PDA

Teljes verzió megtekintése : Novemberi tippligák

Admin
2012.11.02, 01:33
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán novemberben, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak.

Novemberi tippligáink:

Betfair tippliga - Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-11/39) - Időtartam: 2012. nov. 1. - 2012. nov. 30. - Díjazás: 150$

Betfair tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-11/40) - Időtartam: 2012. nov. 1. - 2012. nov. 30. - Díjazás: 150$

bet365 tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-11/38) - Időtartam: 2012. nov. 1. - 2012. nov. 30. - Díjazás: 300$

FortunaWin tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-11/36) - Időtartam: 2012. nov. 1. - 2012. nov. 30. - Díjazás: 200€

Pinnacle Sports tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-11/37) - Időtartam: 2012. nov. 1. - 2012. nov. 30. - Díjazás: 200$

Unibet tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-11/35) - Időtartam: 2012. nov. 1. - 2012. nov. 30. - Díjazás: 15 000 Ft

Jó tudni!

I. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!

Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.

Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

II. Új szűrt profit számítási mód októbertől

Október hónaptól megváltoztattuk a szűrt profit - ez alapján rangsoroljuk a játékosokat a tippligákban - számítási módját. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.

Szabadim91
2012.11.03, 17:56
Csak sima tippliga az aktív tagoknak novemberben nem is lesz ? :(

Noemail
2012.11.03, 21:17
Csak sima tippliga az aktív tagoknak novemberben nem is lesz ? :(

Dehogynem, de a betfair szponzorációjával :)

Noemail
2012.11.06, 12:12
Jól gondolom, hogy most már a tippek úgy vannak feltüntetve, mint ahogy azt időrendben leadta az adott illető? Ami előbb érkezett, az kerül a listán "alulra"?

Admin
2012.11.06, 19:26
Jól gondolom, hogy most már a tippek úgy vannak feltüntetve, mint ahogy azt időrendben leadta az adott illető? Ami előbb érkezett, az kerül a listán "alulra"?

Még nem, de ebben a hónapban meglesz. Jelezzük majd, amint megvan.

Noemail
2012.11.08, 09:49
Az, hogy nem látjuk a másik tippjeit, ha rákattintunk a nevére, gondolom egy nem szándékos hiba/újítás?
Mert a saját tippjeimet sem tudom megnézem, ill. másokét sem :S

Admin
2012.11.08, 17:12
Az, hogy nem látjuk a másik tippjeit, ha rákattintunk a nevére, gondolom egy nem szándékos hiba/újítás?
Mert a saját tippjeimet sem tudom megnézem, ill. másokét sem :S

Javítottuk.

FortunaRanger
2012.11.08, 17:33
sziasztok
A betfair 20 euró fogadás és visszatérítés promójával kapcsolatban az alábbiakat hogy kell értelmezni?
A promócióban csak a legelső fogadása vesz részt, melynek 20 € értékben párosítottnak kell lennie. A párosított fogadás azt jelenti, hogy azt a www.betfair.com weboldalon felajánlották, és elfogadták, és a back fogadás tétjére, valamint a lay fogadás esetén a kockáztatott összegre vonatkozik.
A 20 euro tétnek mindenképp meg kel lennie, vagy az a felső határ és attól kisebb tét is lehet?
Egyszeri fogadást tehetek? A párosítás szó megzavar.

Noemail
2012.11.08, 20:47
sziasztok
A betfair 20 euró fogadás és visszatérítés promójával kapcsolatban az alábbiakat hogy kell értelmezni?
A promócióban csak a legelső fogadása vesz részt, melynek 20 € értékben párosítottnak kell lennie. A párosított fogadás azt jelenti, hogy azt a www.betfair.com weboldalon felajánlották, és elfogadták, és a back fogadás tétjére, valamint a lay fogadás esetén a kockáztatott összegre vonatkozik.
A 20 euro tétnek mindenképp meg kel lennie, vagy az a felső határ és attól kisebb tét is lehet?
Egyszeri fogadást tehetek? A párosítás szó megzavar.

Elég rossz helyen tetted fel a kérdést, de akkor már válaszolok rá.
Csakis 20 euró esetén van a freebet, se több, se kevesebb esetén és azt is egy meccsre lehet csak feltenni.
Az oldalon vannak back-lay oddsok és vannak fix oddsok (az összes többi fogadóirodánál csak ezek vannak).
A promó csakis a back-lay piacokra vonatkozik. A back fogadás lényegében megfelel a normál, fix alapú játéknak.
Egy háromesélyes találkozó esetén pl Tottenham-Maribor: Tottenham back:1,29 lay: 1,3 Draw 6,2 ill. 6,4 Maribor 14 ill. 14,5
Ha te úgy gondolod, hogy nyerni fog a T'ham, akkor egyszerű a dolgod, arra teszel, hogy T'ham back 1,29!

A lay esetén meg te kínál az oddsot és a tét összegét egy adott piacra, de mivel fáradt vagyok, ezt most nem magyarázom el, példával meg pláne nem. sorry

FortunaRanger
2012.11.08, 21:03
köszi szépen a kimerítő választ :-)

Noemail
2012.11.09, 11:52
köszi szépen a kimerítő választ :-)

Szívesen :)

A lay lényege, hogy arra fogadsz, ami (vélhetően) NEM fog bekövetkezni!
Példa: Chelsea-Stoke City meccsen biztos vagy abban, hogy nem fog nyerni a Stoke, mert a Chelsea jobb formában van, erősebb csapat, sb...
Ekkor te ajánlasz a többieknek egy oddsot és azt (jeleng ESETBEN), hogy szerinted nem fog nyerni a Stoke. Ez nekik úgy jelenik meg, hogy fogadhatnak a Stoke győzelmére. Akkor lesz érvényes a fogadásod, ha azt valaki elfogadja, BACK-eli. Ekkor ő arra fogad, hogy a Stoke nyerni fog. Ha nyer a Chelsea, vagy döntetlen születik, akkor a fogadásod nyert (már ha elfogadta valaki), ekkor a te oddsodtól függetlenül a TÉTed 2x-esét kapod meg (mínusz az iroda pár százalékos haszna).
Azonban mivel kicsi az esélye annak, hogy a Stoke nyerni fog, így azért, h elfogadják a te fogadásod, vélhetően nagy oddsot kell adnod, pl 5x! Van 100 euród, megadsz egy 5x oddsot LAYnek és felteszel 25 eurót! Akkor az egyenlegedről a rendszer 100 eurót fog levonni (biztosíték), majd:
- ha nem lesz, aki elfogadja, akkor visszakapod a 100 eurót
- ha nem nyersz (tehát nyer a Stoke), akkor bukod a 100 eurót
- ha nyersz, (tehát nem nyer a Stoke) akkor visszakapod a 100 euród, plusz kapsz még közel 25 eurót. (Ugye a feltett összeg (NEM A 100!!!) kétszerese, mínusz az iroda közvetítő pár százalékos járuléka).

Kérdezz bátran, ha valami nem megy. Igen jó iroda a betfair, AZONBAN érdemes legalább 2szer, vagy többször átgondolni, hogy mit layelsz, meg hogyan. A back az tök egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan változnk az oddsok (új ajánlatok), és akár pillanatok alatt lekerülsz a listáról, vagy pillanatok alatt elfogadják az esetlegesen hibás layedet, akkor nincs visszaút...

FortunaRanger
2012.11.09, 20:35
csak a first depo miatt érdeklődtem, de még jó, hogy rákérdeztem, mert így nem egy hagyományos egyszeri fogadásra teszem fel egyben a 20eurót, de ezt még át kell gondoljam, mert hiába térítik vissza a pénzt, jó lenne olyan fogadásra tenni inkább, ami nyer is, mindenestre köszönöm az újabb segítséget, kár, hogy nem úgy működik, hogy felteszem pl. pontos végeredményre a 20 eurót mondjuk 100szoros oddsal, és ha nem jön be, akkor visszaadják :)

Noemail
2012.11.10, 10:07
csak a first depo miatt érdeklődtem, de még jó, hogy rákérdeztem, mert így nem egy hagyományos egyszeri fogadásra teszem fel egyben a 20eurót, de ezt még át kell gondoljam, mert hiába térítik vissza a pénzt, jó lenne olyan fogadásra tenni inkább, ami nyer is, mindenestre köszönöm az újabb segítséget, kár, hogy nem úgy működik, hogy felteszem pl. pontos végeredményre a 20 eurót mondjuk 100szoros oddsal, és ha nem jön be, akkor visszaadják :)
Igazándiból egy 3szoros odds simán bejöhet. Akkor már szép kis summát szereztél ;)
De ha inkább biztosra mennél, ha 1,7-2 közötti kézi hendikepekre utazz.

Noemail
2012.11.10, 20:23
Úgy látom, hogy "szemii" ma megütötte a főnyereményt :) Grat! (Természetesen sajnálom, mert én inkább csak vesztek :S)

FortunaRanger
2012.11.10, 21:10
Igazándiból egy 3szoros odds simán bejöhet. Akkor már szép kis summát szereztél ;)
De ha inkább biztosra mennél, ha 1,7-2 közötti kézi hendikepekre utazz.

megírom majd, mit sikerült kiügyeskedni :)

FortunaRanger
2012.11.10, 21:13
Úgy látom, hogy "szemii" ma megütötte a főnyereményt :) Grat! (Természetesen sajnálom, mert én inkább csak vesztek :S)

Igen gratula neki, nagyon szép napot zárt, fel kell kötni a gatyánkat, ha le akarjuk győzni :-)

szemii
2012.11.10, 22:58
Köszi srácok! :) De nem volt ez olyan nagy nap! Még lesz "hullámvasút" :)
Hajrá!

FortunaRanger
2012.11.11, 12:03
Köszi srácok! :) De nem volt ez olyan nagy nap! Még lesz "hullámvasút" :)
Hajrá!

nálam nap végén mindig lefelé a vége, lehet, az este 8 utáni meccsekre nem kéne tippelni :-)
sok sikert a mai napra is, izgalmas lesz :-)

szemii
2012.11.17, 10:25
Nektek sem frissülnek a tippligák? Nálam az élő tippek között még vannak szerdai barátságos meccsek!

FortunaRanger
2012.11.17, 12:43
nálam se frissül sajna, de ahogy számolom nem is baj :-)

Admin
2012.11.17, 16:52
Megvizsgáljuk a dolgot, és amint tudjuk javítjuk.

Noemail
2012.11.17, 18:32
nálam se frissül sajna, de ahogy számolom nem is baj :-)

Egyetértek ;)

Yossarian
2012.11.17, 21:05
A mai Dortmund-meccsen Reus nem volt kezdő és én rá tippeltem. Visszakapom a tétet?

Admin
2012.11.18, 00:51
A mai Dortmund-meccsen Reus nem volt kezdő és én rá tippeltem. Visszakapom a tétet?
Igen, vissza fogod kapni.

FortunaRanger
2012.11.18, 09:47
Megvizsgáljuk a dolgot, és amint tudjuk javítjuk.

na nálam már frissül fa szájul :-) pár meccset kivéve, 4 van, ami már lezárult és nem frissült

FortunaRanger
2012.11.23, 15:56
tippligák statjai, pontlistái megint nem frissülnek, kérjük újból megvizsgálni, javítani, bekapcsolni

FortunaRanger
2012.11.23, 16:17
na ez gyors volt :)

Admin
2012.11.23, 17:06
na ez gyors volt :)

Javítottuk a tippek kiértékelését. (Pár régebbi meccs még kiértékelésre vár néhány játékosnál, amiről tudunk és dolgozunk rajta.) Ha bármi más hibát észleltek az oldalon hasonlóképp jelezzétek itt vagy emailben. Köszönjük.

Noemail
2012.11.26, 22:08
Na cool, egy fillért sem fogok nyerni ebben a hónapban :S :(

filiivo
2012.11.27, 09:15
Javítottuk a tippek kiértékelését. (Pár régebbi meccs még kiértékelésre vár néhány játékosnál, amiről tudunk és dolgozunk rajta.) Ha bármi más hibát észleltek az oldalon hasonlóképp jelezzétek itt vagy emailben. Köszönjük.
Valakiknek még van októberi kiértékeletlen mérkőzésük is,igy pl.lehet olyan csúszott le az októberi nyereményről akinek járt volna,mert ha kiértékelik akkor nem pluszban,de lehet minuszba jött volna ki,mig az aki lecsúszott jobb eredményt ért volna el,de igy van ez novemberben is,itt is láttam több kiértékeletlen eredményt-amit megjegyezett is kedves Admin-és itt is elég nagy szórás lenne,ha ki lenne értékelve az összes tipp.Reméljük hamarosan feldolgozzák Őket és igy mindenki tisztán fog majd látni,már a versenytársak-tippelőtársak tekintetében is.Kivánok az oldalnak hasznos működést a tipptársaknak meg jó tippelést,további szép napot mindenkinek.

kicsim18
2012.12.01, 16:15
jó napot van egy meccs amit még nem írtak jóvá.
11.29. volt Najran SC-Al Shabab
Miért?

rocket
2012.12.01, 22:04
Nem tudom, de e nap elején még úgy volt kiírva hogy a forunawin tippliga az 12 ho 01-ig folyamatban van, aztán én tettem is rá, de most már csak azt látom, hogy le van zárva.

Admin
2012.12.02, 02:39
Valakiknek még van októberi kiértékeletlen mérkőzésük is,igy pl.lehet olyan csúszott le az októberi nyereményről akinek járt volna,mert ha kiértékelik akkor nem pluszban,de lehet minuszba jött volna ki,mig az aki lecsúszott jobb eredményt ért volna el,de igy van ez novemberben is,itt is láttam több kiértékeletlen eredményt-amit megjegyezett is kedves Admin-és itt is elég nagy szórás lenne,ha ki lenne értékelve az összes tipp.Reméljük hamarosan feldolgozzák Őket és igy mindenki tisztán fog majd látni,már a versenytársak-tippelőtársak tekintetében is.Kivánok az oldalnak hasznos működést a tipptársaknak meg jó tippelést,további szép napot mindenkinek.

jó napot van egy meccs amit még nem írtak jóvá.
11.29. volt Najran SC-Al Shabab
Miért?

Jogos felvetések. Tudnotok kell, hogy egy ideje rendszerfrissítéseket végzünk, amik egy kicsit elhúzódtak. Várhatóan az elkövetkező 1-2 hétben visszaállnak a dolgok a régi kerékvágásba, ami a tippligák és a kapcsolódó tippek lezárását, kiértékelését illeti. Elnézést kérünk mindezért, de igen komplex, komoly kihívást jelentő programozói feladatokról van szó. A jó hír, hogy alakul a dolog, jól állunk, és hamarosan egy a korábbinál kevesebb hibával és még profibban működő rendszerrel tudunk számotokra szolgálni.

Admin
2012.12.02, 02:42
Nem tudom, de e nap elején még úgy volt kiírva hogy a forunawin tippliga az 12 ho 01-ig folyamatban van, aztán én tettem is rá, de most már csak azt látom, hogy le van zárva.

A novemberi FortunaWin liga hivatalos zárási időpontja 2012. november 30. Bocsi, ha ettől eltérő időpont szerepelt a liga kiírásában. A továbbiakban, ahogy az decemberben is van már, jellemzően naptári hónapra kiírát ligákra számítsatok.

rocket
2012.12.02, 12:33
Jó, én is csodálkoztam, hogy még lehet rá tippelni, gondoltam megpróbálom, de így se rossz, hogy erre a hónapra kerülne át a pontok.

dorisom
2012.12.03, 14:41
A novemberi FortunaWin liga hivatalos zárási időpontja 2012. november 30. Bocsi, ha ettől eltérő időpont szerepelt a liga kiírásában. A továbbiakban, ahogy az decemberben is van már, jellemzően naptári hónapra kiírát ligákra számítsatok.

Ez sajnos nekem is rosszul jött ki. Én is azt néztem egész hónapban, hogy december 1-ig tart, és pont az arra napra rakott két tippel kerültem volna be a nyertesek közé, talán az első helyre. Sajnos így nem nyertem semmit a hónapban. Ami nekem szomorúság az másnak öröm. Gratulálok a nyerteseknek!

FortunaRanger
2012.12.04, 08:50
a pinnacle sports-on már meg is jött a novemberi nyeremény, nagy köszönet érte, lesz mit elherdálni este a BL meccseken :)

jeba24
2012.12.04, 17:33
Nem tudom ki ellenőrzi a tippeket de egy csomó jó tippet irnak jóvá felhasználóknak miközben nem is helyesek a tippjei.Elég nagy pontszámok.Pl az összesített tabellán az első helynek sok olyan tippje hogy mikor lövik a csapatok a gólokat nem is akkor lőtték,és jóvá van neki írva.tegnapi meccseknél is van a német meccs meg a dán meccs arra is kapot pontot.Hogy van ez?

Szabadim91
2012.12.06, 13:42
betfaires nyeremények mikor jönnek kb?

filiivo
2012.12.06, 15:01

Mikulás napi ajándékként én is szivesen látnám a bet365 nyereményt,ha már sajnos a csomagból kiöregedtem.:rolleyes:

donkey
2012.12.06, 15:04
eddig engem se érdekelt nagyon mert bár csak 15 dolcsiról van szó de azért most már jó lenne ha megmondanák h megkapjuk e az OKTÓBERI (!) betfair nyereményeket?

Noemail
2012.12.06, 23:49

Easy, még az októberben megnyert összegeket sem utalta a Betfair iroda :(

Admin
2012.12.07, 12:37
Az októberi és a novemberi tippligák kifizetésére várhatóan pár napon belül sor kerül, erre igéretet kaptunk a Betfair képviselőjétől.

Elnézést kérünk a csúszásért!

92andrey92
2012.12.07, 14:12
Az októberi és a novemberi tippligák kifizetésére várhatóan pár napon belül sor kerül, erre igéretet kaptunk a Betfair képviselőjétől.

ezt a "pár napot" már ismerjük

Noemail
2012.12.07, 14:48

Köszönjük!

Engem igazándiból nem zavar a csúszás, csak érkezzen meg :)

Noemail
2012.12.07, 14:49
ezt a "pár napot" már ismerjük

A Betfair küldi a pénzt, nyilván náluk van a "gond".

92andrey92
2012.12.10, 16:43
már megkérdem hétfőn hogy még most tudják azt válaszolni h a héten megkapjuk a betfaires nyereményeket, mert ha pénteken kérdezném megint azt kellene h a jövő hét elején. Szóval mikorra várhatjuk????

Noemail
2012.12.10, 17:15
Szerintem nézd meg a számlád ;)

filiivo
2012.12.11, 21:18
Azt szeretném kérdezni,hogy a betfaires nyereményen kivül bet365 nyereményt kapott már valaki?

filiivo
2012.12.13, 14:58
Ma reggelre megkaptam a bet365 nyereményemet,köszönöm szépen.

zorall
2012.12.30, 22:58
Csak annyit szeretnék tudni, hogy a novemberi tippligák nyertesei mikor kapják meg a számlájukra a pénzt. Úgy tudom, hogy csak a Fortunawin nyertesei kapták meg eddig a novenberi nyereményeket.

Noemail
2012.12.31, 02:07
Rosszul tudod. Én azt hallottam, hogy mindenki megkapta, aki eleget tett a feltételeknek!

borisz18
2012.12.31, 03:02
Csak annyit szeretnék tudni, hogy a novemberi tippligák nyertesei mikor kapják meg a számlájukra a pénzt. Úgy tudom, hogy csak a Fortunawin nyertesei kapták meg eddig a novenberi nyereményeket.

Úgy látom novemberben a Pinnacle Sports tippligában végeztél nyerő pozícióban.
A Pinnacle oldalán volt legalább 10 fogadásod novemberben?

Admin
2012.12.31, 03:11

Rosszul tudod. Én azt hallottam, hogy mindenki megkapta, aki eleget tett a feltételeknek!
Így van, minden jogosult megkapta már régen a nyereményét.

Úgy látom novemberben a Pinnacle Sports tippligában végeztél nyerő pozícióban.
A Pinnacle oldalán volt legalább 10 fogadásod novemberben?

Aki a Pinnaclesports tippligában a 63.hu oldalán esetleg a kvalifikáltak között jelenik meg, viszont nyereményt mégse kapott, annak az egyedüli oka az lehet, hogy nem teljesítette a további feltételeket (megfelelő számű valós fogadás a Pinnaclesports számláján; ezt a kifizetést megelőzően a Pinnaclesports ellenőrzi - részletekért lásd a kiírást).