PDA

Teljes verzió megtekintése : RedDragon - tizszeres

RedDragon
2021.08.30, 10:51
Sziasztok. A US open hosszu ido utan visszacsalogatott a sportfogadas vilagaba.Egy eleg nehez celt tuztem ki magamnak. A kezdo tetemet szeretnem megtizszerezni.
Nem feltetlen nagy szorzokra fogok vadaszni, igyekszem inkabb csak arra, hogy a tipp nyero legyen, meg ha kicsit is a szorzo. Pentekig fogok probalkozni. Lenne e, Aki velem tart?

bjani55
2021.08.30, 11:27
Sziasztok. A US open hosszu ido utan visszacsalogatott a sportfogadas vilagaba.Egy eleg nehez celt tuztem ki magamnak. A kezdo tetemet szeretnem megtizszerezni.
Nem feltetlen nagy szorzokra fogok vadaszni, igyekszem inkabb csak arra, hogy a tipp nyero legyen, meg ha kicsit is a szorzo. Pentekig fogok probalkozni. Lenne e, Aki velem tart?

Szívesen veled tartok! Lássuk a tippeket!

rodnás
2021.08.30, 14:48
Üdvözlöm az ötletet és hogy sikerüljön is. Én is veled tartok, ha Te is komolyan veszed. Várom az ajánlataidat.:)

RedDragon
2021.08.30, 15:13
Nagyon megtisztel ez a nagy erdeklodes. Legjobb tudasom szerint igyekszem viszonozni.
Szuk ket oran belul jelentkezem a Maival.

Tibbs
2021.08.30, 15:40
Természetesen veled tartok én is, várom a tippeket, sok sikert, szép napot!

RedDragon
2021.08.30, 17:06
Merész tippel indítunk, eléggé rizikós is.
Csajokkal kezdek, Simona Halep oddsat mar 2.00ra szoktették a fogadok. Ez egyedul azert van, mert az olasz Bomba csajszi elete formajaban teniszezik, az elmult idoben. Nameg persze Halep allapota kerdes lesz a serulese miatt.
Szamomra viszont a roman lany egyertelmu value es ha nem fog beleserulni a meccsbe, akkor leuti az olasz csajszit a palyarol.
Halep - Giorgi
Halep @2.0

RedDragon
2021.08.30, 18:48
Eddig minden ugy alakul, ahogy vartam.
Azt viszont regota mondom, buntetni kene, ha valaki ilyen szexi, mint Giorgi. Elegge elvonja a figyelmet a nezoktol

bjani55
2021.08.30, 20:24
Eddig minden ugy alakul, ahogy vartam.
Azt viszont regota mondom, buntetni kene, ha valaki ilyen szexi, mint Giorgi. Elegge elvonja a figyelmet a nezoktol������

Szép tipp volt! Köszönöm szépen! :)

RedDragon
2021.08.31, 11:17
Hálásan koszonom a bizalmat. Egy eleg kelekosza meçcset neztem ki, ugyanis a bukik kozel Jo szorzokat tuztek ki, de mara mar a fogadok szurrealisan atalakitottak ezt a tetjeikkel.
McDonald - Goffin
Merkozes gyoztese - David Goffin @3.1
Szamomra oriasi value, tippem fokent a jatek stilusukra epul. Hajra nekunk!

PflBm
2021.08.31, 14:58
Üdv,értel is azért hozzá?szivesen beszállok,illetve segitek.

PflBm
2021.08.31, 14:59
Felejtős.

Tibbs
2021.08.31, 19:46
Üdv,értel is azért hozzá?szivesen beszállok,illetve segitek.

Szia Pf, a segítséget megköszönjük de a fikázásnak nincs értelme mert az mkinek megy szaktudás nélkül is :mad:

RedDragon
2021.08.31, 20:11
Ja, sajnos ezt ellege beneztem

RedDragon
2021.08.31, 20:54
Raugrottam a nagy szorzora. Azt hozzatennem, hogy az eredmeny nem tukrozi a meccset. Kielezett volt mind3 szett.
Javitanek, komolyabb tippel. Nishioka megveri Sockot ma Este.
Merkozes gyoztese - Yoshihito Nishioka 1.65@