akkor szombaton a Löwen Bundesliga-meccset játszott, vasárnap Barcelonában a BL-ben is pályára lépett.

Ezzel kapcsolatban mi a helyzet, ki lehet hozni valamit a fogadási piacokból szerinted?

varin
2018.03.21, 18:35
Laza 0-0 :)

mr.blonde
2018.03.22, 10:52
Ezzel kapcsolatban mi a helyzet, ki lehet hozni valamit a fogadási piacokból szerinted?

3 napja csak az F5-öt nyomkodom, hátha vki kiteszi :)

A Löwen az U23-as csapattal megy Kielcébe, ami jó nagy verést jelenthet. Hétfőn a bet néhány mp-re kitette a meccset, 1.47 volt a hazai, majd tegnap a maraton 1.56-on nyitott. Egyik piac sem élt semeddig nyilván, de érdemes lesz figyelni, hátha mégis elrontja vki.

Ha korrigálnak 1.10-es szorzó körül várom a H-t, de az is ev, mert ez 1.01-es meccs. A hendikre kíváncsi leszek.

oakland23
2018.03.22, 16:42
b-w-i-n-en van egy ilyen:

Rhein-Neckar Löwen speciális fogadások (játéknap 2018.03.24) 16:00
Will Rhein-Neckar Loewen win by 5 goals or more against THW Kiel and will Rhein-Neckar Loewen lose by 5 goals or less against KS Vive Kielce?
Igen 9.00 Nem 1.03

mr.blonde
2018.03.22, 17:00
a második fele elv ül, de hogy Kielben 5-el nyerne a Löwen azt nem tartom túl valószínűnek.

mr.blonde
2018.03.23, 15:00
A holland - magyar meccsre 1.20-al (H) jött ki a legtöbb iroda, az uni viszont nemrégi 1.40-el nyitott. Akinek van rá lehetősége, szerintem ne hagyja ki :)

LDL
2018.03.23, 16:40
3 napja csak az F5-öt nyomkodom, hátha vki kiteszi :)

A Löwen az U23-as csapattal megy Kielcébe, ami jó nagy verést jelenthet. Hétfőn a bet néhány mp-re kitette a meccset, 1.47 volt a hazai, majd tegnap a maraton 1.56-on nyitott. Egyik piac sem élt semeddig nyilván, de érdemes lesz figyelni, hátha mégis elrontja vki.

Ha korrigálnak 1.10-es szorzó körül várom a H-t, de az is ev, mert ez 1.01-es meccs. A hendikre kíváncsi leszek.

P1nnaclesports 9-es hendikeppel hozta ki a mérkőzést az imént. Jelenleg 16.5-nél tart a line:
-16.5 @ 1.91 illetve +16.5 @ 1.70

szerk.:
Gyorsan változik, most -20 @ 1.91 illetve +20 @ 1.70

mr.blonde
2018.03.23, 16:48
P1nnaclesports 9-es hendikeppel hozta ki a mérkőzést az imént. Jelenleg 16.5-nél tart a line:
-16.5 @ 1.91 illetve +16.5 @ 1.70

Á, hajnalba kihozták a -2@1.60-ért, onnan indultak :) nyilván lecsúsztam. Ez a 16.5 már vmi a részükről, de ezt kihagyom, várok egyelőre mit reagál a piac.

Tschaba
2018.03.23, 16:53
20 góllal csak nem szívatják meg őket, erre nem lenne érdemes beszállni a Löwen oldaláról?
Löwen +20 @ 1.64

mr.blonde
2018.03.23, 17:00
Nem tudom belőni ezt most, egy kisebb tétet azért raktam rá. Úgy voltam vele, hogy 10-en belüli hendit hoznak ki, azt megbombázom, de ez most elbizonytalanított. A Löwen II (U23) a Bundesliga III 3. helyén áll, de a német utánpótlás annyira azért nem rossz. Nyilván az lesz a taktika, hogy lassítják a játékot és ezzel húzzák az időt, minél kisebb legyen a különbség - bár nem gondolom, hogy a Löwent érdekli innentől a BL. Viszont ha a Kielce mészárolni akar, akkor még azt is el tudom képzelni, hogy rak közé 20-at, a lengyel bajnokságban nem egyszer megcsinálja az ellenfelekkel.

Holnap a meccs előtt kikerülnek a hivatalos jegyzőkönyvek, az alapján még futok ezzel a meccsel egy kört.

LDL
2018.03.24, 16:38
Itt már elérhetőek a csapatok: European Handball Federation - 2017/18 Men's EHF Champions League / Match Details (http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2017-18/match/4/009/PGE+Vive+Kielce+-+Rhein-Neckar+L%c3%b6wen)

Ennek ismeretében van érték valamelyik fogadasi opcióban?

mr.blonde
2018.11.15, 16:21
15:30, Barátságos meccs, Gladbach - Münster,

Münster +1,75@1.98 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)
Münster +0,75 - 1. half @2.00

FT:3-0 (1-0). Hát ez leves lett :(

1.20ért adják a Borussia sikerét, de finoman szólva is tartalékos ma a csapat. Egy közepes tétet kettébontok a két tippre.

https://twitter.com/borussia
Sippel 0/0 - Egbo -/- , Doucouré 0/0, Jantschke 7/0, Johnson 7/1 - Kramer 4/0, Bénes 0/0, Stindl -/- Bennetts 0/0, Raffael 3/0, Herrmann 7/2.

Padon:Nicolas 0/0 , Hanraths -/-, Strobl 8/0, Wendt 11/0 , Drmic 0/0, Villalba 0/0 , Müsel 0/0, Mayer 0/0

mr.blonde
2018.11.20, 18:30
Akadt itt egy érdekesség a ffi vízilabda BL szerdai menüjében.

Hannover - SM

A bet365-nél 3.50-en áll a vendégek sikere és +1,5 a hendihatár. Na most a tmp-nél 2.48 az olasz csapat győzelme, de úgy, hogy nyitó odds 1.50 volt. Ez a különbség nagyon sok (3.50 vs 1.50) így valamelyik buki nagyot tévedett, de nem vagyok benne biztos, hogy a magyarok azok, mivel azt tudom, hogy pólóban eléggé jók az oddsmestereik. Viszont a pólót nem követem, így nem vágom, mi lehet a háttérben, viszont az SM verte a Szolnokot és az Olimpiakoszt is, a német klubpóló pedig tudtommal nem olyan acélos. :confused:

vitodilorenzo
2018.11.20, 18:51
Technikailag elképzelhető, hogy 2.50 helyett írtak ki véletlenül 1.50-et, nem az első példa lenne rá. Bár több fogadóirodánál 2.0-2.20 körül jött ki a Hannover győzelme, azóta beestek 1.50-1.70-ig. Sajnos erőviszonyban nem tudok segíteni, nem értek a pólóhoz.

mr.blonde
2018.11.20, 18:56
Az is lehet, valóban láttunk már ilyet :)

Viszont az az 1.53 -6.50 - 3.50 az betradaros odds lehet, ahhoz képest az oroszok 2.20-as és a magyarok még kisebb szorzója komoly eltérés. Na de majd hátha jön vmi póló expert :)

Cesc18
2019.02.06, 08:58
Alpesi sí-vb, Are férfi Super G

Szerzett előny 0-0,09 mp @ 3.00 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

Ezt akkor érdemes megfogadni, ha az időjárás miatt lejjebb hozzák a rajtot. Ugyanúgy, mint tegnap a lányoknál. Ebben az esetben ugyanis rövidül a pálya és sokkal közelebb lesznek egymáshoz a sízők. A lányoknál 0,07mp volt az 1-4 között, ami egészen brutális. Tavaly a fiúknál az Are-i Vk-döntőn csak 50 mp-et síeltek és 0,08mp-en belül voltak a dobogósok.

A Eurosporton a rajt előtt félórával elkezdődik a közvetítést, lehet tudni, ha lejjebb hozzák a rajtot. Figyelni kell és lecsapni erre a 3-as oddsra, ha úgy alakul. De én is beírom majd.

Egyébként, ha teljes pályát síelnek akkor is jó esély van a szoros versenyre. Az idei szezonban így néznek ki a férfi Super G versenyen az 1 és 2 közötti különbségek.

Kitzbühel: 0,08mp
Bormio: 0,05mp
Val Gardena: 0,01mp
Beaver Creek: 0,33mp
Lake Louise: 0,14mp

Ha nem hozzák lejjebb a rajtot: 2/10
Ha lejjebb hozzák a rajtot: 7/10

Közvetítés: 12:00
Verseny: 12:30

Cesc18
2019.02.06, 13:20
Nincs gond az idővel, nem kellett lejjebb hozni a rajtot. De nagyon szoros versenyre van kilátás, sokan odaérhetnek.

Cesc18
2019.02.06, 14:39
Alpesi sí-vb, Are férfi Super G

Szerzett előny 0-0,09 mp @ 3.00 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

Ezt akkor érdemes megfogadni, ha az időjárás miatt lejjebb hozzák a rajtot. Ugyanúgy, mint tegnap a lányoknál. Ebben az esetben ugyanis rövidül a pálya és sokkal közelebb lesznek egymáshoz a sízők. A lányoknál 0,07mp volt az 1-4 között, ami egészen brutális. Tavaly a fiúknál az Are-i Vk-döntőn csak 50 mp-et síeltek és 0,08mp-en belül voltak a dobogósok.

A Eurosporton a rajt előtt félórával elkezdődik a közvetítést, lehet tudni, ha lejjebb hozzák a rajtot. Figyelni kell és lecsapni erre a 3-as oddsra, ha úgy alakul. De én is beírom majd.

Egyébként, ha teljes pályát síelnek akkor is jó esély van a szoros versenyre. Az idei szezonban így néznek ki a férfi Super G versenyen az 1 és 2 közötti különbségek.

Kitzbühel: 0,08mp
Bormio: 0,05mp
Val Gardena: 0,01mp
Beaver Creek: 0,33mp
Lake Louise: 0,14mp

Ha nem hozzák lejjebb a rajtot: 2/10
Ha lejjebb hozzák a rajtot: 7/10

Közvetítés: 12:00
Verseny: 12:30

Épp 0,09 lett közte, de ketten is ennyire jöttek meg. Bolond egy verseny volt, fél másodpercen belül 10-en vannak úgy, hogy 5-6 esélyes is hibázott.

Cesc18
2019.02.15, 14:58
Alpesi sí-vb, férfi óriás-műlesiklás

Norvég edző tűzi az első pályát, így érdemes Henrik Kristoffersenre fókuszálni, aki masszív éremesélyesként várja ezt a versenyt. Első rajtszámmal, norvég tűzte pályán nincs értelme visszafogni magát.

1. futam - Kristoffersen dobogón @ 2.20 4/10 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)
1. futam - Kristoffersen nyer @ 7.00 1/10 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

Mindkettő a live kínálatban érhető el, de a verseny 14:15-kor kezdődik.

Cesc18
2019.02.15, 16:20
Alpesi sí-vb, férfi óriás-műlesiklás

Norvég edző tűzi az első pályát, így érdemes Henrik Kristoffersenre fókuszálni, aki masszív éremesélyesként várja ezt a versenyt. Első rajtszámmal, norvég tűzte pályán nincs értelme visszafogni magát.

1. futam - Kristoffersen dobogón @ 2.20 4/10 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)
1. futam - Kristoffersen nyer @ 7.00 1/10 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

Mindkettő a live kínálatban érhető el, de a verseny 14:15-kor kezdődik.

3. lett, de nem nagyon kellett izgulni. A 3 legesélyesebb az első 3 helyen.

reptile
2019.02.15, 20:00
Van valakinek bármi ötlete infója hogy a Roda - Cambuur meccsen miért a vendégek oddsa a kisebb?

Cesc18
2019.02.25, 13:20
bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go) Live, Kerékpár - UAE Tour 2. szakasz

Viviani @ 3.50

Klasszik sprinter szakasz. A felhozatal elég kemény, Kittel, Viviani, Bennett, Gaviria, Ewan. Jó nagy szél van, ami Viviani malmára hajthatja a vizet, akinek két erős segítője van és az olasz egyébként is szereti az ilyen körülményeket. Én 2/10 tétel megkínáltam ezen az oddson.

RedDragon
2019.02.25, 13:38
Nemtudom Tenisz játszik-e, de én mára Basilast várom, az orosz Khachanov ellen győztesnek. Nagyon magas szorzó van rá, ami azért érthetetlen, mert idén Khancanov nem igazán találja a tavaly év végi bravúros formáját.
Basilashvili 2.4@

Bitmap
2019.02.25, 15:48
Egyébként Khachanov érthetetlen módon élete legjobb szezonja után lecserélte az ütőit Wilson-ról Head-ra, ami szintén befolyásoló tényező lehet a formájára...

RedDragon
2019.02.25, 16:12
Remélem velem tartottatok! ;)

adam188
2019.02.25, 16:22
1.6os oddson raktam h nyer egy szettet Basilash, jött szépen,koszi :)

v.a.l.e.x687
2019.02.25, 18:17
Hali!

Bocsi, hogy ide írok, de nem tudom ez hova illő kérdés lenne. Az érdekelne, hogy ha jégkorongban teszek meccs összesítettre mondjuk 6 gól alatt, akkor ott a hosszabításban lévő 4. harmadot is bele kell venni, vagy csak az alap 3 harmad játszik?

RedDragon
2019.02.25, 18:51
Gratulalok es örülök, hogy segithettem.

adioss
2019.02.25, 19:01
Hali!

Bocsi, hogy ide írok, de nem tudom ez hova illő kérdés lenne. Az érdekelne, hogy ha jégkorongban teszek meccs összesítettre mondjuk 6 gól alatt, akkor ott a hosszabításban lévő 4. harmadot is bele kell venni, vagy csak az alap 3 harmad játszik?

Igen és a büntetők végeredménye is számít

Cesc18
2019.03.13, 13:20
Kerékpár - Tirreno-Adriatico 1. szakasz

Sík csapatidőfutammal indul a verseny. Ha az erőviszonyokat nézzük, akkor a Jumbo-Visma, Sky, Sunweb trió a legerősebb, utánuk pedig Mitchelton-Scott jön. Viszont az időjárás átírhatja ezt az erősorrendet. 2-kor kezdődik a verseny, amikorra a legnagyobb szelet jósolják, tehát az akkor rajtolók megszívják. 1 órával később már jobb lesz a helyzet, a legjobb pedig akkor amikor a Mitchelton-Scott rajtol. Ha bejön a meteorológiai előrejelzés, akkor az utolsóként induló Mitchelton-Scott akár meg is nyerheti a versenyt.

Unibet (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go)-en 6.00-os oddson fogadható, ennyiért megéri megnézni 1.5/10-zel. Illetve bet365-ön lesz élőben is, szóval még ott is érdemes lesz követni.

Cesc18
2019.03.13, 17:16
Kerékpár - Tirreno-Adriatico 1. szakasz

Sík csapatidőfutammal indul a verseny. Ha az erőviszonyokat nézzük, akkor a Jumbo-Visma, Sky, Sunweb trió a legerősebb, utánuk pedig Mitchelton-Scott jön. Viszont az időjárás átírhatja ezt az erősorrendet. 2-kor kezdődik a verseny, amikorra a legnagyobb szelet jósolják, tehát az akkor rajtolók megszívják. 1 órával később már jobb lesz a helyzet, a legjobb pedig akkor amikor a Mitchelton-Scott rajtol. Ha bejön a meteorológiai előrejelzés, akkor az utolsóként induló Mitchelton-Scott akár meg is nyerheti a versenyt.

Unibet (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go)-en 6.00-os oddson fogadható, ennyiért megéri megnézni 1.5/10-zel. Illetve bet365-ön lesz élőben is, szóval még ott is érdemes lesz követni.

Pipa :) És bejött a meteorológiai előrejelzés, sőt, még eső is volt kora délután, a Mitchelton-Scott viszont már száraz úton mehetett. Élőben volt 9-es odds is, mert elég nagy időt ment a Jumbo.

707

Mondjuk volt egy meredek pillanat, 1km-rel a vége előtt az utolsó pillanatban húzta vissza a kutyát a nő...

708

Zoli911
2019.03.13, 17:35
Köszi a tippet!!! :)

mr.blonde
2019.05.06, 14:00
Liverpool - Barcelona
Barcelona +0,5@1.71

Friss hír, hogy Salah nem tud pályára lépni, így Firminóval az oldalán Klopp két legjobbját is nélkülözi. Amúgy is túlzónak éreztem a Barca oddsot, de így az X2 1.70-ért vagy a +0,25 AH 1.96-ért simán játszható.

FT: 4-0

mr.blonde
2019.05.15, 13:51
Ukrán Kupa
Sahtar - Inhulets

Sahtar -2.25@1.79 Pinnacle (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go)

Ukrán Kupa döntő, a topcsapat Sahtar és a 2. osztály 7. helyén álló gárda között. A Sahtar a Dinamót a negyeddöntőben kiverte, így kikövezett az útja a kupához, az Inhulets természtesen a sorozat meglepetése, két első osztályú csapatot is búcsúztatott, az elődöntőben a Zoryát, amely házigazdája a döntőnek.

Bár a hírek szerint Marlos nincs ma a Sahtarban, nyilván óriási a különbség. Bekkelő vendégekre és nagy donyecki labdabirtoklási fölényre lehet számolni.

Az idő elvileg tökéletes lesz a futballra, szóval ezt a line-t meg lehet próbálni, mert döntő ellenére is lennie kell 2-3 gólos különbségnek. Élőben lesz igazán ideális fogadni ezt a meccset, mert a vendégek amíg bírják szusszal, jó eséllyel széttörik a Sahtar játékát. Viszont egy idő után el fognak fáradni.

mr.blonde
2019.05.15, 22:55
ukrán kupa
sahtar - inhulets

sahtar -2.25@1.79 pinnacle (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go)

ukrán kupa döntő, a topcsapat sahtar és a 2. Osztály 7. Helyén álló gárda között. A sahtar a dinamót a negyeddöntőben kiverte, így kikövezett az útja a kupához, az inhulets természtesen a sorozat meglepetése, két első osztályú csapatot is búcsúztatott, az elődöntőben a zoryát, amely házigazdája a döntőnek.

Bár a hírek szerint marlos nincs ma a sahtarban, nyilván óriási a különbség. Bekkelő vendégekre és nagy donyecki labdabirtoklási fölényre lehet számolni.

Az idő elvileg tökéletes lesz a futballra, szóval ezt a line-t meg lehet próbálni, mert döntő ellenére is lennie kell 2-3 gólos különbségnek. Élőben lesz igazán ideális fogadni ezt a meccset, mert a vendégek amíg bírják szusszal, jó eséllyel széttörik a sahtar játékát. Viszont egy idő után el fognak fáradni.

ft: 4-0

mixisteve
2019.05.16, 12:19
Köszi a tippet. Észre sem vettem volna a meccset a kínálatban ha nem nézem meg a fórumot!:D

mr.blonde
2019.05.22, 15:48
Ilyet se láttam még :)

A csütörtöki Zvezda - Partizan kupadöntő helyszíne eredetileg Nis lett volna, de mivel két fővárosi csapat vívja a finálét, így áttették Belgrádba. Azt viszont még ma nem tudni, hogy pontosan hova, ugyanis holnap sorsolják ki, hogy a Crvena vagy a Partizan stadionjában játsszák le a meccset. Ne tévesszen meg senkit a helyszín feltüntetése.

Nyilván jobb szezont zárt a bajnok Zvezda, de ha nem a Marakánában lesz a meccs, akkor az 1.80-as szorzó elég erős. A Bet365-nél 3.90 most a Partizan, teszek rá mert, ha a sorsolás úgy hozza, ez a szám holnap szerintem megindul lefelé, ha meg nem, akkor kiszállunk a fogadásból.

Franz51
2019.05.23, 09:29
Szia,
mikor sorsolják a helyszínt?

mr.blonde
2019.05.23, 11:52
A Zvezda stadionjában lesz a meccs!

Franz51
2019.05.23, 12:38
A Zvezda stadionjában lesz a meccs!

Köszi!