Teljes verzió megtekintése : Ingyen 10 euró sportfogadó tőke a Skrill-számládra!
Nyiss egy Skrill-számlát, fizess be legalább 1 eurocentet, és a számládra 10 eurót adunk ajándékba, amit sportfogadásra használhatsz fel! A részleteket itt olvashatod el. (http://www.hatharom.hu/article/59c3a4-ingyen-10-euro-sportfogado-toke-a-skrill-szamladra-csak-a-hatharomhu-n)
Ha általános kérdésed van a Skrill (Moneybookers) használatával kapcsolatban azt javasoljuk, hogy a Skrill fórum topikjában tedd fel (http://forum.hatharom.hu/showthread.php/9-Skrill?p=28#post28)!
Szép napot!
Regeltem a Skrillre a megfelelő előírások teljesítésével, viszont a bónuszom még nem érkezett meg. Mi lehet a probléma?
Tárgytalan, időközben megjött!! Kb egy hét volt az átfutási idő, de ajánlom mindenkinek!
Bergkamp86
2012.06.18, 20:55
Érdeklődnék hogy még érvényes az ajánlat? Valóban egy nap helyett egy hetet is csúszhat?
Köszönöm!
Érdeklődnék hogy még érvényes az ajánlat? Valóban egy nap helyett egy hetet is csúszhat?
Köszönöm!
Az ajánlat továbbra is érvényes. A 10 euró utalásának pontos időpontja a Skrill-től függ, többnyire 1 munkanapon belül megtörténik, de előfordulhat, hogy több napot csúszik. Bármilyen probléma esetén vegyétek fel velünk a kapcsolatot az info@hatharom.hu címen, és segítünk.
kisnagykeres
2012.07.10, 17:41
Szép napot!
Én már nem tudom, kinek higgyek, befizettem 06.27 én 300 ft-ot a mai napig semmi nem történt sem a 300 sem a 10 dollár nem érkezett meg.
Szerintem ez csalás az egész.
De utána járok , nem hagyom enyiben.
Eddig még én sem kaptam semmit,lehet belassultak.Ugyanis én 1én regeltem ezen a linken keresztül a skrillre.3án már ráutaltam a pénzt ami kártyáról azon nyomban rajta volt.De a 10eurom csak nem jött meg.Pedig ugye tegnap letelt a 8ik munkanap is.Remélem minél hamarább megoldódik a dolog.
Szeretnénk ismételten jelezni itt a fórumon is, hogy az ajánlat továbbra is érvényes, és a pénz automatikusan rákerül a számlára. Ez viszont jópár - akár 8-10 - munkanapig is eltarthat, különösen, ha valaki bankszámláról utal. Amennyiben valaki ilyen időtáv után se kapja meg a pénzt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@hatharom.hu címen - elküldve a számlája email címét -, és segítünk.
kisnagykeres
2012.07.18, 16:56
Nagyon szomorúvá tesz, hogy senki nem tud az átutalt 300 Ft-ről amit a Skrill számlámra utaltam el, annak reményében, hogy megkapom a 10 dollár bónusz.
Eddig semmi (3 hete) .
Az a nagyon bosszantó , hogy a 300 ft-ot a bank közel 1000 ft-ért utalta el , enyit vett le pluszban a számlámről.Eddig 1300 ft ba van a semmi.
De ha kell a felsőbb panasztételi lehetőségig elmegyek az tuti.
Enyire becsapni az embereket , és a bankokal az élén? felháboritő,és gusztustalan.
Nagyon szomorúvá tesz, hogy senki nem tud az átutalt 300 Ft-ről amit a Skrill számlámra utaltam el, annak reményében, hogy megkapom a 10 dollár bónusz.
Eddig semmi (3 hete) .
Az a nagyon bosszantó , hogy a 300 ft-ot a bank közel 1000 ft-ért utalta el , enyit vett le pluszban a számlámről.Eddig 1300 ft ba van a semmi.
Enyire becsapni az embereket , és a bankokal az élén? felháboritő,és gusztustalan.
Én sem kaptam semmit,ugyanis a moneybookers-skrill azt állitja,hogy nem ezen a linken keresztül regeltem,hát akkor melyiken?Nevetséges,de sajnos ez van.
zsugasadam
2012.08.03, 20:07
én sem kaptam meg, pedig mindent jol csináltam
Eddig semmi (3 hete) .
Kisnagykeres közben megkapta a nyereményét.
Én sem kaptam semmit,ugyanis a moneybookers-skrill azt állitja,hogy nem ezen a linken keresztül regeltem,hát akkor melyiken?Nevetséges,de sajnos ez van.
Sajnos ezzel nem tudunk mit kezdeni, általában nem szokott gond lenni a trackinggel. Ha a Skrill ezt állítja, akkor mi nem tudunk velük vitába szállni, különösen, hogy másoknál hasonló probléma még nem lépett fel.
én sem kaptam meg, pedig mindent jol csináltam
Ahogy azt több helyen leírtuk már lehet az a gond nálad is, mint másoknál, akik korábban beírtak ez ügyben. Tehát elképzelhető, hogy még nem telt el elegendő idő a befizetésedet követően. E tekintetben javasoljuk, hogy olvasd vissza a kapcsolódó hozzászólásokat, üzeneteinket. Amennyiben nem ez a megoldás, akkor kérlek, lépj kapcsolatba a Skrill ügyfélszolgálattal, vagy küldd el nekünk emailben a Skrilles email címed és igyekszünk segíteni!
whiteman7
2012.09.01, 22:41
Hali!
Első kérdésem,még él az ajánlat?
Második,saját bankszámláról kell feltölteni a számlát,mert én csak tesóm bankszámlájáról tudom feltölteni?Ez nem probléma?
Választ előre is megköszönöm!
Hali!
Első kérdésem,még él az ajánlat?
Második,saját bankszámláról kell feltölteni a számlát,mert én csak tesóm bankszámlájáról tudom feltölteni?Ez nem probléma?
Választ előre is megköszönöm!
Még él az ajánlat. Pénzt feltölteni csak saját bankszámláról lehet, ugyanis a bankszámla, valamint a Skrill számla tulajdonosának neve meg kell egyezzen.
whiteman7
2012.09.04, 22:04
Köszönöm a választ,akkor igyekszem megoldani így!:cool:
kidelpiero
2012.09.10, 22:22
A bankkártya ellenőrzése céljából "felkerült" pénz elegendő, mert az több mint 2 dollár?
A bankkártya ellenőrzése céljából "felkerült" pénz elegendő, mert az több mint 2 dollár?
A kiírás (http://www.hatharom.hu/article/59c3a4-ingyen-10-euro-sportfogado-toke-a-skrill-szamladra-csak-a-hatharomhu-n) szerint: "Nyiss egy Skrill-számlát, fizess be legalább 1 eurocentet..."
Tehát, amennyiben ennél többet utaltál a bankszámládról, akkor jogosult vagy a 10 euró fogadási bónuszra.
kidelpiero
2012.09.11, 00:38
A kiírás (http://www.hatharom.hu/article/59c3a4-ingyen-10-euro-sportfogado-toke-a-skrill-szamladra-csak-a-hatharomhu-n) szerint: "Nyiss egy Skrill-számlát, fizess be legalább 1 eurocentet..."
Tehát, amennyiben ennél többet utaltál a bankszámládról, akkor jogosult vagy a 10 euró fogadási bónuszra.
Kösz a gyors választ, akkor már gondolom semmi teendő, csak annak a 8-10 napnak kell letelnie.
Szabadim91
2012.09.24, 14:13
Heló
muszáj új számlát nyitni? mer nekem már van régebbről skrill számlám.
muszáj új számlát nyitni? mer nekem már van régebbről skrill számlám.
Már meglévő számlára sajnos nem él a promóció.
steve94@citromail.hu
2012.09.26, 15:21
Üdv! 20 napja regisztráltam a linken keresztül a Skrillre, ma 2 hete meg is érkezett a 2000 Ft amit utaltam a Skrill számlámra, de a 10 euró bónusz még mindig nem érkezett meg.
Üdv! 20 napja regisztráltam a linken keresztül a Skrillre, ma 2 hete meg is érkezett a 2000 Ft amit utaltam a Skrill számlámra, de a 10 euró bónusz még mindig nem érkezett meg.
Kérlek, küldd el nekünk emailben a skrilles email címed és utánaérdeklődünk.
Ez a promóció 2012. november 19-vel véget ért. Az új Skrill promóció leírását itt találjátok (http://www.hatharom.hu/article/31efcc-nyiss-skrill-szamlat-most-es-20-penzvisszateritest-kapsz).
Kapcsolódó fórum topik...
Ez a topikot lezértuk.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.