Ide johet minden az NBA-rol
Ide johet minden az NBA-rol
Eloszezon meg minden, de hat mindenki tudja mennyire addiktiv ez a mufaj...ovatos tettel megtamogatnam a Denvert most a Lakers ellen. A hazai palya, meg LeBron miatt overdog csak az LA, de James max beall korbeintegetni, par percet fog jatszani, ha egyaltalan jatszik. Ha ot kivonjuk az egyenletbol, maris nem ekkora eselyese a talalkozonak a hazai csapat.
Tippem: Denver nyer, odds: 2.7, tet: 2/10
Szép volt! Köszi!
Szèp volt, tettem is!
Meg csak izgulni sem kellett erte tulsagosan![]()
Én is veled tartottam, szép tipp volt!
A tegnapi Lakers veretestol kedvet kapva, mennek is tovabb. Most a Phila meccset valasztottam az Orlando ellen.
A Phily egy meccset jatszott es nyert a Melbourne ellen. Egesz jok voltak az amcsik, Embiid, Fultz es Simmons remekeltek, de a masodik sor se volt rossz, bar a triplazas eleg ganera sikerult, de persze egy auszi csapat veresetol nem kell 220at ugrani.
Az Orlando baromi gyenge csapat, az idei cel kb 30-33 nyert meccs lehet max, aztan talan egy jobb picket ki tudnak huzni. Bar szerintem 30 alatt is maradhatnak siman...
A bukiknal 6 pontos hendi a hatar, ami szerintem meg az eloszezon kellos kozepen is vallalhato, plane, hogy papiron van 30 pont a ket csapat kozott. Ha Embiidek picit is komolyan veszik a meccset elvileg ez a tipp zoldulni fog, de mivel eloszezon ovatosan a tetekkel.
Tippem: AH -6 Phila, 1.84 (uni), 4/10 GL
Nalam megy egy kis apropenz a -13asra is, 3.45ert.
Ez push lett, kosarba nem egy gyakori dolog... pont 6 lett kozte... figyelembe veve, hogy a 2. negyedtol konstans ket szamjegyu volt a kulonbseg, eleg idegesito...
Ha eloszezon ha nem, a Gsw meccsere a 230as line szerintem nagyon sok, plane ugy, hogy a bukik kb 10 pontot vizionalnak a ket csapat koze. A Phoenixtol 100 korul a realis, a Warriors meg nem hinnem, hogy 130 fole menne. Sajnos nagyon keves pre-match info van, sokan pihennek, a cserek- cserei jatszanak, de meg igy is nagyon underre all ez nalam. 120-100 korulre saccolnam.
Az uninal 231re adnak 1.83at, szerintem teljesen korrekt.