Teljes verzió megtekintése : Jovedelmezo strategiak>
Ezt a topicot azert nyitottam,mert az elkovetkezendo napokban szeretnek nagyobb osszeget befektetni a sportfogadasokba,eppen ezert a segitsegeteket kerem, hogy milyen uton is induljak el.
Rengeteget olvastam a Martingale rendszerrol, a Betfair tozsdejen valo manoverekrol,de egyiket sem talaltam igazan meggyozonek. Varom a velemenyeket es a strategiakat. Privatban is irhattok, az anyagi tamogatas nem fog elmaradni!
Egy kis segitseget kernek. Mennyi az eselye egy olyan martingale rendszernek,amelyben 2 szalat futtatunk es az elso szalon 5szor egymasutan bejon es a masodik szalon 5szor egymasutan elmegy a fogadasunk tobbszor egymasutan?
th3PR0j3ct0r
2012.11.06, 10:19
Martingale-t felejtsd el amilyen gyorsan csak tudod, legalábbis szerintem. Van pár stratégiai cikk az oldalon, érdemes őket átnyálazni.
Ezt a topicot azert nyitottam,mert az elkovetkezendo napokban szeretnek nagyobb osszeget befektetni a sportfogadasokba,eppen ezert a segitsegeteket kerem, hogy milyen uton is induljak el.
Rengeteget olvastam a Martingale rendszerrol, a Betfair tozsdejen valo manoverekrol,de egyiket sem talaltam igazan meggyozonek. Varom a velemenyeket es a strategiakat. Privatban is irhattok, az anyagi tamogatas nem fog elmaradni!
Ha csak ismerkedsz a dologgal, akkor ne nagyobb összeggel indulj el!
Vezesd a saját statisztikádat és számolgasd a százalékos profitodat!
A két szál futtatáshoz nem igazán adtál meg adatokat, amiből esélyeket lehetne számolni...
2-es körüli szorzókra gondoltál?
Az 5-ös sorozat esélye kb. 1:32-höz, ha a kettes szorzó 50%-os valószínűséget takar, de ez inkább 45% körül van, hisz 50%-os valószínűséggel bekövetkező eseményre 1.80 - 1.95 körüli szorzókat kapsz csak, irodától függően.
Sziasztok,
jelenleg még ismerkedem a sportfogadással és több sötét folt van számomra.
Fogadási stratégiámként az arbitrázs fogadást jelölném meg(nemrég kezdtem foglalkozni a témával). Amennyiben valakinek van pozitív vagy negatív tapasztalata ilyen fogadások terén, az kérem írja le.
Továbbá lenne egy elméleti kérdésem. Sokat hallottam a fogadási limitekről. Gondolom azért hozza ezeket a limiteket a ház, mert ellenük játszol és ha rájönnek, hogy nem hagyományos szerencsevadász vagy, leállítanak. Arról érdeklődnék, hogy mekkorák tapasztalataitok szerint ezek a limitek. Az én szemszögemből akkor van értelme időt és energiát áldozni erre a dologra, ha meghatározott időn belül 2-5 K USD-vel tudok fogadni arbitrázsonként. Létezik olyan, hogy lekorlátoznak pár 100 USD-re a fogadásaim jellege miatt?
Üdv,
Arkona
th3PR0j3ct0r
2013.04.03, 20:15
Üdv!
Gyorsan felejtsd el. Kevés olyan iroda, illetve bajnokság/sportág van, amire ekkora téttel fogadhatsz, amire meg mégis fogadhatsz, na ott elvétve fogsz arb lehetőséget találni, mivel annyira élesek az oddsok.
Helló!
Engem az érdekelne, hogy mennyire tükrözi a valós esélyeket a kezdetben megadott odds. Tehát ha pl a Pinnacle egy focimeccsre ilyen oddsokat ad: hazai=2, x=4, vendég=6, akkor az azt jelenti, hogy a hazaiak kb háromszor olyan esélyesek mint a vendégek? Itt most arra az oddsra gondolok, amit legelőször adnak egy meccsre. Azt tudom, hogy utána már befolyásolja, hogy melyik kimenetelre mennyi pénz jött és eszerint változtatnak az oddsokon.
Szóval lehet jó stratégia az, ha a kezdő oddsokra alapozom az esélyeket, vagy nem?
th3PR0j3ct0r
2013.08.27, 12:20
Szia!
1/2--->50%
1/4--->25%
1/6--->16%
Így néznek ki az oddsok alapján az esélyek, vagyis igen, a hazaiak kb 3x nagyobb eséllyel indulnak.
Ha viszont összeadogatod a százalékokat, akkor kiderül, hogy a 91%-os visszatérítés nem az igazi, ennél a neten szinte csak jobbat találsz.
Ez ugye azért érdekes, mert ha ez egy konkrét példa akar lenni, akkor gyorsan irodát kellene váltani.
Kezdő oddsokra alapozni az esélyeket néha jó, néha nem, lehet ez is megérne egy cikket. Minél nagyobb piacról van szó, annál pontosabbak lesznek ezek az oddsok, mivel minden információ rendelkezésre áll mindenki számára, persze csak az, ami az adott pillanatban elérhető. Kisebb bajnokságoknál azonban a nyitó oddsok sokszor hibásak. Éppen azért, mert kevesebb infó elérhető, illetve az irodáknak nem is olyan fontos, hogy pontos oddsokkal dolgozzanak, mivel alapvetően kis forgalmat generál egy-egy ilyen piac, ráadásul a limitek is alacsonyak.
Nagyobb bajnokságokra ráadásul mindig jóval a mérkőzés előtt kikerülnek az oddsok, vagyis ha hétkozben megsérül valaki egy edzésen, és mondjuk fontos játékos, akkor az komoly mértékben változtathatja az oddsokat, esélyeket.
Éppen ezek miatt a záró oddsokat kell figyelembe venni. Ha azokat vered, akkor a nyitó oddsokkal nagyot kaszálhatsz.
mindegy1
2014.06.26, 10:05
Sziasztok
Nincs tapasztalatom a sportfogadásban. Le tudná írni valaki,hogy a Sure bets taktika pontosan melyik szabályok miatt bukik meg?
Mert nyílván nem a matekon ,mint mondjuk egy Martingale-szisztéma.
Szia!
Mivel az irodák többé-kevésbé kommunikálnak egymással, illetve a Surebet fogadásoknak csak akkor van értelme, ha nagy tétben játszol, így nem egyszer fordult már elő, hogy egy-két fogadás után a Surebetelő játékost minden kizárták az adott két irodából. Matematikailag ez a legjövedelmezőbb fogadási típus a sportfogadás világában, ám mivel a bukik is résen vannak, így szinte teljesen esélytelen, hogy ezzel hosszútávon komoly hasznod legyen. Kivéve, ha a Betfairen és a Pinnacle-n játszol, bár a Betfair 6%-os fee-je mellett ott sem éri meg ezzel foglalkozni...
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek a bankroll management-el kapcsolatban. Mikor kell/érdemes alaptétet változtatni?
Jelen pillanatban az excel táblám minden nap kiszámolja a lefelé kerekített alaptétet az aktuális bankroll 200-adából. Ez jó út? Nem szükséges bizonyos határig hagynom az eredetit?
Zozinho19
2014.10.03, 01:04
Gondolkozz szabadon! Azaz, ha jó szériában vagy és a tippjeid ülnek, akkor bátran emelheted az 1 egység értékét. Ha nem vagy biztos a tippjeidben, akkor maradj az eddig megjátszott értéknél! Ha pedig vesztes szériát fogsz ki, akkor akár az egység csökkentését is érdemes fontolóra venni! Ez utóbbi esetben azt tudom ajánlani, hogy tarts egy kis "pihenőt" és utána folytasd, ha úgy érzed, hogy sikerült objektíven tippeket választanod!
BigBandi00
2014.10.03, 02:21
Egy kis segitseget kernek. Mennyi az eselye egy olyan martingale rendszernek,amelyben 2 szalat futtatunk es az elso szalon 5szor egymasutan bejon es a masodik szalon 5szor egymasutan elmegy a fogadasunk tobbszor egymasutan?
Üdv.A martingale a legjobb stratégia,csak sokan nem tudják hogyan kell alkalmazni.Nekem a kedvencem.Amire Te gondolsz,azzal nincs baj,csak a 2 szálat külön-külön bankrollal kell csinálnod,akkor már megéri,ha van tőkéd csinálhatsz 5 szálat is:)de 1 is bőven elég.
Gondolkozz szabadon! Azaz, ha jó szériában vagy és a tippjeid ülnek, akkor bátran emelheted az 1 egység értékét. Ha nem vagy biztos a tippjeidben, akkor maradj az eddig megjátszott értéknél! Ha pedig vesztes szériát fogsz ki, akkor akár az egység csökkentését is érdemes fontolóra venni! Ez utóbbi esetben azt tudom ajánlani, hogy tarts egy kis "pihenőt" és utána folytasd, ha úgy érzed, hogy sikerült objektíven tippeket választanod!
Egyáltalán nem értek a sportokhoz, idén még nem néztem végig egyetlen meccset sem, a sportfogadásra kizárólag mint befektetést tekintek, a tippeket úgy vásárolom.
A kérdésem arra irányult, hogy vajon egy rövidebb nyerőszéria vagy bukószéria után vajon azonnal változtassunk-e az alaptét mértékén a bankroll-változás függvényében, vagy hagyjuk, hogy a folyamat kicsit korrigálja magát.
Érthetőbben: nyertem mondjuk 10 meccset zsinórban. A bankrollom nőtt mondjuk 20%-kal, így emelem az alaptétet. Viszont nagy számok törvénye alapján a 10 meccs után jön 3-4 bukó, éppen ezért immár a megnövelt alaptéttel fogom veszíteni ezen téteket.
Én azt gondolom, hogy mivel oda-vissza változtatom a téteket, így a folyamat kiegyenlített lesz. De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
himynameismark
2014.10.03, 21:30
Üdv.A martingale a legjobb stratégia,csak sokan nem tudják hogyan kell alkalmazni.Nekem a kedvencem.Amire Te gondolsz,azzal nincs baj,csak a 2 szálat külön-külön bankrollal kell csinálnod,akkor már megéri,ha van tőkéd csinálhatsz 5 szálat is:)de 1 is bőven elég.
Ezt azért kiegészíteném: ha van tőkéd és teljesen hülye vagy csinálhatsz 5 szálat is, de 1 is bőven elég, hogy elba**d a pénzed.
Egyébként így pár cikk kommentedet olvasva nyilvánvaló, hogy flamelsz és nem is törődnék veled, de azért elég szar dolog másoknak direkt rossz tanácsokat adni.
BigBandi00
2014.10.03, 23:19
Ezt azért kiegészíteném: ha van tőkéd és teljesen hülye vagy csinálhatsz 5 szálat is, de 1 is bőven elég, hogy elba**d a pénzed.
Egyébként így pár cikk kommentedet olvasva nyilvánvaló, hogy flamelsz és nem is törődnék veled, de azért elég szar dolog másoknak direkt rossz tanácsokat adni.
Miért is írtam rossz tanácsot?Csak mert neked nem jön be a martingale stratégia?Vagy mert a sok analfabéta googlés tipp lopó,annyira nem veszi a fáradtságot,hogy rendesen utána nézzen a stratégiának?Mondván áhh a googléban csak sz.rt írnak a martingélről ezért énis sz.rok rá.Már itt fel is adják,a sok k.rva okos.De ez csak jó:D Hogyha van tőkéje,akkor miért ne csinálhatná?,persze ha megcsinálta a leckét:)Jobban megéri bármelyik stratégiánál.
Miért is írtam rossz tanácsot?Csak mert neked nem jön be a martingale stratégia?Vagy mert a sok analfabéta googlés tipp lopó,annyira nem veszi a fáradtságot,hogy rendesen utána nézzen a stratégiának?Mondván áhh a googléban csak sz.rt írnak a martingélről ezért énis sz.rok rá.Már itt fel is adják,a sok k.rva okos.De ez csak jó:D Hogyha van tőkéje,akkor miért ne csinálhatná?,persze ha megcsinálta a leckét:)Jobban megéri bármelyik stratégiánál.
Egyébként még igazad is lenne, ha a tőke helyett a végtelen tőke kifejezést használnád. Matematikai értelemben végtelen pénzzel valóban jó a stratégia, de jelentkezzen bátran, akinek végtelen tőkéje van :)
Zozinho19
2014.10.05, 02:52
Nos, akkor nincs nehéz dolgod, mivel a saját véleményed nem befolyásol egy-egy tipp értékelésénél! A kérdés az, hogy egy ember tippjeit veszed-e meg vagy egy tippster csoport tippjeid vásárolod? Ha az első eset az igaz, akkor jó az elgondolásod, ugyanis nincs az a tippmester, aki ne szaladna bele hosszabb-rövidebb bukószériába! Ha csoporttól vásárolsz, akkor viszont érdemes emelni az alapegység értékét a növekvő haszonnal párhuzamosan, mivel több ember tippjei hosszútávon kiadnak egy átlag hasznot (feltéve, hogy jó helyről vásárolsz!), ami lehet hogy kicsit lassabb ütemben, de folyamatos bankroll növekedést eredményez.
"krejdul"-nak
brummbar
2018.09.05, 13:27
Kicsit régi topic, de nem találtam jobb helyet a kérdésemnek. :)
Szerintetek mi a különbség a "H vagy D" és a "H+1 hendi" fogadás között? Rendszeresen látok 2-3 százados eltérést a két odds között, de akárhogy is vezetem le, a kettő minden vizsgált kimenetelre ugyanaz.
Sziasztok!
Csak most ismerkedem a témával, nem értek a sport fogadáshoz, kizárólag tippmesterekre szeretnék támaszkodni. Kérdésem, hogy a kezdő bankrollhoz képest határozzam meg a fél %os téteimet, vagy ahogy nő /vagy csökken a roll akkor az aktuális fél %al rakjam e őket?
Ill arra gondoltam, h a vezető tippmesterekből mondjuk a top 3at kiválasztom és akkor ezekből amik naponta jönnek folyamatosan pakolom , ez mennyire jó elképzelés ? Csak azért gondoltam erre, mert így sokkal többet is bele lehet tolni mint a példában látott 400 meccs évente. Mennyire valid ez a közel 33%os profit ha minden bankroll managementet betartunk ? További kérdés, hogy az ingyenes tartalmakon felül van e fizetős rész, ahol coaching vagy bármi más fejlődési forma elérhet ő?
mr.blonde
2018.09.13, 17:59
Sziasztok!
Csak most ismerkedem a témával, nem értek a sport fogadáshoz, kizárólag tippmesterekre szeretnék támaszkodni. Kérdésem, hogy a kezdő bankrollhoz képest határozzam meg a fél %os téteimet, vagy ahogy nő /vagy csökken a roll akkor az aktuális fél %al rakjam e őket?
Ill arra gondoltam, h a vezető tippmesterekből mondjuk a top 3at kiválasztom és akkor ezekből amik naponta jönnek folyamatosan pakolom , ez mennyire jó elképzelés ? Csak azért gondoltam erre, mert így sokkal többet is bele lehet tolni mint a példában látott 400 meccs évente. Mennyire valid ez a közel 33%os profit ha minden bankroll managementet betartunk ? További kérdés, hogy az ingyenes tartalmakon felül van e fizetős rész, ahol coaching vagy bármi más fejlődési forma elérhet ő?
Hello!
Szerintem nem kell fogadásonként újraszámolnod a tétedet, bőven elég ha 1-2 hetente vagy havonta nézed ezt, mi a helyzet. BR-menedzsmentről van egy átfogóbb cikkünk is:
https://www.hatharom.com/2012/07/13/hogyan_menedzseljuk_tokenket_
Ha tippmestereket akarsz követni, akkor szerintem érdemes első körben átnézni az összes statot, ami csak elérhető róluk. Mi az átlagtét, mekkora tippszámmal dolgozik, milyen a ROI és a profit, a találati arány stb. Ezek alapján meg tudod hozni azt a döntést, ami a céljaidhoz segíthet. PL varin egymaga egy hónapban letol 400 tippet, nem egy évben, viszont éppen emiatt nem sok értelme van egy kalap alá venni más tipsterekkel, hiszen az eltérő stratégia miatt erősen torzul az "összkép".
Az, hogy mekkora profitot tudsz realizálni, az soktényezős történet. Ha sikerül jó tippmestereket választani, betartod a BR-menedzsmentet, és következetesen és hosszabb távon csinálod, akkor sikerrel járhatsz.
Itt a hatharom.com-on minden tartalom ingyenesen elérhető, a sportfogadás-suli (https://www.hatharom.com/cimke/sportfogadas_suli) keretein belül pedig rengeteg hasznos anyaggal találkozhatsz, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy jobban megértsd a sportfogadás mivoltát és eredményesebb fogadóvá válhass.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert kívánok a projekthez!
Köszönöm a gyors és részletes válaszod!
Szeretném azt még megkérdezni, hogy nekivágjak mennyi (és melyik sportfogadó ) oldalon kéne legyen a tőkém. Pókeres vagyok, szinte az összes teremben van rollom, de ezt szeretném elkülönítve kezelni.
Másik kérdésem, h van e bármilyen táblázat vagy vmi rendszer ahol a felvitt fogadásaimat meg az elért roit és eredményeket vissza tudnám nézni ?(mint akár egy holdem manager)
mr.blonde
2018.09.14, 15:36
Köszönöm a gyors és részletes válaszod!
Szeretném azt még megkérdezni, hogy nekivágjak mennyi (és melyik sportfogadó ) oldalon kéne legyen a tőkém. Pókeres vagyok, szinte az összes teremben van rollom, de ezt szeretném elkülönítve kezelni.
Másik kérdésem, h van e bármilyen táblázat vagy vmi rendszer ahol a felvitt fogadásaimat meg az elért roit és eredményeket vissza tudnám nézni ?(mint akár egy holdem manager)
Hát például ez attól is függ, hogy a tipster, akit követni szeretnél, melyik irodánál játszik. Ez elég fontos részlet, mert sok esetben belefuthatsz olyan esetbe, hogy nem tudod lekövetni a tippeket. Jótanácsként azt tudom mondani, hogy az olyan tippadókat, akik össze-vissza válogatják a fogadóirodákat és komolytalan bukikkal is operálnak, azokat messze kerüld el.
A mi ajánlataink közül a Pinnacle (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go)-t mindenképpen ajánlanám, mint irodát, a korrekt oddsok és limitek miatt, a széles kínálat okán pedig a bet365 (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)-nél is érdemes lenne számlát nyitnod. Szerintem kezdésnek ezzel a kettővel el tudsz indulni, később pedig leszűrheted a tapasztalatokat és változtathatsz akár.
Sajnos ilyen trackerünk nekünk jelenleg nincs, de tervben van, hogy a közeljövőben elérhetővé teszünk egy hasonló kiegészítőt. Addig javaslom az excelt :)
üdv.
"Másik kérdésem, h van e bármilyen táblázat vagy vmi rendszer ahol a felvitt fogadásaimat meg az elért roit és eredményeket vissza tudnám nézni?"
pl. https://goo.gl/Pu3YQk
SzNorbert888
2019.03.14, 13:31
Szia,
Én mindenképpen a betfairt javaslom, mert a fogadóirodáknál kínált oddsok jóval elmaradnak az exchange oldalon kínált oddsoktol.
Több és jobb stratégiákat is tudsz alkalmazni a betfairen. Én 3 éve foglalkozom behatóbban az oddskereskedéssel, kiaknáztam az összes buki által ajánlott bonuszokat és lehetőségeket (matchbetting, ha ez mond valamit). Mostanra csak a betfairen tradelek és ezt tudom ajánlani. Hátránya, a premium fee de ezt majd csak akkor kell fizetned ha az összes profitod elérte az 5000 fontot.
Sok sikert előre is!
Üdv: Norbi
Szia,
Én mindenképpen a betfairt javaslom, mert a fogadóirodáknál kínált oddsok jóval elmaradnak az exchange oldalon kínált oddsoktol.
Több és jobb stratégiákat is tudsz alkalmazni a betfairen. Én 3 éve foglalkozom behatóbban az oddskereskedéssel, kiaknáztam az összes buki által ajánlott bonuszokat és lehetőségeket (matchbetting, ha ez mond valamit). Mostanra csak a betfairen tradelek és ezt tudom ajánlani. Hátránya, a premium fee de ezt majd csak akkor kell fizetned ha az összes profitod elérte az 5000 fontot.
Sok sikert előre is!
Üdv: Norbi
Mondanál pár szót róla, hogy pontosan milyen stratégiával aknáztad ki a buki bónuszokat? Köszi
SzNorbert888
2019.03.14, 13:54
Ezt ugy hívják, hogy matched betting, éppen nyitottam róla egy forumot a fogadási irodák alatt.
https://forum.hatharom.com/fogad%C3%B3irod%C3%A1k/819-matched-betting.html
Órákat tudnék erről mesélni Neked, a lényege, hogy megfogadsz egy eseményt majd ellene fogadsz egy exchange oldalon és ilyenkor lesz egy minimális veszteséged amiért cserébe kapsz egy ingyenes fogadást. Ezt megcsinálod ugyanígy és utána már az ingyenes fogadás 85-90%-a megmarad Neked mint profit.
Van két oldal ami erre szakosodott, összegyüjtötte az összes online elérhető bonuszt és van egy softvare amin keresztül meg tudsz mindent tenni.
Nem annyira bonyolult mint aminek hangzik de kockázat nélküli pénzkeresés, viszont a végére a bukik letiltanak.
Egy kérdésem lenne a betfair el kapcsolatban. DC vagy DNB t szeretnék lay elni.
Mindenhol eggyértelmű ha layelek mivel nyerek mivel nem.
1x lay Hazai vagy x lessz akkor vesztek.
Elvileg. De a profit az mégis az X alatt jelenik meg.
X2 lay ebben az esetben is szintén a vendég alá kerül a profit.
12 lay ebben az esetben is a vendég alatt a profit..
DNB nél annyi lenne a kérdés ha x lesz az eredmény akkor vissza kapom a pénzt x esetén?
el hungaro
2021.09.16, 11:50
Sziasztok.Használja valaki a Massaniello-t vagy annnak vátozatait Massablue,Roserpina a fogadásaihoz?Ha igen mi
a tapasztalata?
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.