Hát nem volt kérdés az over...
Azt nem gondoltam volna, hogy a Saints védelme idén is ugyanolyan kritikán aluli teljesítményt nyújt majd, mint tavaly. A Falconsra viszont kíváncsi leszek, tavaly is hasonlóan kezdtek csak utána elfogytak.
Hát nem volt kérdés az over...
Azt nem gondoltam volna, hogy a Saints védelme idén is ugyanolyan kritikán aluli teljesítményt nyújt majd, mint tavaly. A Falconsra viszont kíváncsi leszek, tavaly is hasonlóan kezdtek csak utána elfogytak.
Csak én érzem úgy, hogy nagy verést kap a Miami?
Siralmas ez a Miami, az igazán nagy kiütést csak azért kerülték el, mert Daltonéknak elfogyott a tudomány a red zone-ban. De még így is 2+ TD lett a különbség![]()
Ahogy a nagy bölcsek mondják, jól tettem, hogy a Dolphins line mellett döntöttem, mert a spread is bukott volna, így spóroltam egy kis pénzt
De ettől függetlenül a Bengals nem győz meg a szezon során, Tyler Eifert nagyon hiányzik Daltonnak (lásd a fenti megjegyzést, a red zoneban jól jönne)
Monday Night Football: Giants @Vikings.
Létezik, hogy 4-0-val kezd ez a Minny? Elképesztő, amit tolnak idén..
Sok közöm nincs az NFL-hez, de ahogy látom, alig esélyesebb péntek hajnalban az Arizona, mint a San Francisco. Hiányos NFL-tudásom és a ti beharangozóitokból kb. annyit tudok, hogy ez egy nagyon fontos csoportrangadó és az Arizonát a liga egyik legjobb, a 49erst a liga egyik leggyengébb csapatának tartjátok. Akkor mégis miért a magas odds a vendégekre?
Köszönöm előre is a választ!
Nagyon nem mindegy, hogy Carson Palmer, vagy Drew Stanton fog kezdeni a mérkőzésen. Mivel 4 nap alatt nem valószínű, hogy Palmer az agyrázkódás-protokollon átmegy, ezért inkább a csereirányítóra szabták a határokat.
... bár nem én vagyok a legalkalmasabb ennek a kérdésnek a megválaszolására, miután bajnoknak tippeltem a pintyeket![]()
PLusz ez egy csoportmeccs, és NFL-ben csoporton belül teljesen mások a meccsek lefolyása, mint alapvetőleg, jobban ismerik egymást, jobban tudnak tervezni egymás ellen gameplant, így hiába tűnik gyengébbnek a Frisco, meglepheti a Zonát, na meg any given sunday.![]()