Teljes verzió megtekintése : Vízilabda tippek 2012/2013
Szeged Beton - Vasas
Tipp: Szeged Beton
Odds: 1.55 @ UNIBET
Mivel ez lesz az első hozzászólás a fórumban, úgy gondolom, hogy időrendi sorrendben kell haladni a csapatok háza táján, mi történt velük, kik voltak főbb érkezők\távozók, milyen az anyagi helyzet.
Nos, Szegeden minden rózsaszín, hiszen a csapat stabil anyagi lábakon áll, így le tudták igazolni Decker Ádámot és Szívós Mártont. Ezen felül a bajnokság keretén belül idén már megverték a megerősített Szolnokot otthon, míg a mégjobban megerősített Debrecent idegenben. Továbbá megvédték a címüket a Magyar Kupában (a döntőben a Szolnokot verték hosszabbításban, míg az elődöntőben éppen a mai ellenfelet a Vasast, méghozzá Budapesten a Komjádiban). A BL-ben 100%-os a Szeged legutóbb Hódmezővásárhelyen a Partizan Belgrádot verték meg.
A Vasasnál nincs sok pénz, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az idei Bajnokok Ligájában el sem indult a csapat, pedig tavaly a Final Fourig verekedte magát. Három meghatározó játékos is távozott a budapesti együttestől a pénztelenség miatt: Kiss Gergely és Steimetz Barnabás (Honvéd), míg Miho Boskovic (Jug). Az eredmények eddig úgy, ahogy jönnek, igaz csak kétszer játszottak náluk egy szinten lévő vagy erősebb együttes ellen: a Magyar Kupa elődöntőjében a Szegedtől kaptak ki 10-9 arányban, míg a bajnokságban az Egerben játszottak egy 7-7-es döntetlent.
A Szeged sokkal erősebb és nagyobb játékerőt képvisel, mint a Vasas, akinek nagyjából egy jó sora van, ha mindenki egészséges. De azt nagyon jól tudjuk, hogy egy meccset nem lehet végig játszani hét játékossal. Így véleményem szerint a több kiélezettebb tétmérkőzést játszó Szeged egy kemény mérkőzésen otthon tarthatja a három pontot.
Szeged Beton - Vasas
Tipp: Szeged Beton
Odds: 1.55 @ UNIBET
Mivel ez lesz az első hozzászólás a fórumban, úgy gondolom, hogy időrendi sorrendben kell haladni a csapatok háza táján, mi történt velük, kik voltak főbb érkezők\távozók, milyen az anyagi helyzet.
Nos, Szegeden minden rózsaszín, hiszen a csapat stabil anyagi lábakon áll, így le tudták igazolni Decker Ádámot és Szívós Mártont. Ezen felül a bajnokság keretén belül idén már megverték a megerősített Szolnokot otthon, míg a mégjobban megerősített Debrecent idegenben. Továbbá megvédték a címüket a Magyar Kupában (a döntőben a Szolnokot verték hosszabbításban, míg az elődöntőben éppen a mai ellenfelet a Vasast, méghozzá Budapesten a Komjádiban). A BL-ben 100%-os a Szeged legutóbb Hódmezővásárhelyen a Partizan Belgrádot verték meg.
A Vasasnál nincs sok pénz, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az idei Bajnokok Ligájában el sem indult a csapat, pedig tavaly a Final Fourig verekedte magát. Három meghatározó játékos is távozott a budapesti együttestől a pénztelenség miatt: Kiss Gergely és Steimetz Barnabás (Honvéd), míg Miho Boskovic (Jug). Az eredmények eddig úgy, ahogy jönnek, igaz csak kétszer játszottak náluk egy szinten lévő vagy erősebb együttes ellen: a Magyar Kupa elődöntőjében a Szegedtől kaptak ki 10-9 arányban, míg a bajnokságban az Egerben játszottak egy 7-7-es döntetlent.
A Szeged sokkal erősebb és nagyobb játékerőt képvisel, mint a Vasas, akinek nagyjából egy jó sora van, ha mindenki egészséges. De azt nagyon jól tudjuk, hogy egy meccset nem lehet végig játszani hét játékossal. Így véleményem szerint a több kiélezettebb tétmérkőzést játszó Szeged egy kemény mérkőzésen otthon tarthatja a három pontot.
Szeged Beton - Vasas 9-9 :(
Sajnos a Szeged az első félidőben három gólos előnyt adott a Vasasnak, amit még meg tudott fordítani, de a végjátékban a fővárosi csapatnak sikerült egalizálnia. De az idei szezon legjobb mérkőzését láthatták a szurkolók.
Debrecen - Honvéd
Tipp: Debrecen
Odds: 1.25 @ Unibet
Nem valami nagy odds, de egy kombihoz jól jöhet, mivel véleményem szerint a hazaiak sokkal jobbak.
Gondolkozom még a BVSC-Szentes Hazain, illetve a Szolnok-Eger rangadón, de ott nem tudom eldönteni, hogy ki a jobb (benne van a tippmixben, és, amikor általában egy vízilabda meccs benne van a tippmix kínálatában, érdekes módon 70%-ban döntetlen születik...) talán hazai pálya miatt a Szolnok, de simán nyerhet az Eger is. Kapusokon fog múlni a meccs és mindkét oldalon jó hálóőrök vannak (Decker illetve Szécsi).
Debrecen - Honvéd
Tipp: Debrecen
Odds: 1.25 @ Unibet
Nem valami nagy odds, de egy kombihoz jól jöhet, mivel véleményem szerint a hazaiak sokkal jobbak.
Gondolkozom még a BVSC-Szentes Hazain, illetve a Szolnok-Eger rangadón, de ott nem tudom eldönteni, hogy ki a jobb (benne van a tippmixben, és, amikor általában egy vízilabda meccs benne van a tippmix kínálatában, érdekes módon 70%-ban döntetlen születik...) talán hazai pálya miatt a Szolnok, de simán nyerhet az Eger is. Kapusokon fog múlni a meccs és mindkét oldalon jó hálóőrök vannak (Decker illetve Szécsi).
Debrecen - Honvéd 6-9 :(
Utolsó negyedben 1-5-re nyert a Honvéd, ez döntött, sajnos. A BVSC természetesen nyert, míg az Eger nagy csatában elvitte a 3 pontot Szolnokról.
ZF Eger - Vouliagmeni
Tipp: ZF Eger
Odds: 2.05 @ BWIN
Tegnap nézegettem a Tippmix oddsait, ahol 5-ös kötésben van ez a mérkőzés és 1.50-ért mérik a hazai győzelmet. Megmondom őszintén ez kb. olyan odds, amit vártam a találkozó előtt. Ma, ahogy szétnéztem a BWIN-en meglepődve tapasztaltam, hogy az Eger győzelméért 2.05-ös oddsot adnak, így ezt nem tudtam kihagyni. Az idegenbeli meccsen hárommal ugyan kikapott a hevesi csapat, de a bírók a görögöket nyomták. Akkor a szezon eleje fele találkoztak, ugye az Egerben sok az új arc, nem nagyon tudtak összeszokni, mostanra azonban úgy gondolom, hogy a Gerendás György által edzett együttes összeérett, így megverheti az eddig veretlen Vouliagmenit. Ilyen oddson nekem bőven megéri megpróbálni a hazai pályán amúgy is sokkal jobban teljesítő Eger győzelmét. Azért írtam ki ma, mert holnapra biztos vagyok benne, hogy esni fog a hazai szorzó.
ZF Eger - Vouliagmeni
Tipp: ZF Eger
Odds: 2.05 @ BWIN
Tegnap nézegettem a Tippmix oddsait, ahol 5-ös kötésben van ez a mérkőzés és 1.50-ért mérik a hazai győzelmet. Megmondom őszintén ez kb. olyan odds, amit vártam a találkozó előtt. Ma, ahogy szétnéztem a BWIN-en meglepődve tapasztaltam, hogy az Eger győzelméért 2.05-ös oddsot adnak, így ezt nem tudtam kihagyni. Az idegenbeli meccsen hárommal ugyan kikapott a hevesi csapat, de a bírók a görögöket nyomták. Akkor a szezon eleje fele találkoztak, ugye az Egerben sok az új arc, nem nagyon tudtak összeszokni, mostanra azonban úgy gondolom, hogy a Gerendás György által edzett együttes összeérett, így megverheti az eddig veretlen Vouliagmenit. Ilyen oddson nekem bőven megéri megpróbálni a hazai pályán amúgy is sokkal jobban teljesítő Eger győzelmét. Azért írtam ki ma, mert holnapra biztos vagyok benne, hogy esni fog a hazai szorzó.
ZF Eger - Vouliagmeni 10-9 :)
Jól éreztem az odds később lejjebb ment, de nem annyival, amennyivel vártam. Egy többszörösen megnyert meccset tett szorossá az Eger, a végén majdnem döntetlen lett, ám jó, hogy a görögök nincsenek tisztában a szabályokkal. :) A partvonalról bedobott (ergó bírótól kapott labdát), NEM lehet EGYBŐL kapura lőni. Bár azt sem értem, hogy, amikor 26 másodperc van a meccsből és az Egernek volt 30 másodperc támadóideje, tehát lepasszolgathatták volna az időt, akkor miért nem azt tették. Na mindegy a tipp bejött és ez a lényeg! :)
Szpartak City Volgográd - Tbiliszi
Tipp: Szpartak City Volgográd -10,5
Odds: 1.85 @ BWIN
Általában vízilabdában, akkor vannak ilyen nagy hendihatárok, ha a csapatok közt ég és föld a különbség. Nos, a mai meccsen ez a helyzet, hiszen a grúzok masszívan az idei Euroliga leggyengébb csapata, míg a Volgográd évről évre ott van a legrangosabb európai kupakiírásban. A Tbiliszi 27-5-re kapott ki az Egertől legutóbb idegenben, ezek után nem sok jóra számíthatnak a magyarokkal nagyjából azonos szinten lévő oroszokkal szemben. Ha komolyan veszik végig az oroszok a találkozót, akkor mindenféle akadály nélkül megcsinálhatják ezt a hendihatárt, de, ha esetleg a fiatalok kapnak több lehetőséget a Volgográdban az sem, akkora érvágás, mert ők is menni fognak előre, mint a mérgezett egerek.
Szpartak City Volgográd - Tbiliszi
Tipp: Szpartak City Volgográd -10,5
Odds: 1.85 @ BWIN
Általában vízilabdában, akkor vannak ilyen nagy hendihatárok, ha a csapatok közt ég és föld a különbség. Nos, a mai meccsen ez a helyzet, hiszen a grúzok masszívan az idei Euroliga leggyengébb csapata, míg a Volgográd évről évre ott van a legrangosabb európai kupakiírásban. A Tbiliszi 27-5-re kapott ki az Egertől legutóbb idegenben, ezek után nem sok jóra számíthatnak a magyarokkal nagyjából azonos szinten lévő oroszokkal szemben. Ha komolyan veszik végig az oroszok a találkozót, akkor mindenféle akadály nélkül megcsinálhatják ezt a hendihatárt, de, ha esetleg a fiatalok kapnak több lehetőséget a Volgográdban az sem, akkora érvágás, mert ők is menni fognak előre, mint a mérgezett egerek.
Szpartak City Volgográd - Tbiliszi 12-6 :(
A legerősebb tippemet írtam csak be és ez ment el. A legbosszantóbb, hogy a többi hiába jött be, így is negatív lett ez a vízilabda EL kör. Legközelebb, majd beírom mindről a véleményemet, hogy legyen miből szemezgetni.
Vasas - Szeged
Tipp: Szeged
Odds: 2.22 @ Unibet
A bajnokság két veretlenje találkozik ma Budapesten, azonban a Szeged jobb csapat, mint a Vasas. Ráadásul a hazaiktól Nagy Viktor (kapus), Miho Boskovic biztosan nem, míg Hárai Balázs játéka erősen kérdéses. Ezen felül a szegediek kispadja hosszabb, továbbá idén sokkal több kiélezetebb meccset játszottak, mint a pestiek. Nálam ilyen oddson bőven megér egy misét a vendégek győzelme.
Vasas - Szeged
Tipp: Szeged
Odds: 2.22 @ Unibet
A bajnokság két veretlenje találkozik ma Budapesten, azonban a Szeged jobb csapat, mint a Vasas. Ráadásul a hazaiktól Nagy Viktor (kapus), Miho Boskovic biztosan nem, míg Hárai Balázs játéka erősen kérdéses. Ezen felül a szegediek kispadja hosszabb, továbbá idén sokkal több kiélezetebb meccset játszottak, mint a pestiek. Nálam ilyen oddson bőven megér egy misét a vendégek győzelme.
Vasas - Szeged 7-11 :)
OB I-es kombi mára:
Vasas - Honvéd
Tipp: Vasas
Szolnok - Debrecen
Tipp: Szolnok
Szentes - OSC
Tipp: Szentes vagy döntetlen (1X) VAGY Szentes
Odds: 2.04 VAGY 2.59 @ Unibet
Vasas - Honvéd meccsről nincs nagyon mit mondaom, idén a Honvéd középcsapat, míg a Vasas jelenleg a második vagy harmadik számú csapat talán, így papírforma 1-est várok.
Szolnok - Debrecen, ha a Loki nem esett volna szét, akkor rangadó lenne, így viszont a Szolnoknak kötelező behúznia ezt a mérkőzést hazai medencében. Ráadásul a negyedik helyről is dönt ez a mérkőzés, így Hosiék biztosan kettőzött erővel ugranak a medencébe.
Szentes - OSC, kiscsapatok nagy csatája következik, ugyanis, amelyik együttes nyer, valószínűleg az végez a nyolcadik helyen, ami felsőházat ér. Ősszel 14-13-ra nyert az OSC, így a szentesieknek nyerniük kellene, a biztonság kedvéért két góllal, hogy ne kelljen számolgatniuk. Ez könnyedén összejöhet, hiszen Lukács Dénes együttese jobb, továbbá szerintem a hazai pólósok képzettebbek, hiszen elég csak Weszelovszky nevét megemlíteni, aki például már volt az OB I. gólkirálya.
Egyébként a Szentes az alsóházi csapatok elleni 1,5 éves veretlenségét a legutóbbi hazai mérkőzésén veszítette el a BVSC ellen, így a bizonyítási vágy is fűti a csapatot, hogy az csak egy kisiklás volt. Véleményem szerint a Szentes nyeri ezt a mérkőzést, azonban, nem árt óvatosnak lenni és, inkább duplaesélyben megjátszani a mérkőzést, amelyre, így is remek szorzót kapunk. A bátrak rakhatják simán egyesbe is a mérkőzést, látható, hogy a bátorságért cserébe 0.55-tel fizet jobban ez a szelvény.
Ma még lesz az Eger - Szeged rangadó, ami szerintem teljesen háromesélyes, de remélem, hogy a szegediek nyernek. Egyébként a döntetlenen nem árt elgondolkozni, mivel benne van ez az esemény Tippmixben és érdekes, de, ha egy OB I-es találkozó szerepel az SZRT kínálatában, akkor általában tízből négy-öt mérkőzés is döntetlenre végződik, mivel az fizet a legjobban...
Az FTC - Pécs mérkőzésen, pedig az aktuális forma dönt, bár mindkét csapat igen csak rossz formában van...
OB I-es kombi mára:
Vasas - Honvéd
Tipp: Vasas
Szolnok - Debrecen
Tipp: Szolnok
Szentes - OSC
Tipp: Szentes vagy döntetlen (1X) VAGY Szentes
Odds: 2.04 VAGY 2.59 @ Unibet
Vasas - Honvéd meccsről nincs nagyon mit mondaom, idén a Honvéd középcsapat, míg a Vasas jelenleg a második vagy harmadik számú csapat talán, így papírforma 1-est várok.
Szolnok - Debrecen, ha a Loki nem esett volna szét, akkor rangadó lenne, így viszont a Szolnoknak kötelező behúznia ezt a mérkőzést hazai medencében. Ráadásul a negyedik helyről is dönt ez a mérkőzés, így Hosiék biztosan kettőzött erővel ugranak a medencébe.
Szentes - OSC, kiscsapatok nagy csatája következik, ugyanis, amelyik együttes nyer, valószínűleg az végez a nyolcadik helyen, ami felsőházat ér. Ősszel 14-13-ra nyert az OSC, így a szentesieknek nyerniük kellene, a biztonság kedvéért két góllal, hogy ne kelljen számolgatniuk. Ez könnyedén összejöhet, hiszen Lukács Dénes együttese jobb, továbbá szerintem a hazai pólósok képzettebbek, hiszen elég csak Weszelovszky nevét megemlíteni, aki például már volt az OB I. gólkirálya.
Egyébként a Szentes az alsóházi csapatok elleni 1,5 éves veretlenségét a legutóbbi hazai mérkőzésén veszítette el a BVSC ellen, így a bizonyítási vágy is fűti a csapatot, hogy az csak egy kisiklás volt. Véleményem szerint a Szentes nyeri ezt a mérkőzést, azonban, nem árt óvatosnak lenni és, inkább duplaesélyben megjátszani a mérkőzést, amelyre, így is remek szorzót kapunk. A bátrak rakhatják simán egyesbe is a mérkőzést, látható, hogy a bátorságért cserébe 0.55-tel fizet jobban ez a szelvény.
Ma még lesz az Eger - Szeged rangadó, ami szerintem teljesen háromesélyes, de remélem, hogy a szegediek nyernek. Egyébként a döntetlenen nem árt elgondolkozni, mivel benne van ez az esemény Tippmixben és érdekes, de, ha egy OB I-es találkozó szerepel az SZRT kínálatában, akkor általában tízből négy-öt mérkőzés is döntetlenre végződik, mivel az fizet a legjobban...
Az FTC - Pécs mérkőzésen, pedig az aktuális forma dönt, bár mindkét csapat igen csak rossz formában van...
Vasas - Honvéd 12-6
Szolnok - Debrecen 6-5
Szentes - OSC 7-6
Mindkét kombi bejött, mivel nyert a Szentes. :)
Az Eger meglepően simán megverte a Szegedet, míg a Fradi szintén, egy viszonylag nagyarányú győzelmet aratott a Pécs ellen.
Első komoly sikerére készül a Benedek-csapat (http://www.hatharom.com/2013/06/10/elso-komoly-sikerere-keszul-a-benedek-csapat)
Keddi tippjeim a négy mérkőzésre (Marathonbet az iroda):
Szerbia -10 @ 1.93 3/10
Montenegró -8,5 @ @ 1.91 3/10
Oroszország nyer és Magyarország nyer kombiba @ 1.57 8/10
Első komoly sikerére készül a Benedek-csapat (http://www.hatharom.com/2013/06/10/elso-komoly-sikerere-keszul-a-benedek-csapat)
Keddi tippjeim a négy mérkőzésre (Marathonbet az iroda):
Szerbia -10 @ 1.93 3/10
Montenegró -8,5 @ @ 1.91 3/10
Oroszország nyer és Magyarország nyer kombiba @ 1.57 8/10
Ilyen se volt még, hogy mind a 3 tippem elszállt. Szerbia a 3. negyed után 12-2-vel vezetett, vagyis 1 góllal kellett volna megvernie Kínát a negyedik etapban, de ez nem sikerült, sőt még ki is kaptak a szerbek az utolsó játékrészben 3-1-re (vége 13-5).
Montenegró 1-5-tel nyitott Japán ellen az első negyedben, már ekkor várható volt, hogy nem lesz meg a hendikep. Viszont ekkor 1.74-et kínáltak a délszlávok sikerére, ami nagyon csábító volt, de kihagytam, amit jól tettem, hiszen a vége 10-10 (!!!) lett, és ötméteresekkel nyertek a japánok (!!!!!!!!!).
Ezt követte a magyar meccs, ami 9-9 lett egy nagyon-nagyon érdekes találkozón. Nem sokszor látni olyan mérkőzést, ahol az egyik csapat szinte minden második támadását emberelőnyben vezetheti. Az amerikaik 9 góljukból 7-et (!!!) előnyből szereztek, kicsit elgondolkodtató adat... Igaz a végén, még ekkora szembeszélben is háromszor támadhattunk a 10-9-ért, de még egy kettős emberelőnyt is sikerült kihagyni, így pedig következhettek az ötméteresek, amit elveszítettünk.
Ezek után holnap igen kemény lesz a Montenegró-Magyarország találkozó, ha kikapunk, akkor oda az elődöntő...
Vizes vb 2013, Spanyolország, Barcelona, nők:
Oroszország-Üzbegisztán
Tipp: Oroszország -18,5
Iroda: BWIN @ 1.85
Üzbegisztán a leggyengébb a női csapatok közül, míg az oroszok 2010-ben Eb-t nyertek, 2011-ben vb 3-ok voltak, továbbá mindig is jók voltak a női vízilabdában. Szóval itt akár 20-at is közé rakhatnak az oroszok, ha akarnak, és mivel első meccs lesz, továbbá vannak pihenőnapok, így nem lesz gond azzal, hogy tartalékolni kell a következő meccsre. Érdekes, hogy Bet365 -22,5-tel hozta ki a linet...
Kína-Dél-Afrika
Tipp: Kína -15,5
Ugyanaz igaz erre a meccsre, mint az oroszokéra, Dél-Afrika is a leggyegébbek közé tartozik, míg Kína az elithez. A kínaiak megnyerték a Világligát egy hónapja, 2011-ben vb 2-ok lettek, szóval nagyon jók. Itt is könnyen lehet 20 a csapatok közt, hiszen ez a realitás, az ázsiaiak mentalitásából ez amúgy is kitelik. Itt is érdemes megjegyezni, hogy a Bet365 -18,5-tel hozta ki a linet...
Magyarország-Brazília
Tipp: Magyarország -7,5
Iroda: Tippmix @ 1.74
Már csütörtökön is érdekesnek találtam a szorzót, hiszen szerintem itt bőven kétszámjegyű különbségre lehet számítani. Merész Andrással nagyon jó a női csapatunk, ráadásul nem ismer kegyelmet a mester, akit lehet szorjunk meg. A brazilok pedig pont ilyenek...
Érdemes itt is megjegyezni, hogy a BWIN-en -11,5, míg a Bet365-nél -10,5 a line...
Egyébként érdemes lehet élőben fogadni a meccsekre, persze, ha lesz stream a találkozókhoz. Jelenleg úgy áll, hogy mind a BWIN-en, mind a Bet365-ön lehet majd élőben fogadni a meccsekre, de többször előfordult már az, hogy a vízilabda meccsekre nem lehetett fogadni, igaz ez mégis csak egy vb lesz...
A tippek a naplómban is megtalálhatók.
A Bet365 és BWIN nem adta élőben az orosz meccset, ellenben az Unibet igen. Egyébként az Unibeten már a meccsek előtt is nagyon jó piacokon lehet fogadni, így a vb idejére én biztos, hogy befizetek hozzájuk. ;)
A magyarokat -7,5-ért még mindig 1.74-en lehet rakni Tippmixen, míg neten 11,5-ös határ is van, aki gondolja ollózhat is egyet. Fociban látványos mozdulat, fogadásban hatásos fegyver: az olló (http://www.hatharom.com/2012/10/18/fociban_latvanyos_mozdulat_fogadasban_hatasos_fegy ver_az_ollo)
Az oroszok és a kínaiak meccse elég érdekesre sikeredett... Kína a 10. percben már 7-0-ra ment a vége 17-2 lett, Dél-Afrika csak az utolsó negyedben szerzett gólt, akkor ugye kettőt is, és ezzel egy találaton elment a tipp. Az oroszok nagyon bekezdtek, gyorsan 10 gólos előnyre szert tettek, aztán neki álltak szórakozni és sajnos csak 16-tal nyertek. A 9:30-as orosz-üzbég meccs után egyik fogadóiroda sem adott élőfogadási lehetőséget a Fonbeten kívül, de oda meg nem vagyok regisztrálva...
A magyarok könnyen hozták a hendit, a Tippmix nagyon csúnyán benézte.
Mára egy Szerbia, Olaszország, Németország kombival támadok. Szerbek bőven jobbak, mint az ausztrálok, ha nem a külső körülményekkel foglalkoznak, akkor a déli szomszédjaink nagy verést mérhetnek az ausztrálokra. Olasz-román nincs egy súlycsoportban a két gárda, ha nem könnyelműsködnek Giorgettiék, akkor nem kellene, hogy baj legyen. Ugyan úgy, mint a német-kazahon, hiszen a németek feljövőben vannak, mind válogatott, mind klubszinten. A Spandau például leigazolta Gyöngyösit edzőnek, illetve Baksát kapusnak, szóval már nem szabad félvállról venni a germánokat. A válogatott is egyre jobban teljesít, véleményem szerint legyőzik az ázsiaiakat. Ezt a kombit tegnap este raktam meg még az Unibeten és 1.93-as szorzót kaptam érte.
A Montenegró-Görögország és a Horvátország-USA mérkőzésen a délszlávoknak kellene nyerniük. A Vodafone Kupán 7-tel nyertek a montenegróiak a görögök ellen. A horvát-amcsi meccs már más kategória, hiszen a horvátoknál nem lesznek egy páran, igaz az amerikaiaknál is kőkemény fiatalítás van, egy jó edzővel az élen, Dejan Udovicsiccsel. Elméletileg nem kellene, hogy baj legyen, de a horvátok felkészülése eddig felemás volt, románokat szerdán 10-zel kiütötték, előtte az olaszoktól meg 4-gyel kikaptak és az USA játékereje az olaszokhoz áll közelebb, mint a románokhoz...
A Kanada-Dél-Afrika, Spanyolország-Új-Zéland és a Magyarország-Kína mérkőzésen csak a különbség lehet a kérdéses. A magyarokra 8,5 és tippmixen 7,5-ös hendikep van, amit simán raknék, ha nem ilyen pocsék teljesítményt nyújtottak volna a Vodafone Kupán. A spanyolokra szvsz. túlzó a 16,5-ös hendikep, de este játszanak, hazai medencében, felpörögve, biztos, hogy odateszik magukat. A juharlevelesekre adott 12,5-ös hendikep elvileg jó is lehet, hiszen a szerbekkel nyomtak egy 6-6-os felkészülési meccset, bár az hatalmas csalás volt és ugye verekedésbe, botrányba fulladt. De az biztos, hogy az afrikaiak nagyon kikapnak. Egy match total over 19,5 viszont ülhet.
Kanada-Dél-Afrika
Tipp: A mérkőzés góljai 18,5 felett
Megmondom őszintén kevésnek érzem a határt. Kanadát 15 gól körülire teszem, míg az afrikaiaktól egy gólt negyedenként azért elvárhatunk, így 19 gólnak illene leesnie. Máshol 19,5; 20,5 és 21,5-ös határok vannak.
hatvanharom.hu
2013.07.22, 11:17
Kanada-Dél-Afrika
Tipp: A mérkőzés góljai 18,5 felett
Megmondom őszintén kevésnek érzem a határt. Kanadát 15 gól körülire teszem, míg az afrikaiaktól egy gólt negyedenként azért elvárhatunk, így 19 gólnak illene leesnie. Máshol 19,5; 20,5 és 21,5-ös határok vannak.
Ladbrokes-nál az under 21.5 @2 oddson van jelenleg, szóval elég kockázatmentes ollót lehet összehozni a a bwin-es overrel, amit írtál.
Szerb, német, olasz jött, Kanada meccs over jött. Jó kis nap volt a hétfői.
Mára egy női kombi, szerényebb téttel:
Új-Zéland, USA, Görögország és Kazahsztán sikerét játszottam meg 1.69-ért az Unibeten. A görögöknek kutya kötelességük legyőzniük a briteket, mert sokkal jobbak. Az amcsi lányok is jobbak, mint Kanada, amit reményeim szerint bizonyítanak is ma. A másik két meccsen a csoportok két leggyengébbjei találkoznak egymással. A kazahok szoros meccset játszottak az olaszokkal, míg a brazilok tükörsimán kikaptak a magyaroktól, így szvsz. a kazahoknak simán nyerniük kellene ma. Új-Zéland jobb erőkből áll, mint Dél-Afrika, így számomra egyértelmű, hogy az Új-zélandiakra fogadok.
A magyar-olaszon szerintem nyernek a Merész-lányok érdemes szétnézni a piacokon Unibet 1.78-ért adja a DNB-t, ami nagyon jó, véleményem szerint. 1. meccsen gáláztunk, míg az olaszok szenvedtek, bár minden meccs más, de úgy érzem, hogy jelen pillanatban a magyarok nagyobb játékerőt képviselnek, mint az digók.
Ausztrál-Kínára egy over ülhet, hiszen mindig gólgazdag meccseket játszanak egymás ellen, de a 20,5-ös határt nagyon eltalálták a bukmékerek. Ettől függetlenül nagyon könnyen meglehet az over. A Spanyol-oroszra egy X-et érzek, mivel semleges pályán az oroszok a jobbak, viszont ma a spanyolok lesznek hazai pályán, így ez a meccs totál nobet nálam. :). A holland-üzbég meccsen szerintem a hollandok nyerhetnek -12,5-tel csak a szorzó mindenhol egyre kisebb, vagyis egyre inkább játszhatatlanabb...
Magyarország-Olaszország
Tipp: Magyarország DNB (döntetlen esetén a tét visszajár)
Iroda: Unibet @ 1.78
Szerintem jobbak vagyunk és ma elkaphatjuk az olaszokat!
Ezek már holnapi tippek, gyorsba már megraktam, később indoklom őket, mivel most nincs időm. Szerintem esnek majd az oddsok, illetve a határok.
Szerbia-Magyarország
Tipp: Szerbia
Iroda: Tippmix @ 1.55
Új-Zéland-Görögország
Tipp: Új-Zéland +15,5
Iroda: Bet365 @ 1.85
Most kerültem gépe elé, ahogy ígértem jöjjenek az indoklások:
Szerbia-Magyarország: Én 1.50-1.60 közé vártam, de ahogy kijöttek neten az oddsok (Bet365 1.32...) egyből elszaladtam a totózóba, mert tudtam, hogy ennél (1.55) nem kapok jobb szorzót (igaz már ott is csak 1.45). Szerbek kerete: Mitrovics, Mandics, Gocsics, Udovicsics, Csuk, Pijetlovics, Nikics, Alekszics, Raden, Filipovics, Prlainovics, Mitrovics, Pijetovics. 13 világsztárról beszélünk, akik a világ bármely ország válogatottjábán megállnák a helyüket. Régóta együtt játszanak, összeszokottak, stb. Míg mi fiatalok vagyunk, teljesen új scapat épül, van 4-5 olyan játékos, akitől sokat várhatunk, de a másik oldalon bárki képes bravúros megoldásokra. Mi még alakulunk, ők már kész vannak, ráadásul ez presztízsmérkőzés is lesz, szóval itt nem számít majd az, hogy a szerbeknék vannak azért pénz és egyéb problémák. Világliga döntőben 12-7 lett a szerbeknek, ha ez az eredmény nem altatja el a déli szomszédjainkat, akkor úgy gondolom, hogy nem sok keresni valónk lesz. De, ha holnap tovább esik a szerbek oddsa, akkor egy magyar +3,5 és +4,5-ös hendikep minimális téten jó lehet. A tétet azért vettem a szokásosnál kevesebbre, mert nem szeretek a hazám ellen rakni, de most az eszemre hallgattam és nem a szívmre, holnap 3 óra magassában kiderül, hogy jól döntöttem-e.
Új-Zéland-Görögország: Nordicbet 13,5; Unibet 14,5; Bet365 15,5-ös határral hozta ki a mérkőzést, utóbbinak nem tudtam ellen állni. Tény a görögök sokkal jobbak, mint az Új-zélandiak, de pont a görög az egyik olyan csapat, hogy, ha elmegy jó pár góllal, akkor beleszarik a meccsbe és csak arra törekszik, hogy a megszerzett előnyt megtartsa. Na már most a hellének az első körben megverték meglepetésre Montenegrót, míg az óceániak kikaptak a házigazdától 15 góllal. Mivel tuti biztos, hogy nyernek holnap a görögök, így csak és kizárólag a különbség lehet a kérdés. Véleményem szerint ez azért nem lesz 16 vagy több gól, mert, ahogy említettem a hellének leszarják a végét, ráadásul az utolsó játéknapon játszanak a spanyolokkal, amely meccsen végig koncentrálni kell, mivel, ha holnap nyerne mondjuk Montenegró és az uccsó meccsen a spanyolok, akkor körbeverés lehet, amiből nem biztos, hogy a görögök jönnének ki jól. Ezért a vélhetően a görögök kapitánya a biztos előny tudatában a B-sornak is lehetőséget ad, amely azért nem túl acélos, ráadásul nincs is igazán játékba. Főleg azért mert Montenegró ellen 4-en végig tolták a meccset, hárman még a medencébe sem ugrottak be (13 fős egy csapat a vb-n). Arról nem is beszélve, hogy 16 gólos különbséghez 4 góllal kellene megnyerni legalább a negyedeket, ami nagyon sok tekintve, hogy kb. maximum 8 támadása van negyedenként egy csapatnak. Szóval a 15,5-ös pluszos hendit én játszhatónak tartom.
Magyarok kiütötték az olaszokat, míg a négyes kombi is lejött. Ismét egy jó nap.
hatvanharom.hu
2013.07.24, 02:02
Az olasz-német meccsre van jelenleg egy "ingyenolló" 5 gólos olasz győzelemre.
(Nem teljesen ingyen van, csak 98.35%-a jön vissza a befektetett összegnek tutira, viszont így 58.6@ jön ki a maradék 1.65%-ra...)
Bwin: Italy -4.5 1.85@
Ladbrokes: Germany +5.5 2.1@
steve94@citromail.hu
2013.07.26, 00:15
Nem nagyon vagyok otthon a vízilabdában, de találtam egy meccset amire szerintem túl magas az odds. A Ladbrokes 2.10-ért kínálja jelenleg az USA vs Kanada holnapi vízilabda meccsén az USA sikert -2.5-ös hendikeppel, miközben 2 hónapja 19 ill. 24 góllal is verték Kanadát, így nem értem miért ilyen alacsony a hendikep határ és miért ekkora az odds. Miközben ezt írom Bet365-n megjelent 1.85-ös oddsal 4.5-ös hendikep határral így, ez a tegnapihoz hasonló, majdnem ingyenolló lehetőség, itt is 1.65% megy el, de a 3 és 4 gólos győzelem is jó.
A két hónapja lezajlott meccseken a világligáért selejteztek, és se Kanada se Brazília nem akart kijutni Oroszországba, így nem is küldtek normális csapatokat. Ezért fordult elő, hogy ennyivel nyerték az amcsik a meccseket. A 2,5-ös hendit ha elkaptad, akkor jól jártál, 3-mal jobb az USA jelenleg.
Két szelvénnyel indulok harcba ma, igaz ezeket tegnap raktam meg, de csak most sikerült gép elé keverednem:
Magyarország-Ausztrália
Tipp: Magyarország
USA-Kanada
Tipp: USA
Iroda: Tippmix @ 1.55
USA-ra 1.30-at adott az SZRT, amit sokalltam, míg az 1.19-es magyar oddsot bevallom őszintén én reálisnak tartottam. Ezek a szorzók már megváltoztak, a magyaroké feljebb, míg USA-é lejjebb ment. Amerika bőven jobb, mint Kanada, illetve hazánk fiai is jobbak, mint a Kenguruk. A csoportok második helyéért megy a csata, szóval nem babra megy a játék...
Magyarország-Ausztrália
Tipp: Magyarország
Németország-Románia
Tipp: Németország
Iroda: Unibet @ 1.93
A magyarokat itt már 1.38-ért tettem, míg a németeket 1.40-ért. A németek eddig sokkal meggyőzőbb teljesítményt nyújtottak, mint a románok, plusz tavaly az Olimpiai kvalifikáción a germánok nyertek. Írtam már róluk, feljövőben van a német póló, egyre tehetségesebbek, ügyesebbek. Úgy gondolom, hogy nyernek ma és beérnek a 2. helyre.
Még érdemes elgondolkozni a spanyol-görög meccsen. Ha nyernek a görögök, vagy X lesz, vagy 1 góllal kikapnak, akkor a hellének mennek tovább az 1. helyen, míg egy sokgólos meccsen, ha kettővel alulmaradnak a kék-fehérek -és legalább 8-6 lesz-, akkor is ők lesznek a csoportelsők. 7-5-nél, már számít, hogy ki mennyivel verte meg Új-Zélandot, ahol eddig a görögök a legjobbak, de ma Montenegró még bekavarhat. Egyébként sok helyen 1.45-ös szorzót adnak a spanyolokra, ami szerintem nem éri meg, inkább, ha valaki talál +2,5-ös hendit a görögökre az nálam játszható kategória, mert hiába házigazdák a hispánok, szerintem három gól nincs a csapatok közt, sőt könnyen benne van, hogy nyernek a hellének.
Mekkora SZÉGYEN! Magyarország-Ausztrália 9-9!!! Persze most jöhetnek az okosok azzal, hogy, így is meglett a 2. hely stb és nem számít ez az eredmény, de egy mindenkori magyar válogatottnak több góllal kellene legyőznie Ausztrália legjobbjait... Arról nem is beszélve, hogy az utolsó percben két darab emberelőnyünk is volt...
A magyar klubfoci után a vízilabda is óriási hanyatlásnak indult, még, ha elvileg fiatalítás is zajlik le a Benedek-csapatnál...
Magyarország-Nagy-Britannia
Tipp: Magyarország -6,5
Iroda: Bet365 @ 1.75
Szerintem ennyivel simán jobbak vagyunk a briteknél, tippmixen 8,5-ös határ van, vagyis, aki gondolj az ollózhat is.
USA-Brazília
Tipp: USA -11,5
Iroda: Bet365 @ 1.85
Itt még nagyobb a tudásbeli különbség, ugye mi 14-gyel vertük meg a brazilokat, és úgy gondolom, hogy USA kb. egy szinten van velünk, így gond nélkül kellene legalább 12 góllal nyernie.
A magyar tipp az szép volt! Én csak azt tettem! Köszi
A magyar tipp az szép volt! Én csak azt tettem! Köszi
Örülök, hogy nyertél! :)
USA 1. féliődben elment 9 góllal, másodikban csak kettővel bírt nyerni. Ja és már a 27. percre kialakult a végeredmény, nők...
Mára magyar-kazahra dobtam 17,5+ gólra, tippmixen 4,5 a hendi, míg máshol 5,5 és lassan már 6,5. Talán ezen is érdemes lehet elgondolkodni. A többi meccs igazából nem hozott lázba, még a szerbeket nyeretném hendivel, de mivel Montenegró ellen játszanak Kedden, így kihagyom. Olaszokra egy over jó lehet, de, ha Kína becsődöl, akkor leves, így csak ezt az egyet játszottam.
A magyar over egy pillanatig sem forgott veszélyben, sőt a hendi is simán lejött.
Mára egy kombival támadok: oroszok+ausztrálok (1.76 @ Unibet, itt a legmagasabb mindkét meccsre a szorzó). Ausztrálok bombaformában játszanak, így nem lehet gond a görögök legyőzése, míg az oroszok bőven jobbak, mint a kanadaiak. Ma még két meccset rendeznek, amivel szintén szemezek: USA-Spanyolország és Magyarország-Hollandia. USA és Magyarország nálam is a két favorit, mint a bukiknál, de valamiért most az 1.55-ös szorzókban nem látok értéket. Az amerikaiak 3 góllal verték a spanyolokat az Olimpiai döntőben Londonban, míg most a spanyolok hazai pályán lesznek, igaz eddig közepesre értékelném a teljesítményüket. A jenki lányok viszont jól teljesítenek, de egy 1.70-es szorzó jobban tetszene. A magyarok eddig bombaformában vannak, igaz az olaszokon kívül komoly csapattal nem játszottunk. Már, ha az olaszokat komolyan lehet venni, mert ezen a vb-n semmit sem mutattak. Szerintem továbbjutunk de itt is egy kicsivel nagyobb szorzóért már raknám a Merész-lányokat. Úgy érzem, hogy az egyik meccs a kettő közül lehet, hogy hosszabbításba torkollik majd.
himynameismark
2013.07.29, 21:06
Magyar-Görög Mo. -0.5 1.9
Ennyire jók a Görögök? Pár éve még ez ajándék lett volna (akkor is jók voltak de köztünk és köztük volt 2-3 gól minimum)
Márm. ez kérdés nem igazán követem megéri ez?
himynameismark
2013.07.29, 22:19
Ezt a csalást amit toltak a bírók a női meccsen, ez a vicc kategória volt.
Magyar-Görög Mo. -0.5 1.9
Ennyire jók a Görögök? Pár éve még ez ajándék lett volna (akkor is jók voltak de köztünk és köztük volt 2-3 gól minimum)
Márm. ez kérdés nem igazán követem megéri ez?
2x kikaptunk a görögöktől a nyáron. 1x görögben, míg most az vb előtt MO-n a Vodafone Kupán. A fórt nagyon jól játsszák, megverték Montenegrót és a házi gazda spanyolokat. Mi meg kikaptunk a szerbektől, szenvedtünk az ausztrálokkal szemben, illetve a kazahok ellen is álmosan kezdtünk. Ettől függetlenül azt mondom, hogy érdemes lehet megrakni a magyarokat, mert ez az 1.90 csábító szorzó, de az előjelek nagyon nem nekünk kedveznek. Egy olyan 4-5-6\10-es tipp maximum a magyar siker. Talán DNB-ben érdemesebb lehet megrakni igaz úgy csak 1.65 körül fizet, de legalább X esetén a tét visszajár.
himynameismark
2013.07.30, 13:42
Kösz
Hagyom inkább
Valljuk meg emberek, egy dolog szinte biztosan nincs benne a mérkőzésben az előzmények és az eddigi játék alapján: a nagy arányú magyar győzelem. Rossz kimondani, de a legjobb tipp szerintem erre a meccsre egy Görögország+1.5, 1.50-1.60 körül.
Nagyon szorítok a srácoknak, de ha minden marad a megszokott kerékvágásban, akkor 1 gólnál jobban nem valószínű, hogy kikapnak a görögök!
U.i.: csak így tovább Tomihmv! ;)
Valljuk meg emberek, egy dolog szinte biztosan nincs benne a mérkőzésben az előzmények és az eddigi játék alapján: a nagy arányú magyar győzelem. Rossz kimondani, de a legjobb tipp szerintem erre a meccsre egy Görögország+1.5, 1.50-1.60 körül.
Nagyon szorítok a srácoknak, de ha minden marad a megszokott kerékvágásban, akkor 1 gólnál jobban nem valószínű, hogy kikapnak a görögök!
U.i.: csak így tovább Tomihmv! ;)
Köszi a biztatást! :)
A görög hendi valóban jó tipp lehet, hiszen Varga, Hosi, Szívós is ezt emelte ki, hogy, ha nyernek a magyarok, akkor vélhetően egyetlen gólocskával nyernek... Lehet, hogy ők már tudnak valamit? :rolleyes:
Akkor én meg megpróbálkozok egy döntetlennel,hátha... :)
Na szépen benéztem!
Ki gondolta volna Benedeken kívül!? :)))))
hatvanharom.hu
2016.02.10, 16:51
Nézegettem ma a BL meccsek oddsait és Tippmixprón +2.5 hendi 1.8@ a Spandau-Eger meccsen a hazaiakra. Nekem az a benyomásom a vízilabdával kapcsolatban, hogy idegenben nagyon nehéz győzni a bírók miatt is...
Az A csoportban 15 meccsből 1 idegenbeli győzelem volt! A Spandau otthon döntetlent játszott 2 jobb csapattal is, még veretlenek otthon. Itthon 3-mal nyert az Eger. Furcsállanám, ha idegenben is tudnának 3-mal nyerni, de nem igazából vagyok otthon vízilabdában, ezért kérdezném meg a szakértőket a tippel kapcsolatban. Nemzetközi irodáknál +1.5 a hendi.
Andersson04
2016.02.10, 18:03
Jó gondolatmenet, jó a tipp is, ajánlom. Szoros meccs lesz.
igazsag02
2016.02.10, 22:12
Sajnos ezt buktuk, Eger 15-8-ra nyert. :(
Andersson04
2016.02.10, 23:03
Ezután nem ajánlok semmit, csak elmondom a véleményem, ajánlani a protippben fogok.
hatvanharom.hu
2016.02.10, 23:18
Ezután nem ajánlok semmit, csak elmondom a véleményem, ajánlani a protippben fogok.
Nem hinném, hogy téged terhel a felelősség, én kérdeztelek...
Olimpia, férfiak
Kombi:
Görögország - Japán Görög ML
Franciaország - Montenegró Montenegró ML
USA - Horvátország Horvátország ML
Spanyolország - Olaszország Olaszország ML
Odds: 2,5
Iroda: "b" betűs zöld
Vélemények? :)
Andersson04
2016.08.06, 17:20
Még tehető élőben az egyik meccsel, szerintem jó kombi.
Megtoltam végül még a meccsek előtt. Az olaszok a sírból hozták vissza... :) a 4. negyedben 8-6-ra is mentek a spanyolok...
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.