Teljes verzió megtekintése : Decemberi tippligák
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán decemberben, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak.
Decemberi tippligáink (cikk (http://www.hatharom.hu/article/935783-ingyen-penz-sportfogadashoz-decemberben-is-300-000-forintot-osztunk-ki)):
Betfair tippliga - Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-12/46) - Időtartam: 2012. dec. 1. - 2012. dec. 31. - Díjazás: 150$
Betfair tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-12/47) - Időtartam: 2012. dec. 1. - 2012. dec. 31. - Díjazás: 150$
Bet365 tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-12/43) - Időtartam: 2012. dec. 1. - 2012. dec. 31. - Díjazás: 300$
BetRedkings tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-12/44) - Időtartam: 2012. dec. 1. - 2012. dec. 31. - Díjazás: 15 000 Ft
FortunaWin tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-12/45) - Időtartam: 2012. dec. 1. - 2012. dec. 31. - Díjazás: 200€
Pinnacle Sports tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-12/45) - Időtartam: 2012. dec. 1. - 2012. dec. 31. - Díjazás: 200$
Unibet tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-12/41) - Időtartam: 2012. dec. 1. - 2012. dec. 31. - Díjazás: 15 000 Ft
Jó tudni!
I. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
II. Új szűrt profit számítási mód októbertől
Október hónaptól megváltoztattuk a szűrt profit - ez alapján rangsoroljuk a játékosokat a tippligákban - számítási módját. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
------------------------------------------------------
Ajánljuk még figyelmetekbe totó és góltotó játékunkat is!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MfHGkxGM4-4
Az Anzsi győzelméért ismét irreálisan magas oddsot kínál a rendszer és valaki ismét bepróbálta :)
Az Anzsi győzelméért ismét irreálisan magas oddsot kínál a rendszer és valaki ismét bepróbálta :)
Igen, néhány orosz mérkőzésnél helytelen oddsok jelennek meg a rendszerben. Ezt, valamint a vonatkozó tippeket igyekszünk mielőbb korrigálni, de ahogy már írtuk jelenleg egy komoly upgrade közepén vagyunk, és csak azzal együtt tudjuk ezt is javítani. De sor fog rá kerülni hamarosan.
A decemberi Fortuna Win tippliga leíréséból másoltam:
,,Ebbe az elsőosztályú magyar bajnoki mérkőzésekre (Premier League) leadott tippek számítanak bele."
Ha rámegyek a linkre, akkor is az angol bajnokságot hozza ki. Gondolom továbbra is a magyar bajnokik játszanak, de jó lenne javítani.
Nem lesz több magyar bajnoki idén...
Nem tudom ki ellenőrzi a tippeket de egy csomó jó tippet irnak jóvá felhasználóknak miközben nem is helyesek a tippjei.Elég nagy pontszámok.Pl az összesített tabellán az első helynek sok olyan tippje van, hogy mikor lövik a csapatok a gólokat nem is akkor lőtték,és jóvá van neki írva.tegnapi meccseknél is van a német meccs meg a dán meccs arra is kapot pontot.Hogy van ez?
Nekem meg jó fogadásom volt arra meg nem adott pontot.Tegnapi sevilla meccsen tettem hogy 2.75 fölött lessz a gól a végeredmény 1-2 lett és nem kaptam rá semmit.
Nem lesz több magyar bajnoki idén...
Jogos :D De attól még át kéne írni a leírást...
Yossarian
2012.12.05, 23:39
Ha van lehetőség rá majd visszakérném a Messi gólszerzésére tett tétemet, köszönöm.
hogy mikor lövik az első gólt a csapatok nem is akkor lőtték,és jóvá van neki írva.Tegnapi meccseknél is van a német meccs meg a dán meccs arra is kapott pontot,meg még a többi.Hogy van ez?
Nekem meg jó fogadásom volt arra meg nem adott pontot.Tegnapi Sevilla meccsen tettem hogy 2.75 fölött lesz a gól a végeredmény 1-2 lett és nem kaptam rá semmit.
Köszönjük a tájékoztatást, javítottuk.
Jogos :D De attól még át kéne írni a leírást...
Javítottuk az elírást.
Ha van lehetőség rá majd visszakérném a Messi gólszerzésére tett tétemet, köszönöm.
A gólszerzésre tett tét minden olyan esetben visszajár, amikor a játékos nem kezdő. Messi esetében is ez történt, a tétet visszakaptad, a fogadás kiértékelése helyes.
A tegnapelőtti németek még mindig nincsenek jóváírva, a a spanyol és az angol se mert azok is jók!!!!!
És a tegnapi tippjeimből is van még olyan ami jó, de hibásnak irták!
Kérem javítsák!!!!
És azt nem értem miért csak az enyémmel van ez?
kicsim18
2012.12.09, 10:49
Érdeklődnék hogy a bet365 tippligában miért írja hogy még nem vagyok kvalifikálva?Már megtettem az elegendő fogadást,és a bet 365 számlámra is utaltam már pénzt.
Érdeklődnék hogy a bet365 tippligában miért írja hogy még nem vagyok kvalifikálva?Már megtettem az elegendő fogadást,és a bet 365 számlámra is utaltam már pénzt.
Azonosítód feltöltötted?
kicsim18
2012.12.09, 23:50
Igen csak én nem a hathárom oldalon keresztűl csináltam a bet365 profilom mert már volt régebb ota.
Yossarian
2012.12.09, 23:54
Akkor nem vehetsz részt a tippligában, mert feltétel, hogy a 63.hu-n keresztül legyél regisztrálva.
A meccseimet mikor irják jóvá?Mert még mindig van olyan amit rossznak vettek, van ami már 4napos!!!!!!!!
kicsim18
2012.12.10, 12:53
Csináltam egy új felhasználót a bet365-ön nem lehetne azt megadni a mostani helyett?
Csináltam egy új felhasználót a bet365-ön nem lehetne azt megadni a mostani helyett?
Kár volt.Egy iroda sem tolerálja a dupla regisztrációt,sőt még a bónuszoknál is az szerepel,hogy egy háztartásban élőknél csak 1személy használhatja a bónuszt,1ip cimről stb-stb.Különben a sok visszaélés miatt kérnek kifizetésnél több iratot is,hisz előfordult már több helyen is hasonló.Az hogy mit és milyet azt irodája válogatja.A másik dolog,hogy én csak pont a bet365nél vagyok regelve hathárom oldalán keresztül,de sosem kockáztatnám azt,hogy csak ezért dupla accountokat csináljak más irodákban.További szép napot.
Nem dupla csak a párom adataival és semmi nem eggyezik
Nem dupla csak a párom adataival és semmi nem eggyezik
Köszönjük a kommentet! jeba24=kicsim18
Kérném az Adminokat, hogy tiltsák ki örökösen az összes versenyből multiacc miatt!
Többek között én is már több, mint egy éve játszom bet365ön, és FortunaWinen is már régebb óta van regem, mint ahogy a Hathárom.hu-ról lehetett volna regelni, így én is kimaradok ezekből a versenyekből/nyereményekből.
Felesleges reklamálnod :)
Nem értem én sem a reklamációját,de mindegy,lehet csak én vagyok túl öreg,vagy csak túl régóta tippelek,de....Itt is olvastam hogy véletlenül a párja lépett be helyette aztán megint Ő,na most ha ezt megteszik egy irodánál is az automatikus zárolás,ezért is próbáltam megmagyarázni.A lényeg,hogy ez miatt természetesen lehet egy olyan ember csúszik le akinek 1accountja van bárhol.Én is csak a bet365tippligában veszek részt,ahogy irtam is.
jeba24=kicsim18
Ahogy azt a többiek leírták az online fogadóirodák rendszerében a multiacc szigorúan tilos. Ezt a fogadóirodák igencsak figyelik is (IP címek alapján is), és amennyiben valakinél ennek a gyanúja a felmerül, azt ki is tiltják.
A 63.hu rendszerében a multiacc szintén nem megengedett. Ennél fogva a kicsim18 és a jeba24 nickek és kapcsolódó adatok, fogadóiroda azonosítók, email címek kitiltásra kerülnek, a továbbiakban ezekkel belépni, tippelni, hozzászólni, bármilyen díjazásban részesülni nem lehet.
Admin
jeba24=kicsim18
Ahogy azt a többiek leírták az online fogadóirodák rendszerében a multiacc szigorúan tilos. Ezt a fogadóirodák igencsak figyelik is (IP címek alapján is), és amennyiben valakinél ennek a gyanúja a felmerül, azt ki is tiltják.
A 63.hu rendszerében a multiacc szintén nem megengedett. Ennél fogva a kicsim18 és a jeba24 nickek és kapcsolódó adatok, fogadóiroda azonosítók, email címek kitiltásra kerülnek, a továbbiakban ezekkel belépni, tippelni, hozzászólni, bármilyen díjazásban részesülni nem lehet.
Admin
Köszönöm szépen!
Továbbá itt ragadnám meg az alkalmat, hogy gratuláljak az új Ligához! Egész jó irodnának tűnik ;)
Továbbá itt ragadnám meg az alkalmat, hogy gratuláljak az új Ligához! Egész jó irodnának tűnik ;)
Helló!
Fogadtál is már rajta? Ha igen,mik az első benyomások?
Lehet hogy én is kipróbálom,nagyon lefogytam mindenhol,hátha ezen szerencsém lenne! :)
Helló!
Fogadtál is már rajta? Ha igen,mik az első benyomások?
Lehet hogy én is kipróbálom,nagyon lefogytam mindenhol,hátha ezen szerencsém lenne! :)
Szevasz!
Még nem regisztráltam, tegnap közel 70 eurós bukásom volt, így "kicsit" lecsökkent a bankom! Csak a leírást olvastam el róla, de van veszteségjóváírás is, ami igen csak nagy fór ;)
FortunaRanger
2012.12.16, 06:45
tippligák pontlistái nem frissülnek, be lehetne kapcsoni? fejben nem olyan könnyű kiszámolni így vasárnap reggel, hogy álllok :-) thx
Yossarian
2012.12.16, 16:49
Az e havi betfair tippligánál a számlafeltöltés is feltétel?
Pontosítanám a kérdést: Akinek már volt számlafeltöltése, az már számít, vagy ebben a hónapban is fel kell tölteni?
Yossarian
2012.12.16, 18:05
Eddig nem volt feltétel a befizetés, úgyhogy az én kérdésem is tovább él. Nem kell mindenkit pontosítanod, kedves Noemail.
Igazad van! :)
Csak magamból indultam ki! Freebetet kötelező kihasználni, hisz NINCS vesztenivalója az embernek! Arról nem is beszélve, hogy a betfair irodával a profik igen sokat kereshetnek, hisz nem csak elfogadhatnak egy eseményt (klasszikus fogadóirodák), hanem ők maguk is kínálhatnak oddsokat és a lay fogadásban igen nagy lehetőségek vannak.
Mondom ezt úgy, hogy a nettó pénzmozgás alapján talán itt veszítettem a legtöbbet, de a BACKek miatt. A layben igen nagy potenciál van ;)
Pontosítanám a kérdést: Akinek már volt számlafeltöltése, az már számít, vagy ebben a hónapban is fel kell tölteni?
A lényeg, hogy egyszer befizess, ha ez az előző hónapban volt, az már megfelelő.
A tegnapi Cagliari-Juventus mérközés nálam nem jól értékelödött ki, 0-0 van beirva eredménynek.
A Brest-PSG, a Caglari-Juventus és az Atletico-Celta meccsemért nem írták jóvá a pontokat. Mindenhol 0 pontot kaptam.
FortunaRanger
2012.12.22, 16:52
A Brest-PSG, a Caglari-Juventus és az Atletico-Celta meccsemért nem írták jóvá a pontokat. Mindenhol 0 pontot kaptam.
tegnap nekem is az összes meccs 0 pont, utólag biztos javítják, remélem, mert végre plusszos nap volt :)
FortunaRanger
2012.12.22, 18:12
végül is világvége volt tegnap, jogos a 0 pont mindenkinek :-)
Elnézéseteket kérjük, a világvége miatt átmeneti üzemzavar történt, de a tippek kiértékelése azóta már zavartalanul működik, mától már minden nyeremény a meccs végén jóváíródik. A pénteki mérkőzések jóváírására majd az ünnepek után kerül sor, addig is mindenkinek jó játékot, és kellemes karácsonyozást kívánunk!
92andrey92
2012.12.22, 19:43
nekem mondjuk minden tegnapi tippemet rosszul irtak jóvá, de lesz...m......
borisz18
2012.12.28, 05:30
A Pinnacle Sports tippligával kapcsolatban lenne egy kérdésem!
Decemberben nem fizettem be az irodához, viszont 10 fogadásom van a hónap folyamán.(októberi befizetésből maradt fent pénzem, amiből tudtam fogadni)
Érdeklődnék, hogy decemberben be kell fizetnem, így is, hogy megvan a minimum 10 fogadásom a Pinnacle oldalán?
Decemberben nem fizettem be az irodához, viszont 10 fogadásom van a hónap folyamán.(októberi befizetésből maradt fent pénzem, amiből tudtam fogadni)
Érdeklődnék, hogy decemberben be kell fizetnem, így is, hogy megvan a minimum 10 fogadásom a Pinnacle oldalán?
Nem kell! A 10 fogadás a lényeg.
borisz18
2012.12.28, 13:27
Köszi! Én is így gondoltam, de azért megvárnám még az Admin válaszát is!
Megvárhatod, de tapasztalatból mondom ;)
Egyik ligában sem követelmény, hogy az adott hóra is fel kell tölteni, ha már előtte BÁRMIKOR megtörtént.
Egy javítást kérnék! Arra fogadtam, hogy RvP bármikor gólt szerez a mérkőzésen, és 0-va lett. Igaz, nem kezdőként lépett pályára, de bejött csereként. Ilyenkor miért nem ér a fogadás?
Érdeklődnék, hogy miért nem vagyok kvalifikálva a Betfaires tippelj indoklással tippligába, amikor tudomásom szerint minden kritériumnak megfelelek.
Kell egy kis idő az ellenőrzésre. Én is hasonló cipőben járok ;)
nekem mondjuk minden tegnapi tippemet rosszul irtak jóvá, de lesz...m......
Ahogy azt korábban írtuk, sajnos csak szilveszter után tudjuk javítani a kiértékelésben esetleg előforduló hibákat. Természetesen visszamenőleg is korrigálásra kerülnek a dolgok. Köszönjük a türelmeteket!
Megvárhatod, de tapasztalatból mondom ;)
Egyik ligában sem követelmény, hogy az adott hóra is fel kell tölteni, ha már előtte BÁRMIKOR megtörtént.
Így van, elég, ha egyszer már volt befizetés, valamely korábbi hónapban. Ami minden hónapban kell az a 10 valós fogadás a Pinnaclesports számládon.
Érdeklődnék, hogy miért nem vagyok kvalifikálva a Betfaires tippelj indoklással tippligába, amikor tudomásom szerint minden kritériumnak megfelelek.
Kell egy kis idő az ellenőrzésre. Én is hasonló cipőben járok ;)
Az ünnepek miatt még egy kis türelmeteket kérjük az ellenőrzések kapcsán. Az ellenőrzések meg fognak történő, mielőtt a hivatalos végeredményt kihirdetjük. A lényeg, hogy időben - a kvalifikációs feltételeknek megfelelően - elküldjétek az azonosítókat.
Egy javítást kérnék! Arra fogadtam, hogy RvP bármikor gólt szerez a mérkőzésen, és 0-va lett. Igaz, nem kezdőként lépett pályára, de bejött csereként. Ilyenkor miért nem ér a fogadás?
A hivatalos játékszabályzat szerint a gólszerzőre tett fogadás csak akkor számít, ha az adott játékos kezdőként lépett pályára a mérkőzésen. Minden más esetben a megtett tét (most már) automatikusan visszaírásra kerül. Ez történt nálad is, ezért szerepel a Profit/Veszteség oszlopban 0 az adott fogadásnál. Ez az általános gyakorlat, és egyben talán a legigazságosabb metódus is az ilyen típusú fogadások kapcsán.
A győztesek kihírdetése és az irodáknak való nyertes lista elküldése előtt kérném a 21.-ei tippek feldolgozását! Köszönöm!
Yossarian
2013.01.02, 12:08
Október 16-án már volt befizetésem a Betfairhez, mégis kikerültem a kvailifikáltak közül. Miért?
A kvalifikáltak között vagy jelenleg. Jó hónapot néztél?
Yossarian
2013.01.02, 13:50
Igen, és előbb nem voltam benne. Most viszont már én is látom. Érdekes.
A nyeremények mikor lesznek jóváírva?
Yossarian
2013.01.03, 14:20
Először meg kell várni, hogy lezárják a tippligák eredményét. Ha ez megtörtént, itt fogod látni: http://www.hatharom.hu/tips_winner/2012-12
Azt követően pedig a fogadóirodáktól függ, hogy mikor írják jóvá. Általában legalább 2 hét kell nekik.
Már fent is vannak az eredmények.
A győztesek kihírdetése és az irodáknak való nyertes lista elküldése előtt kérném a 21.-ei tippek feldolgozását! Köszönöm!
Megtörtént.
A nyeremények mikor lesznek jóváírva?
Először meg kell várni, hogy lezárják a tippligák eredményét. Ha ez megtörtént, itt fogod látni: http://www.hatharom.hu/tips_winner/2012-12
Azt követően pedig a fogadóirodáktól függ, hogy mikor írják jóvá. Általában legalább 2 hét kell nekik.
Már fent is vannak az eredmények.
Így van, a decemberi tippligák lezárásra kerültek, a hivatalos végeredmény kihirdetésre került. A nyertesek listáját továbbítottuk a fogadóirodák illetékesei felé, a kifizetések zárós időn belül várhatóak.
A 2013. januári tippligákat itt találjátok (http://forum.hatharom.hu/showthread.php/124-Tipplig%C3%A1k-2013-janu%C3%A1r?p=1722#post1722).
borisz18
2013.01.03, 19:35
Üdv!
Érdeklődnék, hogy a BetRedkings tippliga nyertesei mikor lesznek kihirdetve?(már csak ez hiányzik a decemberi tippligák közül)
Még egy kérdésem lenne a BetRedkings tippligával kapcsolatban. Úgy látom, hogy januárban már nem kerül megrendezésre a tippliga, tehát ez a decemberi csak egyszeri alkalom volt vagy esetleg várható még a későbbiekben a BetRedkings által támogatott tippliga?
Előre is köszi a választ!
Nyilván akkor, ha a betredkings visszaír ;)
Továbbra sem értem, hogy miért nem feleltem meg az elvárásoknak a Betfaires tippelj indoklással ligában... Van 32 indoklásom, 9 szűrt profitom, kaptam is már onnan nyereményt, tehát a regisztrációval se lehet baj...
Yossarian
2013.01.03, 21:08
Volt már befizetésed a betfairhez? Mert ebben a hónapban először az is feltétel volt. Én is majdnem elestem a nyereménytől emiatt.
A másik, ahol gond lehet, hogy a fogadóiroda azonosítók megadásánál nem jelölted be, hogy már be is fizettél a számlára. Az megvolt?
Akkor ezt néztem be, nem fizettem még be :( Akkor majd januárban... köszi a felvilágosítást! :)
Akkor ezt néztem be, nem fizettem még be :( Akkor majd januárban... köszi a felvilágosítást! :)
Ügyfélszolgálatra írj, hogy a 20 eurós freebetre meg jogosult vagy-e, ha igen, akkor vétek lenne kihagyni ;-)
Kis szerencsével akár többszörösét is nyerheted, mint amit itt kaptál volna ;-)
Sok szerencsét!
Mondjuk olvasd el figyelmesen a szabályokat, ha nem megy valami, akkor meg szólj! Szívesen segítek!
Üdv!
Érdeklődnék, hogy a BetRedkings tippliga nyertesei mikor lesznek kihirdetve?(már csak ez hiányzik a decemberi tippligák közül)
Még egy kérdésem lenne a BetRedkings tippligával kapcsolatban. Úgy látom, hogy januárban már nem kerül megrendezésre a tippliga, tehát ez a decemberi csak egyszeri alkalom volt vagy esetleg várható még a későbbiekben a BetRedkings által támogatott tippliga?
Előre is köszi a választ!
Nyilván akkor, ha a betredkings visszaír ;)
A mai napon megtörtént a Betredkings tippliga hivatalos lezárása, valamint a beküldött azonosítók is ellenőrzésre kerültek. A kifizetésekre pár napon belül lehet számítani.
Továbbra sem értem, hogy miért nem feleltem meg az elvárásoknak a Betfaires tippelj indoklással ligában... Van 32 indoklásom, 9 szűrt profitom, kaptam is már onnan nyereményt, tehát a regisztrációval se lehet baj...
Volt már befizetésed a betfairhez? Mert ebben a hónapban először az is feltétel volt. Én is majdnem elestem a nyereménytől emiatt.
A másik, ahol gond lehet, hogy a fogadóiroda azonosítók megadásánál nem jelölted be, hogy már be is fizettél a számlára. Az megvolt?
Így van, december hónapban feltétel volt a befizetés a Betfair fogadóirodában, lásd a hivatalos kiírást.
BÚÉK! :)
Eddig is szimpi volt a Fortunawin,most meg pláne! Már meg is érkezett a tippliga nyeremény! :)
Köszönöm!
Ilyen gyorsak voltak? Az nem semmi.
Yossarian
2013.01.04, 22:34
Pinnacle nyeremény már tegnap megjött :)
Igen?!
Az érdekes! Nekem nem...
Igen?!
Az érdekes! Nekem nem...
Update!
10perce megküldték! Köszönöm szépen Hatharom.hu!
:) :)
FortunaRanger
2013.01.05, 17:09
gratula nektek, óvatosan bánjatok vele, én gyorsan elvertem az előző havit :-)
FortunaRanger
2013.01.06, 10:29
decemberi Fortuna Wines nyeremény is megjött, thx :cool:
Megérkezett a Unibet nyeremény! Köszönöm szépen!
Nekem is megérkezett az Unibet nyeremény! Köszönöm szépen!
Reméljük a bet365 nyeremény is megjön hamarosan,gratulálok a nyerteseknek és sok szerencsét a megforgatáshoz.
Megérkezett a Betfair nyeremény is! Köszönet érte :)
Jeehh tényleg megjött. :)
Megérkezett a Bet365 nyeremény is. köszi szépen!
Betredkings nyereményt kapott valaki már?
borisz18
2013.01.12, 00:14
Betredkings nyereményt kapott valaki már?
Nekem még nem írták jóvá.
balamber
2013.01.16, 15:05
Hello mindenkinek!
Nekem még mindig nem jött meg a Pinnacle-től a nyeremény.Kérdezném a többieket hogy megkapták-e.
borisz18
2013.01.16, 15:53
Hello mindenkinek!
Nekem még mindig nem jött meg a Pinnacle-től a nyeremény.Kérdezném a többieket hogy megkapták-e.
Szia!
Nekem már január 3-án jóváírták.
Decemberben volt legalább 10 fogadásod a Pinnacle oldalán?
gy01milan
2013.01.18, 10:53
Megnyertem a December havi BetRedkings tipp ligát.Mikorra várható ,hogy megkapjam a Betredkings számlámra a nyeremény összeget? Köszönettel:gy01milan
balamber
2013.01.18, 13:23
Hello!
Igen volt.Azt hiszem hogy minden feltételnek megfeleltem.
Nem tudom hogy hol érdeklődhetek ezügyben.
Sziasztok én látom a nevem a decemberi BetRedkings díjazottai közt. De még a számlámon nem találok pénzt.Még nem is kell, hogy rajta legyen vagy valami probléma van? Üdv: Ivett1
Megérkezett a BetRedKings bónusz is! Köszönöm szépen!
Megérkezett a BetRedkingsre is a nyeremény. Köszi
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.