PDA

Teljes verzió megtekintése : fortunawin

qwert
2013.03.02, 00:25
Fortunawin regisztráció

qwert
2013.03.02, 00:32
Csá,ma regisztráltam a fortunawinre természetesen a hatháromon keresztül,belépni viszont nem tudok a következö üzenet fogad "hibás jelszó" ez tiszta vicc mivel felirtam a jelszavam.Ezután az elfelejtett jelszó opcioval próbálkoztam küldtek is az E-mailomra uj jelszót amivel szintén nem tudok belépni "hibás jelszó" üzenet fogad ekkor is.A fortunawin oldalán nincs e-mail cim megadva milyen cimre irjak,mit lehet tenni.

Admin
2013.03.02, 20:21
Ha a Fortunawin oldalán a 'Kapcsolat' elnevezésű linkre kattintasz a bal felső sarokban, akkor írhatsz a magyar nyelvű ügyfélszolgálatnak.

kisnagykeres
2013.03.04, 12:12
Igen egyetértek vele nagyon jó oldal a Fortuna Win. korrekt és a kezelőfelülete is egyszerü minden kéz alat van.
Én nagyon kedvelem.

qwert
2013.03.04, 13:45
Irok nekik ök válaszolnak elvagyunk mint a befött,de belépni a regisztráció után még egyszer sem tudtam egy kalap sz@r az egész.

Pancser
2013.04.23, 14:13
Egész jó oddsaik vannak csak időben kell megjátszani őket mert a meccs kezdete előtt közvetlenül el kezdik lefele vinni őket.Most kezdem lejátszani a bónuszt ha van valami említésre méltó tapasztalatom akkor megírom.Furcsa hogy csak másodszorra enged belépni,elsőre hibát jelez de ettől még nem megy el a kedvem.Kifizetésre valakinél tapasztalat?

Tomihmv
2013.04.23, 17:02
Egész jó oddsaik vannak csak időben kell megjátszani őket mert a meccs kezdete előtt közvetlenül el kezdik lefele vinni őket.Most kezdem lejátszani a bónuszt ha van valami említésre méltó tapasztalatom akkor megírom.Furcsa hogy csak másodszorra enged belépni,elsőre hibát jelez de ettől még nem megy el a kedvem.Kifizetésre valakinél tapasztalat?

Szia!

Engem is csak minden második belépésre enged be. Ha kifizetést kérsz, akkor ne csodálkozz, ha a pénz a számládon marad, ugyanis csak, akkor vonják le az összeget a számládról, amikor megindítják a kifizetést. Bankszámlára nekem az átutalás 1 nap volt, míg Skrillre pár óra onnantól számolva, miután a Fortunawin megkezdte a kifizetést. Ja és csak hétköznap van náluk kifizetés, akkor is naponta egyszer. :)

Pancser
2013.06.06, 20:59
Összességében vegyes tapasztalatom van az irodáról.Papírforma oddsaik elég jók viszont a 3 feletti oddsaik általában nagyon gyengék és ugye nem kevés a megforgatás a bónuszhoz képest.Szerettem volna valami jó stratégiát kitalálni a bónusz kiforgatásához,de nem sikerült...