PDA

Teljes verzió megtekintése : NBA Tippek 2012/2013

th3PR0j3ct0r
2012.10.30, 23:02
Sziasztok,

Itt beszélhetjük meg az NBA-s fogadásokat.

Mára nekem:

Bradley Beal over 12.5 @1.85 Unibet (5dimeson 11-es határ, az nagyon erős)
Trevor Ariza over 10 @1.95 Nordicbet (5dimeson 14, irreális eltérés, ez a 10 nagyon kevés, főleg új csapatban stbstb...)

8 és 9 pont, mindketten érthetetlenül keveset játszottak, későn is jöttek vissza, pedig jól kezdtek. Kár értük.

th3PR0j3ct0r
2012.11.05, 23:28
Mára toltam egy ilyet, a szezon eddigi legnagyobb tétjével: http://www.hatharom.hu/article/41ec5b-hetfon-az-nba-egyik-legjobb-am-eddig-alulteljesito-centerebe-fektetunk

Igazából azóta a határ felment 17.5-re, valszeg nem csak nekem tűnt fel a dolog, igazából csak nagyon extrém körülmények között mehet el a tipp, tényleg nagyon ritkán van ilyen...

Van még egy:

NYK @ PHI
Jrue Holiday total points over 15.5
Nordicbet @1.75

Ezt normál téttel toltam. Bynum hiányzásával és Richardson tegnapi kidőlésével elég suta lett ez a Sixers, mindkét eddigi meccsüket láttam, hát elég gyengén tolják, ami egyelőre nem csoda, hiszen van náluk pár hiányzó (Bynum, Richardson). Pont a sérültek miatt Holiday elég sokat vállal, meccsenként van 15-17 dobása, ami egy ilyen határhoz elegendőnek kell, hogy legyen. 40 perc körül játszik, ami szintén barátságos, ráadásul perpill egyedül ő van értékelhető formában a Sixersnél. Tegnap New Yorkban dobott a Knicksnek asszem 27-et, ami szintén nagyon jó, igaz, baromira jól ment neki kintről. A határ mindezek tudatában alacsony, a legtöbb irodánál 17-17.5-tel lehet fogadni, a Nordic viszont alaposan elrontotta, így nyilván le kell csapni rá.

GL

17 pont

Viszonylag gyengén dobott, ráadásul a Knicks is simán nyert, de annyira rossz volt ez a határ, hogy már így is megvolt a negyedik negyed legelején.

th3PR0j3ct0r
2012.11.06, 00:11
Mára az utolsó:

POR @ DAL
LaMarcus Aldridge total points over 21.5
5dimes @1.833

Szintén normál téttel megy. Aldridge 40 perc körüli időt játszik, annyira nincs formában, de így is eldobálja a maga 20 kísérletét, idén sorozatban 19, 22, ill. 27 pontot dobott. Jobban tudnék értékelni egy kicsit alacsonyabb, mondjuk 20.5-ös határt, de ezt így is meg kell tolni. Jó meccset fognak tolni a Dallas ellen, akiknek perpill Nowitzki hiánya miatt elég érdekes magasaik vannak (Brand, Kaman, aki ráadásul sérült is, stb), így szerintem Aldridge által sebezhetőek lesznek a palánk alatt. A Dallas ellen még Nowitzki mellett is jól tolta, 25 és 33 pontot dobott, igaz mindkét meccsen hosszabbítás volt.

Egyértelmű, hogy a Blazersnek Aldridge-re kell építenie, hiszen a Mavs palánk alatt elég gyengének tűnik, 20 dobásnak + pár büntinek pedig ehhez elég kell lennie.

GL

20 pont

Ez így nagyon idegesítő, mert viszonylag szoros volt, csak az utolsó negyedet bukta el 19 ponttal a Blazers. Aldridge nagyon jól tolta, már a harmadik negyed vége felé megvolt 20 pontja, de utána minden kísérletét elrontotta, pedig bőven volt még ideje...

th3PR0j3ct0r
2012.11.08, 00:21
Ma nem igazán volt időm írni se az oldalra, se a fórumba, így kicsit késve teszem be a tippjeimet, van bőven, bár sajna már nem mindegyiket lehet megfogadni ilyen határon, vagy éppen oddson.

PHX @ CHA
Luis Scola total points over 14.5
Bwin@1.85

A Suns legutóbbi veresége óta készülök erre a fogadásra, szerencsére jó határt is kaptam hozzá. Scola kezd formába lendülni, a Sunsnak pedig ez a legkönnyebb meccse a keleti túráján, így itt ma minden ponterős játékostól extrát várok, egy egyébként pontgazdag meccsen. Erősíti a tippet, hogy JO hiányozhat, így rövidül a rotáció a magasoknál.

9 pont
Ennek nem sok köze volt a valósághoz, számomra pl érthetetlen, hogy Scola miért ülte végig az egész utolsó negyedet, amikor szoros volt a meccs...

ORL @ MIN
Glen Davis total points over 15.5
Bwin @1.85

Ennyire gyökerek a Bwinnél sem dolgozhatnak, de később lesz ennél viccesebb is. Szóval, Davis perpill a Magic arca, ami a keze ügyébe kerül, azt eldobja, ráadásul nem is megy neki rosszul. 20 pont felett tud, a reális határ itt 17.5-18 körül van, de az ostobák egész nap kint hagyták, talán mostanra változott valamint a határ. Minny védelme nagyon gáz, nem lesz sok gondja Davisnek, ráadásul labdát is kap majd bőven, hiszen Türkoglu out és talán Nelson is.

4 pont
Ez is érthetetlen, Davist hamar kiszórták kég személyivel, utána pedig abszolút nem talált vissza a meccsbe, mondjuk ezt 100-ból 100-szor megkötném.

ORL @ MIN
Nikola Pekovic total points over 11.5
Bwin @1.85

Na és akkor ez a legalja. Megtoltam dél körül, azóta három pontot emelkedett a határ, de nordicon pl asszem 17 a line. Nem biztos hogy tudok mondani gyengébb védelmet az Orlandóénál, Pekovics pedig a lassú start után kezd magára találni, de hát ezt a határt még tolószékből is meg kell dobnia...
11 pont
Ez volt a nap legnagyobb szívása. Davishez hasonlóan őt is kiszórták két személyivel, két ponttal az első negyedben, a második végén visszajött, 4 pontja volt, a harmadikban meg 11-gyel zárt, de a vége annyira laza volt, hogy nem is jött vissza. Irreális, hogy egy ilyen ostoba határt meg tud úszni az iroda...

DEN @ HOU
Ty Lawson total points over 13.5
Bwin @1.70

Ez is ment fel azóta, nem véletlenül. HOU védelem=0, ráadásul az ilyen gyors, betöréseket kedvelő irányítókat különösen nehezen védekezik/fogják levédekezni a Rakéták. Lawson 14-15 pontot dobál idén, de nagyon sok labdája van, ráadásul a Rockets ellen tavaly négyből háromszor 20 felett dobott, egyszer pedig 13-at.

21 pont
Sokat ezen nem kellett izgulni, félidőben 17 volt.

Ezeket 5dimeson kötöttem, amerikai oddsot írok hozzá, mert a historyban ezt írja ki, átszámolni meg nem nagyon akarom, de 1.7 körül az összes.

PHX @ CHA
Goran Dragic total assists over 7.5
5dimes @ -150

Hát ez is elég lol, sok pont lesz, nem Dragic fog dobálózni, Sunsnak fontos, ezt már előbb kifejtettem. 8 asszisztot simán tud meccsenként, múltkor kb egy negyed alatt meg volt neki.

8 assziszt
Itt egy kicsit szurkolni kellet, de jóval a vége előtt megvolt.

PHX @ CHA
Kemba Walker total points over 15.5
5dimes @-145

Hát ez a mai nap leggyengébb tippje, de ezt is vállalni kellett. Azok után, hogy Walker sutázott tavaly év végén, most elég pengén kezdte a szezont, Henderson hiányában pedig simán meglehet neki, már csak azért is, mert eszi a labdát.

17 pont
Ez elég érdekesen jött, a félidőben 2/9-et süllyesztett el, ami tragikus, utána volt öt FG kísérlete, és így is meglett, igaz, nem sokkal a vége előtt.

PHX @ CHA
Michael Beasley total points over 14.5
5dimes @-130

Ez is elég alacsony, ahogy Scola, úgy Beasley is kezd belelendülni, igaz, utóbbi eléggé agyhalott, szóval ő hamarabb elguríthatja a gyógyszert. Ugyanakkor van annyira önző, hogy belehajszolja magát annyi dobásba, hogy ez meglegyen.

21 pont
Ez is megvolt félidőben, 42 percet játszott, az baromira sok.

Egyelőre ennyi, későbbre még van egy-két ötletem, azokra várom a lineokat.

EDIT:

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sajna bealudtam, és csak kettő körül keltem, így sok meccsről lemaradtam, pedig nagyon vártam a Dallas-Torontót. Kaman, Mayo, Bargnani overeken gondolkoztam, végül mind jött volna (bár Kamanre nemtom lehetett-e fogadni). Volt még nem sokkal a kezdés előtt egy Curry overem, ő is nagyon simán összehozta.

Azt nagyon sajnálom, hogy a Bwin megint megúszta a baromságait, de ami késik nem múlik...

th3PR0j3ct0r
2012.11.09, 00:38
Mára ezeket toltam, igaz, azóta megint mozdultak a határok.

OKC @ CHI
Russel Westbrook total points over 20.5
Bwin @1.70

Ezt 21.5-re is jónak gondoltam, itt megtaláljátok az indokot, azóta egyébként 22.5 a line. http://www.hatharom.hu/article/a2211b-a-thunder-iranyitoja-chicagoban-jatszhat-nagyot

17 pont

LAC @ POR
Chris Paul over 16.5
Bwin @1.72

Azóta itt is 17.5 a line, de a 16.5 nevetségesen alacsony. Tény, hogy Paul nem tolja annyit, meg sokan vannak akik igénylik a labdát a Clippersben, de a Portland ellen más lesz a szitu. Kemény matchupok várnak mindenkire (Matthews, Aldridge, Batum, stb nincsenek eltévedve védekezésben), én Pault erőltetném az újonc Lillard ellen, aki alapból nagyon jó, de a tapasztaltabb irányítókkal meggyűlt eddig a baja, Westbrook pl 32 pontot csinált róla. Paulra sem sűrűn fogok fogadni ennyire alacson határon, úgyhogy lesz ami lesz, ezt be kell vállalni.

21 pont